Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
16.6.2021
 

Kesäpäivän seisaus on 21.6.

Jos jotain vielä sopii odottaa kesän kynnykseksi, jotta Laulujen laulu 2:10-13 voisi toteutua järjellisellä tavalla, niin se on tämä kesäpäivän seisaus. Tämä päivä on joka vuosi ollu sellanen mietintämyssyn paikka.

Omerin laskentahan kuuluu, että kun olette laskeneet, niin sen jälkeen tuokaa Herralle kaksi kakkua, synnissä happamena siis leivottu. Kaksi kakkua ovat siis elävät ja kuolleet morsiamet.

Kun sanotaan lause, ”sen jälkeen”, johon ei ole aikamääreitä liimailtu kiinni, niin meille jää pelkkä kohtuuaika, jonka sisällä pitää tämä ”sen jälkeen” hetki tapahtua.

No tuossa oli taas uusia omerin laskennan tulkitsijoitakin ilmennyt. Markku veli niitä minulle laittoin joku päivä sitten. En niistä sillee ymmärtäny mitään mutta sen ymmärsin, että niissä laskettiin omerin päättyväksi vasta tänään tai huomenna, joten sikäli maanantai 21.6. voisi olla hyvä päivä.

Eikös meille ole luvattu hurjia helteitäkin, jotta saadaan Tuomaksen hellehattuinen varas unikin tähän liitettyä.

Maailman uutiset ja tilanne Israelissakin on sen kaltainen, että siellä voisi tapahtua hyvinkin radikaalia milloin tahansa, koska siellä puhaltaa aivan uudet tuulet ja se näkyi heti, koska oikeistoradikaalit saivat pitää saman tien Jerusalemissa mielenosoituksensa, joka on aiemmin heiltä kielletty.

Samoin USA:ssa, olikohan se nyt Georgian osavaltiossa on paljastunut, ettei vaalikupongeista ole tallessa varastokirjanpitoa. Se on kadonnut, joten siellä ei voida tietää äänestäneiden ja laskettujen kuponkien määriä. Tämä tarkoittaa USA:n perustulain mukaan sitä, että äänestys tässä osavalatiossa mitötöityy. Näin ollen USA jatkaa kohti katastrofiaan, yhä kiihtyvällä tahdilla Bidenin ollessa Euroopassa. Ehkä hänen olisi syytä jäädä asumaan jonnekin Skotlannin vuoristoon piiloon, koska kohta häntä viedään ku litran mittaa.

No joo, mutta odotellaan vielä juhannukseen ja sitten joudun ainaski minä suuntaamaan katsetta surumielin, leuka rintaan painettuna eteenpäin, kohti syksyä. Tovottavasti niin ei käy, rukoilkaamme kaikki, että Jeesus pian palaisi hakemaan morsiamen pois.

 

Takaisin etusivulle

 
 
14.6.2021
 

Kesänkö kynnyksellä ollaan vielä?

Aikain merkkejä Raamattu kehottaa seuraamaan, koska ne me tunnemme, sanoi Jeesus itse. Sen sijaan aikaa itseään me emme tunne. Tässä on iso ero, jos me pistämme nämä kaksi käsitettä rinnakain. Aika itsessään ei ole mitattavissa käsitettävänä asiana, koska aika itsessään on meille ylivoimainen ymmärtää. Me olemme aikaan sidottu ja Jumala ei taas ole ja tämä tekee meidän elämämme, kuin olisimme kuulustelukopissa, jossa on takaa läpinäkyvät peiliseinät, jossa meitä seurataan muttemme näe seuraajia. Ajasta pois pääsy olisi vain lasiseinän takana mutta minkäs teet?

Raamattu on ainoa ohjenuoramme, jota me voimme käyttää ja senkin on aika kuluttanut käännöstöiden yhteydessä yhä hankalammaksi ja hankalammaksi. Vaikkapa nyt käsite, talvi on mennyt ja kesä on tullut. Mitä tällä todellisuudessa kuningas Salomon oikein tarkoitti. Onko tässä kyse kesästä ylipäätään, vai kesän kynnyksestä ja että mitä kohtaa kesästä tällä tarkoitetaan, keskikesää, vai siitä kun sateet menivät ja kesä juuri tuli. Tämä viimeinen on se, mihin minä olen ymmärrykseni luottanut. Se hetki meni jo armotta ohi ja uusi kierros sikäli alkoi taas kerran.

Odottaisin silti vielä juhannukseen saakka, ennen kuin alan hylkäämään tämän kesän mahdollisuuksia.

Aikain merkkejä sen sijaan on hyvä seurata ja niistä oppia näkemään, missä ajassa mennään. Maailman on mentävä tiettyihin kuoppiinsa, jotta ylösotto voisi tapahtua. Tätä asetelmaa tässä on jo useamman vuoden ajan toki viritelty ja välillä näyttänyt, että no nyt se on siinä mutta niin vaan asiat on ikäänkuin valunut läpi sormien ja kadonnut taas näkyvistä.

Operaatiokeskus tekee myös huikeen hienoa työtä juuri tässä aikain seuraamisessa, vaikkei se teekään sitä profetaalisesti. Klasu tekee sitä lähinnä teknisesti, vaikka uskova mies onkin. Hän on ehkä jopa viisas, kun ei tuo liikaa uskoa tähän kliinisesti omalla tavallaan suoritettuun uutisseurantaan, jota hän tekee. Hyvä näin, Herra johtakoon häntä.

USA:n vaalit ja sen jälkipuinti näkyy nyt siinä, ettei se käy käden käänteessä. Nyt on vasta ensimmäinen osavaltio saanut laskettua kunnolla vaalituloksiaan ja demokraatit taistelee vastaan, minkä ehtii.

Ei oo helppoa, eikä mikään käy tosta vaan nyt heti!

Nyt odotellaan Arizonan tarkastuslaskennan tuloksia ja siellä on kaiken huipuksi kadonneita kuponkeja, joka tarkoittaisi Klasun kertomana sitä, että vaalit sen osavaltion osalta tulisi mitätöidä perustuslain vastaisena sääntörikkomuksena.

Onko siis USA:n vaalit ja sen aiheuttama valtakunnan hajoaminen nimenomaan merkki ylösoton läheisyydestä? Kyllä ilman muuta on, koska jos USA hajoaa, niin se tarkoittaisi Lähi-Idän rauhan samanaikaista suojelijan poistumista kokonaan ja Israelin ypöyksin jäämistä, joka on ennustettu lopunajan keskeisimpiä asioita ja ennen kaikkea Raamatun ennustuksia.

Tässä siis puuttuu nyt vielä monen osavaltion vaalituloslaskenta ja se jälkimaininki. Kestääkö tämä kesän loppuun ja mitä sitten tapahtuu. Onko se siinä, vai kuinka nopeasti asiat etenisivät siihen pisteeseen, että Israel todella jäisi omilleen?

Siis USA:n liittovaltion sortuminen ja koko maailman voimasuhteiden täydellinen muuttuminen olisi se hetki, joka pistäisi lopuanajat käyntiin aivan varmasti.

Silloin voisimme todeta, että NYT SE TAPAHTUU!

No mitäs Israelissa sitten tapahtui samaan aikaan, on se, että siellä vihdoin ja viimein saatiin pääministeri vaihdetuksi ja valtaan nousi kivenkova ukko, Naftali Bennett, joka on ex. Israelin erikoisjoukkojen kommandosotilas.

Vaikuttaa siis siltä, että Israeliin on Jumala valinnut kovimman johtajan ikinä, kovimpiin aikoihin mitä Israel on koskaan kokenut.

Minulla on hengessä ollut aina kutkuttava tunne Netanjahusta, ettei tämä voisi olla Israelin lopunajan pääministeri. Hän oli liian pehmeä siihen ja liian diplomaattinen.

Nyt Israel on saanut siis uuden pääminsterin 12 vuoden jälkeen, joka lukuna on siis, kuinka ollakaan, Israelin sukukuntien luku. Benjamin Netanjahun aika on ohi ja hän toimi Israelin pääministerinä vuodesta 2009 tähän hetkeen saakka. Olemme siis siirtyneet uuteen aikaan!

Tämä ei edelleenkään selitä meille mitään morsiamen ylösoton ajankohdasta mutta kertoo vahvaa kieltä aikain merkeistä, kuten aloituksessa jo kirjoitin. Aikain merkit me ymmärrämme. MUTTA SILTI…

Ajatelkaa toisen maailmansodan jälkeen Jeesusta Herraamme odottavia ihmisiä, jotka olivat jo täysin varmoja siitä, että Hitler olisi ns. peto ja joku Göbbels tämän väärä profeetta. Sitten koko maa kaatui, Hitler sanottiin tappaneen itsensä, jota tänäkään päivänä ei uskota täysin varmuudella. Hän siis omasi aivan samat tuntomerkit yhdistettynä ilmestyskirjan petoon, joka sai kuolinhaavan päähän ja se parani.

Toisen maailmansodan jälkeiset uskovat siis olivat varmoja, että kohta Hitler nousisi jostain esille. Mutta mitä tapahtui, yhtäkkiä eräs ennustus, jota ei oltu käsitetty ajassa, se tapahtui silmiemme edessä. Israelin valtio syntyi. Se mikä oli ennustettu, se tapahtui ja näin Hitlerin muisto sai jäädä muistoksi ja Raamatun ennustus toteutui ja samalla krittityt joutuivat näkemään asiat aivan uudessa valossa ja Raamattu antoi Pyhän Hengen kautta uskoviin uutta ymmärrystä.

Näin meidän pitää nytkin siis ajatella. Jeesushan itse sanoi aikain merkkejä tarkoittaen: Mutta kun nämä alkavat tapahtua, niin rohkaiskaa itsenne ja nostakaa päänne, sillä teidän vapautuksenne on lähellä.

USA:n suhde Israeliiin päättyy ja Israel jää yksin. Tämä ei ole vielä toteutunut ja siksi Jeesus ei vielä korjaa omiaan mutta se saattaa tapahtua hyvinkin nopeasti. Me vaan enää seuraamme ja katsomme, kuinka asiat hitaasti etenee kohti sitä tilannetta, josta Raamattu on puhunut. Hesekiel 38. kertoo pohjoisen liitosta, jossa on mukana myös Afrikan maita ja muita Lähi-Idän maita, jotka haluaa tuhota Israelin. Kaikki nämä on oltava valmiina tapahtumaan.

Olenhan minäkin kärsimätön odottamaan, tottakai, eikä se väärin ole, päin vastoin, niinhän Jeesus meidän toivookin olevan, epätoivoissaan odotamme hänen saapumistaan. Se on morsiamen merkki, odottaa ylkäänsä.

 

Takaisin etusivulle

 
 
12.6.2021
 

Suomen pelipaita ajanmerkki

Kuvassa siis näkyy Suomen jalkapallomaajoukkueen 2021 pelipaidat. Siinä näkyy risti, jonka yläosa on mustunut täysin ja alaosassa, ristin juurella enää Jumalan väriä.

Jumalan värillä tarkoitan sinistä, siis taivaan sinistä väriä, joka oli Jerusalemin temppelin ylipapilla päävärityksenään.

Samoin tämä ristin juuri, tarkoittaa ”ristin juurella” on parasta olla. Ristin juurelle Jeesuksen veri valui ja mitä lähempänä olet Jeesuksen verta, sitä kirkkaammin loistat Jumalan väriä ja levität Kristuksen tuoksua.

Tämä ns. huuhkajien pelipaita, on siis melko profetaalinen ajanmerkki.

Tässä pelipaidassa näkyy maamme tila, sen luopumus Jumalan sanasta ja kuinka maamme vanha perinteinen usko häviää alas ristin juurelle. Siellä ei ole enää kuin pieni osa seurakuntaa.

Ristin juurelle vie Suomen tie nöyryyden kautta… ristin juurelle polvistuen, katuen ja itkien. Sellainen on tilanne!

Oli tänään muutakin:

Uutisissa oli miehestä, jonka valas nielaisi mutta sitten sylki ulos. Tapahtui ihme, että mies selvisi ja tästä sitten Markku veli mailaili ja selvitti muuta sen ympäriltä:

Steve pohtii tuota tapausta, Joonaan aikaan Niinivessä tapahtui auringon pimennys samaan aikaan ja niinhän nytkin oli.

Onko siis jokin yhteys, kun oli tuo valas tapauskin?

 

Takaisin etusivulle

 
 

Takaisin etusivulle

 
 
1.6.2021
 

Jeesuksen syntymä ja laskelma tähän päivään

Matteus 2:14-16 Niin hän nousi, otti yöllä lapsen ja hänen äitinsä ja lähti Egyptiin. Ja hän oli siellä Herodeksen kuolemaan asti; että kävisi toteen, minkä Herra on puhunut profeetan kautta, joka sanoo: ”Egyptistä minä kutsuin poikani”. Silloin Herodes, nähtyään, että tietäjät olivat hänet pettäneet, vihastui kovin ja lähetti tappamaan kaikki poikalapset Beetlehemistä ja koko sen ympäristöstä, kaksivuotiaat ja nuoremmat, sen mukaan kuin hän oli aikaa tietäjiltä tarkoin tiedustellut.

Herodes määräsi kaikki alle kaksivuotiaat tapettavaksi vuonna X ennen ajanlaskun alkua, joka on vähintään 4 eaa. koska Herodes kuoli tuona alkuvuonna. Herodes siis tiesi Jeesuksen olevan 1-2 vuotias, joten Jeesuksen on täytynyt syntyä vuonna 7, ollakseen 1-2 kun Herodes häntä vainosi. Ja kun laskuissa täytyy ottaa vielä huomioon vuosi 0 joka lisätään Jeesuksen ikään sen seitsemännen vuoden kohdalla.

Jos Jeesus oli siis kaksi, vuonna 4 eaa. niin se tarkoittaisi, että Jeesus olisi tänään vuonna 2021, 2027 vuotta vanha ja täyttäisi syksyllä siis jo 2028 vuotta. Tästä on helppo laskea loppu…

Otetaan nyt Jeesuksen kuolin ikä, 33 ja puoli vuotta. Elikkä Jeesus on/olisi siis 2033½ vuotias yhden omerin laskennan alle 7 vuoden kuluttua, eli 2000 vuotta sitten 33½, joka on Herramme vapahtajan ristinkuoleman vuosi.

Herodes kuoli sairastuttuaan lähes 70-vuotiaana. Juutalainen vanha paastokäärö siis antaa syytä olettaa kuolinpäivämääräksi 28. tammikuuta 1 eaa. joka on siis ihan alkuvuosi. Niinpä Jeesuksen ikä, jos kerran Hän syntyi syksyllä ja sen on melkein pakko haarukoitua vuoteen 7 eaa. joka lukuna toimisi täydellisyytenä yhtälöön. Kyllähän Jumala tämänkin asian huomioi.

Tämän laskelman mukaan, meidän olisi syytä jo olla Taivaassa!

 

Takaisin etusivulle

 
 

Takaisin etusivulle

 
 
30.5.2021
 

Aborttilakia puitiin jälleen eduskunnassa

Päivi Räsänen sanoi, että vaikeassa elämäntilanteessa raskaaksi tuleville naisille tarvittaisiin uusia tukitoimia, koska suurinta osaa aborteista perustellaan sosiaalisilla syillä.

Vuonna 2019 tehtiin noin 8 700 aborttia, joista peräti 93% sosiaalisista syistä, elikkä oma mielipide omasta tilanteestaan ja kyvystään hoitaa tai pitää lastaan. Aiemmin abortteja on tehty huikeita määriäkin, kuten silloin kun aborttilaki tuli voimaan, etenkin hulluina 70-80 luvun vuosina. Niitähän tehtailtiin aivan jonossa, jopa parikymmentä tuhatta vuodessa.

Raskaaksi tullaan useimmin pelkästään välinpitämättömyyden vuoksi. Teinit, vanhempien ja vanhemmat naiset moraalittomuuttaan ja turhamaisuuttaan. Katumuspillerit on ja mitä väliä…

Nainenhan se raskaaksi itsensä saattaa, eikä suinkaan se siittäjäpuoli, jota yleensä syytetään kaikesta. Raskaaksi tulemisen vastuu on aina ensisijaisesti naisella, joka on se osapuoli, joka voi tulla raskaaksi. Nainenhan voi valehdella miehellekin mitä tahtoo ehkäisystä ja kaikesta. Nainen voi päättää myös siitä, että käyttääkö mies ehkäisyä vai ei. Aina mennään naisen asemasta peilin eteen.

Raiskauksiin on naisten aivan ihan turha vedota! Jos vetoamme raiskauksiin, niin silloin niitä pitäisi tapahtua tuhansittain vuodessa, jotta ne olisivat edes jonkinkaan sortin perustelu vapaalle abortille. Silloinkin meidän pitäisi kiinnittää ihan eri asioihin huomiota kuin abortteihin. Meidän olisi syytä kiinnittää kaikki voimavaramme maassamme valtoinaan roihuavaan seksuaalirikollisuuteen, oikeuslaitokseen ja lain valvontaan. Abortit olisivat siinä tapauksessa sivuseikka niiden rinnalla.

Mutta juuri tähän naiset vetoavat, raiskatuksi tulemisiin, kun he haluavat väittää, että heidän ruumiinsa kuuluu heille ja he yksin saavat päättää siitä, elääkö heidän sisällään joku jälkeläinen, vai ei. Se ei saa mennä niin!

Jos nainen ”hankkiutuu” epäselvissä olosuhteissa raskaaksi, niin kyllä sosiaalisia ongelmia tulisi ratkoa sosiaalipoliittisin keinoin, eikä elämää lopettamalla.

Myös Mika Niikko mieluummin parantaisi aborttia harkitsevien mahdollisuutta synnyttää lapsi ja helpottaisi adoptiomahdollisuuksia. Hän sanoi hienosti vedoten, että meillä on huutava hoitovaje, joka on itseasiassa juuri sen suuruinen, kuin meillä on tehty abortteja viimeisten vuosikymmenten aikana.

Ja että syntymätön lapsi ei ole osa äidin kehoa, kuten yleisesti väitetään, vaan se on sen ulkopuolella. Kohtu ei ole naisen ruumis, vaan se on ruumiin onteloon kehittynyt elävä keskeneräinen olento. Ja siinä mielessä Niikko ei pidä kovin sopivana sitä, että me haluamme heikentää näiden syntymättömien lapsien mahdollisuutta tulla elämään tätä samaa elämää, mitä mekin täällä elämme.

Tuo Niikon vertaus huoltovajeesta oli todella ovela, koska siinä on sisällä myös Jumalan rangaistus normaalista kansan lisääntymisestä. Siinä huoltovajeessa näkyy nimenomaan lasten syntyvyyden puuttuminen ihan ihmisen itsensä tyhmyyden ja itsekkyyden takia. Mikäli suomalaiset olisivat pitäneet kaikki lapsemme elossa, niin huoltovajettakaan ei olisi. Nyt on!

 

Takaisin etusivulle

 
 
28.5.2021
 

Kesä on tulossa, nouse sinä kaunokaiseni ja tule

Kuningas Daavidin pojan, Salomonin, jolla oli paljon vaimoja. Laulu vaimolleen:

Laulujen laulu 2:10-13 Rakkaani lausuu ja sanoo minulle: ”Nouse, armaani, sinä kaunoiseni, ja tule. Sillä katso, talvi on väistynyt, sateet ovat ohitse, ovat menneet menojaan. Kukkaset ovat puhjenneet maahan, laulun aika on tullut, ja metsäkyyhkysen ääni kuuluu maassamme. Viikunapuu tekee keväthedelmää, viiniköynnökset ovat kukassa ja tuoksuavat. Nouse, armaani, sinä kaunoiseni, ja tule.

 

Takaisin etusivulle

 
 

Takaisin etusivulle

 
 
27.5.2021
 

Pidetään päät ylhäällä ja katse Kristuksessa

Meillä on hyvät mahdollisuudet saada vielä askelmerkit kohdalleen. Vajaa viikko aikaa vielä ja sää lämpenee, joten Tuomaksen helleunikin saa lihaa luiden pälle. Siis joka ei tiedä tätä unta, niin Tuomas veli näki tämän muistaakseni 2007 keväällä, että varas tuli yöllä ja tämä oli pukeutunut t-paitaan, aurikolaskeihin ja hellehattuun. Huolettomasti varas kulki talossa, kuin kotonaan.

No siinä unessa oli muutakin, kuten soitto poliisille, jossa poliisipäällikkö oli liian kiireinen juttelemaan, eikä tätä kiinnostanut. Taustalla kuului hälinää ja ääniä, kuin oltaisiin jotain juhlia valmistamassa. Noh, 1.6. jälkeen on aina näitä yo ym. juhlia.

Mitä muihin profetioihini tulee, kuten omani Israel VS. Iran tilanteessa, niin se voi millon tahansa tapahtua. Israelin on pakko, siis aivan PAKKO tehdä Iranille jotain todella vakavaa, ennen kuin se saa ydinaseen. Israel ei kerta kaikkiaan voi antaa ydinasetta Iraniin. Ennen pitkää se onnistuu käyttää sitä Israelia vastaan. Se ei siis voi koskaan sitä saada, mikäli Israel asialle mitään voi.

Toisin sanoen, Israel hyökkää Iraniin suurella voimalla, ehkä suuremmalla mitä se on ikinä koskaan käyttänyt. Tämä tapahtuu samana päivänä, kun me lähdemme ja tämä sama syy/seuraus katkaisee idän ja lännen välit ydinsodan kynnykselle, jonka seurauksena mm. Suomi miehitetään.

Tässä tuli tätä asiaa aika paljon, joten emme ole menemässä vielä vuoden päähän, vaan katsomme tämän vielä loppuun.

Kesä ei ole vielä tullut, sateet eivät ole vielä menneet ohi ja profetiat ovat vielä näkyvillä, kuten Ylivainion kullankeltainen viljapelto.

Leikkuumiehiä odotellessa tässä mennään!

 

Takaisin etusivulle

 
 
 
 
 

Arkisto

 
| 2021 | 2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 |