Pelastussanoma

 

Miekka Suomelle 
 

Takaisin etusivulle

 
 
8.8.2022
 

Onko tämä profetiaa Suomelle?

Maailmanrauhapatsas siirretään pois!

Moskovan vuonna 1989 Helsingille lahjoittaman Maailman rauha -veistos siirrettiin pois Hakaniemenrannasta. Patsasta alettiin nostaa varhain maanantaiaamuna.

Patsas siirretään varastoon, koska sen paikalle rakennetaan jalkakäytävä.

Patsaan omistaa Helsingin taidemuseo (HAM). Kaupunki ja taidemuseo päättävät veistoksen kohtalosta myöhemmin.

Koska lahjoittaja on Moskova 1989, niin perustelutkin ovat jo selvät. Suomen ja Moskovan väliltä rauha siirretään pois.

 

Takaisin etusivulle

 
 
16.7.2022
 

Jumalan varjelus ei ole sellaista, jonka me voimme käsittää

Olemme varmaan kaikki seuranneet Ukrainan tilanteen kehittymistä, Venäjän surkeita säälittäviäkin edesottamuksia ja tätä kaikkea seurannutta yhtäkkinäistä koko rintaman leveyden tahtoa Naton jäseneksi heti ja nyt ja äkkiä.

Mulla ainakin hälytyskellot alkoi soida, kun kuulin jo keväällä profetian että nyt ollaan vedetty enkelivartio Suomen itärajalta pois. Mitä sellainen siis tarkoittaa käytännössä ja mitä enkelivartiointi tarkoitti ylipäätään?

No enkelivartiointi tarkoitti sitä, ettei suomalaiset joudu tilanteeseen, johon joutuivat nyt kun se vartio poistui. Ei ne enkelit siellä sodi ketään vastaan, vaan ohjaa pikemminkin asioita menemästä titettyyn pisteeseen tai siitä yli.

No nyt kun ne on poistettu, niin jotain perin outoa piti myös tapahtua, jotta suomalainen vahva suomettumisen ilmiö ja kansanjako saataisiin tasapäistettyä kaikille natomyönteiseksi. Se oli temppu se!

Nimittäin aluksi jos Venäjä olisi miehittänyt heti alta kahden viikon, koko Ukrainan, suomettuminen olisi saanut vain jatko-osan ja moni olisi alkanut pelkäämään idän karhua entistäkin enemmän ja alkanut entistäkin natovastaisemmaksi. Mutta koska Venäjä kompuroi ja esittäytyi ensimmäisten sotatoimien jälkeen lähes tulkoon luuserina, oli Suomen tilaisuus tullut ja se siirtsi välittömästi paperinsa avoimesti Natoon ja siihen hakuprosessiin mukaan. Kuulostaa järkevältä siinä kohtaa, vai mitä?

Nyt kun Suomella on natopaperit sisällä ja jäsensyys vain ajan kysymys, niin yhtäkkiä Venäjä onkin vahvistunut ja vahvistunut. Se ei enää olekaan epäonnistunut pelkästään. Jotain on siis taustalla tapahtunut. Elikkä nyt pian alkaa moni pelkäämään, että teimmekö me virheen.

Jos me peilataan enkelivartiota siihen ajankohtaan, kun Jeltsin tarjosi aikoinaan meille Karjalaa jopa takaisin ja maamme suomettumisen takia maamme johto ei sitä edes huolinut, niin tämäkin oli sen saman enkelivartion tulosta, koska Putin olisi jo ajat sitten ollut kimpussamme, vaatien Karjalaa itselleen.

Enkelivartio ei siis ole sellainen puolustusrintama, eikä pelote, vaan taustaohjain yksikkö, joka lähtee sanoista ”äläkä saata minua kiusaukseen”, jonka jälkeen enkelit ohjaavat toimintaa oikein.

 

Takaisin etusivulle

 
 
1.7.2022
 

Pelkääjät haluaa kiistää, ettei Venäjä hyökkäisi Suomeen

Sain käsiini alkutekstiä konesuomennettuna Hesekiel 38:10-12 jakeet, joka kuuluu siis näin:

Näin sanoo Herra Jumala, ja sinä päivänä sanat korotetaan sinun sydämeesi ja pahojen juonien sanat ja sinä menet ylös hylkäämättömään maahan, minä menen lepäämään rauhassa ja asun rauhassa kaikkialla, asuen maassa, jossa ei ole muuria, ei vipuja ja ovia, et ole heidän joukossaan. Te olette etuoikeutettuja ja te olette heidän koiria, palauta kätesi autiolle maalle ja kansalle, joka on koottu monien kansojen joukosta ja hankkii omaisuutta ja asuu maan napalla.

Tämä teksti ennen kaikkea viittaa siihen, että Hesekiel hyökkää Suomen Lappiin, Napapiirin pohjoispuoilelle!

Huomasin jakeessa 12 lauseen, ”palauta kätesi autiolle maalle ja kansalle”. Sana palauta viittaa siihen, että siellä ollaan jo oltu ja saatu olla pitkään rauhassa, kooten omaisuutta. Lappihan koostuu monien kansojen joukosta, kahdesta saamelaiskansasta, suomalaisista, ruotsalaisista, norjalaisista ja venäläisperäisistä suomalaisista.

Jakeessa 11 puolestaan sanotaan sanat ”sinä menet ylös hylkäämättömään maahan…” joka viittaa myös Lappiin, pohjolan perille.

 

Takaisin etusivulle

 
 
13.6.2022
 

Venäläinen doktriini

Jos joku vielä luulee, että venäläiset käyttäytyisi joitain poikkeuksia lukuunottamatta kunnioittavasti suomalaisia kohtaan, kun he tulevat maahamme, niin katsokaa ja huomatkaa, millainen venäläinen doktriini on aina ollut, kautta sen historian.

Venäläiset olivat suomalaisille se kaikkein julmin ja häikäilemättömin vihollinen jo ison vihan aikaan, eikä se siitä ole muuttunut miksikään.

Viime sodassakin venäläiset eivät kaihtaneet edes punaisen ristin ambulansseja. Partisaanit tappoivat siviileitä mitä julmimmilla tavoilla kaikkina sotavuosina.

Nyt me näemme, kuinka he kohtelevat ukrainalaisia. Ei ole mikään muuttunut vaikka satoja vuosia on kulunut.

Venäläinen sotadoktriini on julma, säälimätön, häikäilemätön ja röyhkeä. He raiskaavat, ryöstävät ja tappavat kaiken mihin menevät.

Sellainen on venäläinen, kun sille annetaan valta vapaasti tehdä asioita. Nimenomaan päällystöstä kaikki on kiinni. Sotilaskuri on kaiken A&O joiden kuuluu valvoa ja noudattaa kansainvälisiä sopimuksia.

 

Takaisin etusivulle

 
 
11.6.2022
 

Kuka meitä auttaisi?

Lapsen suusta tulee totuus! Jumala meitä ainoastaan voi auttaa, eikä kukaan muu. Tätä Saarikko tuskin ymmärtää, kunnes on itse polvillaan sitä anomassa.

Eräässä profetiassa Suomi nimistä ruumisarkkua kannettiiin ja voivoteltiin, kuka voisi sitä auttaa. Kukaan ei voinut, ei EU eikä kukaan muukaan. Kyseltiin, että ehkä Nato voisi auttaa… Ja toisessa profetiassa sanotaan, että britit nousevat maahamme Porin edustalta. Hehän ovat ainoa maa, joka on antanut meille turvatakuut.

Venäjä sulkee nopeasti Ahvenanmaan ja Suomenlahden. Porin kohdalta Ruotsin rannikkoa pitkin kuitenkin pääsisi maahamme ja niin tulee myös käymään.

Näin Jumala puuttuu peliin!

 

Takaisin etusivulle

 
 
29.5.2022
 

Lumensulamisuneen 3. jatko-osa

Lapin lumet ovat nyt tänään pois kokonaan ja odotan siis ”isänmaalaisten” kaltaisteni suomalaisten ulostuloja venäläismielisinä. Näitähän on ollut esim. Mika Niikko, kansanedustaja, joka on kaltaiseni uskova mutta silti natovastainen. Hän saattaa olla raamattunsa lukenut, nimittäin:

Otetaanpa Raamatusta vertaus tälle Jeremian ajoilta!

Jeremian aikaan Babylon oli vaatinut Israelin kansaa antautumaan uhkailemalla kaikkien päättäjien ja kuninkaan henkeä, mikäli he eivät antautuisi. Jeremia puolestaan oli saanut Jumalalta sanan, olla taistelematta vastaan ja vain antautua ylivoiman edessä.

Israelin kunigas oli kuitenkin saanut Egyptiltä ns. turvatakuut ja joka lupasi sotajoukkoineen tulla turvaamaan Israel Babylonian valloitukselta.

Noh, Israelin kuningas sitten otti vastaan katteettomat turvatakuut ja heitätti Jeremian kaivoon, jottei huutelisi enää mitään latteuksia siitä, mitä Jumala oli sanonut ja käskenyt, koska Egypti oli kunikaalle se suuri Nato, mihin hän nyt turvaisi.

Sitten kävi, kuinka kävi… koko Israelin johto tapettiin, egyptiläisiä ei näkynyt missään ja kaupunki valloitettiin, Salomonin ensimmäinen temppeli hävitettiin ja kansa ajettiin Babylonian pakkosiirtolaisuuteen orjiksi ja Jeremia sai jatkaa kansansa profeettana.

On tässä siis puolensa, kuinka Niikko ja Turtiainen esimerkiksi asiaa saattavat hyvinkin peilata uskovina ihmisinä. Vaikka Anokin puhuu roisia kieltä välillä, niin se EI OLE mikään syy väittää, ettei tämä oikeasti olisi uskossa. En itsekään ole mikään polarisoituva uskova, vaan vanha portsari, joka on kuullut jo kaiken mikä ei ole lapsille sopivaa.

Minä siis ymmärrän Anon ja muut, jotka näkevät tässä Jeremian ajan tapahtumat ja kuuntelevat Jumalan puheen sydämellään, joten he jos sen ottavat vastaan, luultavasti tekevät kuten Herra heitä ohjaa.

Ei siis ihme, jos tämä 2014 näkemäni uni ilmenisi käänteistenkin mainilanlaukausten kautta.

No mitä käänteiset mainilanlaukaukset sitten tarkoittaisi, olisivat sitä, että he usuttaisivat Venäjän tulemaan suomalaisten ”avuksi” johonkin ”random-rajakahakkaan”, jottei maa pääsisi Natoon.

Nuo unessa näkemäni venäläisliput iskulauseineen isänmaallisten suomalaisten käsissä, voisivat nimenomaan tarkoittaa sitä Ivalon vastaisella rajalla. Järjestävät siis ehkäpä jonkinlaiset suomalaisten tekemän väkivallanteon venäläisiä vastaan siellä rajalla provosoiden näitä vastaiskuihin tms. sotilaallisempiin toimiin ja lopulta invaasioon.

Siksipä asioilla tuppaa olemaan puolensa.

 

Takaisin etusivulle

 
 
27.5.2022
 

Lumen syvyys pohjoisessa jatkoa…

Jatkoa edelliseen… elikkä muutama päivä sitten lumi Ivalosta katsottuna Venäjän rajalle teiden päissä olivat siis jo lumettomat. Kuitenkin kun otetaan huomioon, miksi näyssä ajoimme Kilpisjärveltä Ivaloon ja siihen rajalle saakka, niin on syytä olettaa jotain.

Tuossa keväällä tilanne näytti hyvin pitkään siltä, että Kilpisjärvellä lumitilanne olisi ollut se viimeinen paikka, jossa lunta olisi.

Sitten kun mietimme mistä Kilpisjärveltä pääsisi Ivaloon, niin kyllä, juurikin tuolta alempaa koukaten takaisin ylös. Elikkä näimme ikäänkuin koko matkan lumitilanteen ja nyt se on tuolla Muinion yläpuolella Ounastunturin seutuvilla enää 3cm paikkeilla ja sulaa päivässä kahdessa.

Elikkä seurataan tilannetta loppuun saakka, mihin tämä johtaa tässä.

 

Takaisin etusivulle

 
 

Takaisin etusivulle

 
 
23.5.2022
 

Lumitilanne Ivalossa on nyt 0 cm

Aikoinaan, oisko ollu vuosi 2014 kun näin selvästi uninäyn, jossa ajettiin bussilla Kilpisjärveltä Ivaloon. Elikkä tuolta missa on vielä 44 cm lunta, tuonne itärajalle, missä ei enää ole.

Näin unta, että olimme ilta-aikaan siellä Ivalossa ja portti oli Venäjän suuntaan suljettu, koska lunta oli portin edessä niin paljon. Jäin siis vahtimaan Venäjälle vievää porttia, kunnes se lumi olisi sulanut.

Aamuyöllä tuli joku paikallinen mies, joka kysyi, että teetkö kesää ja alkoi luomaan lunta asvaltille kanssani.

Kun olimme luoneet aikamme, niin aurinko nousi ja sulatti lopun keon pehmeäksi ja saatoin ottaa ja kaataa sen.

Keon kaadettua paikalle saapui pikkubussilla ystäviämme (siis suomalaisia) suurine Venäjän lippiuineen ja he huusivat venäjänkielisiä iskulauseita.

Tähän uni päättyi.

 

Takaisin etusivulle

 
 
 
 
 

Arkisto

 
| 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 |