Pelastussanoma

 

Miekka Suomelle 
 
24.9.2018
 

Niinistö kommentoi – MITÄ IHMETTÄ?

Mikäli rikos on pelkkä petos ja törkeä sellainen veropetos ja mitä vielä, niin MIKSI IHMEESSÄ maamme päämies, jonka päätehtävä on ulkopolitiikan johdossa, pitää infotilaisuuden ko. tapahtumaketjusta ja sitten kaiken huipuksi vähättelee tapahtumaa ja peittelee selvästi. Ja mikäli tämä vähättely nimenomaan olisikin totta, niin sen totta oleminen tekisi tästä esiintulosta taas naurettavan. Joten minä teen johtopääätöksen, että tässä sössitään taas oikeen urakalla. Sellainen henkilö, juuri jolle asia kuuluu, maamme turvallisuuden huipulla, vähättelee ja kertoo asian olevan tavallinen rikos, mihin hänellä ei pitäisi olla mitään syytä nostaa pikkurilliä, niin hän menee ja kertoo ainakin niille, joita ei valtamedia vie, että maamme todellisuudessa on tällä hetkellä uhattuna ja siksi häntä nimenomaan on informoitu ja siksi hän reagoi. Ainoastaan että hän reagoi valehtelemalla totuutta tyhmän kansan korville.

Yksinkertaisesti, miksi Niinistö kommentoi asiaa, joka ei todellakaan hänelle todellisessa tilanteessa mitenkään kuuluisi? Se panee kellot soimaan, koska todellisuus on ihan toista.

 

Takaisin etusivulle

 
 
23.9.2018
 

Iso rikosvyyhti johtaa Kremliin ja suunnitelmaan Suomen valtaamiseksi?

Tänään ja eilen on sattunut niin suuria että näistä on jo ihan pakko kirjoittaa. En edes tiedä mistä aloitan kun sataa informaatiota ja Pyhän Hengen työtä sen käsittelyssä.

No joka tapauksessa, aloitan siitä kun itse muutin täsmälleen 9 vuotta sitten lähimuuton siten että minulla oli kaksi viikkoa aikaa muuttaa. Tämä tapahtui siis 15.9.2009 ja vuokrasopimus päättyi 30.9.2009 jonka jälkeen meni tasan kolme päivää ja tuo asunto mistä muutin, paloi. Siellä syntyi www.pelastussanoma.fi joten saatana vihasi tuota asuntoa niin paljon että sen oli pakko polttaa se. Jopa tuolloinen ex. naapuri videoi ja ihmetteli että miten vain kolme päivää sitten Jarmo muutti tuosta pois.

Silloin jo minä uumoilin ettei tämä ollut sattumaa, vaan tässä on joku juttu joka ilmenee joskus jonain päivänä. Mutta yhdeksännellä hetkellä Jeesus huusi ristillä, ”eeli eeli, lama sabaktani” ja siitä pelastussanoma alkoi, juuri tuosta huudosta, joka on tänne jäävien huutoa. Heidät on naulattu ristipuuhunsa maahan kiinni kun morsian lähtee.

Nyt siis hamaan yhdeksänteen hetkeen kestää pimeys ja mulla tässä nyt ei paljoa muuta ole ollukkaan kuin sitä pimeyttä, poissuljettuna maailman valo, joka minua aina lohduttaa ja antaa voimia.

Nyt siis yhdeksän vuotta myöhemmin, tämän kuun viidestoista päivä minä kävin katsomassa uutta asuntoa ja teen lähimuuton ja tästä oli aikaa muuttaa 30.9.2018 saakka, joka on tasan viikon päästä.

On siis melkoisen kummallista kun yhdeksän vuotta sitten, vuonna 09 syyskussa, elikkä yhdeksännellä kuulla tapahtuu täsmälleen samanlainen muutto ja sitten uutisoidaan näin hurjaa tapahtumaa, jota toki hieman hyssytellään, niin kauan kuin voidaan.

Kysyn siis koetella, syttyykö maailman palo jo 3.10.2018 joka olisi sen kolmen päivän päästä vanhan sopimuksen päättymisestä?

Aika hurjalta kuulostaa, koska Venäjä on osallistunut rikolliseen toimintaan Suomen maaperällä ja asiasta on raportoitu maan korkeimmalle johdolle, koska yhteydet ovat selvästi Kremliin saakka ja tarkoituksena on ollut rakentaa maamme valtaamiseen tarkoitettua maihinnoususatamaa jne. tukikohtaa.

Kaiken lisäksi, tässä kun olen melkein saanut jo kokonaan muutettua tänne uuteen paikkaan, niin tänä aamuna särkyy minulla ensin sellainen hieno viskilasi, joka on muotoiltu oikein design näyttävästi, epäsuhteellisen lieriön muotoon ja siinä on tosi vankka pohja ja ohuet reunat. Arvokkaan näköinen siis ja minulla oli niitä kaksi ja nyt vain toinen. Minua harmitti kun ne olivat niin hienot mutta en minä niitä ole juuri koskaan käyttänyt. Joskus Jouluna ehkä tai uunna vuonna. No mutta sitten alkoi puhuttaa, kun kyynärpäällä huitaisin jääkaapin ovesta sellaisen Rooma-aiheisen keraamisen matkamuiston lattialle perään ja sekin meni rikki. Sitten henki sanoi heti perään, että ensin loppuvat juhlat ja sitten valtakunta hajoaa. Ja juuri tänään kun tässä tilanteessa etenemme kohti tuntematonta tulevaisuutta, josta vain pieneltä osin on profeetat asiaa nähneet ja omin käsityksiensä kera sitten antaneet julki. Osa on osin totta ja osa on lähes kokonaan totta, mutta se on varmaa, ettei yksikään profeetta ole täydellinen. Siksi profetia on vajavaista ja sen pitää olla sitä. Muutenhan me olisimme jo poistuneet täältä Jumalan luo.

Sitä ennen täyttyy Niilo Ylivainion profetia, kun mustat pilvet saapuu maamme itärajan ylle ja uskon että vasta ensi kesänä Lapista suomineidon niskasta alkaen, Venäjä tulee maahamme. Sitä ennen Omerin laskenta päättyy morsiamen pois ottamiseen. Saattaa tulla pitkä ja kylmä talvi.

Koetelkaa!

 

Takaisin etusivulle

 
 
12.8.2018
 

Venäjä parempi kahdesta pahasta!

Katselin tuossa Espanjan tilannetta kun sinne tulee solkenaan Afrikasta yli väkeä, eikä mitenkään ihanaa porukkaa, vaan sellaista jotka laumana rynnii mm. ruokakauppaan, hävittää kaiken ja lähtee jatkamaan, kuin heinäsirkkavitsaus.

Ei ole helvetistä kaukana kun tuo joukko saapuu Ruotsin läpi maahamme, joka ottaa heidät avosylin vastaan. He eivät enää ole varpaisillaan, vaan heihin yhtyy jo maassa olevat ulkomaalaisjoukot, joskaan ei tietenkään läheskään kaikki, vaan ainoastaan ne jotka eivät halua elää maassamme sääntöjen mukaan, eivätkä kunnioita maamme turvallisuutta.

Heitä on nyt tulossa sieltä satoja tuhansia, kohti pohjolaa, aivan kuten kolme vuotta sitten syyskuussa kävi. Sitä ennen on parempi että Venäjä tekee jotain radikaalia Suomen suhteen, kuin että joudumme pitämään rajaa länteen auki. Parempi avata se itään, niin kuin Tukholman profetia asiaa valottaa.

Joskin Suomi leikkautuu keskeltä poikki ja sen toinen puolisko menee Venäjän valvontaan ja toinen jää Suomelle, joka sulkee rajat ja kaupungeissa alkaa ahtaat oltavat, niin suvakeille kuin maahanmuuttajillekin. Maahanmuuttajat eivät pian sen jälkeen katso sille mitään merkitystä, onko joku suvakki, vaan jos suomalainen, niin henki on vaarassa heti. Siinä täyttyy porton repiminen alas pedon selästä ja porton loppu.

Koko Suomi joutuu ahdinkoon. Ei ole helppoa venäläistenkään miehittämällä puolella, jos ei ole helppoa miehittämättömän Suomenkaan puolella, koska hallituksia ei tule olemaan, eikä valvovaa poliisijoukkoa, koska valtion kassa on tyhjä. Tulee olemaan vain hyviä ja pahoja ihmisiä.

Älä jää siihen aikaan, vaikka siinä ajassa on hyvätkin puolensa. Siinä ajassa tapahtuu maailmanhistorian suurin herätys.

 

Takaisin etusivulle

 
 
11.7.2018
 

Thaimaan poikien pelastusoperaatio suoraa lopunajan profetiaa

Pojat ovat siis pakanoita suurella P:llä, koska Kaukoitä maanosana ja Thaimaa maana ja valtiona on erittäin antikristillinen alueena. Muutenkin kun lukee pakoa Paratiisista, niin puhutaan idästä, jonne ihminen lähti.

Tässä profetiassa me puhumme viimeisten päivien eskatologiasta ja ennen kaikkea sadonkorjuusta. Me emme puhu jumalattomista, vaan pakanakansojen pelastuksesta. Poikien luku oli 12 (opetuslasten luku) ja valmentaja (Jeesus tai voidaan olla muutakin mieltä, eksytys esim. Mutta ongelma on siinä että Jeesushan sanoi ettei hän ole tullut tuomaan maailmaan rauhaa, vaan miekan ja että synti on tultava suureksi, Jumala on itse lähettävä lopunajan eksytyksen) Niinpä valmentaja oli samalla viemässä heidät sinne missä oli paha olla.

Pojat lähtivät yltiöpäiselle retkelle ja tietoisesti päätyivät menemään maan alle, valoa joka olisi tarjolla ja ikään kuin pakoon syntiä ja etsimään jotain jännitystä elämäänsä. Kuvastaa ihmisiä jotka elävät tätä lopunaikaa.

Yhtäkkiä tulva yllätti heidät ”niin oli Nooan päivinä kuin on nytkin viimeisinä päivinä” ja he huomasivat jääneensä loukkuun.

Loukussa oleminen oli ahdistavaa ja sitä kesti kymmenen päivää.

Joh.ilm. 2:10 Älä pelkää sitä, mitä tulet kärsimään. Katso, perkele on heittävä muutamia teistä vankeuteen, että teidät pantaisiin koetukselle, ja teidän on oltava ahdistuksessa kymmenen päivää. Ole uskollinen kuolemaan asti, niin minä annan sinulle elämän kruunun.

Sitten saapuu Suomesta pelastaja jonka tietotaitojen avulla tuo koko joukko saadaan pelastettua. Alkaa Pohjolan herätys!

Pelastusoperaatio kestää 7 päivää!

Dan. 9: 27 Ja hän tekee liiton raskaaksi monille yhden vuosiviikon ajaksi, ja puoleksi vuosiviikoksi hän lakkauttaa teurasuhrin ja ruokauhrin; ja hävittäjä tulee kauhistuksen siivillä. Tämä loppuu vasta, kun säädetty tuomio vuodatetaan hävittäjän ylitse.”

Dan. 12:9-10 Niin hän sanoi: ”Mene, Daniel, sillä ne sanat pysyvät lukittuina ja sinetöityinä lopun aikaan asti. Monet puhdistetaan, kirkastetaan ja koetellaan, mutta jumalattomat pysyvät jumalattomina, eikä yksikään jumalaton ymmärrä tätä, mutta taidolliset ymmärtävät.

Dan. 12:11-12 Ja siitä ajasta, jolloin jokapäiväinen uhri poistetaan ja hävityksen kauhistus asetetaan, on oleva tuhat kaksisataa yhdeksänkymmentä päivää. Autuas se, joka odottaa ja saavuttaa tuhat kolmesataa kolmekymmentä viisi päivää.

Yksi vuosiviikko on 7 vuotta ja siitä päivästä kun hävityksen kauhistus asetetaan, siitä on oleva 1290 päivää, elikkä 3,5 vuotta, puoliväli seitsemästä. Laskenta täsmää!

 

Takaisin etusivulle

 
 
7.7.2018
 

Jumalansa hylkäämät hallitukset!

Kaikki mihin Suomen viimeiset 4-5 hallitusta ovat koskeneet, ovat olleet järjestäin kiroukseksi kansalle:

Kela-taksin oharit jättivät Samin ilman syöpähoitoa – nyt vaimo pelkää kuolemaa: ”En tiedä, mitä sanoa”

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/201807062201059504_u0.shtml

Ei tässä voi kuin hämmästellä! En muista hallituksessa YHTÄ AINOAA siunauksellista päätöstä moniin vuosiin, jopa vuosikymmeniin.

 

Takaisin etusivulle

 
 
28.6.2018
 

No nyt eletään jännän äärellä OIKEESTI!

Putin ja Trump tapaavat Helsingissä. Tässä ei olisi muuten mitään kummaan mutta kun Trump haluaa tavata Niinistön ennen tuota kokousta ja kyse ei takuulla ole mistään kahdenkeskeisistä pikkuasioista, vaan pohjustus sille mistä Trump ja Putin tulevat sitten päättämään. Siinä voi olla koko Suomi myytävänä, kuten pahoin pelkään. Suomesta tulee Venäjälle etupiiri, vastalahjaksi Lähi-Idän asioille. Tälle olisi raamatullisiakin perusteita Hesekilein kirjaan nähden mutta sitä on vaeikea alkaa todistella. Ne ovat kaikki sellaista vertauskuvaa että jokainen voi valita haluamansa maan symbolisoimaan jotakuta hahmoa. Noh, minä olen Suomen sieltä löytänyt ja uskon että Suomella on erityinen tehtävä maana ja ristinkantajana lopunajoilla.

https://www.iltalehti.fi/politiikka/201806282201042344_pi.shtml

 

Takaisin etusivulle

 
 
9.6.2018
 

Petteri Opro lausuma puoluekokouksessa:

Hyvät ystävät, Kokoomuksen linja on se, että tavoitteemme on Naton jäsenyys!

Sen jälkeen koko sali taputti taukoamatta pitkään, jonka jälkeen media hiljeni… Presidentti puuttui asiaan ja ärähti. Videot poistettiin vähin äänin mediasta ja tallenteet kyllä siitä valuvat pikkuhiljaa tuubiin.

MUTTA MITÄ NYT!? Miten naapuri reagoi?

 

Takaisin etusivulle

 
 

Takaisin etusivulle

 
 

Takaisin etusivulle

 
 
13.5.2018
 

MM-jääkiekossa profetaalinen sanoma Suomelle:

Television välityksellä MM-kisoja seuranneet ovat ihmetelleet, miksi Tanskan MM-kisoissa soitetaan Nazareth -yhtyeen haikeaa rakkauslaulua Love Hurts. Haikean rakkauslaulun soittaminen kun ei varsinaisesti sovi jääkiekon äänimaailmaan. Yleensä lätkämusiikki kun on joko 80-luvun rockia tai euroteknoa.

Jokainen sydämessään uskova tajuaa mistä on kyse! Lähitulevaisuudesta.

 

Takaisin etusivulle

 
 
 
 
 

Arkisto

 
| 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 |