Pelastussanoma

 

Miekka Suomelle 
 
20.5.2020
 

Nuorten väkivalta lisääntyy ja raaistuu

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006513473.html

Puhutaan nyt imatralaisen koulun pihalla tapahtuneesta nuorten kohdistamasta väkivallanteosta toiseen nuoreen. Tätähän on tapahtunut aina kaikkialla, enmmäkseen huonomaineisilla alueilla ja niissä kouluissa, jotka sijaitsevat noissa lähiöissä.

Mutta miksi ei sivulliset aikuiset sitten puutu näihin väkivaltaisuuksiin, vaikka selävästi näkevät tällaista tapahtuvan? Siksi koska he muuttaisivat historian kulkua siten, että he itse olisivat sitten nopeasti lehtien palstoilla pahoinpideltyään lapsia.

Lehdistö on varsin julma, koska se haluaa edistää omaa agendaa ja sensaatiomyyntiä. Samoin yhteiskuntamme on ajanut jatkuvasti elämäämme ja maailmankatsomustamme liberaalimpaan suuntaan, joka estää niin opettajia, kuin sivullisia aikuisia, jopa vanhempia puuttumaan lasten asioihin ja edesottamuksiin.

Ei kukaan uskalla mennä väliin, syytteeseen joutumisen pelossa. Jokainen aikuinen näkee vaaran heti jos joutuu puuttumaan nuorison ja vieraiden lasten tekemisiin. Jos he puuttuvat asiaan ja estävät nämä pahoinpitelyt, niin kukaan ei näe tätä lopputulosta, koska he estivät sen mutta samalla he asettuivat muiden aikuisten arvosteltavaksi ja syyttämäksi liiallisesta voimankäytöstä tai jopa lapsen pahoinpitelystä. Ei kukaan halua joutua siihen vaaraan ja siksi lapset saavat tehdä mitä lystää.

Koko maailman pitäisi muuttua takaisin 70-luvulle, jota juuri ne liberaalit kutsuvat ”pimeäksi keskiajaksi” koska he juuri muuttivat maamme säkkipimeään nykyaikaan, jossa vanhemmat tappaa lapsiaan ja lapset tappavat vanhempiaan ja toisiaan. Laittomuus on saanut vallan ja rakkaus on kadonnut, siitä on tullut pornoa ja seksiä, eikä kukaan enää tunne mitä aito Rakkaus on. Koko sanakin on kärsinyt täyden inflaation, eikä kukaan enää tiedä mitä se tarkoittaa. Niinpä kaikki kääntävät katseensa muualle, välittämättä kenestäkään, ettei itse joudu vastuuseen.

Elämme niin arvomaailmaltaan sairaalloisia aikoja, että en tiedä mitä enää sanoisi, koska pahuus on se joka nyt vie kaikkialla oikeutta.

Minun on pakko pyytää rukouksin, että Jumala, anna sen miekan iskeytyä tämän maan ylle ja tuo sille epätoivo jotta tämä kansa kääntyisi puoleesi, kuten se teki Joulukuussa 1939 ja tekisi parannuksen, heittäisivät nuo jumalattomat liberaalit ulos eduskunnasta ja laskeutuisivat polvilleen rukoilemaan heille armoa. Tätä pyydän ja rukoilen kansamme vuoksi.

 

Takaisin etusivulle

 
 
10.5.2020
 

Ikävä tilasto Suomesta nyt 5/2020

Suomella on velkaa tänä päivänä niin paljon, että jos se langetettaisiin jokaiselle suomalaiselle kerralla maksettavaksi, niin jokaisen osuus tuosta velasta olisi vajaa 20th euroa.

Eipä tässä kaikki, vaan kamalinta on se, että suomalaislla on ulosotossa keskimäärin 17th euroa velkaa, joten maamme ulkomaanvelka on nyt suurempi häpeä pilkku, kuin kotimaiset maksuhäriöt yksityissektorilla. Yritysmaailmasta emme edes vielä maininneet sanaakaan.

Taloutemme on siis vääjäämättä tuhoutumassa, emmekä me enää sille voi mitään.

Omeriin aikaa 21. päivää ja tässä mennää kohti tulevaa uutta.

 

Takaisin etusivulle

 
 
20.4.2020
 

Suomen Turku liittyy lopunaikoihin keskeisellä tavalla

Kaikki yleensä tuntevat tämän tositarinan Israelissa 1967 tapahtuneesta asiasta, jossa kuudenpäivän koko sodan ajan, Suomen ja Israelin liput liehuivat rinta-rinnan kaikkialla Israelissa. Tämä kummallinen asia tapahtui vain siksi, koska sen aikainen pääministerimme Rafael Paasio oli virallisella valtiovierailulla Israelissa, kun sota syttyi.

Valtiovierailu jouduttiin keskeyttämään mutta kukaan ei ehtinyt laskea lippuja noiden kuuden päivän aikana alas ja niin ne liehuivat siellä koko sen sodan alusta loppuun.

Tämä ei tietenkään yksin ole mitenkään merkittävää mutta kun tähän liitetään Suomen ja Israelin lippujen yhteneväisyys, niin asia menee todella hurjaksi.

Kun Israelin ja Suomen liput pannaan päällekäin, niin lopputulos on vähintään shokeeraava, sillä niihin muodostuu Golgatan risti ja keskimmäisen ristin rinnan kohdalla Juudan tähti. Kyseessä on siis suurenmoinen symboli kokonaisuus, jossa ei ole vahinkoa sekään, että molemmat liput ovan taivaan siniset.

Tähän saakka tämä on monille hyvin tuttu tarina ja paljon levinnyt.

Mutta miksi sitten Turku?

Vuoden 1967 tuolloinen pääministerimme Rafael Paasio oli turkulainen poliitikko SDP:n riveistä.

Jesrusalem ja Turku ovat molemmat maan alkuperäisiä pääkaupunkeja.

Jerusalem ja Turku paloivat kahdesti maan tasalle.

Palojen jälkeen Jerusalem ja Turku menettivät hallintopääkaupunkiaseman.

Jerusalem ja Turku ovat molemmat maansa valtauskonnon pääkaupukeja.

Jerusalemissa ja Turussa sijaitsee maan vanhin kirkko/temppeli.

Jerusalemilla ja Turulla on kummallakin 7 kukkulaa ympärillään.

Suomen profeetta ja Turku

Olen vuosia profetoinut tulevasta Inarin profeetasta, joka aikanaan tulee johtamaan maamme herätystä aivan uudella tavalla. Ei enää suuria massatapahtumia, vaan tämä profeetta saa aikaan jatkumon, joka herättää uusia ja uusia, minne ikinä menee ja uudet synnyttävät sitten taas uusia jne. jolloin usko ja evankeliumi lähtee etenemään alkuperäisellä tavalla suusta toiselta toiselle.

Inarin profeetta kulkee maan halki, ylhäältä pohjoisesta aina Turkuun, jonne se hetkeksi jää. En tiedä kauaksiko aikaa mutta siellä Turussa tapahtuu jotain poikkeuksellista, koska sen jälkeen sieltä lähtee joka suuntaan valtaisa herätys, kuin tähden muotoinen räjähdysmäinen herätys. Itse olen kutsunut sitä Pohjolan Valona, Pohjantähtenä pimeydessä.

Tämän jälkeen itse profeetta kuitenkin jatkaa matkaansa etelään, aina Jerusalemiin saakka, jossa hän kohtaa toisen kaltaisensa, joka on saanut Israelissa samanlaisen herätyksen aikaan.

Heidät kuitenkin tapetaan Jerusalemin kaduille ja he kolmantena päivänä nousevat Taivaaseen.

Jälleen Turussa tapahtuu

Tänä Pääsiäisenä Turussa tapahtui jotain merkillistä edelliseen liittyen, nimittäin eräs museopuutarhuri matkasi syksyllä 2017 Israelista Suomeen laukussaan puupala. Heti Suomeen päästyään hän otti yhteyttä Turun kasvitieteellisen puutarhaan. Ajatuksena oli saada tuo Getsemanen puutarhan oliivipuusta karsittu pala kasvamaan Turussa.

Tänä pääsiäisenä se tapahtui.

Puutarhuri kasteli ja kostutti puupalaa ja juuret tulivat noin puolessa vuodessa.

Sekin on myös lopunajan merkki kuivettuneesta oliivipuusta, joka virkosi.

Getsemanen puutarhan oliivipuunoksat eivät ole tavanomaista turistitavaraa. Voisiko tämän vanhempaa ja ihmeellisempää saada käsiinsä

Getsemanen puutarhan oliivipuut kantavat harteillaan satojen vuosien aikaista historiaa. Juurakko voi olla jopa Mooseksen ajalta, eli 1500 eaa.–1200 eaa. Keisari Tituksen aikana, eli 79-81 jKr. puutarha vedettiin matalaksi, mutta puut on istutettu Mooseksen aikaan.

 

Takaisin etusivulle

 
 
13.3.2020
 

Profetia: ”uusi nuori ja urheilullinen pääministeri”

Tuli taas mieleen profetia jostain takavuosilta, jossa venäjän invaasion ottaa vastaan kuvailtu pääministeri, uusi, nuori ja urheilullinen. No Sanna Marin kyllä täyttää nämä kaikki kolme kriteeriä täysin. Hän on kertonut paljonkin urheiluharrastuksistaan ja kuntonsa ylläpidosta ja kyllä sen huomaakin näin ihan päällepäin kun katsoo.

Mutta profetia jatkuu sanoin, että tämä on ymmällään, eikä tiedä mitä tehdä, koska ei tunne Jumalaa. Näin on!

Jäädään odottamaan kevään etenemistä. Ei ole vastaavaa kevättä ollut vielä koskaan, jota vois edes verrata tähän kevääseen.

 

Takaisin etusivulle

 
 
1.3.2020
 

Suomessa saa olla vapaasti kommunisti muttei fasisti

Mitä eroa on kommunismilla ja fasismilla? No vain historia, joten kaivetaas esille.

Eri lähteiden perusteella tiedetään, että Stalinin ajan vainoissa eri puolilla Neuvostoliittoa kuoli miljoonia, jopa kymmeniä miljoonia ihmisiä. Pienimmätkin arviot ovat 4–5 miljoonaa, suurimmat ovat jopa 60–70 miljoonaa, jos mukaan lasketaan kaikki sodissa kaatuneet ja erilaisilla työleireillä tuhotut ihmiset Stalinin valtakaudella vuosina 1922–1953. Puoluevaltion terrori tuhosi 1920–1930-luvuilla noin 25–30 miljoonaa Neuvostoliiton kansalaista.

Neuvostoliitossa eläneitä suomalaisia tai suomalaissyntyisiä ihmisiä teloitettiin tai kuoli leireillä puhdistusten noin 25 000–30 000 ihmistä.

Tässä en ottanut lukuu edes Kiinan ja P-Korean kommunismin aikaan saamia uhreja…

Tässä siis kommunismin synkkääkin synkempi historia ja sitten se toinen:

On äärimmäisen vaikeaa löytää Mussolinin uhrien määriä. Vuonna 1943 Mussolinin armeija tappoi 150 viatonta maanviljelijää kreikkalaisessa pikkukylässä ja Lopulta selvisi, että tämä teloitus ei ollut yksittäinen, vaan niitä tehtiin lukuisia. Tuhansia siviilejä kuoli yli 400 kylään tehdyissä hyökkäyksissä.

Tosin, yksinkin uhri on liikaa ja tahraa aatteen edistäjän vereen, mutta joka tapauksessa, vaikka pistäisimme parikin nollaa perään Mussolinin uhreille, niin se ei saavuta kommunismin uhrien lukumäärää.

Tarkoitus ei silti ole tehdä pahasta hyvää millään tavalla, vaan ymmärtää, että kysymyksessä on meidän oma historia, joka tekee meille ns. tepposet.

Me pidämme kommunismia ihan julkisesti hyväksyttävänä aatteena, vaikka sillä on paljon pahempi historia kuin natseilla. Kommunismihan uhrilukujen perusteella pitäisi olla lailla kiellettyä toimintaa ja jokaisen pitäisi paheksua ja huutaa kaduilla, ”ei kommunismia Helsinkiin, ei kommunismia mihinkään”, kun nyt tätä huutoa kuuluu vain natseista ja fasisteista.

Miksi meillä saa siis vapaasti ilmoittaa olevansa kommunisti, vaikka sillä on näin synkkä historia?

Kommunismia vastustettiin edellisen kerran sodan aikaan mutta YYA-sopimuksen jälkeen sitä ei saanut enää vastustaa, koska YYA kielsi sen vastustamisen. Tämän jälkeen Suomessa alkoi pitkä LUOPUMUKSEN aikakausi Jumalan sanasta. Suomi oli tehnyt sopimuksen pedon kanssa ja sai mitä ansaitsi. Me saimme 2019 jumalattomimman hallituksen mitä Suomen historiassa koskaan on ollut, eikä uskontoamme enää saa harjoittaa julkishallinnon tiloissa, kuten koulut ym. Kommunismia sen sijaan saa harjoittaa vapaasti, mutta sen vastustajat vaiennetaan laittomina fasisteina.

Kommunismia vastustettiin 1930 luvulla Vihtori Kososen toimesta ja he olivat aikansa fasisteja, jos heistä nyt jotain nimitystä pitäisi tässä yhteydessä käyttää. Sen sijaan oikeasti he olivat vain tosiuskovia, jotka vastustivat jumalattomuuden tuloa maamme hallitukseen, aivan samalla huolestuneen vastuunkantajan toimintatavalla, jolla ristiretkeläisetkin estivät Islamin tulon Eurooppaan.

 

Takaisin etusivulle

 
 
28.2.2020
 

Nato vakuuttaa tukeaan Turkille – mutta…

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006422755.html

Tämä saattaa olla ”Molotov–Ribbentrop-sopimus” samalla, koska Venäjä saattaa tämän tilanteen keskellä sopia USA:n kanssa Suomesa.

Venäjä ei luovu mistään hinnasta pääsyä laivoillaan Mustalta mereltä Välimerelle, sen se tulee takaamaan vaikka väkivalloin mutta se saattaa pidättäytyä Turkin kanssa laajamittaisesta sodasta, jos se saa vastapainoksi Suomen. Näin Turkki saisi M5 moottoritien Syyriassa.

Kuulostaa ihan varteenotettavalta sopimukselta Venäjän kannalta ja USA.llahan ei tavallaan ole juuri suuremmin hävittävää, eikä silti voitettavaakaan, muuta kuin ettei tarvitse alkaa äärettömän kalliiseen ja vaaralliseen sotaan Venäjän kanssa.

Tämä tilanne voisi juurikin mennä asemasodan kaltaiseen tilanteeseen, johon odottaisin sen menevän.

 

Takaisin etusivulle

 
 
24.2.2020
 

Vastakkainasettelu Räsänen VS Ohisalo

Oikeuskanslerille tehty kaksi kantelua Maria Ohisalosta, josta lehti kirjoittaa seuraavaa:

Kantelut koskevat muun muassa Ohisalon lausuntoa siitä, että ministeri Pekka Haavistolla on hänen luottamuksensa.

Demokraatti kertoo, että oikeuskanslerille on tehty kaksi kantelua vihreiden puheenjohtajan, sisäministeri Maria Ohisalon lausunnosta, jonka mukaan ulkoministeri Pekka Haavistolla (vihr) on hänen luottamuksensa.

Demokraatin mukaan kantelut Ohisalon lausunnosta ovat yksityishenkilöiden tekemiä. Lehden mukaan toinen kanteluista koskee muun muassa sitä, onko ministeri Ohisalo yrittänyt vaikuttaa meneillään olevaan esitutkintaan puhumalla luottamuksesta ulkoministerille.

Lue lisää: Maria Ohisalo antoi tukensa Haavistolle: ”Suomalaisia lapsia on vankileirin kaltaisissa olosuhteissa – niitä lapsia on pitänyt auttaa”

Ulkoministeri Pekka Haavisto joutuu perustuslakivaliokunnan päätöksellä valtakunnansyyttäjän ja poliisin syyniin eli esitutkintaan.

Onko tässä jotain tuttua, josta eräs toinen joutui kovan väännön ja syyttelyn kohteeksi Vihreiden puolelta? Nimittäin Päivi Räsänen vilautti kansalaistottelemattomuutta, kun hänen uskonasioista oli kyse. Nyt Ohisalolla on täysin sama tilanne. Hän on ilmoittanut, että aikoo seisoa hakemansa asian takana, riippumatta edes siitä, että hän on poliisin ylin johto, joka tutkii Haavistoa rikoksesta epäiltynä.

Aika hurjaa ja varmaan joku huomaa vielä tämän yhtälön.

 

Takaisin etusivulle

 
 
6.2.2020
 

Ivalon lumiprofetia 2014

Jarmon uni 10.4.2014

Olin juuri tullut Jäämereltä käsivarren kautta Norjasta jonkun tutun helsinkiläisporukan kanssa ja palasimme Suomen puolelle. Tulimme pikkubussilla tai sen tapaisella jonnekin sinne ylälappiin, koin että varmaan Ivalon seudulle. Saavuimme jollekin portille, johon meillä oli avaimet mutta portin eteen kasatun jäätyneen lumen takia me ei päästy etenemään portista läpi ja sitten tuli ilta. Minut määrättiin vartioimaan avaimet kädessä tuota porttia, pääsin siitä sisälle ja ulos, mutta lumi esti portista kulkemasta suuremmilla ajoneuvoilla, koska lumikasa oli jäässä, eikä mikään lapio pystynyt jäiseen lumeen. Oli pakko odottaa. Muu porukka lähti jonnekin kaupunkiin nukkumaan yöksi ja minä jäin vartioon. Tunsin kuitenkin olevani paljon vartijana unessa, vaikka kyseessä oli vain portti ja jäätynyt lumikasa.

Aamu varhaisella lumi alkoi sulaa ja pehmetä, saatoin jollain lapion tapaisella auttaa kasaa pienemmäksi lapioimalla sitä pois portin edestä reunoilta alkaen. Keskeltä lumi oli vielä ihan jäässä, eikä siihen pystynyt. Kevät lunta oli kuitenkin melkein rinnan korkeudelle.

Sitten paikalle tuli joku paikallinen vanha mies, joka ihmetteli kun olen edistänyt kevään tuloa lapiolla ja sitten hän alkoi auttaa minua. Aamu oli jo tullut ja lumi oli tosi pehmeää. Sitten katsoin isoa kasaa portin edessä ja kokosin kaikki voimani ja kaadoin reunoilta jo täysin sulaneen korkean lumikasan joka ikään kuin pirstaloitui märälle asfaltille ja suli hetkessä pois kokonaan. Sitten sain portin kokonaan auki ja ajoneuvot mahtuivat kulkemaan.

Kun lumi oli sula, niin oikeastaan saman tien kun sain portin auki, saapuivat ystäväni takaisin suuria venäjän lippuja heilutellen ja venäjänkielisiä tervehdyksiä ja iskulauseita toistellen.

Siihen uni päättyi.

Ivalon tämän hetken lumitilanne on sellainen, joka sopii uneni kanssa yksiin, koska muistan, että hanki oli suorastaan jäätävän kokoinen, eikä pelkästään jäätävä (ironinen vitsi).

Unessa selvästi oli poikkeuksellisen paljon lunta, koska hanki oli yli miehen korkuinen.

Tämän kevään skenaariossa peilaten yllä olevaan profetiaan, saattaisi käydä niin, että lumien sulaessa yhtäkkiä, alkaa venäläiset provosoitua. Unessa olevat suomalaiset siinä kuulostavat enemmän katkeroituneilta isänmaallisislta, jotka hakevat ikäänkuin Venäjän tukea itsenäisyyteemme. Saavat sitten mitä saavat, koska Jumalaa he eivät tunne.

 

Takaisin etusivulle

 
 
17.1.2020
 

Putinista?

En muuten ihmettelisi, jos näkisimme Putinin ottavan toisenlaisen vallan kokonaan, koska häntä varmasti kiinnostaa perustaa tsaarius uudelleen ja johtaa maata elämänsä loppuun saakka sillä tavalla ja antaa poliittisten päättäjien ottaa maan ongelmat niskaansa.

Tää on skenaario tietenkin, eikä profetia. Olen tästä puhunut jo 2007 tai 2008 jossain siellä vuosien takaa, että Putin varmaan tekee tämän liikkeen jossain kohtaa. Hänen paineekseen nimittäin tulee vastaan perustuslailliset virkakaudet ja monarkia vapauttaisi hänet siitä taakasta.

Noo… nähtäväksi jää…

 

Takaisin etusivulle

 
 
15.1.2020
 

Putin vetäytyy syrjään?

Tänään lehtilööpit paukuttaa Venäjän hallituksen äkkierosta. Voidaan puhua shokkierosta. Mitä tämä siis tarkoittaa?

Putin väläytti vetäytyvänsä syrjään ja tahtovansa parlamentille enemmän valtaa, ainakin pääministerin nimittämisen suhteen.

Venäjähän on aina ollut vahvasti diktatuurinen, tai ainakin sen hallinnot ovat siihen ajautuneet jo satoja vuosia, nimittäin ei kommunismikaan ollut mikään kansanvalta, keisarikunnista puhumattakaan. Ei myöskään Jeltsinin jälkeinen aikajakso ollut mikään demokratia. Päin vastoin, sen irvikuva, jos katsotaan kuinka siellä esitetään domokratiaa, olematta sitä yhtään ainoaa päivää.

No mutta jos nyt mietitään asiaa, miksi juuri nyt. Miksi tähän mennessä aina saadaan kuulla Putinin viilipyttymäisestä johtajuudesta, jolla tämä ei ole provosoinut ainakaan sotia, vaikka selän takana nimenomaan on niin tehnyt. Mutta Suomea tämä ei ole sohinut millään tavalla oikeastaan.

Nyt tilanne saattaa muuttua ja on muututtava, koska profetiat ei ole annettu turhaan. Venäjälle tulee Suomea kohtaan aggressiivinen johto, jota tähän saakka Taivaan sotavoimat ovat estelleet, kuten tiedämme. Itärajalla on ollut enkelivartio ja se otetaan sieltä pois.

Meillä on siis kevät, joka tuo meille paljon vielä yllätyksellisiä käänteitä.

 

Takaisin etusivulle

 
 
 
 
 

Arkisto

 
| 2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 |