Pelastussanoma

 

Miekka Suomelle 
 
12.8.2018
 

Venäjä parempi kahdesta pahasta!

Katselin tuossa Espanjan tilannetta kun sinne tulee solkenaan Afrikasta yli väkeä, eikä mitenkään ihanaa porukkaa, vaan sellaista jotka laumana rynnii mm. ruokakauppaan, hävittää kaiken ja lähtee jatkamaan, kuin heinäsirkkavitsaus.

Ei ole helvetistä kaukana kun tuo joukko saapuu Ruotsin läpi maahamme, joka ottaa heidät avosylin vastaan. He eivät enää ole varpaisillaan, vaan heihin yhtyy jo maassa olevat ulkomaalaisjoukot, joskaan ei tietenkään läheskään kaikki, vaan ainoastaan ne jotka eivät halua elää maassamme sääntöjen mukaan, eivätkä kunnioita maamme turvallisuutta.

Heitä on nyt tulossa sieltä satoja tuhansia, kohti pohjolaa, aivan kuten kolme vuotta sitten syyskuussa kävi. Sitä ennen on parempi että Venäjä tekee jotain radikaalia Suomen suhteen, kuin että joudumme pitämään rajaa länteen auki. Parempi avata se itään, niin kuin Tukholman profetia asiaa valottaa.

Joskin Suomi leikkautuu keskeltä poikki ja sen toinen puolisko menee Venäjän valvontaan ja toinen jää Suomelle, joka sulkee rajat ja kaupungeissa alkaa ahtaat oltavat, niin suvakeille kuin maahanmuuttajillekin. Maahanmuuttajat eivät pian sen jälkeen katso sille mitään merkitystä, onko joku suvakki, vaan jos suomalainen, niin henki on vaarassa heti. Siinä täyttyy porton repiminen alas pedon selästä ja porton loppu.

Koko Suomi joutuu ahdinkoon. Ei ole helppoa venäläistenkään miehittämällä puolella, jos ei ole helppoa miehittämättömän Suomenkaan puolella, koska hallituksia ei tule olemaan, eikä valvovaa poliisijoukkoa, koska valtion kassa on tyhjä. Tulee olemaan vain hyviä ja pahoja ihmisiä.

Älä jää siihen aikaan, vaikka siinä ajassa on hyvätkin puolensa. Siinä ajassa tapahtuu maailmanhistorian suurin herätys.

 

Takaisin etusivulle

 
 
11.7.2018
 

Thaimaan poikien pelastusoperaatio suoraa lopunajan profetiaa

Pojat ovat siis pakanoita suurella P:llä, koska Kaukoitä maanosana ja Thaimaa maana ja valtiona on erittäin antikristillinen alueena. Muutenkin kun lukee pakoa Paratiisista, niin puhutaan idästä, jonne ihminen lähti.

Tässä profetiassa me puhumme viimeisten päivien eskatologiasta ja ennen kaikkea sadonkorjuusta. Me emme puhu jumalattomista, vaan pakanakansojen pelastuksesta. Poikien luku oli 12 (opetuslasten luku) ja valmentaja (Jeesus tai voidaan olla muutakin mieltä, eksytys esim. Mutta ongelma on siinä että Jeesushan sanoi ettei hän ole tullut tuomaan maailmaan rauhaa, vaan miekan ja että synti on tultava suureksi, Jumala on itse lähettävä lopunajan eksytyksen) Niinpä valmentaja oli samalla viemässä heidät sinne missä oli paha olla.

Pojat lähtivät yltiöpäiselle retkelle ja tietoisesti päätyivät menemään maan alle, valoa joka olisi tarjolla ja ikään kuin pakoon syntiä ja etsimään jotain jännitystä elämäänsä. Kuvastaa ihmisiä jotka elävät tätä lopunaikaa.

Yhtäkkiä tulva yllätti heidät ”niin oli Nooan päivinä kuin on nytkin viimeisinä päivinä” ja he huomasivat jääneensä loukkuun.

Loukussa oleminen oli ahdistavaa ja sitä kesti kymmenen päivää.

Joh.ilm. 2:10 Älä pelkää sitä, mitä tulet kärsimään. Katso, perkele on heittävä muutamia teistä vankeuteen, että teidät pantaisiin koetukselle, ja teidän on oltava ahdistuksessa kymmenen päivää. Ole uskollinen kuolemaan asti, niin minä annan sinulle elämän kruunun.

Sitten saapuu Suomesta pelastaja jonka tietotaitojen avulla tuo koko joukko saadaan pelastettua. Alkaa Pohjolan herätys!

Pelastusoperaatio kestää 7 päivää!

Dan. 9: 27 Ja hän tekee liiton raskaaksi monille yhden vuosiviikon ajaksi, ja puoleksi vuosiviikoksi hän lakkauttaa teurasuhrin ja ruokauhrin; ja hävittäjä tulee kauhistuksen siivillä. Tämä loppuu vasta, kun säädetty tuomio vuodatetaan hävittäjän ylitse.”

Dan. 12:9-10 Niin hän sanoi: ”Mene, Daniel, sillä ne sanat pysyvät lukittuina ja sinetöityinä lopun aikaan asti. Monet puhdistetaan, kirkastetaan ja koetellaan, mutta jumalattomat pysyvät jumalattomina, eikä yksikään jumalaton ymmärrä tätä, mutta taidolliset ymmärtävät.

Dan. 12:11-12 Ja siitä ajasta, jolloin jokapäiväinen uhri poistetaan ja hävityksen kauhistus asetetaan, on oleva tuhat kaksisataa yhdeksänkymmentä päivää. Autuas se, joka odottaa ja saavuttaa tuhat kolmesataa kolmekymmentä viisi päivää.

Yksi vuosiviikko on 7 vuotta ja siitä päivästä kun hävityksen kauhistus asetetaan, siitä on oleva 1290 päivää, elikkä 3,5 vuotta, puoliväli seitsemästä. Laskenta täsmää!

 

Takaisin etusivulle

 
 
7.7.2018
 

Jumalansa hylkäämät hallitukset!

Kaikki mihin Suomen viimeiset 4-5 hallitusta ovat koskeneet, ovat olleet järjestäin kiroukseksi kansalle:

Kela-taksin oharit jättivät Samin ilman syöpähoitoa – nyt vaimo pelkää kuolemaa: ”En tiedä, mitä sanoa”

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/201807062201059504_u0.shtml

Ei tässä voi kuin hämmästellä! En muista hallituksessa YHTÄ AINOAA siunauksellista päätöstä moniin vuosiin, jopa vuosikymmeniin.

 

Takaisin etusivulle

 
 
28.6.2018
 

No nyt eletään jännän äärellä OIKEESTI!

Putin ja Trump tapaavat Helsingissä. Tässä ei olisi muuten mitään kummaan mutta kun Trump haluaa tavata Niinistön ennen tuota kokousta ja kyse ei takuulla ole mistään kahdenkeskeisistä pikkuasioista, vaan pohjustus sille mistä Trump ja Putin tulevat sitten päättämään. Siinä voi olla koko Suomi myytävänä, kuten pahoin pelkään. Suomesta tulee Venäjälle etupiiri, vastalahjaksi Lähi-Idän asioille. Tälle olisi raamatullisiakin perusteita Hesekilein kirjaan nähden mutta sitä on vaeikea alkaa todistella. Ne ovat kaikki sellaista vertauskuvaa että jokainen voi valita haluamansa maan symbolisoimaan jotakuta hahmoa. Noh, minä olen Suomen sieltä löytänyt ja uskon että Suomella on erityinen tehtävä maana ja ristinkantajana lopunajoilla.

https://www.iltalehti.fi/politiikka/201806282201042344_pi.shtml

 

Takaisin etusivulle

 
 
9.6.2018
 

Petteri Opro lausuma puoluekokouksessa:

Hyvät ystävät, Kokoomuksen linja on se, että tavoitteemme on Naton jäsenyys!

Sen jälkeen koko sali taputti taukoamatta pitkään, jonka jälkeen media hiljeni… Presidentti puuttui asiaan ja ärähti. Videot poistettiin vähin äänin mediasta ja tallenteet kyllä siitä valuvat pikkuhiljaa tuubiin.

MUTTA MITÄ NYT!? Miten naapuri reagoi?

 

Takaisin etusivulle

 
 

Takaisin etusivulle

 
 

Takaisin etusivulle

 
 
13.5.2018
 

MM-jääkiekossa profetaalinen sanoma Suomelle:

Television välityksellä MM-kisoja seuranneet ovat ihmetelleet, miksi Tanskan MM-kisoissa soitetaan Nazareth -yhtyeen haikeaa rakkauslaulua Love Hurts. Haikean rakkauslaulun soittaminen kun ei varsinaisesti sovi jääkiekon äänimaailmaan. Yleensä lätkämusiikki kun on joko 80-luvun rockia tai euroteknoa.

Jokainen sydämessään uskova tajuaa mistä on kyse! Lähitulevaisuudesta.

 

Takaisin etusivulle

 
 
4.5.2018
 

Suomen eduskunnalle kohtalon päivä!

Armokuolema on äkkipäältä ajatellen hyvä asia, jottei jonkun tarvitsisi kärsiä mutta se ei ole kuin yksi näkökulma. Nimittäin armokuoleman sallimisessa lailla, siirretään kuolemaan johtavan teon vastuu itseltä toiselle ja näin syntyy vain lisää syntiä.

Toinen asia mikä tässä on takana vielä, on se että armokuoleman laillistamisen jälkeen poprtti siihen suuntaan on auki ja sitä voidaan alkaa käyttää väärin. Esimerkiksi vanhuksia aletaan tappamaan systemaattisesti vaan, kun laillistus tekotapaan on jo olemassa.

Tämä on sellainen asia, johon Jumalan on syytä puuttua!

 

Takaisin etusivulle

 
 
16.2.2018
 

NYT TEHDÄÄN SALAKAVALAA JUONTA

Olen odottanut koko tämän 11 vuotta suomalaista päätöstä joka katkaisee KERRALLA Venäjän ja Suomen välit. Nyt sellainen tuli yhtäkkiä ja vieläpä silloin kun Putin on sairaana.

Nimittäin nyt puhutaan Venäjällä huolestuneeseen sävyyn EU:n Nato Shengenistä, jolla on tarkoitus sallia Naton joukkojen maahantulot ilman isäntämaan päätöstä.

Nato siis voisi tulla Suomen itärajallekin vaikka heti tämän allekirjoituksen jälkeen.

Nato ostaisi maa-alueita sieltä täältä ja rahaa ja myötätuntoahan riittäisi. Kohta koko maamme itäraja olisi täynnä Naton tukikohtia, EIKÄ SITÄ VENÄJÄ SALLISI, vaan se tulisi ja ottaisi puskurivyöhykkeensä välittömästi haltuunsa. Ja kaiken lisäksi juuri sillä samalla tavalla ja syy-yhteydellä mistä Tukholman profetia antoi minun ainakin ymmärtää sen viestin.

Ihmiset ovat kaikkialla aina naureskelleet profeettojen puheille Venäjän miehityksestä ja sen utopistisesta syystä, miksi sitä kiinnostaisi pieni pohjoinen Suomi. Kuitenkin tänä päivänä jokainen kilometri läntistä maarajaa, kiinnostaa Venäjää, varsinkin kun sitä on meillä pituudeltaan kolmannes koko sen läntiestä rajasta, 1300km. Se ei ole siis mikään vähäpätöinen, etenkin kun Nato on nyt Norjassa mutta Shengen sopimuksella se on noin 100km Murmanskista ja saman verran Pietarista. Se ei ole mikään pikku syy!

Ja jos Natsi Saksaa kiinnosti sekä Norja että Suomi silloin, samoin kuin Venäjää, niin mikä siitä olisi muuttunut vähemmän kiinnostavaksi geopoliittiseksi alueeksi.

 

Takaisin etusivulle

 
 
 
 
 

Arkisto

 
| 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 |