Pelastussanoma

 

Miekka Suomelle 
 
4.1.2024
 

Eeron rukousvastaus

Mä olen itse jo monta vuotta kokenut, ettei Suomen puolesta enää saa rukoilla, vaan kansan, että se kääntyisi. Eero veli kirjoitti tänään ryhmämailissa näin:

Shalom!

Mulla kävi tänään sellainen sattumus, jossa voisi ehkä olla jotain: olin pannuhuoneella sytyttelemässä tulia ja rukoilin samalla siunausta perheellemme ja kodillemme. Sitten kun pyysin siunausta tälle maalle (ja kansalle, jota en ehtinyt sanomaan), niin retkijakkaran kangas mun alla petti ja pyllähdin lattialle. Mihinkään ei sattunut, mutta ”romahdus” oli kertakaikkinen ja yllättävä.

Jouduin käyttämään sytyttämiseen kaksi kokonaista Helsingin kaupungin virallista kaupunkilehteä, jotka oli kulkeutuneet meille jostain ja kun oli jäisiä klapeja ja niin edelleen. En tiedä onko tällä merkitystä, mutta tiesin jotenkin etukäteen, että vähempi ei riittäisi.

Sitten myös kun tulin myöhemmin pihalta sisään niin oli hetkellinen sähkökatkos.

Tietenkin mietin, että koskeeko tämä tipahtaminen minua itseäni, mutta se tapahtui kyllä hyvin selvästi Suomea koskien, jos nyt on mitään, ajattelin kuitenkin jakaa teille.

Siunausta tähän pakkasviikkoon!

t.Eero

 

Takaisin