Rauhaa; vaikkakin eripuraa tämä ensin tuo.

 

Se miten olen saanut tämän on varsin ihmeellinen. Siihen liittyi uutisesi Ivalosta ja monenmonta muuta asiaa.

 

Jos Herra suo jatkan sitä myöhemmin.

 

Seuraavat Raamatunpaikat postisi johdattamina koskien pelastussanomaa ovat seuraavat:

Tim 7:7 jota ei ole mutta oon sama kuin Ilm 1:1 ja siitä loppuosa

mitä pian tapahtuman pitää; ja sen hän lähettämänsä enkelin kautta antoi tiedoksi palvelijalleen Johannekselle,

Juud 16:16 jota ei ole mutta on ilm. 16:8

8 Ja neljäs enkeli vuodatti maljansa aurinkoon, ja sille annettiin valta paahtaa ihmisiä tulella.

samoin Jes 16:16 joka on Jes 17:2

2 Autioiksi jäävät Aroerin kaupungit, karjalaumojen haltuun; ne lepäävät siellä, kenenkään peloittelematta.

 

Simput sumputetaan; Sumput Simputetaan

 

Siunausta

Löytyi 90 jaetta Raamattu 1933/38 tekstistä.

1. Moos. 40:11 

Ja minulla oli faraon malja kädessäni, ja minä otin marjat ja pusersin niistä mehun faraon maljaan ja annoin maljan faraon käteen."

NATON malja, johon kuuluisi viini, mutta Suomi laskee siihen mehua. Liitto on siis salainen

1. Moos. 40:13 

Kolmen päivän kuluttua farao korottaa sinun pääsi ja asettaa sinut jälleen virkaasi. Ja sinä annat faraon maljan hänen käteensä niinkuin ennenkin, kun olit hänen juomanlaskijansa.

Kolme vuotta Suomen miehityksestä iskee NATO (vertaa toinen maailmansota jossa Suomi teki liiton Saksan kanssa)

1. Moos. 40:21 

Ylimmäisen juomanlaskijan hän asetti hänen entiseen juomanlaskijan toimeensa, niin että hän sai antaa maljan faraon käteen;

Suomeen muodostetaan Hallitus jolta oli otettu valta neuvostoliiton vankeuden aikana. Rypälekakkuvaltiota ei saada takaisin, pohjoisSuomea siis.

1. Moos. 44:2 

Ja nuorimman säkin suuhun pane minun maljani, tuo hopeamalja, ynnä hänen viljarahansa." Ja hän teki, niinkuin Joosef käski.

EU paljastaa NATON kanssa tehdyn salaisen sopimuksen. ja EU tuo suomeen jotain.

1. Moos. 44:12 

Ja hän etsi, alkaen vanhimmasta ja lopettaen nuorimpaan, ja malja löytyi Benjaminin säkistä.

Koko Suomi, hallitus kansa, eduskunta seuraa, kun NATO-sopimus paljastuu nuorimman tekijän käsistä. Se jota viimeiseksi epäillään. Paljastaja tekee tämän todistaakseen muiden syyttömyyttä. Kyse on puolueista. Saa nähdä kuka on se joka sopimusta alkaa tivata. Kyseinen puolue ei ole EU-ta vastaan.

1. Moos. 44:16 

Juuda vastasi: "Mitä sanoisimmekaan herralleni, mitä puhuisimme ja millä puolustautuisimme! Jumala on paljastanut palvelijaisi syyllisyyden. Katso, me olemme herrani orjat, niin hyvin me muut kuin se, jolta malja löytyi."

Syyllisistä suurin puolustautuu mutta ei pysty. Suomi alistuu jonkun vallan alaisuuteen. Tulee pelkoherätystä

1. Moos. 44:17 

Hän sanoi: "Pois se, että minä tekisin niin! Se, jolta malja löytyi, olkoon minun orjani, mutta te muut menkää rauhassa kotiin isänne luo."

Petturit joutuvat pakkosiirtolaisuuteen Uralille. Useita kuulustellaan. Silloisen hallituksen serkku saa autonomian eteläsuomeen.

2. Moos. 12:22 

Ja ottakaa isoppikimppu, kastakaa se vereen, joka on maljassa, ja sivelkää ovenpäällinen ja molemmat pihtipielet sillä verellä, joka on maljassa. Älköönkä kukaan menkö ulos talonsa ovesta ennen aamua.

Suomi tekee jälleen parannusta eikä ryhdy sotimaan Venäjää vastaan. Sopimus allekirjoitetaan, sotilaallinen YYA Venäjän kanssa. Rukoukset nousevat suurin määrin ja Suomessa vallitsee herätystä. Yhteistyö NATON kanssa kielletään kuoleman uhalla.

2. Moos. 25:29 

Tee myös siihen vadit ja kupit, kannut ja maljat, joista juomauhrit vuodatetaan; tee ne puhtaasta kullasta.

Puoluerajat murtuvat, samoin hengelliset kuppikunnat ja lahkot, samoin eri uskonnot ja lait ja sopimukset. Tilalle tulee Rakkautta Jumalaa kohtaan, yhteisöllisyyttä Hänen Nimensä alla!

2. Moos. 27:3 

Tee siihen kuuluvat kattilat tuhan poisviemistä varten sekä lapiot, maljat, haarukat ja hiilipannut. Kaikki sen kalusto tee vaskesta.

Jumala katsoo kärsimysten puoleen, ja antaa ihmisille Rukouksen, Raamatun, Pienet seurakunnat ja suuren ahdistuksen ja surun ja Suomen kanssa saa kohdata syntinsä

2. Moos. 37:16 

Hän teki puhtaasta kullasta pöydällä pidettävät astiat: vadit ja kupit, maljat ja kannut, joista juomauhri vuodatetaan.

Jumala siunaa sopimuksen Hänen kanssaan

2. Moos. 38:3 

Ja hän teki kaikki alttarin kalut: kattilat, lapiot, maljat, haarukat ja hiilipannut. Kaikki sen kalut hän teki vaskesta.

Parannus tulee SUUREN köyhyyden keskellä

4. Moos. 4:7 

Ja näkyleipäpöydälle he levittäkööt punasinisen vaatteen ja pankoot sen päälle vadit ja kupit, maljat ja juomauhrikannut; ja ainainen leipä olkoon myös sen päällä.

Pyhä Henki Jeesuksessa Kristuksessa tulee varjelemaan katuvaa, ja hän on saava sen mitä tarvitsee tuona aikana. Jeesus varjelee myös valloitetun pohjoisSuomen.

4. Moos. 4:14 

ja pankoot sen päälle kaiken kaluston, jota alttarilla käytetään: hiilipannut, haarukat, lapiot ja maljat, kaiken alttarikaluston; ja levittäkööt sen päälle sireeninnahkapeitteen ja asettakoot paikoilleen sen korennot.

Kaikki pyhän Hengen lahjat, jota Jeesus Kristus antaa tulevat käyttöön, Herra käyttää katuvaa kärsivää todistuksenaan. Kuuluu huutoa ja kaksi suurta Profeettaa nousee

4. Moos. 7:84 

Nämä olivat ne vihkiäislahjat, jotka Israelin ruhtinaat antoivat alttaria varten sinä päivänä, jona se voideltiin: kaksitoista hopeavatia, kaksitoista maljaa, kaksitoista kultakuppia,

Suomi luovuttaa 12 vääräuskovaa ja rikollista 12 maanpetturia ja 12 väärän voiton pyytäjää

Näihin kuuluvat Holkeri, Pekkarinen, Lipponen, Tuomioja jokunen Piispa, Fortum, Sonera, Nokia, pari Tuomaria, Kansanedustajaa, jokunen harhaopin levittäjä, muutama suurrikollinen, Mukana myös naisia kaksinaamaisuudesta.

4. Moos. 7:85 

kukin hopeavati sadan kolmenkymmenen sekelin ja kukin malja seitsemänkymmenen sekelin painoinen; näissä astioissa oli siis hopeata yhteensä kaksituhatta neljäsataa sekeliä pyhäkkösekelin painon mukaan.

He joutuvat pakkotyöhön ja kuritukseen seuraavin rangaistuksin 70 ja 130 vuodeksi. Kukaan ei kuitenkaan voi suorittaa rangaistustaan loppuun, koska tuomio on pyhä.