Pelastussanoma

  
 
11.2.2014
 

Jouko pihon sivuilta Riikan uni – Se paikka on Raja-Jooseppi jossa tapahtuu 1. selkkaus

Riikan uni 10.2.2014

Näin viime yönä unen, joka jäi vaivaamaan. En ole koskaan nähnyt mitään vastaavaa unta. En tiedä tarkoittaako uni mitään sen kummemmin, mutta joitakin yksityiskohtia siitä oli, mihen paremmin haluaisin perehtyä. Uni meni näin: meitä oli jonkun omakotitalon pihassa ihmisiä. Olin minä, oli nuorehko pariskunta ja heidän 6-7 -vuotias tyttärensä, oli pari miestä, joita en muista, olivatko hekään tuttuja, sitten oli ulkomaalainen nuorehko mies, joka ei puhunut hyvin suomea.

Elettiin kesäaikaa. Siinä pihan vieressä oli metsä. Jostakin syystä me kaikki päätimme lähteä sinne metsään kävelylle. Kun olimme jonkin aikaa kävelleet, me näimme pienellä aukealla sellaisen sinisen isohkon kehikon, joka muistutti aivan isoa rengasta, mutta siinä oli 8 tai 10 kulmaa. Se olis siis kumollaan siinä maassa. Ehkä 10 metrin päässä siitä oli betonista valettu pitkä aita. Katsoimme sen toisella puolelle ja siellä makasi maassa vaikka kuinka paljon kuolleita venäläisiä, aivan kuin sodassa kaatuneita. En tiedä, mistä tiesimme heidän olevan venäläisiä, mutta tiesimme vaan. Joku meistä sanoi: ”Se on Suomen ja Venäjän raja-aita.” Eli siis toisella puolella oli Venäjä.

Raja-JooseppiYhtäkkiä siellä aidan takana kaksi ruumista alkoi supatella jotain keskenään, joten kauhuissamme päätimme perääntyä. Menimme sinne sinisen kehikon sisälle ja luulimme voivamme olla siellä turvassa yön yli. Sitten ne ruumit alkoivat huikkia meille kuolleella ja käheällä äänellä: ”Menkää pois, menkää pois!” Otimme jalat allemme ja juoksimme pois metsästä. Kun pääsimme takaisin sen omakotitalon pihaan, se ulkomaalainen mies meidän joukosta meni vähän poissaolevaksi ja hiljaiseksi, jopa pelokkaaksi ja haahuili vaan ympäri pihaa. Muistan ajatelleeni, että mikähän mahtaa häntä vaivata.

Sitten uni muutti muotoaan. Istuin jossain tuvassa (olisiko ollut kyseessä sama talo kuin aiemmin) pöydän ääressä. Minua vastapäätä istui tuntematon nuorehko mies. Hän antoi minulle puukon ja sanoi: ”Pistä Suomi-neitoa puukolla siihen kohtaan, mihin Venäjä hyökkää.” Pistin itseäni vasempaan ohimoon ja väänsin puukkoa haavassa. Se ei sattunut, mutta verta tuli. Sitten en muista, kumpi meistä sen sanoi, mutta sanoi kumminkin jonkin paikkakunnan nimen, minkä piti oleman siinä kohtaa Suomen karttaa, mihin puukon iskin. Eli siis Lapissa jossain. En muista paikkakunnan nimestä kuin sen, että se alkoi H-kirjaimella ja se oli joko kaksiosainen nimi tavuviivalla tai sitten yhdyssana. En tiedä onko sellaista paikkakuntaa olemassakaan oikeasti. Unesta jäi vaivaamaan nämä seikat: miksi venäläisiä oli kuollut, mutta ei yhtään suomalaista? Mikä oli tämän ulkomaalaistaustaisen miehen rooli ja miksi hän häkeltyi tapahtumista niin paljon enemmän kuin me muut? Mikä ihme se sininen kehikko oli? Miksi ne kuolleet venäläiset käskivät meidän häipyä? Mikä ihme se paikkakunta voisi olla?


Ei se Raja-Jooseppi tai Näätämön tulli kovin kaukana ohimolta ole. Sieltä se kaikki alkaa!

 

Takaisin etusivulle

 
 
5.2.2014
 

Tässä on eräs mahdollisuus kolmen kuninkaan poistumiselle pienen sarven edestä

Kymmenen kuningasta

Pointtina on se, että nämä ”kuninkaat” olivat vakiinnuttaneet valtansa diktaattorimaiseen asemaansa. He olivat olleet vallassaan kauemmin kuin mm. Suomen presidentti Urho Kekkonen, joka on omalla valtakauden pituudellaan Suomen ennätys.

Toinen pointtini on se, etten usko näiden ilmestyskirjassa olevien vertauskuvien olevan koko maailman mittakaavassa olevia asioita, vaan ainostaan Lähi-idän maat, joita pääosin on helppo laskea nuo kymmenen, vaikkei luku 10 tarkoita pelkästään numeerista summaa, vaan kuninkuutta sekin. Luku 10 on vallan luku.

Sitten kun lähdemme taas spekuloimaan ”kuka se on” ? …voidaan heti heittää kysymys, mikä? Eli mikä se? Raamattu mainitsee sanan antikristus vain neljästi ja kolme niistä jopa samassa jakeessa ja yksi luvussa, sekä se viimeinenkin samassa kirjassa, enkä tarkoita sanalla, ”kirja” Raamattua, vaan Johanneksen evankeliumi nimellä kulkevaa kirjaa. Yksikään muu ei ole puhunut antikristuksesta mitään ja Johanneskin puhui että niitä on ollut ja kaikki jotka kieltävät Isän ja Pojan, ovat antikristuksia, eli julistavat antikristillistä sanomaa.

Sen sijaan jopa Johannes itse, ilmestyksessään puhuu vain pedosta ja väärästä profeetasta. Tästä samasta olen paasannut jo vuosikausia, mutta teen sen vielä. Eli meillä on tulossa peto, jonka kuva tullaan tekemään, joka korottaa itsensä jumaluuteen saakka. Hänen adjutanttinsa on väärä profeetta nimellä Raamatussa kulkeva henkilö, joka tekee nuo suuret ihmeet ja saa tulenkin lankeamaan taivaalta.

Peto on siis lihallisen muodon saanut ”se jokin” tai ”kuolleista” esiin tullut Osama bin Laden, kukaan ei sitä voi tietää. Osamahan on Saudi-Arabiasta kotoisin ja kuvannollisesti noiden muiden välissä. Sarvi työntyy muiden välistä, jolla on ollut pieni valta ja se miekan haava parani.
Raamattu on antanut vihjeen ja montakin sellaista, kuten sen, että tällä on ollut jo pieni valta ja tämän on täytynyt kadota ilmestyäkseen ja hänellä on oltava ”kuolinhaava” ikäänkuin kuolinhaava päässä. Toisaalla hänellä on vain vasen silmä enää jäljellä ja toinen käsi on kuivettunut. Noh, kun näitä Raamatun kertomia vihjeitä kun ynnäilee yhteen, ei montaa nimeä jää ja avaruusoliokin poistuu mahdollisuuksien joukosta.

Älkäämme siis odottako mitään antikristuksia, vaan odottakaa Jeesusta Kristusta!

 

Takaisin etusivulle

 
 
31.1.2014
 

Suomen Lapin sota 1944-1945 profetiaa – käänteinen järjestys esikuvana

Lapin sota 1944-1945Alkaako jatkosodan ”välirauha” :sta, siis siitä pisteestä mihin se sota jäi, Lapista ja Lapin sodasta ja onko 1941-1944 luvuilla vielä vihje, koska luku 41 on toisin päin käännettynä 14 ja 1944 syksystä syksyyn 5-19.9.2014 on taas kulunut tasan 70 vuotta, josta tuo 70 vuotta ”PITKÄ välirauha” ja 1947 vahvistettu sopimus voisi taas rikkoutua. On nimittäin peräti ironista että välirauha nimellä kulkeva rauhansopimus olisi merkityksetön ja ne kolme miekkaa Johansonille saattoivat merkitä talvisotaa, jatkosotaa ja lopullista sotaa 2014-2018, joka päättyy siihen että venäläiset vain lähtevät.

Jotenkin olen ymmärtänyt useiden profetioiden yhteisestä informaatiosta päätellen, että tuo miehitys ja maahan tunkeutuminen alkaa nimenomaan Lapista ja Rajajoosepin rajanylityspaikan kautta Ivaloon. Sitten vasta koko roskan eskaloitua, aukeaa Vaalimaa-Kouvola väli ja siitä Jyväskylä- Oulu ja Kemi-Tornio akseli, joka noudattaa selvää Tukholman profetiaa.

Jatkosodan faktaa:

  1. Jatkosota käytiin Suomen ja Neuvostoliiton välillä 25.6.1941–19.9.1944
  2. Suomen rintama oli jaettu saksalaisten ja suomalaisten joukkojen kesken siten, että suomalaiset olivat vastuussa eteläisestä rintamasta ja saksalaiset Lapin rintamasta. Suomen ja Saksan välillä oli voimassa Antikomintern-sopimus 25. marraskuuta 1941 alkaen.
  3. Neuvostoliitto sotatoimet päättyivät 5.9.1944 ja välirauhasopimus allekirjoitettiin Moskovassa 19.9.1944 joka vahvistettiin Pariisissa 1947
  4. Jatkosodan rauhanehtoihin kuului saksalaisten joukkojen pakottaminen pois Suomesta, mikä johti Lapin sotaan Saksaa vastaan.
  5. Lapin sota käytiin Suomen ja Saksan välillä 15.9.1944–27.4.1945.

Eli olettaa voisi että tuossa näkyy myös Lapin miehityksen kautta Suomen suuren herätyksen pituus, alkaen Lapista 15.9.2014 kunnes se leviää täysimittaiseksi Suomen rajojen yli meneväksi valtavan suureksi ja hallitsemattomaksi herätysliikehdinnäksi 27.4.2015 mennessä, jonka jälkeen ns. peto saa täyden vallan ja saa luvan voittaa Pyhät Jumalan palvelijamme. Isämme ajoivat 70 vuotta sitten pedon pois maasta tuona ”yhden hetken” aikana, joka nyt tuli takaisin toisenlaisena.

 

Takaisin etusivulle

 
 
30.1.2014
 

Suomessa on miehityksen aikana yliluonnollisisa turvapaikkoja uskoville

Iltalehdessä oli juttu tänään, joka pisti silmään. Valokuvaaja oli ottanut Karjaan yltä kuvan, jossa koko kylä oli jäänyt valaistun usvan alle, ikäänkuin kuvun sisään. Kuva antoi heti johdannaisena muistikuvan eräästä profetiasta, jossa kerrottiin eri maakuntiemme ja kaupunkiemme tuhoista Venäjän murskaavan voiman alla mutta sitten siinä oli myös nämä turvapaikat, joita oli alueittain aina kaksitoista turva-aluetta, jonne yksikään pommi ei osu.


Karjaa jäi kuvun alle

Keskiviikko 29.1.2014 klo 19.40

Suoja-alueat Suomessa

Kuvaushetkellä oli -18 astetta pakkasta.

Raaseporissa sijaitsevasta Karjaan observatoriosta havaittiin perjantaina 24. tammikuuta erikoinen ilmiö.

– Aivan kuin koko alue olisi jäänyt eräänlaisen kuvun alle, kuvan ottanut Jani Järvinen kertoo.

Järvinen epäilee ilmiön johtuvan sään kylmenemisestä. Kuvaushetkellä oli pakkasta -18 astetta.

Raja-alueen muodostaman kuvun yläpuolelle oli kerääntynyt pieni pilvikerros.

Järvinen on toiminut muutaman vuoden ajan alueen Natura-seurassa ja kuvannut tähtitaivasta observatoriosta ahkerasti, mutta ei ole koskaan törmännyt vastaavaan ilmiöön. Observatorio sijaitsee vanhassa vesitornissa.

– Maisema oli vaikuttavan näköinen.

Forecan päivystävä meteorologi ei osaa selittää, mistä ilmiö johtuu.

Sää on ollut kuvaushetkellä verrattain selkeä. Korkeapaineen keskus on ollut Etelä-Suomessa ja Baltiassa. Heikkoa lumisadetta on voinut tulla matalasta pilvestä ja pakkanen on ollut kireää.


On siis olemassa Jumalan määräämät alueelliset suoja-alueet Suomessa kun Venäjä miehittää ja kurittaa meitä. Jumalan valitut ohjataan näiden alueiden sisälle Pyhän Hengen toimesta, eikä yhdenkään hiuskarvakaan katkea.

Vaikka tuhat kaatuisi sinun sivultasi, kymmenen tuhatta oikealta puoleltasi, ei se sinuun satu. Sinun silmäsi saavat vain katsella ja nähdä, kuinka jumalattomille kostetaan.

 

 

Takaisin etusivulle

 
 
26.1.2014
 

Tutka-asemalle lisää vahvistusta – Arktisten alueiden öljynporauksen suojaksi

Ystäväni Jari lähetti tämän tänä aamuna maililla, muistellen kun olen kirjoittanut Muonioon venäläisten haluamasta tutka-asemapaikastaan. Sillä suojataan koko pohjoinen Naton valvonta-alue kokonaan Venäjän operatiiviselta alueelta.

Alla RiaNovostin kirjoittamasta jutusta konekielinen käännös (koita ymmärtää) ja kuva on Hesarin vanhasta jutusta arktisen alueen valtaamisesta. Itse retusoin kuvaan tutka-alueen.


Venäjä on suojeltava Arctic rajan Missile uhat – RIA Novosti 23.1.2014

Arktisen alueen kilpavarusteluMOSKOVA 23. tammikuuta 2014 (RIA Novosti) – Suojaa Venäjä mahdollisilta ohjukset laukaistiin Arctic olisi oltava keskeinen tavoite lisää Venäjän sotilaallista läsnäoloa alueella, venäläinen asiantuntija geopolitiikka sanoi torstaina.

Mukaan Konstantin Sivkov, ensimmäinen varapuheenjohtaja Venäjän kansallinen geopoliittinen Academy, massiivinen lakot korkean tarkkuuden risteilyohjuksia Venäjää vastaan ​​olisi tehokas vain, jos ne on annettu kantorakettipalvelujen käyttöön arktisella alueella.

Hän selitti, että risteilyohjuksia laukaistiin muiden alueiden pystyisi tuhoamaan tavoitteet vain tietyissä osissa Venäjää niiden rajallisten lentoetäisyydellä.

”Siksi luominen matalalta tutka kilpi Arctic, joka kattaa todennäköisin ohjus lähestyy luoteesta, on keskeinen tehtävä”, Sivkov sanoi ”pyöreän pöydän” keskustelutilaisuus RIA Novosti.

Sivkov, joka on eläkkeellä upseeri Venäjän armeijan pääesikunnan, korosti myös tärkeää vahvistaa Venäjän laivaston ja ilman joukko arktisella suojelun varmistamiseksi maan rajojen alueella.

”Tällä hetkellä vahvuus Venäjän pohjoisen laivaston ei riitä saavuttaa edes perustehtäviä kansallisen turvallisuuden turvaamiseksi tällä laajalla alueella,” Sivkov sanoi.

Hän lisäsi, että vahva ehdolliset hävittäjän olisi käytettävä siellä ”siepata ja tuhota saapuvan ohjuksia aikana lähestymistapaa” Venäjän rajalle.

Venäjän presidentti Vladimir Putin määräsi Venäjän armeijan joulukuussa lisätä läsnäoloaan arktisella alueella ja saattaa loppuun sotilaallisen infrastruktuurin alueella vuonna 2014.

Armeija on jo alkanut käyttöönoton ilmailu puolustus yksiköiden arktisella ja rakentaminen varhaisen ohjus varoituksen tutka maan pohjoisimmassa kolkassa, mukaan komentaja Aerospace Defense Forces, kenraalimajuri Alexander Golovko.
Puolustusministeriö on myös ilmoittanut suunnitelmistaan ​​avata uudelleen lentokenttien ja satamien New Siperian saaret ja Frans Joosefin saaristossa, sekä vähintään seitsemän lentokenttien on mantereen napapiiriltä jotka tilapäisesti suljettujen vuonna 1993.

Arctic alueiden uskotaan pitää hallussaan valtavia hyödyntämättömiä öljy-ja kaasuvarat ovat yhä olleet keskustan väliset riidat Yhdysvallat, Venäjä, Kanada, Norja ja Tanska, koska lämpötilan nousu vähentäisi Merijään.

Venäjä on esittänyt korvausvaatimuksia useaan Arctic hylly tiloissa ja aikoo puolustaa tarjous YK.

 

Takaisin etusivulle

 
 
 
 
 

Arkisto

 
| 2021 | 2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 |