Pelastussanoma

 

Israelin rauha 
 
13.5.2021
 

Netanjahu lupaa 24h – lopullisesti

Eilen laitoin juutuubi linkin, joka ei pitänyt paikkansa. Se Al Aqsa ei palanut, vaan joku puu joka näytti siltä, että Al Aqsa on tulessa.

Noh, se siitä mutta palataan takaisin Gazan tilanteeseen, elikkä näyttäisi siltä, että nyt on tullut Israelilla ”se” viimeinen raja vastaan ja nyt saa riittää. Tuskin kukaan enää Israelissa ainakaan sanoo, että ”no ne on vaan jotain pikku raketteja, joita ne ilokseen tänne sieltä ampuu. Ei ne ketään satuta.” Niin saattoi olla vielä 20 vuotta sitten, kotitekoisia sähikäisiä, jotka osui maahan usein jo ennen Israelin rajaa. Mutta tänä päivänä raketit ovat kehittyneet, samoin tekniikka. Siellä on saatavana droneja ja kaikenlaista jo tarkastikin maaliin hakeutuvaa ohjusta. Elikkä kyseessä ei ole enää mikään vaaraton Gaza ja sitä ylläpitävä idioottilauma, Hamas. Nyt on kyseessä jo vaarallinen vihollinen, joka voi tappaa kaukaa ja tarkemmin kuin koskaan ennen.

Mutta Jumala on suojanamme, Israelin kansan suojana ja on tullut aika lopullisesti vaientaa Gaza!

Noh, tuo 24 h kukui jo umpeen Netanjahun puheesta mutta asia on kesken ja se on hoidossa. Nyt nämä todellakin menevät perille saakka, niin veikkaan ja demilitarisoivat koko Gazan.

Sefanja 2:1-6 Menkää itseenne, kootkaa ajatuksenne, te häpeämätön kansa, ennenkuin neuvopäätös on synnyttänyt-päivä kiitää pois kuin akanat-ennenkuin teidän päällenne tulee Herran vihan hehku, ennenkuin teidän päällenne tulee Herran vihan päivä. Etsikää Herraa, kaikki maan nöyrät, te, jotka pidätte hänen oikeutensa. Etsikää vanhurskautta, etsikää nöyryyttä; ehkä te saatte suojan Herran vihan päivänä. Sillä Gassa on oleva hyljätty ja Askelon autio, Asdod ajetaan pois keskipäivällä, ja Ekron hävitetään. Voi meren rannikon asukkaita, kreettien kansaa! Herran sana on teitä vastaan, Kanaan, filistealaisten maa; ja minä hävitän sinut asujattomaksi. Ja meren rannikko on oleva laitumina, joilla on paimenten vesikuoppia ja lammastarhoja.

 

Takaisin