Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
26.2.2021
 

USA VS Venäjä – uhka Suomelle

Usa on lähettämässä B1 pommittajia Norjaan ja ei ole vaikea arvata minne sinne, no pohjois Norjaanpa tietenkin. Sinne se paine kasaantuu ja Venäjällä tulee paine saada Lappi itselleen ja viedä oma kalusto tutkakantaman päähän, kuten olen jo vuosia asiaa valottanut.

Tutka on se syy, miksi Venäjä tarvitsee maata Muonion alapuolelta. Vain sillä se pystyy reagoimaan riittävän nopeasti yliäänellä lentäviin pommikoneisiin, joita B1 koneet juuri ovat.

Venäjä ensin tietenkin kohteliaasti pyytää maata Suomelta tutkaansa varten, johon hallitus tietenkin kieltäytyy ehdottoman jyrkästi, jonka jälkeen alkaa uhittelu ja loppu sitten väkisin tukeutumalla.

Usoisin, että tässä lähi viikkojen aikana ehkä kansalta salassa tapahtuu tämä kyseinen ensimmäinen kontakti. Mielenkiintoinen kevät tulossa, nimittäin jälleen Niilo Ylivainon viljapeltonäky tulee mieleen, että idästä nousee myrskypilvet, on siis selvää jo että suuri myrsky on tulossa ja silloin lähtevät vanhanaikaiset vankkurit liikkeelle ja enkelit nostelevat kypsää viljaa vankkuriin ja vievät sen pois.

https://edition.cnn.com/2021/02/08/politics/us-b-1-bombers-norway/index.html?fbclid=IwAR20iAx8WsSoxU_xhEmRDw8CpPu1_8hOBgz4O5gU8BKWMalplfEbR2ks3I4

 

Takaisin etusivulle

 
 
24.2.2021
 

Nyt kyllä on ilmestyskirjan tapahtumat aika edessä

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/6020f0e0-43f3-45ea-8e0c-39bf3b61d086

Israel koittaa kansaa uhkailemalla saada heidät rokottautumaan.

Kaikki mikä tapahtuu Israelissa, sillä on aina merkitystä. Se pitää aina suoraan verrata Raamatun ennustuksiin.

Sanon näin, että kaikki ennustukset, jossa puhutaan ”maasta” se tarkoittaa luvattua maata, elikkä levatti aluetta.

Kaikki se, jossa kuvataa merta, se taas tarkoittaa ulkovaltoja ja pakanamaailmaa.

On sitten muutamia poikkeuksia, joissa mm. Hesekielissä puhutaan maasta pohjoisessa, jonka olen kyllä itse ainakin nimennyt Suomeksi.

Myös USA on merkitty, joskin hyvin ohuena tulkintana Alekstanteri Suuresta, Danielin vertauksessa lännen kauriista, joka lensi ilmojen halki.

Mutta tämä otsikko kertoo jo aika lähelle siitä, kuinka pedon merkkiä lähetään viemään ihmisiin.

Jos tämä ei sitä vielä ole, niin tätä seuraava sitä varmasti on.

 

Takaisin etusivulle

 
 
20.2.2021
 

Laulujen laulu 2:10-13 aiheuttaa vihaa

Tänään kuulin eräältä uskovalta suoraan rehellisen lauseen, hän vihaa laulujen laulu 2:10-13 jakeita, eikä tiedä miksi vihaa sitä.

Äärimmäisen mielenkiintoista, nimittäin joskus keväällä 2016 tai 1017 oli erikoinen kevät. Se kevät oli sellainen, että toukokuussa oli vielä lähes talvi, oli niin koleaa ja kylmää.

Silloin kävin Rauno Helpin kokouksessa Hämeenkyrössä ja siellä ohimennen sanoin eräälle rouvalle, että onpas kumma kevät, kun ei ole kevättä ollenkaan, vaan talvi vaan jatkuu ja jatkuu, että kevät puuttuu kokonaan.

Sitten sanoin, että tiedätkö, että Raamatussa on paikka, missä puhutaan juuri tästä?

Sisar otti heti etäisyyttä ja tiuskaisi, että kyllä tiedän ja lähti menemään muualle siitä. Jäin hieman ihmettelemään asiaa.

Nyt tämä asia selviää, koska olenhan itse verrannut asiaa Mooseksen aikoihin, niihin vakoojiin, josta puhuin edellisessä jutussa. Se on mielen tila… eikä isommin muuta.

 

Takaisin etusivulle

 
 
11.2.2021
 

Mooseksen vakoojat – ja kaksi kakkua

4. Mooseksen kirjan 13. luvussa Mooses tulee kansansa johdossa luvatun maan eteen ja Jumala käskee lähettää vakoilijoita jokaisesta sukukunnasta valittu edustaja. Niinpä 12 miestä valittiin, jotka lähtivät vakoilemaan minkälaista luvatussa maassa oikein on.

He löysivät sieltä mm. granaattiomenoita ja viikunoita sekä niin ison rypäleköynnöksen, että kahden miehen piti sitä kantaa seipään molemmista päistä kannatellen. He nimesivätkin Hebronin laaksossa olevan paikan rypälelaaksoksi.

Miksi siis tämä rypäleasia oli sitten niin merkittävä juttu? No siksi koska se liittyy ajankohtaan, jolloin nämä olivat siellä. Nimittäin laulujen laulu 2:10-13 jakeissa tämä sama asia käy ilmi, Kukkaset ovat puhjenneet maahan, laulun aika on tullut, ja metsäkyyhkysen ääni kuuluu maassamme. Viikunapuu tekee keväthedelmää, viiniköynnökset ovat kukassa ja tuoksuavat. Nouse, armaani, sinä kaunoiseni, ja tule.

Kyseessä on siis viittaus tähän samaa tilanteeseen, he olivat luvatun maan edessä, kuten mekin nyt tässä ajassa ja tässä hetkessä. Minä ja sinä olemme ne vakoojat, jotka olemme saaneet tutkia minkälaisesta paikasta on kyse, mihin Jumalamme meitä houkuttelee menemään.

No kuinkas Mooseksen vakoojille sitten kävikään, kun he palasivat?

Vain Kaaleb ja Joosua olivat kuuliaisia Jumalalle ja halusivat mennä Mooseksen johtamana luvattuun maahan. Loput kymmenen eivät halunneet, vaan kapinoivat Moosesta vastaan.

No tässä tullaan siihen mistä nämä samat luvut löytyvät, miksi 3. Mooseksen kirjan 23. luku ja jakeet 15-17 ovat tulleet ylösoton laskennan, omerin laskennan esikuvaksi.

Kaksi kakkua uutislahjaksi Herralle: leivottuna happamena, eli synnissä. Happamattoman leivän juhla esimerkiksi on synnittömyyden, puhtauden juhla, kun taas jos taikinassa on hapan juuri, niin koko taikina happanee, on eräs raamatullinen vertaus. Happamena leivotut kaksi kakkua tarkoittaa siis että nuo ovat synnistä otettu ja leivottu uutislahjaksi Herralle.

No sitten siinä lukee myös, että kahdesta kymmenenneksestä lestyjä jauhoja. Tämä on sen verran epämääräinen käännös, että olen ajatellut, että sen täytyy olla tämä sama luku, jossa nämä vakoojat menivät vakoilemaan ja kaksi kymmenenneksestä vain oli valmis menemään. Eli suhdeluku 0n vain 2 tahtoo ja 10 ei tahdo.

Lestyt jauhot taas tarkoittavat parasta osaa viljasta, elikkä jos maailmassa on noin 7-8 miljardia ihmistä, niin näistä lestyjä jauhoja on vain murto-osa, johon kuuluu lähinnä kristityt ihmiset ylipäätään, joista siis 1:12 on sitten niitä, jotka tahtovat päästä morsiamena Jeesuksensa luo nyt ja heti palavasti.

Haluan viedä asian vieläkin syvemmälle Getsemanen puutarhaan, johon Jeesus lähti rukoilemaan, kun yksi niistä kahdestatoista oli lähtenyt häntä pettämään. Siinä Getsemanen mäen alla osa porukasta jäi nukkumaan ja Jeesus pyysi Pietarin, Adnreaan ja Johanneksen kanssaan sinne ylös.

Tässä tullaan samaan tilanteeseen mutta nyt niitä kutsuttuja olikin kolme ja toisaalta alas jäi vain 8 nukkumaan ja yksi heistä lähti jo aiemmin Herraamme pettämään. Olivathan he kaikki Jeesuksen itsensä valitsemia, joten sillä varauksella meidän on syytä asiaan suhtautua.

Ylhäällä kuitenkin kolme, Pietari, Johannes ja Andrea nukahtelivat ja Jeesus joutui heitä herättelemään.

Huomaatko että tässäkin on sama tilanne, kuin oli aiemmin.

 

Takaisin etusivulle

 
 
8.2.2021
 

Omerin laskenta meni taas uusiksi, kun löysin virheen

Pääsiäissapatin laskemisessa ei pitäisi olla mitään hankalaa, se vaan, että kun juutalainen ajanlaskenta on niin erilainen ja kun siellä on viikon ensimmäinen päivä sunnuntai ja jokainen uusi päivä alkaa ja päättyy klo 18 iltahämärään.

Nyt kun kaiken huipuksi ristiinnaulitsemisen päivä osuu vielä sunnuntaille, niin pääsiäissapatti menee kuuden päivän päähän siitä. Tässä kohtaa toi meni mulla yhdellä viikolla pieleen, kun en ollut ajatellut näitä muuttujia tarpeeksi huomioiden.

No nyt olen laskenut teille sitten juurta jaksain kuvitettuna ja tekstitettynä, kuinka nämä pääsiäiset ja omerin laskennat oikeen menee tänä vuonna:

Sitten tuokaa Herralle uusi ruokauhri. Sieltä, missä asutte, tuokaa heilutusleiväksi kaksi kakkua, jotka on leivottava happamena kahdesta kymmenenneksestä lestyjä jauhoja, Herralle uutislahjaksi.

Morsian, elävät ja kuolleet, synnistä happamena leivottu. Heilutusleiväksi Herralle nähtäväksi, minkälainen sato on tulossa. Häävieraat ovat tulossa sitten, jotta karitsan häät voisivat olla täydelliset. Ei häitä sulhasella ilman morsiantaan, eikä häitä ilman häävieraita.

Israelin kuninkaan Daavidin, viisaan pojan laulu, Salomonin laulu morsiamelleen. Salomon tunnettiin kuninkaana, jolla oli paljon morsiamia. Salomon on monella tavalla esikuva Kristuksesta:

Laulujen laulu 2:10-13 Rakkaani lausuu ja sanoo minulle: ”Nouse, armaani, sinä kaunoiseni, ja tule. Sillä katso, talvi on väistynyt, sateet ovat ohitse, ovat menneet menojaan. Kukkaset ovat puhjenneet maahan, laulun aika on tullut, ja metsäkyyhkysen ääni kuuluu maassamme. Viikunapuu tekee keväthedelmää, viiniköynnökset ovat kukassa ja tuoksuavat. Nouse, armaani, sinä kaunoiseni, ja tule.

 

Takaisin etusivulle

 
 
7.2.2021
 

ISIS odottaa innolla pedon ilmestymistä

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/2014100818729286

Kun Osama bin Laden piti Al Qaidassa valtaa ja sitten tämän kuultiin tapetun USA:n Obaman johtaman taisteluryhmän kautta, niin Osaman ruumis sanottii pudotetun mereen, tuntemattomaan kohtaan. Sanottiin tämän toimenpiteen tehdyn siksi, ettei näin Osaman haudalle tule mitään uutta pyhää paikkaa ja pyhiinvaelluskohdetta.

Mutta yhtä kaikki, Osama bin Ladenin kuolemaa ei kukaan pysty sanomaan olevan 100%:sti totta. Tuollainen temppu, jossa kadonneelle annetaan vapaat kädet ”kadota lopullisesti”, ei ole temppu eikä mikään CIA:lle ja USA:n erikoisjoukoille.

Osama bin Laden kuuluu siis edelleen laittomuuden ihmisen ilmestyjälistoille, joita artikkelissakin äärimuslimit odottavat. He odottavat Mahdin ilmestymistä Dabiqin kaupungissa olevassa tornissa.

Paavalin sanoma tessalonikkalaisille oli ettei Herran päivä tule ennen kuin tuo kadotuksen lapsi ilmestyy. Tämä lause, ei siis vangitse Kristuksen morsianta odottamaan mitään Mahdia, sen enempää kuin antikristuksiakaan, koska Herran päivä tulee vasta, kun kuu on muuttunut vereksi ja aurinko mennyt mustaksi. (Ap. t. 2:20)

Mutta tämä Vilnan Gaon profetia saattaa tulla ensin:

”Kun kuulet, että venäläiset ovat vallanneet Krimin kaupungin, niin tiedät, että Messiaan ajat ovat alkaneet, ja hänen askeleensa kuullaan.
Ja kun kuulet, että venäläiset ovat saavuttaneet Konstantinopolin (nyk. Istanbul), sinun pitäisi laittaa päällesi sapatin vaatteet ja olla ottamatta niitä pois, koska Messias on tulossa millä hetkellä hyvänsä.”

Samoin profetia, kun suuret öljylaivat lakkaavat saapumasta Euroopan satamiin, niin silloin Messias saapuu pilviin. Näin juuri on tapahtumassa kun Iran sulkee kapean salmen Persianlahteen. Sen seurauksena Israel mm. saa syyn hyökätä Iranin atomivoimaloiden kippuun, jotka uhkaa sen turvallisuutta. Näin myös saadaan looginen selitys monille seikkaperäisille profetioille, jotka ovat kuvanneet niitä hetkiä, jolloin morsian poistuu.

 

Takaisin etusivulle

 
 
6.2.2021
 

Meri-Lapin profetia hallituksesta

Olen jo monta vuotta etsinyt syy/seuraus-suhdetta Meri-Lapin profetialle, koska tunnen Suomen kansan aika hyvin ja tässä profetiassa puhutaan suurista mielenosoituksista ympäri maata.

Suomen kansa osoittaa mieltään kyllä mutta siihen osallistuu vain aktivisteja, elikkä vain muutama sata ihmistä.

Jos Suomeen halutaan iso mielenosoitus, niin se vaatii jo konkreettisia asioita, jonka on pakko horjuttaa jo hallitusta.

Meri-Lapin profetia koostuu useasta profetiasta saman tilaisuuden aikana ja pistän sen tähän alle:

Makarioksen välittämiä profeetallisia viestejä 1.2.2009

Maanantaina 26.1.2009 oli Meri Lapin Mission seurakunnassa kokous, jossa vieraita oli pastorit vaimoineen Rukajärveltä ja Vuokkiniemestä sekä sisko Aleksandra Pietarista. Rukoillessaan pastoreiden puolesta tuli seuraava sanoma. Pääasiat kirjattu.

Pimeys on tulossa teidän kyliinne, keskiyö on tulossa teidän kyliinne, Herra on sanonut, valmistautukaa, olkaa rukouksessa, ahdistus on alkamassa ja vaino on tulossa teidän kyliinne, missä työtä teette, pimeys on tulossa ja pimeys on vahvistuva, mutta Jumalan kirkkaus teissä tulee vahvistumaan. Mitä enemmän tulee olemaan pimeyttä, sitä enemmän Jumalan kirkkautta tulee teissä olemaan, ja te tulette näkemään väkeviä voittoja niissä kylissä. Mitä enemmän pimeyttä, sitä enemmän Jumalan kirkkautta. Te tulette näkemään voittoja ja parantumisia.

Sitten seuraa kehotusta antaa itsensä eläväksi uhriksi Jumalalle, kielillä puhumista ja lisää kehotuksia ja Herra antaa paljon uskoon tulleita ja kirkkaus lisääntyy seurakunnissa.

Suomi tulee sulkemaan rajat, te ette enää pääse rajan yli, paljon kielillä puhumista ja Jumalan kirkkauden esiin tulemista ja kehotusta. Monia tulee luopumaan… toistoa…, mutta jotka tulevat kestämään, ne loistavat Jumalan kirkkautta. Kun näyttää siltä, että pimeys voittaa, niin silloin tulee suuria voittoja ja taivaassa iloitaan. Taivas iloitsee voitoista. Haluamme siunata näitä kyliä, anna Herra heille kirkkauden voima.

Sisar Aleksandralle tuli sisällöltään seuraava sanoma.

Olen valmistanut sinua vuosia tähän tehtävään, se alkaa juuri pimeimmän hetken aikana. Tehtävä on salainen, ja sinä tulet olemaan kuriiri ja tuot rajan yli Suomeen viestejä, jotka koskettavat satoja tuhansia( juutalaisia) ihmisiä. Jumala piilottaa sinut tämän työsi takia ja olet viestinviejä. Jumala puhdistaa ensin ja tyhjentää täydellisesti ja sitten Jumala varustaa sinut pyhyydellä. Jumala tulee piilottamaan sinut (tapahtuuko tämä rajojen sulkeutumisen jälkeen).

Kolmannelle henkilölle, suomalaiselle veljelle tulee seuraava sanoma (tekee Venäjällä työtä juutalaisten parissa ja on entinen armeijan kuljetusupseeri koulutukseltaan).

Vankkurit lähtevät liikkeelle, kymmeniä autoja lähtee liikkeelle, lähtö on nopeaa ja se kestää lyhyen ajan. Sinä mobilisoit kymmeniä autoja, ja se on nopeaa ja muutamassa viikossa se tapahtuu. Jumala on antanut sinulle tämän lahjan ja se on jo sinussa sisällä ja Jumala on asettanut sinut tähän tehtävään kenraaliksi. Jumala aktivoi sen, kun aika on valmis ja se on nopea. Myöhemmin tämä tarkennettiin, että se kestää tarkalleen kolme viikkoa.

Yhteenvetona voisin tulkita näin, koska Jumala on puhunut yli 25 vuoden ajan tästä asiasta ja on näyttänyt, miten toteutetaan tämä juutalaisten muutto. Venäjällä tapahtuu asioita, jonka seurauksena alkaa Suomeen hallitsematon pakolaisvirta, joka on hyvin lyhytaikainen. Maahan julistetaan poikkeustila ja kaduilla on armeijan panssaroidut ajoneuvot, öisin on ulkonaliikkumiskielto. Lopputilanteessa eivät viranomaiset kykene enää hallitsemaan asiaa, vaan raja suljetaan suomalaisten toimesta totaalisesti.

Tässä yhteydessä kuriirit toimittavat Suomeen nimiä, määriä ja muita tietoja rajaa ylittävistä juutalaisista, jotka voidaan ottaa vastaan ja lähettää edelleen.

Lisäksi tuli sanoma, joka koskee Suomen hallitusta.

Suomen hallituksessa paljastuu asioita, jotka aiheuttavat suuren hämmingin maassaKaksi miesministeriä ja yksi naisministeri ovat tehneet salaisen sopimuksen ja tuo sopimus aikaansaa maahan jopa mielenosoituksia ja levottomuutta. Maahan julistetaan poikkeustila.  Myöhemmin torstaina tähän samaan asiaan saatiin lisää selvennystä. Nuo ministerit ovat saaneet ja tehneet päätöksen pimeyden aikaansaamana ja pimeyden henki on vaikuttanut asiaan.

Torstaina rukouskokouksessa 29.1.2009 Jumala antoi pastorin kautta myös kuvan, joka oli Latvian ja Liettuan rajalta n. 30 km. Asiaan liittyy jotain sotilaallista, koska kuvassa oli kolme panssarivaunua. Alkuun uutisointi tapahtuu ainoastaan Venäjällä ja hiukan myöhemmin myös muualla. (Liittyykö tapahtuma Venäjällä esiintyviin mielenosoituksiin? Putin on syntyjään ilmeisesti tuolta alueelta.) Tämä tapahtuma aktivoi myös tapahtumat, jotka nopeuttavat pimeyden lisääntymistä. Pimeyden verho oli jo Pietarin yllä.

Lisäksi Suomen hallituksessa tapahtuvaan sekaannukseen ja hämminkiin tuli lisää valaistusta. Sopimus jonka kaksi miesministeriä ja yksi naisministeri ovat tehneet, päätöksen alkulähde on pimeydestä ja syvyydestä. (Vanhanen on teosofi ja Katainen vapaamuurari?) Tulee suuri hämminki Suomeen. Päättäjät antavat ristiriitaisia määräyksiä ja ohjeita ja välillä ei tiedetä kuka maata johtaa. Tänään tuleva määräys kumotaan huomenna ja maassa on poikkeustila.

Tämä sanoma siis hämmentää sikäli, että Suomen kansan on tajuttava, kuinka petollinen EU elvytysrahan tausta on. Sen on koko kansan vihdoin ymmärrettävä. Se tulee tappamaan koko Suomen alkutekijöihinsä, 1800 luvun puoliväliin, jolloin saimme Markan käyttöön.

Koko kansan on siis ymmärrettävä, jotta mielenosoitukset saavuttaisi tarvittavat vaikutukset muutokseen ja hallituksen kaatumiseen, euoreroon ja itsenäisyytemme palauttamiseen.

 

Takaisin etusivulle

 
 
31.1.2021
 

Suomelle paha merkki on nyt ilmassa

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/navalnyin-tukimielenosoituksia-kutsuttu-jalleen-koolle-ympari-venajaa-tuhansia-protestoijia-otettiin-kiinni-viime-viikolla/8051396

MTV Uutiset: Venäjällä pidätetty tänään yli 4000 ihmistä, joukossa kymmeniä toimittajia. Mielenosoituksia on kutsuttu koolle aamupäivästä alkaen kymmenissä kaupungeissa eri puolilla Venäjää. Esimerkiksi pääkaupungissa Moskovassa ja Pietarissa mielenosoittajia on pyydetty kerääntymään yhteen kello 11 Suomen aikaa.

Kuten olen sanonut jo aiemmin, ettei Navalnyin nousu venäjän johtoon ole Suomelle mitenkään hyvä asia. Putin pitää asiat kunnossa, jos ei hänelle käy huonosti. Samoin piti Saddam Hussein Irakin aisoissa, kuten Gaddafi piti Libyan aisoissa. Nämä johtajadiktaattorit on murhattu, eivätkä he pidä enää kansaansa pystyssä.

Putin on nyt ilmeisesti valtakautensa päässä ja kuten hyvin olemme nähneet, kuinka nopeasti asiat etenevät, kun ne alkavat vyöryä. Valta voi vaihtua päivissä tai viikoissa ja Venäjän tilanne voi vaihtua Suomelle hyvinkin tukalaksi aivan hetkessä, niin nopeasti, ettemme ehtisi edes reagoida siihen. Kukaan ei usko niin käyvän, kuten niin oli myös 1939 kesällä ja syksyllä ja se varmaan on tarkoitus nytkin.

Kuvassa lähihistoriaamme käy läpi YLE:n opetusohjelmassa vuonna 1959 sen aikainen kenraali, joka kertoo Suomen asemista talvisodan syttymishetkellä.

Koulutkin oli jo alkusyksyllä suljettu sodan pelossa mutta avattiin sitten, kun sota ei ihan heti syttynytkään mutta suljettiin saman tien, kun tykit alkoivat jylistä. Niin nopeasti tilanteet muuttuvat rauhasta sodaksi.

Armeijamme vahvuus oli sijoitettu lähes kaikki Kannaksen ja Summan akselille, sekä Laatokan pohjoispuolelle.

Kaikkein heikoimmin varustautuneet joukot olivat Suomussalmella ja Sallassa, sekä Petsamossa.

False flag, elikkä Mainilan valehyökkäys tapahtui nimenomaan tuolla kaakkoissuomen Karjalassa, josta Venäjä ensin pyrki läpi. Kun se ei kaikesta huolimatta heti onnistunutkaan aikeissaan, niin se lähti heti perään kokeilemaan, josko Raatteen tietä kataistaan koko Suomi. Sekään ei onnistunut ja sodan kulku kääntyi takaisin Laatokan ympärille, kunnes välirauha 105 päivän sodan jälkeen tehtiin.

Nyt Venäjä varmasti katsoo tätä samaa asiaa uudelleen, kun aika tulee ja se ei lähde höökimään suoraan eteläiseen Suomeen Vaalimaa- Nuijamaa akselista, vaan se tietää, että sen kannattaa aloittaa Suomen kaataminen Lapista, aivan sieltä ylhäältä alkaen ja heti perään kiiloittaa maahanlaskujoukoin koko maa aina sinne Kostamuksen rajanylityspaikalle. Tämä siksi, koska Venäjältä etelän kautta Suomen miehittäiminen tulisi olemaan erittäin vaikeaa mutta kun sillä on pohjoisesta ja idästä joukot kaikkia teitä hyväksikäyttäen, erinomaiset etenemismahdollisuudet.

Tämän jälkeen Venäjällä on kaikkein helpoin vallata koko maa mutta sitten Suomi tulee saamaan apuja Englannilta. Näin minä sen olen ymmärtänyt sekä ymmärtämällä profetioita ja hengessä tätä asiaa minulle on vahvistettu. Englantilaiset joukot nousevat Tukholman edustalta ylös Porin edustalle ja sieltä maihin, jonka jälkeen sillä on kaikki yhteydet vastavoimana Venäjää vastaan. Siksi hyökkäys pysähtyy kiilamaiseen asemaan, Venäjän Pyhtäältä ylös ja Kuopion kautta Ouluun, kuten Tukholman profetia sen on veljemme kautta tuonut meille tiedoksi.

Samalla Inarista nousee profeetta Suomeen, joka profetoi hyvin väkevällä tavalla ja täyttäen koko Suomen uskolla ja Jumala Hengellään. Samalla venäläiset kuulevat väkevän profetian ja siellä tapahtuu suuria uskon ja hengen ihmeitä, kääntymisiä ja sanan leviämistä.

Tuolloin sinä ja minä, Herramme Jeesuksen odottajat olemme jo poistuneet.

 

Takaisin etusivulle

 
 
27.1.2021
 

Palestiinakin on kohta tekemässä rauhan

Tätä on odotettu, vaikka onkin yksittäistapaus, nimittäin yhdestä tulee kaksi, kahdesta neljä, neljästä kahdeksan jne.

https://www.israeltoday.co.il/read/former-palestinian-terrorist-says-he-can-make-peace-with-israel/?utm_source=acfs&utm_medium=email&utm_term=all&utm_campaign=newsletter-2021-01-27

Entinen palestiinalaisterroristi sanoo voivansa tehdä rauhan Israelin kanssa
Israel Todayn yksinomainen haastattelu palestiinalaisen ”presidentin” ehdokkaan kanssa

 

Takaisin etusivulle

 
 
23.1.2021
 

Venäjän Navalnyi ja Putinin hallinto

Minä olen sitä mieltä, että Putin on ollut suureksi siunaukseksi koko maailmalle. Hän ei ole hyväksynyt liberaalisia ajatuksia, eikä jumalanpilkkaa. Hän on aivan samanlainen voima kahdessa suurvallassa, kuin on Trump. Hän on vanhojen voimien kannattaja, vanhojen arvojen mies, joka vaalii rauhaa, eikä sotaa. Sen näkee kummankin suurvaltajohtajan teoissa. En tietenkään hyväksy myrkyttämisiä jne. joita Putin on selvästi määrännyt. Mutta yhtä kaikki, ei kukaan hyväksynyt Kuningas Daavidin kieroiluja ja silti me ylistämme häntä suurena kuninkaana. Emmekä me hyväksy kuningas Salomonin haureutta mutta silti me ylistämme hänen tekojaan.

Ei siis kannata miettiä pressojen puuhia ja niitä seurata, vaan katsoa hedelmiä, mitä heidän teot on Jumala saanut aikaan heitä hämmentäessään. Ei kai kukaan uskossa oleva luule, että me omassa mielessämme kaikki hienot saavutukset teemme. Kyllä siellä on Jumala selän takana ja ohjaa.

No nyt mitä tarkoitan sanoa, niin Navalnyi on takuulla liberalismin ja lännen tuoman hapatuksen ja pahuuden tuoja. Näin minä ymmärrän, vaikka monen sympatia on hänen puolellaan.

Eräs boheemi tutkija sanoi, ettei kyse ole Putinista, Trumpista, Kiinan johtajista, eikä mistään tällaisesta. Kyse on paljon suuremmasta asiasta ja sen jälkeen tuossa ei kukaan enää voinu sanoo mitään. Aihe meni överiks mutta kun se on totta. Asia on syvemmällä, kuin kukaan ees tajuu.

 

Takaisin etusivulle

 
 
 
 
 

Arkisto

 
| 2021 | 2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 |