Pelastussanoma

 

Pedon nousua seurataan 
 
27.1.2010
 

Monet etiäiset ovat jo saapuneet

Avatar upotti Titanicin kuudessa viikossa

Avatāra, joka hindulaisuutena tarkoittaa ”hän joka laskeutuu”. James Cameron on nyt tehnyt kaksi kaikkien aikojen eniten myyneintä elokuvaa ja molemmat viimeisimmistä ovat olleet kassamenestys ennätys. Mistä on siis oikein kysymys, jos Cameron teki kaksi elokuvaa, Titanic 1998 ja Avatar 2009 eli yhdennellätoista hetkellä Titanicista. Morsian lähtee yhdeksännellä hetkellä, tai sen vaihtuessa ja maailma huutaa ”eeli, eeli lama sabaktani”. Jumalani, miksi minut hylkäsit?

Kuudessa viikossa uppoaa Titanic, eli milloin alkoi tuo kuuden viikon laskenta? 1967?

1967 +6 viikkoa = 2009 ja jos Titanic on jo alkanut upota, niin yksi viikko on enää jäljellä. Raamattu puhuu selvästi yhdestä vuosiviikosta ja puolesta vuosiviikosta, jossa rauha rikotaan. Olemme siis erityisen lähellä tapahtumien näkyvää alkua. Ajatelkaas sitäkin, että jos Jeesus kutsui kaikki opetuslapset mukaansa Getsemaneen, ennen kuin ihmisen poika tuomitaan, niin sehän on suora vertaus lopunaikaan. Miksi ihmeessä vertauskuva opetuslasten nukkumisesta olisi edes olemassa, koska Jeesus vertasi nukkumista lopunaikana penseyteen hiipumiseen. Jeesus kutsui kolme opetuslastaan lähimmikseen mukaansa ja hekin nukahtelivat. Opetuslapsista siis 3/12 on morsian.

Avatar on silti muutakin kuin pelkkä elokuva: avatar, käyttäjän valitsema visuaalinen hahmo tai profiilikuva. Eli avatar on henkimaailman johtajuutta.

Katsohan minkä mailin sain Jarilta. Minulle entuudestaan outo linkki:

Tiukkaa tekstiä Raamatusta

Oikeastaan minulla ei ole mitään erityisen syvällistä sanottavaa tällä kertaa, vaikka ehkä pitäisi (kuulostaa siltä kuin pitäisin kaikkea kirjoittamaani kovinkin syvällisenä). Tämä postaus ei myöskään liity mihinkään aiemmin kirjoittamaani.

Lukiessani kuitenkin tänä aamuna (oikein alkukielellä) Johanneksen ensimmäistä kirjettä uudesta testamentista jäin vain pohtimaan oheista ei-niin-pluralistista jaeparia:

Kuka sitten on valehtelija, ellei se, joka kieltää Jeesuksen olevan Kristus [i.e. messias]? Sellainen ihminen on antikristus, niin Isän kuin Pojan kieltäjä. Joka kieltää Pojan, hänellä ei ole Isääkään, mutta joka tunnustaa Pojan hänellä on myös Isä.

(1 Joh. 2:22-23) Aika tiukkaa tekstiä. Varmasti jakaa mielipiteitä. Jeesuksen suhteen ei ole mitään ”kolmatta” vaihtoehtoa. Olet joko hänen puolellaan tai häntä vastaan. Jos kieltää Jeesuksen – siis sen että Hän on Jumalan lähettämä messias – ei ole yhteyttä Jumalaan. Tämä on aika johdonmukaisesti uuden testamentin opetus, jossa kaikki mitä Jumala ihmiselle antaa tulee Kristuksen kautta ja tähden.

Tämä on tietysti (uskonto) poliittisesti tavattoman epäkorrektia tekstiä, mutta minkäs teet.

Tekstissä käy varsin selvästi oma ymmärrykseni, joka on tukenani Raamatun kautta jäänyt selvänä käsityksenä, ettei antikristus ole henkilö, vaan vain yksi henki, joita ihmismuodossa sen kumartajia on paljon. Peräti valtavasti ja heitä on niin paljon ettei sanoin voi kertoa.

On olemassa ihan eri asia lopunaikojen pahiksista, henkilöistä, peto ja väärä profeetta. Laittomuuden ihminen ja hänen profeettansa, joka tekee ihmetekoja pedon silmien edessä ja joka tekee pedosta kuvan, jota kaikkien on kumarrettava kuoleman uhalla ja sen merkin. jne…

Muistakaa myös tapa ajatella, jos Jeesus sanoi, että minun sanani eivät koskaan kuole. Se tarkoittaa myös opetusta. Eli jos maailmaa hallitsee yksi henkilö globaalisti, antikristus, niin sotia ei syty koskaan. Jeesus sanoi, että saatanalla on myös oma hallinto ja jos saatana alkaa itsensä kanssa taistelemaan, niin sen valtakunta hajoaa. Antikristuksella ei ole täyttä valtaa, vaan sen täysi valta tulee vain saatanalta ja paikallinen valta sijaitsee vain Raamatullisilla alueilla, Pyhillä paikoilla ja alueilla. Koko muu maailma on erivakaassa asemasodassa, jossa rauha on vain nimellistä valhetta, kunnes koko maailma syttyy suureen paloon.

 

Takaisin