Pelastussanoma

 

Pedon nousua seurataan 
 
5.2.2014
 

Tässä on eräs mahdollisuus kolmen kuninkaan poistumiselle pienen sarven edestä

Kymmenen kuningasta

Pointtina on se, että nämä ”kuninkaat” olivat vakiinnuttaneet valtansa diktaattorimaiseen asemaansa. He olivat olleet vallassaan kauemmin kuin mm. Suomen presidentti Urho Kekkonen, joka on omalla valtakauden pituudellaan Suomen ennätys.

Toinen pointtini on se, etten usko näiden ilmestyskirjassa olevien vertauskuvien olevan koko maailman mittakaavassa olevia asioita, vaan ainostaan Lähi-idän maat, joita pääosin on helppo laskea nuo kymmenen, vaikkei luku 10 tarkoita pelkästään numeerista summaa, vaan kuninkuutta sekin. Luku 10 on vallan luku.

Sitten kun lähdemme taas spekuloimaan ”kuka se on” ? …voidaan heti heittää kysymys, mikä? Eli mikä se? Raamattu mainitsee sanan antikristus vain neljästi ja kolme niistä jopa samassa jakeessa ja yksi luvussa, sekä se viimeinenkin samassa kirjassa, enkä tarkoita sanalla, ”kirja” Raamattua, vaan Johanneksen evankeliumi nimellä kulkevaa kirjaa. Yksikään muu ei ole puhunut antikristuksesta mitään ja Johanneskin puhui että niitä on ollut ja kaikki jotka kieltävät Isän ja Pojan, ovat antikristuksia, eli julistavat antikristillistä sanomaa.

Sen sijaan jopa Johannes itse, ilmestyksessään puhuu vain pedosta ja väärästä profeetasta. Tästä samasta olen paasannut jo vuosikausia, mutta teen sen vielä. Eli meillä on tulossa peto, jonka kuva tullaan tekemään, joka korottaa itsensä jumaluuteen saakka. Hänen adjutanttinsa on väärä profeetta nimellä Raamatussa kulkeva henkilö, joka tekee nuo suuret ihmeet ja saa tulenkin lankeamaan taivaalta.

Peto on siis lihallisen muodon saanut ”se jokin” tai ”kuolleista” esiin tullut Osama bin Laden, kukaan ei sitä voi tietää. Osamahan on Saudi-Arabiasta kotoisin ja kuvannollisesti noiden muiden välissä. Sarvi työntyy muiden välistä, jolla on ollut pieni valta ja se miekan haava parani.
Raamattu on antanut vihjeen ja montakin sellaista, kuten sen, että tällä on ollut jo pieni valta ja tämän on täytynyt kadota ilmestyäkseen ja hänellä on oltava ”kuolinhaava” ikäänkuin kuolinhaava päässä. Toisaalla hänellä on vain vasen silmä enää jäljellä ja toinen käsi on kuivettunut. Noh, kun näitä Raamatun kertomia vihjeitä kun ynnäilee yhteen, ei montaa nimeä jää ja avaruusoliokin poistuu mahdollisuuksien joukosta.

Älkäämme siis odottako mitään antikristuksia, vaan odottakaa Jeesusta Kristusta!

 

Takaisin