Pelastussanoma

 

Miekka Suomelle 
 
30.1.2014
 

Suomessa on miehityksen aikana yliluonnollisisa turvapaikkoja uskoville

Iltalehdessä oli juttu tänään, joka pisti silmään. Valokuvaaja oli ottanut Karjaan yltä kuvan, jossa koko kylä oli jäänyt valaistun usvan alle, ikäänkuin kuvun sisään. Kuva antoi heti johdannaisena muistikuvan eräästä profetiasta, jossa kerrottiin eri maakuntiemme ja kaupunkiemme tuhoista Venäjän murskaavan voiman alla mutta sitten siinä oli myös nämä turvapaikat, joita oli alueittain aina kaksitoista turva-aluetta, jonne yksikään pommi ei osu.


Karjaa jäi kuvun alle

Keskiviikko 29.1.2014 klo 19.40

Suoja-alueat Suomessa

Kuvaushetkellä oli -18 astetta pakkasta.

Raaseporissa sijaitsevasta Karjaan observatoriosta havaittiin perjantaina 24. tammikuuta erikoinen ilmiö.

– Aivan kuin koko alue olisi jäänyt eräänlaisen kuvun alle, kuvan ottanut Jani Järvinen kertoo.

Järvinen epäilee ilmiön johtuvan sään kylmenemisestä. Kuvaushetkellä oli pakkasta -18 astetta.

Raja-alueen muodostaman kuvun yläpuolelle oli kerääntynyt pieni pilvikerros.

Järvinen on toiminut muutaman vuoden ajan alueen Natura-seurassa ja kuvannut tähtitaivasta observatoriosta ahkerasti, mutta ei ole koskaan törmännyt vastaavaan ilmiöön. Observatorio sijaitsee vanhassa vesitornissa.

– Maisema oli vaikuttavan näköinen.

Forecan päivystävä meteorologi ei osaa selittää, mistä ilmiö johtuu.

Sää on ollut kuvaushetkellä verrattain selkeä. Korkeapaineen keskus on ollut Etelä-Suomessa ja Baltiassa. Heikkoa lumisadetta on voinut tulla matalasta pilvestä ja pakkanen on ollut kireää.


On siis olemassa Jumalan määräämät alueelliset suoja-alueet Suomessa kun Venäjä miehittää ja kurittaa meitä. Jumalan valitut ohjataan näiden alueiden sisälle Pyhän Hengen toimesta, eikä yhdenkään hiuskarvakaan katkea.

Vaikka tuhat kaatuisi sinun sivultasi, kymmenen tuhatta oikealta puoleltasi, ei se sinuun satu. Sinun silmäsi saavat vain katsella ja nähdä, kuinka jumalattomille kostetaan.

 

 

Takaisin