Pelastussanoma

 

Miekka Suomelle 
 
12.5.2023
 

Ivalon lumet jälleen ajankohtaista

Näin unta keväällä 2014, että olimme ilta-aikaan Ivalossa ja portti oli Venäjän suuntaan suljettu, koska lunta oli portin edessä niin paljon. Sovimme, että minä Jäinsin vahtimaan Venäjälle vievää porttia, kunnes lumi olisi sulanut.

Aamuyöllä tuli joku paikallinen mies, joka kysyi, että teetkö kesää ja alkoi luomaan lunta asvaltille kanssani. Kun olimme luoneet aikamme, niin aurinko nousi ja sulatti lopun lumikasan pehmeäksi ja saatoin ottaa sen syliini ja kaataa sen asvaltille. Lumet tosiaan suli äkkiä ihan silmissä.

Lumikasan kaaduttua, paikalle saapui pikkubussilla ystäviämme (siis suomalaisia) suurine Venäjän lippiuineen ja he huusivat venäjänkielisiä iskulauseita.

Tähän uni päättyi ja nyt on taas aika katsoa miltä lumitilanne näyttää:

 

Takaisin