Pelastussanoma

 

Miekka Suomelle 
 
28.10.2023
 

Suomen Lapista löytyi 100 miljardin malmiesiintymä

Tästä löytyy selitys, miksi Hesekiel 38. luvussa puhutaan sanoin: ”ryöstettävää ryostämään” !!

Onhan se totaalista ryöstöä jos puhutaan koko maan velkaa verrattavasta summasta.

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/d178a508-6543-4815-a524-15f5d76977f7

Hesekiel 38:10-12 Näin sanoo Herra, Herra: Mutta sinä päivänä tulee mieleesi jotakin, ja sinä mietit pahan juonen ja sanot: Minä hyökkään suojattomaan maahan, karkaan rauhallisten ihmisten kimppuun, jotka asuvat turvallisina-asuvat muuria vailla kaikki tyynni, ja joilla ei ole salpoja, ei ovia. Sinä aiot saalista saada, ryöstettävää ryöstää, ojentaa kätesi raunioita kohti, jotka on saatu asutuiksi, ja kansaa kohti, joka on koottu pakanakansain seasta, joka on hankkinut karjaa ja omaisuutta ja asuu maan navassa.

Vain Suomen Lapissa eletään edelleen ilman salpoja ja ovia, maan navassa, koska Pohjan Tähti oli aikanaan kaiken kaupankäynnin kulkureittien kompassi, jota kutsuttiin maan navaksi jo Hesekilin aikaan 500 eKr.

Lisäksi Suomen Lappia voidaan kutsua suojattomaksi maaksi, rauhallisten ihmisten kimppuun, asuvat vailla muuria, samoin kuin Lapin sodan jälkeen saatu poltetut rauniot asutuksi ja kerätty omaisuutta.

Mikään muu paikka maailmassa ei vastaa tätä koko kuvausta yhdessä!

 

Takaisin