Pelastussanoma

 

Miekka Suomelle 
 
21.6.2019
 

Miksi länsimaissa lapsia ei synny, kysyy lehti

Tämä ja moni muu, lasten kasvatukseen liittyvä juuritason työ, on ollut pilalla jo vuosikymmeniä ja hedelmät näkyvät kaikkialla.

Se miksi lapsia ei synny, on 100% syy feminismillä, joka ajaa naisten oikeuksia, välittämättä mistään muusta.

Ennen vanhaa isät ja äidit olivat kauhuissaan, jos tytär ei ollut päässyt naimisiin jo nuoressa iässä. Nykyään naiset tekevät uraa, eivätkä halua ajatellakaan avioliittoa ja usein lapset sitten jäävät kokonaan tekemättä ja jos niitä tulee, niin 1-2 lasta korkeintaan.

Kaukana takana ovat ne ajat, jolloin naiset olivat nöyriä miehelle ja kuuliaisia vanhemmille.

Naisille nykyään kohteilaisuus on loukkaus ja hellä kosketus on seksuaalista häirintää. En mä oikeen ymmärrä miksi maailman on pakko mennä tällaiseksi. Niin kai sen pitää, jotta 7 vuotta ennen tuhatvuotiskautta, ei lapsia ainakaan uskoville enää syntyisi.

 

Takaisin etusivulle

 
 
21.6.2019
 

Suomen johtajat muuttuvat ylimielisiksi heti valittuaan

Mä keräsin jo aikoinaan Petteri Orposta tällaisen muutoskuvaparin ja näin jo siinä itkettävän kauhean eron, kuinka ylpeys ja asema otti vallan.

Nyt näkee joka tässä meidän uudessa pääministerinkuvassa, hurjan muutoksen. Tuo kertakaikkiaan on täynnä itseään ja alentaa kaikki ympäriltään. Katsokaa itse noita kuvia… Hirvittävää!

Kun katsomme mm. Trumpin kuvia, niin hän ei ole ylimielinen, vaan pikemminkin kärsivä ja tuskainen. Mutta miehellä on nöyrä asenne Jeesukseen Kristukseen. Se tekee miehestä miehen.

Suomen jumalaton hallitus on täynnä omahyväisyyttä ja suorananaista uhoa. Jeesus Kristus, lopeta tämä hallitus pikaisesti, vaikka me ymmärretään, että sinä sallit tämän asettua koska kansa sen ansaitsi. Armahda kansaa… tai älä enää tee sitäkään, se vain pitkittää pahuutta.

 

Takaisin etusivulle

 
 
17.6.2019
 

Tämän profetian on pakko toteutua!

Suomen vaakuna ei ole suotta tämän näköinen, missä on Islamin miekka leijonan jalkojen alla. Me tulemme voittamaan, sillä Juudean jalopeuran päässä on kruunu, kuninkaamme merkkinä ja vaakunaleijonamme kädessä on Raamattu, kaksiteräinen suora miekka, Jumalan sana (Joh. 1:1-5)

Emme siis ole tyhjän päällä, vaikka hallituksemme onkin nyt mitä on. Sen uskon pitävän olla juuri nyt, mitä se on, nimittäin, se tulee alas ja putoaa sijoilleen. Tulee uudet vaalit ja uusi hallitus, jonka johdolla me menemme sitten vaikeitten aikojen läpi.

 

Takaisin etusivulle

 
 
13.6.2019
 

Onpas tänään tuttu kuva MTV3 uutissivulla

Niilo Yli-Vainion näky v.1956 Alajärvellä (Mauno Saaren kirjasta Saarnaaja, s. 266-267) 
Nämä tapahtumat selvisivät minulle tavallaan jo vuonna 1956 Alajärvellä, kun seurakunnan rukoushuonetta rakennettiin. Olin sairas jo, 36-vuotiaana. Tuli ilmoitus, ”pääni näky”, ei ilmestys eikä uni, vaan näky, yöllä! 
Näin suunnilleen hehtaarin kokoisen viljavainion. Seisoin sen reunassa. Minulla oli halu ruveta sitä leikkaamaan, mutta vainio oli vihreä. 
Kuva katosi niin kuin filmi katoaa. 
Sitten ilmestyi sama vainio taas. Nyt se näytti kypsältä, mutta kun katsoin sitä, siinä oli ohdakkeita ja juolaa. Taaskin minulla oli tunne, että pitäisi ruveta leikkaamaan. 
Mutta tämäkin kuva katosi. 
Sitten tuli kolmas kerta. Pelto oli muuttunut kullankeltaiseksi. Sellaiseksi kuin pellon pitää leikkuuaikana olla. 
Taas kuva katosi ja tuli sitten neljännen kerran. Tuuli nousi, idästä, toi synkkiä pilviä, isoja lonkoja, ne laskeutuivat alaspäin. Minulle tuli tunne, että tulossa on hirmumyrsky. 
Juuri silloin lähtivät vanhanaikaiset vankkurit liikkeelle. Tuli miehiä, jotka nostivat hirmuisella kiireellä lyhteitä vankkureille, leikattua viljaa, pilvien alla, tuulessa, mustien pilvien alla. 
Siihen päättyi näky. 
Olin hereillä ja tajusin sellaisen päivän tulevan, jona Jumalan viljaa kootaan kiireesti, myrskyn alta, aivan samanlaisin vanhanaikaisin keinoin kuin aikaisemmin, kuin alkuseurakunnan aikana. 
Se tarkoittaa esimerkiksi sitä, ajattelin, että herätys alkaa myöhään, niin että pelto on ja vilja on jo kasvanut ja ollut, leikkuuta on mietitty. Ja kun herätys alkaa, se alkaa nopeasti, ihmein, merkein ja tunnusteoin. Sen vuoksi se etenee niin, että kuuroille ei tarvitse huutaa. Ei tarvitse temppuilla eikä keksiä konsteja, ei tarvitse kuin antaa mennä, vanhanaikaisilla vankkureilla, ei tarvitse kuin vain julistaa evankeliumia Jeesuksesta.

 

Takaisin etusivulle

 
 
5.6.2019
 

Mörkö iskee sisään, postimerkki

Jouko veli huomautti tänään maillilla aiheesta.

Lehti:

Nyt oli ajoitus kohdillaan: Tämä Mörkö-postimerkki ilmestyy tänään – ”Todella onnekas sattuma”

Sattuma? Heh… niinpä niin… Kuitenkin mörkö-merkin suunnittelu alkoi jo vuosi sitten. Se julkaistaan ”sattumalta” nyt, kun Mörkö on koko Suomen puheenaihe. Sen sitten aika näyttää, milloin idän mörkö iskee. Siinä on Suomi ja sen itäinen raja suoraan mörön selän takana ja muumipeikko katselemassa ymmällään mitä tehdä, iskeekö mörkö vai ei.

 

Takaisin etusivulle

 
 
2.6.2019
 

Sipilän hallitus kaatoi velat kuntien niskaan

Ei voi olla totta! Katsokaapa tätä: https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/6f68 … 695aeb9a9a

Kunnat ajautuivat historialliseen kriisiin: kaksi kolmasosaa kunnista teki negatiivisen tuloksen – Katso oman kuntasi tuoreet luvut

Miten ihmeessä tämä selitetään? Miljardi tolkulla siirretty valtion tappioita kuntien kannettavaksi! Näin saadaan valtion tulos Sipilän hallituskaudelle näyttämään hyvältä. Olen itse miettinyt, että miten Sipilä sai aikaan mahdottomalta näyttäneen tuloksen positiiviseksi? No se selvisi tällä lehtijutulla. Sipilä on siirtänyt Suomeen kohdistuvan neljän vuoden velkataakan vähitellen kuntien kannettavaksi ja se räjähtää nyt käsiin. Järkyttäviä summia!

Tästä on oikeesti nyt oltava huolissaan, miten tämä tästä etenee.

 

Takaisin etusivulle

 
 
22.5.2019
 

Tässä tämä taas näkyy selvästi! – Napakymppi paritusohjelma myös homoille!

Homot ja lesbot eivät ole muuta kuin seksiaddikteja, joille kelpaa kaikki ja heti. Se näkyy selvästi homojen ja heteroiden käytöksestä. Nämä ovat heti toistensa kimpussa suutelemassa kun heterot taas aloittavat tämän kaiken NORMAALISTI, kauniisti halaamalla ehkä mutta siveästi. Kun taas nämä aloittavat seksuaalisen kontaktin heti ja saman tein jatkoille ja sänkyyn. Kaikki on ohi muutamassa hetkessä ja sitten haetaan vain uutta.

 

Takaisin etusivulle

 
 
18.5.2019
 

Suomelle on tultava rukoileva hallitus

Uskon että nimenomaan tämä hallitusyritys kariutuu omaan toivottomuuteensa ja sitä seuraa uudet vaalit, mieleneosoitusten vuoksi. Nimittäin Perussuomalaiset ovat jo nyt niin suuri, että se yltäisi helposti yli 20% äänistä. Homma vaan jatkaa samaa rataa kun näemme mihin kurimukseen tämä hallituskytös äänestäjänsä on laittamassa vihervasemminton saatanallisimmalla voimalla.

Haluan tuoda nyt tuonne palstalle tuodun profetian:

Uskovan miehen 28.7.2015 Herralta saama ilmoitus

Perussuomalaiset tulevat jakaantumaan ja syntyy uusi puolue vanhan rinnalle. Uusi puolue tulee olemaan radikaalein puolue eduskunnassa. Siihen liittyvät kovimmat oikeistovoimat. Hallitus hajoaa ja järjestetään uudet vaalit. Suomi eroaa EU:sta.

 

Takaisin etusivulle

 
 
14.4.2019
 

SUURI PÄIVÄ SUOMELLE!

Nyt nähdään onko maamme jumalattomuus kääntymässä oikeaan suuntaan. Minä haluan huomauttaa, että Jumala vaikutti Faaraoihin ja roomalaisten ylimyksiinkin. Ei Jumala ole kädetön… HÄN LOI KAIKEN! Joten Jumalalla on toimivaltaa… eikä ole yhtään ainoata hallitusta, jolle Hän ei olisi kyennyt sanomaan että ei tai kyllä.

 

Takaisin etusivulle

 
 
10.4.2019
 

Sattupas sopivasti edelliseen

HUOM! Vaikka tämä on Liike Nyt vaalimainos, niin Hjallis Harkimo osuu juuri siihen mistä kirjoitin… tai siis piirsin kuvan edellä. Kannattaa silti katsoa Hjalliksen sanoma ja jättää se loppu sitten vaikka katsomatta, nimittäin niin hyvää ei maailma ilman Jumalaa tee, että se pysisi hyvänä.

 

Takaisin etusivulle

 
 
 
 
 

Arkisto

 
| 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 |