Pelastussanoma

  
 
2.12.2019
 

Sattumaako? Late vapaaksi 1.6.2020

Ei voi olla muuta kuin todellinen profetia, nimittäin me jokainen täällä istutaan syyllisinä vankilassa mutta meissä kaikissa on armahduksen tunnus päällä. Niin on ollut Latessakin 2007 saakka, jolloin hän tuli uskoon.

Voiko siis mitenkään olla sattumaa, että hän kuulee vapautuvansa Omerin päätöspäivänä?

 

Takaisin etusivulle

 
 
1.12.2019
 

Omeriin tasan 6kk

Alkaa jännitteet syntyä tulevalle keväälle. On monta rautaa tulessa.

 

Takaisin etusivulle

 
 
29.11.2019
 

Postigate sai puuttuvan osapuolen – ”miesministerin”

Nyt olis palikat koossa Meri-Lapin Missiossa saatuun profetiaan nähden, koska täytyy aina muistaa, varsinkin tällainen juttu, kuinka ihmisen profetiaa saadessaan, eivät käsitä kaikkea saamaansa. Tässä tulee nyt kuitenkin profetialle selvät palikat, joiden puitteissa voidaan alkaa ihan oikeesti seuraamaan tämän kehitystä. Onko näiden kesken ollut salainen sopimus, joka nyt tulee päivänvaloon ja joka sitten saa aikaan maassamme suuria mielenosoituksia. Tämä jää nähtäväksi… Mutta tosiaan, nyt ovat elementit koossa. Ei tuon kolmannen tarvitse olla ministeri. On hän niin korkeassa asemassa muutenkin.

Kun joku saa profetian, niin ei hän välttämättä täysin kuule/ymmärrä saamaansa, vaan tekee puuttuviin osiin omia johtopäätöksiä.

Tästä johtuu suurimmalta osalta profetian vajavaisuus. Itsekin tiedän, koska olen saanut ja ymmärtänyt sen, minkä kykenen ja loput sitten on vain pakko päätellä itse.

Ei johtopäättely profetiasta tee yhtään sen huonompaa sen toteutumisen suhteen, vaan se vain tekee siitä vajaan, elikkä ei täydellisen.

https://www.is.fi/politiikka/art-2000006324797.html

Meri-Lapin profetiat 2009

– Suomen hallituksessa paljastuu asioita, jotka aiheuttavat suuren hämmingin maassa. Kaksi miesministeriä ja yksi naisministeri ovat tehneet salaisen sopimuksen ja tuo sopimus aikaansaa maahan jopa mielenosoituksia ja levottomuutta. Maahan julistetaan poikkeustila.  Myöhemmin torstaina tähän samaan asiaan saatiin lisää selvennystä. Nuo ministerit ovat saaneet ja tehneet päätöksen pimeyden aikaansaamana ja pimeyden henki on vaikuttanut asiaan.

– Lisäksi Suomen hallituksessa tapahtuvaan sekaannukseen ja hämminkiin tuli lisää valaistusta. Sopimus, jonka kaksi miesministeriä ja yksi naisministeri ovat tehneet, päätöksen alkulähde on pimeydestä ja syvyydestä. Tulee suuri hämminki Suomeen. Päättäjät antavat ristiriitaisia määräyksiä ja ohjeita ja välillä ei tiedetä kuka maata johtaa. Tänään tuleva määräys kumotaan huomenna ja maassa on poikkeustila.

Tuossa lauseessa yllä, jonka lihavoitin, siinä on hyvin-hyvin paljon tuttua!

Ja kaiken lisäksi, tuo lause, ”myöhemmin torstaina” näkyy pääministerin lausunnossa, joka oli ristiriitaisuuden kulminaatiopiste, jossa saatiin lisää valaistusta. Lehti:

”Ministeri Paatero on todennut, että tämä ei hallitukselle käy, omistajalle ei käy, ja tuon keskustelun jälkeen Posti muutti tilannetta 28. päivä [elokuuta], 700 ihmistä siirrettiin, ja se oli vastoin omistajan selkeätä tahtotilaa”, pääministeri Antti Rinne sanoi torstaina.

Elikkä oliko eilen tuo torstai ja toteutuiko tuossa jo lisää profetiaa, sen aika näyttää. Puuttuvia paloja on vielä mielenosoitukset ja poikkeustila.

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/8f62af0e-389d-4f02-a945-58d3c3cb9f02

 

Takaisin etusivulle

 
 
27.11.2019
 

Liittyykö tähän vielä yksi mies ministeri?

Lähipäivinä saattaa selvitä, että- tai jos tähän soppaan on sotkeutunut vielä yksi miespuolinen ministeri, niin soppa alkaa olla kiehuntaa vaille valmis. Nimittäin tuo Meri-Lapin profetia kutkuttaa minua jotenkin tähän koko ajan. Ja sitten jos niin käy, tämä toteutuu, niin se saa aikaan maassamme suuren hämmingin, joka johtaa mielenosoituksiin ja hallituksen kaatumiseen, uuden hallituksen muodostamiseen ja rajojen sulkemiseen.

 

Takaisin etusivulle

 
 
22.11.2019
 

Ruoka-apu

Kun nyt näistä Suomen synneistä alettiin puhumaan parissa edellisessäkin jutussa, niin puhutaan nyt taas tästä yleisestä auttamisesta väärään taskuun. Tämä näkyy mm. pakolaisvirroissa maahamme, jossa rikkaat kokevat auttavansa mutta autettavat tietävät käyttävänsä systeemiämme hyväksi ja hädänalaiset itse joutuvat edelleen kärsimään. Tämä mm. siinä, että maahamme saapuu vain hyväkuntoisia miehiä ja hätää kärsivät naiset ja lapset jäivät lähtömaihinsa.

Sama pätee suomalaiseen sosiaaliapuun, ruoka-apuihin ja jonkin verran aivan myös kirkon apuuun, koska hakijat ovat valveutuneita ja he tietävät systeemin, käyttävät systeemiä hyväkseen ja jopa myyvät saamaansa apua eteenpäin.

Osa ruoka-avusta kulkeutuu väärien käsien kautta niille, jotka eivät todellakaan tarvitse minkäänlaista apua. He vain ovat itsekkäitä ja kasvattavat pankkitilejään ja hakevat elämiseen tarvittavat tarpeet ruoka-avusta. He parkkeeraavat Mersunsa korttelin toiselle puolelle ja hakevat ruokakassinsa. Väärinhän se ei ole muuta kuin moraalisesti, nimittäin useimmat todella hätää tarvitsevat eivät edes uskalla ihmisten ilmoille, saati sitten jonottamaan leipäjonoissa.

Osa ruoka-avuista menee ruoka-avun järjestäjien tuttaville, jopa niin suuria asioita, että siellä puhutaan jo ruoka-apuhävikistä ja edelleen avun tarvitsijat näkevät nälkää. Ruoka-avun ylijäämä menee usein roskiin ja eläinten ruuaksi.

Maailmamme on mätä, koska ihmiset eivät välitä naapureistaan, eikä viranomaisilla riitä käsityskyky, eikä resurssit tajuta kuinka huonosti heidän asiakkaansa todellisuudessa voivat. He ehkä luulevat, että nuo vähäosaisten auttamiset menevät vain heidän päihteisiinsä, vaikka todellisuus onkin aivan jotain muuta.

Suomalainen on muutenkin vähän jäyhä kertomaan ongelmistaan, vaan aina koittaa tehdä itse asiansa, joten viranomaisten ja avuntarjoajien on hyvin vaikea kohdistaa apuaan oikeaan paikkaan. Mutta systeemin hyväksikäyttäjät kiilaavat jonon ohi auttajan näkökentään, todellisen avuntarvitsijan eteen ja väliin käsi ojossa, ”anna, anna tänne, minä tarvitsen nuo kaikki” ja samalla se joka oikeasti tarvitsee, painaa hiljaa päänsä alas, kääntyy ja menee kotiinsa, jos heillä sellainen sattuu edes olemaan.

 

Takaisin etusivulle

 
 
21.11.2019
 

Pakko taas peilata vanhaan profetiaan

Postilakko ja sen mainingit heijastuvat nyt ministeriöön, yhteen naisministeriin ja mm. pääministeriin sekä arvatenkin kolmanteen vielä. Mutta kun tämä heijastuu tällä hetkellä suureen lakkosumaan sekä mielenosoituksiin jne. niin väkisinkin tässä tulee mieleen vanhan profetian sanat. Joko tässä tullaan siihen mistä tämä profetia puhuu: ”kaksi miesministeriä ja yksi naisministeri ovat tehneet salaisen sopimuksen”.

Lehti otsikoi: Paatero tiesi Postin suunnitelmista alentaa palkkoja – näin selitykset muuttuivat vain yhdessä päivässä

https://www.is.fi/politiikka/art-2000006316718.html

Meri-Lapin profetiat 2009

– Suomen hallituksessa paljastuu asioita, jotka aiheuttavat suuren hämmingin maassa. Kaksi miesministeriä ja yksi naisministeri ovat tehneet salaisen sopimuksen ja tuo sopimus aikaansaa maahan jopa mielenosoituksia ja levottomuutta. Maahan julistetaan poikkeustila. Myöhemmin torstaina tähän samaan asiaan saatiin lisää selvennystä. Nuo ministerit ovat saaneet ja tehneet päätöksen pimeyden aikaansaamana ja pimeyden henki on vaikuttanut asiaan.

– Lisäksi Suomen hallituksessa tapahtuvaan sekaannukseen ja hämminkiin tuli lisää valaistusta. Sopimus, jonka kaksi miesministeriä ja yksi naisministeri ovat tehneet, päätöksen alkulähde on pimeydestä ja syvyydestä. Tulee suuri hämminki Suomeen. Päättäjät antavat ristiriitaisia määräyksiä ja ohjeita ja välillä ei tiedetä kuka maata johtaa. Tänään tuleva määräys kumotaan huomenna ja maassa on poikkeustila.

Nämä kaksi kappaletta ovat siis sanomia saman seurakunnan Meri-Lapin Missiosta.

Tässä tullaan niin lähelle yllä olevan profetian toteutumista, että tätä on syytä tarkkailla ja tämä on syytä huomioda. Lisäksi kun luet pariinkin kertaan tuon yllä olevan, niin näet, kuinka maamme on juuri kuvatunlaisessa tilanteessa. Kukaan ei oikein edes tiedä kuka maatamme johtaa. Tämä päättyy vain kuvatunlaiseen tilanteeseen ja uusiin vaaleihin, jonka surauksena rajat pannaan kiinni, jonka kaltainen sanoma myöskin tuli tuossa missiossa.

http://www.pelastussanoma.fi/Profetiat/Merilapin%20profeetallisia%20viesteja.htm

Kannattaa lukea sillä silmällä, että nämä tosiaan olivat paloja ja kooste noista profetioista, joita nuo saivat, eikä niissä siis ole kronologista järjestystä.

 

Takaisin etusivulle

 
 
20.11.2019
 

Tiedettä taas kristisoimaan

Olen tässä jo kymmeniä vuosia kritisoinut tieteen saavutuksia omahyväisinä saavutuksina, joista voin sanoa, että oletteko nyt ihan varmoja ja että mitä jos johtopäätöksenne vielä tässä ajan kanssa muuttuu?

Minua on aina puhuttanut ihmisviisaudesta varoittavat kirjoitukset Raamatussa ja siksi olen aina suhtautunut hyvin varauksella tiedemaailman saavutuksiin tai oikeammin tutkimustuloksiin. Saavutukset ovat asia ehkä erikseen, kuten vaikkapa langaton verkko jne. joita nämä saavutukset edustaa.

Olettehan nähneet varsinkin poliittisissa piireissä ihmisiä, poliitikkoja, jotka sanovat ennen vaaleja vaikka mitä mutta kun he ovat sanansa syöneet ja totuudet paljastuneet, niin he kiertävät sitten aihetta, kuin kuumaa puuroa, vaihtavat puheenaihetta tai pakoilevat hiljaa jossain. Niin käy niille vahvojen mielipiteiden kertojalle, joissa ei totuuden sanaa ikinä ollut. Samoin käy tieteen tutkijoille, he hiljaa vetäytyvät määrärahoineen tutkimaan jotain muuta, mutta kun rahaa jaetaan, niin heillä on valtavan suuria ideoita, joihin he sitä kipeästi kyllä tarvitsevat.

Ilmastovouhotus on yksi tällainen. Muistatteko kun -70 luvulla puhuttiin otsonikadosta ja kaikki jääkaapitkin piti uusia ja freonin käyttö kiellettiin lähes kokonaan? Etelänapamantereella oli kauhea otsoniaukko, jonka pelättiin levittäytyvän kaikkialle, niin että kaikki kuolee, jos emme tee niin tai näin ilmastotoimia. Kunnes sitten amerikkalaistutkija totesi uudemmassa tutkimuksessa, että otsonikerrokset siellä fääreissä itseasiassa liikkuvat, ohenevat ja paksuuntuvat aivan kuten pilvet. Ne vaeltelevat siellä ennustamattomasti miten sattuu… No mitä sitten tapahtui? Ei tätä ihmisille kerrottu, koska tiede olisi kokenut kauhean kolauksen, eikä muuten kukaan luottaisi enää tieteeseen. Paras oli vaan vaieta hiljaa asiasta. Näin käy varmasti monille muillekin tieteen saavutuksille.

Nyt vouhotetaan hiilijalanjäljestä! No mitä se on, koska emmehän me ymmärrä siitä paljoa, koska eipä tätä vielä kukaan ole aukottomasti selittänyt. Se näkyy siinä, ettei kaikki usko tähän vouhotukseen. Samoin Jumalan olemassaolo luomistyössä, sen suhteessa alkuräjähdykseen ja evoluutioon. Ei kukaan ole todistanut sitä, eikä tätä, kunnes toisin todistetaan. Niin kauan kun joku asia on teoriaa, niin kauan asiaa on syytä pohtia ja ennen kaikkea epäillä. Samaa koskee tämä hiilijalanjälki joka kuinka ollakaan, on yhtä haavoittuvainen jalanjälki kuin on ne radiohiilimittaukset, jolla saadaan aikaan miljardit vuodet. Kuulostaako Jumalan lapsen korvissa tutulta ekstytykseltä, tämä hiilimittaus?

Hiili on alkuaine, jota maailmassa on tasan sen verran, kuin minkä Jumala sitä luodessaan tänne määräsi. No mistä me sitten sitä hiiltä yhtäkkiä olemme saaneet planeetan täydeltä, että hukumme siihen? Ei mistään!

Eräs tutkija, joka yllättäen jäi vaille huomiota, hän mittasi erään suuremman navetan hiilipäästöt ja sen kulutuksen, koska oli kuullut että lihansyönti ja karjankasvatus on kauhea hiilipeikko, joka tuottaa valtavia hiilipäästöjä. Hän huomasi kuitenkin että lehmät syövät saman määrän hiiltä, kuin ne päästävät, pulus/miinus nolla!

Ilmastovouhotus on siis henkimaailman keino aiheuttaa ihmisissä paniikkia tietyn niiden etujen mukaisesti Jumalaa vastaan. Eikä siis ole mikään ihme, että juuri ateistit, liberaalinen vihreäliike ja jumalaton vasemmisto ovat tämän asian takana suurimpina voimina ja päin vastoin, juuri uskovat ja muut konservatiivit sitä epäilevät eniten.

Eikä meidän tarvitse olla tiedemiehiä, vaan noudattaa Jumalan käskyjä ja ottaa Raamatun neuvoista vaarin. Voimme määritellä kaiken Raamatun avulla, mikä on oikein ja mikä valheita.

Hedelmistä puut tunnetaan ja hedelmä sen puun alta, jossa se kasvaa! Tätä ohjenuoraa silmällä pitäen, kumpi kuulostaa Jumalan suunnitelmalta.

Väitteet 1 ja 2:

  1. elävät olennot tuottavat hiiltä, niitä ei saa olla ja karjaa tulee lopettaa ja vähentää, koska ne tuottavat hiiltä. Siis elollisten on kuoltava koska kaikki elämä on pahasta maapallolle!
  2. Jumala sanoi että lisääntykää ja täyttäkää maa!

Liitän tähän erään Pekka Reinikaisen videon:

 

Takaisin etusivulle

 
 
19.11.2019
 

Ollaan hyvin lähellä luisumassa profetian toteutumiseen

Skenaario nimenomaan on se, että USA menettää pian paikkansa maailman johtavana poliisina ja vallan painopiste muuttuu siten, että Venäjä ja Kiina nousevat maailmanvaltiaan asemaan. Tämä tilanne on kertakaikkiaan kauhea koko maailmaa ajatellen ja pahinta olisi vielä se, että Putinille kävisi huonosti, koska hän on kuitenkin kristillisyyden kannattaja. Jos Venäjällä vallan saisi kommunistiset voimat tai liberaalit, niin voi kristittyjä sen jälkeen.

Nimenomaan USA:n poistuminen maailman johdosta voisi Venäjälläkin pistää uudet tuulet liikkeelle, jopa syrjäyttäen Putinin.

Voi maailmaa sen jälkeen, jos Venäjä vielä liittoutuisi islamististen maiden kanssa ja alkaisi vainoamaan kristittyjä, eikä kukaan puolustaisi enää Israelia. Mutta kas kummaa… juurihan nyt siihen ollaan tulossa.

Itse odotan että nyt tammi- helmikuun vaihteessa jossain kohtaa Israel luo sen kuuluisan 7-vuotisen rauhansopimuksen. Jokaisen Raamattua lukeneen, luulisi siinä kohtaa hälytyskellojen soivan ja katse kääntyy nimenomaan siihen, ketkä siellä siitä rauhasta sopisivat.

Mikäli rauha syntyisi nyt siellä 2020 alkuvuodesta, niin kesällä 2024 tuo kyseinen rauha rikottaisiin Tisha be Av kuun 9. päivänä, aivan kuten ennustukset sen antavat ilmi. Ei talvella, eikä sapattina ja nimenomaan temppelin hävityspäivänä, kun hävittäjä asettuu pyhälle paikalle.

Maailma asettelee itsensä lähtökuoppiin, aivan kuin säännönmukaan.

 

Takaisin etusivulle

 
 
18.11.2019
 

Suvaitsevaisuus ei ole mikään hyve

Törmäsin taas siihen suvaitsevaisuusihannointiin, aivan kuin se olisi tavoiteltavissa oleva asia ja ominaisuus ihmisessä. Ei todellakaan ole!

Kun lähdetään katsomaan mitä suvaitaan, niin sillä listalla ei ole todellakaan sellaisia asioita, joita yleisesti kukaan haluaa suvaita.

Ei suvaitsevaisuus ole sitä, että suvaitaan yleisesti hyväksyttyä, vaan suvaitaan yleisesti paheksuttua. Sitä on suvaitsevaisuus.

Lievimmästä päästä käytöstavat, kuten vaikka jonossa kiilaaminen, piereskely hississä tms. suljetussa tilassa, karkkipaperien heittely kadulle, tupakointi julkisissa sisätiloissa, virtsaaminen julkisesti tai julkijuopottelu. Tässä hyvin lyhyt lista mitä tarkoittaa niitä asioita, joita pitäisi suvaita. Montako näistä sinä olet valmis suvaitsemaan? Nämä olivat vain niitä, joista ei ole vielä mainittu rikoslaissa erikseen.

Entäpä sitten vakavammat suvaittavat teot, kuten liikenteen vaarantaminen, veronkierto, eläinrääkkäys, julkinen itsensäpaljastelu ja lasten hyväksikäyttö. Tähän kategoriaan aikoinaan kuului homoseksuaaliset teot. Kaikki nämä saavuttavat jo rikoksen tunnusmerkistön, paitsi tuo viimeinen, joka siitä on poistettu. Ensimmäiset kaikki ovat rikoslakiin merkitty. Olisitko sinä valmis suvaitsemaan nämä teot? Suvaitsevaisuus on tämä joka erottaa nämä toisistaan ja kun se ylittää yleisen hyväksynnän, niin sellainen saatetaan rikoslaista poistaa hyväksyttynä.

Mutta pahinta on se, että sellainen teko, joka ennen oli vähintäänkin paheksuttavaa ja jopa rikollista, niin eduskunnan päätöksellä tämä kirjoitetaan lakiin, sen suojaamana hyväksyttynä tekona. Tämä lakiin kirjoittaminen tekee sitä edelleen vastustavat rikollisiksi. Siksipä meillä Suomessa on tänä päivänä mielipiderikollisia. Pitäisi odottaa kokonaisia sukupolvia, jolloin asia olisi yleisesti täysin hyväksyttyä ja vasta sitten kirjoittaa se lakiin, jos on enää tarvetta.

Kannattaa siis tarkkaan miettiä, mitä suvaitsevaisuus on, ennen kuin ryhtyy suvaitsevaisuutta ihannoimaan hyveenä. Nimittäin suvaitsemattomuus lähtee lainkuuliaisuudesta ja suvaitsevaisuus taas lainvastaisuuden hyväksymisestä.

 

Takaisin etusivulle

 
 
15.11.2019
 

Kiina ja Ruotsi ankarassa sanasodassa – pata kattilaa soimaa

Ruotsin Pen-klubin myöntämä Tucholsky-sananvapauspalkinto on tänä iltana määrä antaa Tukholmassa poissaolevalle Gui Minhaille, joka on vangittuna Kiinassa vääristä mielipiteistään. Hän on Ruotsin kansalainen. Ja tästä Kiina suivaantuneena kertoo kansalaistensa olevan syvästi loukkaantuneita asiasta. Samaan aikaan Ruotsi kitkee kansalaistensa tämän hallituksen vastaisista puheista, joita se saa mm. somessa, joka ei tietenkään ole sananvapauden rajoittamista, vaan sen mielestä silkkaa vihapuhetta. Lisäksi Ruotsi polkee julkisesti mm. Israelin oikeuksia ja Kristittyjen oikeuksia, väittäen sen tekevän niin pelkästään ihmisoikeuksien vuoksi, samoin näin tekevät Suomi ja Norja. Vihapuheiden vuoksi nämä passittavat ihmisiä oikeuden eteen ja jopa istumaan vankiloihin, aivan kuten Kiinakin. Pata kattilaa soimaa!

 

Takaisin etusivulle

 
 
 
 
 

Arkisto

 
| 2021 | 2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 |