Pelastussanoma

 

Miekka Suomelle 
 

Takaisin etusivulle

 
 
12.5.2023
 

Ivalon lumet jälleen ajankohtaista

Näin unta keväällä 2014, että olimme ilta-aikaan Ivalossa ja portti oli Venäjän suuntaan suljettu, koska lunta oli portin edessä niin paljon. Sovimme, että minä Jäinsin vahtimaan Venäjälle vievää porttia, kunnes lumi olisi sulanut.

Aamuyöllä tuli joku paikallinen mies, joka kysyi, että teetkö kesää ja alkoi luomaan lunta asvaltille kanssani. Kun olimme luoneet aikamme, niin aurinko nousi ja sulatti lopun lumikasan pehmeäksi ja saatoin ottaa sen syliini ja kaataa sen asvaltille. Lumet tosiaan suli äkkiä ihan silmissä.

Lumikasan kaaduttua, paikalle saapui pikkubussilla ystäviämme (siis suomalaisia) suurine Venäjän lippiuineen ja he huusivat venäjänkielisiä iskulauseita.

Tähän uni päättyi ja nyt on taas aika katsoa miltä lumitilanne näyttää:

 

Takaisin etusivulle

 
 

Takaisin etusivulle

 
 

Takaisin etusivulle

 
 
9.3.2023
 

Kun näemme suuret Venäjän liput Ivalossa

Muistakaa tarkkailla Ivalosta uutisia lumien sulaessa. Ja kun näemme suomalaisten käsissä Venäjän lippuja ja mielenosoituksen Ivalossa, silloin tiedämme, että elämme aikaa, jolloin profetiat alkavat toteutua.

Saksassa ollaan jo nähty vastaavia

 

Takaisin etusivulle

 
 

Takaisin etusivulle

 
 

Takaisin etusivulle

 
 
16.10.2022
 

Suomalaisnyrkkeilijä Robert Helenius – profetoi?

Eihän tämä ole kivaa katsottavaa mutta tässä on aivan varmasti profetiaa mukana isolti. Nimittäin Robert Helenius on raskaan sarjan nyrkkeilijä, josta koko Suomi on ollut ylpeä taannoin, kun Robba iski vastustajia kumoon ilta toisensa jälkeen ja tästä povattiin tulevaa mestaria. Mutta yhtäkkiä Helenius ei enää pärjännytkään, vaikka tälle koitettiin muka laittaa heikkoja vastustajia, jotta hänet saataisiin näyttämään hyvältä.

Kuulostaako tutulta, kun näemme Suomen kansan tilaa. Olemme muka olleet maailman paras kansa, onnellisin ja vahvin niin monissa asioissa ja niin olikin joskus, kun kansamme vielä eli vanhan kansan uskon kautta.

Nyt me olemme jo vuosia luoneet maamme tilasta valheellista illlusioita, aivan kuin Heleniuksesta ja se kaikki tulee systemaattisesti näiden valhepuheiden kautta. Me olemme antaneet maamme susille…

Katsokaa mitä tulee tapahtumaan, kuinka meidän käy Venäjän edessä kun aika koittaa, että sen sallitaan meille tulla. Siinä käy juuri niin kuin Heleniukselle, että koko Suomi odotti pärjäävänsä, mutta eka erässä tyrmättiin täysin 100-0 puhtaasti. Me kehuskelemme siis nyt tuolla medioissa, kun Ukraina menestyy Venäjää vastaan ja Venäjä näyttää olevan rintamalla, kuin mikäkin ”pelle hermanni” ottaen turpiinsa joka ainoalla alueella.

Suomi on ollut Jumalan silmissä portto kansa, joka on ottanut kivijumalat palvottavakseen, lapset sitä johtavat ja se sallii saastuttaa kaiken pyhän ja kaiken sen hyvän, jonka Jumala meille antoi.

Ei Ukrainakaan yksin ole se, joka Venäjälle pärjää, vaan se, minkä Jumala sallii tapahtua.

Uskon siis, että Robert Helenius profetoi eilen omalla tyrmäyksellään sen, miten maamme tästä ajatteli ja miten maallemme tässä kohta käy.

 

Takaisin etusivulle

 
 
9.10.2022
 

Onko tutun näköinen mielikuva?

Näin venäläisen sotilaan, joka oli aseistettu, niinkuin kuuluu olla. Päässä sillä ei ollut kypärää, vaan sillä oli kenttälakki. Sillä oli Venäjän armeijan tunnukset ja rinnassa sillä oli Venäjän armeijan myöntämiä kunniamerkkejä. Miehellä oli aseena pikakivääri. Hän seisoi rajapyykkien välissä, toinen rajapyykki oli Venäjän puolella ja toinen sinivalkoinen Suomen puolella. Rajapuomi oli nostettu ylös, raja oli siis auki.

Tämä sotilas oli hämmästyttävän suuri. Kun Minä sitä näyssä katselin olin seisovinani 25-30 metrin päässä kasvot sitä sotilasta kohden, niin minusta katsoen sen sotilaan koko oli pitkästi yli 10 metriä. Sillä koolla haluttiin näyttää sitä Venäjän armeijan voimaa, mikä sillä on. Minä ihmettelin suuresti sen toisen kainalon alle tungettua kangaspakkaa. Se oli olevinaan valkoista kangasta, niinkuin iso purje, joka oli mytytty rullallle. Ei käännetty vaan mytytty ja se oli kasassa. Kun katsoin tarkemmin, niin siinä olivat siniset ja valkoiset värit, joten sen täytyi olla Suomen lippu.

Näkyä katsellessani kuulin seuraavat sanat, koiniks mitta nisuja denarin ja kolme koiniksia ohria denarin. Älä turmele öljyä äläkä viiniä. Tämä sanottiin Venäjän sotilaalle. Venäjän sotilas kuuntelee tämän Sanan ja nyökkää, että on ymmärtänyt.

Sen jälkeen Venäjän sotilaalle annetaan ikäänkuin mittanuora. Se annetaan sen vasempaan käteen, sillä oikeassa on Suomen lippu ja Venäjän sotilas saa käskyn kulkea määrätty matka ja merkitä mittanuoralla askelien pituudet. Joka kerta, kun se astuu askeleen, täytyy nämä askeleet kirjoittaa ylös päiväkirjaan. Kun se tulee siihen paikkaan, mihin se on määrätty ja mihin sen on lupa tulla, niin siihen pitää pysähtyä ja siihen pystyttää paalun merkiksi, että tähän asti on tultu. Se on Kymijoen rantaan, siitä Venäjän sotilaalle annetaan suora tie nousta pohjoiseen.

Venäjän sotilas kävelee reippaasti Kuopioon ja siitä Ouluun ja siitä Kemiin ja Tornioon jokivartta ylös. Edelleen sille sanotaan: tähän sinä rakennat leirin. Ja Venäjän sotilaalle annetaan paljon piikkilankaa ja rakennustarvikkeita, jotta se rakentaa siihen leirin. Jos kartalta katsotaan, niin se on noin 30-50 kilometriä Pellon pohjoispuolella. Ruotsin puolella vastassa Karunki, sitten Vittangi ja Vittangista suora tie Norjaan, Narvikiin.

Venäjän miehelle sanotaan seuraavat sanat: sinä saa olla tässä siihen asti, kun sinun veljesi lähtevät Israelin maalle. Ja Venäjän sotilaalle sanotaan myös seuraavat sanat. Sinun täytyy itkeä paljon kaatuneita veljiäsi, jotka tulevat kaatumaan siinä suuressa sodassa, joka alkaa Persiassa, kun sinä ja sinun veljesi menette Persiaan. Sinulle annetaan lupa mennä Persiaan ja avata tie Eufrat-virtaa myöten idästä nousevalle suurelle kuninkaalle.

 

Takaisin etusivulle

 
 
5.10.2022
 

Mitä on odotettavissa, kun ne tulee Suomeen:

Kun venäläiset tulee Suomeen, niin lukekaa vanhoja ennustuksia, oppikaa niistä. Älkää lukeko menestysteologian ansoittamia harhakuvitelmia, jossa me saamme sata hyvää ja tuhat kaunista, sekä sopuisaa yhteiseloa venäläisten kanssa. Älkää menkö tähän ansaan!

Venäjä on toiminut väkivaltaisesti aina koko sen historian ajan ja se pahuuden ja rikollisuuden henki sieltä ei ole poistunut, päin vastoin, se henki on vain raaistunut ja tullut häikäilemättömämmäksi.

Meillä ei ole vastassa mikään lammasjoukko, kuin nyt Ukrainassa, vaan sieltä tulee raakoja ja julmia joukkoja ryöstämään maamme putipuhtaaksi.

 

Takaisin etusivulle

 
 
 
 
 

Arkisto

 
| 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 |