Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
26.5.2021
 

Profetioiden valossa

Lumensyvyys edelleen Lapissa osoittaa, että tilanne profetian osalta on edelleen avoin. Lumien pitää olla pois, kun Venäjän liput saapuvat. Siellä siis on edelleen muutama sentti lunta.

Sitä paitsi, se 2014 nähty uni sisälsi tulon Kilpisjärveltä. No se nyt ei ole mikään ihme, että siellä lunta on eniten ja pisimpään, koska se on alueena karuinta koko Suomessa. Mutta miksi uni annettiin siten, että Kilpisjärven kautta tulimme Ivaloon. En tiedä! Mutta joka tapauksessa tilanne elää ja on päällä, nyt vielä joka hetki.

Tänään on Henryn mainitsema päivä 26.5. joka on täysikuu ja tasan 15 vuotta sitten Lordin voitonjuhlat järjestettiin myös 26. toukokuuta 2006  jota oli paikalla katsomassa yli 80 000 ihmistä. Muistan sen päivän hyvin, se oli mustaakin mustempi päivä, jolloin puoli Suomea kumarsi saatanaa. Nyt oli sijoitus kuudes ja teema sama!

Maricobasta Arizonasta on myös profetioiden valossa tulossa niin iso uutinen, että se sekottaa koko USA:n täysin pirstaleiksi purkautuessaan ilmoille. Samoin tekee nyt Valko-Venäjän ja EU:n tilanne, jossa Venäjä saa tilaisuutensa näyttää tukensa ja mahtinsa USA:n samanaikaisesti painiessaan sisäisten ongelmiensa kanssa, eikä näin ole häiritsemässä, muutenkaan, kun Biden on väsynyt vässykkä, jota ei kiinnosta oikeen mikään. Tämä kaikki on siis vain päivien ja viikkojen kysmys, eli voimme kohottaa päämme, koska vapautuksemme on lähellä.

Tässä on paljon mietittävää ja viikko aikaa. Herramme Jeesus vahvistakoon meitä kaikkia näinä päivinä!

 

Takaisin etusivulle

 
 
25.5.2021
 

Valko-Venäjän suorittama konekaappaus

Olemme jo tietoisia siitä, että mukana oli myös Venäjän FSB elikkä vakoiluorganisaatio. Tämä koko kaappaus oli siis Venäjän masinoima testi, miten EU suhtautuu ja miten muut maat. Nimittäin he eivät voi itse kokeilla näin suurta toimenpidettä, vaan se tehtiin Valko-Venäjän sattuneesta syystä. Ei näin suurta toimenpidettä Valko-Venäjä yksin tekisi ikinä, eikä uskaltaisi, jonkun blokkarin vuoksi. EI, EI, EI… kyllä tässä on taustalla Venäjä ja sen tekemä EU:n ja USA:n sietokykytesti. Nyt jos EU ja USA eivät reagoi muuta kuin lentokielloilla, niin Venäjä voi nostaa keinojensa mittaa aika roimasti ylemmäs.

Tämä asettaa mm. Suomen raja-alueet suureen vaaraan, koska eikös Ryanair nauttinut kuitenkin eräänlaista diplomaattista koskemattomuutta ilmailusopimusten kautta Valko-Venäjän ilmatilassa. Nyt se rikottiin noin vain, joten Venäjälle avautuu sitä kautta oikeutus paljon entistä vakavampiin hyökkäyskiin ketä vain vastaan. Rajaviiva on ylitetty!

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/81642127-543f-4d55-a4de-171f5b6515a3

 

Takaisin etusivulle

 
 
24.5.2021
 

Ilta tuli ja se ykköspäivä meni jälleen kerran ohitse

Noh, mitäs nyt teemme, muuta kuin odotamme? Emme kai muuta voi. Tänä aamuna rukoilin siinä kymmenen jälkeen, että Herra anna meille voimia jaksaa, jos tänään ei tule sittenkään lähtöä, nimittäin jos joku meissä on varmasti vilpitöntä ja aitoa, niin se sinun odottamisesi. Ethän sinä Herra voi jättää meitä tyhjän päälle, vaan vahvistaa mieltämme jaksamaan ja katsomaan eteenpäin.

Itse sain tänään kyllä heti omerin ykköspäivän mentyä klo 18 merkin ahdistuksesta. En viitsi kertoa sen enempää, mutta sain tappouhkauksen. Ei heti uskois mut niin vaan kävi. Ehkä aika harmiottoman, etenkin kun tiedän millaisia ne on yleensä. Olenhan aikoinani vartijana ollessa saanut niitä päivässä pari kolmekin ja illalla ja yöllä vielä ravintolan ovella pari lisää. Joten ei se minua sillä tavalla ihan kauheesti heilauttanut. Mutta on se vaan niin, että kun tässä olen ollut jo työelämästä sivussa pitkälle jo kahdeksatta vuotta, niin edellisestä uhkauksesta on kulunut jo aika paljon aikaa ja elämäkin on ollut varsin tasaista. Elikkä äkkipäältä kuultuna tämä tietenkin oli hätkähdyttävää. Enhän minä ole saanut sen 2014 jälkeen mitään uhkailuja. Tämäkin uhkaus tuli yhdeltä nuorelta mieheltä äkkipikaistuksissaan, kun oli ottanut minulta lainaan yhden vanhan tietokoneen ja rikkonut sen näytön suutuspäissään ilmeisen tahallaan nyrkillä. Minä sitten vaadin häneltä korvausta näytöstä ja siitä tämä soppa sitten syntyi, kun hän vielä koitti vetäytyä vastuusta ja sanoi vaimonsa sen rikkoneen sen, kun heille oli ero tulossa. Pitkä stoori… enkä edes meinannut puuttua siihen sen enempää… noh tämä riittää siitä.

Sain kuitenkin sellaisen ymmärryksen hengellä uhkaamisesta, ja että ahdistavaahan se oli kuulla sellaisenaan pitkästä aikaa. Heti siitä kyllä tuli mieleen, että ahdistuksen 10 päivää taisi saapua juuri nyt paikalle, kuin uusi ”timer”. Uhkahan kestää monta päivää, jos sellaisen saa. Siinä saa olla varpaillaan kuitenkin jatkuvasti.

No, aamulla sitten Markku veli kertoi maililla oman tarinansa tältä päivältä, joka vahvisti häntä ja meitäkin nyt:

Aloin aamulla paistamaan korvapuusteja, ne on puolivalmiita korvapuusteja kaupan pakaste pussissa. Pullat on taikina muodossa ja ne täytyy itse valmistaa kypsiksi uunissa.
Olen tehnyt aina niin, että otan pullat pakkasesta ja pidän niitä huoneen lämmössä jonkin aikaa, että saavat rauhassa sulaa ensin.
Tänään sitten hämmästyin, kun huomasin minkä ajan olin määrittänyt puhelimeni ajastimeen pullien sulatukseen. Ajaksi olilaitettu 50 minuuttia, tämä aika on aina siinä ollut, nyt vasta huomasin, et sehän on omer aika. Kun 50 minuuttia on kulunut laitan aina uunin 200 asteeseen ja tuo lämpö tulee kymmenessä minuutissa ja sitten pullat uuniin.

Huomaatteko kuinka täydellinen vertauskuva ensin 50 min odottamisvaiheesta ja sitte 10 min kuumenevasta uunista, siis ahdistuksesta. Tosi hieno vahvistus tässä taas. Elikkä odotellaan ja katsotaan läntistä taivaanrantaa illalla ja itäistä aamulla. Valoa kohden!

 

Takaisin etusivulle

 
 
23.5.2021
 

Tänään klo 18 päättyi omerin lasku

Omerin laskenta päättyi tänään 23. päivä toukokuuta, kello 18:00 elikkä auringonlaskun aikaan Jerusalemissa. Sitä seuraa 24h mittainen hetki, kun tuo päivä on voimassa huomiseen klo 18 saakka. Mutta se ei tarkoita, että sen välttämättä täytyisi olla juuri se ylösoton päivä, sen olemme varmaan useammat jo tajunneet… vaan…

Siitä hetkestä alkaen, voimme alkaa odottaa ylkäämme. Se voi tulla Mooseksen kirjoituksen mukaisesti, ”sen jälkeen tuokaa Herralle…” jättäen tietysti nyt sitten pelivaraa, tai on jättämättä. Kukaan ei tiedä tarkkaan tätä asiaa. Kovasti itse olen pohtinut tätä ja kun lisäksi koen tai oletan olevani ensimmäisiä, jotka ovat liittäneet juuri nuo jakeet ylösoton hetkeksi. Olen siis laskenut omeria tätä morsiamen ylösottoa silmällää pitäen nyt tasan 14. kerran. Aloitin siis keväällä 2007 laskennan, eikä yhtään vuotta ole ainakaan vielä jäänyt välistä ja tuskin jäisikään.

Nyt sitten jäämme odottamaan päivää ja hetkeä, jota ei ehkä kukaan tiedä, tai sitten yhtä lailla tietää, koska Aamos 3:7 sanoo sen varsin selvästi, että Hänen profeetoille Herra sen paljastaa.

Mikäli ylösotto ei tule huomenna aamulla klo 10 paikkeilla, niin sitte odotamme vaan iltaan ja mahdollisesti kymmenen päivää ainakin päälle. Siitä alkaa taas uusi kiertokulku, jos alkaa, toivon että ei enää alkaisi, vaan Herra aloittaisi lopuanajat konkreettisesti ja loppusi tämä jatkuva morsiamen tuska ja odotus. Kyllä Herra näkee sen tuskan ja kaipuun sydämessämme, koska emme me kuulu enää tähän maailmaan. Tämä maailma ei ole meitä varten, vaan sen seuraajia varten ja se saa mennä sinne mihin kuuluukin, ahdistukseen ja vihaan. Sitä seuraa kuitenkin rauhan valtakunta, Herrassa Jeesuksessa, joten me vain hetken lepäämme ja palaamme sitten takaisin töitä tekemään ja tosissaan palvelemaan Herraamme Jeesusta.

No mitä tulee tilanteeseen, johon ylösottoa on profetioissa mahdollisesti kaavailtu, niin se on sen Niilo Ylivainion viljapeltonäyn takana pitkälle. Oma ymmärrykseni siitä on lumen syvyys Lapissa, jossa tämä kaikki alkaisi.

Kävin katsomassa lumitilannetta ja se näyttää edelleen siltä, että lunta on vielä pikkuisen muttei sen unen mukaisesti, se suli asvaltin pintaan.

Kaiken lisäksi tuossa unessa tulimme jostain syystä Kilpisjärveltä Ivaloon ja se ihmetytti jälkikäteen, mitä se tarkoitti? Kilpisjärvellä nimittäin on 23 cm lunta edelleen ja Ivalossa noin 10 cm paikkeilla.

Lumen on oltava pois, jotta ns. Venäjän liput voivat sinne tulla, siis tuon unen mukaisesti. Samoin Tuomaksen helleunikin on tähän ajankohtaan liian nopeaan. Elikkä nyt ehkä käy niin, että joudumme katsomaan sen 10 päivää ja katsella taivaalle ja säätiedoitukseen, seurata uutisia ja rukoilla.

Herra Jeesus tule, sinä lupasit!

 

Takaisin etusivulle

 
 
22.5.2021
 

Tiedon ja viisauden historia – että meidän käsityksemme siitä

Minulle on selvästi jo viikon verran syötetty erilaisten tapahtumien kautta, joita olen joutunut kokemaan lähipäivinä ja tästä olen saanut sydämeeni Pyhän Hengen suomennosta samaan aikaan, jotta osaisin tämän asia aiheen ympäriltä kertoa sen teille oikealla tavalla. Rukoilen Herraa nyt, että hänen tahtonsa tässä tapahtuisi ja saisin nuo viisauden sanat tätä asiaa avata ymmärrettävästi. Äärettömän vaikea aihe.

Aloitan asian meille selvällä kysymyksellä, mistä tieto ja viisaus tulee? No kysymyshän herättää vastakysymyksiä heti, että emmekö me omaa mitään tietoa ja että onhan henkivalloissakin viisauden henkiä ja tiedon henkiä, eikös ne annan sitä meille jossain määrin ainakin.

No tähän heitetään uusi kysymyspari, mistä ne tulivat, jotka tietävät ja mistä se niihin tullut tieto ja viisaus?

No nyt päästäänkin nollapisteeseen, elikkä ei ole muuta alkulähdettä, kuin luova Jumala, joka on luonut jopa itsensä saatanan, jossa on myös tieto, jonka alkuperä on Jumalalta saatua.

No miksi kaikki tietomme ei ole täydellistä, jos se kerran on Jumalalta saatua? No joku pilasi sen syntiinlankeemuksellaan ja eräs taas loi valheen, jolla hämmennetään totuutta, jotta me sen nielisimme totuutena.

Tosiasiassa meillä on siis epätietoisuutta ja valhetta käsissämme ja vain muutamia asioita, jotka ovat täysin totta, joista emme itsekään edes kiistele missään olosuhteissa. Tämä yksi asia on perus, ala- ja keskikoulu matematiikka, ehkä jossain määrin myös kemian ja biologiankin saralla mutta siinä kohtaa mennään jo suurelta osin epävakaisiin tiedon ja ymmärryksen kysymyksiin, joissa on nämä samat elementit. Olemme omaksuneet väärää tietoa tai jopa joku on suoranaisesti valehdellut ja syöttänyt väärää tietoa.

Yksiselitteisesti me olemme sen verran etäällä Jumalasta, ettemme saa Häneltä täydellisenä läpi oikein mitään. Aina siellä on joku häiriötekijä, joka koostuu itsemme ominaisuuksista, joissa on itsekkyys, kunnianhimo, omat mieltymykset ja toiveet oman elämän paremmuudesta, eli sanalla sanoen, olemme liian itsekeskeisiä saattamaan läpi oikeasti kuulemaamme sanomaa. Puhumattakaan kun elämme keskellä saatanan häiritsijöitä.

Saatanallahan on kaksi perustapaa eksyttää ihmisiä kadotukseen. Toinen perustapa on siinä, että hän piilottaa itsensä ja Jumalan, ettei kumpaakaan ole. Se tuottaa ateismia ja näitä oman tiensä onnenonkijoita, vapaa-ajattelijoita ja kommunismia, hirmuvaltaa jne. Elikkä maailman pahimmat hirmuvallat ovat olleet aina ateistisia. Tämä kaikki koostuu TIEDOSTA, jota ihminen luulee käsittävänsä hyvänä ja totena.

Toinen perustapa koostuu periaatteessa useista alaosista, jolla saatanalla on käytössä, eksyttääkseen pois ihmisiä totuudesta, vaikka ymmärtävätkin jo sen, että jonkun tämä on oltava luonut tai että joku ylempi ja viisaampi on olemassa. Jälleen tulee tiedon henget kertomaan ihmisille, kuten vaikkapa profeetta Mohammedille vuonna 610 jossain Lähi-Idän luolassa sanomalla olevansa enkeli Gabriel ja tuli tuomaan viestin mm., että kuinka ihminen on luotu ja että se on tehty kuolleen ihmisen verestä. No lapsikin olisi jo kysynyt, että mistä se ihminen oli sitten tullut. Mutta ei, Mohammed oli vissiin niin tohkeissaan, ettei tullut mieleenkään kritisoiden ottaa asiaa, vaan söi vieheineen päivineen ”täkyn” ja siitä tuli sitten sen ateismin jälkeen toiseksi verisin aate maailmassa.

Elikkä saatanan joukkiot, henkimaailma ja meidän oma vajavuutemme on tämä kompo, jolla me eksytämme itsemme pois tiedosta. Avainsana olisi tähän ongelmaan NÖYRYYS, nimittäin Herran pelko on tiedon alku. Sen jälkeen vasta lähtee avautumaan monta pahaa umpisolmua.

Raamattu on meille se toinen avain, joka alkaa avautua vasta nöyryyden jälkeen. Vain säkkipukuinen osaa tulkita Raamattua oikein, nimittäin meidän ylpeytemme tuhoaa ajatukset, jotka Pyhä Henki koittaa meille ehdottaa. Sen lisäksi villitsijät, saatanan henkivallat tekevät lopulta silppua kaikesta hyvästä, jota Pyhä Henki koitti meille kertoa.

Joku saattaa olla kiintynyt maailman tietoon niin lujaa, ettei uskostaan huolimatta suostu uskomaan, että tietokirja ei ole Raamatun väärti, vaikka itsekin niin väittää. Siitä huolimatta tämä vetoaa aina tieteen kirjoituksiin ja tutkimustuloksiin, kun verrataan asiaa Raamatun ilmoitukseen. Vaikkapa, että kuoliko eläimia paratiisissa? No entä pieneliöt, jotka vain sitten lisääntyisivät ja lisääntyisivät ikuisesti? Tiedettä rakastava uskova ei kykene Tuomaan hengessä näkemään, ettei paratiisia voi verrata maailmamme tilanteeseen oikeen millään tavalla, eikä hän ole viitsinyt lukea Ramattua tarpeeksi tarkkaan huomatakaseen, että näin on, eikä sitäkään, ettei maailman tietoa kannata tuoda Jumalan sanan rinnalle vertailuksi. Eikä Jumalan korkeuksia kannata havitella itselleen ymmärrettävään muotoon. Siinä sekoaa pää!

Tästä päästäänkin sitten siihen, mikä on lopputulema tässä koko tiedon, viisauden ja totuuden etsinnän tuloksena. Älä edes luule, että nyt minä kerron, että vain me uskovat osaamme tätä dilemmaa käsitellä. EI, ME EMME OSAA yhtään sen paremmin kuin moni muukaan. Siksi meidän on hyvä tietää tämä vain ja sitä kautta saada tärkeän rukousaiheen, johon meidän on syytä kiinnittää huomiota.

Elikkä meissä kaikissa asuu opetuslapsi Tuomas, jonka heikko usko ei riitä juuri mihinkään, ei edes… sanonko mihin, sinapin siemenen kokoon.

Me laatikoimme hyvin usein, ehkä jopa lähes aina toisemme.

Laatikoimme toisemme uskon ja sitten Jumalan ja etenkin juuri Jumalan, jottei hän meitä huonosti kohtelisi. Näin valehtelemme itsellemme!

Ateisti laatikoi uskovan, uskova ateistin, homo laatikoi heteron, hetero taas homot jne. valkoinen laatikoi mustaihoiset ja mustaihoinen valkoiset, veturinkuljettajat laatikoivat konduktöörit ja päinvastoin, poliisi palomiehen ja sitä rataa mies naisen ja nainen miehet.

Tiedän, että minä usein laatikoin automaattisesti adventisteja, luterilaisia ja kaikkia muitakin. Ei se ole oikein. Sanon että no ne on sellasia! No onko? No ei todellakaan jokainen heistä, jos ihan totta puhutaan, me vain teemme niin ja JÄLLEEN, mikä tämän takana on? Se on se sama, tiedon puute, omat intressini asian suhteen, kaunat ja ikävät kokemukset vaikuttamassa yhdessä saatanan henkivaltojen jatkuvaan suun soittoon siellä niskan takana.

Raamattu on opettanut meitä tietoviisaudesta ja tämän maailman tiedosta ja sen seuraamisesta paljon. Meille on opetettu sanan kautta, että maalima vihaa totuutta, puhetta Jeesuksesta ja rakastaa valheiden kertojia ja väärintekijöitä. Ja että maailma tulee juuri teitä vihaamaan, jotka pidätte Jeesuksen uskon ja Raamatun sanan. Se asia tulee eteemme jatkuvasti, kuten Päivi Räsänen joutuu oikeuden eteen, joka on niin suuri häpeä jo, etten usko Jumalan sitä sallivan.

Maailma suorastaan rakastaa tietolähteitä, jotka ovat akatemioita, yliopistoja, korkeakouluja, tutkintoja ja todistuksia, tunnustuksia, palkintoja ja kuuluisuutta. Heidän näkemyksensä on tästä maailmasta, he kuuntelevat mitä YLE:n toimittajat sanovat ja mitä Helsingin Sanomissa lukee. He kuuntelevat, mitä WHO, YK, EU, CNN, BBC ja monet muut tahot sanovat, koska ne ovat eliittiä, joihin on paras uskoa. He kutsuvat joitain tietolähteitä valhemedioiksi, valeuutisiksi ja trollitehtaiksi KAIKKIA niitä, jotka ovat heitä vastaan jotenkin ja eivät liputa heidän aatemaailman puolesta.

Nykyään ollaan jo niin pitkällä tiedon salakuljetuksessa päihimme, että me emme enää edes huomaa, kun sitä meihin syötetään, nimittäin, jotta meistä tulisi saatanan lusteviljaa, jonka vihamies meihin kylvi. Kun joku Hollywood tekee miljardiluokan elokuvan, niin se on täynnä sitä mistä koko ajan puhuin. Valheita, joita se syöttää päähämme mielipidemuutoksena, jossa hyvä on pahaa ja paha on hyvää, sekä totuus on valhetta ja valhe totuutta.

Ajatteles kun tulee ihmisiä vastaan, jota sanovat, etteivät lue enää Raamattua, koska se on niin vaikeaa luettavaa ja sen tilalle on Raamatun oppineet teologit kirjoittaneet niin loistavia aputeoksia, joissa on asiat esitetty paljon selkeämpään muotoon. Mitä siis tästä seuraa, jos tiedon ja totuuden puutteessa valitaan väärä informaationlähde ja kehumme sitä Raamattua paremmaksi. Ja että minä katson enää Youtubesta kuunnelmia, joissa selitetään paljon paremmin Raamattua, kuin itse lukisi ja ne ohjelman tekijät ovat niin lukeneita ja kouluja käyneitä, historian ja Raamatun tuntijoita.

Jaakob 1:22 Mutta olkaa sanan tekijöitä, eikä vain sen kuulijoita, pettäen itsenne.

Emmekä me edes voi sanoa kenellekään, että ”ajatteles nyt omilla aivoillasi” koska kaikki ajattelee juuri sillä millä on itselleen mieleisekseen hänen ”totuuden” mieltänyt. Heille kaikille se totuus tiedosta on totuus, vaikka se olisi täyttä tuubaa koko ajatusmaailma. Hän vain mieltää sen totuudeksi. Tästä johtuen Jeesus paransi etenkin sokeita ja kuuroja ja vertasi sokeilla ja kuuroilla, kuinka he saavat näkönsä joko takaisin, tai he eivät ole koskaan edes nähneet tai kuulleet. Tämä nimenomaan tarkoittaa tätä samaa… ei ole ymmärrystä, ei tietoa, eikä näkemystä, joka tulee vain sitä kautta, että on tarpeeksi nöyrä Herran edessä kuuntelemaan ja katsomaan.

Tieto ei ole viisautta alkuunkaan, älykkyyskin on vasta viisauden portti. Viisaus on harvojen ominaisuutta.

Vielä kerran, siis me emme selviä tästä ilman rukousta ja aitoa säkkipukuista nöyryyttä Herramme edessä, sitä Jumala meissä eniten rakastaa ja juuri sen, Jeesus näkee meissä kauneutenamme. Säkkipuvun, joka on tälle maailmalle vastenmielinen asu, jota kukaan ei halua päälleen, mutta Jeesus on meidän sulhasemme, joka näkee sen hääpukuna, aivan kuin hän itse tuli maailmaan tallin seimessä, ratsasti aasilla Jerusalemiin ja pesi opetuslasten jalat. Hän kuoli meidän syntiemme tähden, jotta mekin voisimme nähdä, että se mitä maailma rakastaa, sitä Jumala ei rakasta. Ja mitä maailma inhoaa, se on suitsuketta Jumalle ja kauneutta Jeesukselle Jumalan ainokaiselle pojalle, joka hakee meidät täältä.

Sananlaskut 1:7 Herran pelko on tiedon alku; hullut pitävät halpana viisauden ja kurin.

TULE HERRA JEESUS!

 

Takaisin etusivulle

 
 
21.5.2021
 

Tilannekatsaus joidenkin profetioiden valossa

Olemme nyt todella lähellä omerin laskennan päätöstä, 23. päivä klo 18:00 jolloin laskennan 50. päivä tulee täyteen ja tätä silmällä pitäen katsomme mitä 3. Mooses 23. luvussa mainitaan: Sitten laskekaa sapatin jälkeisestä päivästä, siitä päivästä, jona toitte heilutuslyhteen, seitsemän täyttä viikkoa, laskekaa viisikymmentä päivää seitsemännen sapatin jälkeiseen päivään asti; sitten tuokaa Herralle uusi ruokauhri. Sieltä, missä asutte, tuokaa heilutusleiväksi kaksi kakkua, jotka on leivottava happamena kahdesta kymmenenneksestä lestyjä jauhoja, Herralle uutislahjaksi.

Tuo seitsemäs sapatti pääsiäisestä on siis HUOMENNA ja 50. päivä YLIHUOMENNA klo 18:00, jonka JÄLKEEN…

Jos joku ihmettelee, että hetkinen, miksi sunnuntaina klo 18 jälkeen on se 50. päivä, niin se selviää tuosta Mooseksen jakeista, koska laskeminen alkaa vasta sapatin jälkeisestä päivästä, elikkä sunnuntaista 7 viikkoa ja 50. päivään saakka, niin siksi siinä tulee sellainen olo, että ei tää menny ihan oikein, että se menee maanantaille saakka. Mut kyllä se niin vaan menee… maanantai aamupäivä olisi otollinen, jolloin koko maapallo olisi siirtynyt 50. päivän jälkeiseen aikaan.

Tässä kohtaa tullaa selvään tulkintaan taas, kuten joka vuosi ollaan tehty. Onko se päivä maanantai 24. päivä? No loogista on, että se olisi. No voisiko se mennä viikon pari ohikin, no voisi joo, kun kaiken lisäksi on sen 10 päivän ahdistus meillä tiedossa.

Eilenhän Henkka toi meille videon, jossa ladattiin aika paljon 26. päivälle.

Mutta faktoina voimme pitää Raamatun ennustuksia ja siksipä meille huomionarvoinen asia morsiamen ylösoton ajankohdasta löytyykin Salomonin laulusta morsiamelleen, (Laulujen laulu 2:10-13) jossa tämä laulaa, talvi on mennyt menojaan ja kesä on tullut, nouse sinä kaunokaiseni (morsiameni) ja tule.

Elikkä vuosittainen ajankohta morsiamen ylösotolle on juuri nyt käsillä. En minä oikeen näe mitään muuta ajankohtaa oikeaksi. Onko se sitten laskennallinen vai ei, niin siihenkin Raamattu antaa meille selityksen, (Aamos 3:7) jossa sanotaan, ETTEI HERRA TEE MITÄÄN, ELLEI ENSIN ILMOITA SIITÄ PROFEETOILLE! Tämä on niin vakuuttavaa tekstiä, että jonkun on siis pakko tietää tämä jo nyt ja samasta syystä uskon, että siksipä se päivä on kerrottu jo Raamatussa ammoin ja mikä olisikaan hienointa, niin Mooses, joka oli Israelin kansan paimen, (me olemme Israel) joka vei kansansa luvatun maan eteen, hän sen profetian saisi kertoa päivälleen ja se olisi juuri tämän 3. Mooseksen 23:15-17 jakeissa kerrottu. Siinä Jumalan sana, Aamos 3:7 kävisi toteen.

Mutta meillä on muitakin maallisempia ja uudempia profetioita, etenkin Niilo Ylivainion viljapeltonäky ja Tuomaksen yöllinen varas uni hellehattuineen. Ylivainio näki suuren myrskyn nousevan idästä ja olevan jo päällä, kun vanhat vankkurit lähtevät liikkeelle. Kun taas Tuomas näki unessa yöllisen varkaan hiippailevan hellehattu päässä ja t-paita päällä, joten tämä kertoo taas säätilasta, jolloin ylösotto tapahtuu. Nythän näistä kumpikaan ei ehdi muuttua miksikään, ennen maanantaita. Tai sitten pitää ihmeitä tapahtua ja äkkiä.

Me olemme siis tulossa 24. päivään maanantaille ja sekä Ylivainio, että Tuomas profetioineen, ovat armotta jäämässä nyt siis täyttymättä. Mutta kun asia ei mielestäni olekaan niin yksinkertainen… siksi kun ylösottoja tulee olemaan kaksi.

Miksi Raamatussakin on niin ristiriitaisia ylösottovertauksia? Toinen lähtee varkain kenenkään huomaamatta ahtaasta portista ja toinen taas ”ylkä tulee” huudoin, hälytyskellot kaulassa, kun 5+5 neitsyet, viisi otetaan ja toinen viisi jätetään periaatteella.

Näinpä jos olisi vain yksi ylösotto, niin Jeesus olisi Matteus 25 neitsytvertauksessaan puhunut tietysti yhdestä viisaasta ja yhdekästä tyhmästä neitsyestä. Olihan Jeesus tehnyt saman vertauksen aiemminkin, kun hän paransi ihmisiä. Yksi kymmenestä muisti kiittää häntä siitä. Samoin että mikä sellainen varas on, joka tulee kello kaulassa jonkun huutaen kovalla äänellä, hei ylkä tulee, laittakaa kiiresti lamput kuntoon. Ei se ole varkaan toimenkuvaa varkain käymisestä, vaan jonkun tohelon, joka kompastuu talossa kaikkiin särkyviin esineisiin, niin että koko talo herää.

Mooses opetti Jumalan ohjaamana viljapellon korjuun. Ensin otetaan näyte viljasta ja viedään se Herralle. Sitten korjataan pääsato ja jätetään pellon reunoille viljaa, jotta kulkumies voisi syödä siitä. Tällä hän tarkoitti Jeesuksen paluuta, joka lukee Luukkaan 12:35-36 jakeissa, odottakaa lamput palamassa kun Herra palajaa häistään. Hän sanoo tämän juurikin niille tyhmille neitsyille, jotka menivät myyjäin luo ostamaan öljyä ja kun he palasivat lamput täynnä öljyä, niin sato oltiin jo ehditty korjata ja he jäivät pellon reunoille lamppuineen.

Meillä on siis kaksi aivan samanlaista ylösottoa, ensin kuin varas yöllä ja toinen sellainen, jonka jokainen näkee tapahtuvan ja siksi kaikki alkaa laittaa lamppujaan kiireellä kuntoon. Nämä kumpikin ovat siis peilattavissa maalisten profetioiden valossa.

By the way, jos pelastus olisi vain pelkkä yksi ahdas portti, josta vain harva menee sisälle, niin Jeesus olisi häviäjä ja saatana lavean kadotusportin herrana voittaja. Niin se ei saa mennä, koska valkoinen hevonen lähti voittajana voittamaan. Moni menee silti kadotuksenkin portista… no tästä voisi puhua pitkäänkin… jatketaan siis asialla.

Eli selvää on se, että morsiamen on lähdettävä varkain ja KESÄN KYNNYKSELLÄ, kun taas ns. häävieraiden, elikkä pääsato lähtee taas normaalin viljankorjuun aikaan SYKSYLLÄ.

Ehkä suurempi mysteeri vielä on siinä, että meneekö pääsadon korjuuseen vuosia vai ei? Voisko jopa olla niin, että pääsato tulisi jo kesän päätteeksi? Vai meneekö se 3 ja puoli vuotta vielä ja sitten syksyllä 2024 pääsato. Aloin itsekin epäilemään tätä yhtälöä säkkipukuisten todistajien kautta. Nuo todistajat alkavat työnsä aika pian, nimittäin morsiamen ylösoton jälkeen ja se kestää vain 1260 päivää ja kaiken lisäksi me voimme nähdä mihin kohtaan vihan aikaa nämä teloitetaan ja se tarkoittaisi, että ahdistuksen aika ja vihan aika yhdessä menee säkkipukuisten työajan yli reippaasti. Niinpä säkkipukuiset eivät voisi joko aloittaa heti morsiamen jälkeen, vaan paljon myöhemmin, jos kokonaisaika olisi tuon 7 vuotta. Se on sikäli kummallinen yhtälö, joka pistää miettimään. Kaiken huipuksi Jumalan on lyhennettävä niitä päiviä, joten vaikeaa on tämän lajin täysi ymmärrys.

Kehotan siis seurakuntaa varautumaan lähipäivinä ahdistukseen vaikka itse olen kokenut sitä jo 15 vuotta, välillä enemmän ja välillä vähemmän. Välillä enkelit ovat oikein palvelleet minuakin ihanasti ja olen saanut nauttia täydellistä turvaa ja huolenpitoa. Minä olen ainakin saanut elää kuin lintu, jota Herramme pitää kämmenellään. Siitä saan olla kiitollinen, vaikka maallinen elämäni minulta onkin viety, niin, perhe, sekä kunnollinen toimeentulo kuin terveyskin. Onneksi on sentään katto pään päällä ja ruokaakin aina riittävästi.

Maanantai aamu on siis sellainen hetki, jolloin voisi tempaus tapahtua mutta yhtä kaikki, se voisi venyä vielä sen 10 päivää. Toivottavasti ei enää mene vuosi taas… Asia selviää vasta kun pääsemme pois tai ilmenee muuta, joka on raamatullisesti verrattavissa ja punnittavissa terveeksi sanomaksi.

Voimia veljet ja sisaret teille kaikille. TULE HERRA JEESUS!

 

Takaisin etusivulle

 
 

Takaisin etusivulle

 
 
18.5.2021
 

Rukoillaan nyt kaikki Israelin puolesta!

Israelia vastaan käydään nyt kovempaa kuin koskaan vuoden 1967 jälkeen ja tämä tilanne pahenee ja tulee pahenemaan. Nyt kaikki kädet ristiin ja rukoilemaan Israelin puolesta, Jumalan suojelua Hänen omaisuuskansalleen.

 

Takaisin etusivulle

 
 

Takaisin etusivulle

 
 
14.5.2021
 

Onko tämäkin elonkorjuun merkki

Nimittäin vihamies kylvi lustetta nisun sekaan. Raamatun vertauksia nimittäin aina kannattaa katsoa monelta suunnalta ja niissä on yleensä jokin konkretia, joka näkyisi tässä erityisellä tavalla suoraan Israelin kansasta. Kun juutalaisia alettiin kokoamaan Israelin maaperälle, niin sinne kumminkin ”joku” asutti myös arabeja joukkoon. He elivät rinnakkain sovussa, eikä kukaan huomannut edes kumpi on kumpi. Mutta kun tulee leikkuuaika, niin silloin luste on sidottava kimppuihin.

Nyt tässä kuvassa tämä tapahtuu jo aivan konkreettisesti silmiemme edessä.

Lehti kirjoittaa tämän päivän Jerusalemin väkivaltaisuuksista näin:

Kyse on sekä Israelin arabien että juutalaisten ääriryhmien harjoittamasta hillittömästä katuväkivallasta, jossa useita ihmisiä on pahoinpidelty henkihieveriin. Väkijoukkojen ja jengien iskuja ja yhteenottoja on tapahtunut kaupungeissa, joissa väestöryhmien on aiemmin kehuttu eläneen rauhallisesti rinnakkain.

He olivat eläneet rauhallisesti siis rinnakkain ja nyt asia on muuttunut täysin, yhtäkkiä kun leikkuuaika on tulossa.

En siis tässä nyt puhu suoraan mistään pelastuvista ja pelastumattomista, vaan vertauskuvan täyttymisestä. Israelin kansahan on Jumalan omaisuuskansa ja sen sekaan vihamies oli kylvänyt pakanoita ja nyt se tapahtuu, mikä kirjoitettu on. Siinä nämä ovat sidottuina kimppuihin. Eikö?!

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000007976673.html

 

Takaisin etusivulle

 
 
 
 
 

Arkisto

 
| 2021 | 2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 |