Pelastussanoma

 

Miekka Suomelle 
 
7.7.2023
 

Naton pääsihteeriltä paljon puhuttelevat sanat:

”Venäjä on ilmoittanut sulkevansa Suomen konsulaatin Pietarissa. Tiedolla on kolkko kaiku. Edellisen kerran konsulaatti suljettiin vuonna 1938. Vuotta myöhemmin Neuvostoliitto yritti miehittää Suomen.”

”Geopoliittinen asetelma on osittain ennallaan: Suomi, Viro, Latvia, Liettua, Puola, Romania ja Bulgaria ovat reunavaltioita, joiden itäpuolella on laajentumishaluinen Venäjä.”

Jarmo jatkaa: Vuonna 1984 toukokuun lopulla saatiin kattavan vakuuttava profetia Suomen kohtalosta. Toistuuko Suomen kansalle 40 vuoden profetaalinen ironia, kuten Israelin kansalle asetettiin erämaavaelluksen muodossa. Samoin kuningas Daavid hallitsi Israelia 40 vuotta, kuin myös hänen poikansa Salomon hallitsi Israelia myös 40 vuotta ja seuraavakin kuningas samoin, oliko peräti 41 vuotta? Luku 40 on kuitenkin kokonaisen kansan jonkinlainen sykli.

Nyt vaan näyttää siltä, että joudumme odottamaan vielä ensi kevääseen, koska ei nämä asiat etene niin nopeasti, kuten tämä Naton joukkojen perustaminen, Venäjän lähetystöjen purkaminen ja diplomaattisten suhteiden jäätyminen täysin. Se tietäisi myös Tehtaankadun lähetystön purkamista ja täyttä rajojen sulkemista itään. Ei nämä niin äkkiä tapahdu!

Samoin jos Venäjällä valta vaihtuu, niin siinä menee hetki, ennen kuin he alkavat havitella Suomen alueita. En minä omia näkyjäni ja uniani niin haikaile toteutuviksi mutta kyllä minua monesti puhuttelee se Ivalon itärajan portin vartiointiuni siellä 2014 keväällä. Se oli selkeä ja vakuuttava, joten lumien sulaessa ensi keväänä voimme odottaa isoja asioita alkavan tapahtua. Tämä aika 6-8kk menee varmaan näiden asioiden kehittymiselle ja sekin on jo aika ripeää toimintaa, kun ottaa huomioon mitä kaikkea ensin pitää tapahtua, että asetelma alkaa olla h-hetkessä.

 

Takaisin