Pelastussanoma

 

Pedon nousua seurataan 
 
25.8.2023
 

Laittomuuden ihminen – nyt Venäjältä

Wagner-johtajan, ”Putinin kokin”, Jevgeni Prigožinin on kerrottu kuolleen keskiviikkona, kun hänen yksityiskoneensa syöksyi maahan. Yleisesti pidetään täysin selvänä, että Putin on koneturman takana käskyttäjänä. Elikkä kyseessä oli siis salamurha, jonka Raamattua tulkiten… käydääs läpi!

Kaksi tärkeää alkuhuomiota täytyy ensin huomioida, laittomuuden ihmisen pitää ilmestyä, joka tarkoittaa, että tämän on oltava ollut kadoksissa tai sitten täydellisesti ennestään tuntematon. Mutta koska Raamattu ilmoittaa selkeästi, että tällä on ollut aluksi pieni valta, niin se tarkoittaa myös sitä, ettei tämä voi olla ennestään julkisuudessa täysin tuntematon ihminen ja näin ollen tästä ei voisi sanoa, että se ilmestyy, jos ei ole ollut kadoksissa.

Näistä seikoista pitää tehdä sellainen johtopäätös, että laittomuuden ihminen on ennen katoamistaan oltava tunnettu pieni johtaja, jota toki Prigožin olisi, mutta on kuitenkin valtaa käyttävä/käyttänyt henkilö kadotessaan. Mutta sitten ilmestyessään tällä on viimeistään oltava kuolettava ”miekanhaava” päässä, koska tämä ”virkosi” henkiin tms. Lisätunnusmerkit ovat, että toinen käsi on liikuntakyvytön ja oikea silmä sokea. Nämäkin tunnusmerkit löytyvät Raamatusta.

Wagner-johtaja, Jevgeni Prigožin on sellainen henkilö! Hän on käyttänyt pientä valtaa, ollut tunnettu henkilö ja nyt kadonnut, mikäli ruumista ei löydy tai tunnisteta. Huhuja liikkuu asiasta, että tämä olisi aavistanut tämän iskun ja mennyt toisella koneella.

Jevgenin kohdalla miekanhaava on pikku ongelma kylläkin. Tokihan miekanhaava viittaa suoraan salamurhayritykseen ja kieltämättä miekkaa tässä markkeerasi ohjus. Mutta ongelma on siinä, että mistä tämä saisi haavan päähänsä, vai oliko tuo haava tullut jo aiemmin Ukrainassa.

No tämä saattaa olla huti mutta kannattaa tsekata tämäkin. Itsehän sain 2006 uninäyn aamulla ennen heräämistä, jossa minulle näytettiin kirkon pohjaa, johon oli asetettu kulmaliput. Sitten minulle sanottiin kovaan ääneen, ”tähän asettuu Iivana julma” ja sitte se toistettiin ”vaikka muut sanoisivat mitä tahansa, niin se on Iivana julma”. Tämä viimeinen sanottiin minulle kuin ukkonen olisi jyrissyt, koska säikähdin siihen ja heräsin.

Joten! Venäjää ei kannata laseka ulos näistä kinkereistä.

 

Takaisin