Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
14.5.2021
 

Onko tämäkin elonkorjuun merkki

Nimittäin vihamies kylvi lustetta nisun sekaan. Raamatun vertauksia nimittäin aina kannattaa katsoa monelta suunnalta ja niissä on yleensä jokin konkretia, joka näkyisi tässä erityisellä tavalla suoraan Israelin kansasta. Kun juutalaisia alettiin kokoamaan Israelin maaperälle, niin sinne kumminkin ”joku” asutti myös arabeja joukkoon. He elivät rinnakkain sovussa, eikä kukaan huomannut edes kumpi on kumpi. Mutta kun tulee leikkuuaika, niin silloin luste on sidottava kimppuihin.

Nyt tässä kuvassa tämä tapahtuu jo aivan konkreettisesti silmiemme edessä.

Lehti kirjoittaa tämän päivän Jerusalemin väkivaltaisuuksista näin:

Kyse on sekä Israelin arabien että juutalaisten ääriryhmien harjoittamasta hillittömästä katuväkivallasta, jossa useita ihmisiä on pahoinpidelty henkihieveriin. Väkijoukkojen ja jengien iskuja ja yhteenottoja on tapahtunut kaupungeissa, joissa väestöryhmien on aiemmin kehuttu eläneen rauhallisesti rinnakkain.

He olivat eläneet rauhallisesti siis rinnakkain ja nyt asia on muuttunut täysin, yhtäkkiä kun leikkuuaika on tulossa.

En siis tässä nyt puhu suoraan mistään pelastuvista ja pelastumattomista, vaan vertauskuvan täyttymisestä. Israelin kansahan on Jumalan omaisuuskansa ja sen sekaan vihamies oli kylvänyt pakanoita ja nyt se tapahtuu, mikä kirjoitettu on. Siinä nämä ovat sidottuina kimppuihin. Eikö?!

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000007976673.html

 

Takaisin etusivulle

 
 
13.5.2021
 

Netanjahu lupaa 24h – lopullisesti

Eilen laitoin juutuubi linkin, joka ei pitänyt paikkansa. Se Al Aqsa ei palanut, vaan joku puu joka näytti siltä, että Al Aqsa on tulessa.

Noh, se siitä mutta palataan takaisin Gazan tilanteeseen, elikkä näyttäisi siltä, että nyt on tullut Israelilla ”se” viimeinen raja vastaan ja nyt saa riittää. Tuskin kukaan enää Israelissa ainakaan sanoo, että ”no ne on vaan jotain pikku raketteja, joita ne ilokseen tänne sieltä ampuu. Ei ne ketään satuta.” Niin saattoi olla vielä 20 vuotta sitten, kotitekoisia sähikäisiä, jotka osui maahan usein jo ennen Israelin rajaa. Mutta tänä päivänä raketit ovat kehittyneet, samoin tekniikka. Siellä on saatavana droneja ja kaikenlaista jo tarkastikin maaliin hakeutuvaa ohjusta. Elikkä kyseessä ei ole enää mikään vaaraton Gaza ja sitä ylläpitävä idioottilauma, Hamas. Nyt on kyseessä jo vaarallinen vihollinen, joka voi tappaa kaukaa ja tarkemmin kuin koskaan ennen.

Mutta Jumala on suojanamme, Israelin kansan suojana ja on tullut aika lopullisesti vaientaa Gaza!

Noh, tuo 24 h kukui jo umpeen Netanjahun puheesta mutta asia on kesken ja se on hoidossa. Nyt nämä todellakin menevät perille saakka, niin veikkaan ja demilitarisoivat koko Gazan.

Sefanja 2:1-6 Menkää itseenne, kootkaa ajatuksenne, te häpeämätön kansa, ennenkuin neuvopäätös on synnyttänyt-päivä kiitää pois kuin akanat-ennenkuin teidän päällenne tulee Herran vihan hehku, ennenkuin teidän päällenne tulee Herran vihan päivä. Etsikää Herraa, kaikki maan nöyrät, te, jotka pidätte hänen oikeutensa. Etsikää vanhurskautta, etsikää nöyryyttä; ehkä te saatte suojan Herran vihan päivänä. Sillä Gassa on oleva hyljätty ja Askelon autio, Asdod ajetaan pois keskipäivällä, ja Ekron hävitetään. Voi meren rannikon asukkaita, kreettien kansaa! Herran sana on teitä vastaan, Kanaan, filistealaisten maa; ja minä hävitän sinut asujattomaksi. Ja meren rannikko on oleva laitumina, joilla on paimenten vesikuoppia ja lammastarhoja.

 

Takaisin etusivulle

 
 
12.5.2021
 

Juuri kun aamulla kirjoitin, niin nyt ollaan jo tässä:

Ja Netanjahu sanoi juuri tunti sitten haastattelussa, että tämä on vasta alkua tälle mitä he tulevat nyt tekemään. Lopputulos saattaa hyvinkin olla se, että he sulkevat koko Gazan asumattomaksi demilitarisoiduksi alueeksi. Se olisi Raamatun ennustuksen mukaista.

 

Takaisin etusivulle

 
 
12.5.2021
 

Pahamaineinen Gazan Ennustus alkaa pian toteutua

Raamatussa kerrotaan ennustus, jossa Gazan alue tulee olemaan autio ja tyhjä, vailla asutusta. Tuhottu täysin!

Tämä ennustus on nyt sekuntia vaille valmis. En usko että kukaan on niin pitkämielinen, että katsoisi läpi sormien ikuisuuksia, koko ihmiselämän mitan Hamasin raketinammuntaa, vaan lopettaa sen tuskan lopulta juurineen päivineen ja ajaa koko maan pakkosiirtolaisuuteen. Yksinkertaisesti tyhjentää koko Gazan kaistan. Niin uskon nyt tapahtuvan, koska se ennustettu on.

Lehti: Palestiinalaisjärjestö Hamas on maanantaista alkaen ampunut Israelin puolelle 700 ohjusta tai rakettia. Kuolonuhreja on useilla paikkakunnilla, ja IDF on tehnyt kostoiskuja Hamasin kohteisiin. Israelin pääministeri Benjamin Netanjahu varoittaa ankarista vastatoimista.

 

Takaisin etusivulle

 
 
10.5.2021
 

Kymmenes toukokuuta

Tänään, kymmenes toukokuuta on hyvä päivä kertoa aiheesta, luku ”KYMMENEN”

Kymmenen on yleisesti Raamatussa vallan luku mutta sillä on päivämäärissä muutakin merkitystä, nimittäin se on myös odottamisen, koettelemuksien ja ahdistuksen luku.

Danielin kirjassa ihan alussa puhutaan kymmenen päivän ahdistuksesta tai koettelemuksesta ja tuona aikana ei saa käyttää ravinnoksi mitään muuta kuin vettä ja vihanneksia.

Ilmestyskirjan toisessa luvussa puhutaan myös kymmenen päivän ahdistuksesta, jossa aika selvästi annetaan ymmärtää, että se olisi morsiammelle kuuluva ahdistuksen aika, joka päättyisi tempaukseen.

Tämä on siksi hyvä muistuttaa nyt 10.5. nimittäin kun tuossa puhuin, että 14. päivä tulee joka paikassa vastaan jonkinlaisena ahdistuksen alkupäivänä, niin se on sitä myös omerin laskennassa tänä vuonna, nimittäin omerin laskentahan päättyy 24.5. ja siihen väliin siis jää tasan 10 päivää.

Myös Seppo Paldaniuksen minulle kertomassa tarinassa Jeesuksen aikaisissa juutalaisissa hääperinteissä morsian meni, tai siis vetäytyi yksin kammioonsa juuri tuon 10 päivää ennen häitään ja valmistautui siellä ylkäänsä varten kauniiksi. Siinäkin siis tulee tämä luku kymmenen ja kaikenlisäksi juuri suoraan morsiamelle ylkänsä odottamisen ja valmistautumisen aikamääreeksi ennen häitään.

 

Takaisin etusivulle

 
 

Takaisin etusivulle

 
 
8.5.2021
 

Tuhatvuotiskaudella muistetaan mutta sen jälkeen Uudessa maassa ei niitä muisteta

Olen tässä jo muutamaan kertaan törmännyt väitteeseen, ettei me Jeesuksen paluun jälkeen enää muistella eikä muisteta mitä maailmassa oli ja mitä kaikille oikein oli täällä tapahtunut. Tämä ei todellakaan pidä paikkansa, eikä se ole sananmukaista.

Ajatellaanpa, että olemme Kristuksen pappeja ja tuomareita, jotka tuomitsevat niin eläviä, kuin kuolleita ja jokaisesta sanasta ja teosta ihmiset joutuvat tilille. Sitten esiin marssii armeijallinen Kristuksen täysin dementoituneita pappeja ja tuomareita. No sehän kuulostaisi jo farssilta, vai mitä.

No entäpä toinen asia, joka jää helposti huomaamatta, jos ajattelee näin, että kun Jeesus palaa, niin kaikki päämme kovalevyt ja muistipiirit pyyhittäisiin tyhjäksi, joten niin samalla pyyhittäisiin koko elämämme merkitys tyhjäksi, samoin pyyhittäisiin Kristuksen kärsimys tyhjäksi ja koko Jumalan sana tyhjäksi. Koko elämämme tarkoitus pyyhittäisiin tarpeettomaksi ja jokainen synti, kärsimys, oppi ja parannuksenteko menisi mitättömäksi, koska jos emme muistaisi enää mitä tapahtui.

Sen sijaan tuhatvuotiskausi on merkityksellinen vaihe, se on levon mutta ENNEN KAIKKEA OPIN ajanjakso, jossa Kristuksen papit ja tuomarit selittävät maailman ihmisille, mitä tapahtui edellisen kuuden tuhannen vuoden aikana ja miksi. Kristuksen pappeja ja tuomareita on aina vanhasta Adamista viimeiseen tulokkaaseen saakka, joten jokaisella aikakaudella on aikansa selittäjiä ja tulkkeja, jotka ovat Pyhän Hengen vaikuttamina ajallaan eläneet ja kärsineet mahdollisesti jopa sen marttyyrikuoleman. He osaavat kyllä kertoa, miksi ja miten asiat sille tolalle menivät.

Tuhatvuotiskausi, on vähän niin kuin opinnäytetyö ja päättötodistuksen lunastaminen.

Tuhatvuotiskausi on kuin valokuva-albumin kokoamista viimeiselle tuomiolle, joka käydään vasta tuhatvuotiskauden päätyttyä. Se on suuri sovinnon päivä, jolloin ne menevät kadotukseen, jotka sinne on tuomionsa ansainneet ja ne, jotka menevät ikuiseen elämään, heidän ei enää tarvitse tuota päivää muistella, sillä se tulee näkymään ikuisesti Herramme Jeesuksen Kristuksen käsien naulanjäljissä, eikä lopullisen sovinnon tehneen enää tarvitse muistaa, mitä tapahtui keväällä 2021 tai talvella 1964, eikä 1200 ennen Kristusta. Ne ajat ovat niputettu, niistä opittiin se mikä opittiin, eikä niihin enää sen jälkeen tarvitse kenenkään palata. Sen sijaan joku aivojemme nollaaminen ei tule kysymykseen, joka joillain on jostain syystä iskostuneet päähän.

Jotkut eivät ole luoneet itselleen käsitystä, mikä aika ja missä alkaa, kun Jeesus saapuu ja että mitä sitten ja mikä siellä odottaa, kun se ns. Jeesuksen hallitsema aika päättyy. Eikä sitäkään missä se tuhatvuotiskausi edes vietetään. Kannattaisi tutkia, vaikka se ei tässä ajassa olekaan ensiarvoisen tärkeää.

 

Takaisin etusivulle

 
 
6.5.2021
 

Jenkkilästä lisää ”diippi” tietoa Klasulta

Noin kuukausi sitten Klasu puhui, että Biden olisi käännytetty Pentagonista. Tässä Klasu jatkaa saatuaan lisää tietoa asian taustoista. Kukaan ei ole tietenkään varma mistään mutta tämä on hyvä kuitekin katsoa, etenkin meille, jotka Jeesusta odotamme. Me voimme rivien välissä nähdä ajan merkit. Toivon että katsotte Klasun mainokset myös, jotta hän saa YouTubesta ansionsa. Minulla ei ole varaa ostaa Klasulle mitään jäsenyyksiä, koska olen yhtä varaton kuin hänkin.

Mutta tämän hetken tietomme on tässä… tai siis oletamme tietävämme tämän verran. MUTTA… paljonko enemmän NYT JUURI tietää Vladimir Putin asiasta ja mitä hän miettii juuri nyt tästä kokonaisuudesta? Se on huikee juttu sinänsä Suomen kannalta. Sen selittää sitten lähiviikot!

 

Takaisin etusivulle

 
 
3.5.2021
 

14-15.5. törmään tähän vähän väliä

Kumma päivämäärä kummittelee, varsinkin tämä 14.5.2021 päivämäärän ylittäminen on ollut monella tapaa minulle sellainen, johon olen hengessä saanut tuntea suurten tapahtumien päivän aatoksi. Maailmalla on tapahduttava jotain, joka saa morsiamen hätkähtämään, että ”NYT” ja samoin penseän sanomaan, että nyt se tapahtuu mistä nuo puhuvat. Jotain mullistavaa, muttei koko maailmaa järkyttävää. Ainoastaan hertättävää!

Itsekin täytän 15.5. viisikymmentä seitsemän vuotta ja tunnen kyllä sielussani, että tänä keväänä se vihdoin tapahtuu. Olen paljon rukoillut ja seurannut maalman tapahtumia. En tosin ole kovasti kommunikoinut, koska voimani ovat olleet vähissä jo parikin vuotta, etenkin missään Suomi24:lla jaarittelua ja siellä turhaa suun soittoa harrastamassa.

Tällä hetkellä etenkini USA:n tilanne näyttää suorastaan järisyttävän pahalta, jopa pelottavan pahalta, mikäli en olisi uskossa. Nimittäin siellä kulissien takana tapahtuu tällä hetkellä jotain, jota voisi verrata ylikuumenevaan boileriin, joka nostaa painetta, eikä kukaan ulkopuolinen näe mikä uhka siinä on, jos se ei enää kestäkään. Koko pannu räjähtää arvaamatta ja tuhoaa kaiken ympäriltään. Sellaiseksi voisin kuvailla USA:n tilannetta, kuin savuavaksi tulivuoreksi, jota ei kukaan voi mitata koska se tapahtuu, heti tai ehkä vuoden parin päästä vasta mutta se on väistämätöntä.

USA:n poliittinen asetelma on muuttunut 20 vuoden aikana kuin kaksi vesivärinappia unohtuneena vesisateeseen. Ne eivät ole enää sininen ja punainen, vaan ne ovatkin yhtäkkiä jotain ihan muuta. Ne ovat yhtäkkiä globalistit ja kansallismieliset, eivätkä enää demokraatit ja konservatiivit.

Esimerkiksi Bill ja Hillary Clinton olivat erittäin hyvää pataa George Bushin klaanin kanssa, samoin kuin Obamat ja yhdessä USA:n rikkaiden yritysjättien, somejättien kuin monen muun kanssa, nämä muodostavat aivan uuden ryhmittymän, joiden agendaan kuuluu laittomuus.

Kaikki alkoi jo yli 20 vuotta sitten, kun Bill Clinton oli vielä vallassa mutta joutui sitten luovuttamaan paikkansa Bush nuoremmalle. Tästä alkoi muutos, jota on kestänyt aina tähän päivään saakka. He oppivat mm. Venäjältä propagandan tehokkuuden ja mediavoimien käytön. Samoin he huomasivat että kun asioita vain toistaa, toistaa ja toistaa, niin kansa alkaa niihin uskoa, vaikka ne olisivat kuinka päättömiä ja perättömiä.

He oppivat silloin salaliittojen mahdollisuuden mm. WTC tornien muodossa ja ymmärsivät hyvin, että kansaa voidaan viedä kuin litran mittaa, kunhan on pokkaa ja taustalla koko median voimavarat.

Nämä muutosvoimat veivät USA:lta avoimuuden ja vapauden, joka johtaa globalismiin, laittomuuteen ja totalitarismiin.

Silloin alkoi tämä vertauskuvallinen kuumavesiboileri täyttyä ja kun katsomme mitä tapahtui: näemme että Obama pilasi lähes koko Amerikan toimillaan, aloitti enemmän sotia kuin yksikään presidentti ennen häntä, hän otti enemmän valtiovelkaa, kuin kaikki maan presidentit koskaan ja saattoi USA:n talouden ennen näkemättömään kurjuuteen, rikollisuuteen ja pahoinvointiin. Hän vihasi Israelia ja auttoi Irania. Hedelmistä te tunnette puut.

Hillary Clinton puolestaan oli täysin varma naureskellen, että hän jatkaa sillä samalla Omaban linjalla, eikä se tyhmä koppava Trump saa millään voittoa vaaleissa. Toisin kävi ja Trump käänsi kelkan takaisin ja siunauksellisesti, sai maan takaisin entiselleen, eikä aloittanut ainoatakaan sotaa, nosti maan talouden ennätykselliseen nousuun, rikollisuuden laskuun ja kansa tykkäsi hänestä, mutta media ja globalistit ei. Hän rakastaa Israelia ja pisti Iranin ojennukseen. Hedelmistä te tunnette puut.

Niinpä media ja koko Hollywood yhdessä aloittivat ennen näkemättömän lokakampanjan Trumpin kaatamiseksi, eikä sekään olisi edes auttanut Trumpin suosion kaatoon ilman sitä tarkkaan suunniteltua vaalivilppiä.

Bushin aikana Obama näki ja otti mallia, kun Putin oli miehittänyt kaikki Venäjän suurimpien kaupunkien ja hallintoelimien tärkeimmät virat itselleen lojaaleilla henkilöillä. Kun muistelemme taaksepäin, mitä Obama teki, kun se vaihtoi CIA:n ja FBI:n jne. johtajia, kuin myös teki salaisesta palvelusta itselleen, vaan ei USA:lle lojaalin.

Mutta mitä tapahtui kaiken tämän jälkeen, se panee miettimään? Trumpilla on ollut jatkuvasti erinomainen suhde USA:n syviin kansan riveihin ja tämä on tykätty kaikkialla, sanoi media asiasta mitä hyvänsä. Samoin se kaikkein tärkein asia, mikä USA:ssa on, Pentagon, joka tietää mitä todella tapahtui marraskuun ja tammikuun välissä. Siellä tiedetään tasan tarkkaan, että Trump on oikea presidentti ja sitten heidän oli valittava kahdesta vaihtoehdosta, Martial law, tai asioiden seuranta ja kontrollointi, joista he päätyivät siihen jälkimmäiseen, ettei koko maailma näkisi heti ja nyt USA:n alemuustilaa.

He antavat nyt Bidenin luulla olevansa vallassa, Trump on vetäytynyt taka-alalle ja suunnittelee muka 2024 vaalejaan. Täytyy ottaa huomioon sekin, että Trump vei ydinasesalkun lähtiessään Valkoisesta talosta. Mihin siis ydinasesalkku katosi sitten? Hyvä kysymys… uskon nimenomaan, että Pentagoniin, minnekäs muualle.

Sen sijaan Pentagon ja monet Trumpille lojaalit tahot tekevät taustatyötä, joka johtaa sitten kerralla suureen näytökseen, joka ravisuuttaa koko maailmaa, USA:n todennäköiseen ja profetoituun hajoamiseen.

Nyt on jopa huhuja ilmassa, että kymmenkunta tärkeää demokraattihenkilöä olisi pidätetty ja viety sotaoikeuden eteen Pentagoniin. Faktaa se, että tammikuussa kummallisten tapahtumien yhteydessä muutama CIA:n agentti Ranskassa joutui aseelliseen välienselvittelyyn USA:n erikoisjoukkojen kanssa ja erikoisjoukot veivät 6.1. Pelosin läppärin.

Nyt tuli myös faktauutinen, jossa Bushien kesämökillä oli salaisen palvelun agentti kuollut virkatehtävässään.

Melkoista touhua, jos ajattelee, minkälaisia huhuja sitten myös liikkuu, aina Hillary Clintonin hirttämisestä sotaoikeuden jälkeen saakka.

Niinpä siellä saattaa olla taustalla äärimmäisen kriittisiä tapahtumia, aina koko tämän klaanin pidättämisestä, niin Clintonien kuin Bushien.

Aika näyttää… mutta hyvin kummalliselta tuntuu, kun tiedämme myös sen faktan, että FBI oli tehnyt iskun Trumpin ex. asianajajan, Guillianin asuntoon, vieneet sieltä papereita ja kaikenlaista tietokonetta ym. niin kyllä takana on paljon asiaa, mistä emme tiedä. Eräs FBI:n agentti oli pahoitellut vieläpä Guillianille lähtiessään asunnosta, pelastaakseen nahkansa jatkossa. Eikä ihme ollut sekään, ettei Kamala Harriskaan eronnut kongressin virastaan, ennen kuin oli täysin varma, että hänestä tehdään varapresidentti. Niinpä jo pelkkä näiden epävarmuus osoittaa vilpin.

Onko siis niin, että 10 päivää aikaa ja sitten voimme odottaa isoja uutisia? Omeriin on aikaa nyt 21 päivää.

 

Takaisin etusivulle

 
 
2.5.2021
 

Hesekielin ennustukset

Tuolta eräältä Whattsup ryhmästä kaappasin linkin ja liitän sen tänne, koska oli niin hyvässä hengessä tehty ja kaikin puolin viihdyttävä ja jopa melko selkeä. Kiitos tekijälle!

Kuitenkin haluan tekijällekin huomauttaa, pari asiaa Hesekiel 38. luvusta, josta mielestäni löysin nimenomaan Suomen Lapin. Mikään muu maa se ei voisi olla!

Hesekiel 38. jakeissa täytyy ottaa pari tärkeää asiaa huomioon ja tässä linkissä ne oli ohitettu, kuin niitä ei olisikaan.

Ensinnäkin se, että Goog ja tämän joukot ensin AIKOVAT hyökätä, vaan eivät hyökänneetkään, vaan saivat mieleensä jotain muuta ja sitten he hyökkäävät suojattomaan maahan, joka elää vailla muureja, salpoja ja ovia. Niinpä Israel ei missään nimessä voi olla tällainen maa, koska heillä nimenomaan on muurit, salvat ja ovet, sekä ovat jopa kolminkertaisen ilmatorjunnana suojan takana, joka on kaiken lisäksi maailman kehittynein suoja. Ei Jumala antaisi sellaiseta profetiaa ja kaiken lisäksi tässä on ääripäät kysymyksessä, jotta jokainen voisi hoksata, ettei kyseessä missään tapauksessa voi olla Israel, vaan maa joka asuu maan navassa. Jumala toki tiesi Hesekielille senkin ilmoittaa, vaikkei kukaan tiennyt kompassista mitään tuohon aikaan, puhumattakaan napapiiristä. Pohjoiset maat olivat silloin vielä paksun jään peitossa.

No mutta nauttikaa videosta, se oli kerta kaikkiaan hyvä ja kiva katsella:

 

Takaisin etusivulle

 
 
 
 
 

Arkisto

 
| 2021 | 2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 |