Pelastussanoma

 

Israelin rauha 
 
12.5.2021
 

Pahamaineinen Gazan Ennustus alkaa pian toteutua

Raamatussa kerrotaan ennustus, jossa Gazan alue tulee olemaan autio ja tyhjä, vailla asutusta. Tuhottu täysin!

Tämä ennustus on nyt sekuntia vaille valmis. En usko että kukaan on niin pitkämielinen, että katsoisi läpi sormien ikuisuuksia, koko ihmiselämän mitan Hamasin raketinammuntaa, vaan lopettaa sen tuskan lopulta juurineen päivineen ja ajaa koko maan pakkosiirtolaisuuteen. Yksinkertaisesti tyhjentää koko Gazan kaistan. Niin uskon nyt tapahtuvan, koska se ennustettu on.

Lehti: Palestiinalaisjärjestö Hamas on maanantaista alkaen ampunut Israelin puolelle 700 ohjusta tai rakettia. Kuolonuhreja on useilla paikkakunnilla, ja IDF on tehnyt kostoiskuja Hamasin kohteisiin. Israelin pääministeri Benjamin Netanjahu varoittaa ankarista vastatoimista.

 

Takaisin