Pelastussanoma

 

Miekka Suomelle 
 
15.1.2020
 

Putin vetäytyy syrjään?

Tänään lehtilööpit paukuttaa Venäjän hallituksen äkkierosta. Voidaan puhua shokkierosta. Mitä tämä siis tarkoittaa?

Putin väläytti vetäytyvänsä syrjään ja tahtovansa parlamentille enemmän valtaa, ainakin pääministerin nimittämisen suhteen.

Venäjähän on aina ollut vahvasti diktatuurinen, tai ainakin sen hallinnot ovat siihen ajautuneet jo satoja vuosia, nimittäin ei kommunismikaan ollut mikään kansanvalta, keisarikunnista puhumattakaan. Ei myöskään Jeltsinin jälkeinen aikajakso ollut mikään demokratia. Päin vastoin, sen irvikuva, jos katsotaan kuinka siellä esitetään domokratiaa, olematta sitä yhtään ainoaa päivää.

No mutta jos nyt mietitään asiaa, miksi juuri nyt. Miksi tähän mennessä aina saadaan kuulla Putinin viilipyttymäisestä johtajuudesta, jolla tämä ei ole provosoinut ainakaan sotia, vaikka selän takana nimenomaan on niin tehnyt. Mutta Suomea tämä ei ole sohinut millään tavalla oikeastaan.

Nyt tilanne saattaa muuttua ja on muututtava, koska profetiat ei ole annettu turhaan. Venäjälle tulee Suomea kohtaan aggressiivinen johto, jota tähän saakka Taivaan sotavoimat ovat estelleet, kuten tiedämme. Itärajalla on ollut enkelivartio ja se otetaan sieltä pois.

Meillä on siis kevät, joka tuo meille paljon vielä yllätyksellisiä käänteitä.

 

Takaisin etusivulle

 
 
25.12.2019
 

Saatana käyttää taidetta, se on sille tuttu juttu

Tämä video on Haaviston mainosvideo, vaikka kuinka minä en ainakaan sitä miksikään muuksi olisi heti uskonut. Niin isänmaallinen ja hieno kuin olla voi… ”hyvää suvaitsevaisuutta” Mutta peto takana, tämä on kaikkea muuta!

Haavisto ja Vihreät haluavat romuttaa maamme itsenäisyyden globalismiin, joka oli nimenomaan Babylon, jonka Jumala tuhosi, jottei koko ihmiskunta tuhoutuisi vedenpaisumuksen jälkeen. Siksi Jumala hajotti maailman kieliin ja kansoihin, jottemme kaikki kerralla pilaantuisi.

Vanha sanonta: älä pistä kaikkia munia samaan koriin. Tämä viisaus oli jo silloin Jumalan tiedossa ja siksi golobalistit ovat pahasta ja kansallisvaltiot hyvästä. Mutta saatana käyttää itsenäisyyden peruskiviä mm. näin taiteen avulla kauniilla isänmaallisella laululla ajaakseen maatamme tuhoon.

Jumala on säätänyt maallemme erityisen tehtävän. Sen näkyy kaikessa mitä maamme on, sen lipussa, historiassa ja kaikessa mitä maamme sisältää. Kuin Turku versus Jerusalem, jota olen verrannut. Olemme lopunajan evankelista, josta nousee säkkipukuinen todistaja, joka häikäisee kaikki maailman kansat käsittämään, kuka on Herra ja kuka on tulossa. Osa ei vain halua tajuta ja vitsaukset vain tuota myöden pahenee, joten he mieluummin kärsivät, kuin tunnustavat. Se tulee olemaan merkillistä.

Porvoon kirkko poltettiin tässä taannoin ja se rakennettiin uudelleen ja nyt tänä jouluna se on valaistu vaaleanpunaiseksi. Onko tämä siis merkki siitä luopumuksesta, jota kirkko harrastaa? Takuulla on, koska eniten tämä luopumus näkyy ruotsinsuomalaisissa, jotka aiemmin ovat olleet päin vastoin, erityisen kristillisiä. Hehän juuri toivat meille evankeliumin 1100 luvulla, joten eiköhän se niin ole, että Fin – land on se maa johon kaikki loppuu tai päättyy ja josta se sitten räjähtää herätyksenä kaikkialle.

Elämme kummia aikoja ja sanonen vaan, että kaikella on tarkoituksensa ja merkityksensä, kuten Porvoon kirkolla, joka vanha poltettiin ja uusi valaistiin vaaleanpunaisena, kuten ilmestyskirja asian kertoo.

Vanhurskas on nyt hyvä olla. Meille on luvattu 7-vuotinen lehtimajanjuhla Taivaassa, jossa meistä tehdään Kristuksen morsian. Pidä siis kruunustasi kiinni loppuun saakka!

 

Takaisin etusivulle

 
 
10.12.2019
 

Tälle hallitukselle raamatunpaikka

Jesaja 3:4-12 Ja minä panen nuorukaiset heille päämiehiksi, ja pahankuriset hallitsevat heitä. Kansassa sortaa kukin toistaan, jokainen lähimmäistään; nuorukainen rehentelee vanhusta vastaan, halpa-arvoinen arvollista vastaan. Kun veli tarttuu veljeensä isänsä talossa sanoen: ”Sinulla on vielä vaatteet, rupea ruhtinaaksemme ja ota huostaasi tämä raunioläjä”, niin tämä sinä päivänä korottaa äänensä sanoen: ”Ei minusta ole haavoja sitomaan; ei ole minun talossani leipää, ei vaatetta, älkää panko minua kansan ruhtinaaksi”. Sillä Jerusalem kaatuu ja Juuda kukistuu, koska heidän kielensä ja heidän tekonsa ovat Herraa vastaan ja he uhittelevat hänen kunniansa kasvoja. Heidän kasvojensa hahmo todistaa heitä vastaan; syntinsä he tuovat julki niinkuin sodomalaiset, he eivät niitä salaa. Voi heitä! Itsellensä he pahaa tekevät. Sanokaa hurskaasta, että hänen käy hyvin, sillä he saavat nauttia tekojensa hedelmiä. Voi jumalatonta! Hänen käy pahoin, sillä hänen kättensä teot maksetaan hänelle. Minun kansani käskijät ovat lapsia, ja naiset sitä hallitsevat. Kansani, sinun johtajasi ovat eksyttäjiä, he ovat hämmentäneet sinun polkujesi suunnan.

Tuossa lopussa toteutuu mm. Greta Thunberg ja nyt sitten pääministerimme Sanna Marin, jotka harhaan ovat johtaneet ja heidän agendansa ei ole Jumalasta. Hallituksessa 12 naista = opetuslasten luku.

Mediatalo Reuters pyysi Malesian 94-vuotiasta pääministeriä kommentoimaan 34-vuotiaan Sanna Marinin valintaa Suomen pääministeriksi.

Maailmalla on viime päivinä levinnyt uutinen Suomen Sanna Marinin, 34, noususta maailman nuorimmaksi pääministeriksi. Nyt hänelle on antanut neuvoja maailman vanhin virassa oleva pääministeri, Malesian 94-vuotias Mahathir Mohamad.

– Samaan aikaan kun uskomme nuorten ihmisten idealismiin, heidän olisi tärkeää myös ottaa huomioon vanhojen ihmisten kokemus. Näin syntyy näiden kahden yhdistelmä, ja se on hyväksi, Mahathir sanoi Reutersin pyydettyä häneltä kommenttia Marinin valinnasta.

Milloin idealismi on ollut hyväksi? Ei koskaan! Vain ja ainoastaan analysoiminen ja järki saattavat tuoda hyvinvointia. Jeesus usko on ainoa ideologinen suunta, joka toimii ja sekin vain nöyryyden kautta.

 

Takaisin etusivulle

 
 
6.12.2019
 

HYVÄÄ ITSENÄISYYSPÄIVÄÄ!

Sitten knoppitietoa siitä, miksi itsenäisyyspäivän kynttilöitä poltetaan yleensä kaksi rinnakain. No siihen on monta selitystä, kuten Ruotsin kuninkaallisten vierailusta aina koti- isänamaa-ajatteluun.

Yksi selitys on silti ylitse muiden. Vanhoissa taloissa oli yleensä aina kaksi ikkunaruutua rinnakain, jossa poka keskellä ja ikkunat olivat lämmöneristyksen vuoksi melko pieniä, joten ikkunalle asetettiin luonnollisesti kynttilä per ruutu. Siinä kaikki!

Kristityt kavahtavat aina että mihin ihmeeseen se uskonto taas katosi, esim. juurikin näiden kynttilöiden määrässä. Voimme kuitenkin nähdä sen aivan suoraan lipussamme, jossa on Jumalan Taivaan sinisen värinen risti, jossa heijastuu rakas uskontomme vapahtajaamme Jeesukseen. Juutalaisen ylipapin puku oli aina sininen. Joten ei siis ihme, miksi vasemmiston jumalattomat vihaavat Suomen ristilippua niin paljon.

 

Takaisin etusivulle

 
 
5.12.2019
 

Itsenäisyytemme

Tässä mietin Suomen itsenäisyyttä siitä näkökulmasta, jolla Jumala sitä ajattelisi. En jaksa uskoa, että Jumala asettaa määräaikojaan ihmisten merkkipaaluille, vaan niille Hänen itsensä asettamille tapahtumaketjuille ja niiden merkkipaaluille.

Kun lähdetään katsomaan Suomen itsenäisyyttä, niin sehän julistettiin tietenkin 6.12.1917 yksipuolisesti Suomi itse, jonka seurauksena saman tien syttyi Venäjän provosoima ja agendoima sisällissota. Siksi se todellakin oli Suomen vapaussota!

Venäjämieliset helsinkiläiset, aivan kuten tänä päivänä, ovat aivan kuin samanhenkisinä olisivat. Silloin he sytyttivät punalyhdyn Graniittilinnan torniin Hakaniemessä. Siellä Kallio-Hakaniemi akselilla Helsingissä on edelleen sama anarkistinen vasemmiston henki, joka liittyy Isebelin haureuden hengen kanssa erittäin ilkeäksi kokonaisuudeksi pride-henkisen, feministisen suvaitsevaisuusvalheiden kanssa.

Venäjä oli 1918 koko Suomen veljesvihan takapiruna, joka jatkui vielä senkin jälkeen, 1939 tapahtumien kautta aina tähän päivään saakka. Suurin osa venäläisistä pitää maatamme edelleen omanaan.

No jos nyt katsotaan todellista Suomen itsenäisyyttä, niin meidän pitää mennä 1917 joulukuun jälkeisestä tilanteesta aina vuoden 1920 kesäkuun 12. päivään saakka, jolloin rauhaa Suomen ja Venäjän välillä alettiin viemään päätökseen. Sehän allekirjoitettiin vasta 14.10.1920 Tartossa Virossa.

Suomi siis ei ollut varsinaisesti itsenäinen vielä vuonna 1917 eikä ennen kuin vasta sitten kun se oli tehnyt Venäjän kanssa rauhansopimuksen. Suomi siis täyttää Jumalan silmin sata, vasta ensi syksynä.

Olisi siis aika ennakoitavissa, jos Venäjä hyökkäisi maahamme noiden kahden päivämäärän välillä ensi vuonna. Jälkeen 12.6.2020 ja ennen 14.10.2020, jolloin Suomi täyttäisi oikeasti vasta sata vuotta.

 

Takaisin etusivulle

 
 
21.11.2019
 

Pakko taas peilata vanhaan profetiaan

Postilakko ja sen mainingit heijastuvat nyt ministeriöön, yhteen naisministeriin ja mm. pääministeriin sekä arvatenkin kolmanteen vielä. Mutta kun tämä heijastuu tällä hetkellä suureen lakkosumaan sekä mielenosoituksiin jne. niin väkisinkin tässä tulee mieleen vanhan profetian sanat. Joko tässä tullaan siihen mistä tämä profetia puhuu: ”kaksi miesministeriä ja yksi naisministeri ovat tehneet salaisen sopimuksen”.

Lehti otsikoi: Paatero tiesi Postin suunnitelmista alentaa palkkoja – näin selitykset muuttuivat vain yhdessä päivässä

https://www.is.fi/politiikka/art-2000006316718.html

Meri-Lapin profetiat 2009

– Suomen hallituksessa paljastuu asioita, jotka aiheuttavat suuren hämmingin maassa. Kaksi miesministeriä ja yksi naisministeri ovat tehneet salaisen sopimuksen ja tuo sopimus aikaansaa maahan jopa mielenosoituksia ja levottomuutta. Maahan julistetaan poikkeustila.  Myöhemmin torstaina tähän samaan asiaan saatiin lisää selvennystä. Nuo ministerit ovat saaneet ja tehneet päätöksen pimeyden aikaansaamana ja pimeyden henki on vaikuttanut asiaan.

– Lisäksi Suomen hallituksessa tapahtuvaan sekaannukseen ja hämminkiin tuli lisää valaistusta. Sopimus, jonka kaksi miesministeriä ja yksi naisministeri ovat tehneet, päätöksen alkulähde on pimeydestä ja syvyydestä. Tulee suuri hämminki Suomeen. Päättäjät antavat ristiriitaisia määräyksiä ja ohjeita ja välillä ei tiedetä kuka maata johtaa. Tänään tuleva määräys kumotaan huomenna ja maassa on poikkeustila.

Nämä kaksi kappaletta ovat siis sanomia saman seurakunnan Meri-Lapin Missiosta.

Tässä tullaan niin lähelle yllä olevan profetian toteutumista, että tätä on syytä tarkkailla ja tämä on syytä huomioda. Lisäksi kun luet pariinkin kertaan tuon yllä olevan, niin näet, kuinka maamme on juuri kuvatunlaisessa tilanteessa. Kukaan ei oikein edes tiedä kuka maatamme johtaa. Tämä päättyy vain kuvatunlaiseen tilanteeseen ja uusiin vaaleihin, jonka surauksena rajat pannaan kiinni, jonka kaltainen sanoma myöskin tuli tuossa missiossa.

http://www.pelastussanoma.fi/Profetiat/Merilapin%20profeetallisia%20viesteja.htm

Kannattaa lukea sillä silmällä, että nämä tosiaan olivat paloja ja kooste noista profetioista, joita nuo saivat, eikä niissä siis ole kronologista järjestystä.

 

Takaisin etusivulle

 
 
21.9.2019
 

Jumalattomalta hallitukseltamme voimme odottaa edesvastuuseen tulon

Maassamme on tänä päivänä niin jumalaton hallitus, ettei historiamme taida tuntea moista koskaan, maamme 100-vuotisessa historiassa.

Tämä hallitus on varmasti se hallitus, jonka vallassa olemisen aikaan kaiken tuomion tulisi lagettaa. Se näkyisi parhaiten, kun juuri tällainen hallitus joutuisi katsomaan Jumalan rangaistuksia maatamme silmällä pitäen.

Aikoinaanhan tuli profetia, jossa sanottiin, että kaksi miesministeriä ja yksi naisministeriä tekevät jumalattoman liiton eduskunnan tietämättä ja saavat aikaan valtavan mullistuksen. Sitä sopii odotella!

Nimittäin Antti Rinteen hallitus on pettnyt jo lähes kaiken lupaamansa ja tehnyt valkoisesta mustaa ja mustasta valkoista. Sille ei mikään riitä… Ministerien ja heidän avustajien palkkioita se hanakasti on nostamassa mutta koko kansan se petti, ottamalla kaikelta siltä muulta, jolle se nimenomaan lisää varoja lupasi. Köyhät ja keskituloiset menettävät taas eniten.

Melkoisessa myllyssä ollaan ja ihmetellä täytyy, miten tästä vielä ensi keväälle selvitään. Rinnettä jo viedään sanoistaan EU:ssakin tilille ja tämä on tietysti vasta lopun alkua, joten pitkä ja kallis talvi on tulossa. Sähköyhtiöt korottaa siirtomaksuja, joita ei pitänyt koskaan edes tulla… niin polttoainekuluja, kuin muutakin ollaan nostamassa kovaa kyytiä. Saas nähdä miten pienituloisten talous kestää talven yli.

Jumalan rangaistukset ovat aivan kulman takana! Jännittävää nähdä, tuleeko vuoden vaihteen jälkeen Israelin alueen rauhanneuvottelut ja päästäänkö siihen veret seisauttavaan sopimukseen, joka kuuluisi, että Israel ja sen lähinaapurit ovat luoneet 7-vuotisen rauhansopimuksen.

Noh, sekin jää nähtäväksi… Samoin pitää alkaa Niilo Ylivaninion viljapeltonäkykin viimeistään keväällä sitten, jossa Venäjä alkaa uhitella Suomea. Se on profetoitu ja se toteutuu, miekan kahvaa myöden, kuten Arkkipiispa Johansson sen enkelin tuomana kertoi. Kaikki profetiat alkavat summana toteutua. Uskon nimenomaan, että nämä jotkut pienet profetiat aloittaa vyöryn, johon ei tule loppua. Pieniin profetioihin lasken mm. omani, Michael Shcumacherista, joka heräsi koomasta ja hän vielä tullaan kuulemaan, kun hän kertoo nähneensä jotain erikoista tajunnan tai kooman takana. Hän tulee kertomaan vielä sen ja sitten se profetia on merkki siitä, että nyt alkaa loputkin profetiat kaatua päälle, kuin dominopalikat… päättyen sitten kesän kynnykseen, todennäköisesti omerin laskennan päätepäivään 1.6.2020 mahdolliseen morsiamen ylösottoon.

Tietysti kun näin sanon, niin pilkkaajat tämän kääntävät jälleen tutulla tavalla omin valhetulkinnoin, mutta se ei minua haittaa sinä päivänä, kun me pääsemme Jeesuksen luo. Sinä päivänä kaikki pilkka muuttuu kiitoksiksi ja palkitsemisiksi jaksamisesta. Palkinnot jakaa itse luojamme ja vapahtajamme Jeesus Kristus, joka tuli lihaksi ja lunasti meidät pois synnin pakkokuolemantuomion alta ikuisuuteen!

Tule Herra Jeesus ja toteuta tämä kaikki!

 

Takaisin etusivulle

 
 
21.8.2019
 

Hallitus tulee kaatumaan!

Minulla on tapana hyvinkin tarkkaan seurata niiden profetioiden täyttymistä, joita pidän terveinä. Tärkeintä on yhdistellä profetioita ja poimia asiayhteydet, joissa nämä kulkisivat käsikädessä.

Nyt on nähtävillä muutaman profetian skenaario, jossa täyttyy lopullisesti profetia perussuomalaisista ja joka päättyy siihen, että rajavalvonta asetetaan.

Aikoinaan oli profetia rajojen kiinni sulkemisesta ja siitä, ettei kukaan pääsisi enää sisään eikä ulos. Tämä loppu on selvästi lihan näyn saajan omaa tulkintaa asiasta, nimittäin henki kyllä tietää nykytilanteen jossa ko. sanoman saadessa kukaan ei kuvitellut maamme olevan. Silloin aikoinaan rajojen sulkeminenhan tarkoitti saman kaltaista sulkua kuin oli Neuvostoliitossa. Shengen sopimuksesta ei ollut näyn saamisen aikana vielä tietoa ja nyt se rajojen sulkeminen vain tarkoittaa paluuta -80 luvulle rajojen suhteen. Eikä välttämättä niinkään tiukkaan rajavalvontaan, vaan ainoastaan se, ettei ilman asianmukaista oikeutta pääse kulkemaan.

Noh, mutta nyt on hallitus sellaisessa kriisissä, että Kokoomuksen oppositiojohtaja Orpo on ottanut PS johaja Halla-Ahoon yhteyttä ja tunnustellut mahdollista hallituskumppanuutta tämän kanssa.

https://www.is.fi/politiikka/art-2000006210692.html

Tällaista ei tapahdu, ellei he jo arvaa mitä tapahtuu kulisseissa. Hallitus on kaatumassa ja nämä profetiat täyttyvät ja rajavalvonta palaa.

Mutta mitä vielä, eräs muu profetia kertoo pääministerin olevan nuori ja urheilullinen. Siis kuka?

Aikoinaan oli Aleksander Stubb hetken pääministeri ja olin silloin aivan varma että no nyt tämä profetia saa täyttymyksen. Mutta niin vain kävi, ettei Stubb koskaan jatkanut niin kauaa, vaan nopeasti Orpo nousi Stubbin ohi puolueen johtoon ja siihen jäi ko. asia.

Mutta nyt on skenaariolle mahdollisuus… nimittäin saattaisi olla niinkin, että tämän hankalan oppositiopuolueiden välisen keskustelun tulos saattaisi johtaa siihen, että he päättävät tehdä sellaisen kompromissin, jossa kummankaan suuren puolueen johtaja ei saisi pääministerin salkkua, vaan se valittaisiin yhdessä ja siinä valinnassa Stubb saattaisi olla erinomainen vaihtoehti ns. kumileimasimeksi ja edustamaan Suomea näiden kahden puolueen keskelle… ikää kuin johtamaan maatamme, mukamasti kuin marionettinukke. Kuitenkin kaikesta he päättäisivät yhdessä. Näin he voisivat päästä asiassa yhteisymmärrykseen.

Tämä siis on mahdollisuus… jossa maamme nuo ongelmat voitaisiin passata vastuukompromisseina kahden erilaisen puolueen kesken, jota toista johtaa Orpo ja toista Halla-Aho, jossa Stubb joutuisi sitten toimimaan kuin toimitusministeri konsanaan käskyläispääministerinä. Muut ministeriöt sitten jaettaisiin tietysti alueittain fiksusti.

Onko Stubb sitten enää niin nuori… mutta toki urheilullinen hän on.

Toinen vaihtoehto tulee ehkä Perussuomalaisista pääministerin paikalle ohi Halla-Ahon, jolle tämä sopii muutenkin. Kuka se olisi, joka olisi nuori ja urheilullinen. No ainakin profetian mukaan tuo pääministeri tulee olemaan nuori ja urheilullinen.

Jäädään seuraamaan tilannetta!

Uskon vahvasti, että loppuvuosi alkaa jo nostaa päätään lopun aikojen alulle. Sotien rummut alkavat kumuta kun Brexit lähtee vyörymään, Italian tilanne alkaa purkautumaan ja taloudelliset ongelmat kulminoitumaan, ilmastotilanteesta puhumattakaan. Kaikki nämä asiat kulminoituu ja eskalloituu ja silloin morsian katoaa. Juuri tietyllä oikealla hetkellä, kesän kynnyksellä. Siihen ei mene kuin hetki, kun joulu on ohi ja alamme odottaa jälleen kevättä.

Täytyy myös liittää vahva vanha Ylivainion viljapeltonäky, joka kuvastaa hyvin tätä tilannetta, jossa odottamisen hetket kulminoituu ja kuin filminauhalta feidaus hävittää tuon hetken ja kuvaan tulee taas uusi hetki, joka sekin katoaa, vaikka oli vieläkin selvempi tilanne, kunnes viiemin tulee se tilanne, jossa on mustat pilvet idän taivaalla… silloin tulee nuo vankkurit ja vie kiireellä lyhteet kärryihin juuri rajuilman noustessa aivan päälle saakka.

Nuo odotuksen hetket, joita tuossa näyssä on; ne ovat kuvattuna niin hienosti kuin olla ja voi näihin omerin odotuksiin joka kevät samaan aikaan häipyen sitten kesän loppuun pois. Sitten kuva on hetken pimeänä mutta syttyy uusi kuva jälleen… jne.

Näin suunnilleen hehtaarin kokoisen viljavainion. Seisoin sen reunassa. Minulla oli halu ruveta sitä leikkaamaan, mutta vainio oli vihreä. 
Kuva katosi niin kuin filmi katoaa. 
Sitten ilmestyi sama vainio taas. Nyt se näytti kypsältä, mutta kun katsoin sitä, siinä oli ohdakkeita ja juolaa. Taaskin minulla oli tunne, että pitäisi ruveta leikkaamaan. 
Mutta tämäkin kuva katosi. 
Sitten tuli kolmas kerta. Pelto oli muuttunut kullankeltaiseksi. Sellaiseksi kuin pellon pitää leikkuuaikana olla. 
Taas kuva katosi ja tuli sitten neljännen kerran. Tuuli nousi, idästä, toi synkkiä pilviä, isoja lonkoja, ne laskeutuivat alaspäin. Minulle tuli tunne, että tulossa on hirmumyrsky. 
Juuri silloin lähtivät vanhanaikaiset vankkurit liikkeelle. Tuli miehiä, jotka nostivat hirmuisella kiireellä lyhteitä vankkureille, leikattua viljaa, pilvien alla, tuulessa, mustien pilvien alla. 
Siihen päättyi näky. 

 

Takaisin etusivulle

 
 
13.8.2019
 

Kaksois-standardi = naamio raskaalle synnille

Olen joskus ennenkin kirjoittanut Veikkaus Oy.n synnistä, joka lankeaa valtion maksettavaksi, siis vitsauksena valtion johdon päätöksille, joita kansa äänestää puuttumatta näihin.

Jos minä suomennan lauseen, mitä käytetään sanasta kaksois-standardi, joka tarkoittaa aavistuksen jyrkemmin sanottuna kaksinaismoralismia. Taustalla on ajatus siitä, että kun annetaan pahalle teolle kansalaisten korvat kestävä hienolta kuulostava nimike, niin varsinainen teko saadaan näyttämään jo peräti inhimilliseltä ja jopa suunnitelmallisen järkevältä stategianomaiselta teolta. Tosin kyseessä on alhaisin teko, mihin ihminen kykenee. Ei siis ihme, että sen nimi halutaan muuttaa kuulostamaan ihan järkevältä.

Tämä teko josta annetaan tuomioita ja pistetään ihmisiä vankilaan, ehdottonta tuomiota kärsimään, on mummojen ammattimainen ryöstely. Sen sijaan Veikkaus Oy saa tehdä sitä aivan vapaasti joka ikinen päivä ja ihmiset eivät välitä tipan vertaa.

Eläkeläismummot pistävät koko eläkkeensä näihin rosvomasiinoihin ja sitten kituuttavat nälissään loppukuun.

Valtio kyllä puuttuu kovalla kädellä tupakointiin ja alkoholiin muttei näe että uhkapelit ovat kaikkialla sallittuja, kunhan sen toimittaa monopoliyhtiö Veikkaus Oy

Veikkaus Oy on Suomen valtion ylläpitämä ammattirosvokopla, vai sanoisiko organisaatio, joka on ostanut rahoillaan valtion suopeuden julmalle agendalleen, ryöstää ihmisiä koukuttamalla heidät ensin pelaamaan.

Tämä samansisältöinen ilmiö, kaksinaismoraalista koskee kaikkea, myös ja etenkin lapsia, josta se tekee sen kaikkein iljettävimmän käsittää.

En haluaisi puhua näin ikävistä asioista, mutta haluan vaan tuoda Suomen synnin esille. Siksi rukoilen sinua Herra Jeesus, ota Suomelta siunaukset pois ja anna sille miekka, jonka se on ansainnut.

 

Takaisin etusivulle

 
 
10.8.2019
 

Ei enää vaurautta, vaan miekkaa, puutetta ja nälkää!

Tämä maamme Suomi on jo kolmatta sukupolvea etääntynyt Jumalasta ja hallitus toisensa jälkeen, osoittautuu enemmän ja vielä enemmän ahneeksi, itsekkääksi ja lopulta nuortunut ja tyhmistynyt, vallan tyhmäksi teiniksi.

Viime hallituksessa oli vielä pieni valonkipinä jäljellä kun se halusi ja tavoitteli edes jonkinlaista talouspoliitiikkaa, jolla se tähtäsi velkojenmaksuun. Mutta kuinkas kävi, kuin suoraan Jesajan kirjasta, kun lähetän sinulle muukalaisia maan ääristä, jotka eivät kunnioita sinua, eikä maan arvoja. Ne tulevat kuin heinäsirkat, kiittämättä lähtevät syötyään sinut puille paljaille. Lopuksi he vain raiskaavat naisesi ja hakkaavat sinut verille.

Viime hallituksessa suurin osa sen ministereistä, aina uskovaa esittävää pääministeriä myöden, he ajoivat omia etujaan, kaiken muun edellä. He valehtelivat itselleen minkä kerkesivät, että tässä ajetaan maamme etuja, samoin kuin median edessä mutta totuus oli, että he pumppasivat maamme rahat omiin taskuihinsa ja loput vieraitten. Sen jälkeen he erosivat itse juuri alle vaalien ja pakenivat vastuuta.

Nyt maassamme on jumalattomin ja samalla nuorin ja naisvaltaisin hallitus koskaan. Nämä kaikki ovat juuri niitä seurauksia, josta Raamattu varoittaa. Pakko toistaa tämä: Maatamme johtaa lauma jumalattomia ja nuoria ihmisiä ja kaiken lisäksi se on naisvaltainen. Raamattu siis erityisesti varoittaa juuri tästä yhtälöstä ja näillä termeillä.

Maamme ei siis enää tarvitse rukouksia ainakaan rauhaan, saati yltäkylläiseen vaurauteen. Maallemme on hyvä joutua jälleen orjuuteen, ikeen alle, löytääkseen sen elävän Jumalan, joka oli kanssamme talvisodassa 1939 ja jota palvelimme myös eduskunnassa, jossa rukoiliin Abrahamin, Iisakin ja Jaakobin Jumalaa, eikä omaa viisautta, joka on tyhmyyttä.

 

Takaisin etusivulle

 
 
 
 
 

Arkisto

 
| 2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 |