Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
10.8.2022
 

Vesa-Matti Loirin muistolle:

Vesa-Matti Loiri kuoli tänään ja on ollut varmasti meidän kaikkien ihailema näyttelijä, koomikko, laulaja ja ennen kaikkea inspiraatio monille taiteilijoille.

Mietin tuossa taannoinkin, että Vesku oli aina ollut uskonnollinen, muttei koskaan selkeästi kristillisesti uskonnollinen.

Lisäksi hän on ollut rajun elämänkokemuksen kautta myös monesti koeteltu ja sydämeen on kolkuteltu.

Luin vain muutama päivä sitten hänen haastattelunsa, ettei pelkää kuolemaa ja että hän uskoo uudestisyntymiseen.

No se uskontohan on perujaan idänuskonnoista, jolla ei ole mitään pohjaa kristillisessä maailmassa, ellei sitten katsota sitä ylösnousemuksen uudestisyntymiseen. Tuskin nyt uskossa uudestisyntymiseen kuitenkaan, jonka ylösnousemus taas vaatisi.

No mutta sitten tietenkin Veskulle jää vaihtoehto, että juuri kuolinvuoteellaan hän on saanut kokemuksen unessa tai jotenkin, jossa tämä on tehnyt sisällään uskonratkaisun.

Huhuthan kertovat jopa Jasser Arafatin tunnustaneen Jeesuksen kuolinvuoteella. Totuus on sitten eri asia mutta jos huhu pitää paikkansa, niin kaikki on mahdollista. Niin on myös Veskun kohdalla.

Sitten eräs hyvin TÄRKEÄ asia vielä:

Ilm. 20:6 Autuas ja pyhä on se, jolla on osa ensimmäisessä ylösnousemuksessa; heihin ei toisella kuolemalla ole valtaa, vaan he tulevat olemaan Jumalan ja Kristuksen pappeja ja hallitsevat hänen kanssaan ne tuhannen vuotta.

1. Kor. 6:1-3 Kuinka rohkenee kukaan teistä, jolla on riita-asia toisen kanssa, käydä oikeutta vääräin edessä? Miksei pyhien edessä? Vai ettekö tiedä, että pyhät tulevat maailman tuomitsemaan? Ja jos te tuomitsette maailman, niin ettekö kelpaa ratkaisemaan aivan vähäpätöisiä asioita? Ettekö tiedä, että me tulemme tuomitsemaan enkeleitä, emmekö sitten maallisia asioita?

Me, siis me pyhät, jotka olemme ensimmäisessä ylösnousemuksessa nousseet, OLEMME NE, jotka tuomitsevat maailman yhdessä Jumalan ja Kristuksen kanssa. Meillä on siis mahdollisuus tehdä jotain mitä emme tässä maailmanajassa voi ikinä ymmärtää.

Rauha olkoon Veskun sielulle!

 

Takaisin etusivulle

 
 

Takaisin etusivulle

 
 
1.8.2022
 

Venäjä – mitä se meille on?

Uskokaa jo nyt lopultakin, ettei kansakunnan raamatullisten ominaisuuksien kanssa ole leikkimistä. Jos Raamattu sanoo, että Venäjä on mitä on, niin emme me vihaa venäläisiä, vaan he ovat kaiken sen lisäksi erityissasemassa meidän rukouksissamme. Me rukoilemme Venäjän kansan puolesta, jotta heistä mahdollisimman moni kääntyisi ja ymmärtäisi, että Jeesus Kristus on ykkösherramme, eikä minkään neitsyn Marian tai Ortodoksisen rippituolin takana oleva pelastaja. Jeesus on SUORA YHTEYS pelastukseemme.

No niin, älkääkä luulko että minä jotenkin vihaan venäläisiä! En todellakaan!

Mutta hedelmistä te tunnette kansakuntien hallinnot ja niiden vallat.

 

Takaisin etusivulle

 
 
27.7.2022
 

Kun venäläiset joukot saapuvat Konstantinopoliin…

Vanha profetia, Vilna Gaonin sanoma 1700-luvulla kuuluu näin:

Kun kuulette, että Venäjän joukot valtaavat Krimin, tietäkäätte, että messiaaninen aika on alkanut ja hänen askeleensa alkavat kuulua. (TOTEUTUNUT 2014!)

Sitten kun kuulette, että Venäjän joukot ovat saavuttaneet Konstantinopolin, teidän on syytä laittaa yllenne sapattivaatteet, koska se tarkoittaa, että Messias tulee millä hetkellä hyvänsä.

Turkki on natomaa, eikä Venäjä noin vain sinne uskalla mennä. Turkki on kuitenkin Venäjän kanssa jonkinlaisessa liitossa Iranin ohella ja vastustaa selkeästi Suomen ja Ruotsin natojäsenyyttä Venäjän etujen mukaisesti. Tämä peli osoittaa Turkin lähtölaskennan Natosta kyllä olevan käynnissä, mutta milloin?

Samoin Suomen tilanne, Niilo Ylivainion 1956 viljapeltonäkyyn viitaten:

Näin suunnilleen hehtaarin kokoisen viljavainion. Seisoin sen reunassa. Minulla oli halu ruveta sitä leikkaamaan, mutta vainio oli vihreä.
Kuva katosi niin kuin filmi katoaa.
Sitten ilmestyi sama vainio taas. Nyt se näytti kypsältä, mutta kun katsoin sitä, siinä oli ohdakkeita ja juolaa. Taaskin minulla oli tunne, että pitäisi ruveta leikkaamaan.
Mutta tämäkin kuva katosi.
Sitten tuli kolmas kerta. Pelto oli muuttunut kullankeltaiseksi. Sellaiseksi kuin pellon pitää leikkuuaikana olla.
Taas kuva katosi ja tuli sitten neljännen kerran. Tuuli nousi, idästä, toi synkkiä pilviä, isoja lonkoja, ne laskeutuivat alaspäin. Minulle tuli tunne, että tulossa on hirmumyrsky.
Juuri silloin lähtivät vanhanaikaiset vankkurit liikkeelle. Tuli miehiä, jotka nostivat hirmuisella kiireellä lyhteitä vankkureille, leikattua viljaa, pilvien alla, tuulessa, mustien pilvien alla.
Siihen päättyi näky.

Meillä on siis kaksi selvää profetiaalista merkkiä maailman tilanteesta, jolloin olisi morsiamen tempaushetki käsillä. Kestääkö maailma tätä odottaa vielä ensi kevääseen? Se on iso kysymys!

Suomen tilanne Naton suhteenkin on edelleen kesken, eikä sille näy tässä hetkeen minkäänlaista käännettä suuntaan tai toiseen. Maat ovat tehneet omissa parlamenteisssaan Suomen ja Ruotsin natohyväksymisiä tahoillaan ja noin 2/3 osaa on jo antaneet puoltonsa. Varmaa on ainakin se, että Turkki tulee olemaan listalla se viimeinen.

Venäjä ei uskalla eskalloida Suomen rajaa vielä ainakaan, koska se ei ole saaut Ukrainassa haluamaansa asemaa ja kansansa täyttä tukea sodilleen. Tämä estää toistaiseksi Suomen rajalle tulemisen. Toisin sanoen, enkelivartio on edelleen rajallamme, eikä ole vielä ainakaan poistunut sieltä.

No mites Venäjän joukot sitten menisivät Istanbuliin edes? Tätä olen itse pähkäillyt monista eri näkökulmista ja yksi niistä on liittolaisuus Turkin kanssa. Luodaanpa siis skenaario:

Nyt juuri julkaistiin uutinen, jossa Venäjä on jättänyt tarjouksen saada ostaa Turkilta Bayraktar droneja ja tämä olisi Natolle varmaan viimeinen naula Turkin arkkuun Natossa. Se potkittaisiin pois, jos se möisi näitä Venäjälle. Tämä tilanne taas asettaisi Turkin uuteen valoon ja se tarvitsisi uutta liittolaista taakseen ja kuinka ollakaan Hesekiel 38. luvun mukaisesti, juuri Turkki on Googin yksi vahvimmista liittolaisista.

Tällä skenaariolla venäläisjoukot saapuisivat Konstantinopoliin aivan rauhanomaisesti ja sulkisivat koko Mustan meren muulta laivaliikenteeltä. Se olisi venäläisille suurempi voitto kuin suuri voitto, joka nostaisi venäläisten itsetuntoa ja rohkaisisi heitä suurempiin koitoksiin, koko pohjoiskalotin valtaamiseen!

https://www.azerbaycan24.com/en/russia-makes-bayraktar-bid/

Mutta tähän koko prosessiin menee aikaa ja USA:n vaalithan käydään tänä syksynä ja ensi talvi tulee siis olemaan ratkaisuasetelman luomisen keskiössä. Näyttää nyt vain siltä, että meidän on syytä varautua vielä odottamaan ensi kevääseen lopullista eskatoilogista ratkaisuhetkeä.

Voimia ja siunausta kaikille -jarmo-

 

Takaisin etusivulle

 
 
26.7.2022
 

Tuli jo katsottua kalenteria ensi keväälle…

Sori vaan, pitäs jaksaa odottaa joka päivä mutta kurkkasin kun utelias olen, miltä näyttää kuukalenteri keväällä 2023 ja siinä näkyy melkoisia merkkejä olevan myös nyt. Nimittäin itselleni tämä olisi 17. odotus alkaen 2007:stä ja niin oli Nooan aikaan kuin on tässäkin ajassa. Tulva alkoi silloin sen kuun 17. päivä.

No oli siinä muutakin:

Kevätohra ei ole enää ongelma, koska 21.3. kevätpäivän tasauksen aikaan se on takuulla jo tullut ja siitä aletaan laskea uusi vuosi ja pääsiäisen valmistelun päivälle, joka osuu selkeästi 5.4. torstaille, joka ilmeisesti olisi myös Jeesuksen oikea ristinkuoleman päivä. Nimittäin sitä pitää seurata tuplasapatti. Ensin pääsiäinen ja sitten heti perään pääsiäissapatti, mikäli se olisi identtinen Jeesuksen ajan tapahtumien kanssa. Näin Jeesus todellakin nousi myös sunnuntaiaamuna, kolmantena päivänä, eikä toisena, kuten valtakirkko asiaa on kovasti valheella yllä pitänyt. Ei ole olemassa mitään pitkiä perjantaita, eikä kiirastorstaita, oli vain päiviä ja sapatti oli ainoa jolla oli nimi ja siitä erotti mikä päivä oli sitä ennen ja sen jälkeen.

Maria ja kumppanithan olisivat halunneet heti mahdollisimman nopeasti balsamoida Jeesuksen ruumiin, mutta koska he eivät ehtineet tehdä pääsiäisen tultua niin äkkiä ristinkuoleman jälkeen, niin ruumis oli ehditty jo viedä hautakammioon ja naiset joutuivat odottamaan.

Naiset eivät siis päässeet haudalle pääsiäispäivänä, koska se oli tietenkin sapatti ja kun pääsiäisen jälkeen tuli toinenkin oikea lauantaisapatti perään, joka oli siis se pääsiäissapatti, niin heidän oli pakko odottaa ensimmäiseen arkipäivään. Se oli vasta se sunnutai aamu, komas päivä, jolloin he sinne menivät toteamaan, että hauta oli tyhjä. Ensi keväänä tilanne päivien suhteen on siis sama. Se on mielestäni merkittävä seikka!

No ensi keväänä omerin laskenta päättyy toukokuun 28. päivä kello 18 ja jatkuu sitten siihen 50. päivään elikkä maanantaihin 29.5. iltaan. Siis tämä ensi kevään laskelmaa varten.

 

Takaisin etusivulle

 
 
24.7.2022
 

Pari asiaa tässä vielä tälle päivälle

Markku veli kirjoittelli eilettäin, että uuden viinin juhlaa voisi ehkä pitää myös morsiamen tempaamisen ajankohtana. No uusi viinihän virallisesti olisi huomenna 25.7. mutta sen laskeminen on myös 7 viikon päässä sitten helluntaista. No siinä meillä tuli pieni mietintö siitä, että onko meillä tässä vielä katseltava parinkin viikkoa, huominen ja sitten se oikein laskettu helluntaista 7 viikon päässä oleva päivä, elikkä maanantai 1.8.

Markun maili, otsikolla: kukaan ei voi juoda ennenkuin…

Lähde:
https://archive-gci-org.translate.goog/articles/harvest-seasons-of-ancient-israel/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=fi&_x_tr_hl=fi&_x_tr_pto=wapp

Rypäleiden ja oliivien tärkeyttä havainnollistaa se tosiasia, että essealaiset järjestivät viinin ja öljyn ensihedelmäjuhlia, jotka olivat samanlaisia kuin raamatulliset ensihedelmäuhrit viljasta. Nämä juhlat osoittavat myös näiden satojen suhteellisen ajoituksen. Uusi viinijuhla tuli 50 päivää tai seitsemän viikkoa helluntain jälkeen. Ennen kuin tarjottiin uutta viiniä, kukaan ei voinut juoda mitään uutta mehua (Temppelikäärö, sarakkeet 19-21).
Markus 14:23 Ja hän otti maljan, kiitti ja antoi heille; ja he kaikki joivat siitä.
24 Ja hän sanoi heille: ”Tämä on minun vereni, liiton veri, joka vuodatetaan monen edestä.
25 Totisesti minä sanon teille: minä en juo enää viinipuun antia, ennenkuin sinä päivänä, jona juon sitä uutena Jumalan valtakunnassa.”

Helluntai 5.6 + 50 pv =25.7
https://www.timeanddate.com/date/dateadded.html?d1=5&m1=6&y1=2022&type=add&ay=&am=&aw=&ad=50&rec=

Jarmo jatkaa: Odotellaas sitten tämä peli vielä viikon päivät ja palataan asiaan sitten, jos enää palataan.

Oma mielipide helluntain ajankohdasta on selkeä, Jumala sanoo Moosekselle, laskekaan pääsiäissapatin jälkeisestä päivästä 7 viikkoa. Pääsiäinen alkoi lauantaina 16.4. auringonalaskiessa, jolloin pääsiäisen ensimmäinen päivä olisi väkisinkin 17.4. sunnuntai ja pääsiäissapatti vasta 23.4. lauantai. Sen jälkeisestä päivästä lasketaan 7 viikkoa, päästään 12.6. iltahämärään, jolloin alkaa se 50. päivä, joka samalla tavalla menee sitten seuraavalle päivälle 13.6. No siitä kun lasketaan 7 viikkoa, pääsemme 1.8.


Sitten haluan näyttää teille Veikko Flinkin videon. Kuunnelkaa huviksenne kuinka meitä yritetään vääntää väkisin johonkin ja mihin tätä maailmaa ollaan viemässä.

 

Takaisin etusivulle

 
 

Takaisin etusivulle

 
 
20.7.2022
 

Alkaako Schumacher uni totetutua viimein loppuun saakka?

Michael Schumacher ex. F1 kuljettaja ja 7-kertainen maailmanmestari joutui lasketteluonnettomuuteen uuden vuoden alla 2013 ja sai vakavan aivovamman. Hänet vaivutettiin koomaan ja leikattiin heti onnettomuuden jälkeen ja sitten vain toivottiin parasta, jäätiin vain odottelemaan heräisikö tämä.

Sain siis keväällä jotain 2-3 kuukautta Michaelin onnettomuuden jälkeen kummallisen unen, lyhyen mutta selkeän. Otetaan huomioon, etten yleensä näe koskaan mistään julkkiksista unta. Näin kuitenkin itseni huoneessa, jossa Michael makasi tajuttomana letkuissa. Menin hänen sänkynsä luo ja otin häntä kädestä ja sanoin, ”herää Michael” ja tämä avasi silmänsä ja heräsi.

Tämä ensimmäinen uni toteutui joskus touko-kesäkuun vaiheilla 2014, kun Michael oli ollut koomassa jo lähes puoli vuotta, eikä yksikään lääkäri enää uskonut hänen heräävän ja jos heräisikin, niin tuskin olisi enää muuta kuin kasvi tai siis olis jossain vegetatiivisessa tilassa, mikä tarkoittaa siis samaa.

Sitten näin jonkun viikon päästä ensimmäisestä unesta toisenkin unen samasta paikasta. En osaa sanoa kauanko ensimmäisen ja toisen unen välillä oli mutta vähintään viikko tai pari.

Toisessa unessa olin jälleen siinä samassa huoneessa ja Michael makasi samassa sängyssä mutta nyt hänen selkänojansa oli nostettu hieman ylös ja hän oli puoliksi istuvassa asennossa ja tilanteen huomioiden pirteä. Menin jälleen hänen luo ja hän sanoi minulle lyhyen sanoman, ”minua on mietityttänyt se mitä näin siellä rajan takana ollessani”, tarkoittaen koomatilaansa. Tähän toinen uni päättyi.


Tähän saakka meille on puhuttu jatkuvasti, ettei Michael kommunikoi ja lieneekö edes tässä maailmassa.

Kuitenkin nyt tuli uutinen, jossa hänen ex. managerinsa väittää jotain täysin edellisestä poikkeavaa:

https://www.is.fi/formula1/art-2000008955046.html

ENTINEN F1-manageri Willi Weber laukoi kovia vihjauksia ex-suojattinsa Michael Schumacherin lähipiiriä kohtaan La Gazzetta dello Sportin maanantaina julkaistussa haastattelussa.

Schumacher joutui lasketteluonnettomuuteen joulukuussa 2013 ja sai pahan aivovamman. Seitsenkertaisen maailmanmestarin nykytilasta on hiiskuttu julkisuuteen vain vähän tietoja.

Weberin mielestä liian vähän.

– Onnettomuudesta on kohta yhdeksän vuotta. Ehkä heidän pitäisi kertoa, miten asiat ovat. Ymmärsin heidän vaitonaisuutensa alussa, sillä aikoinaan tein itsekin kaikkeni suojellakseni Michaelin yksityisyyttä. Mutta olemme kuulleet onnettomuuden jälkeen pelkkiä valheita, Weber sanoi italialaislehdelle grandprix.com-sivuston mukaan.

Schumacherille tehtiin kaksi kallonleikkausta onnettomuuden jälkeen. Vuosien varrella häntä on yritetty parantaa esimerkiksi kantasoluhoidolla.

Formulalegenda on mediatietojen mukaan tajuissaan mutta ei pysty kommunikoimaan. Schumacher on linnoittautunut Geneven-kotiinsa Sveitsiin.

 

Takaisin etusivulle

 
 

Takaisin etusivulle

 
 

Takaisin etusivulle

 
 
 
 
 

Arkisto

 
| 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 |