Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
20.11.2019
 

Tiedettä taas kristisoimaan

Olen tässä jo kymmeniä vuosia kritisoinut tieteen saavutuksia omahyväisinä saavutuksina, joista voin sanoa, että oletteko nyt ihan varmoja ja että mitä jos johtopäätöksenne vielä tässä ajan kanssa muuttuu?

Minua on aina puhuttanut ihmisviisaudesta varoittavat kirjoitukset Raamatussa ja siksi olen aina suhtautunut hyvin varauksella tiedemaailman saavutuksiin tai oikeammin tutkimustuloksiin. Saavutukset ovat asia ehkä erikseen, kuten vaikkapa langaton verkko jne. joita nämä saavutukset edustaa.

Olettehan nähneet varsinkin poliittisissa piireissä ihmisiä, poliitikkoja, jotka sanovat ennen vaaleja vaikka mitä mutta kun he ovat sanansa syöneet ja totuudet paljastuneet, niin he kiertävät sitten aihetta, kuin kuumaa puuroa, vaihtavat puheenaihetta tai pakoilevat hiljaa jossain. Niin käy niille vahvojen mielipiteiden kertojalle, joissa ei totuuden sanaa ikinä ollut. Samoin käy tieteen tutkijoille, he hiljaa vetäytyvät määrärahoineen tutkimaan jotain muuta, mutta kun rahaa jaetaan, niin heillä on valtavan suuria ideoita, joihin he sitä kipeästi kyllä tarvitsevat.

Ilmastovouhotus on yksi tällainen. Muistatteko kun -70 luvulla puhuttiin otsonikadosta ja kaikki jääkaapitkin piti uusia ja freonin käyttö kiellettiin lähes kokonaan? Etelänapamantereella oli kauhea otsoniaukko, jonka pelättiin levittäytyvän kaikkialle, niin että kaikki kuolee, jos emme tee niin tai näin ilmastotoimia. Kunnes sitten amerikkalaistutkija totesi uudemmassa tutkimuksessa, että otsonikerrokset siellä fääreissä itseasiassa liikkuvat, ohenevat ja paksuuntuvat aivan kuten pilvet. Ne vaeltelevat siellä ennustamattomasti miten sattuu… No mitä sitten tapahtui? Ei tätä ihmisille kerrottu, koska tiede olisi kokenut kauhean kolauksen, eikä muuten kukaan luottaisi enää tieteeseen. Paras oli vaan vaieta hiljaa asiasta. Näin käy varmasti monille muillekin tieteen saavutuksille.

Nyt vouhotetaan hiilijalanjäljestä! No mitä se on, koska emmehän me ymmärrä siitä paljoa, koska eipä tätä vielä kukaan ole aukottomasti selittänyt. Se näkyy siinä, ettei kaikki usko tähän vouhotukseen. Samoin Jumalan olemassaolo luomistyössä, sen suhteessa alkuräjähdykseen ja evoluutioon. Ei kukaan ole todistanut sitä, eikä tätä, kunnes toisin todistetaan. Niin kauan kun joku asia on teoriaa, niin kauan asiaa on syytä pohtia ja ennen kaikkea epäillä. Samaa koskee tämä hiilijalanjälki joka kuinka ollakaan, on yhtä haavoittuvainen jalanjälki kuin on ne radiohiilimittaukset, jolla saadaan aikaan miljardit vuodet. Kuulostaako Jumalan lapsen korvissa tutulta ekstytykseltä, tämä hiilimittaus?

Hiili on alkuaine, jota maailmassa on tasan sen verran, kuin minkä Jumala sitä luodessaan tänne määräsi. No mistä me sitten sitä hiiltä yhtäkkiä olemme saaneet planeetan täydeltä, että hukumme siihen? Ei mistään!

Eräs tutkija, joka yllättäen jäi vaille huomiota, hän mittasi erään suuremman navetan hiilipäästöt ja sen kulutuksen, koska oli kuullut että lihansyönti ja karjankasvatus on kauhea hiilipeikko, joka tuottaa valtavia hiilipäästöjä. Hän huomasi kuitenkin että lehmät syövät saman määrän hiiltä, kuin ne päästävät, pulus/miinus nolla!

Ilmastovouhotus on siis henkimaailman keino aiheuttaa ihmisissä paniikkia tietyn niiden etujen mukaisesti Jumalaa vastaan. Eikä siis ole mikään ihme, että juuri ateistit, liberaalinen vihreäliike ja jumalaton vasemmisto ovat tämän asian takana suurimpina voimina ja päin vastoin, juuri uskovat ja muut konservatiivit sitä epäilevät eniten.

Eikä meidän tarvitse olla tiedemiehiä, vaan noudattaa Jumalan käskyjä ja ottaa Raamatun neuvoista vaarin. Voimme määritellä kaiken Raamatun avulla, mikä on oikein ja mikä valheita.

Hedelmistä puut tunnetaan ja hedelmä sen puun alta, jossa se kasvaa! Tätä ohjenuoraa silmällä pitäen, kumpi kuulostaa Jumalan suunnitelmalta.

Väitteet 1 ja 2:

  1. elävät olennot tuottavat hiiltä, niitä ei saa olla ja karjaa tulee lopettaa ja vähentää, koska ne tuottavat hiiltä. Siis elollisten on kuoltava koska kaikki elämä on pahasta maapallolle!
  2. Jumala sanoi että lisääntykää ja täyttäkää maa!

Liitän tähän erään Pekka Reinikaisen videon:

 

Takaisin