Pelastussanoma

 

Israelin rauha 
 

Takaisin etusivulle

 
 

Takaisin etusivulle

 
 

Takaisin etusivulle

 
 

Takaisin etusivulle

 
 
18.5.2021
 

Rukoillaan nyt kaikki Israelin puolesta!

Israelia vastaan käydään nyt kovempaa kuin koskaan vuoden 1967 jälkeen ja tämä tilanne pahenee ja tulee pahenemaan. Nyt kaikki kädet ristiin ja rukoilemaan Israelin puolesta, Jumalan suojelua Hänen omaisuuskansalleen.

 

Takaisin etusivulle

 
 
13.5.2021
 

Netanjahu lupaa 24h – lopullisesti

Eilen laitoin juutuubi linkin, joka ei pitänyt paikkansa. Se Al Aqsa ei palanut, vaan joku puu joka näytti siltä, että Al Aqsa on tulessa.

Noh, se siit√§ mutta palataan takaisin Gazan tilanteeseen, elikk√§ n√§ytt√§isi silt√§, ett√§ nyt on tullut Israelilla ”se” viimeinen raja vastaan ja nyt saa riitt√§√§. Tuskin kukaan en√§√§ Israelissa ainakaan sanoo, ett√§ ”no ne on vaan jotain pikku raketteja, joita ne ilokseen t√§nne sielt√§ ampuu. Ei ne ket√§√§n satuta.” Niin saattoi olla viel√§ 20 vuotta sitten, kotitekoisia s√§hik√§isi√§, jotka osui maahan usein jo ennen Israelin rajaa. Mutta t√§n√§ p√§iv√§n√§ raketit ovat kehittyneet, samoin tekniikka. Siell√§ on saatavana droneja ja kaikenlaista jo tarkastikin maaliin hakeutuvaa ohjusta. Elikk√§ kyseess√§ ei ole en√§√§ mik√§√§n vaaraton Gaza ja sit√§ yll√§pit√§v√§ idioottilauma, Hamas. Nyt on kyseess√§ jo vaarallinen vihollinen, joka voi tappaa kaukaa ja tarkemmin kuin koskaan ennen.

Mutta Jumala on suojanamme, Israelin kansan suojana ja on tullut aika lopullisesti vaientaa Gaza!

Noh, tuo 24 h kukui jo umpeen Netanjahun puheesta mutta asia on kesken ja se on hoidossa. Nyt nämä todellakin menevät perille saakka, niin veikkaan ja demilitarisoivat koko Gazan.

Sefanja 2:1-6 Menkää itseenne, kootkaa ajatuksenne, te häpeämätön kansa, ennenkuin neuvopäätös on synnyttänyt-päivä kiitää pois kuin akanat-ennenkuin teidän päällenne tulee Herran vihan hehku, ennenkuin teidän päällenne tulee Herran vihan päivä. Etsikää Herraa, kaikki maan nöyrät, te, jotka pidätte hänen oikeutensa. Etsikää vanhurskautta, etsikää nöyryyttä; ehkä te saatte suojan Herran vihan päivänä. Sillä Gassa on oleva hyljätty ja Askelon autio, Asdod ajetaan pois keskipäivällä, ja Ekron hävitetään. Voi meren rannikon asukkaita, kreettien kansaa! Herran sana on teitä vastaan, Kanaan, filistealaisten maa; ja minä hävitän sinut asujattomaksi. Ja meren rannikko on oleva laitumina, joilla on paimenten vesikuoppia ja lammastarhoja.

 

Takaisin etusivulle

 
 
12.5.2021
 

Juuri kun aamulla kirjoitin, niin nyt ollaan jo tässä:

Ja Netanjahu sanoi juuri tunti sitten haastattelussa, että tämä on vasta alkua tälle mitä he tulevat nyt tekemään. Lopputulos saattaa hyvinkin olla se, että he sulkevat koko Gazan asumattomaksi demilitarisoiduksi alueeksi. Se olisi Raamatun ennustuksen mukaista.

 

Takaisin etusivulle

 
 
12.5.2021
 

Pahamaineinen Gazan Ennustus alkaa pian toteutua

Raamatussa kerrotaan ennustus, jossa Gazan alue tulee olemaan autio ja tyhjä, vailla asutusta. Tuhottu täysin!

Tämä ennustus on nyt sekuntia vaille valmis. En usko että kukaan on niin pitkämielinen, että katsoisi läpi sormien ikuisuuksia, koko ihmiselämän mitan Hamasin raketinammuntaa, vaan lopettaa sen tuskan lopulta juurineen päivineen ja ajaa koko maan pakkosiirtolaisuuteen. Yksinkertaisesti tyhjentää koko Gazan kaistan. Niin uskon nyt tapahtuvan, koska se ennustettu on.

Lehti: Palestiinalaisjärjestö Hamas on maanantaista alkaen ampunut Israelin puolelle 700 ohjusta tai rakettia. Kuolonuhreja on useilla paikkakunnilla, ja IDF on tehnyt kostoiskuja Hamasin kohteisiin. Israelin pääministeri Benjamin Netanjahu varoittaa ankarista vastatoimista.

 

Takaisin etusivulle

 
 

Takaisin etusivulle

 
 
28.3.2021
 

Kun Israel nyt tekee rauhaa… muista!

Aloitan tämän tutulla Jaakobin 1:22 Mutta olkaa sanan tekijöitä, eikä vain sen kuulijoita, pettäen itsenne. Nimittäin kun kuulette sanottavan ja puhuttavan mm. seitsenvuotisesta rauhasta, niin menkää ja tutkikaa asiaa, älkääkä heti uskoko mitä se tarkoittaa ja mistä tämä 7 vuotta oikeen juontuu.

On siis hyvin yleistä, että puhutaan 7-vuotisesta vaivan ajasta tms. ja kolme ja puoli vuotisista jaksoista. Niin minä itsekin olen tehnyt ja pelkään, ettei se ehkä pidäkään paikkansa. Olen vain uskonut jonkun tienneen ja kun olen itse alkanut tekemään sanaa, tutkimalla tekstejä, niin huomaan, että moni asia on pelkkä johtopäätelmä, joka on pelkkä olettamus.

Pitää siis mennä syvälle sanaan ja katsoa mikä on faktaa ja mikä siitä oli sitten sitä johtopäättelyä!

Daniel kirjoittaa ajoista aivan suoraan numeroilla ilmaisemalla. Se kannattaa ensin poimia esille, mitä Daniel on tarkkaan ottaen puhunut.

Sitten pitää määritellä mikä on Jaakobin ahdistus ja mikä Jumalan vihan aika jne. miten ne meille on kerrottu.

Kannattaa siis aloittaa puhtaalta pöydältä, ottamatta muiden sanomia millään tavalla huomioon.

Se mit√§ tiedet√§√§n varmuudella Danielin kirjan 12. luvun kautta, on ett√§ tulee olemaan joku joka julistaa olevansa Jumala ja t√§m√§ tekee sen Pyh√§ss√§ Paikassa, elikk√§ Jerusalemin temppeliss√§. Se hetki tulee olemaan t√§rke√§ kiinnekohta Danielin aikalaskuissa. Nimitt√§in siit√§ hetkest√§ on olevan 1290 p√§iv√§√§, josta Daniel ei mainitse kuitenkaan mihin on oleva tuo kolme ja puoli vuotta. Se on vain p√§√§telt√§v√§ ja kun p√§√§telm√§√§n vihjeen√§ kuuluu lauseeseen jatko, ”autuas on se joka odottaa ja saavuttaa 1335 p√§iv√§√§”. No siin√§ her√§√§ kysymyksi√§, mik√§ lukupari t√§m√§ oikeen on? 1290 +45 p√§iv√§√§ on 1335 p√§iv√§√§ ja mihin se p√§√§ttyy?

Oma tutkimukseni tuosta 3,5-vuotisesta ajanjaksosta olisi se, että koska Luukas 12:35-36 käskee odottamaan kärsivällisesti kupeet vyötettyinä ja lamput palamassa, kun Herramme palajaa häistään. Siis tietenkin tämä koskee tänne jääneitä, jotka odottavat ja saavuttavat 1335 päivää.

No sitten ihmetellään, mikä luku on siis se 1290 ja mitä siinä kohtaa tapahtuu? Oma käsitykseni on, ettei se voisi olla mikään muu kuin Jeesuksen näkyvä paluu, vaikkakin tuo 1335 on viittaus siihen. Tämä käsitys johtuu siitä, että kun Jeesus palaa, niin ei Hän heti saman tien lähde noin vain perustamaan valtakuntaansa, vaan ensin Hän alkaa sotimaan Pyhän Kaupungin piirittäjiä vastaan ja ajaa heidät itään. Siinä tuskin menee montaa päivää. Mutta tuon jälkeen Jeesus ja samaan aikaan enkelit alkavat sotia saatanan joukkoja vastaan ja yksitellen heidät vangitaan ja viedään syvyyksien vankiloihin. Se vie aikaa, sen uskon. Siihen on toinenkin esikuvallinen perustelu, nimittäin kun Jeesus kuoli ristillä ja nousi kolmantena päivänä kuolleista, niin Jeesus joutui odottamaan jotain maan päällä, eikä heti voinut mennä Isän luo. Miksi siis näin? No siksi kun taivaassa syttyi sota, jossa Mikael lähti joukkoineen sotimaan saatanaa vastaan, vangitsi heidät ja heidät heitettiin alas maailmaan. Se koko prosessi kesti 40 päivää ja siksi tuo 45 päivää on aika tasan, jos viisi päivää lasketaan siihen, kun Jeesus ajaa pahat ihmiset pois Jerusalemista ja sen ympäriltä. Kaiken lisäksi Uusi Jerusalem lasketaan maan päälle, enkä minä usko, että sekään tapahtuu sekunnissa, vaikka yhtä hyvin voisi niin tapahtuakin.

Sen sijaan, kun Daniel 9:27 mainitaan keskell√§ rauhaa, lause, joka liitet√§√§n t√§m√§n… hmm… niin moni aina puhuu antikristuksesta, vaikka se on aivan eri termi. Siis peto ja v√§√§r√§ profeetta, ne ovat ne oikeat termit, joita itse ainakin vain k√§yt√§n. Laittomuuden ihminen on my√∂s ihan hyv√§. No joka tapauksessa, kun laittomuuden ihminen, kuka se sitten lieneekin, seisoo Pyh√§ll√§ paikalla ja julistaa olevansa Jumala, niin sit√§ ennen on oltava rauha Israelissa, koska Daniel sanoo, ett√§ keskell√§ rauhaa se rikotaan. T√ĄSS√Ą ON SE T√ĄRKEIN pointti, elikk√§ ”KESKELL√Ą” rauhaa. Puhummeko siis tasan keskell√§, vai kesken kaiken kun rauha on ollut, se rikotaan? Ei t√§m√§n tekstinymm√§ryksen mukaan ainakaan tarvita ns. 7-vuotista rauhansopimusta, vaan pelk√§st√§√§n rauhansopimus, joka sitten rikotaan kesken kaiken. Eik√∂s vaan?!

Minä näkisin nyt niin, että kun profetioissa ja Raamatussa lukee, että tempaus tulee yhtäkkiä, elikkä varkain kesken kaiken, kun kaksi miestä on pellolla, toinen otetaan ja toinen jätetään, niin me puhumme morsiamen tempauksesta. Tämä on siis ensimmäinen sadonkorjuu, ns, uutisviljasta leivottu happamena kaksi kakkua Herralle uutislahjaksi, nähdäkseen millainen sato on tulossa.

Mutta mitkä häät ne sellaiset on, joissa on vain morsian? Ei ne mitkään oikeat häät ole, varsinkaan kuninkaan pojan häiksi. Siksi häävieraat otetaan ja heidätkin hädän hetkellä, ennen kuin Jumalan vihan maljat lasketaan. Ja kun häät on vietetty, niin koko konkka ronkka laskeutuu maan päälle ja silloin autuas on se joka odottaa ja saavuttaa kupeet vyötettyinä ja lamput palamassa sen 1335 päivää, jolloin Jeesus perustaa tuhatvuotisen valtakuntansa.

Vaikeaa on siis olla varma, kuinka kauan Israelin rauhasta menee sen rikkomiseen. Sen näkee kait sitten.

 

Takaisin etusivulle

 
 
 
 
 

Arkisto

 
| 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 |