Pelastussanoma

 

Miekka Suomelle 
 

Takaisin etusivulle

 
 
16.10.2022
 

Suomalaisnyrkkeilijä Robert Helenius – profetoi?

Eihän tämä ole kivaa katsottavaa mutta tässä on aivan varmasti profetiaa mukana isolti. Nimittäin Robert Helenius on raskaan sarjan nyrkkeilijä, josta koko Suomi on ollut ylpeä taannoin, kun Robba iski vastustajia kumoon ilta toisensa jälkeen ja tästä povattiin tulevaa mestaria. Mutta yhtäkkiä Helenius ei enää pärjännytkään, vaikka tälle koitettiin muka laittaa heikkoja vastustajia, jotta hänet saataisiin näyttämään hyvältä.

Kuulostaako tutulta, kun näemme Suomen kansan tilaa. Olemme muka olleet maailman paras kansa, onnellisin ja vahvin niin monissa asioissa ja niin olikin joskus, kun kansamme vielä eli vanhan kansan uskon kautta.

Nyt me olemme jo vuosia luoneet maamme tilasta valheellista illlusioita, aivan kuin Heleniuksesta ja se kaikki tulee systemaattisesti näiden valhepuheiden kautta. Me olemme antaneet maamme susille…

Katsokaa mitä tulee tapahtumaan, kuinka meidän käy Venäjän edessä kun aika koittaa, että sen sallitaan meille tulla. Siinä käy juuri niin kuin Heleniukselle, että koko Suomi odotti pärjäävänsä, mutta eka erässä tyrmättiin täysin 100-0 puhtaasti. Me kehuskelemme siis nyt tuolla medioissa, kun Ukraina menestyy Venäjää vastaan ja Venäjä näyttää olevan rintamalla, kuin mikäkin ”pelle hermanni” ottaen turpiinsa joka ainoalla alueella.

Suomi on ollut Jumalan silmissä portto kansa, joka on ottanut kivijumalat palvottavakseen, lapset sitä johtavat ja se sallii saastuttaa kaiken pyhän ja kaiken sen hyvän, jonka Jumala meille antoi.

Ei Ukrainakaan yksin ole se, joka Venäjälle pärjää, vaan se, minkä Jumala sallii tapahtua.

Uskon siis, että Robert Helenius profetoi eilen omalla tyrmäyksellään sen, miten maamme tästä ajatteli ja miten maallemme tässä kohta käy.

 

Takaisin etusivulle

 
 
9.10.2022
 

Onko tutun näköinen mielikuva?

Näin venäläisen sotilaan, joka oli aseistettu, niinkuin kuuluu olla. Päässä sillä ei ollut kypärää, vaan sillä oli kenttälakki. Sillä oli Venäjän armeijan tunnukset ja rinnassa sillä oli Venäjän armeijan myöntämiä kunniamerkkejä. Miehellä oli aseena pikakivääri. Hän seisoi rajapyykkien välissä, toinen rajapyykki oli Venäjän puolella ja toinen sinivalkoinen Suomen puolella. Rajapuomi oli nostettu ylös, raja oli siis auki.

Tämä sotilas oli hämmästyttävän suuri. Kun Minä sitä näyssä katselin olin seisovinani 25-30 metrin päässä kasvot sitä sotilasta kohden, niin minusta katsoen sen sotilaan koko oli pitkästi yli 10 metriä. Sillä koolla haluttiin näyttää sitä Venäjän armeijan voimaa, mikä sillä on. Minä ihmettelin suuresti sen toisen kainalon alle tungettua kangaspakkaa. Se oli olevinaan valkoista kangasta, niinkuin iso purje, joka oli mytytty rullallle. Ei käännetty vaan mytytty ja se oli kasassa. Kun katsoin tarkemmin, niin siinä olivat siniset ja valkoiset värit, joten sen täytyi olla Suomen lippu.

Näkyä katsellessani kuulin seuraavat sanat, koiniks mitta nisuja denarin ja kolme koiniksia ohria denarin. Älä turmele öljyä äläkä viiniä. Tämä sanottiin Venäjän sotilaalle. Venäjän sotilas kuuntelee tämän Sanan ja nyökkää, että on ymmärtänyt.

Sen jälkeen Venäjän sotilaalle annetaan ikäänkuin mittanuora. Se annetaan sen vasempaan käteen, sillä oikeassa on Suomen lippu ja Venäjän sotilas saa käskyn kulkea määrätty matka ja merkitä mittanuoralla askelien pituudet. Joka kerta, kun se astuu askeleen, täytyy nämä askeleet kirjoittaa ylös päiväkirjaan. Kun se tulee siihen paikkaan, mihin se on määrätty ja mihin sen on lupa tulla, niin siihen pitää pysähtyä ja siihen pystyttää paalun merkiksi, että tähän asti on tultu. Se on Kymijoen rantaan, siitä Venäjän sotilaalle annetaan suora tie nousta pohjoiseen.

Venäjän sotilas kävelee reippaasti Kuopioon ja siitä Ouluun ja siitä Kemiin ja Tornioon jokivartta ylös. Edelleen sille sanotaan: tähän sinä rakennat leirin. Ja Venäjän sotilaalle annetaan paljon piikkilankaa ja rakennustarvikkeita, jotta se rakentaa siihen leirin. Jos kartalta katsotaan, niin se on noin 30-50 kilometriä Pellon pohjoispuolella. Ruotsin puolella vastassa Karunki, sitten Vittangi ja Vittangista suora tie Norjaan, Narvikiin.

Venäjän miehelle sanotaan seuraavat sanat: sinä saa olla tässä siihen asti, kun sinun veljesi lähtevät Israelin maalle. Ja Venäjän sotilaalle sanotaan myös seuraavat sanat. Sinun täytyy itkeä paljon kaatuneita veljiäsi, jotka tulevat kaatumaan siinä suuressa sodassa, joka alkaa Persiassa, kun sinä ja sinun veljesi menette Persiaan. Sinulle annetaan lupa mennä Persiaan ja avata tie Eufrat-virtaa myöten idästä nousevalle suurelle kuninkaalle.

 

Takaisin etusivulle

 
 
5.10.2022
 

Mitä on odotettavissa, kun ne tulee Suomeen:

Kun venäläiset tulee Suomeen, niin lukekaa vanhoja ennustuksia, oppikaa niistä. Älkää lukeko menestysteologian ansoittamia harhakuvitelmia, jossa me saamme sata hyvää ja tuhat kaunista, sekä sopuisaa yhteiseloa venäläisten kanssa. Älkää menkö tähän ansaan!

Venäjä on toiminut väkivaltaisesti aina koko sen historian ajan ja se pahuuden ja rikollisuuden henki sieltä ei ole poistunut, päin vastoin, se henki on vain raaistunut ja tullut häikäilemättömämmäksi.

Meillä ei ole vastassa mikään lammasjoukko, kuin nyt Ukrainassa, vaan sieltä tulee raakoja ja julmia joukkoja ryöstämään maamme putipuhtaaksi.

 

Takaisin etusivulle

 
 

Takaisin etusivulle

 
 
8.8.2022
 

Onko tämä profetiaa Suomelle?

Maailmanrauhapatsas siirretään pois!

Moskovan vuonna 1989 Helsingille lahjoittaman Maailman rauha -veistos siirrettiin pois Hakaniemenrannasta. Patsasta alettiin nostaa varhain maanantaiaamuna.

Patsas siirretään varastoon, koska sen paikalle rakennetaan jalkakäytävä.

Patsaan omistaa Helsingin taidemuseo (HAM). Kaupunki ja taidemuseo päättävät veistoksen kohtalosta myöhemmin.

Koska lahjoittaja on Moskova 1989, niin perustelutkin ovat jo selvät. Suomen ja Moskovan väliltä rauha siirretään pois.

 

Takaisin etusivulle

 
 
16.7.2022
 

Jumalan varjelus ei ole sellaista, jonka me voimme käsittää

Olemme varmaan kaikki seuranneet Ukrainan tilanteen kehittymistä, Venäjän surkeita säälittäviäkin edesottamuksia ja tätä kaikkea seurannutta yhtäkkinäistä koko rintaman leveyden tahtoa Naton jäseneksi heti ja nyt ja äkkiä.

Mulla ainakin hälytyskellot alkoi soida, kun kuulin jo keväällä profetian että nyt ollaan vedetty enkelivartio Suomen itärajalta pois. Mitä sellainen siis tarkoittaa käytännössä ja mitä enkelivartiointi tarkoitti ylipäätään?

No enkelivartiointi tarkoitti sitä, ettei suomalaiset joudu tilanteeseen, johon joutuivat nyt kun se vartio poistui. Ei ne enkelit siellä sodi ketään vastaan, vaan ohjaa pikemminkin asioita menemästä titettyyn pisteeseen tai siitä yli.

No nyt kun ne on poistettu, niin jotain perin outoa piti myös tapahtua, jotta suomalainen vahva suomettumisen ilmiö ja kansanjako saataisiin tasapäistettyä kaikille natomyönteiseksi. Se oli temppu se!

Nimittäin aluksi jos Venäjä olisi miehittänyt heti alta kahden viikon, koko Ukrainan, suomettuminen olisi saanut vain jatko-osan ja moni olisi alkanut pelkäämään idän karhua entistäkin enemmän ja alkanut entistäkin natovastaisemmaksi. Mutta koska Venäjä kompuroi ja esittäytyi ensimmäisten sotatoimien jälkeen lähes tulkoon luuserina, oli Suomen tilaisuus tullut ja se siirtsi välittömästi paperinsa avoimesti Natoon ja siihen hakuprosessiin mukaan. Kuulostaa järkevältä siinä kohtaa, vai mitä?

Nyt kun Suomella on natopaperit sisällä ja jäsensyys vain ajan kysymys, niin yhtäkkiä Venäjä onkin vahvistunut ja vahvistunut. Se ei enää olekaan epäonnistunut pelkästään. Jotain on siis taustalla tapahtunut. Elikkä nyt pian alkaa moni pelkäämään, että teimmekö me virheen.

Jos me peilataan enkelivartiota siihen ajankohtaan, kun Jeltsin tarjosi aikoinaan meille Karjalaa jopa takaisin ja maamme suomettumisen takia maamme johto ei sitä edes huolinut, niin tämäkin oli sen saman enkelivartion tulosta, koska Putin olisi jo ajat sitten ollut kimpussamme, vaatien Karjalaa itselleen.

Enkelivartio ei siis ole sellainen puolustusrintama, eikä pelote, vaan taustaohjain yksikkö, joka lähtee sanoista ”äläkä saata minua kiusaukseen”, jonka jälkeen enkelit ohjaavat toimintaa oikein.

 

Takaisin etusivulle

 
 
1.7.2022
 

Pelkääjät haluaa kiistää, ettei Venäjä hyökkäisi Suomeen

Sain käsiini alkutekstiä konesuomennettuna Hesekiel 38:10-12 jakeet, joka kuuluu siis näin:

Näin sanoo Herra Jumala, ja sinä päivänä sanat korotetaan sinun sydämeesi ja pahojen juonien sanat ja sinä menet ylös hylkäämättömään maahan, minä menen lepäämään rauhassa ja asun rauhassa kaikkialla, asuen maassa, jossa ei ole muuria, ei vipuja ja ovia, et ole heidän joukossaan. Te olette etuoikeutettuja ja te olette heidän koiria, palauta kätesi autiolle maalle ja kansalle, joka on koottu monien kansojen joukosta ja hankkii omaisuutta ja asuu maan napalla.

Tämä teksti ennen kaikkea viittaa siihen, että Hesekiel hyökkää Suomen Lappiin, Napapiirin pohjoispuoilelle!

Huomasin jakeessa 12 lauseen, ”palauta kätesi autiolle maalle ja kansalle”. Sana palauta viittaa siihen, että siellä ollaan jo oltu ja saatu olla pitkään rauhassa, kooten omaisuutta. Lappihan koostuu monien kansojen joukosta, kahdesta saamelaiskansasta, suomalaisista, ruotsalaisista, norjalaisista ja venäläisperäisistä suomalaisista.

Jakeessa 11 puolestaan sanotaan sanat ”sinä menet ylös hylkäämättömään maahan…” joka viittaa myös Lappiin, pohjolan perille.

 

Takaisin etusivulle

 
 
13.6.2022
 

Venäläinen doktriini

Jos joku vielä luulee, että venäläiset käyttäytyisi joitain poikkeuksia lukuunottamatta kunnioittavasti suomalaisia kohtaan, kun he tulevat maahamme, niin katsokaa ja huomatkaa, millainen venäläinen doktriini on aina ollut, kautta sen historian.

Venäläiset olivat suomalaisille se kaikkein julmin ja häikäilemättömin vihollinen jo ison vihan aikaan, eikä se siitä ole muuttunut miksikään.

Viime sodassakin venäläiset eivät kaihtaneet edes punaisen ristin ambulansseja. Partisaanit tappoivat siviileitä mitä julmimmilla tavoilla kaikkina sotavuosina.

Nyt me näemme, kuinka he kohtelevat ukrainalaisia. Ei ole mikään muuttunut vaikka satoja vuosia on kulunut.

Venäläinen sotadoktriini on julma, säälimätön, häikäilemätön ja röyhkeä. He raiskaavat, ryöstävät ja tappavat kaiken mihin menevät.

Sellainen on venäläinen, kun sille annetaan valta vapaasti tehdä asioita. Nimenomaan päällystöstä kaikki on kiinni. Sotilaskuri on kaiken A&O joiden kuuluu valvoa ja noudattaa kansainvälisiä sopimuksia.

 

Takaisin etusivulle

 
 
11.6.2022
 

Kuka meitä auttaisi?

Lapsen suusta tulee totuus! Jumala meitä ainoastaan voi auttaa, eikä kukaan muu. Tätä Saarikko tuskin ymmärtää, kunnes on itse polvillaan sitä anomassa.

Eräässä profetiassa Suomi nimistä ruumisarkkua kannettiiin ja voivoteltiin, kuka voisi sitä auttaa. Kukaan ei voinut, ei EU eikä kukaan muukaan. Kyseltiin, että ehkä Nato voisi auttaa… Ja toisessa profetiassa sanotaan, että britit nousevat maahamme Porin edustalta. Hehän ovat ainoa maa, joka on antanut meille turvatakuut.

Venäjä sulkee nopeasti Ahvenanmaan ja Suomenlahden. Porin kohdalta Ruotsin rannikkoa pitkin kuitenkin pääsisi maahamme ja niin tulee myös käymään.

Näin Jumala puuttuu peliin!

 

Takaisin etusivulle

 
 
 
 
 

Arkisto

 
| 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 |