Pelastussanoma

 

Miekka Suomelle 
 
13.8.2019
 

Kaksois-standardi = naamio raskaalle synnille

Olen joskus ennenkin kirjoittanut Veikkaus Oy.n synnistä, joka lankeaa valtion maksettavaksi, siis vitsauksena valtion johdon päätöksille, joita kansa äänestää puuttumatta näihin.

Jos minä suomennan lauseen, mitä käytetään sanasta kaksois-standardi, joka tarkoittaa aavistuksen jyrkemmin sanottuna kaksinaismoralismia. Taustalla on ajatus siitä, että kun annetaan pahalle teolle kansalaisten korvat kestävä hienolta kuulostava nimike, niin varsinainen teko saadaan näyttämään jo peräti inhimilliseltä ja jopa suunnitelmallisen järkevältä stategianomaiselta teolta. Tosin kyseessä on alhaisin teko, mihin ihminen kykenee. Ei siis ihme, että sen nimi halutaan muuttaa kuulostamaan ihan järkevältä.

Tämä teko josta annetaan tuomioita ja pistetään ihmisiä vankilaan, ehdottonta tuomiota kärsimään, on mummojen ammattimainen ryöstely. Sen sijaan Veikkaus Oy saa tehdä sitä aivan vapaasti joka ikinen päivä ja ihmiset eivät välitä tipan vertaa.

Eläkeläismummot pistävät koko eläkkeensä näihin rosvomasiinoihin ja sitten kituuttavat nälissään loppukuun.

Valtio kyllä puuttuu kovalla kädellä tupakointiin ja alkoholiin muttei näe että uhkapelit ovat kaikkialla sallittuja, kunhan sen toimittaa monopoliyhtiö Veikkaus Oy

Veikkaus Oy on Suomen valtion ylläpitämä ammattirosvokopla, vai sanoisiko organisaatio, joka on ostanut rahoillaan valtion suopeuden julmalle agendalleen, ryöstää ihmisiä koukuttamalla heidät ensin pelaamaan.

Tämä samansisältöinen ilmiö, kaksinaismoraalista koskee kaikkea, myös ja etenkin lapsia, josta se tekee sen kaikkein iljettävimmän käsittää.

En haluaisi puhua näin ikävistä asioista, mutta haluan vaan tuoda Suomen synnin esille. Siksi rukoilen sinua Herra Jeesus, ota Suomelta siunaukset pois ja anna sille miekka, jonka se on ansainnut.

 

Takaisin etusivulle

 
 
10.8.2019
 

Ei enää vaurautta, vaan miekkaa, puutetta ja nälkää!

Tämä maamme Suomi on jo kolmatta sukupolvea etääntynyt Jumalasta ja hallitus toisensa jälkeen, osoittautuu enemmän ja vielä enemmän ahneeksi, itsekkääksi ja lopulta nuortunut ja tyhmistynyt, vallan tyhmäksi teiniksi.

Viime hallituksessa oli vielä pieni valonkipinä jäljellä kun se halusi ja tavoitteli edes jonkinlaista talouspoliitiikkaa, jolla se tähtäsi velkojenmaksuun. Mutta kuinkas kävi, kuin suoraan Jesajan kirjasta, kun lähetän sinulle muukalaisia maan ääristä, jotka eivät kunnioita sinua, eikä maan arvoja. Ne tulevat kuin heinäsirkat, kiittämättä lähtevät syötyään sinut puille paljaille. Lopuksi he vain raiskaavat naisesi ja hakkaavat sinut verille.

Viime hallituksessa suurin osa sen ministereistä, aina uskovaa esittävää pääministeriä myöden, he ajoivat omia etujaan, kaiken muun edellä. He valehtelivat itselleen minkä kerkesivät, että tässä ajetaan maamme etuja, samoin kuin median edessä mutta totuus oli, että he pumppasivat maamme rahat omiin taskuihinsa ja loput vieraitten. Sen jälkeen he erosivat itse juuri alle vaalien ja pakenivat vastuuta.

Nyt maassamme on jumalattomin ja samalla nuorin ja naisvaltaisin hallitus koskaan. Nämä kaikki ovat juuri niitä seurauksia, josta Raamattu varoittaa. Pakko toistaa tämä: Maatamme johtaa lauma jumalattomia ja nuoria ihmisiä ja kaiken lisäksi se on naisvaltainen. Raamattu siis erityisesti varoittaa juuri tästä yhtälöstä ja näillä termeillä.

Maamme ei siis enää tarvitse rukouksia ainakaan rauhaan, saati yltäkylläiseen vaurauteen. Maallemme on hyvä joutua jälleen orjuuteen, ikeen alle, löytääkseen sen elävän Jumalan, joka oli kanssamme talvisodassa 1939 ja jota palvelimme myös eduskunnassa, jossa rukoiliin Abrahamin, Iisakin ja Jaakobin Jumalaa, eikä omaa viisautta, joka on tyhmyyttä.

 

Takaisin etusivulle

 
 
31.7.2019
 

Profetia uusista vaaleista ja rajat kiinni

Aikoinaan tuli profetia, jossa sanottiin, että Perussuomalaiset hajoavat kahtia, no niin kävi. Mutta profetia jatkuu ja siinä sanotaan myös että tulee uusi hallitus, joka ei pysy pystyssä, vaan se kaatuu ja tulee uudet vaalit. Sitten menee rajat kiinni.

Nyt ollaan siinä pisteessä, että ylivoimaisesti suurin puolue on Perussuomalaiset ja mikä hurjaa, niin Vihreä liberaalinen puolue on nousemassa kaikkien kolmen vanhan suurpuoleueen ohi ja vain Kokoomukseen jää jonkinlainen oma kannatuksensa. SDP ja Keskusta tulevat olemaan marginaalipuolueita tulevaisuuden Suomen vaalikartalla, pitämässä perää yhdessä Kristillisten ja RKP:n kanssa.

Suomesta tulee käytännössä kahden vastavoiman järjestelmä, toinen ajaa liberaaleja arvoja ja toinen konservatiivisia. Voi näkyä aika hurjana tämä asetelma vielä kun tässä edetään.

Uudet vaalit kun tulee, niin melkoisella todennäköisyydellä siinä on Perussuomalaiset ja Kokoomus… ehkä sitten Kristilliset siinä lisänä. Tämä on oma näkemykseni.

 

Takaisin etusivulle

 
 
29.6.2019
 

Suomalaiset haluavat ostaa oman tuntonsa

Suomalaiset ostavat omaa tuntoa monin tavoin ja sen näkee joka paikassa, kuinka ihmisillä on paha olo, huono omatunto ja jos vain rahalla siitä pääsee, niin he ovat valmiit sen hankkimaan.

Omaa tuntoa kun ei voi ostaa, eikä kultaa ja hopeaa voi syödä. He tulevat tämän vielä kohta huomaamaan, kun kädet herpoaa, polvet notkahtavat ja jalat käyvät veltoiksi. Kun morsian katoaa ja moni asia muuttuu, he heittävät omaisuutensa kadulle, koska se on saastaiseksi heille tullut.

Ennen he ylpeilivät sillä, kuinka paljon he omistavat ja antoivat kalliita lahjoja, rikkaat toisilleen ja kilpailivat sillä, kumpi on anteliaampi. Köyhän sukulaismiehen he silti jättivät makaamaan köyhyyteensä, korkeintaan puistelivat päätään inhosta halveksuen.

Tulee päivä, kun tämä kaikki muuttuu ja katumus, nöyryys ja moni muu unohtunut tunne tulee eteen. Totuus vetää verhon pois edestä, silmävoide avaa rikkauksiin sokeutuneet silmät ja oma köyhyys paljastetaan. Voi sitä häpeän määrää, sinä päivänä!

 

Takaisin etusivulle

 
 
21.6.2019
 

Miksi länsimaissa lapsia ei synny, kysyy lehti

Tämä ja moni muu, lasten kasvatukseen liittyvä juuritason työ, on ollut pilalla jo vuosikymmeniä ja hedelmät näkyvät kaikkialla.

Se miksi lapsia ei synny, on 100% syy feminismillä, joka ajaa naisten oikeuksia, välittämättä mistään muusta.

Ennen vanhaa isät ja äidit olivat kauhuissaan, jos tytär ei ollut päässyt naimisiin jo nuoressa iässä. Nykyään naiset tekevät uraa, eivätkä halua ajatellakaan avioliittoa ja usein lapset sitten jäävät kokonaan tekemättä ja jos niitä tulee, niin 1-2 lasta korkeintaan.

Kaukana takana ovat ne ajat, jolloin naiset olivat nöyriä miehelle ja kuuliaisia vanhemmille.

Naisille nykyään kohteilaisuus on loukkaus ja hellä kosketus on seksuaalista häirintää. En mä oikeen ymmärrä miksi maailman on pakko mennä tällaiseksi. Niin kai sen pitää, jotta 7 vuotta ennen tuhatvuotiskautta, ei lapsia ainakaan uskoville enää syntyisi.

 

Takaisin etusivulle

 
 
21.6.2019
 

Suomen johtajat muuttuvat ylimielisiksi heti valittuaan

Mä keräsin jo aikoinaan Petteri Orposta tällaisen muutoskuvaparin ja näin jo siinä itkettävän kauhean eron, kuinka ylpeys ja asema otti vallan.

Nyt näkee joka tässä meidän uudessa pääministerinkuvassa, hurjan muutoksen. Tuo kertakaikkiaan on täynnä itseään ja alentaa kaikki ympäriltään. Katsokaa itse noita kuvia… Hirvittävää!

Kun katsomme mm. Trumpin kuvia, niin hän ei ole ylimielinen, vaan pikemminkin kärsivä ja tuskainen. Mutta miehellä on nöyrä asenne Jeesukseen Kristukseen. Se tekee miehestä miehen.

Suomen jumalaton hallitus on täynnä omahyväisyyttä ja suorananaista uhoa. Jeesus Kristus, lopeta tämä hallitus pikaisesti, vaikka me ymmärretään, että sinä sallit tämän asettua koska kansa sen ansaitsi. Armahda kansaa… tai älä enää tee sitäkään, se vain pitkittää pahuutta.

 

Takaisin etusivulle

 
 
17.6.2019
 

Tämän profetian on pakko toteutua!

Suomen vaakuna ei ole suotta tämän näköinen, missä on Islamin miekka leijonan jalkojen alla. Me tulemme voittamaan, sillä Juudean jalopeuran päässä on kruunu, kuninkaamme merkkinä ja vaakunaleijonamme kädessä on Raamattu, kaksiteräinen suora miekka, Jumalan sana (Joh. 1:1-5)

Emme siis ole tyhjän päällä, vaikka hallituksemme onkin nyt mitä on. Sen uskon pitävän olla juuri nyt, mitä se on, nimittäin, se tulee alas ja putoaa sijoilleen. Tulee uudet vaalit ja uusi hallitus, jonka johdolla me menemme sitten vaikeitten aikojen läpi.

 

Takaisin etusivulle

 
 
13.6.2019
 

Onpas tänään tuttu kuva MTV3 uutissivulla

Niilo Yli-Vainion näky v.1956 Alajärvellä (Mauno Saaren kirjasta Saarnaaja, s. 266-267) 
Nämä tapahtumat selvisivät minulle tavallaan jo vuonna 1956 Alajärvellä, kun seurakunnan rukoushuonetta rakennettiin. Olin sairas jo, 36-vuotiaana. Tuli ilmoitus, ”pääni näky”, ei ilmestys eikä uni, vaan näky, yöllä! 
Näin suunnilleen hehtaarin kokoisen viljavainion. Seisoin sen reunassa. Minulla oli halu ruveta sitä leikkaamaan, mutta vainio oli vihreä. 
Kuva katosi niin kuin filmi katoaa. 
Sitten ilmestyi sama vainio taas. Nyt se näytti kypsältä, mutta kun katsoin sitä, siinä oli ohdakkeita ja juolaa. Taaskin minulla oli tunne, että pitäisi ruveta leikkaamaan. 
Mutta tämäkin kuva katosi. 
Sitten tuli kolmas kerta. Pelto oli muuttunut kullankeltaiseksi. Sellaiseksi kuin pellon pitää leikkuuaikana olla. 
Taas kuva katosi ja tuli sitten neljännen kerran. Tuuli nousi, idästä, toi synkkiä pilviä, isoja lonkoja, ne laskeutuivat alaspäin. Minulle tuli tunne, että tulossa on hirmumyrsky. 
Juuri silloin lähtivät vanhanaikaiset vankkurit liikkeelle. Tuli miehiä, jotka nostivat hirmuisella kiireellä lyhteitä vankkureille, leikattua viljaa, pilvien alla, tuulessa, mustien pilvien alla. 
Siihen päättyi näky. 
Olin hereillä ja tajusin sellaisen päivän tulevan, jona Jumalan viljaa kootaan kiireesti, myrskyn alta, aivan samanlaisin vanhanaikaisin keinoin kuin aikaisemmin, kuin alkuseurakunnan aikana. 
Se tarkoittaa esimerkiksi sitä, ajattelin, että herätys alkaa myöhään, niin että pelto on ja vilja on jo kasvanut ja ollut, leikkuuta on mietitty. Ja kun herätys alkaa, se alkaa nopeasti, ihmein, merkein ja tunnusteoin. Sen vuoksi se etenee niin, että kuuroille ei tarvitse huutaa. Ei tarvitse temppuilla eikä keksiä konsteja, ei tarvitse kuin antaa mennä, vanhanaikaisilla vankkureilla, ei tarvitse kuin vain julistaa evankeliumia Jeesuksesta.

 

Takaisin etusivulle

 
 
5.6.2019
 

Mörkö iskee sisään, postimerkki

Jouko veli huomautti tänään maillilla aiheesta.

Lehti:

Nyt oli ajoitus kohdillaan: Tämä Mörkö-postimerkki ilmestyy tänään – ”Todella onnekas sattuma”

Sattuma? Heh… niinpä niin… Kuitenkin mörkö-merkin suunnittelu alkoi jo vuosi sitten. Se julkaistaan ”sattumalta” nyt, kun Mörkö on koko Suomen puheenaihe. Sen sitten aika näyttää, milloin idän mörkö iskee. Siinä on Suomi ja sen itäinen raja suoraan mörön selän takana ja muumipeikko katselemassa ymmällään mitä tehdä, iskeekö mörkö vai ei.

 

Takaisin etusivulle

 
 
2.6.2019
 

Sipilän hallitus kaatoi velat kuntien niskaan

Ei voi olla totta! Katsokaapa tätä: https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/6f68 … 695aeb9a9a

Kunnat ajautuivat historialliseen kriisiin: kaksi kolmasosaa kunnista teki negatiivisen tuloksen – Katso oman kuntasi tuoreet luvut

Miten ihmeessä tämä selitetään? Miljardi tolkulla siirretty valtion tappioita kuntien kannettavaksi! Näin saadaan valtion tulos Sipilän hallituskaudelle näyttämään hyvältä. Olen itse miettinyt, että miten Sipilä sai aikaan mahdottomalta näyttäneen tuloksen positiiviseksi? No se selvisi tällä lehtijutulla. Sipilä on siirtänyt Suomeen kohdistuvan neljän vuoden velkataakan vähitellen kuntien kannettavaksi ja se räjähtää nyt käsiin. Järkyttäviä summia!

Tästä on oikeesti nyt oltava huolissaan, miten tämä tästä etenee.

 

Takaisin etusivulle

 
 
 
 
 

Arkisto

 
| 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 |