Pelastussanoma

 

Israelin rauha 
 
2.6.2018
 

Yksi ainoa maa on enää Israelin puolella!

Mitä tapahtuu kun Daniel 8. luvun tapahtumat käyvät toteen ja USA jakaantuu neljään osaan? Vastaus on TÄYSIN SELVÄ! Kaikki kansat vihaavat Israelia, Jumalan kansaa jota ITSE JUMALA on luvannut suojella. Voi noita reppanoita mihin he alkavat!

https://yle.fi/uutiset/3-10235469 2.6.2018 klo 00:01

Yhdysvallat on odotetusti kaatanut veto-oikeudellaan palestiinalaisten suojelua koskevan päätöslauselmaluonnoksen.

 

Takaisin etusivulle

 
 
14.5.2018
 

TÄNÄÄN ISRAEL TÄYTTÄÄ 70 vuotta!

Israel julistaa Jerusalemin pääkaupungikseen ja USA avaa sen kunniaksi suurlähetystönsä Jerusalemiin.

Israelin rajalla tuhansia ihmisiä – seuraa suoraa lähetystä Yhdysvaltain suurlähetystöä vastustavista mielenosoituksista.

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000005679553.html

…ja tasan viikko (7pv) on Omerilaskenta päättynyt. (Omerin laskenta päättyy 20.5. klo 18:00 mutta jatkuu 24h joten se on ohi 21.5. klo 18:00)

Facebookista:

Saul-benjamin Leinonen
Tämä päivä on maailmanhistorian yksi tärkeimmistä. Jerusalem julistetaan Israelin pk:si ! Ja tästä alkaa ”ne 3 ja puoli Aikaa.. ”
 

Takaisin etusivulle

 
 

Takaisin etusivulle

 
 
7.12.2017
 

H-HETKI lähenee!!!

Me elämme nyt jännittävien asioiden ja päivien keskellä. Nyt aivan tässä hetkessä ratkeaa monta yksityiskohtaa, jotka tulevat olemaan suuntaviitat viimeiselle 7-vuotiselle ajanjaksolle, jota kutsutaan lopunajoiksi.  Ensimmäinen 3 ja puoli vuotta on ns. ahdistuksen aikaa ja toinen 3 ja puoli vuotta menee Jumalan suurena vihan aikana, jossa täyttyy ne kaikki kauheat vitsaukset, jotka iilmestyskirjaan on kirjoitettu.

Tämä pelastussanoma jota olen saanut armossa julistaa, on ennen kaikkea armon työn lupaus. Se kertoo morsiamen ylösotosta ennen tuota ensimmäistä ahdistuksen aikaa mutta ennen kaikkea tämä on profetia niille jotka jäävät tänne kun morsian katoaa, ettei Jumala ole heitä suinkaan hyljännyt, vaan ahdistuksen aikojen puolivälissä tapahtuu uskomaton tapahtuma. Taivaan portit avataan ja pakanakansojen täysi luku tulee sisälle.

Mutta tänä päivänä me saamme ihmetellä kun 2500 vuotta vanhat profetiat alkavat täyttyä ja Jerusalemista tulee jälleen Israelin pääkaupunki jossa aletaan uhrata, aivan kuten tehtiin Jeesuksen aikana.

Mutta tämä rauha mikä sinne alueelle saadaan sopimuksella aikaan, on kestoltaan 7-vuotinen ja se rikotaan kolemn ja puolen vuoden kohdalla Tisha be Av kuun 9. päivä, kesällä 2021. (Matteus 24:15-20)

 

Takaisin etusivulle

 
 
3.11.2017
 

Ei taida ”se rauha” olla pelkkä Israelin rauha

Tässä olen pähkäillyt paljon tuota paljon puhuttua Israelin 7-vuotista rauhaa, josta puhutaan. Tuon rauhan rikkoutuminenhan on pakko tapahtua Tisha be Av päivänä, joka on temppelinhävityksen päivä. Tuona päivänähän häpäistään temppeli ja sinne menee laittomuuden ihminen joka lopettaa ruokauhrin ja teurasuhrin, sekä julistaa itsensä jumalaksi.

Se päivä ei siis voi olla muu kuin Tisha be Av kuun 9. päivä ja se lukee Matteus 24:15-20 kohdassa, varoittaen että rukoilkaa ettei pakonne tapahtuisi talvella, eikä sapattina. No moni on tietysti tätä rukoillut ja mitä Raamattu opettaa rukouksista, on että ne toteutuu. No sitä vasten me saamme kaksi selkeää vihjettä. Tuota kyseistä pakoa ja rauhan rikkomista ei tule tapahtumaan talvisaikaan, eikä sapattina.

No Tisha be Av on aina kesällä ja sitten kun menemme ihmettelemään vuosia, niin me voimme myös nähdä milloin se osuu sapatiksi ja päätellä siitä että tuo vuosi se ei voisi olla.

Kun taas ensi tammikuun 5. päivästä laskee 1290 päivää, niin se osuu vuoden 2021 Tisha be Av kuun 9. päivälle joka olisi sunnuntai, eli ei siis sapatti.

Sen sijaan ylösotto ei ole tähän sidoksissa, eikä edes pedon ilmestyminen. Pedon ei myöskään tarvitse olla neuvottelemassa rauhasta, koska ei sellaista todellisuudessa Raamatusta löydy.

Ylösotto sen sijaan voi tulla vasta omerina 2018 joka osuisi toukokuulle, musitaakseni jonnekin 25-26. päivän aikoihin jonka jälkeen pedon nousua aletaan seuraamaan.

Israelin rauhaa ei siis varsinaisesti ole olemassakaan, vaan alueellinen rauha, jossa juhlitaan voittoa ISIS:tä Syyriassa. Samaan aikaan siinä voisi olla Israelin ja palestiinalaisten oma rauhankoitos, jonka ilmoitetaan olevan 7-vuotinen. Näin minä olettaisin.

 

Takaisin etusivulle

 
 
1.9.2017
 

Levanttialueelle sovitaan rauhaa 5.1.2018

Jos rauhaa aletaan sopia tammikuussa 5.1.2018 niin Matteus 24:15-20 luvun ja Daniel 12:10-12 mukaan siitä 1290 pv  on Tish’a B’Av Su 18.07.2021  josta 1290 pv on 28.1.2025 joka olisi Jeesuksen näkyvän paluun laskettu aika, josta tuo Daniel 1335 päivää osuisi mahtavasti suoraan pääsiäiseksi 14.3.2025

Näilläkö me nyt mennään? Tämä ei tosin vaikuta millään tavalla morsiameen. Morsian voidaan ottaa milloin vain tällä hetkellä. Ainoa selkeä määrite morsiamen pois ottamiselle on Omerin laskenta 3. Mooses 23:15-17 ja Laulujen laulu 2:10-13

 

Takaisin etusivulle

 
 
23.1.2017
 

Tarvitseeko rauhansopimuksen tulla ihan päivälleen? Raamattu ei sano sitä suoraan

Raamatussa ei tietääkseni olla puhuttu rauhansopimuksesta, vaan rauhasta alueella, ”jolla on puoliväli” joka siis rikotaan sen ollessa puolessa välissä. Tämän rauhan pituutta ei tietääkseni ole mainittu missään päivälleen, vaan laskennallisesti. Elikkä Danielin kirjassa 12. luvussa kerrotaan päivälleen sen jälkimmäinen puolikas. JOTEN…. se on 7-vuotinen.

TÄLLÄ HETKELLÄ LÄHI-IDÄN RAUHAA TEHDÄÄN ASTANASSA = synonyymi sanalle saatana, satan, santa = astana. Paikka on muutenkin varsinainen pimeä maailmankolkka joka on Illuminatien uskonnollinen pyhättö ja auringonpalvojien kohde. Siellä tällä hetkellä soravataan tätä rauhaa, eikä missään ole mainittu, että rauha pitäisi olla päivälleen 17.1. jotta se osuu päivälleen taas Tisha be Av kuun yhdeksänteen. Mutta siitä taas pitää mennä päivälleen eteenpäin 1290 päivää, joten rauhan on oltava 7-vuotinen joka tapauksessa, joten sikäli sen täytyy olla ennalta tehty rauhansopimus.

Tein alle kaavan ja asiaa valaisevat raamatunpaikat:

 

Takaisin etusivulle

 
 
16.12.2016
 

Kun he sanovat rauha, rauha, ei mitään hätää…

YKSI KUUKAUSI AIKAA: Nyt kumisee jo rauhankellot molemmilla ISIS rintamilla, kun Syyrian rauhasta jo puhutaan ääneen ja Boko Haramkin väitetään jo kukistuneen.

Alle olen havainnollistanut mistä laskelmasta on kysymys ja kaikille pitäisi kaiketi olla selvä että Israelin Temppelinhävityksen päivä, Tisha be Av 9. on heille suuri onnettomuuksien päivä. Tämä selviää jo pelkästään lukemalla vaikka Wikipediasta mikä on Tisha be Av ja mitä Israelin kansalle on aina tapahtunut tuona surun päivänä.

No mutta Matteus 24:15-20, Daniel 9:27 ja Daniel 12:11 puolestaan kertovat miksi minä lasken tämän näin.

Suomeksi: Koko rauhan aika pitäisi kestää 7 vuotta, joka katkaistaan sen puolessa välissä, jolloin ahdistuksen ajat vaihtuvat Jumalan vihaksi. Eli silloin kun näette hävityksen kauhistuksen seisovan pyhällä paikalla, siitä on oleva 1290 päivää Jeesuksen näkyvään paluuseen, jota edeltää siis tuo sama 1290 päivää, jonka eteenne olen laskenut kalenteriin.

Raamattu on siis ilmoittanut kokonaisajan 7 vuotta ja lopun 1290 päivää mistä ja miksi. No, siitä on helppo päätellä ettei tuo Israelille tapahtuva päivä VOI KERTAKAIKKIAAN OLLA MUU KUIN TISHA BE AV 9.

No tämäkin on samanlainen laskenta kuin Omer, eli jokavuotinen periaatteessa mutta sillä erolla ettei tämän rauhan täyttyminen ole ylösoton päivä ja siksi me tulemme näkemään sen… mikäli jos rauha tosiaan tehdään 17.1.2017 Syyrian alueella, johon Israel komeasti osallistuu ja siinä sisällytetään sen kanssa solmittu 7-vuotinen sopimus. Siitä tiedämme varmuudella että nyt se alkaa.

Tisha be Av 9. voi olla jokavuotinen vähennyslasku, mutta sillä erolla ettei sen vähennyslaskennan aloituspäivä, eli käänteisesti määränpää, tässä esimerkkitapauksessa 30.7.2020 ei saa osua sapatille, elikkä lauantaipäivälle. Se tuo vuosi siis ei voisi koskaan olla. Se sotii Matteus 24:15-20 vastaan, koska moni on rukoillut ettei tuo kyseinen päivä osuisi sapatille. Talvelle se ei voikaan osua, koksa Tisha be Av on aina keskikesällä.

Tisha be Av päivän voit katsoe ennakkoon tuolta:
http://www.timeanddate.com/calendar/?year=2016&country=34

 

Takaisin etusivulle

 
 
28.11.2016
 

Rauha rauha, ei mitään hätää – sitten katoaa morsian

Nyt kannattaa alkaa tarkkailla jo ennakoivasti Lähi-idän tilannetta. Siellä sota on kääntynyt liittouman voitoksi ja ISIS saa ”kuolinhaavan”. Alueellinen rauha voisi tulla nyt alkuvuonna tammikuuna 17.1.2017 ja jos sellainen tulee, niin meillä on hyvä syy uskoa että tässä se laskelma sitten on:

Lähi-idän rauha alkaisi siis 17.1.2017 ja siitä laskettuna +1290 pv on Tish’a B’Av To 30.07.2020 jolloin ”hävityksen kauhistus asetetaan” ja rauha rikotaan. Israeliin hyökkää kaikki arabimaat ja saavat niskaansa Israelin ydinkeskityksen. Silloin katoaa Damaskos maailman kartalta ja siitä hetkestä alkaa Jumalan vihan maljojen kaataminen mutta samalla myös suuri sadonkorjuu, jolloin tänne jääneet, elikkä häävieraat pääsevät myös pois. Siitä on siis vielä +1290 pv Jeesuksen näkyvään paluuseen, jonka laskennallinen päivä 10.2.2024. Siitä tosin on vielä 45 päivää, jolloin vasta täyttyy Danielin 12. luvun 1335 päivää hävityksen kauhistuksesta. Silloin Jeesus vasta perustaa tuhatvuotisen valtakunnan. Tuo väliaika menee Jerusalemin piirittäjien pois karkottamiseen, mutta toisaalta myös uskovien kokoamiseen. Maaplaneettamme elvytys saa alkaa.

 

Takaisin etusivulle

 
 
4.10.2016
 

Alla oleva Jerusalemin yllä oleva pilvimuodostelma on mitä ilmeisimmin kuvamanipulaatio

Ilkeämielinen ja klikki-tarkoitushakuinen filmi, jolla ei ole todellisuuspohjaa. Tämä siitä syystä että jos tällainen olisi, niin sen olisi kaikki tiedoitusvälineet jo julkaiseet. Kysyinm tätä asiaa luotettavalta asiantuntijalta, joka sai minut vakuuttuneeksi, ettei video ole aito.

Mutta sitten minulla on toinen mietelmä, jota olen puntaroinut. Kun Raamatussa lukee kuinka kaikki kansat kääntyvät Israelia vastaan. Miksi näin todella käy? Se selittyy sillä että ensin heti ylösoton jälkeen Israel hyökkää järein asein Iranin ydinvoimaloita vastaan ja aiheuttaa siinä hurjan määrän sivullisia uhreja, saaden koko arabimaat sitä vastaan.

Tämä kuitenkin auheuttaa sen että seitsemäs sinetti avataan ja ne neljä enkeliä menevät pitämään maan neljälle kulmalle kiinni sodan tuulia, kunnes koko pakanakansat ovat merkitty. Sitten nämä vapautetaan ja arabit hyökkäävät Israeliin täydellä voimalla ja silloin Israel käyttää ydinaseitaan ja hävittää suurimman osan naapurimaistaan tuhkaksi, jossa kuolee kymmeniä miljoonia vain minuuteissa.

Tämä on se mikä saa kaikki maat vihaisiksi Israelille ja silloin ne kokoaa 200 milj. päisen armeijan Harmageddonin sotaan, jonka Jeesus sitten pysäyttää tulemuksellaan.

 

Takaisin etusivulle

 
 
 
 
 

Arkisto

 
| 2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 |