Pelastussanoma

 

Miekka Suomelle 
 
28.2.2024
 

Hajoaako Suomen hallitus yhtäkkiä?

Mulla on vähän sellanen fiilis, että Venäjä näkee nimenomaan voimansa, jos Suomen päättämiskyky on sellainen, ettei sitä ole. Hallitusta on nakertanut koko ajan RKP ja kun Keskusta ei ole osoittanut yhteistyön merkkejä, niin porvarihallitus saattaa yhtäkkiä vain lakata olemasta ja päätöksiä ei voi enää tehdä.

Tämänkaltainen tilannehan olisi profetoituun profiiliin kuin kenkää lestiin!

 

Takaisin etusivulle

 
 
28.1.2024
 

Nyt alkaa jokainen skeptikkokin miettiä

Iltasatulehden juttu presidentin vaalipäivän ensimmäisen kierroksen aamulla toi valoon venäläisen hallinnon aikomukset ja ne ovta kaukaa vuosikymmentenkin takaa voimassa.

Tässä nyt näkyy selvääkin selvemmin… sanonko ISOILLA KIRJAIMILLA, SELVÄÄKIN SELVEMMIN se, minkä venäläiset aikoo Suomelta ottaa.

Kuten tiedämme, viime syksynä lehdet hehkuttivat hyvin vaarallisia asioita julki, josta pitäisi olla suut supussa, kuten Raamattu opettaisi, ”kel onni on, se onnen kätkeköön ja kel aarre on se sen piilossa pitäköön”. Se on viisaus, jonka tyhmät itsekkäät suomalaiset kailottaa julki koko maailmalle. Me olemme löytäneet 100 miljardin aarteen tuolta Inari Sodankylä väliseltä maakaistaleelta.

Todella typerää ja ottajia siihen rahaan löytyy heti rivistä diktaattoreita, lähimpänä juuri se, joka reviirikseen jo sen maakaistaleen itselleen sitoi.

Tästä ei enää selvemmäksi suunnitelmia voi paperilla esittää naapurilta.

Ja miettikääpä sitä, kuinka monta kertaa olet kuullut lauseen, ”mitä ne venäläiset jollain Lapilla tekevät” ja ”sanoppa yksikin syy, miksi venäläiset kiinnostuisivat tuosta pohjolasta”! Melkeen klisee skeptikkojen suusta nämä lauseet ja lopputulos 180 astetta päin vastoin, pohjoinen kalotti on venäläisille erityisen tärkeä alue ottaa täyteen hallintaansa.

 

Takaisin etusivulle

 
 
4.1.2024
 

Eeron rukousvastaus

Mä olen itse jo monta vuotta kokenut, ettei Suomen puolesta enää saa rukoilla, vaan kansan, että se kääntyisi. Eero veli kirjoitti tänään ryhmämailissa näin:

Shalom!

Mulla kävi tänään sellainen sattumus, jossa voisi ehkä olla jotain: olin pannuhuoneella sytyttelemässä tulia ja rukoilin samalla siunausta perheellemme ja kodillemme. Sitten kun pyysin siunausta tälle maalle (ja kansalle, jota en ehtinyt sanomaan), niin retkijakkaran kangas mun alla petti ja pyllähdin lattialle. Mihinkään ei sattunut, mutta ”romahdus” oli kertakaikkinen ja yllättävä.

Jouduin käyttämään sytyttämiseen kaksi kokonaista Helsingin kaupungin virallista kaupunkilehteä, jotka oli kulkeutuneet meille jostain ja kun oli jäisiä klapeja ja niin edelleen. En tiedä onko tällä merkitystä, mutta tiesin jotenkin etukäteen, että vähempi ei riittäisi.

Sitten myös kun tulin myöhemmin pihalta sisään niin oli hetkellinen sähkökatkos.

Tietenkin mietin, että koskeeko tämä tipahtaminen minua itseäni, mutta se tapahtui kyllä hyvin selvästi Suomea koskien, jos nyt on mitään, ajattelin kuitenkin jakaa teille.

Siunausta tähän pakkasviikkoon!

t.Eero

 

Takaisin etusivulle

 
 

Takaisin etusivulle

 
 

Takaisin etusivulle

 
 
28.10.2023
 

Suomen Lapista löytyi 100 miljardin malmiesiintymä

Tästä löytyy selitys, miksi Hesekiel 38. luvussa puhutaan sanoin: ”ryöstettävää ryostämään” !!

Onhan se totaalista ryöstöä jos puhutaan koko maan velkaa verrattavasta summasta.

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/d178a508-6543-4815-a524-15f5d76977f7

Hesekiel 38:10-12 Näin sanoo Herra, Herra: Mutta sinä päivänä tulee mieleesi jotakin, ja sinä mietit pahan juonen ja sanot: Minä hyökkään suojattomaan maahan, karkaan rauhallisten ihmisten kimppuun, jotka asuvat turvallisina-asuvat muuria vailla kaikki tyynni, ja joilla ei ole salpoja, ei ovia. Sinä aiot saalista saada, ryöstettävää ryöstää, ojentaa kätesi raunioita kohti, jotka on saatu asutuiksi, ja kansaa kohti, joka on koottu pakanakansain seasta, joka on hankkinut karjaa ja omaisuutta ja asuu maan navassa.

Vain Suomen Lapissa eletään edelleen ilman salpoja ja ovia, maan navassa, koska Pohjan Tähti oli aikanaan kaiken kaupankäynnin kulkureittien kompassi, jota kutsuttiin maan navaksi jo Hesekilin aikaan 500 eKr.

Lisäksi Suomen Lappia voidaan kutsua suojattomaksi maaksi, rauhallisten ihmisten kimppuun, asuvat vailla muuria, samoin kuin Lapin sodan jälkeen saatu poltetut rauniot asutuksi ja kerätty omaisuutta.

Mikään muu paikka maailmassa ei vastaa tätä koko kuvausta yhdessä!

 

Takaisin etusivulle

 
 
4.10.2023
 

Ukraina taitaa paljastaa miksi Suomi ei tule saamaan apua

Viime aikoina tulleiden useiden eri uutisten ja lähteiden mukaan, hiukan jokainen länsimaa näyttäisi nyt ottava isojakin taka-askelia Ukrainan ja Venäjän väliseen sotaan. Taka-askelia etenkin sen auttamisen ja rahoittamisen suhteen. Miksikö? Siksi, että se on ollut suurimmaksi osaksi suurta korruptiota ja peliä, jolla ei ole saavutettu kuitenkaan mitään ja länneltä loppuvat resurssit.

Elikkä kun tämä talvi on lusittu, uskon että Ukraina jää aika yksin!

Jos tähän samaan syssyyn USA joutuu sekä taloutensa, että oman sisäpolitiikan kanssa sisäisiin konflikteihin, blokkiutuu ja jopa hajoaa osiin, kuten Daniel 8. luvun kauriin käy, niin sen lupaukset kaikille maille kuivuvat tyjiksi, koska sillä ei ole enää mistä antaa.

Tämä kokonaisuus taas tekee Suomelle sen, ettei sille jää muita auttajia, kuin britit!

Venäjälle tulee ehkä kesään mennessä lähes avoimien ovien päivä ja silloin Hesekiel 38. pofetia alkaa toteutua, suojattomaan maahan hyökkääminen, rauhallisten ihmisten kimppuun, jotka asuvat maan navassa, Suomen Lapissa.

 

Takaisin etusivulle

 
 
13.8.2023
 

Finnairin koneen iso onnettomuus tulossa

Siitä on jo toistakymmentä vuotta aikaa, kun hengessä saatoin ymmärtää, että meillä on ajanmerkiksi määrätty Finnairin koneen suuronnettomuus. Se on merkkinä tulossa siitä, että maamme enkelisuojaus on otettu pois ja kaikki vastoinkäymiset voi alkaa.

Tästä on ollut jo paljon viitteitä, kun olen seurannut Finnairin läheltä piti tilanteita, joissa on edelleen suojelus mukana mutta tämä tilanne kääntyy vielä.

Olen hengessäni nähnyt tämän vain vahvistuvan entisestään, että pian tulee se hetki, jolloin tulee iso ja kauhea uutinen tästä lentoyhtiöstä, joka oli Suomen ylpeys, ettei ainoatakaan onnettomuutta koskaan.

Tokihan sen edeltäjällä oli mutta se oli Aero eikä suinkaan Finnair!

 

Takaisin etusivulle

 
 
26.7.2023
 

Venäjä ja Pohjois-Korea aikovat lisätä yhteistyötään

Suomalaisissa on todella paljon venäjämielisiä uskovia ja isänmaallisia, jotka ovat sokeita ja käsittämättömällä tavalla eksyksyssä .Onko tämä herättämässä eräiden tahojen näkemystä Venäjästä, vai ovatko he jo niin sokeita, että Pohjois-Korea ja sen hirmuteot katsotaan sormien lävitse? Uskovat ihmiset!

HEDELMISTÄ PUUT TUNNETAAN!

 

Takaisin etusivulle

 
 
14.7.2023
 

Ollaanko lähellä tämän profetian täyttymistä?

Merilapin mission profetia helmikuussa 2009

Sanoma, joka koskee Suomen hallitusta.

Suomen hallituksessa paljastuu asioita, jotka aiheuttavat suuren hämmingin maassa. Kaksi miesministeriä ja yksi naisministeri ovat tehneet salaisen sopimuksen ja tuo sopimus aikaansaa maahan jopa mielenosoituksia ja levottomuutta. Maahan julistetaan poikkeustila. Myöhemmin torstaina (siis mission ajankohtana saatu) tähän samaan asiaan saatiin lisää selvennystä. Nuo ministerit ovat saaneet ja tehneet päätöksen pimeyden aikaansaamana ja pimeyden henki on vaikuttanut asiaan.

Torstaina rukouskokouksessa 29.1.2009 Jumala antoi pastorin kautta myös kuvan, joka oli Latvian ja Liettuan rajalta n. 30 km. Asiaan liittyy jotain sotilaallista, koska kuvassa oli kolme panssarivaunua. Alkuun uutisointi tapahtuu ainoastaan Venäjällä ja hiukan myöhemmin myös muualla. (Liittyykö tapahtuma Venäjällä esiintyviin mielenosoituksiin? Putin on syntyjään ilmeisesti tuolta alueelta.) Tämä tapahtuma aktivoi myös tapahtumat, jotka nopeuttavat pimeyden lisääntymistä. Pimeyden verho oli jo Pietarin yllä.

Lisäksi Suomen hallituksessa tapahtuvaan sekaannukseen ja hämminkiin tuli lisää valaistusta. Sopimus jonka kaksi miesministeriä ja yksi naisministeri ovat tehneet, päätöksen alkulähde on pimeydestä ja syvyydestä. (Vanhanen on teosofi ja Katainen vapaamuurari?) Tulee suuri hämminki Suomeen. Päättäjät antavat ristiriitaisia määräyksiä ja ohjeita ja välillä ei tiedetä kuka maata johtaa. Tänään tuleva määräys kumotaan huomenna ja maassa on poikkeustila.

Jarmo jatkaa: Uskoisin, että tämä tilanne voisi johtaa tämän ahllituksen kaatumiseen ja täysin jumalattoman demari- vihervasemmistoisen hallituksen paluuseen. Sen jälkeiseen aikaan ja siitä aiheutuvien asoiden kautta kansan nouseminen todella kapinaan tätä vastaan.

 

Takaisin etusivulle

 
 
 
 
 

Arkisto

 
| 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 |