Pelastussanoma

 

Pedon nousua seurataan 
 
15.1.2010
 

Ihmiskasvoinen karitsa syntyi Raamatullisessa Smyrnassa (Joh. ilm. 7 seurakuntaa)

Ystäväni Markku käänsi negatiiviksi kuvan ja hän löysi monia yksityiskohtia, mm. sen että karistan syntymäpaikka on eräs alkuseurakunnista. Päävamma näkyy negatiivissa kuvassa paremmin. Lisäksi kuvassa suu alkoi jopa nauramaan pilkallisesti ja ainakin vasemmalla puolella näkyy sarven alku.

Johanneksen ilmestys 2:8-11 Ja Smyrnan seurakunnan enkelille kirjoita: ’Näin sanoo ensimmäinen ja viimeinen, joka kuoli ja virkosi elämään: Minä tiedän sinun ahdistuksesi ja köyhyytesi-sinä olet kuitenkin rikas-ja mitä pilkkaa sinä kärsit niiltä, jotka sanovat olevansa juutalaisia, eivätkä ole, vaan ovat saatanan synagooga. Älä pelkää sitä, mitä tulet kärsimään. Katso, perkele on heittävä muutamia teistä vankeuteen, että teidät pantaisiin koetukselle, ja teidän on oltava ahdistuksessa kymmenen päivää. Ole uskollinen kuolemaan asti, niin minä annan sinulle elämän kruunun. Jolla on korva, se kuulkoon, mitä Henki seurakunnille sanoo. Sitä, joka voittaa, ei toinen kuolema vahingoita.

Mietittävää tässä taas on monelle, mitä tämäkin voisi tarkoittaa. Minulle kuva ja Hengen puhe Smyrnasta kertoo joitain pikkuasioita. Esimerkiksi jakeissa viitataan kuolleeseen, joka virkosi elämään. Jakeissa viitataan ahdistuksen aikaan, jossa joudumme olemaan 10 päivää, joka saattaa merkitä sitä, että pidättäjä otetaan pois ensin, eli Pyhinä kuolleet. Sitten tänne jäävä morsian otetaan pois kymmenen päivän kuluttua siitä.

 

Takaisin