Pelastussanoma

 

Israelin rauha 
 
27.1.2021
 

Palestiinakin on kohta tekemässä rauhan

Tätä on odotettu, vaikka onkin yksittäistapaus, nimittäin yhdestä tulee kaksi, kahdesta neljä, neljästä kahdeksan jne.

https://www.israeltoday.co.il/read/former-palestinian-terrorist-says-he-can-make-peace-with-israel/?utm_source=acfs&utm_medium=email&utm_term=all&utm_campaign=newsletter-2021-01-27

Entinen palestiinalaisterroristi sanoo voivansa tehdä rauhan Israelin kanssa
Israel Todayn yksinomainen haastattelu palestiinalaisen ”presidentin” ehdokkaan kanssa

 

Takaisin etusivulle

 
 

Takaisin etusivulle

 
 
30.12.2020
 

Aivan pian vuorossa viimein Palestiina

Palestiinalaisjohto tajuaa, että kohta he ovat useampaan suuntaan vihollisuuksissa ja jäävät vaille sympatiaa, kun Israel tekee kaikkiin suuntiin arabimaiden kanssa rauhansopimuksia. Sen on pakko tajuta, ettei se voi jäädä yksin Iranin kanssa koko muun arabimaiden väliin. Sen on taivuttava sopimaan Israelin kanssa ja näin saavutamme sen pisteen, jota kristillinen maailma on odottanut jo vuodesta 1948 alkaen, kun valtio nimeltä Israel perustettiin. Sittemmin on ollut monta yritystä rauhaan ja erilaisia sotia ja miehityksiä mutta pysyvämpää rauhaa ei olla saatu aikaan mutta tässä hetkessä se näyttää väkisin tulevan.

https://www.israeltoday.co.il/read/palestinians-unless-we-change-our-thinking-we-will-lose-again/

 

Takaisin etusivulle

 
 
27.12.2020
 

Lisää Israelin rauhaan osllaistujia… ja lisää tulossa

Kuuntele Sartolan uutiset Israelista. Rauha rauha, ei mitään hätää. Kohta siellä on jo suurimmat islamistiset maat tehneet rauhan Israelin kanssa. Tämä on yksi tärkeimmistä lopunajan merkeistä, ellei sitten se tärkein ja varmin ainakin:

 

Takaisin etusivulle

 
 
10.12.2020
 

Miten IDF kohtelee palestiinalaisia?

Tuossa joku aika sitten tapasin näyttelijäkollegan, joka on kuten heistä näyttää lähes kaikki olevankin, näitä viherpuna-vasemmistolaisia liberalisteja, jotka puhuvat olevansa vapaamielisiä ja demokraattisia eivät tajua olevansa todellisuudessa täysin umpimielisiä totalitaristeja.

No tämä kollega alkoi minulle puhua kun tuntemansa kaveri palasi Israelista, että hän on nähnyt ja kuullut mitä siellä oikeasti tapahtuu ja miten oikeasti IDF suhtautuu palestiinalaisiin, niin jouduin kristisoimaan väitettä, koska se ei alkuunkaan kuulostanut loogiselta.

Nimittän kaveri väitti tietävänsä, kuitenkin kuulemansa perusteella, että israelilaissotilaat huvikseen ammuskelevat palestiinalaisien jalkoihin vartiopisteiltään ja siksi he heittelevät kiviä niiden niskaan, kun ei muutakaan ole.

No tämä tarina menettää loogisuutensa heti alkumetreillä, koska todellisuudessa jos joku ampuu kovilla ketä tahansa aseetonta jalkoihin, niin tämä hakeutuu suojaan, eikä suinkaan etsi kiviä joilla muka siten vastaisi tuleen. Ei se niin mene… Mutta menee päin vastoin hyvinkin loogisesti, jos palestiinalainen kävelee ohi ja heittää kivellä vartiopistettä, niin saapa hyvinkin varoituslaukauksia jalkoihinsa. Eivät he titenkään tähtää osumia, vaan jalkojen viereen. Tämä on hyvin loogista ja palestiinalaislta kysyttynä, tämä järjestys menee helposti päin vastoin, eikä se enää ole loogista.

Alla juttu, kuinka IDF:n sotilaat oikeasti toimivat siellä alueella:

 

Takaisin etusivulle

 
 
9.10.2020
 

Raamatun ennustama Israelin rauha vain syvenee

Konekäännös: https://www.israelunwired.com/saudi-writer-reveals-a-massive-secret-about-palestinian-arabs/

Saudi-kirjailija kaataa totuuden

On vaikea piilottaa totuutta. Saudi-kirjoittaja Abdulhameed Al-Ghobain ilmaisee sen selvästi: Saudi-Arabialaiset eivät halua enää olla palestiinalaisten rinnalla. He näkevät, mitä Israel on, mitä Israel on saavuttanut, ja he haluavat liittyä mukaan. He haluavat saavuttaa myös suuria asioita. Ja ”palestiinalaiset” eivät ole osoittaneet lupaavaa tulevaisuutta. Saudit ovat valmiita. He vain eivät tunne voivansa edistää maata tukemalla ”palestiinalaisia”. Ehkä se ei ollut kerran niin julkinen, mutta nyt se on. Totuus on ulkona, äänekäs ja selkeä.

Saudit katsovat – miksi muut eivät?

Luulisi, että Saudi-Arabiat tukevat ”palestiinalaisia” arabeja. Mutta he eivät enää tee. Ja jos he alkavat nähdä totuuden Israelista, miksi muut eivät voi? Miksi länsimainen tiedotusväline puoltaa edelleen ”palestiinalaisia”, vaikka edes ”palestiinalaiset” omat veljet ja sisaret eivät? Miksi niin kutsutut ”ihmisoikeusaktivistit” tukevat edelleen ”palestiinalaista” terrorismia sen sijaan, että näkisivät kuinka Israel hyötyy maailmasta? Kysymyksiä on paljon eikä vastauksia. Se on vain hämmentävää.

Malli Lähi-idän maasta

Tässä on totuus Israelista . Israel on Lähi-idän ja maailman valomerkki. Se on esimerkki miltä Lähi-idän maan tulisi näyttää. Demokratia, ihmisoikeudet, kulttuuri, luonto, lääketieteelliset saavutukset ja paljon muuta. Israel antaa yhtäläiset oikeudet kaikentyyppisille uskonnoille, väreille ja uskonnoille. Kuinka monesta muusta Lähi-idän maasta voit sanoa niin?

Israel ei ole Lähi-idän ongelma, se on ratkaisu ongelmiin. Saudi-Arabia on ymmärtänyt sen. Entä muu maailma?

 

Takaisin etusivulle

 
 
15.9.2020
 

Israelin rauhansopimus

Kun Donald Trump saa aikaan historiallisesti yhden merkittävimmistä rauhansopimuksista, niin yksikään suomalainen mediatalo ei hiiskahda asiasta sanaakaan. Mutta jos tämän rauhansopimuksen takana olisi ollut vaikkapa Obama, niin lehdet olisivat lööpittäneet asiaa etusivuillaan ja televisio niiden pääuutisissa.

Kun mennään historiassa taaksepäin, vuoteen 1993, jolloin ei tehty mitään varsinaista rauhansopimusta mutta Clinton sai edes samaan pöytään Israelin ja Arafatin, niin koko maailman lehdistö piti asiaa ykkösuutisena.

 

Takaisin etusivulle

 
 

Takaisin etusivulle

 
 

Takaisin etusivulle

 
 
17.2.2020
 

Yhä lähempänä on se, mikä ennustettu on

https://www.israeltoday.co.il/read/gog-and-magog-russia-warns-israel-of-war-over-syria/?utm_source=acfs&utm_medium=email&utm_campaign=newsletter-2020-02-17

Minä sain sanoman keskellä päivää, vuonna 2006, että tempaus tapahtuu samalla hetkellä tai samoihin aikoihin, kuin USA:n ja Israelin yhteinen isku Iraniin. Tämä katkaisee idän ja lännen välit ydinsodan partaalle. Silloin kukaan ei enää vitsaile, vaan henki salpautuu kaikilla ihmisillä, puhumattakaan profetian pilkkaajilla, jotka ovat nämä asiat jo kuulleet.

Omeriin 105 päivää!

 

Takaisin etusivulle

 
 
 
 
 

Arkisto

 
| 2021 | 2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 |