Pelastussanoma

 

Miekka Suomelle 
 
23.2.2010
 

Tarja Halonen ihmettelee!!!

WOW, Tarja ihmettelee!

Ihmettelisiköhän Tarja jos hän näkisi henkimaailman, joka on koko ajan kyynelehtinyt Suomen puolesta, jolla hän on itse ajanut seksuaalista ”tasa-arvoa” ja ”tasa-arvoa”. Hän on sanalla sanoen järkyttävästi hukassa kaikessa mihin koskee.

Taannoin hän halusi esiintyä Kiira Korven kanssa samassa kuvassa, koska se edusti häntä hienosti, sekä piilo L****a, joka ei ole virkansa takia tullut kaapista ulos, että myös naiivina johtajana.

Suomen Hallitus on läpi mätä. Eduskunnasta yli 100% on omasta mielestään yli 100%:sti oikeassa ja silti Jumala rankaisee ja eduskunnasta vain murto-osa on samaa mieltä toistensa kanssa. Tässä kohtaa kannattaa jokaisen miettiä, mihin alkaa.

Jos Suomen maa ei tutki enää rikoksia henkilökunnan puutteesta, se näkee lasten edun olevan viedä lapsi pois, mieluummin kuin antaa se isälle. Suomen valtiovalta pistää terveet ihmiset mielisairaalaan, jos ne ovat haitaksi. Suomi ei ole enää demokratia, vaan etädiktatuuri.

 

Takaisin