Pelastussanoma

 

Miekka Suomelle 
 
4.10.2023
 

Ukraina taitaa paljastaa miksi Suomi ei tule saamaan apua

Viime aikoina tulleiden useiden eri uutisten ja lähteiden mukaan, hiukan jokainen länsimaa näyttäisi nyt ottava isojakin taka-askelia Ukrainan ja Venäjän väliseen sotaan. Taka-askelia etenkin sen auttamisen ja rahoittamisen suhteen. Miksikö? Siksi, että se on ollut suurimmaksi osaksi suurta korruptiota ja peliä, jolla ei ole saavutettu kuitenkaan mitään ja länneltä loppuvat resurssit.

Elikkä kun tämä talvi on lusittu, uskon että Ukraina jää aika yksin!

Jos tähän samaan syssyyn USA joutuu sekä taloutensa, että oman sisäpolitiikan kanssa sisäisiin konflikteihin, blokkiutuu ja jopa hajoaa osiin, kuten Daniel 8. luvun kauriin käy, niin sen lupaukset kaikille maille kuivuvat tyjiksi, koska sillä ei ole enää mistä antaa.

Tämä kokonaisuus taas tekee Suomelle sen, ettei sille jää muita auttajia, kuin britit!

Venäjälle tulee ehkä kesään mennessä lähes avoimien ovien päivä ja silloin Hesekiel 38. pofetia alkaa toteutua, suojattomaan maahan hyökkääminen, rauhallisten ihmisten kimppuun, jotka asuvat maan navassa, Suomen Lapissa.

 

Takaisin