Pelastussanoma

 

Miekka Suomelle 
 
25.6.2023
 

Onko tässä nyt se Googin paha juoni?

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/7d9dcbff-4931-4771-ab2e-d1c03d2b9b44

Lehti: Prigožin perääntyi: Wagner palasi tukikohtiinsa ”verenvuodatuksen välttämiseksi”. Valko-Venäjän presidentin lehdistökanslia tiedottaa presidentti Aljaksandr Lukašenkan käyneen Venäjän presidentti Vladimir Putinin valtuuttamana neuvotteluita kapinallisjohtaja Wagner-pomo Jevgeni Prigožinin kanssa.

Neuvottelut kestivät koko lauantaipäivän. Lopputuloksena Prigožin hyväksyi Lukašenkan ehdotuksen Wagner-joukkojen pysähtymisestä ja vihollisuuksien lopettamisesta ”verilöylyn välttämiseksi”. Asiasta tiedottaa Lukašenkan Pul Pervogo -Telegram-kanava.

Wagner-palkkasotilaille tullaan antamaan turvatakuut.

Hesekiel 38:10-12 Näin sanoo Herra, Herra: Mutta sinä päivänä tulee mieleesi jotakin, ja sinä mietit pahan juonen ja sanot: Minä hyökkään suojattomaan maahan, karkaan rauhallisten ihmisten kimppuun, jotka asuvat turvallisina-asuvat muuria vailla kaikki tyynni, ja joilla ei ole salpoja, ei ovia. Sinä aiot saalista saada, ryöstettävää ryöstää, ojentaa kätesi raunioita kohti, jotka on saatu asutuiksi, ja kansaa kohti, joka on koottu pakanakansain seasta, joka on hankkinut karjaa ja omaisuutta ja asuu maan navassa.

SUOMEN LAPISSA! Pohjan Tähteä on ammoin jo kutsuttu maan navaksi!

Kysyn siis, että kehittyykö tämän kautta joku paha juoni, josta Hesekiel puhuu?

 

Takaisin