Pelastussanoma

 

Miekka Suomelle 
 
16.2.2018
 

NYT TEHDÄÄN SALAKAVALAA JUONTA

Olen odottanut koko tämän 11 vuotta suomalaista päätöstä joka katkaisee KERRALLA Venäjän ja Suomen välit. Nyt sellainen tuli yhtäkkiä ja vieläpä silloin kun Putin on sairaana.

Nimittäin nyt puhutaan Venäjällä huolestuneeseen sävyyn EU:n Nato Shengenistä, jolla on tarkoitus sallia Naton joukkojen maahantulot ilman isäntämaan päätöstä.

Nato siis voisi tulla Suomen itärajallekin vaikka heti tämän allekirjoituksen jälkeen.

Nato ostaisi maa-alueita sieltä täältä ja rahaa ja myötätuntoahan riittäisi. Kohta koko maamme itäraja olisi täynnä Naton tukikohtia, EIKÄ SITÄ VENÄJÄ SALLISI, vaan se tulisi ja ottaisi puskurivyöhykkeensä välittömästi haltuunsa. Ja kaiken lisäksi juuri sillä samalla tavalla ja syy-yhteydellä mistä Tukholman profetia antoi minun ainakin ymmärtää sen viestin.

Ihmiset ovat kaikkialla aina naureskelleet profeettojen puheille Venäjän miehityksestä ja sen utopistisesta syystä, miksi sitä kiinnostaisi pieni pohjoinen Suomi. Kuitenkin tänä päivänä jokainen kilometri läntistä maarajaa, kiinnostaa Venäjää, varsinkin kun sitä on meillä pituudeltaan kolmannes koko sen läntiestä rajasta, 1300km. Se ei ole siis mikään vähäpätöinen, etenkin kun Nato on nyt Norjassa mutta Shengen sopimuksella se on noin 100km Murmanskista ja saman verran Pietarista. Se ei ole mikään pikku syy!

Ja jos Natsi Saksaa kiinnosti sekä Norja että Suomi silloin, samoin kuin Venäjää, niin mikä siitä olisi muuttunut vähemmän kiinnostavaksi geopoliittiseksi alueeksi.

 

Takaisin etusivulle

 
 

Takaisin etusivulle

 
 
6.12.2017
 

Profetaalista: Euroopan ja Aasian yhdistävä silta loisti sinivalkoisena

Silta valaistiin Suomen 100-vuotisjuhlan kunniaksi sinivalkoisin värein. Se tunnetaan myös niin kutsuttuna 3. Bosporinsalmen siltana ja se yhdistää Aasian Eurooppaan Turkissa. Sillan pilarit yltävät 322 metriin merenpinnan yläpuolelle, mikä tekee siitä yhden maailman korkeimmista silloista. Sillan huiman leveyden, 59,5 metriä, vuoksi se on yksi maailman leveimmistä riippusilloista. Sillan kokonaispituus on 2146 metriä. Sillalla on useita kaistoja autoliikenteelle ja kahdet junanraiteet, joten silta sallii poikkeuksellisen suuren liikenteen.

Suomi on lopunaikojen profetaalinen kansa, jonka kautta lähtee maailmanlaajuinen sanoma pelastuksesta Jeesuksessa Kristuksessa. Se tulee leviämään myös Aasian perimmäisiin nurkkiin saakka ja siksi tämä silta kuvannollistaa meille lähitulevaisuutta.

Kaikki se alkaa kun morsiamen ylösotto ensin tapahtuu ja Suomen profeetta pääsee työnsä alkuun ja saapuu Inarista Turkuun.

 

Takaisin etusivulle

 
 
28.8.2017
 

Trumpin ja Niinistön kohtaamisen LIVE peruttu!?

Herätti aika pahaa epäilystä kun yhtäkkiä Niinistön ja Trumpin keskustelun LIVE lähetys peruttiinkin. Tämä ei ole mikään vitsi tai olankohautus, vaan vakavaakin vakavampaa. Tämä on minun mielipiteeni, vaikka joku saattaa vähätellä.

MIKSI SUOMALAISET EI SAA NÄHDÄ/KUULLA?

Kuulemmeko me pian ulkomaalaisilta kanavilta ja tahoilta epäilyttäviä uutisia tapaamisesta? Ruotsi tulee ensin mieleen.

 

Takaisin etusivulle

 
 
19.8.2017
 

Turussa Suomen ensimmäinen vakava islamistinen terroriteko

Miten joku voi sanoa näin? Ei puhuisi jos oma tytär olisi nyt kylmiössä.

Suvaitsevaisuus ”suvakismi” saa yhä demonisempia piirteitä

Edelleen lähtökohta on uskovilla se tosiasia minkä Raamattu meille ilmoittaa. Hedelmistä te puut tunnette, eikä paha puu tee hyvää hedelmää. Islam ei ole onnistunut tekemään ainoatakaan hyvää hedelmää mutta koko sen verinen historia on täynnä kammottavia hedelmiä. Sen kaltaista pitää karttaa!

Suvaitsevaisessa on sellainen jännä piirre, ettei se katso ollenkaan uskonnon suuntia kuin tietyissä asioissa. Hyvin usein juuri fanaattinen homouden kannattaja on suvaitsevainen riippumatta ollenkaan uskonsuunnasta mutta paljonkin heti sen vahvuudesta ja suhteesta Kristukseen.

Samoin ne uskovat ovat monesti yltiöpäisiä suvakkeja joiden taustalla on vahva tekojen usko, joka perustuu Jeesuksen veren ohittamiseen omin hyvin teoin.

Suvaitsevaisuuteen vaikuttaa nimenomaan synnin suvaitseminen ja täydellinen umpisokeus koko ajatusrakennelmalle sille mitä se sana kokonaisuutena tarkoittaa. Niinpä hyvin viisaatkin ihmiset valitsevat saatanan puolen tavoitteet saattaa maa täyteen turmellusta ja väkivaltaa.

Mutta mitä Raamattu sanookaan lopunajoista tässä suhteessa? Minä annan heidän mennä, sokeutan heidät, jotta synti tulisi heissä suureksi. Vanhurskas pyhittyy entisestään vanhurskaudessa ja se joka maailmaa seuraa, sen maailma sokaisee ja se maailman virran mukana sitä seuraa.

Ei siis ole ihme miksi se sama ryhmä edustaa niin monella suunnalla samankaltaista demonista koukutusta, homouden salliminen, islaminuskon salliminen ja sen halailu, ääriateismin osien ottaminen mukaan omaan teologiseen käsitykseen ja kaikki tämä johtaa Kristuksen veren merkityksen kadottamiseen. Antikristuksen hengen työ tässä on selkeästi taustalla.

 

Takaisin etusivulle

 
 
8.8.2017
 

Alkaa mun vanhan Ivalon lumensulamisuni avautua

Uni meni siis näin:

Yöllä näin lisäksi 10.4.2014 unen:

Olin juuri tullut Jäämereltä käsivarren kautta Norjasta jonkun tutun helsinkiläisporukan kanssa ja palasimme Suomen puolelle. Tulimme pikkubussilla tai sen tapaisella jonnekin sinne ylälappiin, koin että varmaan Ivalon seudulle. Saavuimme jollekin portille, johon meillä oli avaimet mutta portin eteen kasatun jäätyneen lumen takia me ei päästy etenemään portista läpi ja sitten tuli ilta. Minut määrättiin vartioimaan avaimet kädessä tuota porttia, pääsin siitä sisälle ja ulos, mutta lumi esti portista kulkemasta suuremmilla ajoneuvoilla, koska lumikasa oli jäässä, eikä mikään lapio pystynyt jäiseen lumeen. Oli pakko odottaa. Muu porukka lähti jonnekin kaupunkiin nukkumaan yöksi ja minä jäin vartioon. Tunsin kuitenkin olevani paljon vartijana unessa, vaikka kyseessä oli vain portti ja jäätynyt lumikasa.
Aamu varhaisella lumi alkoi sulaa ja pehmetä, saatoin jollain lapion tapaisella auttaa kasaa pienemmäksi lapioimalla sitä pois portin edestä reunoilta alkaen. Keskeltä lumi oli vielä ihan jäässä, eikä siihen pystynyt. Kevät lunta oli kuitenkin melkein rinnan korkeudelle.
Sitten paikalle tuli joku paikallinen vanha mies, joka ihmetteli kun olen edistänyt kevään tuloa lapiolla ja sitten hän alkoi auttaa minua. Aamu oli jo tullut ja lumi oli tosi pehmeää. Sitten katsoin isoa kasaa portin edessä ja kokosin kaikki voimani ja kaadoin reunoilta jo täysin sulaneen korkean lumikasan joka ikään kuin pirstaloitui märälle asfaltille ja suli hetkessä pois kokonaan. Sitten sain portin kokonaan auki ja ajoneuvot mahtuivat kulkemaan.
Kun lumi oli sula, niin oikeastaan saman tien kun sain portin auki, saapuivat ystäväni takaisin suuria venäjän lippuja heilutellen ja venäjänkielisiä tervehdyksiä ja iskulauseita toistellen.
Siihen uni päättyi.

-jarmo-

On olemassa useitakin profetioita lumien sulamisesta. Se ei tarkoita fyysistä lunta, vaan hengellistä sulamista, kuten Libanonin lumet aikoinaan eräässä 2006 tammikuussa saadussa profetiassa, joka sytytti sodan Israelin ja Libanonin välille kesällä 2006. On siis jostain muista lumista kysymys.

Kirjoitin myös aiemmin tuossa alempana isänmaallisista ystävistäni Face Bookissa jotka kuvastavat hyvin tätä joukkoa jotka ovat äänessä vasta kun joku tekee heidän fyysisen työn puolestaan. He menevät majoittumaan hotelliin yöksi ja jättävät ahkerat lapioimaan tuota lunta ja tulevat sitten yllätyksellisesti takt käännettynä Venäjän lippuja heilutellen paikalle, epäisänmaallisina.

Nyt usesta vielä puuttuu tuo vanha paikallinen mies joka lapioi lunta kanssani, kuka hän on ja mistä tämä tulee? Unihan oli Ivalon ja Venäjän väliseltä Y-risteyksestä jossa alkaa Rajajoosepin tie ja Nellimin tie jotka molemmat johtavat Venäjän rajalle ja muodostavat siinä ikäänkuin vetoketjun, jonka olen aiemmin jo piirtänytkin.

Nyt tämä kaikki näkyy jo Face Bookissa, mm. että Ilja Janitskinin tilanteeseen haetaan apua Venäjältä. Dosentti Johan Bäckman on pantu asialle pyytämään Venäjältä poliittista apua Iljan vainoamiselle. Tämä saattaa hyvinkin päättyä siihen että nämä ns. ”isänmaalliset ystäväni” yhtäkkiä ovatkin niin venäläismielisiä ettei heitä enää isänmaan ystäviksi tunnista.

Tämä ilmiö on nyt niin hyvin näkyvillä, se suuntaus mihin mennään ja pianhan tämä selviää!

 

Takaisin etusivulle

 
 
14.7.2017
 

Paasikiven viisaus

Paasikiven patsaassa lukee seuraava viisaus, jonka voi yhdistää helposti suoraan Jeesuksen löytämiseen:

Kiveen hakatussa tekstissä lukee: KAIKEN VIISAUDEN ALKU ON TOSIASIAIN TUNNUSTAMINEN

Tämä viisaus toimii juuri kuten Raamattu opettaa: 1. synnintunto –> 2. sovituksen mielenrauhan etsiminen –> 3. Jeesuksen löytäminen ja hänen armontyönsä tunnustaminen Jumalan edessä kelvollisena sovittajana –> 4. syntisyyden tunnustaminen Jeesuksen nimessä ja veressä –> 5. aloittaminen elämään uutena luomuksena ja aloittamalla ristinkantamisen

Mutta toisaalta, kuinka sokeita ihmiset ovatkaan TOSIASIOIDEN EDESSÄ ja valmiina valehtelemaan toisilleen ja itselleen. Tasa-arvohömpötys ja kaikki suvaitsevuushan ovat täynnä näitä valheita joita pitäisi tunnustaa. Näitä tosiasioita peitellään vallanpitäjien ja miedian toimesta. Hyvät maalataan pahoiksi ja pahat hyviksi.

 

Takaisin etusivulle

 
 
7.6.2017
 

Minna Ganth oli spiritisti – Tätä en tiennytkään mutta nyt te näette taas Paavalin sanoille merkityksen

Kaikki ne kirkkokunnat jotka palvelevat parantumisten ja tärisemisten ja nauramisten jne. hullutuksiensa kanssa muka Jumalaa. Hengellinen kliimaksi. He ovat todellisuudessa vain spiritistejä, jotka palvovat henkiolentoja, joita Raamattu varoittaa vakavasti palvomasta. He kaikki sanovat ettei se ole vakavaa ja niin edes päin… Herra on Herra. Mutta he tekevät niin ja antavat sielunsa sille.

 Lehti:

Museo sai yllättävän uhkavaatimuksen: työpajat seis, tai pahat henget valtaavat Kuopion

Oli ehkä syntynyt väärinkäsitys, että siellä harjoitettaisiin jotain spiritistisiä istuntoja. Siitä ei tietenkään ole kyse, hän sanoo.

– Korttelimuseossa on esillä näyttely, joka käsittelee erityisesti Minna Canthin 1800-luvun lopun seuraelämää Kuopiossa ja muuallakin. Koska Canthin harjoittama spiritismi mainitaan näyttelyssä, siitä syntyi sellainen pieni sivuohjelma, ei sen kummempaa.

Canthin ystäväpiirissä spiritismiin suhtauduttiin hyvinkin suurella kiinnostuksella. Sitä kävivät harjoittamassa muun muassa Jean Sibelius, Juhani Aho ja Akseli Gallén-Kallela.

Canthin salongissa pelattiin muun muassa korttia ja harjoitettiin spiritismiä. Se oli sellaista seuraleikkiä, Jaatinen selittää.

Canthin kiinnostus aiheeseen käy hyvin ilmi myös hänen teoksistaan.

Hän esimerkiksi kirjoitti aiheesta pitkän tutkielman Käkisalmen 600-vuotisjuhla-albumiin vuonna 1894. Samana vuonna hän kirjoitti myös näytelmän Spiritistinen istunto. Siitä voi päätellä, ettei Canth ottanut spiritismiä täysin tosissaan.

Museonjohtaja Jaatinen toteaa, että museon saamat tiukkasävyiset viestit ovat tavallaan yllättäviä. Toisaalta se kertoo siitä, että spiritismi varmasti kiinnostaa.

– Varsinkin nykynuorisolle se on varmasti vähän oudompi asia, joten sitä käsitellään museossa hyvin tietoiskumaisesti.

Jarmo jatkaa: Paavali varoitti naisten maailmasta! En minä naisia vastaan ole, me olemme luodut toisillemme mutta hedelmistä puut tunnetaan ja Ganth mm. loi naisten tasa-arvon, vaikka osin pitkälle sitä puollankin, niin se ei tarkoita että puoltaisin teknisesti mitään mikä tähän liittyy. Esimerkiksi naisen asemaa ei koskaan saa korottaa miehen ohi, eikä miehen asemaa toisaalta naisen ohi kuin sen verran että mies on perheen pää ja nainen alamainen. Mitä tämä sitten tarkoittaa, on ainoastaan täydellisen nöyryyden kautta ymmärrettävissä. Kukaan feministinen tai sovinistinen ei sitä tule tajuamaan. Rakkaus on Jeesuksessa ja nöyrä asettautuminen Jumalan tahtoon avaa tämänkin ongelman.

 

Takaisin etusivulle

 
 
2.6.2017
 

Jos joku vielä luulee ettei mikään mene profetaalisen sanoman mukaan…

– Jos Ruotsi liittyy Natoon, on sillä itsestään selvästi negatiivinen vaikutus kahdenvälisiin suhteisiimme. Meille se tarkoittaa, että Nato laajenee kohti rajojamme, ja vieläpä Ruotsin alueelta, presidentti Vladimir Putin sanoi uutistoimisto TT:lle Pietarissa.

Venäjän presidentti sanoo, että Ruotsin Nato-jäsenyys olisi Venäjälle uhka, jolle ”sopivaa vastausta tulisi harkita”.

– Tietenkään se ei tarkoita sitä, että me tulemme hysteerisiksi ja laitamme ohjuksemme valmiiksi, mutta me harkitsemme sopivaa vastausta. Se olisi jälleen yksi uhka Venäjää vastaan, Putin sanoi.

Puolustusliitto Natolla on 28 jäsenmaata, joista 21 kuuluu myös Euroopan unioniin ja joiden joukossa ovat muun muassa Tanska, Norja ja Islanti. Suomi ja Ruotsi eivät ole Naton jäseniä, mutta molemmat maat ovat mukana Naton rauhankumppanuusohjelmassa sekä Euroatlanttisen kumppanuusneuvoston jäseniä.

Nato puolustaa hyökkäykseltä ainoastaan jäsenmaitaan.

NINA DALE
nina.dale@iltalehti.fi

 

Käsittääkseni tämä on osapuilleen se piirustus, mikä on kymmenittäin profeetat tuoneet kaikille ihmisille etukäteen tiedoksi.

Eikä siinä kaikki, vaan kun profetioiden nyansseja tutkii, niin niistä löytyy huikea määrä lisäinfoa ja kun ne kaikki liittä toisiinsa, voi huomata ettei ne ole ristiriidassa keskenään. Asialla ei siis ole mikään muu kuin yliluonnollinen tiedonlähde. Mikään siis ei ole sattumaa, vaan pilkuntarkkaa Jumalan tuomaa profetiaa.

Maailmassa ei tapahtdu mitään sattumalta ja sitä Jumala on koittanut teille/meille osoittaa kaikki maailman ajat alusta tähän päivään. EI OLE SATTUMAA!!!

Oletteko koskaan kuulleet universuminn mahdottomimmasta  yhtälöstä? Kerron:

Eräs alus upposi Walesin edustalla joulukuun 5. päivä vuonna 1664 ja sen 81 henkisestä miehistöstä hukkui kaikki paitsi yksi… https://www.youtube.com/watch?v=KceIUJASTLg&feature=share

Ja jos jokaisen miehen nimi oli sama… mieti miten mikään muukaan voisi olla enää sattumaa!? OPETUS: Ei mikään ole sattumaa!

 

Takaisin etusivulle

 
 
16.5.2017
 

Hedelmistä te tunnette – paha puu tekee pahaa hedelmää

Tämä juttu ei ole tarkoitettu suinkaan alistamaan naisia tai millään tavalla mollaamaan naisia. Jokainen uudestisyntynyt tietää kyllä mitä tarkoitan. Eihän Jumala miestäkään synnyttämään osoittanut, joten kyse on vain ja ainoastaan ihmisen typeryydestä tehdä Jumalan tahtoa vastaan. Tätä tekee miehet siinä missä naisetkin, soditaan Jumalan tahtoa vastaan. Paavali vain varoitti vakavasta vaarasta, ettei nainen saa olla seurakunnassa paimen.

Suomen luterilainen kirkko lankesi pahasti luopumuksen tielle, joka on jatkunut kuin pitkä liukumäki ja se on murehduttanut Jumalaa, vaikka kirkkomme ansiot kaikkina vuosisatoina ovat olleetkin varsin paljon Jumalan mieleen. Kaikki kärsivällisyys on kuitenkin loppumassa, eikä Jumala aio asettua estämään kirkon omavoimaista lihallista tahtoa, vaan se saa saastuttaa itse-itsensä… kuten se tekeekin.

Monikohan tiesi että tämä sama luopumus alkoi vuonna 1948 kun Tanskassa vihittiin ensimmäinen naispappi. Se oli sama vuosi kun Israel valtio perustetaan ja se tarkoittaa myös että viimeiset ajat alkoivat, eikä tämä sukupolvi poistu, kunnes Jeesus palaa näkyvällä tavalla.

Tämän jälkeen yksi toisensa perään, kunkin maan kirkko alkoi vihkiä naispappeja seurakuntiin mutta pitivät muka verukkeena sillä ettei piispainkokoukseen saanut osallistua naiset.

Mutta Suomen luterilainen kirkko oli se kaiken sinnikkäin luopumuksen viimeinen ankkuri kiinni Jumalan sanan kalliossa ja se pääsi irti ajelehtimaan vasta vuonna 1988 jonka Jumala osoitti heti perään kasinotalouden ja -90 luvun laman muodossa maallemme, että se oli tehnyt teon Jumalan sanaa vastaan. Sitä symbolisoi vuoden 1992 Raamattu, joka on irvikuva Jumalan sanasta. Se oli ensimmäinen hedelmä ja tuloksena pahan puun paha hedelmä.

Seuraavaksi heti perään, vanhoilinen kirkkome naispappien vyöryessä virkoihin, se alkoi mm. antaa kirkon tiloja jumalattomaan käyttöön, kuten seurakunnissa alettiin pitää viihteellisiä tilaisuuksia. Mutta paljon myöhemmin ns. metallimessuja, joka on tunnetusti satanistimusiikkia ja sittemmin sateenkaarimessuja homomyönteisille ihmisille. Luopumusta luopumuksen perään ja puu alkoi näyttää ettei yksi paha hedelmä ollut sattumaa.

Sitten alkoi aivan uusi aikakausi ja uusi kauhea sato kasvaa tuossa valtion kirkkopuussa. Homolakia alettiin vyörryttää väkisin Suomen lakiin ja taustalla oli erityisesti naiset, jotka tahtoivat ajaa vähemmistöjen asiaa oman heikkouden vuoksi naisasian rinnalla emotionaalisuutensa vuoksi, joka oli tämä Jumalan tietämä naisen heikko lenkki, johon saatana tarttui jo puutarhassa, saaden Adaminkin mukaansa. Näin kävi luterilaisessa kirkossa 2000 luvulla kun homoasiaa alettiin viedä eteenpäin, niin eduskunnassa, kuin kirkossa.

Esiin pomppivat kaapeistaan niin lesbo- kuin homopapitkin ja hännän huippuna vielä seksuaalisesti kieroon kasvanut Imatran kirkkoherra Olli Aalto, joka on sekä naimisissa oleva mies, että lastensa isä, että samalla joku leikattu epänormaali ”Marjasisko” joka haluaa olla lesbosuhteessa vaimonsa kanssa. Voiko enää kauheammin mennä sekaisin ihmisen minäkuva?

Nyt oltiin saatu oikein mätähedelmien vuori pahanpuun oksille roikkumaan ja haisemaan pahalle.

Kuvateksti: Pyysin veljeämme Jouko Hackzellia tekemään kuvat kertomani perusteella ja voin ilokseni todeta että ne olivat juuri sellaiset mitkä minä näin.

Ja sato senkun pahenee, enää se  ei ole pelkästään mätä, vaan nyt se on myrkyllinen ja piikikäs, kun naispapit ovat saaneet suuren vallan. Irja Askola ja Kari Mäkinen luopumuksen keulakuvina, osoittavat seurakunnalle helvetin portin ovia, laskemalla ensin homot sisälle siunattavaksi ja nyt he avaavat ovet myös itselleen saatanalle, Islamille.

Luterilainen kirkko veljeilee Islaminopin kanssa ja on jo epävirallisesti tunnustanut niiden Islamin jumalan, saatanan olevan luterilaisen kirkon Jumala. Samalla Kari Mäkinen on itse vapaamuurari ja siellähän on sama herra. Kirkoista onkin poistettu ristisymbolit ja asetettu sen tilalle okkultistinen kolmio/silmä symboli. Kirkko on siis lopullisesti mennyt kuolonkorinaan, sen ruumis vaikeroi ja seurakunta lähtee sieltä pakokauhun vallassa pois, koska osa näkee mihin kirkko on menossa. Sitä oikein nostetaan pedon selkään ja sen porton pää on täysin juovuksissa haureuden viinistä joka on tämän pahan puun hedelmien saastaista mehua.

Edessä on enää kirkon loppu ja kuolinparkaisu. Kirkko puoltaa maahanmuuttoa ja jopa suojelee islamin invaasiota maassamme. Kirkolla on kätyreitä, naispappeja, joiden aktiivinen rooli on vaikuttaa yhteiskunnassa siten että se jopa kiertää lakia ja opettaa maahanmuuttajia kiertämään Suomen lakia. Se villitsee kansaa ja tekee jopa laittomuuksia, jotta se saa tahtonsa läpi ja islamistit pääsee maahamme massoina. Juuri tämä massamuutto on se pelottava osa tätä prosessia.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Minä näin tässä yksi päivä näkyviestin ja näin siinä kaksipäisen porton, jota yltiösuvaitsevaiset naispapit ja muut samanhenkiset eksyneet ihmiset, sekä myös nämä maahanmuuttajat, kaikki yhdessä avustivat nousemaan pedon selkään. Siinä oli paljon ihmisiä ympärillä tukemassa juopunutta porttoa, joka ei nähnyt eikä kuullut enää muuta kuin sen sijansa missä se oli. Portolla oli pulskat naisen kasvot ja luihin miehen kasvot. Arvasin niiden osoittavan tiettyjä henkilöitä mutta ne jäivät mieleen. Mutta itse peto vihasi koko sydämestään tuota porttoa ja vain odotti milloin se saisi tuhota porton.

Kuvassa taustalla ihmiset juoksivat pakoon kauhuissaan koska ne tiesivät että tuo peto tuossa johtaa kaikki siihen osalliset Helvetin porteille ja siitä alas.

Sitten aikaa kului kun peto ja sen kätyrit olivat saaneet vallan, he olivat täysin kyllästyneet katselamaan näitä suvaitsevaisia ihmisiä, jotka eivät olleet muuta kuin koko heidän ideologiaansa vastaan olleet koko ajan. He vihasivat tuota porttoa ja sen seuraajia, kunnes heidän ei enää tarvinnut pelätä seuraamuksia. Niinpä välittömästi kun pedon ei tarvinnut pelätä porton tuhoamisen seuraamuksia, se repi tuon juovuspäissään olevan porton selästään, riisui sen alasti, tappoi ja poltti sen ruumiin. Samaan aikaan pedon seuraajat ottivat esiin sapelinsa ja hakkasivat kappaleiksi kaikki porton hännystelijät joita hekin vihasivat koska olivat joutuneet näyttelemään yhteistyöhaluisia. He vain vihasivat heitä ja sen näki heidän silmistään. Tuho oli totaalinen, eikä sen jälkeen enää ollut porttoa. Paha puu oli kuollut ja se ei tekisi enää hedelmää!

 

Takaisin etusivulle

 
 
 
 
 

Arkisto

 
| 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 |