Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
22.9.2021
 

USA:n ja Venäjän asevoimien johtajat tapasivat

Vantaalla tapahtui tänään huippukokous, joka järjestettiin salassa julkisuudelta ja vasta viime hetkellä asia paljastui.

Kukaan ei tiedä mistä puhuttiin mutta koska puhutaan asevoimien ylipäälliköistä, niin poliittiset päätökset ovat jo tehty taustalle valmiiksi, on enää asevoimien johtajien käytännön toteutussopimukset jäljellä.

Kuulostaa Ribbentrop tyyppiseltä sopimukselta! Kyseessä on mitä ilmeisimmin äärimmäisen ilkeä petos ja jumalaton sopimus.

Toinen asia, joka tässä nousi mieleeni, oli siinä että jumalattomat tekevät jumalattomien töitä ja Jeesuksen omat tekevät Jeesukselle tuottavia töitä. Tämä viisaus toimii tässäkin!

Presidentti Trumpin oli poistuttava, vaikka voittikin vaalit, jotta jumalattomuus saisi tehdä työnsä päätökseen. Laittomuuden tulee saada valta, jotta tapahtuu se, mitä me kaikki rukoilemme.

Jos me aina vain rukoilemme Suomelle ja maailmalle menestystä ja onnea, niin Jumalan tahto jää tapahtumatta.

Se mikä kirjoitettu on, sen mukaan minä rukoilen asioiden pikaisesti etenevän, jotta Jeesuksen paluun tuleminen ei enää viipyisi, eikä siirtyisi. ”Abraham, lakkaa sinä jo rukoilemasta jo valmiiksi tuomitulle kansalle jatkoaikaa”. Anna tuhon enkelien tulla, jotta vihdoin tapahtuisi se, mikä ennustettu on ja maailma vihdoinkin puhdistuisi ja lopullisesti. Jeesus Kristus tulkoon, ottakoon ja astukoon maailman näkyväksi Herraksi ja Kuninkaaksi.

 

Takaisin etusivulle

 
 
20.9.2021
 

La Palma saaren tulivuoren tsunamivaara

Saari on tämän näköinen ja siinä näkyy erinomaisen hyvin edellinen romahdus jo valmiiksi, joka on tapahtunut mitä ilmeisimmin vedenpaisumuksen yhteydessä tai sitten ehkä myöhemmin Abrahamin aikaan, kun saaret ja mantereet siirtyivät. Kukaan ei tiedä tarkkaan. Nykyinen purkaus on tuossa alempana keskellä, jossa näette noita kuplia paljon vuoren huipulla. Tuo ylempi, korkein huippu on jossain 2300 m korkeudessa ja alempana oleva sijaitsee jossain 1700 metriä meren pinnan yllä. Elikkä hurjasti siinä on maata, jota sortua, jos se sortuu mereen.

Tuossa yllä on punainen pallonuoli osoitin, joka on alakuvassa näkyvä tuore korkea kraateri. Siinä oli edellinen 1971 vuonna tapahtunut purkauskohta terävänä ja tuoreen näköisenä 50 vuotta sitten.

Alla oleva kuva on siis ilmakuva, josta näkyy hyvin mittasyhteet ja missä kohtaa saarta sijainti on. Huomatkaa myös kuinka jyrkkä alastulo maa-aineksella on, kun se tuolta lähtee romahtamaan.

Seuraavassa näette videon, jossa on mm. animoituja pätkiä skenaarioista ja selitystä tapahtumalle:

 

Takaisin etusivulle

 
 
19.9.2021
 

Neljä ratsastajaa joita seuraa tuonela

Ei tee eroa, onko joku marttyyri vai ei, samaan paikkaan päädytään, kun Herrasi on Jeesus Kristus!

Ei tee eroa, oletko ollut kuinka hyvä tai paha, tuonela korjaa, jos sinulla ei ole Jeesusta Kirstusta!

 

Takaisin etusivulle

 
 
16.9.2021
 

Vanhaa profetiaa rokotuksista

Joh. W. Matutisin näky elokuussa 2009

Kun olin valmistamassa saarnaa, Herra antoi minulle näyn. Näin suuren niityn jossa oli monia lampaita. Yhtäkkiä joka puolelta tuli susia laumaan sekoittuen lauman sekaan.
Sen paremmin paimenet kuin paimenkoiratkaan (tärkeä havainto) eivät hälyttäneet laumaa tms., vaan ne olivat kuin hypnoosissa. Vain laumassa syntyi levottomuutta. Ja lampaat huomasivat, että jotain ei ollut ihan oikein, mutta nekään eivät tosissaan ajatelleet asiaa, vaan jatkoivat syömistä ja oleskeluaan rauhallisesti. Paimenet ja koirat taas eivät edes huomanneet, että mitään oli tapahtunut.

Kun katselin näkyä tarkkaan, susilla oli kuin käärmeillä piikki suussaan, ja sillä ne pistivät lampaita, jotka hätkähtivät ja taas vaan jatkoivat ruohon syöntiään. Hetken päästä sudet pakenivat takaisin vuorille koskaan viemättä yhtään lammasta laumasta tms.

Katsellessani tätä ajattelin, että tämä ei ole mahdollista, että sudet saisivat vapaasti tulla lammaslaumaan ja silti eivät vahingoittaisi niitä.
Se ei ole suden luonteen mukaista. Kun sudet jättivät lampaat, ne olivatkin yhtäkkiä johtosutta myöten vuoren laella. Johtajasusi oli kuin hirviö.

Sitten ne alkoivat ulvoa, ja paimenet ja koirat olivat kauhuissaan ja shokissa. Silloin pääsusi alkoi puhua ihmisen äänellä, jossa oli demoninen sävy: ”Rakkaat paimenet, koirat ja lampaat, nyt te kuulutte meille. Te olette täysin käsissämme. Olimme joukossanne, eikä kukaan teistä huomannut mitään. Me jopa rokotimme teidät seerumilla, joka tekee teidät meidän omiksemme. Nyt te kaikki kannatte meidän sinettiämme. Me olemme myös rokottaneet teihin meidän henkeämme ja sitä mitä meissä on, ettekä huomanneet mitään. Nyt teillä ei ole mihin paeta, te olette nyt meidän kontrollissamme.”

Näyssä sanoin EI!, Herra on minun Paimeneni. Minä en halua mitään tekemistä vihollisen ja hänen joukkojensa kanssa. Minä en halua heitä paimenikseni. Näyssäni pääsusi nyt jatkoi hymyillen vinosti puhumista lampaille: ”Te söitte ja joitte ja nukuitte. Teille vatsanne ja toimeentulonne oli tärkeintä.”

Nyt kuulehan mitä kuulin tämän demonin sanovan näyssä: ”Me olemme tulleet kostamaan sen kun te ajoitte meidät sikoihin (Matteus 5:1-17). Silloin teidän Herranne ajoi meidät sikoihin. Nyt olemme toipuneet ja tulleet saadaksemme antaa takaisin, ja siksi nämä lampaat ovat nyt meidän. Olin shokissa.

Sitten kuulin Herran äänen joka puhui: ”Poikani, jokaista ihmistä tullaan kehottamaan ottamaan “pakollinen” rokote , se on sumuverho. Ja näyssä Herra varoitti, että jokainen joka ottaa rokotteita tulee (mahdollisesti) susien vaikutusvallan alle, eli myöntyy eliitin suunnitelmiin jne. Kaikki joilla ei ole Minun sinettiäni ja Henkeäni. Herra kehotti: ”Te minun lapseni, olkaa lujat ja rohkeat älkääkä antako pistää itseänne.”

(Tulee pätemään myös niin sanotun ”sirutuksen” aikana!)

Teidän tulee luottaa Minuun. Vien teidät toisille rannoille ja siellä elämä jatkuu kutakuinkin normaalisti. Te olette Minun lampaitani. Te kuulette Minun ääntäni ja seuraatte Minua. Ja Minä lähetän teidät lampaiden lailla susien joukkoon. Varoita kaikkia Minun omiani pakkorokotuksia vastaan. Se näyttää niin harmittomalta. Mutta se ei ole sitä.

Varoita kaikkia, vaikka teitä tullaan nimittämään vainoharhaisiksi ja terroristeiksi, te olette Minun omiani ja ja te olette Pyhiä. Te olette minun lapsiani ja Minun omiani. Sen tähden teissä, teidän ruumiissanne ei tule olla muuta ”stigmaa” eli ”häpeää”. Teidän ruumiinne on Pyhän Hengen temppeli ja se ei saa olla demonien asunto, Herra sanoo.

Pastori Matutis sanoo, että hän vain laittaa näyn eteenpäin, niin kuin hän sen sai. Hän jatkaa: ”Rakkaat ystävät, me olemme aivan lopunajoissa. Olkaa hyvin varuillanne sen suhteen mitä teille ja lapsillenne tapahtuu. Vihollinen on valhettelija ja pysyy sellaisena eikä hänellä ole hyviä aikomuksia. Olin aika säikähtänyt. kun Herra näytti tämän näyn minulle, ja koen että sillä on yhteys sikainfluenssarokotuksiin ja muihin tulevaisuudessa annettaviin rokotteisiin.

Uskovat ovat juuri astumassa testiaikoihin, joissa meitä testataan, meidän tulee sanoa ei asioihin joista Henki varoittaa. Sinä et ole voimaton. Jumala antoi sinulle Pyhän Henkensä ja koko sota-asun (Ef. 6;16-17). Näitä tulet tarvitsemaan ja sinun tulee käyttää sinulle annettuja varustuksia. Ellet vielä ole Jumalan lapsi, tee parannus, tule Jeesuksen luo ja olet turvassa Viholliselta.

Pastor Joh.W.Matutis
Postfach 65 06 65
D – 13306 Berlin (Germany)

 

Takaisin etusivulle

 
 
14.9.2021
 

Kummallista piiloleikkiä nyt Afganistanissa

Taleban julkaisi monta tämän kaltaista kuvaa, joissa oli eri miehet vähän millon kukin ja osa heistä oli jo kansainvälisesti etsintäkuulutettuja rikollisia.

Sitten paikalle ilmestyi myös vaaralliseksi luokiteltuja miehiä, jotka US presidentti Biden vapautti ulos Guantamosta.

Lopulta noissa kuvissa esiintyi eräs vanha kuolleeksikin jo kertaalleen julistettu vanha Al Qaida pomo.

Tästä kaikesta voi vetää sellaisen johtopäätöksen, että nämä testaa, mihin länsivallat aikoo ja mitä se tekee tälle asialle. Ja jos ei tee mitään, niin pianhan meille paljastuu, että onko Osamakaan edes koskaan kuollut.

Osama bin Laden nimittäin olisi pitkien vuosien jälkeen helppo lavastaa kun Obama oli vallassa ja tämän hallinnon aikaan tämä tapettiin. Ei CIA:n organisoinnilta ole temppu eikä mikään hoitaa eräs hyvin Osaman näköinen afgaani asumaan talossa, johon rynnäkkö tehtiin. Näin jopa sotilaat luulevat tappaneensa Osaman. Varsinkin, kun heitä kehotettiin ampumaan tätä päähän.

Voisin ite hyvinkin uskoa, että Osama löytyisi vielä elossa ja ilmestyisi, kuten… noh. Jää nähtäväksi.

 

Takaisin etusivulle

 
 
12.9.2021
 

Helsingissä pamahti todella kovaa keskiyöllä

Tuossa taannoin kirjoitinkin, että Kekkosen valta päättyi 11.9.1981 eli tasan kaksikymmentä vuotta ennen WTC tornien sortumista. Nämä ovat molemmat erään aikakauden päätöksiä.

Paasikivi-Kekkosen ruokoilevan hallinnon aika päättyi siihen ja alkoi ateistisen jumalattomuuden sosiallidemokraattinen valtakausi, jolloin purettiin kaikki vanha uskontomme kaikkialta, mistä vain voitiin.

Samoin päättyi 11.9.2001 se USA:n aika, jonka me tunsimme maailman oikeuden puolustajana. Alkoi kieroilujen ja suhmurointien aika, aivan kuin Suomessa 1981 syksyllä, kun sosialisointi ja suhmurointi alkoi suorien miesten jälkeen. Kekkosesta tosin ei voi aivan suoraa tehdä, mutta toisaalta, voiko noita aikansa US pressojakaan.

Mutta maailma joka tapauksessa muuttui näiden kahden h-hetkien jälkeen kummassakin maassa. Suomessa Karpolla oli kummasti asiaa enemmän jälkeen Kekkosen, kuin ennen sitä. Samoin kävi USA:ssa jälkeen WTC:n kuin ennen sitä.

Nuo olivat selvästi virstanpylväitä, Kekkosesta WTC:n 20 vuotta ja nyt WTC:stä tähän päivään toiset 20 vuotta, yhteensä siis 40 vuotta, joka on raamatullinen luku ja Helsingissä hetken viimeisillä minuuteilla ennen puolta yötä kuultiin järkyttävä pamaus. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008258444.html eikä viranomaisetkaan tiedä, mistä se niin valtava pamaus tuli. Se vain tuli!

Nyt eletään siis tämän laskelman valossa jonkun 40-vuotisen aikakauden jälkeen, uuden ajan ensimmäistä päivää. Ilmeisesti? No aika näyttää mikä muuttuu ja millä tavalla. Muuttuuko Amerikka mahdollisesti, vai Suomi, vai koko maailma? Ehkä?

Tänään, klo 18:55 jatkan…

Meteori olisi muutenkin sellainen merkki, joka tulee taivaalta, siis ei niin luonnollinen.

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/023016fd-04d1-4f91-9678-4fd9c4ebb5f4

 

Takaisin etusivulle

 
 

Takaisin etusivulle

 
 
6.9.2021
 

Mitähän yhteistä on Kekkosella ja WTC tornella?

Meidän pitkäaikaisin presidenttimme Urko Kekkonen oli tunnettu urheista saavutuksistaan lajeissa, korkeushypyssä mm. ja hiihdossa. Hän oli maamme terveyden esikuva, aina 80-luvun alkuun saakka, kun hänen terveydentilansa alkoi laskea ja se pimitettiin valtiohallinnon taholta.

Kuitenkin vuonna 1981 eräänä syyskuun päivänä, tarkalleen ottaen syyskuun 11. päivä 1981 hänen paikkansa otti ja velvoitteet korvasi Mauno Koivisto. Siis hetkinen… tasan 20 vuotta ennen WTC iskuja?

Mitä johtopäätöksiä tästä on syytä tehdä? No ainakin se, että nyt on juuri kulunut toiset 20 vuotta WTC iskuista.

 

Takaisin etusivulle

 
 
2.9.2021
 

Elämme ajassa, jossa henkien tunnistaminen on tärekää

Katsokaa ympärillenne, katsokaa ja lukekaa missä hengessä ihmiset elävät. Osa henkien tunnistamisesta on varsin helppoa, jopa niin yksinkertaista, että kuunnelkaa mielipide Jeesuksesta ja Israelista. Näistä kahdesta te voitte jo päätellä mihin henkiin heidän ajatuksensa ovat ohjautuneet.

Voimme nähdä esim. sateenkaari-ihmisten kautta, mitä muuta he intensiivisesti kannattavat ja kovaan ääneen. Juuri tämä kertoo teille, missä hengessä kukin liikkuu.

Samoin tämä vihervasemmistolainen kommunismin ihailu. Sekin näkyy heidän puoltajiensa suilla varsin selkeästi.

Me elämme sitä aikaa, kun enkelit nimenomaan kiertävät maata ja sitovat heitä kimppuihin. Heidän ajatuksensa paljastaa heidät, vaikka he huutaisivatkin Herra, Herra ja kävisivät kirkossa. Sillä vihamies kylvi lustetta ja nyt se näkyy heidän edesottamuksissaan.

Katsokaa myös toisianne, teissä näkyy yhtenäinen piirre, jota kutsutaan Jeesuksen tuoksuksi. Me välitämme ympärillemme erityistä jälkeä, jonka me kyllä näemme noepasti. Katsokaa mihin kristillinen yhteisö pistää voimavarojaan ja mitä he karttavat. Näistä asioista näette missä hengessä kukin liikkuu.

Jos ihminen kovin maailmaa intohimoisesti puolustaa, hän ei ole Kristuksen hengessä. Osa heistä saattaa tosin olla vielä niin nuoria, etteivät he ole oppineet hengellisyytensä kautta ymmärtämään kunnolla asioita ja tätä nykyisen tilanteemme vakavuutta. Nuoret saattavat olettaa, että Jeesuksen paluu on vielä vuosikymmenten päässä, eivätkä näe asiaa samalla tavalla, kuin se joka on elänyt täällä jo kymmeniä vuosia ja erottaa tämän muutoksen.

Henkien tunnistamisen armolahjaa soisin kaikkien rukoilevan ja opettelevan näkemään ja kokemaan.

 

Takaisin etusivulle

 
 
1.9.2021
 

Kiina on myös yksi neljännen pedon esikuvaehdokas

Kiina on kontannut toisen maailmansodan ikeestä aivan käsittämättömään loistoonsa ja on varmasti saanut koko maailman seuraamaan ihmetellen pedon nousua. Lisäksi Kiina on erilainen kuin muut, jos ajattelisimme vaikkapa Venäjä, USA ja EU petovaltoihin nähden, jotka olisivat nämä kolme edellistä. Kiina myös polkee alleen kaiken, välittämättä ihmisuhreista. Tarkkana siis:

 

Takaisin etusivulle

 
 
 
 
 

Arkisto

 
| 2021 | 2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 |