Pelastussanoma

 

Miekka Suomelle 
 
13.3.2020
 

Profetia: ”uusi nuori ja urheilullinen pääministeri”

Tuli taas mieleen profetia jostain takavuosilta, jossa venäjän invaasion ottaa vastaan kuvailtu pääministeri, uusi, nuori ja urheilullinen. No Sanna Marin kyllä täyttää nämä kaikki kolme kriteeriä täysin. Hän on kertonut paljonkin urheiluharrastuksistaan ja kuntonsa ylläpidosta ja kyllä sen huomaakin näin ihan päällepäin kun katsoo.

Mutta profetia jatkuu sanoin, että tämä on ymmällään, eikä tiedä mitä tehdä, koska ei tunne Jumalaa. Näin on!

Jäädään odottamaan kevään etenemistä. Ei ole vastaavaa kevättä ollut vielä koskaan, jota vois edes verrata tähän kevääseen.

 

Takaisin etusivulle

 
 
1.3.2020
 

Suomessa saa olla vapaasti kommunisti muttei fasisti

Mitä eroa on kommunismilla ja fasismilla? No vain historia, joten kaivetaas esille.

Eri lähteiden perusteella tiedetään, että Stalinin ajan vainoissa eri puolilla Neuvostoliittoa kuoli miljoonia, jopa kymmeniä miljoonia ihmisiä. Pienimmätkin arviot ovat 4–5 miljoonaa, suurimmat ovat jopa 60–70 miljoonaa, jos mukaan lasketaan kaikki sodissa kaatuneet ja erilaisilla työleireillä tuhotut ihmiset Stalinin valtakaudella vuosina 1922–1953. Puoluevaltion terrori tuhosi 1920–1930-luvuilla noin 25–30 miljoonaa Neuvostoliiton kansalaista.

Neuvostoliitossa eläneitä suomalaisia tai suomalaissyntyisiä ihmisiä teloitettiin tai kuoli leireillä puhdistusten noin 25 000–30 000 ihmistä.

Tässä en ottanut lukuu edes Kiinan ja P-Korean kommunismin aikaan saamia uhreja…

Tässä siis kommunismin synkkääkin synkempi historia ja sitten se toinen:

On äärimmäisen vaikeaa löytää Mussolinin uhrien määriä. Vuonna 1943 Mussolinin armeija tappoi 150 viatonta maanviljelijää kreikkalaisessa pikkukylässä ja Lopulta selvisi, että tämä teloitus ei ollut yksittäinen, vaan niitä tehtiin lukuisia. Tuhansia siviilejä kuoli yli 400 kylään tehdyissä hyökkäyksissä.

Tosin, yksinkin uhri on liikaa ja tahraa aatteen edistäjän vereen, mutta joka tapauksessa, vaikka pistäisimme parikin nollaa perään Mussolinin uhreille, niin se ei saavuta kommunismin uhrien lukumäärää.

Tarkoitus ei silti ole tehdä pahasta hyvää millään tavalla, vaan ymmärtää, että kysymyksessä on meidän oma historia, joka tekee meille ns. tepposet.

Me pidämme kommunismia ihan julkisesti hyväksyttävänä aatteena, vaikka sillä on paljon pahempi historia kuin natseilla. Kommunismihan uhrilukujen perusteella pitäisi olla lailla kiellettyä toimintaa ja jokaisen pitäisi paheksua ja huutaa kaduilla, ”ei kommunismia Helsinkiin, ei kommunismia mihinkään”, kun nyt tätä huutoa kuuluu vain natseista ja fasisteista.

Miksi meillä saa siis vapaasti ilmoittaa olevansa kommunisti, vaikka sillä on näin synkkä historia?

Kommunismia vastustettiin edellisen kerran sodan aikaan mutta YYA-sopimuksen jälkeen sitä ei saanut enää vastustaa, koska YYA kielsi sen vastustamisen. Tämän jälkeen Suomessa alkoi pitkä LUOPUMUKSEN aikakausi Jumalan sanasta. Suomi oli tehnyt sopimuksen pedon kanssa ja sai mitä ansaitsi. Me saimme 2019 jumalattomimman hallituksen mitä Suomen historiassa koskaan on ollut, eikä uskontoamme enää saa harjoittaa julkishallinnon tiloissa, kuten koulut ym. Kommunismia sen sijaan saa harjoittaa vapaasti, mutta sen vastustajat vaiennetaan laittomina fasisteina.

Kommunismia vastustettiin 1930 luvulla Vihtori Kososen toimesta ja he olivat aikansa fasisteja, jos heistä nyt jotain nimitystä pitäisi tässä yhteydessä käyttää. Sen sijaan oikeasti he olivat vain tosiuskovia, jotka vastustivat jumalattomuuden tuloa maamme hallitukseen, aivan samalla huolestuneen vastuunkantajan toimintatavalla, jolla ristiretkeläisetkin estivät Islamin tulon Eurooppaan.

 

Takaisin etusivulle

 
 
28.2.2020
 

Nato vakuuttaa tukeaan Turkille – mutta…

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006422755.html

Tämä saattaa olla ”Molotov–Ribbentrop-sopimus” samalla, koska Venäjä saattaa tämän tilanteen keskellä sopia USA:n kanssa Suomesa.

Venäjä ei luovu mistään hinnasta pääsyä laivoillaan Mustalta mereltä Välimerelle, sen se tulee takaamaan vaikka väkivalloin mutta se saattaa pidättäytyä Turkin kanssa laajamittaisesta sodasta, jos se saa vastapainoksi Suomen. Näin Turkki saisi M5 moottoritien Syyriassa.

Kuulostaa ihan varteenotettavalta sopimukselta Venäjän kannalta ja USA.llahan ei tavallaan ole juuri suuremmin hävittävää, eikä silti voitettavaakaan, muuta kuin ettei tarvitse alkaa äärettömän kalliiseen ja vaaralliseen sotaan Venäjän kanssa.

Tämä tilanne voisi juurikin mennä asemasodan kaltaiseen tilanteeseen, johon odottaisin sen menevän.

 

Takaisin etusivulle

 
 
24.2.2020
 

Vastakkainasettelu Räsänen VS Ohisalo

Oikeuskanslerille tehty kaksi kantelua Maria Ohisalosta, josta lehti kirjoittaa seuraavaa:

Kantelut koskevat muun muassa Ohisalon lausuntoa siitä, että ministeri Pekka Haavistolla on hänen luottamuksensa.

Demokraatti kertoo, että oikeuskanslerille on tehty kaksi kantelua vihreiden puheenjohtajan, sisäministeri Maria Ohisalon lausunnosta, jonka mukaan ulkoministeri Pekka Haavistolla (vihr) on hänen luottamuksensa.

Demokraatin mukaan kantelut Ohisalon lausunnosta ovat yksityishenkilöiden tekemiä. Lehden mukaan toinen kanteluista koskee muun muassa sitä, onko ministeri Ohisalo yrittänyt vaikuttaa meneillään olevaan esitutkintaan puhumalla luottamuksesta ulkoministerille.

Lue lisää: Maria Ohisalo antoi tukensa Haavistolle: ”Suomalaisia lapsia on vankileirin kaltaisissa olosuhteissa – niitä lapsia on pitänyt auttaa”

Ulkoministeri Pekka Haavisto joutuu perustuslakivaliokunnan päätöksellä valtakunnansyyttäjän ja poliisin syyniin eli esitutkintaan.

Onko tässä jotain tuttua, josta eräs toinen joutui kovan väännön ja syyttelyn kohteeksi Vihreiden puolelta? Nimittäin Päivi Räsänen vilautti kansalaistottelemattomuutta, kun hänen uskonasioista oli kyse. Nyt Ohisalolla on täysin sama tilanne. Hän on ilmoittanut, että aikoo seisoa hakemansa asian takana, riippumatta edes siitä, että hän on poliisin ylin johto, joka tutkii Haavistoa rikoksesta epäiltynä.

Aika hurjaa ja varmaan joku huomaa vielä tämän yhtälön.

 

Takaisin etusivulle

 
 
6.2.2020
 

Ivalon lumiprofetia 2014

Jarmon uni 10.4.2014

Olin juuri tullut Jäämereltä käsivarren kautta Norjasta jonkun tutun helsinkiläisporukan kanssa ja palasimme Suomen puolelle. Tulimme pikkubussilla tai sen tapaisella jonnekin sinne ylälappiin, koin että varmaan Ivalon seudulle. Saavuimme jollekin portille, johon meillä oli avaimet mutta portin eteen kasatun jäätyneen lumen takia me ei päästy etenemään portista läpi ja sitten tuli ilta. Minut määrättiin vartioimaan avaimet kädessä tuota porttia, pääsin siitä sisälle ja ulos, mutta lumi esti portista kulkemasta suuremmilla ajoneuvoilla, koska lumikasa oli jäässä, eikä mikään lapio pystynyt jäiseen lumeen. Oli pakko odottaa. Muu porukka lähti jonnekin kaupunkiin nukkumaan yöksi ja minä jäin vartioon. Tunsin kuitenkin olevani paljon vartijana unessa, vaikka kyseessä oli vain portti ja jäätynyt lumikasa.

Aamu varhaisella lumi alkoi sulaa ja pehmetä, saatoin jollain lapion tapaisella auttaa kasaa pienemmäksi lapioimalla sitä pois portin edestä reunoilta alkaen. Keskeltä lumi oli vielä ihan jäässä, eikä siihen pystynyt. Kevät lunta oli kuitenkin melkein rinnan korkeudelle.

Sitten paikalle tuli joku paikallinen vanha mies, joka ihmetteli kun olen edistänyt kevään tuloa lapiolla ja sitten hän alkoi auttaa minua. Aamu oli jo tullut ja lumi oli tosi pehmeää. Sitten katsoin isoa kasaa portin edessä ja kokosin kaikki voimani ja kaadoin reunoilta jo täysin sulaneen korkean lumikasan joka ikään kuin pirstaloitui märälle asfaltille ja suli hetkessä pois kokonaan. Sitten sain portin kokonaan auki ja ajoneuvot mahtuivat kulkemaan.

Kun lumi oli sula, niin oikeastaan saman tien kun sain portin auki, saapuivat ystäväni takaisin suuria venäjän lippuja heilutellen ja venäjänkielisiä tervehdyksiä ja iskulauseita toistellen.

Siihen uni päättyi.

Ivalon tämän hetken lumitilanne on sellainen, joka sopii uneni kanssa yksiin, koska muistan, että hanki oli suorastaan jäätävän kokoinen, eikä pelkästään jäätävä (ironinen vitsi).

Unessa selvästi oli poikkeuksellisen paljon lunta, koska hanki oli yli miehen korkuinen.

Tämän kevään skenaariossa peilaten yllä olevaan profetiaan, saattaisi käydä niin, että lumien sulaessa yhtäkkiä, alkaa venäläiset provosoitua. Unessa olevat suomalaiset siinä kuulostavat enemmän katkeroituneilta isänmaallisislta, jotka hakevat ikäänkuin Venäjän tukea itsenäisyyteemme. Saavat sitten mitä saavat, koska Jumalaa he eivät tunne.

 

Takaisin etusivulle

 
 
17.1.2020
 

Putinista?

En muuten ihmettelisi, jos näkisimme Putinin ottavan toisenlaisen vallan kokonaan, koska häntä varmasti kiinnostaa perustaa tsaarius uudelleen ja johtaa maata elämänsä loppuun saakka sillä tavalla ja antaa poliittisten päättäjien ottaa maan ongelmat niskaansa.

Tää on skenaario tietenkin, eikä profetia. Olen tästä puhunut jo 2007 tai 2008 jossain siellä vuosien takaa, että Putin varmaan tekee tämän liikkeen jossain kohtaa. Hänen paineekseen nimittäin tulee vastaan perustuslailliset virkakaudet ja monarkia vapauttaisi hänet siitä taakasta.

Noo… nähtäväksi jää…

 

Takaisin etusivulle

 
 
15.1.2020
 

Putin vetäytyy syrjään?

Tänään lehtilööpit paukuttaa Venäjän hallituksen äkkierosta. Voidaan puhua shokkierosta. Mitä tämä siis tarkoittaa?

Putin väläytti vetäytyvänsä syrjään ja tahtovansa parlamentille enemmän valtaa, ainakin pääministerin nimittämisen suhteen.

Venäjähän on aina ollut vahvasti diktatuurinen, tai ainakin sen hallinnot ovat siihen ajautuneet jo satoja vuosia, nimittäin ei kommunismikaan ollut mikään kansanvalta, keisarikunnista puhumattakaan. Ei myöskään Jeltsinin jälkeinen aikajakso ollut mikään demokratia. Päin vastoin, sen irvikuva, jos katsotaan kuinka siellä esitetään domokratiaa, olematta sitä yhtään ainoaa päivää.

No mutta jos nyt mietitään asiaa, miksi juuri nyt. Miksi tähän mennessä aina saadaan kuulla Putinin viilipyttymäisestä johtajuudesta, jolla tämä ei ole provosoinut ainakaan sotia, vaikka selän takana nimenomaan on niin tehnyt. Mutta Suomea tämä ei ole sohinut millään tavalla oikeastaan.

Nyt tilanne saattaa muuttua ja on muututtava, koska profetiat ei ole annettu turhaan. Venäjälle tulee Suomea kohtaan aggressiivinen johto, jota tähän saakka Taivaan sotavoimat ovat estelleet, kuten tiedämme. Itärajalla on ollut enkelivartio ja se otetaan sieltä pois.

Meillä on siis kevät, joka tuo meille paljon vielä yllätyksellisiä käänteitä.

 

Takaisin etusivulle

 
 
25.12.2019
 

Saatana käyttää taidetta, se on sille tuttu juttu

Tämä video on Haaviston mainosvideo, vaikka kuinka minä en ainakaan sitä miksikään muuksi olisi heti uskonut. Niin isänmaallinen ja hieno kuin olla voi… ”hyvää suvaitsevaisuutta” Mutta peto takana, tämä on kaikkea muuta!

Haavisto ja Vihreät haluavat romuttaa maamme itsenäisyyden globalismiin, joka oli nimenomaan Babylon, jonka Jumala tuhosi, jottei koko ihmiskunta tuhoutuisi vedenpaisumuksen jälkeen. Siksi Jumala hajotti maailman kieliin ja kansoihin, jottemme kaikki kerralla pilaantuisi.

Vanha sanonta: älä pistä kaikkia munia samaan koriin. Tämä viisaus oli jo silloin Jumalan tiedossa ja siksi golobalistit ovat pahasta ja kansallisvaltiot hyvästä. Mutta saatana käyttää itsenäisyyden peruskiviä mm. näin taiteen avulla kauniilla isänmaallisella laululla ajaakseen maatamme tuhoon.

Jumala on säätänyt maallemme erityisen tehtävän. Sen näkyy kaikessa mitä maamme on, sen lipussa, historiassa ja kaikessa mitä maamme sisältää. Kuin Turku versus Jerusalem, jota olen verrannut. Olemme lopunajan evankelista, josta nousee säkkipukuinen todistaja, joka häikäisee kaikki maailman kansat käsittämään, kuka on Herra ja kuka on tulossa. Osa ei vain halua tajuta ja vitsaukset vain tuota myöden pahenee, joten he mieluummin kärsivät, kuin tunnustavat. Se tulee olemaan merkillistä.

Porvoon kirkko poltettiin tässä taannoin ja se rakennettiin uudelleen ja nyt tänä jouluna se on valaistu vaaleanpunaiseksi. Onko tämä siis merkki siitä luopumuksesta, jota kirkko harrastaa? Takuulla on, koska eniten tämä luopumus näkyy ruotsinsuomalaisissa, jotka aiemmin ovat olleet päin vastoin, erityisen kristillisiä. Hehän juuri toivat meille evankeliumin 1100 luvulla, joten eiköhän se niin ole, että Fin – land on se maa johon kaikki loppuu tai päättyy ja josta se sitten räjähtää herätyksenä kaikkialle.

Elämme kummia aikoja ja sanonen vaan, että kaikella on tarkoituksensa ja merkityksensä, kuten Porvoon kirkolla, joka vanha poltettiin ja uusi valaistiin vaaleanpunaisena, kuten ilmestyskirja asian kertoo.

Vanhurskas on nyt hyvä olla. Meille on luvattu 7-vuotinen lehtimajanjuhla Taivaassa, jossa meistä tehdään Kristuksen morsian. Pidä siis kruunustasi kiinni loppuun saakka!

 

Takaisin etusivulle

 
 
10.12.2019
 

Tälle hallitukselle raamatunpaikka

Jesaja 3:4-12 Ja minä panen nuorukaiset heille päämiehiksi, ja pahankuriset hallitsevat heitä. Kansassa sortaa kukin toistaan, jokainen lähimmäistään; nuorukainen rehentelee vanhusta vastaan, halpa-arvoinen arvollista vastaan. Kun veli tarttuu veljeensä isänsä talossa sanoen: ”Sinulla on vielä vaatteet, rupea ruhtinaaksemme ja ota huostaasi tämä raunioläjä”, niin tämä sinä päivänä korottaa äänensä sanoen: ”Ei minusta ole haavoja sitomaan; ei ole minun talossani leipää, ei vaatetta, älkää panko minua kansan ruhtinaaksi”. Sillä Jerusalem kaatuu ja Juuda kukistuu, koska heidän kielensä ja heidän tekonsa ovat Herraa vastaan ja he uhittelevat hänen kunniansa kasvoja. Heidän kasvojensa hahmo todistaa heitä vastaan; syntinsä he tuovat julki niinkuin sodomalaiset, he eivät niitä salaa. Voi heitä! Itsellensä he pahaa tekevät. Sanokaa hurskaasta, että hänen käy hyvin, sillä he saavat nauttia tekojensa hedelmiä. Voi jumalatonta! Hänen käy pahoin, sillä hänen kättensä teot maksetaan hänelle. Minun kansani käskijät ovat lapsia, ja naiset sitä hallitsevat. Kansani, sinun johtajasi ovat eksyttäjiä, he ovat hämmentäneet sinun polkujesi suunnan.

Tuossa lopussa toteutuu mm. Greta Thunberg ja nyt sitten pääministerimme Sanna Marin, jotka harhaan ovat johtaneet ja heidän agendansa ei ole Jumalasta. Hallituksessa 12 naista = opetuslasten luku.

Mediatalo Reuters pyysi Malesian 94-vuotiasta pääministeriä kommentoimaan 34-vuotiaan Sanna Marinin valintaa Suomen pääministeriksi.

Maailmalla on viime päivinä levinnyt uutinen Suomen Sanna Marinin, 34, noususta maailman nuorimmaksi pääministeriksi. Nyt hänelle on antanut neuvoja maailman vanhin virassa oleva pääministeri, Malesian 94-vuotias Mahathir Mohamad.

– Samaan aikaan kun uskomme nuorten ihmisten idealismiin, heidän olisi tärkeää myös ottaa huomioon vanhojen ihmisten kokemus. Näin syntyy näiden kahden yhdistelmä, ja se on hyväksi, Mahathir sanoi Reutersin pyydettyä häneltä kommenttia Marinin valinnasta.

Milloin idealismi on ollut hyväksi? Ei koskaan! Vain ja ainoastaan analysoiminen ja järki saattavat tuoda hyvinvointia. Jeesus usko on ainoa ideologinen suunta, joka toimii ja sekin vain nöyryyden kautta.

 

Takaisin etusivulle

 
 
6.12.2019
 

HYVÄÄ ITSENÄISYYSPÄIVÄÄ!

Sitten knoppitietoa siitä, miksi itsenäisyyspäivän kynttilöitä poltetaan yleensä kaksi rinnakain. No siihen on monta selitystä, kuten Ruotsin kuninkaallisten vierailusta aina koti- isänamaa-ajatteluun.

Yksi selitys on silti ylitse muiden. Vanhoissa taloissa oli yleensä aina kaksi ikkunaruutua rinnakain, jossa poka keskellä ja ikkunat olivat lämmöneristyksen vuoksi melko pieniä, joten ikkunalle asetettiin luonnollisesti kynttilä per ruutu. Siinä kaikki!

Kristityt kavahtavat aina että mihin ihmeeseen se uskonto taas katosi, esim. juurikin näiden kynttilöiden määrässä. Voimme kuitenkin nähdä sen aivan suoraan lipussamme, jossa on Jumalan Taivaan sinisen värinen risti, jossa heijastuu rakas uskontomme vapahtajaamme Jeesukseen. Juutalaisen ylipapin puku oli aina sininen. Joten ei siis ihme, miksi vasemmiston jumalattomat vihaavat Suomen ristilippua niin paljon.

 

Takaisin etusivulle

 
 
 
 
 

Arkisto

 
| 2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 |