Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
15.11.2019
 

Kiina ja Ruotsi ankarassa sanasodassa – pata kattilaa soimaa

Ruotsin Pen-klubin myöntämä Tucholsky-sananvapauspalkinto on tänä iltana määrä antaa Tukholmassa poissaolevalle Gui Minhaille, joka on vangittuna Kiinassa vääristä mielipiteistään. Hän on Ruotsin kansalainen. Ja tästä Kiina suivaantuneena kertoo kansalaistensa olevan syvästi loukkaantuneita asiasta. Samaan aikaan Ruotsi kitkee kansalaistensa tämän hallituksen vastaisista puheista, joita se saa mm. somessa, joka ei tietenkään ole sananvapauden rajoittamista, vaan sen mielestä silkkaa vihapuhetta. Lisäksi Ruotsi polkee julkisesti mm. Israelin oikeuksia ja Kristittyjen oikeuksia, väittäen sen tekevän niin pelkästään ihmisoikeuksien vuoksi, samoin näin tekevät Suomi ja Norja. Vihapuheiden vuoksi nämä passittavat ihmisiä oikeuden eteen ja jopa istumaan vankiloihin, aivan kuten Kiinakin. Pata kattilaa soimaa!

 

Takaisin