Pelastussanoma

 

Israelin rauha 
 
19.11.2019
 

Ollaan hyvin lähellä luisumassa profetian toteutumiseen

Skenaario nimenomaan on se, että USA menettää pian paikkansa maailman johtavana poliisina ja vallan painopiste muuttuu siten, että Venäjä ja Kiina nousevat maailmanvaltiaan asemaan. Tämä tilanne on kertakaikkiaan kauhea koko maailmaa ajatellen ja pahinta olisi vielä se, että Putinille kävisi huonosti, koska hän on kuitenkin kristillisyyden kannattaja. Jos Venäjällä vallan saisi kommunistiset voimat tai liberaalit, niin voi kristittyjä sen jälkeen.

Nimenomaan USA:n poistuminen maailman johdosta voisi Venäjälläkin pistää uudet tuulet liikkeelle, jopa syrjäyttäen Putinin.

Voi maailmaa sen jälkeen, jos Venäjä vielä liittoutuisi islamististen maiden kanssa ja alkaisi vainoamaan kristittyjä, eikä kukaan puolustaisi enää Israelia. Mutta kas kummaa… juurihan nyt siihen ollaan tulossa.

Itse odotan että nyt tammi- helmikuun vaihteessa jossain kohtaa Israel luo sen kuuluisan 7-vuotisen rauhansopimuksen. Jokaisen Raamattua lukeneen, luulisi siinä kohtaa hälytyskellojen soivan ja katse kääntyy nimenomaan siihen, ketkä siellä siitä rauhasta sopisivat.

Mikäli rauha syntyisi nyt siellä 2020 alkuvuodesta, niin kesällä 2024 tuo kyseinen rauha rikottaisiin Tisha be Av kuun 9. päivänä, aivan kuten ennustukset sen antavat ilmi. Ei talvella, eikä sapattina ja nimenomaan temppelin hävityspäivänä, kun hävittäjä asettuu pyhälle paikalle.

Maailma asettelee itsensä lähtökuoppiin, aivan kuin säännönmukaan.

 

Takaisin