Pelastussanoma

 

Israelin rauha 
 
3.11.2017
 

Ei taida ”se rauha” olla pelkkä Israelin rauha

Tässä olen pähkäillyt paljon tuota paljon puhuttua Israelin 7-vuotista rauhaa, josta puhutaan. Tuon rauhan rikkoutuminenhan on pakko tapahtua Tisha be Av päivänä, joka on temppelinhävityksen päivä. Tuona päivänähän häpäistään temppeli ja sinne menee laittomuuden ihminen joka lopettaa ruokauhrin ja teurasuhrin, sekä julistaa itsensä jumalaksi.

Se päivä ei siis voi olla muu kuin Tisha be Av kuun 9. päivä ja se lukee Matteus 24:15-20 kohdassa, varoittaen että rukoilkaa ettei pakonne tapahtuisi talvella, eikä sapattina. No moni on tietysti tätä rukoillut ja mitä Raamattu opettaa rukouksista, on että ne toteutuu. No sitä vasten me saamme kaksi selkeää vihjettä. Tuota kyseistä pakoa ja rauhan rikkomista ei tule tapahtumaan talvisaikaan, eikä sapattina.

No Tisha be Av on aina kesällä ja sitten kun menemme ihmettelemään vuosia, niin me voimme myös nähdä milloin se osuu sapatiksi ja päätellä siitä että tuo vuosi se ei voisi olla.

Kun taas ensi tammikuun 5. päivästä laskee 1290 päivää, niin se osuu vuoden 2021 Tisha be Av kuun 9. päivälle joka olisi sunnuntai, eli ei siis sapatti.

Sen sijaan ylösotto ei ole tähän sidoksissa, eikä edes pedon ilmestyminen. Pedon ei myöskään tarvitse olla neuvottelemassa rauhasta, koska ei sellaista todellisuudessa Raamatusta löydy.

Ylösotto sen sijaan voi tulla vasta omerina 2018 joka osuisi toukokuulle, musitaakseni jonnekin 25-26. päivän aikoihin jonka jälkeen pedon nousua aletaan seuraamaan.

Israelin rauhaa ei siis varsinaisesti ole olemassakaan, vaan alueellinen rauha, jossa juhlitaan voittoa ISIS:tä Syyriassa. Samaan aikaan siinä voisi olla Israelin ja palestiinalaisten oma rauhankoitos, jonka ilmoitetaan olevan 7-vuotinen. Näin minä olettaisin.

 

Takaisin etusivulle

 
 
1.9.2017
 

Levanttialueelle sovitaan rauhaa 5.1.2018

Jos rauhaa aletaan sopia tammikuussa 5.1.2018 niin Matteus 24:15-20 luvun ja Daniel 12:10-12 mukaan siitä 1290 pv  on Tish’a B’Av Su 18.07.2021  josta 1290 pv on 28.1.2025 joka olisi Jeesuksen näkyvän paluun laskettu aika, josta tuo Daniel 1335 päivää osuisi mahtavasti suoraan pääsiäiseksi 14.3.2025

Näilläkö me nyt mennään? Tämä ei tosin vaikuta millään tavalla morsiameen. Morsian voidaan ottaa milloin vain tällä hetkellä. Ainoa selkeä määrite morsiamen pois ottamiselle on Omerin laskenta 3. Mooses 23:15-17 ja Laulujen laulu 2:10-13

 

Takaisin etusivulle

 
 
23.1.2017
 

Tarvitseeko rauhansopimuksen tulla ihan päivälleen? Raamattu ei sano sitä suoraan

Raamatussa ei tietääkseni olla puhuttu rauhansopimuksesta, vaan rauhasta alueella, ”jolla on puoliväli” joka siis rikotaan sen ollessa puolessa välissä. Tämän rauhan pituutta ei tietääkseni ole mainittu missään päivälleen, vaan laskennallisesti. Elikkä Danielin kirjassa 12. luvussa kerrotaan päivälleen sen jälkimmäinen puolikas. JOTEN…. se on 7-vuotinen.

TÄLLÄ HETKELLÄ LÄHI-IDÄN RAUHAA TEHDÄÄN ASTANASSA = synonyymi sanalle saatana, satan, santa = astana. Paikka on muutenkin varsinainen pimeä maailmankolkka joka on Illuminatien uskonnollinen pyhättö ja auringonpalvojien kohde. Siellä tällä hetkellä soravataan tätä rauhaa, eikä missään ole mainittu, että rauha pitäisi olla päivälleen 17.1. jotta se osuu päivälleen taas Tisha be Av kuun yhdeksänteen. Mutta siitä taas pitää mennä päivälleen eteenpäin 1290 päivää, joten rauhan on oltava 7-vuotinen joka tapauksessa, joten sikäli sen täytyy olla ennalta tehty rauhansopimus.

Tein alle kaavan ja asiaa valaisevat raamatunpaikat:

 

Takaisin etusivulle

 
 
16.12.2016
 

Kun he sanovat rauha, rauha, ei mitään hätää…

YKSI KUUKAUSI AIKAA: Nyt kumisee jo rauhankellot molemmilla ISIS rintamilla, kun Syyrian rauhasta jo puhutaan ääneen ja Boko Haramkin väitetään jo kukistuneen.

Alle olen havainnollistanut mistä laskelmasta on kysymys ja kaikille pitäisi kaiketi olla selvä että Israelin Temppelinhävityksen päivä, Tisha be Av 9. on heille suuri onnettomuuksien päivä. Tämä selviää jo pelkästään lukemalla vaikka Wikipediasta mikä on Tisha be Av ja mitä Israelin kansalle on aina tapahtunut tuona surun päivänä.

No mutta Matteus 24:15-20, Daniel 9:27 ja Daniel 12:11 puolestaan kertovat miksi minä lasken tämän näin.

Suomeksi: Koko rauhan aika pitäisi kestää 7 vuotta, joka katkaistaan sen puolessa välissä, jolloin ahdistuksen ajat vaihtuvat Jumalan vihaksi. Eli silloin kun näette hävityksen kauhistuksen seisovan pyhällä paikalla, siitä on oleva 1290 päivää Jeesuksen näkyvään paluuseen, jota edeltää siis tuo sama 1290 päivää, jonka eteenne olen laskenut kalenteriin.

Raamattu on siis ilmoittanut kokonaisajan 7 vuotta ja lopun 1290 päivää mistä ja miksi. No, siitä on helppo päätellä ettei tuo Israelille tapahtuva päivä VOI KERTAKAIKKIAAN OLLA MUU KUIN TISHA BE AV 9.

No tämäkin on samanlainen laskenta kuin Omer, eli jokavuotinen periaatteessa mutta sillä erolla ettei tämän rauhan täyttyminen ole ylösoton päivä ja siksi me tulemme näkemään sen… mikäli jos rauha tosiaan tehdään 17.1.2017 Syyrian alueella, johon Israel komeasti osallistuu ja siinä sisällytetään sen kanssa solmittu 7-vuotinen sopimus. Siitä tiedämme varmuudella että nyt se alkaa.

Tisha be Av 9. voi olla jokavuotinen vähennyslasku, mutta sillä erolla ettei sen vähennyslaskennan aloituspäivä, eli käänteisesti määränpää, tässä esimerkkitapauksessa 30.7.2020 ei saa osua sapatille, elikkä lauantaipäivälle. Se tuo vuosi siis ei voisi koskaan olla. Se sotii Matteus 24:15-20 vastaan, koska moni on rukoillut ettei tuo kyseinen päivä osuisi sapatille. Talvelle se ei voikaan osua, koksa Tisha be Av on aina keskikesällä.

Tisha be Av päivän voit katsoe ennakkoon tuolta:
http://www.timeanddate.com/calendar/?year=2016&country=34

 

Takaisin etusivulle

 
 
28.11.2016
 

Rauha rauha, ei mitään hätää – sitten katoaa morsian

Nyt kannattaa alkaa tarkkailla jo ennakoivasti Lähi-idän tilannetta. Siellä sota on kääntynyt liittouman voitoksi ja ISIS saa ”kuolinhaavan”. Alueellinen rauha voisi tulla nyt alkuvuonna tammikuuna 17.1.2017 ja jos sellainen tulee, niin meillä on hyvä syy uskoa että tässä se laskelma sitten on:

Lähi-idän rauha alkaisi siis 17.1.2017 ja siitä laskettuna +1290 pv on Tish’a B’Av To 30.07.2020 jolloin ”hävityksen kauhistus asetetaan” ja rauha rikotaan. Israeliin hyökkää kaikki arabimaat ja saavat niskaansa Israelin ydinkeskityksen. Silloin katoaa Damaskos maailman kartalta ja siitä hetkestä alkaa Jumalan vihan maljojen kaataminen mutta samalla myös suuri sadonkorjuu, jolloin tänne jääneet, elikkä häävieraat pääsevät myös pois. Siitä on siis vielä +1290 pv Jeesuksen näkyvään paluuseen, jonka laskennallinen päivä 10.2.2024. Siitä tosin on vielä 45 päivää, jolloin vasta täyttyy Danielin 12. luvun 1335 päivää hävityksen kauhistuksesta. Silloin Jeesus vasta perustaa tuhatvuotisen valtakunnan. Tuo väliaika menee Jerusalemin piirittäjien pois karkottamiseen, mutta toisaalta myös uskovien kokoamiseen. Maaplaneettamme elvytys saa alkaa.

 

Takaisin etusivulle

 
 
4.10.2016
 

Alla oleva Jerusalemin yllä oleva pilvimuodostelma on mitä ilmeisimmin kuvamanipulaatio

Ilkeämielinen ja klikki-tarkoitushakuinen filmi, jolla ei ole todellisuuspohjaa. Tämä siitä syystä että jos tällainen olisi, niin sen olisi kaikki tiedoitusvälineet jo julkaiseet. Kysyinm tätä asiaa luotettavalta asiantuntijalta, joka sai minut vakuuttuneeksi, ettei video ole aito.

Mutta sitten minulla on toinen mietelmä, jota olen puntaroinut. Kun Raamatussa lukee kuinka kaikki kansat kääntyvät Israelia vastaan. Miksi näin todella käy? Se selittyy sillä että ensin heti ylösoton jälkeen Israel hyökkää järein asein Iranin ydinvoimaloita vastaan ja aiheuttaa siinä hurjan määrän sivullisia uhreja, saaden koko arabimaat sitä vastaan.

Tämä kuitenkin auheuttaa sen että seitsemäs sinetti avataan ja ne neljä enkeliä menevät pitämään maan neljälle kulmalle kiinni sodan tuulia, kunnes koko pakanakansat ovat merkitty. Sitten nämä vapautetaan ja arabit hyökkäävät Israeliin täydellä voimalla ja silloin Israel käyttää ydinaseitaan ja hävittää suurimman osan naapurimaistaan tuhkaksi, jossa kuolee kymmeniä miljoonia vain minuuteissa.

Tämä on se mikä saa kaikki maat vihaisiksi Israelille ja silloin ne kokoaa 200 milj. päisen armeijan Harmageddonin sotaan, jonka Jeesus sitten pysäyttää tulemuksellaan.

 

Takaisin etusivulle

 
 
3.10.2016
 

KATSOKAA MITÄ TAPAHTUI ISRAELIN YLLÄ KUN VUOSI VAIHTUI SIELLÄ

Ei siis mitään sattumaa, vaan suuri merkki taivaalla ja pasuunansoiton päivänä!
Tämä ennakoi jotain valtavaa muutosta heidän uudelle vuodelle. Joku aika on päättynyt ja
joku uusi aika on alkanut.

Mutta yksi asia on varmaa, tiedotusvälineet eivät halua kertoa näistä. Luulisi jo jonkun
hälytyskellojen soivan ja tajuavan ettei kyse ole mistään sattumasta, vaan ihan muusta.

 

Takaisin etusivulle

 
 
14.9.2016
 

Israelin rauha vai alueellinen rauha?

Tossa on väännetty vuosia ja vuosia Israelin rauhaa palestiinasta. Minulle on enemmän ja enemmän nyt alkanut Hengessäni tuntumaan sille, ettei kyse ole Israelin rauhasta, kun puhutaan sanoin ”he sanovat rauha rauha, ei mitään hätää ja sitten yhtäkkiä heidät yllättää turmio”.

Tämä lause voi olla hyvinkin tarkoitettu Lähi-idän rauhaa, etenkin Syyrian, sen kapinallisten, USA:n, Venäjän, Turkin, Iranin, Irakin ja monen muun alueella aktiivisesti sotivan GLOBAALIA rauhaa, johon ikäänkuin pakotetaan kaikki mukaan, niin myös Palestiina ja Hamas.

Tämän rauhan pituudeksi ilmoitetaan se seitsemän vuotta ja se rikotaan sen puolivälissä.

Mutta se turmio joka seuraa tätä rauhaa, ei olekaan Israelin rauhan rikkoutuminen, eikä ydinsota, koska Johanneksen ilmestyksessä sen seitsemäs sinetti sanoo, että neljä enkeliä menee maan neljälle kulmalle ja näin yksikään sodan tulli ei syty, ennekuin pakanakansat ovat kaikki merkitty Jumalan sinetillä.

Mutta joku turmio heidät yllättää ja se yllätys on ns. kuudes sinetti ja ensimmäiinen pasuuna. Ne ovat meteoriittikuuro, maailman suurin maanjäristys ja rakeet jotka tulevat kivisateen ja veren sekaisena, elikkä tappavaa raekuuroa, kiviä kondensoituneen jään seassa. Tämä sataa alas taivaalta ja rikkoo samalla otsonin, jota seuraa auringon paahde, joka polttaa kolmanneksen maan vihreästä.

Kuudes sietti myös sanoo että se on niin pelottava tapahtuma että kaikki maan kuninkaat, rikkaat ja köyhät parkuvat jne. jne.

Ja mitä tätä ennen luvattiin ilmestyskirjassa vain hieman aiemmin? Siellä sanotaan että ”minä pelastan sinut hädän hetkestä, joka on käyvä yli koko maan piirin”. Morsian temmataan pois!

 

Takaisin etusivulle

 
 
2.9.2016
 

Miksi muslimien on vihattava juutalaisia?

Nonie Darwish:

Jokin aika sitten Pakistanin uskonnollinen johtaja Pirzada Muhammad Raza Saqib Mustafai sanoi: ’Sitten kun juutalaiset on hävitetty…rauhan aurinko alkaa nousta koko maailmaan’. Samaa saarnaa eivät toista vain uskonoppineet vaan myös poliitikot Iranissa, Saudi-Arabiassa, Egyptissä, jne. Se ei ole vain Ahmedinijadin ajatus, vaan koko islamilaisen teologian perusta, että rauha tulee maailmaan vasta kun juutalaiset on hävitetty maan päältä. Kuitenkin vain harvat länsimaiset toimittajat ovat huolestuneita tällaisesta retoriikasta tai välittävät tuoda julkisuuteen tämän islamin kauhean pimeän puolen, joka on pakkomielteinen juutalaisviha.

En usko että tarvitsee olla käyttäytymistieteen tai ryhmäajattelun asiantuntija ymmärtääkseen islamilaisen juutalaisvihan patologian. Meidän kaikkien on aika paljastaa juutalaisiin kohdistuva vihamielisyys. Olemme sen velkaa ihmisyydelle ja totuudelle.

Uskova muslimi ei ymmärrä että sellainen viha on epäsopivaa ja epäpyhää maailmanuskonnolle ja että islamin uskottavuus murenee tämän vihan takia. Muslimin ei ole luvallista tutkiskella itseään tai kyseenalaistaa tätä vihaa. Muslimit puolustelevat juutalaisvihaa väittämällä, että juutalaiset pettivät Muhammadin ja näin ansaitsevat tällaisen kohtelun. Silloin kun itse olin vielä muslimi, uskoin että tämä yksipuolinen islamin kertoma tarina oli riittävä perustelu oikeuttamaan islamilaisten johtajien murhat, terrorin, valheet ja propagandan juutalaisia vastaan. Tavalliselle muslimille jatkuva juutalaisten kiroaminen moskeijoissa tuntuu normaalilta ja jopa pyhältä!

Kun olin tehnyt paljon ajatustyötä, analyysiä, tutkimusta ja kirjoittamista, ymmärsin että juutalaisviha on olennainen perusta islamilaisessa uskonopissa ja muslimit eivät tunnu pääsevän siitä mitenkään eroon. Islam pelkää juutalaisia ja islamin vihollinen numero yksi ovat juutalaiset – tämä on totuus, jota täytyy suojella hinnalla millä hyvänsä. Sillä ei ole väliä kuinka monta muslimimiestä, -naista tai -lasta kuolee, kun islamin mainetta suojellaan. Tärkein muslimien velvollisuus on suojella islamin ja Muhammadin mainetta. Mutta miksi uskonto aiheuttaa tällaista kärsimystä seuraajilleen? Syy on tämä:

Kun Muhammad aloitteli missiotaan levittää islamia, hänen tavoitteenaan oli luoda aidosti arabialainen uskonto, jonka luojana oli arabialainen profeetta, jonka arvot ja kulttuuri olivat arabialaisia. Saadakseen uskottavuutta hän liitti sen kahteen abrahamilaiseen uskontoon, juutalaisuuteen ja kristinuskoon. Hän odotti arabiassa olevien juutalaisten heimojen julistavan hänet Messiaaksi tuoden hänelle legimiteetin arabien keskuudessa ja erityisesti oman mekkalaisen heimonsa, Quraishin, keskuudessa. Koska hänen oma heimonsa torjui hänet ja pilkkasi häntä, Muhammad etsi hyväksyntää juutalaisilta, joita hän kutsui Kirjan kansaksi. Mutta juutalaisten käännyttäminen oli se osa käsikirjoitusta, josta Muhammadin oli selviydyttävä, jotta Mekkalaiset huomaisivat olleensa väärässä torjuessaan hänet.

Tämä oli yksi niistä syistä miksi Muhammad päätti muuttaa Medinaan, kaupunkiin jossa asui pääasiassa juutalaisia ja joitakin köyhiä arabeja. Juutalaiset sallivat Muhammadin asettua kaupunkiin. Alussa mekkalainen Koraani oli täynnä myönnytyksiä juutalaisille, jotka olivat saaneet ”johdatuksen ja valkeuden” (5:44) ja jotka ”oli asetettu muiden kansojen edelle” (45:16). Mutta kun juutalaiset torjuivat lepyttelyn ja kieltäytyivät kääntymästä islamiin, Muhammad raivostui. Koraanin sanoma muuttui rakkaudesta uhkailuihin ja lopulta puhtaaksi vihaksi, kirouksiksi ja käskyiksi tappaa juutalaiset. Juutalaisten torjunta aiheutti Muhammadille sietämättömän pakkomielteen.

Juutalaiset eivät ainoastaan torjuneet häntä, vaan hän myös kadehti syvästi heidän vaurauttaan. Arabian juutalaiset heimot ansaitsivat elantonsa laillisilla ja menestyvillä liiketoimilla, mutta Muhammad ansaitsi elantonsa ja vaurautensa sodankäynnillä hyökäten arabiheimoja – joskus myös omaa heimoaan – vastaan ottaen heidän omaisuutensa ja ryöstelemällä karavaaneja. Se ei näyttänyt hyvältä miehelle, joka väitti olevansa Jumalan profeetta. Pelkkä juutalaisten olemassaolo sai Muhammadin näytttämään huonolta ja se johti Muhammadin tekemään sanoinkuvaamattoman teurastuksen. 600-900 miestä mestattiin yhdestä heimosta ja naiset ja lapset otettiin orjiksi. Muhammad sai valita ensin kauneimmat naiset seksiorjikseen. Kaikki nämä tunteettomat juutalaisten surmaamiset on tarkasti dokumentoitu islamilaisiin kirjoituksiin Muhammadin elämästä – ei suinkaan häpeällisinä asioina, vaan oikeutettuina tekoina pahoja ihmisiä vastaan.

Muhammad ei päässyt yli kokemastaan vihasta, nöyryytyksestä ja torjutuksi tulemisesta ’Kirjan kansan’ taholta ja hautoi synkkää piinaansa ja pakkomiellettään siitä, että juutalaisia oli vielä elossa. Kuolinvuoteellaan hän antoi muslimeille tehtäväksi tappaa juutalaisia missä hyvänsä he heitä löytävät, mistä tuli ”pyhä käsky”, jota muslimit eivät voi hylätä. Muslimit jotka kirjoittivat sharia-lakia, ymmärsivät että Muhammad oli äärimmäisen herkkä arvostelulle ja siksi Muhammadin arvostelusta tuli islamin pahin rikos, jota ei anneta anteeksi vaikka arvostelija katuisi tekoaan. Muhammadin sanoma kuolinvuoteellaan seuraajilleen ei ollut levittää pyhyyttä, rauhaa, hyvyyttä ja kohdella lähimmäistään kuten itseään, vaan jatkaa juutalaisten tappamista ja kansanmurhaa.

Näin tappamisesta tuli pyhä toimitus, jolla osoitettiin tottelevaisuutta Muhammadille ja itselleen Allahille. Muhammad kuvaili itsensä juutalaisten uhriksi, ja muslimien täytyy kostaa hänen puolestaan tuomiopäivään asti. Kaikesta arabien rahasta ja vallasta huolimatta muslimit edelleen tekeytyvät uhreiksi. Shariaan on myös kirjattu laiksi, että jokaisen muslimin tulee puolustaa Muhammadin kunniaa ja islamia verellään ja se sallii monien muiden käskyjen rikkomisen, jos se on tarpeen islamin ja Muhammadin puolustamiseksi. Näin muslimit kantavat suurta taakkaa, pyhää taakkaa, puolustaakseen Muhammadia verellään ja heidän on silloin luvallista tappaa, valehdella, pettää, panetella jne.

Muhammadin on täytynyt tuntea syvää ja äärimmäistä häpeää siitä, mitä hän oli tehnyt juutalaisille ja siksi oli löydettävä erittäin hyvä syy, jolla kansanmurha voitaisiin perustella. Käskemällä muslimeja jatkamaan kansanmurhaa puolestaan jopa kuolemansa jälkeen, hän laajensi häpeän koskemaan kaikkia muslimeja ja islamia itseäänkin. Kaikki muslimit komennettiin seuraamaan Muhammadin esimerkkiä ja jahtaamaan juutalaisia mihin hyvänsä he menivätkään. Sata vuotta Muhammadin kuoleman jälkeen arabit valloittivat Jerusalemin ja rakensivat al-Aqsa-moskeijan juutalaisten temppelin raunioille, juutalaisten pyhimpään paikkaan. Muslimit ajattelivat hävittävänsä juutalaisten muistonkin.

Muhammadin tekemästä Arabien juutalaisten kansanmurhasta tuli synkkä häpeäpilkku islamin historiassa ja se aiheuttaa muslimeissa tänäkin päivänä häpeää, kateutta ja vihaa. Muhammadin ja muslimien silmissä pelkkä juutalaisten olemassaolo, puhumattakaan juutalaisvaltiosta, halventaa islamia ja saa Muhammadin näyttämään enemmänkin massamurhaajalta kuin profeetalta. Jos muslimit tekisivät rauhan juutalaisten kanssa ja myöntäisivät heidän olevan ihmisiä, jotka ansaitsevat samat oikeudet kuin ketä tahansa muukin, sillä olisi tuhoava vaikutus siihen miten muslimit kokevat uskontonsa, historiansa ja profeettansa teot.

Islamilla on paha eksintentiaalinen ongelma. Haluamattaan juutalaiset joutuivat keskelle islamin dilemmaa. Islamin on oikeutettava kansanmurha juutalaisia vastaan. Muhammadilla ja muslimeilla on kaksi vaihtoehtoa: joko juutalaiset ovat pahoja ali-ihmisiä, apinoita, sikoja ja Allahin vihollisia, tai Muhammad oli kansanmurhan toimeenpannut sotaherra eikä hän sovi Jumalan profeetaksi – valinta joka tietäisi islamin loppua.

Silloin ja tänään Muhammad ja muslimit valitsivat ensimmäisen maailmankuvan ja määräsivät vihjauksenkin toisesta maailmankuvasta ankarasti rangaistavaksi. Juutalaisten on pysyttävä ikuisesti islamin pahoina vihollisina, muutoin islam menettää oikeutuksensa. Kolmatta vaihtoehtoa estää islamin ytimen romahtaminen ei ole; joko Muhammad oli paha tai juutalaiset olivat pahoja. Jokainen yritys antaa anteeksi, antaa ihmisarvo juutalaisille tai elää rauhassa heidän kanssaan katsotaan petokseksi islamia vastaan. Kuinka muslimit voisivat antaa juutalaisille anteeksi ja sen jälkeen mennä moskeijaan lukemaan profeettansa sanoja, jotka käskevät heitä tappamaan juutalaisia missä hyvänsä heitä tapaavatkaan? Se ei onnistu, jos haluaa pysyä muslimina.

Tämä on se syy, miksi islamin vihollinen numero yksi on ja tulee olemaan totuus.

 

Takaisin etusivulle

 
 
19.8.2016
 

Katsokaa mikä Suomen kansa oli suhteessa Israelin kansaan!!

Aivan samat asiat olivat Mooseksen riesana.

Juuri kun Jumlaa oli näyttänyt kaikki suuret ihmeet ja siirtänyt koko meren heidän edestään ja hukuttanut koko Egyptin armeijan sinne. Silti:

Napina Jumalaa vastaan

Mutta  ne  miehet,  jotka olivat  olleet  Kaalebin  kanssa  Kaanaanin  maassa sanoivat: ”Emme me kykene käymään sen kansan kimppuun, sillä se on meitä voimakkaampi.”

Näin sanoessaan he saattoivat Kaananin maan pahaan huutoon israelilaisten keskuudessa. He sanoivat vielä: ”Se maa, jota olemme kierrelleet ja vakoilleet, on maa, joka syö omat asukkaansa; ja kaikki kansa, jota me siellä näimme, oli kookasta väkeä. Näimmepä siellä jättiläisiäkin, Anakin jättiläisheimon jälkeläisiä, ja me olimme mielestämme kuin heinäsirkkoja; sellaisia me heistäkin olimme.”

Epäuskon ja ihmisvoimaan luottamisen seuraukset olivat katastrofaalisia, sillä tämän seurauksena Israelin kansa alkoi parkua ja huutaa sekä kansa itki koko seuraavan yön. Kaikki israelilaiset alkoivat napista Moosesta ja Aaronia vastaan. Koko kansa valitti Moosekselle ja Aaronille: ”Jospa olisimme kuolleet Egyptin maahan tai tähän erämaahan! Jospa olisimme kuolleet!  Ja miksi viekään Herra meitä tuohon maahan, jossa me kaadumme miekkaan ja vaimomme ja lapsemme joutuvat vihollisen saaliiksi! Eikö meidän olisi parempi palata Egyptiin?” Ja he puhuivat toinen toiselleen: ”Valitkaamme johtaja ja palatkaamme Egyptiin.”

 

Takaisin etusivulle

 
 
 
 
 

Arkisto

 
| 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 |