Pelastussanoma

 

Miekka Suomelle 
 
24.2.2020
 

Vastakkainasettelu Räsänen VS Ohisalo

Oikeuskanslerille tehty kaksi kantelua Maria Ohisalosta, josta lehti kirjoittaa seuraavaa:

Kantelut koskevat muun muassa Ohisalon lausuntoa siitä, että ministeri Pekka Haavistolla on hänen luottamuksensa.

Demokraatti kertoo, että oikeuskanslerille on tehty kaksi kantelua vihreiden puheenjohtajan, sisäministeri Maria Ohisalon lausunnosta, jonka mukaan ulkoministeri Pekka Haavistolla (vihr) on hänen luottamuksensa.

Demokraatin mukaan kantelut Ohisalon lausunnosta ovat yksityishenkilöiden tekemiä. Lehden mukaan toinen kanteluista koskee muun muassa sitä, onko ministeri Ohisalo yrittänyt vaikuttaa meneillään olevaan esitutkintaan puhumalla luottamuksesta ulkoministerille.

Lue lisää: Maria Ohisalo antoi tukensa Haavistolle: ”Suomalaisia lapsia on vankileirin kaltaisissa olosuhteissa – niitä lapsia on pitänyt auttaa”

Ulkoministeri Pekka Haavisto joutuu perustuslakivaliokunnan päätöksellä valtakunnansyyttäjän ja poliisin syyniin eli esitutkintaan.

Onko tässä jotain tuttua, josta eräs toinen joutui kovan väännön ja syyttelyn kohteeksi Vihreiden puolelta? Nimittäin Päivi Räsänen vilautti kansalaistottelemattomuutta, kun hänen uskonasioista oli kyse. Nyt Ohisalolla on täysin sama tilanne. Hän on ilmoittanut, että aikoo seisoa hakemansa asian takana, riippumatta edes siitä, että hän on poliisin ylin johto, joka tutkii Haavistoa rikoksesta epäiltynä.

Aika hurjaa ja varmaan joku huomaa vielä tämän yhtälön.

 

Takaisin etusivulle

 
 
6.2.2020
 

Ivalon lumiprofetia 2014

Jarmon uni 10.4.2014

Olin juuri tullut Jäämereltä käsivarren kautta Norjasta jonkun tutun helsinkiläisporukan kanssa ja palasimme Suomen puolelle. Tulimme pikkubussilla tai sen tapaisella jonnekin sinne ylälappiin, koin että varmaan Ivalon seudulle. Saavuimme jollekin portille, johon meillä oli avaimet mutta portin eteen kasatun jäätyneen lumen takia me ei päästy etenemään portista läpi ja sitten tuli ilta. Minut määrättiin vartioimaan avaimet kädessä tuota porttia, pääsin siitä sisälle ja ulos, mutta lumi esti portista kulkemasta suuremmilla ajoneuvoilla, koska lumikasa oli jäässä, eikä mikään lapio pystynyt jäiseen lumeen. Oli pakko odottaa. Muu porukka lähti jonnekin kaupunkiin nukkumaan yöksi ja minä jäin vartioon. Tunsin kuitenkin olevani paljon vartijana unessa, vaikka kyseessä oli vain portti ja jäätynyt lumikasa.

Aamu varhaisella lumi alkoi sulaa ja pehmetä, saatoin jollain lapion tapaisella auttaa kasaa pienemmäksi lapioimalla sitä pois portin edestä reunoilta alkaen. Keskeltä lumi oli vielä ihan jäässä, eikä siihen pystynyt. Kevät lunta oli kuitenkin melkein rinnan korkeudelle.

Sitten paikalle tuli joku paikallinen vanha mies, joka ihmetteli kun olen edistänyt kevään tuloa lapiolla ja sitten hän alkoi auttaa minua. Aamu oli jo tullut ja lumi oli tosi pehmeää. Sitten katsoin isoa kasaa portin edessä ja kokosin kaikki voimani ja kaadoin reunoilta jo täysin sulaneen korkean lumikasan joka ikään kuin pirstaloitui märälle asfaltille ja suli hetkessä pois kokonaan. Sitten sain portin kokonaan auki ja ajoneuvot mahtuivat kulkemaan.

Kun lumi oli sula, niin oikeastaan saman tien kun sain portin auki, saapuivat ystäväni takaisin suuria venäjän lippuja heilutellen ja venäjänkielisiä tervehdyksiä ja iskulauseita toistellen.

Siihen uni päättyi.

Ivalon tämän hetken lumitilanne on sellainen, joka sopii uneni kanssa yksiin, koska muistan, että hanki oli suorastaan jäätävän kokoinen, eikä pelkästään jäätävä (ironinen vitsi).

Unessa selvästi oli poikkeuksellisen paljon lunta, koska hanki oli yli miehen korkuinen.

Tämän kevään skenaariossa peilaten yllä olevaan profetiaan, saattaisi käydä niin, että lumien sulaessa yhtäkkiä, alkaa venäläiset provosoitua. Unessa olevat suomalaiset siinä kuulostavat enemmän katkeroituneilta isänmaallisislta, jotka hakevat ikäänkuin Venäjän tukea itsenäisyyteemme. Saavat sitten mitä saavat, koska Jumalaa he eivät tunne.

 

Takaisin etusivulle

 
 
17.1.2020
 

Putinista?

En muuten ihmettelisi, jos näkisimme Putinin ottavan toisenlaisen vallan kokonaan, koska häntä varmasti kiinnostaa perustaa tsaarius uudelleen ja johtaa maata elämänsä loppuun saakka sillä tavalla ja antaa poliittisten päättäjien ottaa maan ongelmat niskaansa.

Tää on skenaario tietenkin, eikä profetia. Olen tästä puhunut jo 2007 tai 2008 jossain siellä vuosien takaa, että Putin varmaan tekee tämän liikkeen jossain kohtaa. Hänen paineekseen nimittäin tulee vastaan perustuslailliset virkakaudet ja monarkia vapauttaisi hänet siitä taakasta.

Noo… nähtäväksi jää…

 

Takaisin etusivulle

 
 
15.1.2020
 

Putin vetäytyy syrjään?

Tänään lehtilööpit paukuttaa Venäjän hallituksen äkkierosta. Voidaan puhua shokkierosta. Mitä tämä siis tarkoittaa?

Putin väläytti vetäytyvänsä syrjään ja tahtovansa parlamentille enemmän valtaa, ainakin pääministerin nimittämisen suhteen.

Venäjähän on aina ollut vahvasti diktatuurinen, tai ainakin sen hallinnot ovat siihen ajautuneet jo satoja vuosia, nimittäin ei kommunismikaan ollut mikään kansanvalta, keisarikunnista puhumattakaan. Ei myöskään Jeltsinin jälkeinen aikajakso ollut mikään demokratia. Päin vastoin, sen irvikuva, jos katsotaan kuinka siellä esitetään domokratiaa, olematta sitä yhtään ainoaa päivää.

No mutta jos nyt mietitään asiaa, miksi juuri nyt. Miksi tähän mennessä aina saadaan kuulla Putinin viilipyttymäisestä johtajuudesta, jolla tämä ei ole provosoinut ainakaan sotia, vaikka selän takana nimenomaan on niin tehnyt. Mutta Suomea tämä ei ole sohinut millään tavalla oikeastaan.

Nyt tilanne saattaa muuttua ja on muututtava, koska profetiat ei ole annettu turhaan. Venäjälle tulee Suomea kohtaan aggressiivinen johto, jota tähän saakka Taivaan sotavoimat ovat estelleet, kuten tiedämme. Itärajalla on ollut enkelivartio ja se otetaan sieltä pois.

Meillä on siis kevät, joka tuo meille paljon vielä yllätyksellisiä käänteitä.

 

Takaisin etusivulle

 
 
25.12.2019
 

Saatana käyttää taidetta, se on sille tuttu juttu

Tämä video on Haaviston mainosvideo, vaikka kuinka minä en ainakaan sitä miksikään muuksi olisi heti uskonut. Niin isänmaallinen ja hieno kuin olla voi… ”hyvää suvaitsevaisuutta” Mutta peto takana, tämä on kaikkea muuta!

Haavisto ja Vihreät haluavat romuttaa maamme itsenäisyyden globalismiin, joka oli nimenomaan Babylon, jonka Jumala tuhosi, jottei koko ihmiskunta tuhoutuisi vedenpaisumuksen jälkeen. Siksi Jumala hajotti maailman kieliin ja kansoihin, jottemme kaikki kerralla pilaantuisi.

Vanha sanonta: älä pistä kaikkia munia samaan koriin. Tämä viisaus oli jo silloin Jumalan tiedossa ja siksi golobalistit ovat pahasta ja kansallisvaltiot hyvästä. Mutta saatana käyttää itsenäisyyden peruskiviä mm. näin taiteen avulla kauniilla isänmaallisella laululla ajaakseen maatamme tuhoon.

Jumala on säätänyt maallemme erityisen tehtävän. Sen näkyy kaikessa mitä maamme on, sen lipussa, historiassa ja kaikessa mitä maamme sisältää. Kuin Turku versus Jerusalem, jota olen verrannut. Olemme lopunajan evankelista, josta nousee säkkipukuinen todistaja, joka häikäisee kaikki maailman kansat käsittämään, kuka on Herra ja kuka on tulossa. Osa ei vain halua tajuta ja vitsaukset vain tuota myöden pahenee, joten he mieluummin kärsivät, kuin tunnustavat. Se tulee olemaan merkillistä.

Porvoon kirkko poltettiin tässä taannoin ja se rakennettiin uudelleen ja nyt tänä jouluna se on valaistu vaaleanpunaiseksi. Onko tämä siis merkki siitä luopumuksesta, jota kirkko harrastaa? Takuulla on, koska eniten tämä luopumus näkyy ruotsinsuomalaisissa, jotka aiemmin ovat olleet päin vastoin, erityisen kristillisiä. Hehän juuri toivat meille evankeliumin 1100 luvulla, joten eiköhän se niin ole, että Fin – land on se maa johon kaikki loppuu tai päättyy ja josta se sitten räjähtää herätyksenä kaikkialle.

Elämme kummia aikoja ja sanonen vaan, että kaikella on tarkoituksensa ja merkityksensä, kuten Porvoon kirkolla, joka vanha poltettiin ja uusi valaistiin vaaleanpunaisena, kuten ilmestyskirja asian kertoo.

Vanhurskas on nyt hyvä olla. Meille on luvattu 7-vuotinen lehtimajanjuhla Taivaassa, jossa meistä tehdään Kristuksen morsian. Pidä siis kruunustasi kiinni loppuun saakka!

 

Takaisin etusivulle

 
 
10.12.2019
 

Tälle hallitukselle raamatunpaikka

Jesaja 3:4-12 Ja minä panen nuorukaiset heille päämiehiksi, ja pahankuriset hallitsevat heitä. Kansassa sortaa kukin toistaan, jokainen lähimmäistään; nuorukainen rehentelee vanhusta vastaan, halpa-arvoinen arvollista vastaan. Kun veli tarttuu veljeensä isänsä talossa sanoen: ”Sinulla on vielä vaatteet, rupea ruhtinaaksemme ja ota huostaasi tämä raunioläjä”, niin tämä sinä päivänä korottaa äänensä sanoen: ”Ei minusta ole haavoja sitomaan; ei ole minun talossani leipää, ei vaatetta, älkää panko minua kansan ruhtinaaksi”. Sillä Jerusalem kaatuu ja Juuda kukistuu, koska heidän kielensä ja heidän tekonsa ovat Herraa vastaan ja he uhittelevat hänen kunniansa kasvoja. Heidän kasvojensa hahmo todistaa heitä vastaan; syntinsä he tuovat julki niinkuin sodomalaiset, he eivät niitä salaa. Voi heitä! Itsellensä he pahaa tekevät. Sanokaa hurskaasta, että hänen käy hyvin, sillä he saavat nauttia tekojensa hedelmiä. Voi jumalatonta! Hänen käy pahoin, sillä hänen kättensä teot maksetaan hänelle. Minun kansani käskijät ovat lapsia, ja naiset sitä hallitsevat. Kansani, sinun johtajasi ovat eksyttäjiä, he ovat hämmentäneet sinun polkujesi suunnan.

Tuossa lopussa toteutuu mm. Greta Thunberg ja nyt sitten pääministerimme Sanna Marin, jotka harhaan ovat johtaneet ja heidän agendansa ei ole Jumalasta. Hallituksessa 12 naista = opetuslasten luku.

Mediatalo Reuters pyysi Malesian 94-vuotiasta pääministeriä kommentoimaan 34-vuotiaan Sanna Marinin valintaa Suomen pääministeriksi.

Maailmalla on viime päivinä levinnyt uutinen Suomen Sanna Marinin, 34, noususta maailman nuorimmaksi pääministeriksi. Nyt hänelle on antanut neuvoja maailman vanhin virassa oleva pääministeri, Malesian 94-vuotias Mahathir Mohamad.

– Samaan aikaan kun uskomme nuorten ihmisten idealismiin, heidän olisi tärkeää myös ottaa huomioon vanhojen ihmisten kokemus. Näin syntyy näiden kahden yhdistelmä, ja se on hyväksi, Mahathir sanoi Reutersin pyydettyä häneltä kommenttia Marinin valinnasta.

Milloin idealismi on ollut hyväksi? Ei koskaan! Vain ja ainoastaan analysoiminen ja järki saattavat tuoda hyvinvointia. Jeesus usko on ainoa ideologinen suunta, joka toimii ja sekin vain nöyryyden kautta.

 

Takaisin etusivulle

 
 
6.12.2019
 

HYVÄÄ ITSENÄISYYSPÄIVÄÄ!

Sitten knoppitietoa siitä, miksi itsenäisyyspäivän kynttilöitä poltetaan yleensä kaksi rinnakain. No siihen on monta selitystä, kuten Ruotsin kuninkaallisten vierailusta aina koti- isänamaa-ajatteluun.

Yksi selitys on silti ylitse muiden. Vanhoissa taloissa oli yleensä aina kaksi ikkunaruutua rinnakain, jossa poka keskellä ja ikkunat olivat lämmöneristyksen vuoksi melko pieniä, joten ikkunalle asetettiin luonnollisesti kynttilä per ruutu. Siinä kaikki!

Kristityt kavahtavat aina että mihin ihmeeseen se uskonto taas katosi, esim. juurikin näiden kynttilöiden määrässä. Voimme kuitenkin nähdä sen aivan suoraan lipussamme, jossa on Jumalan Taivaan sinisen värinen risti, jossa heijastuu rakas uskontomme vapahtajaamme Jeesukseen. Juutalaisen ylipapin puku oli aina sininen. Joten ei siis ihme, miksi vasemmiston jumalattomat vihaavat Suomen ristilippua niin paljon.

 

Takaisin etusivulle

 
 
5.12.2019
 

Itsenäisyytemme

Tässä mietin Suomen itsenäisyyttä siitä näkökulmasta, jolla Jumala sitä ajattelisi. En jaksa uskoa, että Jumala asettaa määräaikojaan ihmisten merkkipaaluille, vaan niille Hänen itsensä asettamille tapahtumaketjuille ja niiden merkkipaaluille.

Kun lähdetään katsomaan Suomen itsenäisyyttä, niin sehän julistettiin tietenkin 6.12.1917 yksipuolisesti Suomi itse, jonka seurauksena saman tien syttyi Venäjän provosoima ja agendoima sisällissota. Siksi se todellakin oli Suomen vapaussota!

Venäjämieliset helsinkiläiset, aivan kuten tänä päivänä, ovat aivan kuin samanhenkisinä olisivat. Silloin he sytyttivät punalyhdyn Graniittilinnan torniin Hakaniemessä. Siellä Kallio-Hakaniemi akselilla Helsingissä on edelleen sama anarkistinen vasemmiston henki, joka liittyy Isebelin haureuden hengen kanssa erittäin ilkeäksi kokonaisuudeksi pride-henkisen, feministisen suvaitsevaisuusvalheiden kanssa.

Venäjä oli 1918 koko Suomen veljesvihan takapiruna, joka jatkui vielä senkin jälkeen, 1939 tapahtumien kautta aina tähän päivään saakka. Suurin osa venäläisistä pitää maatamme edelleen omanaan.

No jos nyt katsotaan todellista Suomen itsenäisyyttä, niin meidän pitää mennä 1917 joulukuun jälkeisestä tilanteesta aina vuoden 1920 kesäkuun 12. päivään saakka, jolloin rauhaa Suomen ja Venäjän välillä alettiin viemään päätökseen. Sehän allekirjoitettiin vasta 14.10.1920 Tartossa Virossa.

Suomi siis ei ollut varsinaisesti itsenäinen vielä vuonna 1917 eikä ennen kuin vasta sitten kun se oli tehnyt Venäjän kanssa rauhansopimuksen. Suomi siis täyttää Jumalan silmin sata, vasta ensi syksynä.

Olisi siis aika ennakoitavissa, jos Venäjä hyökkäisi maahamme noiden kahden päivämäärän välillä ensi vuonna. Jälkeen 12.6.2020 ja ennen 14.10.2020, jolloin Suomi täyttäisi oikeasti vasta sata vuotta.

 

Takaisin etusivulle

 
 
21.11.2019
 

Pakko taas peilata vanhaan profetiaan

Postilakko ja sen mainingit heijastuvat nyt ministeriöön, yhteen naisministeriin ja mm. pääministeriin sekä arvatenkin kolmanteen vielä. Mutta kun tämä heijastuu tällä hetkellä suureen lakkosumaan sekä mielenosoituksiin jne. niin väkisinkin tässä tulee mieleen vanhan profetian sanat. Joko tässä tullaan siihen mistä tämä profetia puhuu: ”kaksi miesministeriä ja yksi naisministeri ovat tehneet salaisen sopimuksen”.

Lehti otsikoi: Paatero tiesi Postin suunnitelmista alentaa palkkoja – näin selitykset muuttuivat vain yhdessä päivässä

https://www.is.fi/politiikka/art-2000006316718.html

Meri-Lapin profetiat 2009

– Suomen hallituksessa paljastuu asioita, jotka aiheuttavat suuren hämmingin maassa. Kaksi miesministeriä ja yksi naisministeri ovat tehneet salaisen sopimuksen ja tuo sopimus aikaansaa maahan jopa mielenosoituksia ja levottomuutta. Maahan julistetaan poikkeustila.  Myöhemmin torstaina tähän samaan asiaan saatiin lisää selvennystä. Nuo ministerit ovat saaneet ja tehneet päätöksen pimeyden aikaansaamana ja pimeyden henki on vaikuttanut asiaan.

– Lisäksi Suomen hallituksessa tapahtuvaan sekaannukseen ja hämminkiin tuli lisää valaistusta. Sopimus, jonka kaksi miesministeriä ja yksi naisministeri ovat tehneet, päätöksen alkulähde on pimeydestä ja syvyydestä. Tulee suuri hämminki Suomeen. Päättäjät antavat ristiriitaisia määräyksiä ja ohjeita ja välillä ei tiedetä kuka maata johtaa. Tänään tuleva määräys kumotaan huomenna ja maassa on poikkeustila.

Nämä kaksi kappaletta ovat siis sanomia saman seurakunnan Meri-Lapin Missiosta.

Tässä tullaan niin lähelle yllä olevan profetian toteutumista, että tätä on syytä tarkkailla ja tämä on syytä huomioda. Lisäksi kun luet pariinkin kertaan tuon yllä olevan, niin näet, kuinka maamme on juuri kuvatunlaisessa tilanteessa. Kukaan ei oikein edes tiedä kuka maatamme johtaa. Tämä päättyy vain kuvatunlaiseen tilanteeseen ja uusiin vaaleihin, jonka surauksena rajat pannaan kiinni, jonka kaltainen sanoma myöskin tuli tuossa missiossa.

http://www.pelastussanoma.fi/Profetiat/Merilapin%20profeetallisia%20viesteja.htm

Kannattaa lukea sillä silmällä, että nämä tosiaan olivat paloja ja kooste noista profetioista, joita nuo saivat, eikä niissä siis ole kronologista järjestystä.

 

Takaisin etusivulle

 
 
21.9.2019
 

Jumalattomalta hallitukseltamme voimme odottaa edesvastuuseen tulon

Maassamme on tänä päivänä niin jumalaton hallitus, ettei historiamme taida tuntea moista koskaan, maamme 100-vuotisessa historiassa.

Tämä hallitus on varmasti se hallitus, jonka vallassa olemisen aikaan kaiken tuomion tulisi lagettaa. Se näkyisi parhaiten, kun juuri tällainen hallitus joutuisi katsomaan Jumalan rangaistuksia maatamme silmällä pitäen.

Aikoinaanhan tuli profetia, jossa sanottiin, että kaksi miesministeriä ja yksi naisministeriä tekevät jumalattoman liiton eduskunnan tietämättä ja saavat aikaan valtavan mullistuksen. Sitä sopii odotella!

Nimittäin Antti Rinteen hallitus on pettnyt jo lähes kaiken lupaamansa ja tehnyt valkoisesta mustaa ja mustasta valkoista. Sille ei mikään riitä… Ministerien ja heidän avustajien palkkioita se hanakasti on nostamassa mutta koko kansan se petti, ottamalla kaikelta siltä muulta, jolle se nimenomaan lisää varoja lupasi. Köyhät ja keskituloiset menettävät taas eniten.

Melkoisessa myllyssä ollaan ja ihmetellä täytyy, miten tästä vielä ensi keväälle selvitään. Rinnettä jo viedään sanoistaan EU:ssakin tilille ja tämä on tietysti vasta lopun alkua, joten pitkä ja kallis talvi on tulossa. Sähköyhtiöt korottaa siirtomaksuja, joita ei pitänyt koskaan edes tulla… niin polttoainekuluja, kuin muutakin ollaan nostamassa kovaa kyytiä. Saas nähdä miten pienituloisten talous kestää talven yli.

Jumalan rangaistukset ovat aivan kulman takana! Jännittävää nähdä, tuleeko vuoden vaihteen jälkeen Israelin alueen rauhanneuvottelut ja päästäänkö siihen veret seisauttavaan sopimukseen, joka kuuluisi, että Israel ja sen lähinaapurit ovat luoneet 7-vuotisen rauhansopimuksen.

Noh, sekin jää nähtäväksi… Samoin pitää alkaa Niilo Ylivaninion viljapeltonäkykin viimeistään keväällä sitten, jossa Venäjä alkaa uhitella Suomea. Se on profetoitu ja se toteutuu, miekan kahvaa myöden, kuten Arkkipiispa Johansson sen enkelin tuomana kertoi. Kaikki profetiat alkavat summana toteutua. Uskon nimenomaan, että nämä jotkut pienet profetiat aloittaa vyöryn, johon ei tule loppua. Pieniin profetioihin lasken mm. omani, Michael Shcumacherista, joka heräsi koomasta ja hän vielä tullaan kuulemaan, kun hän kertoo nähneensä jotain erikoista tajunnan tai kooman takana. Hän tulee kertomaan vielä sen ja sitten se profetia on merkki siitä, että nyt alkaa loputkin profetiat kaatua päälle, kuin dominopalikat… päättyen sitten kesän kynnykseen, todennäköisesti omerin laskennan päätepäivään 1.6.2020 mahdolliseen morsiamen ylösottoon.

Tietysti kun näin sanon, niin pilkkaajat tämän kääntävät jälleen tutulla tavalla omin valhetulkinnoin, mutta se ei minua haittaa sinä päivänä, kun me pääsemme Jeesuksen luo. Sinä päivänä kaikki pilkka muuttuu kiitoksiksi ja palkitsemisiksi jaksamisesta. Palkinnot jakaa itse luojamme ja vapahtajamme Jeesus Kristus, joka tuli lihaksi ja lunasti meidät pois synnin pakkokuolemantuomion alta ikuisuuteen!

Tule Herra Jeesus ja toteuta tämä kaikki!

 

Takaisin etusivulle

 
 
 
 
 

Arkisto

 
| 2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 |