Pelastussanoma

 

Miekka Suomelle 
 
28.1.2024
 

Nyt alkaa jokainen skeptikkokin miettiä

Iltasatulehden juttu presidentin vaalipäivän ensimmäisen kierroksen aamulla toi valoon venäläisen hallinnon aikomukset ja ne ovta kaukaa vuosikymmentenkin takaa voimassa.

Tässä nyt näkyy selvääkin selvemmin… sanonko ISOILLA KIRJAIMILLA, SELVÄÄKIN SELVEMMIN se, minkä venäläiset aikoo Suomelta ottaa.

Kuten tiedämme, viime syksynä lehdet hehkuttivat hyvin vaarallisia asioita julki, josta pitäisi olla suut supussa, kuten Raamattu opettaisi, ”kel onni on, se onnen kätkeköön ja kel aarre on se sen piilossa pitäköön”. Se on viisaus, jonka tyhmät itsekkäät suomalaiset kailottaa julki koko maailmalle. Me olemme löytäneet 100 miljardin aarteen tuolta Inari Sodankylä väliseltä maakaistaleelta.

Todella typerää ja ottajia siihen rahaan löytyy heti rivistä diktaattoreita, lähimpänä juuri se, joka reviirikseen jo sen maakaistaleen itselleen sitoi.

Tästä ei enää selvemmäksi suunnitelmia voi paperilla esittää naapurilta.

Ja miettikääpä sitä, kuinka monta kertaa olet kuullut lauseen, ”mitä ne venäläiset jollain Lapilla tekevät” ja ”sanoppa yksikin syy, miksi venäläiset kiinnostuisivat tuosta pohjolasta”! Melkeen klisee skeptikkojen suusta nämä lauseet ja lopputulos 180 astetta päin vastoin, pohjoinen kalotti on venäläisille erityisen tärkeä alue ottaa täyteen hallintaansa.

 

Takaisin