Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
22.11.2021
 

Henry Sumuvuori hoksasi yhteyden 1968 profetiaan

Henry laittoi minulle viestin juuri äsken, että kuinka Valko-Venäjä kohtelee pakolaisia ja sen yhteyden norjalaisnaisen 1968 profetiaan, kun Jumalan mitta täyttyy.

Aikaisemminhan itsekin mietin kuumeisesti, että tämä profetian kohta on perin outo ja liekkö sitten vajavaisuuttaan, koska 1968 ei osattu käsittää pakolaisuutta siten, kuin se nyt ymmärretään. Siihen aikaan kaikki maastaan pakenevat pakeni todellakin hädässä tai työn perässä. Ei ollut elintasopakolaisuutta varsinaisesti, vaan jos maassa ei ollut tarpeeksi töitä ja muualla oli runsaasti hyvällä palkalla, niin sen verran sitä voi kutsua elintasopakolaisuudeksi.

Mutta aina kun mennään työn perässä, niin muuttoliikenne on terveellä pohjalla. Mutta elintasopakolaisuus tänä päivänä on kiinni hövelistä sosiaalitoimesta, jota nämä surffarit käyttävät hyödykseen. Mehän siis olemme käytännössä levittäneet punaista mattoa pakolaisten eteen.

Mutta nyt tilanne on kääntynyt aivan kuten profetiat kirjoittavat. Heitä ei ota kukaan vastaan, eikä kukaan heitä halua ja että heitä kohdellaan huonommin kuin karjaa, kuin juutalaisia 1930 luvun Saksassa.

Näin Henry laittoi viestiä:

MITEN VALKOVENÄJÄ KOHTELEE PAKOLAISIA?

”Puolaan päässeet siirtolaiset kertovat, mitä Valko-Venäjän puolella todella tapahtui
”Meillä ei ollut vettä, ei ruokaa, ei mitään.”

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000008420576.html

NORJALAISEN NAISEN NÄKY VUODELTA 1968

”… Kansaa köyhistä maista virtaa Eurooppaan. He tulevat myös Skandinaviaan ja Norjaan. Kansa ei pidä siitä, että he ovat täällä ja tulevat olemaan kovia heitä kohtaan. Heitä tullaan kohtelemaan yhä enemmän kuin juutalaisia ennen sotaa. Silloin meidän syntimme mitta on täyttynyt. Tämä tapahtuu aivan ennen Jeesuksen paluuta – ja ennen kuin kolmas maailmansota syttyy.

Siitä tulee lyhyt sota. Kaikki, mitä olen sodasta kokenut, on vain lastenleikkiä verrattuna tähän. Se alkaa tavallisena sotana, mutta se tulee leviämään ja se päättyy atomipommeihin. Ilma tulee saastumaan niin, ettei sitä voi hengittää, ja tämä kohtaa monta maanosaa. Amerikka, Japani, Australia – rikkaat maat. Vesi tulee pilaantumaan. Emme voi viljellä maata siellä. He, jotka ovat jäljellä rikkaissa maissa yrittävät paeta köyhimpiin maihin, jotka eivät ole vahingoittuneet. Siellä heitä kohdellaan niin kuin me kohtelemme heitä täällä, eivätkä ole halukkaita ottamaan meitä vastaan.. ”

Koko profetia on luettavissa täällä:

https://www.pelastussanoma.fi/Profetiat/Norjalaisen%20naisen%20naky%20vuodelta%201968.htm

 

Takaisin