Pelastussanoma

 

Miekka Suomelle 
 

Takaisin etusivulle

 
 

Takaisin etusivulle

 
 
28.10.2023
 

Suomen Lapista löytyi 100 miljardin malmiesiintymä

Tästä löytyy selitys, miksi Hesekiel 38. luvussa puhutaan sanoin: ”ryöstettävää ryostämään” !!

Onhan se totaalista ryöstöä jos puhutaan koko maan velkaa verrattavasta summasta.

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/d178a508-6543-4815-a524-15f5d76977f7

Hesekiel 38:10-12 Näin sanoo Herra, Herra: Mutta sinä päivänä tulee mieleesi jotakin, ja sinä mietit pahan juonen ja sanot: Minä hyökkään suojattomaan maahan, karkaan rauhallisten ihmisten kimppuun, jotka asuvat turvallisina-asuvat muuria vailla kaikki tyynni, ja joilla ei ole salpoja, ei ovia. Sinä aiot saalista saada, ryöstettävää ryöstää, ojentaa kätesi raunioita kohti, jotka on saatu asutuiksi, ja kansaa kohti, joka on koottu pakanakansain seasta, joka on hankkinut karjaa ja omaisuutta ja asuu maan navassa.

Vain Suomen Lapissa eletään edelleen ilman salpoja ja ovia, maan navassa, koska Pohjan Tähti oli aikanaan kaiken kaupankäynnin kulkureittien kompassi, jota kutsuttiin maan navaksi jo Hesekilin aikaan 500 eKr.

Lisäksi Suomen Lappia voidaan kutsua suojattomaksi maaksi, rauhallisten ihmisten kimppuun, asuvat vailla muuria, samoin kuin Lapin sodan jälkeen saatu poltetut rauniot asutuksi ja kerätty omaisuutta.

Mikään muu paikka maailmassa ei vastaa tätä koko kuvausta yhdessä!

 

Takaisin etusivulle

 
 
4.10.2023
 

Ukraina taitaa paljastaa miksi Suomi ei tule saamaan apua

Viime aikoina tulleiden useiden eri uutisten ja lähteiden mukaan, hiukan jokainen länsimaa näyttäisi nyt ottava isojakin taka-askelia Ukrainan ja Venäjän väliseen sotaan. Taka-askelia etenkin sen auttamisen ja rahoittamisen suhteen. Miksikö? Siksi, että se on ollut suurimmaksi osaksi suurta korruptiota ja peliä, jolla ei ole saavutettu kuitenkaan mitään ja länneltä loppuvat resurssit.

Elikkä kun tämä talvi on lusittu, uskon että Ukraina jää aika yksin!

Jos tähän samaan syssyyn USA joutuu sekä taloutensa, että oman sisäpolitiikan kanssa sisäisiin konflikteihin, blokkiutuu ja jopa hajoaa osiin, kuten Daniel 8. luvun kauriin käy, niin sen lupaukset kaikille maille kuivuvat tyjiksi, koska sillä ei ole enää mistä antaa.

Tämä kokonaisuus taas tekee Suomelle sen, ettei sille jää muita auttajia, kuin britit!

Venäjälle tulee ehkä kesään mennessä lähes avoimien ovien päivä ja silloin Hesekiel 38. pofetia alkaa toteutua, suojattomaan maahan hyökkääminen, rauhallisten ihmisten kimppuun, jotka asuvat maan navassa, Suomen Lapissa.

 

Takaisin etusivulle

 
 
13.8.2023
 

Finnairin koneen iso onnettomuus tulossa

Siitä on jo toistakymmentä vuotta aikaa, kun hengessä saatoin ymmärtää, että meillä on ajanmerkiksi määrätty Finnairin koneen suuronnettomuus. Se on merkkinä tulossa siitä, että maamme enkelisuojaus on otettu pois ja kaikki vastoinkäymiset voi alkaa.

Tästä on ollut jo paljon viitteitä, kun olen seurannut Finnairin läheltä piti tilanteita, joissa on edelleen suojelus mukana mutta tämä tilanne kääntyy vielä.

Olen hengessäni nähnyt tämän vain vahvistuvan entisestään, että pian tulee se hetki, jolloin tulee iso ja kauhea uutinen tästä lentoyhtiöstä, joka oli Suomen ylpeys, ettei ainoatakaan onnettomuutta koskaan.

Tokihan sen edeltäjällä oli mutta se oli Aero eikä suinkaan Finnair!

 

Takaisin etusivulle

 
 
26.7.2023
 

Venäjä ja Pohjois-Korea aikovat lisätä yhteistyötään

Suomalaisissa on todella paljon venäjämielisiä uskovia ja isänmaallisia, jotka ovat sokeita ja käsittämättömällä tavalla eksyksyssä .Onko tämä herättämässä eräiden tahojen näkemystä Venäjästä, vai ovatko he jo niin sokeita, että Pohjois-Korea ja sen hirmuteot katsotaan sormien lävitse? Uskovat ihmiset!

HEDELMISTÄ PUUT TUNNETAAN!

 

Takaisin etusivulle

 
 
14.7.2023
 

Ollaanko lähellä tämän profetian täyttymistä?

Merilapin mission profetia helmikuussa 2009

Sanoma, joka koskee Suomen hallitusta.

Suomen hallituksessa paljastuu asioita, jotka aiheuttavat suuren hämmingin maassa. Kaksi miesministeriä ja yksi naisministeri ovat tehneet salaisen sopimuksen ja tuo sopimus aikaansaa maahan jopa mielenosoituksia ja levottomuutta. Maahan julistetaan poikkeustila. Myöhemmin torstaina (siis mission ajankohtana saatu) tähän samaan asiaan saatiin lisää selvennystä. Nuo ministerit ovat saaneet ja tehneet päätöksen pimeyden aikaansaamana ja pimeyden henki on vaikuttanut asiaan.

Torstaina rukouskokouksessa 29.1.2009 Jumala antoi pastorin kautta myös kuvan, joka oli Latvian ja Liettuan rajalta n. 30 km. Asiaan liittyy jotain sotilaallista, koska kuvassa oli kolme panssarivaunua. Alkuun uutisointi tapahtuu ainoastaan Venäjällä ja hiukan myöhemmin myös muualla. (Liittyykö tapahtuma Venäjällä esiintyviin mielenosoituksiin? Putin on syntyjään ilmeisesti tuolta alueelta.) Tämä tapahtuma aktivoi myös tapahtumat, jotka nopeuttavat pimeyden lisääntymistä. Pimeyden verho oli jo Pietarin yllä.

Lisäksi Suomen hallituksessa tapahtuvaan sekaannukseen ja hämminkiin tuli lisää valaistusta. Sopimus jonka kaksi miesministeriä ja yksi naisministeri ovat tehneet, päätöksen alkulähde on pimeydestä ja syvyydestä. (Vanhanen on teosofi ja Katainen vapaamuurari?) Tulee suuri hämminki Suomeen. Päättäjät antavat ristiriitaisia määräyksiä ja ohjeita ja välillä ei tiedetä kuka maata johtaa. Tänään tuleva määräys kumotaan huomenna ja maassa on poikkeustila.

Jarmo jatkaa: Uskoisin, että tämä tilanne voisi johtaa tämän ahllituksen kaatumiseen ja täysin jumalattoman demari- vihervasemmistoisen hallituksen paluuseen. Sen jälkeiseen aikaan ja siitä aiheutuvien asoiden kautta kansan nouseminen todella kapinaan tätä vastaan.

 

Takaisin etusivulle

 
 
7.7.2023
 

Naton pääsihteeriltä paljon puhuttelevat sanat:

”Venäjä on ilmoittanut sulkevansa Suomen konsulaatin Pietarissa. Tiedolla on kolkko kaiku. Edellisen kerran konsulaatti suljettiin vuonna 1938. Vuotta myöhemmin Neuvostoliitto yritti miehittää Suomen.”

”Geopoliittinen asetelma on osittain ennallaan: Suomi, Viro, Latvia, Liettua, Puola, Romania ja Bulgaria ovat reunavaltioita, joiden itäpuolella on laajentumishaluinen Venäjä.”

Jarmo jatkaa: Vuonna 1984 toukokuun lopulla saatiin kattavan vakuuttava profetia Suomen kohtalosta. Toistuuko Suomen kansalle 40 vuoden profetaalinen ironia, kuten Israelin kansalle asetettiin erämaavaelluksen muodossa. Samoin kuningas Daavid hallitsi Israelia 40 vuotta, kuin myös hänen poikansa Salomon hallitsi Israelia myös 40 vuotta ja seuraavakin kuningas samoin, oliko peräti 41 vuotta? Luku 40 on kuitenkin kokonaisen kansan jonkinlainen sykli.

Nyt vaan näyttää siltä, että joudumme odottamaan vielä ensi kevääseen, koska ei nämä asiat etene niin nopeasti, kuten tämä Naton joukkojen perustaminen, Venäjän lähetystöjen purkaminen ja diplomaattisten suhteiden jäätyminen täysin. Se tietäisi myös Tehtaankadun lähetystön purkamista ja täyttä rajojen sulkemista itään. Ei nämä niin äkkiä tapahdu!

Samoin jos Venäjällä valta vaihtuu, niin siinä menee hetki, ennen kuin he alkavat havitella Suomen alueita. En minä omia näkyjäni ja uniani niin haikaile toteutuviksi mutta kyllä minua monesti puhuttelee se Ivalon itärajan portin vartiointiuni siellä 2014 keväällä. Se oli selkeä ja vakuuttava, joten lumien sulaessa ensi keväänä voimme odottaa isoja asioita alkavan tapahtua. Tämä aika 6-8kk menee varmaan näiden asioiden kehittymiselle ja sekin on jo aika ripeää toimintaa, kun ottaa huomioon mitä kaikkea ensin pitää tapahtua, että asetelma alkaa olla h-hetkessä.

 

Takaisin etusivulle

 
 
25.6.2023
 

Onko tässä nyt se Googin paha juoni?

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/7d9dcbff-4931-4771-ab2e-d1c03d2b9b44

Lehti: Prigožin perääntyi: Wagner palasi tukikohtiinsa ”verenvuodatuksen välttämiseksi”. Valko-Venäjän presidentin lehdistökanslia tiedottaa presidentti Aljaksandr Lukašenkan käyneen Venäjän presidentti Vladimir Putinin valtuuttamana neuvotteluita kapinallisjohtaja Wagner-pomo Jevgeni Prigožinin kanssa.

Neuvottelut kestivät koko lauantaipäivän. Lopputuloksena Prigožin hyväksyi Lukašenkan ehdotuksen Wagner-joukkojen pysähtymisestä ja vihollisuuksien lopettamisesta ”verilöylyn välttämiseksi”. Asiasta tiedottaa Lukašenkan Pul Pervogo -Telegram-kanava.

Wagner-palkkasotilaille tullaan antamaan turvatakuut.

Hesekiel 38:10-12 Näin sanoo Herra, Herra: Mutta sinä päivänä tulee mieleesi jotakin, ja sinä mietit pahan juonen ja sanot: Minä hyökkään suojattomaan maahan, karkaan rauhallisten ihmisten kimppuun, jotka asuvat turvallisina-asuvat muuria vailla kaikki tyynni, ja joilla ei ole salpoja, ei ovia. Sinä aiot saalista saada, ryöstettävää ryöstää, ojentaa kätesi raunioita kohti, jotka on saatu asutuiksi, ja kansaa kohti, joka on koottu pakanakansain seasta, joka on hankkinut karjaa ja omaisuutta ja asuu maan navassa.

SUOMEN LAPISSA! Pohjan Tähteä on ammoin jo kutsuttu maan navaksi!

Kysyn siis, että kehittyykö tämän kautta joku paha juoni, josta Hesekiel puhuu?

 

Takaisin etusivulle

 
 
20.6.2023
 

Suomen 77. hallitus

Suomen 77. hallitus on raamatullinen luku ja kuvastaa ehkä täydellistä jumalallista aikaa.

Luku 70 on siis luku, joka täyttyi vuosilukuna siitä, kun Jerusalemin toinen temppeli tuhottiin. Luku 7 taas on täydellisyyden luku.

Luku 77 on siis nämä yhdessä, joka kuvastaa kyllä mielestäni hyvin Jeesuksen paluun ajankohtaa ja eskallaation alkua.

Viimeinen hallitus maassamme!

 

Takaisin etusivulle

 
 
 
 
 

Arkisto

 
| 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 |