Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
10.6.2022
 

Alkaa polttaa

Tuomaksen vanha helleuni taitaa ainakin toteutua omerille!

Tuomas veli näki aikoinaan unen, kuinka varas olisi liikkeellä. Hän oli piiloutunut johonkin kaappiin, josta hän näki varkaan tulevan sisälle. Varkaalla oli päällään t-paita, hellehattu ja aurinkolasit.

Unessa hän soitti 112 numeroon, jossa oltiin kiireisiä, eikä joudettu tulemaan. Siellä oli jotkut juhlat järjesteillä tms.

No nyt on ainakin tämän säätiedotuksen mukaan tulossa SOSIHELTEET!

Niilo Ylivainion viljapeltounikin on jo saanut arvoisensa mittasuhteet, koska Suomikin jo joutuu turvautumaan natohakemukseen, turvatakseen rajansa. Samalla kun Putin tänäänkin piti härskin puheen, verraten itseään Aleksanteri suureen, joka vain otti haluamansa. Putinin sanoin, he tulevat ottamaan kaiken sen takaisin, jonka ovat menettäneet. Karua!

Nyt meillä on tähteellä enää tämä viikonloppu ja sitten omerin laskenta päättyy, sunnuntaina klo 18:00, jonka jälkeen lasketaan se 24h jakso, joka on se 3. Mooseksen 23. luvun mukaisesti 50. päivään saakka laskettuna.

Onhan siellä Raamatussa sellainenkin lause, että se päivä on pilvinen päivä. Niin onkin, nyt onkin sellaisia pilviä taivaalla, että koko maailma pelkää mitä sieltä vielä tulee. Tämä on vasta alkua ja asetelma on siis juuri oikea morsiamen lähdölle Herraamme vastaan pilvissä.

 

Takaisin etusivulle

 
 
8.6.2022
 

Liberalismi ei ole kristillisyyttä – jokaisen kristityn kannattaa kuunnella tämä video

Moni sanoo, että hän uskoo vain Jeesuksen sanoihin Raamatussa ja että Raamattu on vain ihmisen kirjoittamaa. Minä sanon tähän, että jos sinä uskot Jumalan kaikkivaltiuteen, niin luuletko, ettei Jumala pysty suojelemaan Raamatun sanaa, Jumalan sanana?

Raamattu on KAIKILTA OSIN TOTUUTTA ja Jumalan sanaa!

Liberalismi ei siis ole kristillisyyttä, koska se ei pidä Jumalan sanaa kaikilta osin, vaan taivuttaa sitä syntiin mieltyneen likaisen tahtonsa mukaan.

 

Takaisin etusivulle

 
 
4.6.2022
 

Pedon nousu on nyt mahdollinen sen kuolinhaavaa myöden

ISIS on yksi potentiaalinen peto/ pieni sarvi.

Tuossa teimme jo Klasun kanssa Operaatiokeskusen kanavalla ilmestyskirja sarjan, jossa tätä petoasiaa käsiteltiin hyvin läheltä ja syvällisesti.

Peto on sekä hallintokoneisto, että myös ihminen, joka johtaa sitä. Mutta niistä kymmenestä petosarvista yksikään ei voi olla valtio. Tämä sääntö tuli varsin selväksi tuota ilmestyskirjaa ja Danielin kirjoituksia tutkiessa.

Mikäli ISIS nousee, niin sen johtajan on oltava kadonnut ja sen pitää ILMESTYÄ, eikä se sanana tarkoita mitä tahansa sanaa, vaan se pitää sisällään monta asiaa, kuten sen, että tämän on oltava ollut kadonnut, jopa mahdollisesti kuolleeksi luultu ja sillä on oltava kuolettava miekan haava päässä. Todennäköisesti sillä on oikea silmä soennut ja toinen käsi kuivettunut tai halvaantunut.

Aikamoisia merkkejä siis kadotuksen ja laittomuuden ihmisestä, ilm.peto nr. yksi tai sitten se toinen. Ensimmäinen nousee merestä ja toinen maasta. Meri tarkoittaa levanttialueen ulkopuolisuutta ja maa tarkoittaa Jumalan luvattua maa-aluetta.

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/71142afc-9de1-403e-bebc-6ce4b0729635

 

Takaisin etusivulle

 
 

Takaisin etusivulle

 
 

Takaisin etusivulle

 
 
29.5.2022
 

Lumensulamisuneen 3. jatko-osa

Lapin lumet ovat nyt tänään pois kokonaan ja odotan siis ”isänmaalaisten” kaltaisteni suomalaisten ulostuloja venäläismielisinä. Näitähän on ollut esim. Mika Niikko, kansanedustaja, joka on kaltaiseni uskova mutta silti natovastainen. Hän saattaa olla raamattunsa lukenut, nimittäin:

Otetaanpa Raamatusta vertaus tälle Jeremian ajoilta!

Jeremian aikaan Babylon oli vaatinut Israelin kansaa antautumaan uhkailemalla kaikkien päättäjien ja kuninkaan henkeä, mikäli he eivät antautuisi. Jeremia puolestaan oli saanut Jumalalta sanan, olla taistelematta vastaan ja vain antautua ylivoiman edessä.

Israelin kunigas oli kuitenkin saanut Egyptiltä ns. turvatakuut ja joka lupasi sotajoukkoineen tulla turvaamaan Israel Babylonian valloitukselta.

Noh, Israelin kuningas sitten otti vastaan katteettomat turvatakuut ja heitätti Jeremian kaivoon, jottei huutelisi enää mitään latteuksia siitä, mitä Jumala oli sanonut ja käskenyt, koska Egypti oli kunikaalle se suuri Nato, mihin hän nyt turvaisi.

Sitten kävi, kuinka kävi… koko Israelin johto tapettiin, egyptiläisiä ei näkynyt missään ja kaupunki valloitettiin, Salomonin ensimmäinen temppeli hävitettiin ja kansa ajettiin Babylonian pakkosiirtolaisuuteen orjiksi ja Jeremia sai jatkaa kansansa profeettana.

On tässä siis puolensa, kuinka Niikko ja Turtiainen esimerkiksi asiaa saattavat hyvinkin peilata uskovina ihmisinä. Vaikka Anokin puhuu roisia kieltä välillä, niin se EI OLE mikään syy väittää, ettei tämä oikeasti olisi uskossa. En itsekään ole mikään polarisoituva uskova, vaan vanha portsari, joka on kuullut jo kaiken mikä ei ole lapsille sopivaa.

Minä siis ymmärrän Anon ja muut, jotka näkevät tässä Jeremian ajan tapahtumat ja kuuntelevat Jumalan puheen sydämellään, joten he jos sen ottavat vastaan, luultavasti tekevät kuten Herra heitä ohjaa.

Ei siis ihme, jos tämä 2014 näkemäni uni ilmenisi käänteistenkin mainilanlaukausten kautta.

No mitä käänteiset mainilanlaukaukset sitten tarkoittaisi, olisivat sitä, että he usuttaisivat Venäjän tulemaan suomalaisten ”avuksi” johonkin ”random-rajakahakkaan”, jottei maa pääsisi Natoon.

Nuo unessa näkemäni venäläisliput iskulauseineen isänmaallisten suomalaisten käsissä, voisivat nimenomaan tarkoittaa sitä Ivalon vastaisella rajalla. Järjestävät siis ehkäpä jonkinlaiset suomalaisten tekemän väkivallanteon venäläisiä vastaan siellä rajalla provosoiden näitä vastaiskuihin tms. sotilaallisempiin toimiin ja lopulta invaasioon.

Siksipä asioilla tuppaa olemaan puolensa.

 

Takaisin etusivulle

 
 
27.5.2022
 

Lumen syvyys pohjoisessa jatkoa…

Jatkoa edelliseen… elikkä muutama päivä sitten lumi Ivalosta katsottuna Venäjän rajalle teiden päissä olivat siis jo lumettomat. Kuitenkin kun otetaan huomioon, miksi näyssä ajoimme Kilpisjärveltä Ivaloon ja siihen rajalle saakka, niin on syytä olettaa jotain.

Tuossa keväällä tilanne näytti hyvin pitkään siltä, että Kilpisjärvellä lumitilanne olisi ollut se viimeinen paikka, jossa lunta olisi.

Sitten kun mietimme mistä Kilpisjärveltä pääsisi Ivaloon, niin kyllä, juurikin tuolta alempaa koukaten takaisin ylös. Elikkä näimme ikäänkuin koko matkan lumitilanteen ja nyt se on tuolla Muinion yläpuolella Ounastunturin seutuvilla enää 3cm paikkeilla ja sulaa päivässä kahdessa.

Elikkä seurataan tilannetta loppuun saakka, mihin tämä johtaa tässä.

 

Takaisin etusivulle

 
 
23.5.2022
 

Lumitilanne Ivalossa on nyt 0 cm

Aikoinaan, oisko ollu vuosi 2014 kun näin selvästi uninäyn, jossa ajettiin bussilla Kilpisjärveltä Ivaloon. Elikkä tuolta missa on vielä 44 cm lunta, tuonne itärajalle, missä ei enää ole.

Näin unta, että olimme ilta-aikaan siellä Ivalossa ja portti oli Venäjän suuntaan suljettu, koska lunta oli portin edessä niin paljon. Jäin siis vahtimaan Venäjälle vievää porttia, kunnes se lumi olisi sulanut.

Aamuyöllä tuli joku paikallinen mies, joka kysyi, että teetkö kesää ja alkoi luomaan lunta asvaltille kanssani.

Kun olimme luoneet aikamme, niin aurinko nousi ja sulatti lopun keon pehmeäksi ja saatoin ottaa ja kaataa sen.

Keon kaadettua paikalle saapui pikkubussilla ystäviämme (siis suomalaisia) suurine Venäjän lippiuineen ja he huusivat venäjänkielisiä iskulauseita.

Tähän uni päättyi.

 

Takaisin etusivulle

 
 

Takaisin etusivulle

 
 
16.5.2022
 

Ilmestyskirjan osa 12

Tää on jännä ja vaikeesti ymmärrettävä jakso, joka käsittelee petovaltoja ja porttoa

 

Takaisin etusivulle

 
 
 
 
 

Arkisto

 
| 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 |