Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
11.11.2021
 

Henry osti kellon Itiksestä

Eilen törmäsin Henry veljen videoon, jossa tämä kertoo, kuinka on ostanut jo vuosia sitten kellon Helsingin Itäkeskuksesta. Hän esittelee kuittejaan, joissa oli noin 10 vuotta sitten noiden ostojen päivämäärät mutta yksi kellokuitti hämmästytti, se oli päivätty lähitulevaisuuteemme 15.4.2022 joka on kalenterissamme hyvin hämmentävässä kohdassa.

Kellon ostaminen on suoraan vertauskuvaa ajankulkuun ja tässä tapauksessa tämä on selvästi profetiaa. Ai miksi? No koska hän osti sen jo kymmenkunta vuotta sitten, eikä olisi huomannut kuittia ikinä, ellei häntä oltaisi siihen kehotettu ja kaikenlisäksi miksi juuri nyt? Miksei esim. 5 vuotta sitten? Eikä hän olisi edes tehnyt videota koko aiheesta aiemmin. Myös siksi, ettei hän itse videota kuvatessa edes hoksannut, että se tosiaan on ensi kevään pääsiäisen aatto, jota kutsumme yleisesti pitkäperjantaiksi… ja jonka jälkeen heti perään sunnuntaina alkaa omerin laskenta.

Kaiken lisäksi kellonaika oli 12:44 joka on ylittänyt raamatullisen kuudennen hetken 44 minuutilla ja kun muistamme Raamatusta ristinkuoleman hetket, mitä tapahtui ennen kun Jeesus antoi henkensä:

Matteus 27:45-46 Mutta kuudennesta hetkestä alkaen tuli pimeys yli kaiken maan, ja sitä kesti hamaan yhdeksänteen hetkeen. Ja yhdeksännen hetken vaiheilla Jeesus huusi suurella äänellä sanoen: ”Eeli, Eeli, lama sabaktani?” Se on: Jumalani, Jumalani, miksi minut hylkäsit?

Ja kun palataan tuohon aikaan 12:44 niin tuo 44 on kuin edellinen jae jaetta 45 ennen ja tämä 45 tapahtuu juuri tuosta. Tästä on huikea oma profetia aiheesta mutta menee vaan niin henkilökohtaiseksi, että vain lähimmät ystävät tunnistaa mitä tarkoitan. Onko tämä 15.4. perjantai siis kuudennen hetken alkamisen hetki, kun alkaa maailma pimetä. Nyt minun on pakko hämmästellä itsekin, että niin tämä taitaa mennä.

Jumala siis näyttää Henryn kellokuitin kautta meille, että aika on tuossa on tärkeä päivämäärä, jonka jälkeen… No sitähän emme tiedä, varmuutta ainakaan vielä mutta takuulla sen jälkeen piankin.

Henryn kanavan voit löytää tuosta: https://www.youtube.com/channel/UCCpQhhV3VjYBuCSp4MmDamA

 

Takaisin