vaikken tekstejäsi jaksakaan sen kummemmin lukea... *nauraa.. poimin vain otsikoita:

 

KHO: Naispappeuden vastustajasta ei ole kirkkoherraksi
Julkaistu 08.02.2008, klo 15.38 (päivitetty 08.02.2008, klo 21.08)

 

elikä: käänteisesti näin

a)       tasa-arvoisuuden nimissä miesten on sallittava vuokrata kohtujaan

b)       Kirkkoneuvosto: Lain noudattajasta ei ole tuomariksi

c)       emmä jaksakaan enempää spekuloida J on se naurettavaa.

 

juu... keskusta... siis se, jonka keulahahmo on mieltynyt lahjontaan, ylitti uutiskynnyksen moneen otteeseen tuomitsemalla totuudenmukaisen toteamuksen lahjusten ottamisesta. Riittää vain että asia unohdetaan...

Siis heidän puoluekokouksensa totesi todella älykkäillä lausunnoillaa monesti seuraavaa: ”meidän ei tule katsoa median älämölöä, vaan me itse valitsemme keskuudestamme johtajamme.” WAU!! muut puolueethan antavat aina muiden puolueiden nimittää johtajansa. Luterilaiset valitsevat lutterin katolilaisten kehoituksesta. niinhän se menee.

 

Kristittyjen keulahahmon valitsee muhammet!

 

Ei samperi, uhmaan kaikkea oikeutta ja halveksin näitä typeryksiä. Iloitsen jopa että voisin olla verovaroilla istumassa kunnianloukkauksesta... tätähän se on. Ei niillä oikeastaan mitään kunniaa ole! Tuomitkoon totuuden puhujat, tuomitsen valheen puhujat.

 

http://www.halla-aho.com/scripta/muutama_taky_illmanin_mikalle.html

tämmöistähän se on!!

 

Tuomaksen kanssa saunassa tuli väittely ja melkeinpä riita aiheesta syntisyys

Minäpä opettelen iloitsemaan jo näistä riitelyistä!! onhan sen tarkoitus löytää yhteisymmärrys. Helekutti *nauraa

 

Toivottavasti ihmiset valvovat tilaansa ja jättävät tuon pedonmerkin ottamatta. Olisi hyvä että sivuillasi olisi selkeetä varoitusta näille ulkokultaisille lässyttelijöille. Erityisesti että jättäisivät pedon merkin ottamasta. Kaikki Raamatun profetia ovat täyttymässä:

a)       ihmisen ikä

b)       pedon merkki

c)       mies synnyttää

d)       153

e)       Jumala kokoaa kärsimään joutuneet

f)         Hengen lahjat riisutaan, jotta usko perustuisi kuuliaisuudelle

g)       luopumus (keskuudestamme)

h)       harhaopit

i)         maanjäristykset

j)         tulvat

k)       hirmumyrskyt

l)         pyörremyrskyt

m)     sodat

n)       itsekkyys

o)       evankeliumi kaikille

p)       (ei ole jäävä kiveä kiven päälle)

q)       naispappeus

r)        rakkaus = haureus

s)       lapsikaste

t)        Kristus on täällä ja tuolla

u)       niinii ja joojoo

v)        armo ilman syntiä, yök!

w)      Viikunapuu joka puhkeaa

 

 

katsoit varmaan lähettämästäni tiedostosta jo muinoin laittamani linkin J

Danielissa puhutaan pedosta jolla on leijonan ruumis ja on kuin kotka... viitaten lapsesi uneen

Ja sitten onko ilmestyskirjassa jossa peto ”vain” nousee syvyydestä.

Herralle kiitos tyttärellesi antamasta lahjasta.

 

Rakennusvaikeudet TS. 17.12.05

Olkiluoto 17/7 (johdatus tammi 05)

 

hesekiel 17:

 

3. ja sano: Näin sanoo Herra, Herra: Suuri kotka, suurisiipinen, pitkäsulkainen, täysihöyheninen, kirjava, tuli Libanonille ja otti latvuksen setripuusta.

5. Sitten hän otti siitä maasta taimen ja pani sen kylvöpeltoon. Hän otti sen ja pani pajuksi runsaan veden ääreen. 6. Se versoi, ja siitä tuli rehevä viinipuu, matalakasvuinen; sen oksien tuli kääntyä kotkaan päin ja sen juurten olla hänen allansa. Siitä tuli viinipuu, se teki haaroja, työnsi oksia.

[7. Mutta oli toinen suuri kotka, suurisiipinen, runsashöyheninen; ja katso, tämä viinipuu ojensi juurensa sitä kotkaa kohti ja työnsi oksansa siihen päin, sen kasteltaviksi, siitä penkereestä, johon se oli istutettu.]

12. "Sano uppiniskaiselle suvulle: Ettekö te tiedä, mitä tämä tarkoittaa? Sano: Katso, Baabelin kuningas tuli Jerusalemiin, otti sen kuninkaan ja päämiehet ja vei heidät luoksensa Baabeliin.

17. Ja farao suurella sotajoukollaan ja paljolla väellään ei tee mitään hänen hyväkseen sodassa, kun luodaan valli ja rakennetaan saartovarusteet paljojen ihmisten hävittämiseksi

 

Luukas 17:

 

2. Hänen olisi parempi, että myllynkivi pantaisiin hänen kaulaansa ja hänet heitettäisiin mereen, kuin että hän viettelee yhden näistä pienistä. 3. Pitäkää itsestänne vaari! Jos sinun veljesi tekee syntiä, niin nuhtele häntä, ja jos hän katuu, anna hänelle anteeksi.

5. Ja apostolit sanoivat Herralle: "Lisää meille uskoa." 6. Niin Herra sanoi: "Jos teillä olisi uskoa sinapinsiemenenkään verran, niin te voisitte sanoa tälle silkkiäispuulle: 'Nouse juurinesi ja istuta itsesi mereen', ja se tottelisi teitä.

[7. Jos jollakin teistä on palvelija kyntämässä tai paimentamassa, sanooko hän tälle tämän tullessa pellolta: 'Käy heti aterialle'?]

12. Ja hänen mennessään erääseen kylään kohtasi häntä kymmenen pitalista miestä, jotka jäivät seisomaan loitommaksi;

17. Niin Jeesus vastasi ja sanoi: "Eivätkö kaikki kymmenen puhdistuneet? Missä ne yhdeksän ovat?

 

ilm. 17:

 

2. hänen, jonka kanssa maan kuninkaat ovat haureutta harjoittaneet ja jonka haureuden viinistä maan asukkaat ovat juopuneet." 3. Ja hän vei minut hengessä erämaahan. Siellä minä näin naisen istuvan helakanpunaisen pedon selässä; peto oli täynnä pilkkaavia nimiä, ja sillä oli seitsemän päätä ja kymmenen sarvea.

5. Ja hänen otsaansa oli kirjoitettu nimi, salaisuus: "Suuri Babylon, maan porttojen ja kauhistuksien äiti." 6. Ja minä näin sen naisen olevan juovuksissa pyhien verestä ja Jeesuksen todistajain verestä; ja nähdessäni hänet minä suuresti ihmettelin.

[7. Ja enkeli sanoi minulle: "Miksi ihmettelet? Minä sanon sinulle tuon naisen salaisuuden ja tuon pedon salaisuuden, joka häntä kantaa ja jolla on seitsemän päätä ja kymmenen sarvea.]

12. Ja ne kymmenen sarvea, jotka sinä näit, ovat kymmenen kuningasta, jotka eivät vielä ole saaneet kuninkuutta, mutta saavat vallan niinkuin kuninkaat yhdeksi hetkeksi pedon kanssa.

17. Sillä Jumala on pannut heidän sydämeensä, että he täyttävät hänen aivoituksensa, yksimielisesti, ja antavat kuninkuutensa pedolle, kunnes Jumalan sanat täyttyvät.

 

Ilm 14:

 

2. Ja minä kuulin äänen taivaasta ikäänkuin paljojen vetten pauhinan ja ikäänkuin suuren ukkosenjylinän, ja ääni, jonka minä kuulin, oli ikäänkuin kanteleensoittajain, kun he kanteleitaan soittavat. 3. Ja he veisasivat uutta virttä valtaistuimen edessä ja neljän olennon ja vanhinten edessä; eikä kukaan voinut oppia sitä virttä, paitsi ne sata neljäkymmentä neljä tuhatta, jotka ovat ostetut maasta.

5. eikä heidän suussaan ole valhetta havaittu; he ovat tahrattomat. 6. Ja minä näin lentävän keskitaivaalla erään toisen enkelin, jolla oli iankaikkinen evankeliumi julistettavana maan päällä asuvaisille, kaikille kansanheimoille ja sukukunnille ja kielille ja kansoille.

[7. Ja hän sanoi suurella äänellä: "Peljätkää Jumalaa ja antakaa hänelle kunnia, sillä hänen tuomionsa hetki on tullut, ja kumartakaa häntä, joka on tehnyt taivaan ja maan ja meren ja vetten lähteet."]

12. Tässä on pyhien kärsivällisyys, niiden, jotka pitävät Jumalan käskyt ja Jeesuksen uskon.

17. Ja taivaan temppelistä lähti eräs toinen enkeli, ja hänelläkin oli terävä sirppi.

 

viisi enkeliä

http://members.surfeu.fi/israelapu/5enkelia.html

http://www.kolumbus.fi/jouko.piho/sivu10c.htm