Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
29.11.2019
 

Postigate sai puuttuvan osapuolen – ”miesministerin”

Nyt olis palikat koossa Meri-Lapin Missiossa saatuun profetiaan nähden, koska täytyy aina muistaa, varsinkin tällainen juttu, kuinka ihmisen profetiaa saadessaan, eivät käsitä kaikkea saamaansa. Tässä tulee nyt kuitenkin profetialle selvät palikat, joiden puitteissa voidaan alkaa ihan oikeesti seuraamaan tämän kehitystä. Onko näiden kesken ollut salainen sopimus, joka nyt tulee päivänvaloon ja joka sitten saa aikaan maassamme suuria mielenosoituksia. Tämä jää nähtäväksi… Mutta tosiaan, nyt ovat elementit koossa. Ei tuon kolmannen tarvitse olla ministeri. On hän niin korkeassa asemassa muutenkin.

Kun joku saa profetian, niin ei hän välttämättä täysin kuule/ymmärrä saamaansa, vaan tekee puuttuviin osiin omia johtopäätöksiä.

Tästä johtuu suurimmalta osalta profetian vajavaisuus. Itsekin tiedän, koska olen saanut ja ymmärtänyt sen, minkä kykenen ja loput sitten on vain pakko päätellä itse.

Ei johtopäättely profetiasta tee yhtään sen huonompaa sen toteutumisen suhteen, vaan se vain tekee siitä vajaan, elikkä ei täydellisen.

https://www.is.fi/politiikka/art-2000006324797.html

Meri-Lapin profetiat 2009

– Suomen hallituksessa paljastuu asioita, jotka aiheuttavat suuren hämmingin maassa. Kaksi miesministeriä ja yksi naisministeri ovat tehneet salaisen sopimuksen ja tuo sopimus aikaansaa maahan jopa mielenosoituksia ja levottomuutta. Maahan julistetaan poikkeustila.  Myöhemmin torstaina tähän samaan asiaan saatiin lisää selvennystä. Nuo ministerit ovat saaneet ja tehneet päätöksen pimeyden aikaansaamana ja pimeyden henki on vaikuttanut asiaan.

– Lisäksi Suomen hallituksessa tapahtuvaan sekaannukseen ja hämminkiin tuli lisää valaistusta. Sopimus, jonka kaksi miesministeriä ja yksi naisministeri ovat tehneet, päätöksen alkulähde on pimeydestä ja syvyydestä. Tulee suuri hämminki Suomeen. Päättäjät antavat ristiriitaisia määräyksiä ja ohjeita ja välillä ei tiedetä kuka maata johtaa. Tänään tuleva määräys kumotaan huomenna ja maassa on poikkeustila.

Tuossa lauseessa yllä, jonka lihavoitin, siinä on hyvin-hyvin paljon tuttua!

Ja kaiken lisäksi, tuo lause, ”myöhemmin torstaina” näkyy pääministerin lausunnossa, joka oli ristiriitaisuuden kulminaatiopiste, jossa saatiin lisää valaistusta. Lehti:

”Ministeri Paatero on todennut, että tämä ei hallitukselle käy, omistajalle ei käy, ja tuon keskustelun jälkeen Posti muutti tilannetta 28. päivä [elokuuta], 700 ihmistä siirrettiin, ja se oli vastoin omistajan selkeätä tahtotilaa”, pääministeri Antti Rinne sanoi torstaina.

Elikkä oliko eilen tuo torstai ja toteutuiko tuossa jo lisää profetiaa, sen aika näyttää. Puuttuvia paloja on vielä mielenosoitukset ja poikkeustila.

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/8f62af0e-389d-4f02-a945-58d3c3cb9f02

 

Takaisin