Pelastussanoma

 

Miekka Suomelle 
 
9.6.2018
 

Petteri Opro lausuma puoluekokouksessa:

Hyvät ystävät, Kokoomuksen linja on se, että tavoitteemme on Naton jäsenyys!

Sen jälkeen koko sali taputti taukoamatta pitkään, jonka jälkeen media hiljeni… Presidentti puuttui asiaan ja ärähti. Videot poistettiin vähin äänin mediasta ja tallenteet kyllä siitä valuvat pikkuhiljaa tuubiin.

MUTTA MITÄ NYT!? Miten naapuri reagoi?

 

Takaisin etusivulle

 
 

Takaisin etusivulle

 
 

Takaisin etusivulle

 
 
13.5.2018
 

MM-jääkiekossa profetaalinen sanoma Suomelle:

Television välityksellä MM-kisoja seuranneet ovat ihmetelleet, miksi Tanskan MM-kisoissa soitetaan Nazareth -yhtyeen haikeaa rakkauslaulua Love Hurts. Haikean rakkauslaulun soittaminen kun ei varsinaisesti sovi jääkiekon äänimaailmaan. Yleensä lätkämusiikki kun on joko 80-luvun rockia tai euroteknoa.

Jokainen sydämessään uskova tajuaa mistä on kyse! Lähitulevaisuudesta.

 

Takaisin etusivulle

 
 
4.5.2018
 

Suomen eduskunnalle kohtalon päivä!

Armokuolema on äkkipäältä ajatellen hyvä asia, jottei jonkun tarvitsisi kärsiä mutta se ei ole kuin yksi näkökulma. Nimittäin armokuoleman sallimisessa lailla, siirretään kuolemaan johtavan teon vastuu itseltä toiselle ja näin syntyy vain lisää syntiä.

Toinen asia mikä tässä on takana vielä, on se että armokuoleman laillistamisen jälkeen poprtti siihen suuntaan on auki ja sitä voidaan alkaa käyttää väärin. Esimerkiksi vanhuksia aletaan tappamaan systemaattisesti vaan, kun laillistus tekotapaan on jo olemassa.

Tämä on sellainen asia, johon Jumalan on syytä puuttua!

 

Takaisin etusivulle

 
 
16.2.2018
 

NYT TEHDÄÄN SALAKAVALAA JUONTA

Olen odottanut koko tämän 11 vuotta suomalaista päätöstä joka katkaisee KERRALLA Venäjän ja Suomen välit. Nyt sellainen tuli yhtäkkiä ja vieläpä silloin kun Putin on sairaana.

Nimittäin nyt puhutaan Venäjällä huolestuneeseen sävyyn EU:n Nato Shengenistä, jolla on tarkoitus sallia Naton joukkojen maahantulot ilman isäntämaan päätöstä.

Nato siis voisi tulla Suomen itärajallekin vaikka heti tämän allekirjoituksen jälkeen.

Nato ostaisi maa-alueita sieltä täältä ja rahaa ja myötätuntoahan riittäisi. Kohta koko maamme itäraja olisi täynnä Naton tukikohtia, EIKÄ SITÄ VENÄJÄ SALLISI, vaan se tulisi ja ottaisi puskurivyöhykkeensä välittömästi haltuunsa. Ja kaiken lisäksi juuri sillä samalla tavalla ja syy-yhteydellä mistä Tukholman profetia antoi minun ainakin ymmärtää sen viestin.

Ihmiset ovat kaikkialla aina naureskelleet profeettojen puheille Venäjän miehityksestä ja sen utopistisesta syystä, miksi sitä kiinnostaisi pieni pohjoinen Suomi. Kuitenkin tänä päivänä jokainen kilometri läntistä maarajaa, kiinnostaa Venäjää, varsinkin kun sitä on meillä pituudeltaan kolmannes koko sen läntiestä rajasta, 1300km. Se ei ole siis mikään vähäpätöinen, etenkin kun Nato on nyt Norjassa mutta Shengen sopimuksella se on noin 100km Murmanskista ja saman verran Pietarista. Se ei ole mikään pikku syy!

Ja jos Natsi Saksaa kiinnosti sekä Norja että Suomi silloin, samoin kuin Venäjää, niin mikä siitä olisi muuttunut vähemmän kiinnostavaksi geopoliittiseksi alueeksi.

 

Takaisin etusivulle

 
 

Takaisin etusivulle

 
 
6.12.2017
 

Profetaalista: Euroopan ja Aasian yhdistävä silta loisti sinivalkoisena

Silta valaistiin Suomen 100-vuotisjuhlan kunniaksi sinivalkoisin värein. Se tunnetaan myös niin kutsuttuna 3. Bosporinsalmen siltana ja se yhdistää Aasian Eurooppaan Turkissa. Sillan pilarit yltävät 322 metriin merenpinnan yläpuolelle, mikä tekee siitä yhden maailman korkeimmista silloista. Sillan huiman leveyden, 59,5 metriä, vuoksi se on yksi maailman leveimmistä riippusilloista. Sillan kokonaispituus on 2146 metriä. Sillalla on useita kaistoja autoliikenteelle ja kahdet junanraiteet, joten silta sallii poikkeuksellisen suuren liikenteen.

Suomi on lopunaikojen profetaalinen kansa, jonka kautta lähtee maailmanlaajuinen sanoma pelastuksesta Jeesuksessa Kristuksessa. Se tulee leviämään myös Aasian perimmäisiin nurkkiin saakka ja siksi tämä silta kuvannollistaa meille lähitulevaisuutta.

Kaikki se alkaa kun morsiamen ylösotto ensin tapahtuu ja Suomen profeetta pääsee työnsä alkuun ja saapuu Inarista Turkuun.

 

Takaisin etusivulle

 
 
28.8.2017
 

Trumpin ja Niinistön kohtaamisen LIVE peruttu!?

Herätti aika pahaa epäilystä kun yhtäkkiä Niinistön ja Trumpin keskustelun LIVE lähetys peruttiinkin. Tämä ei ole mikään vitsi tai olankohautus, vaan vakavaakin vakavampaa. Tämä on minun mielipiteeni, vaikka joku saattaa vähätellä.

MIKSI SUOMALAISET EI SAA NÄHDÄ/KUULLA?

Kuulemmeko me pian ulkomaalaisilta kanavilta ja tahoilta epäilyttäviä uutisia tapaamisesta? Ruotsi tulee ensin mieleen.

 

Takaisin etusivulle

 
 
19.8.2017
 

Turussa Suomen ensimmäinen vakava islamistinen terroriteko

Miten joku voi sanoa näin? Ei puhuisi jos oma tytär olisi nyt kylmiössä.

Suvaitsevaisuus ”suvakismi” saa yhä demonisempia piirteitä

Edelleen lähtökohta on uskovilla se tosiasia minkä Raamattu meille ilmoittaa. Hedelmistä te puut tunnette, eikä paha puu tee hyvää hedelmää. Islam ei ole onnistunut tekemään ainoatakaan hyvää hedelmää mutta koko sen verinen historia on täynnä kammottavia hedelmiä. Sen kaltaista pitää karttaa!

Suvaitsevaisessa on sellainen jännä piirre, ettei se katso ollenkaan uskonnon suuntia kuin tietyissä asioissa. Hyvin usein juuri fanaattinen homouden kannattaja on suvaitsevainen riippumatta ollenkaan uskonsuunnasta mutta paljonkin heti sen vahvuudesta ja suhteesta Kristukseen.

Samoin ne uskovat ovat monesti yltiöpäisiä suvakkeja joiden taustalla on vahva tekojen usko, joka perustuu Jeesuksen veren ohittamiseen omin hyvin teoin.

Suvaitsevaisuuteen vaikuttaa nimenomaan synnin suvaitseminen ja täydellinen umpisokeus koko ajatusrakennelmalle sille mitä se sana kokonaisuutena tarkoittaa. Niinpä hyvin viisaatkin ihmiset valitsevat saatanan puolen tavoitteet saattaa maa täyteen turmellusta ja väkivaltaa.

Mutta mitä Raamattu sanookaan lopunajoista tässä suhteessa? Minä annan heidän mennä, sokeutan heidät, jotta synti tulisi heissä suureksi. Vanhurskas pyhittyy entisestään vanhurskaudessa ja se joka maailmaa seuraa, sen maailma sokaisee ja se maailman virran mukana sitä seuraa.

Ei siis ole ihme miksi se sama ryhmä edustaa niin monella suunnalla samankaltaista demonista koukutusta, homouden salliminen, islaminuskon salliminen ja sen halailu, ääriateismin osien ottaminen mukaan omaan teologiseen käsitykseen ja kaikki tämä johtaa Kristuksen veren merkityksen kadottamiseen. Antikristuksen hengen työ tässä on selkeästi taustalla.

 

Takaisin etusivulle

 
 
 
 
 

Arkisto

 
| 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 |