Pelastussanoma

 

Miekka Suomelle 
 
2.7.2024
 

Pride lippu pressan linnan pihalla

Tämä on kyllä äärimmäinen asia, voida Jumalan ymmärtää ja katsoa läpi sormien. Ei kertakaikkiaan mahdollista. Pride lippu presidentin linnan virka-asunnon pihalla, koko Suomen ns. arvostetuimmassa paikassa. Ei siis missään kirkkoherran viraston, tai jonkun Kiasman pihassa, vaan valtiollisen päämiehen virka-asunnon pihalla. Se on kyllä melkoinen pohjakosketus.

Saas nähdä, miten tämä tästä etenee… nimittäin, kyllä tässä pitää jo pikku hiljaa alkaa näkyä se, ettei Jumala enää voi kerta kaikkiaan tätä sallia.

Kristityt Jumalan omat tässä kärsii todella paljon, koska se myös nakertaa meidän luottamustamme Jumalaan kaikkivoipana ja sellaisena, joka ei salli ihan kaikkea tapahtuvan. Tätä luopumusta nyt on jatkunut jo kymmeniä vuosia, aina sieltä 70-luvulta saakka, kun abortti sallittiin ja 20 tuhatta naista antoi surmata omat lapsensa. Sitten mentiin homouden sallimiseen ja pian naispappeuden ja loppu onkin jo lähihistoriaa.

 

Takaisin