Pelastussanoma

 

Miekka Suomelle 
 

Takaisin etusivulle

 
 
23.8.2021
 

Nyt tuli pelottava kannanotto Suomelta, Niinistöltä

Luehan tämä artikkeli:

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/6148eaf2-1b70-4147-bf88-d104ecbbbc2d

Niinistöltä vankka tuki Ukrainalle – vaatii ”Helsingin hengen” palauttamista

Niinistö viittasi tällä vuonna 1975 Helsingissä pidettyyn ETYK-kokoukseen ja sen periaatteisiin.

Tämä saattaa nyt suututtaa Venäjän aika perin pohjaisesti… tämä saattoi olla nyt viimeinen virhe, nimittäin tässä ETYK kokouksessa nimenomaan käsiteltiin rajojen suvereenisuutta. Suomen rajat saattavat olla nyt sen erään suomalais profetian mukaisesti vaarassa:

”Venäjän puolelta tuli yli rajan tiedustelujoukkoja, joita suomalaiset sotilaat lähtivät jäljittämään. Kun he kohtasivat heidät, he alkoivat ampua suomalaisia tuliaseilla. Joku suomalaisista sotilaista kuoli. Toisia joukkoja Venäjän puolelta tuli yli rajan taas uudelleen. Suomalaiset sotilaat lähtivät heidän jälkeensä. Tällä kerralla heidän kesken ei syntynyt tulitaistelua. He veivät nämä venäläiset sotilaat rajavartioasemalle. Kun heiltä kysyttiin, minkä tähden he tulivat Suomen puolelle, he sanoivat, että heille sanottiin Venäjän puolella, ettei mitään rajaa enää ole olemassakaan – Suomi kuuluu Venäjään. Tästä alkoi kovat kyselyt ja neuvottelut. Kuka näin on käskenyt ja sanonut?
Mutta hallitusmiehet alkoivat syytellä toisiansa sanoen ’Sinä sen olet sanonut’ ja toinen taas ’Eipä, sinä sen olet sanonut’. Lopuksi ei mitään selvää tullut, kuka sen oli sanonut.

Olemmeko kohtaamassa mm. tämän nyt sitten ja jos olemme, niin sen omien saamieni sanomien mukaisesti pitäisi tapahtua ensin Ivalon rajalla mutta kummassa, ylemmässä Nellimin tien päässä vaiko alemmassa Rajajoosepissa. Sen aika näyttää. Suomineidon niskassa joka tapauksessa.

Taulukin sen profetian vahvistaa, mitä kautta peto ensin iskee päälle:

 

Takaisin etusivulle

 
 
2.8.2021
 

Ihmiset muuttavat pakoon vihaa ja ahdistusta

Eipä olisi uskonut tätä todeksi 90-luvulla, että Helsinki on tämän näköinen muuttotilastojen valossa. Suomalaiset, kynnelle kykenevät parempiosaiset ja työtä tekevät muuttavat pois lähiseutu alueille ja Helsinkiin muuttaa jatkuvasti lisää ulkomaalaisia, lähinnä vain pakolaisia. Huh, mihin tämä johtaakaan!

Katso ja ihmettele tätä tilastoa:

Tämä sama ilmiö on kohdannut Euroopan ja koko läntisen maailman jokaista suurkaupunkia. Tämä jos joku on ajan merkki, koska muuttopako kielii aina jostain suuremmasta ongelmasta. Tässä tapauksessa koko maailmanhistorian pahimmasta muutoksesta.

Pohjois-Amerikassa muuttoliikettä on ollut myös jo monta vuotta pois itäisen ja läntisen rannikkojen suurkaupungeista sisämaahan. Voittajia muuttoliikkeessä ovat republikaaniset osavaltiot. Kaiken lisäksi ahkerimmat, vauraimmat ja rehellisimmät kansalaiset nimenomaan muuttavat pois noista suurista kaupungeista. Sinne vain vähävaraiset, joilla ei ole sitten varaa paeta, sekä sitten se väestö, jotka ovat niitä ns. syrjäytyneitä ja yhteiskunnan kaitapuolen väkeä.

Helsinki on jo täysin poikkeuksellisessa muuttoprosessissa. Suomalaisia ja työtä tekeviä veronmaksajia muuttaa pois Helsingistä lähes 7000 henkilöä vuodessa ja sisään tulee maahanmuuttajina Kelan elätiksi lähes 4000 pakolaista vuodessa. Tämä yhtälö on aivan sietämätön! Helsingistä on tulossa nimensä mukainen helvetti. Ei nimittäin mene pitkään, kun Helsingin keskustasta lähtee pois kivijalkaliikkeet, keskustan kahvilat ja muut palvelut. Kelan rahoilla ei pyöritetä koko Helsinkiä, vaan siihen vaaditaan täysin välttämättömiä yrittäjiä ja palkansaajia. Yritysten ja palkansaajien verotuloista maksetaan Kelan kulut ja siksi yhtälö on juuri nyt täysin kriittisessä tilassa.

Meille uskovillehan tämä on tietyllä tavalla hyvä merkki. Älkää rukoilko enää aikaa, vaan Jeesuksen tulemusta.

 

Takaisin etusivulle

 
 
12.6.2021
 

Suomen pelipaita ajanmerkki

Kuvassa siis näkyy Suomen jalkapallomaajoukkueen 2021 pelipaidat. Siinä näkyy risti, jonka yläosa on mustunut täysin ja alaosassa, ristin juurella enää Jumalan väriä.

Jumalan värillä tarkoitan sinistä, siis taivaan sinistä väriä, joka oli Jerusalemin temppelin ylipapilla päävärityksenään.

Samoin tämä ristin juuri, tarkoittaa ”ristin juurella” on parasta olla. Ristin juurelle Jeesuksen veri valui ja mitä lähempänä olet Jeesuksen verta, sitä kirkkaammin loistat Jumalan väriä ja levität Kristuksen tuoksua.

Tämä ns. huuhkajien pelipaita, on siis melko profetaalinen ajanmerkki.

Tässä pelipaidassa näkyy maamme tila, sen luopumus Jumalan sanasta ja kuinka maamme vanha perinteinen usko häviää alas ristin juurelle. Siellä ei ole enää kuin pieni osa seurakuntaa.

Ristin juurelle vie Suomen tie nöyryyden kautta… ristin juurelle polvistuen, katuen ja itkien. Sellainen on tilanne!

Oli tänään muutakin:

Uutisissa oli miehestä, jonka valas nielaisi mutta sitten sylki ulos. Tapahtui ihme, että mies selvisi ja tästä sitten Markku veli mailaili ja selvitti muuta sen ympäriltä:

Steve pohtii tuota tapausta, Joonaan aikaan Niinivessä tapahtui auringon pimennys samaan aikaan ja niinhän nytkin oli.

Onko siis jokin yhteys, kun oli tuo valas tapauskin?

 

Takaisin etusivulle

 
 
25.5.2021
 

Valko-Venäjän suorittama konekaappaus

Olemme jo tietoisia siitä, että mukana oli myös Venäjän FSB elikkä vakoiluorganisaatio. Tämä koko kaappaus oli siis Venäjän masinoima testi, miten EU suhtautuu ja miten muut maat. Nimittäin he eivät voi itse kokeilla näin suurta toimenpidettä, vaan se tehtiin Valko-Venäjän sattuneesta syystä. Ei näin suurta toimenpidettä Valko-Venäjä yksin tekisi ikinä, eikä uskaltaisi, jonkun blokkarin vuoksi. EI, EI, EI… kyllä tässä on taustalla Venäjä ja sen tekemä EU:n ja USA:n sietokykytesti. Nyt jos EU ja USA eivät reagoi muuta kuin lentokielloilla, niin Venäjä voi nostaa keinojensa mittaa aika roimasti ylemmäs.

Tämä asettaa mm. Suomen raja-alueet suureen vaaraan, koska eikös Ryanair nauttinut kuitenkin eräänlaista diplomaattista koskemattomuutta ilmailusopimusten kautta Valko-Venäjän ilmatilassa. Nyt se rikottiin noin vain, joten Venäjälle avautuu sitä kautta oikeutus paljon entistä vakavampiin hyökkäyskiin ketä vain vastaan. Rajaviiva on ylitetty!

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/81642127-543f-4d55-a4de-171f5b6515a3

 

Takaisin etusivulle

 
 
23.5.2021
 

Jopa Suomen armeijan upseerit aivopestään epäisänmaallisiksi

Olen nähnyt ns. sisäpiiritietona, että mamme armeijan upseeristoa ollaan systemaattisesti aivopesty eu myönteiseksi sillä tavalla, että he eivät ole enää ns. isänmaallisia, vaan heidän isänmaa onkin nyt Euroopan Unioni. Nämä nuoret sotilaat aika avoimesti haukkuvat isänmaallisia ihmisiä nationalisteiksi, jotka ovat haitallisia Suomelle ja kääntävät Suomen rinnan avoimeksi Venäjän invaasiolle. Nämä nuoret upseerit ovat aivopestyjä luulemaan, että EU on meille sekä poliittinen, että sotilaallinen turva Venäjää vastaan. Aivan kuin heiltä olisi viety joku iso osa suomalaista sielua pois heidän sydämistään, luulemaan valheen voivan meille olla hyvä.

No totuus tulee heille viimeistään siinä vaiheessa, kun EU alkaa ruinaamaan lisää rahaa ja taas lisää. Eteläeurooppa on muodostunut pohjattomaksi kaivoksi, jonne meidän hyvinvointimme on verettömästi siirtymässä ja pahoinvointi tulee tilalle, jonka seurauksena veri alkaa virrata viiveellä.

Kansaamme kohtaa pian suuri nälänhätä, jollaista se ei ole ennen kokenut, jälkeen 1866-1868 suurten katovuosien. Onneksi EU kaatuu aivan itsestään siinä vaiheessa ikiajoiksi, koska ei ole enää ketään, jota pumpata tyhjäksi.

 

Takaisin etusivulle

 
 
10.5.2021
 

Viides itsenäisyystaistelu NYT

Putkonen: Eduskunnassa käydään Suomen viides itsenäisyystaistelu – ”Tämä viikko on vaaran viikko”

 

Takaisin etusivulle

 
 
16.3.2021
 

Luvattu maa Jouko Piholle on maapalanen

Nyt minä olen oikeasti huolissani Jouko Pihon ajatuksista ja hengestä, nimittäin hänen puheensä ja hengen profetiansa ovat olleet kautta linjan itsekeskeisiä ja menestysteologisia, maasta lähtöisiä. Hänen elämästään tuntuu puuttuvan Jeesus yhä enemmän ja liekkö enää ollenkaan. Siitä kaikesta olen huolissani.

Nyt Joukolta tuli uusi profetia ja tämä vahvistaa sanomani:

Jouko Pihon 14.3.2021 saama sanoma suomalaisten Luvatusta maasta

Sain tänä aamuna 14.3.2021 sanoman suomalaisten Luvatusta maasta.

Herra alkoi puhua henkeeni englanniksi: ”I will give the Finnish people the Promised Land.” Eli suomeksi: “Minä annan suomalaisille Luvatun maan.”

Sen jälkeen Herra antoi minulle ymmärrystä siitä, että Luvattuja maita on oikeastaan kaksi: toinen on Karjala ja toinen on Israel.

Jumala on luvannut eri profeettojen kautta, että Karjala palautuu vielä takaisin Suomen yhteyteen. Yksi tunnetuimmista on viipurilaisen kalastajan Mikko Reposen v. 1947 saama profetia: ”Hän, jolla on valta taivaassa ja maan päällä, vie meidät, Karjalan siirtokansan, vielä entisille kotimaille Karjalaan.”

Reponen sai ajankohdan kuvauksenkin, milloin paluu Karjalaan tapahtuu: ”Vihan tuulien puhaltaessa aukee Karjalan maa takaisin. Sitten kun suuret myrskyt käyvät, niin ne vasta siirtävät karjalaiset jäännökset vanhoille paikoille.” Myrskytuulet viittaavat Kolmanteen maailmansotaan.

Reponen sai vielä v. 1950 tarkennuksen profetiaansa: ”Karjala saadaan lahjaksi eikä sodalla, ja Venäjä tulee meidän ystäväksemme.”

Karjala on siis Suomelle takaisin luvattu maa.

Toinen Luvattu maa on Israel, mikä johtuu siitä, että Suomessa on paljon juutalaisten ja israelilaisten jälkeläisiä (osa ei edes tiedä sitä), jotka Jumala haluaa siirtää lopunaikana heidän oikeaan kotimaahansa, Luvattuun Israelin maahan, josta heidän esi-isänsä aikanaan karkotettiin pois, mutta nyt Jumala kerää omiaan ympäri maailmaa ja kehottaa heitä palaamaan kotiin.

Voi itku, nyt rukouksia Joukon puolesta, hän on hyvä mies mutta ”pihalla ja pihoilla” ja pahasti.

Niin, tietenkin minun täytyy kertoa mikä minun luvattu maa on: Se on se, kun Jeesus tulee näkyvästi takaisin ja perustaa MAAPALLOLLE, KOKONAAN valtakuntansa, jota kaikki tunnustaa ja kaikki kunnioittaa. Ei ole enää Kiinaa, Venäjää, eikä Amerikkaa. Silloin on koko maailma, joka on meille se maa, jossa elämme.

Mutta! On olemassa myös se maa, joka lasketaan Jerusalemin päälle. Se on noin 2500×2500 km maa-alaltaan ja siellä asuvat Pyhät, jotka Jeesus pyhitti verellään. Siellä meillä on koti ja meidän luvattu KAUPUNKI.

 

Takaisin etusivulle

 
 
26.2.2021
 

USA VS Venäjä – uhka Suomelle

Usa on lähettämässä B1 pommittajia Norjaan ja ei ole vaikea arvata minne sinne, no pohjois Norjaanpa tietenkin. Sinne se paine kasaantuu ja Venäjällä tulee paine saada Lappi itselleen ja viedä oma kalusto tutkakantaman päähän, kuten olen jo vuosia asiaa valottanut.

Tutka on se syy, miksi Venäjä tarvitsee maata Muonion alapuolelta. Vain sillä se pystyy reagoimaan riittävän nopeasti yliäänellä lentäviin pommikoneisiin, joita B1 koneet juuri ovat.

Venäjä ensin tietenkin kohteliaasti pyytää maata Suomelta tutkaansa varten, johon hallitus tietenkin kieltäytyy ehdottoman jyrkästi, jonka jälkeen alkaa uhittelu ja loppu sitten väkisin tukeutumalla.

Usoisin, että tässä lähi viikkojen aikana ehkä kansalta salassa tapahtuu tämä kyseinen ensimmäinen kontakti. Mielenkiintoinen kevät tulossa, nimittäin jälleen Niilo Ylivainon viljapeltonäky tulee mieleen, että idästä nousee myrskypilvet, on siis selvää jo että suuri myrsky on tulossa ja silloin lähtevät vanhanaikaiset vankkurit liikkeelle ja enkelit nostelevat kypsää viljaa vankkuriin ja vievät sen pois.

https://edition.cnn.com/2021/02/08/politics/us-b-1-bombers-norway/index.html?fbclid=IwAR20iAx8WsSoxU_xhEmRDw8CpPu1_8hOBgz4O5gU8BKWMalplfEbR2ks3I4

 

Takaisin etusivulle

 
 
31.1.2021
 

Suomelle paha merkki on nyt ilmassa

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/navalnyin-tukimielenosoituksia-kutsuttu-jalleen-koolle-ympari-venajaa-tuhansia-protestoijia-otettiin-kiinni-viime-viikolla/8051396

MTV Uutiset: Venäjällä pidätetty tänään yli 4000 ihmistä, joukossa kymmeniä toimittajia. Mielenosoituksia on kutsuttu koolle aamupäivästä alkaen kymmenissä kaupungeissa eri puolilla Venäjää. Esimerkiksi pääkaupungissa Moskovassa ja Pietarissa mielenosoittajia on pyydetty kerääntymään yhteen kello 11 Suomen aikaa.

Kuten olen sanonut jo aiemmin, ettei Navalnyin nousu venäjän johtoon ole Suomelle mitenkään hyvä asia. Putin pitää asiat kunnossa, jos ei hänelle käy huonosti. Samoin piti Saddam Hussein Irakin aisoissa, kuten Gaddafi piti Libyan aisoissa. Nämä johtajadiktaattorit on murhattu, eivätkä he pidä enää kansaansa pystyssä.

Putin on nyt ilmeisesti valtakautensa päässä ja kuten hyvin olemme nähneet, kuinka nopeasti asiat etenevät, kun ne alkavat vyöryä. Valta voi vaihtua päivissä tai viikoissa ja Venäjän tilanne voi vaihtua Suomelle hyvinkin tukalaksi aivan hetkessä, niin nopeasti, ettemme ehtisi edes reagoida siihen. Kukaan ei usko niin käyvän, kuten niin oli myös 1939 kesällä ja syksyllä ja se varmaan on tarkoitus nytkin.

Kuvassa lähihistoriaamme käy läpi YLE:n opetusohjelmassa vuonna 1959 sen aikainen kenraali, joka kertoo Suomen asemista talvisodan syttymishetkellä.

Koulutkin oli jo alkusyksyllä suljettu sodan pelossa mutta avattiin sitten, kun sota ei ihan heti syttynytkään mutta suljettiin saman tien, kun tykit alkoivat jylistä. Niin nopeasti tilanteet muuttuvat rauhasta sodaksi.

Armeijamme vahvuus oli sijoitettu lähes kaikki Kannaksen ja Summan akselille, sekä Laatokan pohjoispuolelle.

Kaikkein heikoimmin varustautuneet joukot olivat Suomussalmella ja Sallassa, sekä Petsamossa.

False flag, elikkä Mainilan valehyökkäys tapahtui nimenomaan tuolla kaakkoissuomen Karjalassa, josta Venäjä ensin pyrki läpi. Kun se ei kaikesta huolimatta heti onnistunutkaan aikeissaan, niin se lähti heti perään kokeilemaan, josko Raatteen tietä kataistaan koko Suomi. Sekään ei onnistunut ja sodan kulku kääntyi takaisin Laatokan ympärille, kunnes välirauha 105 päivän sodan jälkeen tehtiin.

Nyt Venäjä varmasti katsoo tätä samaa asiaa uudelleen, kun aika tulee ja se ei lähde höökimään suoraan eteläiseen Suomeen Vaalimaa- Nuijamaa akselista, vaan se tietää, että sen kannattaa aloittaa Suomen kaataminen Lapista, aivan sieltä ylhäältä alkaen ja heti perään kiiloittaa maahanlaskujoukoin koko maa aina sinne Kostamuksen rajanylityspaikalle. Tämä siksi, koska Venäjältä etelän kautta Suomen miehittäiminen tulisi olemaan erittäin vaikeaa mutta kun sillä on pohjoisesta ja idästä joukot kaikkia teitä hyväksikäyttäen, erinomaiset etenemismahdollisuudet.

Tämän jälkeen Venäjällä on kaikkein helpoin vallata koko maa mutta sitten Suomi tulee saamaan apuja Englannilta. Näin minä sen olen ymmärtänyt sekä ymmärtämällä profetioita ja hengessä tätä asiaa minulle on vahvistettu. Englantilaiset joukot nousevat Tukholman edustalta ylös Porin edustalle ja sieltä maihin, jonka jälkeen sillä on kaikki yhteydet vastavoimana Venäjää vastaan. Siksi hyökkäys pysähtyy kiilamaiseen asemaan, Venäjän Pyhtäältä ylös ja Kuopion kautta Ouluun, kuten Tukholman profetia sen on veljemme kautta tuonut meille tiedoksi.

Samalla Inarista nousee profeetta Suomeen, joka profetoi hyvin väkevällä tavalla ja täyttäen koko Suomen uskolla ja Jumala Hengellään. Samalla venäläiset kuulevat väkevän profetian ja siellä tapahtuu suuria uskon ja hengen ihmeitä, kääntymisiä ja sanan leviämistä.

Tuolloin sinä ja minä, Herramme Jeesuksen odottajat olemme jo poistuneet.

 

Takaisin etusivulle

 
 
 
 
 

Arkisto

 
| 2021 | 2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 |