Pelastussanoma

 

Miekka Suomelle 
 

Takaisin etusivulle

 
 
13.5.2018
 

MM-jääkiekossa profetaalinen sanoma Suomelle:

Television välityksellä MM-kisoja seuranneet ovat ihmetelleet, miksi Tanskan MM-kisoissa soitetaan Nazareth -yhtyeen haikeaa rakkauslaulua Love Hurts. Haikean rakkauslaulun soittaminen kun ei varsinaisesti sovi jääkiekon äänimaailmaan. Yleensä lätkämusiikki kun on joko 80-luvun rockia tai euroteknoa.

Jokainen sydämessään uskova tajuaa mistä on kyse! Lähitulevaisuudesta.

 

Takaisin etusivulle

 
 
4.5.2018
 

Suomen eduskunnalle kohtalon päivä!

Armokuolema on äkkipäältä ajatellen hyvä asia, jottei jonkun tarvitsisi kärsiä mutta se ei ole kuin yksi näkökulma. Nimittäin armokuoleman sallimisessa lailla, siirretään kuolemaan johtavan teon vastuu itseltä toiselle ja näin syntyy vain lisää syntiä.

Toinen asia mikä tässä on takana vielä, on se että armokuoleman laillistamisen jälkeen poprtti siihen suuntaan on auki ja sitä voidaan alkaa käyttää väärin. Esimerkiksi vanhuksia aletaan tappamaan systemaattisesti vaan, kun laillistus tekotapaan on jo olemassa.

Tämä on sellainen asia, johon Jumalan on syytä puuttua!

 

Takaisin etusivulle

 
 
16.2.2018
 

NYT TEHDÄÄN SALAKAVALAA JUONTA

Olen odottanut koko tämän 11 vuotta suomalaista päätöstä joka katkaisee KERRALLA Venäjän ja Suomen välit. Nyt sellainen tuli yhtäkkiä ja vieläpä silloin kun Putin on sairaana.

Nimittäin nyt puhutaan Venäjällä huolestuneeseen sävyyn EU:n Nato Shengenistä, jolla on tarkoitus sallia Naton joukkojen maahantulot ilman isäntämaan päätöstä.

Nato siis voisi tulla Suomen itärajallekin vaikka heti tämän allekirjoituksen jälkeen.

Nato ostaisi maa-alueita sieltä täältä ja rahaa ja myötätuntoahan riittäisi. Kohta koko maamme itäraja olisi täynnä Naton tukikohtia, EIKÄ SITÄ VENÄJÄ SALLISI, vaan se tulisi ja ottaisi puskurivyöhykkeensä välittömästi haltuunsa. Ja kaiken lisäksi juuri sillä samalla tavalla ja syy-yhteydellä mistä Tukholman profetia antoi minun ainakin ymmärtää sen viestin.

Ihmiset ovat kaikkialla aina naureskelleet profeettojen puheille Venäjän miehityksestä ja sen utopistisesta syystä, miksi sitä kiinnostaisi pieni pohjoinen Suomi. Kuitenkin tänä päivänä jokainen kilometri läntistä maarajaa, kiinnostaa Venäjää, varsinkin kun sitä on meillä pituudeltaan kolmannes koko sen läntiestä rajasta, 1300km. Se ei ole siis mikään vähäpätöinen, etenkin kun Nato on nyt Norjassa mutta Shengen sopimuksella se on noin 100km Murmanskista ja saman verran Pietarista. Se ei ole mikään pikku syy!

Ja jos Natsi Saksaa kiinnosti sekä Norja että Suomi silloin, samoin kuin Venäjää, niin mikä siitä olisi muuttunut vähemmän kiinnostavaksi geopoliittiseksi alueeksi.

 

Takaisin etusivulle

 
 

Takaisin etusivulle

 
 
6.12.2017
 

Profetaalista: Euroopan ja Aasian yhdistävä silta loisti sinivalkoisena

Silta valaistiin Suomen 100-vuotisjuhlan kunniaksi sinivalkoisin värein. Se tunnetaan myös niin kutsuttuna 3. Bosporinsalmen siltana ja se yhdistää Aasian Eurooppaan Turkissa. Sillan pilarit yltävät 322 metriin merenpinnan yläpuolelle, mikä tekee siitä yhden maailman korkeimmista silloista. Sillan huiman leveyden, 59,5 metriä, vuoksi se on yksi maailman leveimmistä riippusilloista. Sillan kokonaispituus on 2146 metriä. Sillalla on useita kaistoja autoliikenteelle ja kahdet junanraiteet, joten silta sallii poikkeuksellisen suuren liikenteen.

Suomi on lopunaikojen profetaalinen kansa, jonka kautta lähtee maailmanlaajuinen sanoma pelastuksesta Jeesuksessa Kristuksessa. Se tulee leviämään myös Aasian perimmäisiin nurkkiin saakka ja siksi tämä silta kuvannollistaa meille lähitulevaisuutta.

Kaikki se alkaa kun morsiamen ylösotto ensin tapahtuu ja Suomen profeetta pääsee työnsä alkuun ja saapuu Inarista Turkuun.

 

Takaisin etusivulle

 
 
28.8.2017
 

Trumpin ja Niinistön kohtaamisen LIVE peruttu!?

Herätti aika pahaa epäilystä kun yhtäkkiä Niinistön ja Trumpin keskustelun LIVE lähetys peruttiinkin. Tämä ei ole mikään vitsi tai olankohautus, vaan vakavaakin vakavampaa. Tämä on minun mielipiteeni, vaikka joku saattaa vähätellä.

MIKSI SUOMALAISET EI SAA NÄHDÄ/KUULLA?

Kuulemmeko me pian ulkomaalaisilta kanavilta ja tahoilta epäilyttäviä uutisia tapaamisesta? Ruotsi tulee ensin mieleen.

 

Takaisin etusivulle

 
 
19.8.2017
 

Turussa Suomen ensimmäinen vakava islamistinen terroriteko

Miten joku voi sanoa näin? Ei puhuisi jos oma tytär olisi nyt kylmiössä.

Suvaitsevaisuus ”suvakismi” saa yhä demonisempia piirteitä

Edelleen lähtökohta on uskovilla se tosiasia minkä Raamattu meille ilmoittaa. Hedelmistä te puut tunnette, eikä paha puu tee hyvää hedelmää. Islam ei ole onnistunut tekemään ainoatakaan hyvää hedelmää mutta koko sen verinen historia on täynnä kammottavia hedelmiä. Sen kaltaista pitää karttaa!

Suvaitsevaisessa on sellainen jännä piirre, ettei se katso ollenkaan uskonnon suuntia kuin tietyissä asioissa. Hyvin usein juuri fanaattinen homouden kannattaja on suvaitsevainen riippumatta ollenkaan uskonsuunnasta mutta paljonkin heti sen vahvuudesta ja suhteesta Kristukseen.

Samoin ne uskovat ovat monesti yltiöpäisiä suvakkeja joiden taustalla on vahva tekojen usko, joka perustuu Jeesuksen veren ohittamiseen omin hyvin teoin.

Suvaitsevaisuuteen vaikuttaa nimenomaan synnin suvaitseminen ja täydellinen umpisokeus koko ajatusrakennelmalle sille mitä se sana kokonaisuutena tarkoittaa. Niinpä hyvin viisaatkin ihmiset valitsevat saatanan puolen tavoitteet saattaa maa täyteen turmellusta ja väkivaltaa.

Mutta mitä Raamattu sanookaan lopunajoista tässä suhteessa? Minä annan heidän mennä, sokeutan heidät, jotta synti tulisi heissä suureksi. Vanhurskas pyhittyy entisestään vanhurskaudessa ja se joka maailmaa seuraa, sen maailma sokaisee ja se maailman virran mukana sitä seuraa.

Ei siis ole ihme miksi se sama ryhmä edustaa niin monella suunnalla samankaltaista demonista koukutusta, homouden salliminen, islaminuskon salliminen ja sen halailu, ääriateismin osien ottaminen mukaan omaan teologiseen käsitykseen ja kaikki tämä johtaa Kristuksen veren merkityksen kadottamiseen. Antikristuksen hengen työ tässä on selkeästi taustalla.

 

Takaisin etusivulle

 
 
8.8.2017
 

Alkaa mun vanhan Ivalon lumensulamisuni avautua

Uni meni siis näin:

Yöllä näin lisäksi 10.4.2014 unen:

Olin juuri tullut Jäämereltä käsivarren kautta Norjasta jonkun tutun helsinkiläisporukan kanssa ja palasimme Suomen puolelle. Tulimme pikkubussilla tai sen tapaisella jonnekin sinne ylälappiin, koin että varmaan Ivalon seudulle. Saavuimme jollekin portille, johon meillä oli avaimet mutta portin eteen kasatun jäätyneen lumen takia me ei päästy etenemään portista läpi ja sitten tuli ilta. Minut määrättiin vartioimaan avaimet kädessä tuota porttia, pääsin siitä sisälle ja ulos, mutta lumi esti portista kulkemasta suuremmilla ajoneuvoilla, koska lumikasa oli jäässä, eikä mikään lapio pystynyt jäiseen lumeen. Oli pakko odottaa. Muu porukka lähti jonnekin kaupunkiin nukkumaan yöksi ja minä jäin vartioon. Tunsin kuitenkin olevani paljon vartijana unessa, vaikka kyseessä oli vain portti ja jäätynyt lumikasa.
Aamu varhaisella lumi alkoi sulaa ja pehmetä, saatoin jollain lapion tapaisella auttaa kasaa pienemmäksi lapioimalla sitä pois portin edestä reunoilta alkaen. Keskeltä lumi oli vielä ihan jäässä, eikä siihen pystynyt. Kevät lunta oli kuitenkin melkein rinnan korkeudelle.
Sitten paikalle tuli joku paikallinen vanha mies, joka ihmetteli kun olen edistänyt kevään tuloa lapiolla ja sitten hän alkoi auttaa minua. Aamu oli jo tullut ja lumi oli tosi pehmeää. Sitten katsoin isoa kasaa portin edessä ja kokosin kaikki voimani ja kaadoin reunoilta jo täysin sulaneen korkean lumikasan joka ikään kuin pirstaloitui märälle asfaltille ja suli hetkessä pois kokonaan. Sitten sain portin kokonaan auki ja ajoneuvot mahtuivat kulkemaan.
Kun lumi oli sula, niin oikeastaan saman tien kun sain portin auki, saapuivat ystäväni takaisin suuria venäjän lippuja heilutellen ja venäjänkielisiä tervehdyksiä ja iskulauseita toistellen.
Siihen uni päättyi.

-jarmo-

On olemassa useitakin profetioita lumien sulamisesta. Se ei tarkoita fyysistä lunta, vaan hengellistä sulamista, kuten Libanonin lumet aikoinaan eräässä 2006 tammikuussa saadussa profetiassa, joka sytytti sodan Israelin ja Libanonin välille kesällä 2006. On siis jostain muista lumista kysymys.

Kirjoitin myös aiemmin tuossa alempana isänmaallisista ystävistäni Face Bookissa jotka kuvastavat hyvin tätä joukkoa jotka ovat äänessä vasta kun joku tekee heidän fyysisen työn puolestaan. He menevät majoittumaan hotelliin yöksi ja jättävät ahkerat lapioimaan tuota lunta ja tulevat sitten yllätyksellisesti takt käännettynä Venäjän lippuja heilutellen paikalle, epäisänmaallisina.

Nyt usesta vielä puuttuu tuo vanha paikallinen mies joka lapioi lunta kanssani, kuka hän on ja mistä tämä tulee? Unihan oli Ivalon ja Venäjän väliseltä Y-risteyksestä jossa alkaa Rajajoosepin tie ja Nellimin tie jotka molemmat johtavat Venäjän rajalle ja muodostavat siinä ikäänkuin vetoketjun, jonka olen aiemmin jo piirtänytkin.

Nyt tämä kaikki näkyy jo Face Bookissa, mm. että Ilja Janitskinin tilanteeseen haetaan apua Venäjältä. Dosentti Johan Bäckman on pantu asialle pyytämään Venäjältä poliittista apua Iljan vainoamiselle. Tämä saattaa hyvinkin päättyä siihen että nämä ns. ”isänmaalliset ystäväni” yhtäkkiä ovatkin niin venäläismielisiä ettei heitä enää isänmaan ystäviksi tunnista.

Tämä ilmiö on nyt niin hyvin näkyvillä, se suuntaus mihin mennään ja pianhan tämä selviää!

 

Takaisin etusivulle

 
 
14.7.2017
 

Paasikiven viisaus

Paasikiven patsaassa lukee seuraava viisaus, jonka voi yhdistää helposti suoraan Jeesuksen löytämiseen:

Kiveen hakatussa tekstissä lukee: KAIKEN VIISAUDEN ALKU ON TOSIASIAIN TUNNUSTAMINEN

Tämä viisaus toimii juuri kuten Raamattu opettaa: 1. synnintunto –> 2. sovituksen mielenrauhan etsiminen –> 3. Jeesuksen löytäminen ja hänen armontyönsä tunnustaminen Jumalan edessä kelvollisena sovittajana –> 4. syntisyyden tunnustaminen Jeesuksen nimessä ja veressä –> 5. aloittaminen elämään uutena luomuksena ja aloittamalla ristinkantamisen

Mutta toisaalta, kuinka sokeita ihmiset ovatkaan TOSIASIOIDEN EDESSÄ ja valmiina valehtelemaan toisilleen ja itselleen. Tasa-arvohömpötys ja kaikki suvaitsevuushan ovat täynnä näitä valheita joita pitäisi tunnustaa. Näitä tosiasioita peitellään vallanpitäjien ja miedian toimesta. Hyvät maalataan pahoiksi ja pahat hyviksi.

 

Takaisin etusivulle

 
 
 
 
 

Arkisto

 
| 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 |