Pelastussanoma

 

Pedon nousua seurataan 
 
4.12.2023
 

Elom Musk joutui salamurhan yrityksen kohteeksi

Olen viime aikoina miettinyt Elon Muskin roollia Daniel 8. luvun takaa ilmestyskirjan petona mutta ongelmia profiloida tätä siksi, on edelleen aika monta. Ensinnäkin juuri se kuolettava ”miekanhaava” joksi ilmestyskirja nimitti sitä, toki tarkoittaen salamurhayritystä tai muuta väkivaltaista tapahtumaa.

Pedon ilmestyminen onkin sitten jännempi juttu, nimittäin Paavali kirjeessään tessalonikkalaisille mainitsee pedon- tai laittomuuden ihmisen ilmestymisestä. Samoin kuin sana ”laiton”, mitä sekin tarkoittaa?

Tätä on syytä pohtia… Ehkäpä videon muodossa tässä kun antaa ajattelemisen aihetta.

 

Takaisin etusivulle

 
 
25.8.2023
 

Laittomuuden ihminen – nyt Venäjältä

Wagner-johtajan, ”Putinin kokin”, Jevgeni Prigožinin on kerrottu kuolleen keskiviikkona, kun hänen yksityiskoneensa syöksyi maahan. Yleisesti pidetään täysin selvänä, että Putin on koneturman takana käskyttäjänä. Elikkä kyseessä oli siis salamurha, jonka Raamattua tulkiten… käydääs läpi!

Kaksi tärkeää alkuhuomiota täytyy ensin huomioida, laittomuuden ihmisen pitää ilmestyä, joka tarkoittaa, että tämän on oltava ollut kadoksissa tai sitten täydellisesti ennestään tuntematon. Mutta koska Raamattu ilmoittaa selkeästi, että tällä on ollut aluksi pieni valta, niin se tarkoittaa myös sitä, ettei tämä voi olla ennestään julkisuudessa täysin tuntematon ihminen ja näin ollen tästä ei voisi sanoa, että se ilmestyy, jos ei ole ollut kadoksissa.

Näistä seikoista pitää tehdä sellainen johtopäätös, että laittomuuden ihminen on ennen katoamistaan oltava tunnettu pieni johtaja, jota toki Prigožin olisi, mutta on kuitenkin valtaa käyttävä/käyttänyt henkilö kadotessaan. Mutta sitten ilmestyessään tällä on viimeistään oltava kuolettava ”miekanhaava” päässä, koska tämä ”virkosi” henkiin tms. Lisätunnusmerkit ovat, että toinen käsi on liikuntakyvytön ja oikea silmä sokea. Nämäkin tunnusmerkit löytyvät Raamatusta.

Wagner-johtaja, Jevgeni Prigožin on sellainen henkilö! Hän on käyttänyt pientä valtaa, ollut tunnettu henkilö ja nyt kadonnut, mikäli ruumista ei löydy tai tunnisteta. Huhuja liikkuu asiasta, että tämä olisi aavistanut tämän iskun ja mennyt toisella koneella.

Jevgenin kohdalla miekanhaava on pikku ongelma kylläkin. Tokihan miekanhaava viittaa suoraan salamurhayritykseen ja kieltämättä miekkaa tässä markkeerasi ohjus. Mutta ongelma on siinä, että mistä tämä saisi haavan päähänsä, vai oliko tuo haava tullut jo aiemmin Ukrainassa.

No tämä saattaa olla huti mutta kannattaa tsekata tämäkin. Itsehän sain 2006 uninäyn aamulla ennen heräämistä, jossa minulle näytettiin kirkon pohjaa, johon oli asetettu kulmaliput. Sitten minulle sanottiin kovaan ääneen, ”tähän asettuu Iivana julma” ja sitte se toistettiin ”vaikka muut sanoisivat mitä tahansa, niin se on Iivana julma”. Tämä viimeinen sanottiin minulle kuin ukkonen olisi jyrissyt, koska säikähdin siihen ja heräsin.

Joten! Venäjää ei kannata laseka ulos näistä kinkereistä.

 

Takaisin etusivulle

 
 

Takaisin etusivulle

 
 

Takaisin etusivulle

 
 
22.12.2022
 

Tämä on synnytetty jo aikaa sitten…

Mutta petovallan esiinnäyttäytyminen ottaa aikaa… mutta juuri nyt se on tähän asti näkyvymmillään. Se ei ole valtio, eikä kuningas, eikä se ole valtiot, eikä niiden hallitsijat. Peto on jokaisen valtion sisälle kasvanut syöpä kasvain, joka on kuin meidän lääketiteestä suoraan, lonkeroituu soluineen kaikkialle ruumiiseen.

Jos kuvittelemme, että maailma on kokonainen kristusruumis, ehjää tervettä solukkoa, joka toimii hienosti ja tuottaa kaikille sen jäsenpaille hyvää, niin nyt sypäsolut ovat vallanneet koko kehon ja koko maailman on vaikea henkittää.

Kyseessä ei ole valtiot yksin, eikä mikään erityinen hallintotaho, vaan järjestöt, joita on vaikka kuinka paljon. Nämä järjestöt hallitsevat maailmaa, talous- ilmasto- terveys- ja ne kaikki, niitä on monta.

Voi kuka voi sotia sitä neljättä petoa vastaan. Siinä on kaikki edelliset petojen piirteet… Siksi sitä vastaan ei voi sotia, koska siinä ovat ne kaikki ja se vihaa Jeesuksen seuraajia.

 

Takaisin etusivulle

 
 
2.12.2022
 

Alkaa pikku hiljaa selvitä mistä tulee se pelottavin asia

Ilmestyskirjan 17. luvussa puhutaan kymmenestä kuninkaasta, joista 7 jää jäljelle, kun kolme vedetään pienen ja alussa vähäpätöisen edestä. Jos tuo pieni on Elon Musk, niin se tosiaan oli aluksi vähäpätöinen, kuten Daniel sen 8. luvussa toteaa ja se kasvaa suureksi, syrjäyttäen kolme edestään ja on itse kahdeksas.

No tämä ei vielä liity petoon muulla tavalla, kuin tämä merkki, jonka peto saa sitten ihmiset ottamaan.

Kaikki aiemmat teoriat kannattaa pistää riviin, eikä yhtäkään teoriaa kannata nostaa toistaan suurempaan arvoon. Älä siis usko mitään, mikä liittyy pedon seurantaan. Ole avoin kaikelle, mutta keskitä katseesi oman kruunusi varjelemiseen, äläkä keskity pedon nousun seuraamiseen.

Nää on mun ohjeet!

Mutta nyt on eräs vaara myös olemassa Elon Muskin suhteen. Tämä on alkanut tonkia Twitterin tiedoista Bidenin läppäriä ja saa ne pahimmat demokraatit ja FBI:n agentit kimppuunsa.

Aikaisemmin on monelle käynyt niin, että he löytyvät hirttäytyneenä ovenkahvaan tms. menettäneet henkensä epäselvissä olosuhteissa. Elon on siis vaarassa ja on mahdollista jopa, että tämä saa kuolettavan ”miekan haavan” ja toipuu siitä. Pedon tunnusmerkkejä hän ei kuitenkaan täytä, nimittäin hänen pitäisi kadota ja hänellä on oltava ennen katoamistaan pieni valta, jos minä Raamatun tekstejä osaan oikein tulkita. Näitä Elon Musk ei kykene enää täyttämään ja siksi en usko, että Elon Musk olisi mikään viiemeisten päivien peto nro 1, vaan lähinnä pedon merkin lanseeraajia ja petovallan omistaja.

Lähi-idässä on paljon parempia ehdokkaita pedon nr. 1 ja toisaalta sitten peto nr 2, joka on väärä profeetta. Muistettava on se, että peto 1 nousee merestä, elikkä mistä tahansa luvatun alueen ulkopuolelta ja peto 2 maasta, elikkä levatti alueelta, elikkä luvatun maan sisältä. Nää on niitä paramtrejä, joita pitää noudattaa sääntönä, koska ne on raamatulliset.

 

Takaisin etusivulle

 
 
1.11.2022
 

Alkaa niin pelottaa, että kaikki se, mitä on tullut sanottua melkein vitsillä, onkin pian totista totta

Katsokaa mitä tämä on tekemässä ja mihin menossa. Voi luoja, auta meitä ihmisiä tämän asian kanssa.

Peto jolla oli kymmenen sarvea, niiden sarvien väliin ilmestyi aluksi pieni sarvi, joka työnsi noustessaan kolme sarvea edestään, näin nousten suureksi.

Tuo pieni sarvi oli aluksi vähäpätöinen ja se siis työnsi kolme edestään. Twitter… +2 muuta, vai oliko ennen jo joku?

Samoin sitten, nämä sarvet eivät olleet saaneet kuninkuutta mutta nuo seitsemän sarvea saivat hallita, kuin kuninkaat, yhden hetken pedon kanssa. Elon Muskin firma(t) kun peto oli saanut täyden vallan.

Elon Muskin X-Space ohjelma on tuottanut kymmeniä tuhansia satelliitteja taivaalle ja ne muodostavat jätkyttävän suuren meille vielä tuntemattoman teknologian. Tämä on se, mikä minua pelotti kun tajusin sen. Ymmärsin kyllä jo vuosia sitten, ettei nämä voi olla maita, vaan järjestöjä tai firmoja. Nyt alkaa valjeta…

Nämä kuninkaat, joille ei siis ollut annettu kuninkuutta, eivät voi olla maita, eivät koskaan voineet olla mikään uusi kansojen liitto, vaan ne ovat olleet firmoja. Ne kasvavat nopeasti niin suuriksi, ettei niitä vastaan voi taistella. Ne imevät koko maailman rahat itseensä. Syntyy peto, jota ei voi voittaa!

https://www.pelastussanoma.fi/Profetiat/Potilas%20talous.htm

Nämä tosiasiat on jo kauan sitten toisteltu mutta tämä 1. pedon persoona on yllätys. Toisin sanoen, se siis on ilmestynyt jo 90-luvulla mutta nyt on pakko odottaa miekanhaavaa Muskille, niin rajua kuin se onkin.

Iskeekö joku hullu woke-aktvisti häneen jonkun ihmeen Excaliburin? No ei kai… ilmestyskirjassakin kuvataan sanalla, ”ikäänkuin”, mutta se voi silti tarkoittaa hyvin suurempaa asiaa, tätä kommunismia ja sen nousua toisessa vertauskerroksessaan. Sekin on nimittäin täysin totta, että miten ihmeessä koko maa onkin joutunut seuraamaan kommunismin syntyä sen arkkivihollisen maan johtoon, USA:n. Kaikki US pressat kääntyy haudoissaan.

Elon Musk tuo maailmaan rauhan ja turvallisuuden, ensi keväänä 2023 helmikuussa. Se taitaa olla nyt taputeltu… tai… tai sitten ei… tai ainakin vakaa veikkaus. Tapahtuuko joku veitsi/miekkahyökkäys häntä vastaan, niin sekin nähdään mutta ehkä vasta helmikuun jälkeen.

Profeettoja kannattaa kuunnella, koska Pyhä Henki antaa mutta vastaanottava radio on aina epäkuntoinen ja epäluotettava. Olkaa armollisia kaikille Jumalan sanan ilmoittajille. Ettehän tekään ole täydellisiä.

 

Takaisin etusivulle

 
 

Takaisin etusivulle

 
 
4.6.2022
 

Pedon nousu on nyt mahdollinen sen kuolinhaavaa myöden

ISIS on yksi potentiaalinen peto/ pieni sarvi.

Tuossa teimme jo Klasun kanssa Operaatiokeskusen kanavalla ilmestyskirja sarjan, jossa tätä petoasiaa käsiteltiin hyvin läheltä ja syvällisesti.

Peto on sekä hallintokoneisto, että myös ihminen, joka johtaa sitä. Mutta niistä kymmenestä petosarvista yksikään ei voi olla valtio. Tämä sääntö tuli varsin selväksi tuota ilmestyskirjaa ja Danielin kirjoituksia tutkiessa.

Mikäli ISIS nousee, niin sen johtajan on oltava kadonnut ja sen pitää ILMESTYÄ, eikä se sanana tarkoita mitä tahansa sanaa, vaan se pitää sisällään monta asiaa, kuten sen, että tämän on oltava ollut kadonnut, jopa mahdollisesti kuolleeksi luultu ja sillä on oltava kuolettava miekan haava päässä. Todennäköisesti sillä on oikea silmä soennut ja toinen käsi kuivettunut tai halvaantunut.

Aikamoisia merkkejä siis kadotuksen ja laittomuuden ihmisestä, ilm.peto nr. yksi tai sitten se toinen. Ensimmäinen nousee merestä ja toinen maasta. Meri tarkoittaa levanttialueen ulkopuolisuutta ja maa tarkoittaa Jumalan luvattua maa-aluetta.

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/71142afc-9de1-403e-bebc-6ce4b0729635

 

Takaisin etusivulle

 
 
22.8.2021
 

Pedon ilmestyminen voi tapahtua minä hetkenä hyvänsä – valvokaa

Nyt jos milloin, kannattaa pitää pyhävaatteet päällä ja olla valveilla, sillä messiaaniset ajat ovat alkaneet ja tilanne raamatullisesti alkaa olla rakentunut siihen pisteeseen, että se kulminoituu kaikkialla maailmassa hetkeen, jota olemme innolla odottaneet. Herramme ei hae meitä pois liian aikaisin, eikä liian myöhään, vaan juuri oikealla hetkellä.

Peto voisi ilmestyä (huom. ensimmäinen peto) periaatteessa milloin tahansa ja uskon, että se tapahtuu jossain noista maista, Afganistan, Tadzikistan, Kirgisia-alueilla, koska sieltä suunnalta idän kuninkaat tulevat Pyhään Maahan.

Pedon nousua koko maa seuraa tällä hetkellä juuri ihmetellen, miten se on saanut hankituksi niin paljon aseitakin USA:n jättämiä sotasaaliita, tuhansia ajoneuvoja, satoja lentokoneita, miljoonia erilaisia varusteita, rynnäkköaseineen kaikkineen patruunoineen ja kranaatteineen. He varustautuvat USA:n asevoimien varusteilla ja välineillä ja se on jo pelkastään kansallinen häpeä USA:lle itselleen.

Pedon nousua toisaan voidaan vain ihmetellä, kuinka se on saanut niin suuren vallan. Toinen peto jääkin sitte odottamaan aikaansa. Ei toinen ilman toista, eikä toista pidä kutsua sen paremmaksi tai suuremmaksi kuin toista. Sen voi jokainen havaita Raamatusta lukemalla molempien kuvaukset ajatuksella ja eikä eksytellä itseään antikristuksilla.

Vuonna 2001 Taleban sai kuolettavan miekanhaavan ja kaikki piti sitä jo menneinä ja roskajoukkoina, johon kukaan ei enää tarvitse kiinnittää huimiota. Asiat muuttuivat yhdessä hetkessä, kun Joe Bidenistä tuli USA:n presidentti.

Sitten kun katsomme muuta maailmaa, niin havaitsemme jo pakkotoimien alkaneen eri puolilla maailmaa eri painopistein. Pedon merkkiä jaellaan kiivaasti ja se yhdistyy hyvää vauhtia lupaan voida myydä ja ostaa. Hullummaksi vaan menee koko ajan, joten kyllä me elämme sitä aikaa, että nyt pidetään ystävät vaan omasta kruunustamme kiinni, nimittäin sadonkorjuuaika on tullut, vilja on kypsä korjattavaksi ja luste on sidottu jo kimppuihin hyvinkin selvästi.

Edessä on ikäänkuin ajan pysähtyminen, periodin vaihdos uuteen aikaan, jossa pahuus tiivistyy sellaiseen pahuuteen, jota maailma ei vielä ole edes kokenut. Henkivallat ovat aivan raivoissaan koko ihmiskunnalle, koska se tietää että aikaa ei ole enää kikkailuun ja leikkimiseen ihmissieluilla. Yksinkertaisesti henkivallat joutuvat tajuamaan, että nyt on loppu tullut, joka tarkoittaa myös sadonkorjuun aikaa.

Pelastussanoma on tehty tätä aikaa varten!

Pelastussanoman profetia on nimenomaan siksi, jotta sinä päivänä, kun maailma pysähtyy järkyttävään uutiseen joukkokatoamisista, niin lohtu on Jumalan tekemässä suunnitelmassa, jota onnekseni olen saanut julistaa nyt tänään, tullessa viisitoista vuotta täyteen. Ensimmäisen pelastussanoma version julistin netissä 22.8.2006 ja se vei minut Peijakseen mielentilatutkimukseen vasten omaa tahtoani, elikkä olin suljetulla osastolla ilman minkäänlaisia yhteyksiä ulkomaailmaan, aivan kuin Joona kalan vatsassa, ennen kun meni Niiniveen kertomaan Jumalan antamaista tuomioista. Kansa tulee jälleen kääntymään, mutta tuomio ei silti poistu. Niin kävi silloinkin, tuomio vain siirtyi ja kansa pelastui.

Vielä tuosta Peijaksesta sen verran, että tasan 15 vuotta sitten, tämä tapahtui, kun elokuun 22. päivä julkaisin pelastussanoman ja sitten 29.8.2006 minut kutsuttiin lääkärin vastaanotolle, joka oli ansa, josta minut vietiin suljetulle. Siellä vietin ne kolme päivää ja pääsin siis 1.9.2006 ulos. Tämä tietenkin saattaisi olla profetiakin, vaikka en koskaan oikeen tykkää, että omia tapahtumia lähdetään viemään ja niiden kautta laskemaan jotain. Mutta kaikki on mahdollista ja tässä luvussa näkyy myös luku 15 joka on palveluvuosieni määrä näköjään, ainakin tähän hetkeen saakka.

No, meni niin tai näin, niin katsellaan nyt tarkkaan vielä tämä syksy maailman tapahtumia. Se on sellaisessa tilassa, että nyt voi tapahtua minä hetkenä hyvänsä mitä tahansa, mm. Israelin tilanne, joka on uutisilta jäänyt kokonaan huomaamatta, koska Afganistaniin kaikkien päät ovat nyt kääntyneet.

Valvokaamme ja pitäkäämme silmät auki, katse kohti Kristusta Jeesusta, yksin Häntä odottaen!

 

Takaisin etusivulle

 
 
 
 
 

Arkisto

 
| 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 |