Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 

Takaisin etusivulle

 
 

Takaisin etusivulle

 
 

Takaisin etusivulle

 
 
12.5.2023
 

Netti oli poikki (omeriin enää 17 päivää)

Rauhaa kaikille! Mun piti tehdä video Arto Laurin kanssa ilmestyskirjan ja muutaman muunkin profetian toteutumisesta käytännössä, koska Artohan on sellainen uskova veli mutta insinööri ja äärimmäisen tietäväinen monista näistä fysiikan ja luonnon asioista ylipäätään.

No siinä kävi sillä tavalla, että meidän piti viime keskiviikkona tehdä video, sovittiin aikatauluksi noin klo 17 paikkeilla, että tehdään se ja kun keskiviikko aamu tuli, niin mitä ihmettä, netti poikki ja kaiken huipuksi puhelimetkin mykkänä.

En siis voinut edes soittaa, että tilanne on tämä. No yleensähän tällaiset katkokset korjaantuu muutaman tunnin sisällä, jopa minuuteissa mutta tämä ei korjaantunut.

Tänne on kaavailtu 5G tukilaajennusta jo pitkään ja aavistin, että no sehän sen tekee, että eiköhän ne sen tän päivän aikana korjaa. Mutta kun kello tuli jo viisi, niin ei vieläkään ollut netti auennut.

Siinä kohtaa rupesin miettimään, että ei tämä ole mikään normaali vika, vaan jotain kummaa tässä on, koska minun toinen PrePaid liittymäkin oli mykkänä. Mietin, että onko joku viranomainen antanu määräyksen, ettei Jarmo ja Lauri saa kyllä tehdä mitään videota. Mutta mietin sitten, että emmehän me ole uhaksi kenellekään. Artolla saattaa olla sellaisia ja onkin, jossa se paljastaa viranomaisten salattuja asioita ja hän on saanut jonku Supon seuraamaan häntä, en minä.

No sitten kävelin tuonne muutaman sadan metrin päähän kaverille ja tämä oli piha/autotallihommissa ja sanoi heti, että hän on soittanut Elisaan ja kuullut, että 5G asennuksessa kaikki ei mennyt kuin Strömsöössä ja asennuksessa tullut isoja ongelmia. No tämä selvä, puhelin oli mykkä, enkä päässyt soittamaan kenellekään edes. En ees mun tyttärelle ja kertoo et oon pimennossa.

Siinä meni koko ilta sitte ja panin nukkumaan ja aamulla jatkui sama tilanne. Sitä kesti sinne pitkälle eiliseen iltapäivään, ennen kuin reitittimen valot syttyi sen merkiksi, että nyt pääsee ja samassa alko jokainen laite kiliseen ja piippaileen, ku mailia, Whatsup viestiä ja txt viestiä ja vaikka mitä alko tulla sisälle.

No sitten mä testasin nopeutta ja onhan se kyllä, kun melkeen 700Mb/s tulee sisälle tavaraa. Kyllä siinä bitti liikkuu ja heti huomas tuosta nettiselaimesta, että johan potkii, kun sekunnin murto-osassa koko selain päivittyy.

Nyt jää vain mietintään se, että kummeksuttaa tämä yhtälö. Mun aikana kymmeniin vuosiin, ei ole ollut netti poikki näin ja kaiken lisäksi tämä piti polla rutiinijuttu ja sen piti olla valmis saman päivän aikana ihan aamupäivän homma. Ja kaikki tämä just nyt, kun piti tehdä tämä video.

Oliko siis aika väärä tälle, vai mitä tässä tapahtui, rukoillaan sitä tässä yhdessä ja katsotaan tulevaa Jeesus mielessä. Ollaan sovittu ensi keskiviikkona Arton kanssa ko. aihevideon tekemisen uudelleenyritys.

siunauksin -jarmo-

 

Takaisin etusivulle

 
 
7.5.2023
 

Omeriin tasan 3 viikkoa

Juuri nyt, sunnuntaina 7.5. kello 18:00 on tasan kolme viikkoa omerinlaskennan päätteeseen ja siihen 50. päivään saakka, joka alkaa 28.5. klo 18:00 ja päättyy 29.5. klo 18:00 kesän kynnykselle:

Laulujen laulu 2:10-13 Rakkaani lausuu ja sanoo minulle: ”Nouse, armaani, sinä kaunoiseni, ja tule. Sillä katso, talvi on väistynyt, sateet ovat ohitse, ovat menneet menojaan. Kukkaset ovat puhjenneet maahan, laulun aika on tullut, ja metsäkyyhkysen ääni kuuluu maassamme. Viikunapuu tekee keväthedelmää, viiniköynnökset ovat kukassa ja tuoksuavat. Nouse, armaani, sinä kaunoiseni, ja tule.

 

Takaisin etusivulle

 
 
7.5.2023
 

Raamattutunti – Kuninkuus ja maailman herruus

Tilannepäivitys 7.5. klo 18:25

Charlesin kruunajaistilaisuudessa nähtiin vieraita maailman joka laidalta, mutta yksi Westminster Abbeyn sisällä kävellyt hahmo on saanut somen villiintymään. Kesken kruunajaismenojen eräässä BBC:n suoran lähetyksen kameroista näkyy marssivan huppuun ja kaapuun sonnustautunut tumma hahmo, joka näyttää kantavan pitkää sauvaa. Videopätkä tilanteesta jaettiin muun muassa Twitteriin, jossa sitä on katseltu miljoonia kertoja. Monien videon nähneiden mielestä tuo hahmo on ilmiselvä ”grim reaper”, eli itse Kuolema, tuttavallisemmin viikatemies.

https://www.is.fi/kuninkaalliset/art-2000009568313.html

 

Takaisin etusivulle

 
 

Takaisin etusivulle

 
 

Takaisin etusivulle

 
 

Takaisin etusivulle

 
 
29.4.2023
 

Toni Torppa – Litteän maan teoria ei ole raamatullinen

Olen monta-monta kertaa sanonut, hedelmistä te tunnette. Nimittäin ”raamattu” 1992 on eksyttävä väännös, taideteos Raamatusta, Jumalan sanasta. Väkisin tulee myös mieleen, että viimeisinä päivinä minä lähetän (siis Jumala lähettää) väkevän eksytyksen niille, jotka ovat syntiin mieltyneet. Mikä olisi suurempi eksytys, kuin ”jumalan sanan, 1992 raamatun” kautta tämän. En tiedä oliko ajatukseni nyt oikealla polulla mutta tuli vaan mieleen… aika väkevä eksytys ja… ennen kaikkea, se tulisi Jumalan sanan kautta.

Kysymys kuuluu vain, mikä tässä on se eksyttävä asia, koska ei ole väliä onko maa minkään muotoinen vaiko litteä tai pyöreä. Millään tällaisella ei ole pelastuksen kannalta merkitystä. Mutta tässäpä se tuleekin: nämä jotkut ihmiset pitävät sitä niin suurena asiana, että se menee Kristuksen ja tätä teoriaa fanatisoivan ihmisen välille, suurempana kuin Kristus.

No tottakai ihmiset sanovat, ettei missään nimessä, hullu ajatuskin, mutta kun katsoo, kuinka fanaattisesti tätä asiaa tuolla turuilla ja toreilla huudellaan, niin minä ex. adventistina näen selvästi tässä saman, minkä näin lapsena 7. päivän pyhittämisen merkityksen kohdalla, joka meni heittämällä välillä ohi Golgatan ristin. Eräskin pappi huuteli, että Kristus on kuin kertarokote, jonka saamme ottaa ja sitten me vain elämme synnittöminä loppuelämämme. Kauhee eksytys siis! Tässä on hyvinkin samoja piirteitä, jossa Kristus jää kauas kakkoseksi.

 

Takaisin etusivulle

 
 

Takaisin etusivulle

 
 
 
 
 

Arkisto

 
| 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 |