Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 

Takaisin etusivulle

 
 
16.5.2022
 

Ilmestyskirjan osa 12

Tää on jännä ja vaikeesti ymmärrettävä jakso, joka käsittelee petovaltoja ja porttoa

 

Takaisin etusivulle

 
 

Takaisin etusivulle

 
 

Takaisin etusivulle

 
 
1.5.2022
 

Sodan ja väkivallan verenhimoinen henkiolento

Lehtijutussa ukrainalainen kertoo kokemaansa ja huomiotaan henkimaaliman todellisuudesta. Pahuus kun ottaa vallan ja sodan ja väkivallan henkivoimat, Gomorran henki kun iskee, niin väkivalta muuttaa muotoaan. Tässä ilmeisen selvä esimerkki siitä, kun viha muuttuu irvistyksmäiseksi iloksi. Väkivallan tekijä ei enää raivoa, vaan synti muuttuu nautinnoksi. Silloin nuo Gomorran henkivallat ovat tuleet ja ottaneet vallan ihmisistä.

Aikoinaan näin unen aamuyöllä ennen heräämistäni. Näin saksalaisen rintamalinjan sotilaita, jotka puhuivat selvästikin saksaa keskenään. Noiden sotilaiden keskeltä liihotti henkiolento, jolla oli 2. maailmansodan aikainen natsiuniformu päällään.

Natsiupseerin pää oli ajeltu kaljuksi. Hänellä ei ollut siis mitään lakkia päässä. Tällä oli vahva leuka ja tämän kasvoilla oli sellainen odottavan innokas katse, jossa näkyi taistelun odotus. Ei siis voiton riemuinen, vaan pelkästään taistelun odotus. Tämä ei välittänyt uhrimääristä, vaan vuodatetun veren määrästä. Tämä hymyili näin odottaen taistelun alkamista ja liihotti joukkojen ylitse.

Tämä sama henkiolento näkyy paatuneiden rikollisten kasvoilla, koska olen ollut turva-alalla, niin olen päässyt niitä näkemään. On oikein paatuneita rikollisia, joiden kasvoilta näkee sen saman ilmeen, he nauttivat väkivallanteoistaan.

Olen joskus aiemminkin puhunut synnistä, josta tulee elämän nautinto, eikä kohta enää osaa muusta välittää, eikä ymmärrä muuta iloa elämässään, kuin se synti. Syntiset elämäntavat ovat paaduttaneet ihmisen erottautumaan Jumalan tahdonmukaisuudesta niin kauas, ettei sieltä enää paluuta ole takaisin, kuin ihmeen kaupalla. Näin on näköjään monille venäläissotilaille juuri käynyt, heille väkivallasta on tullut ”nautintoaine” ja addikti, riippuvuus jota pitää saada. Se ruokkii sitä henkivoimaa, joka hallitsee.

 

Takaisin etusivulle

 
 
29.4.2022
 

Samaa mieltä Veikko Flinkin kanssa

Lihava riita on aina pahempi kuin laiha sopu ja nyt Suomen päättäjät ovat yhtenä rintamana viemässä maatamme kohti tuntemattomuutta. Veikko kertoo täsmälleen saman miten minäkin asiaa ajattelen ja minulle isoisä on asian opettanut omista kokemuksistaan nuoruudessaan, kun punaiset ja valkoiset olivat tämä kauhea valinta-asia, missä ei kannattanut asettua kummallekaan puolelle. Kaikki silti väitti, ettei kukaan voisi olla puolueeton tai jos hyväksyit tavallaan toisen, niin et voisi hyväksyä kumpaakin samalla tavalla. Kyllä voi, koska sinun ei tarvitse hyväksyä kummankaan osapuolen tekoja, vaan ainostaan sen pyrikimykset. Aika aina näyttää kuitenkin, kumpi olisi ollut hyväksi.

Mutta yhdessä asiassa en ollut Veikon kanssa 1:1 samaa mieltä, nimittäin siitä, että rukoilemme maallemme jotain lisäaikaa. ÄLKÄÄ RUKOILKO SYNNILLE LISÄAIKAA!

Teen vertauksen raskaana olevasta naisesta: Raskaus alkaa pahoinvoinnilla ja sitten painon nousulla, muilla ongelmilla, selkäkivut, närästys jne. jne. kunnes on niin tukala olla jo, että rukoilee joka ilta että se lapsivesi tulisi jo ulos, vaikka tietää, että se synnytys huipentuu suuriin kipuihin ja kärsimyksiin, ponnisteluun ja verenvuodatukseen. Silti nainen toivoo koko sydämestään, että se lapsi tulisi pian pois ja syntyisi uusi ihana elämä.

Miksi siis me epäloogisesti rukoilemme lisää kipuja, lisää raskausvaivoja, lisää syntiä ja sille aikaa suurentua sisällämme. Miksemme rukoilisi, että tämä voisi olla pian ohi, vaikka se tekee kipeääkin ja uusi elämä voisi alkaa Jeesuksessa Kristuksessa, Hänen tuhatvuotisella hallintokaudellaan.

 

Takaisin etusivulle

 
 

Takaisin etusivulle

 
 
20.4.2022
 

Ukrainan tilannekatsaus – Etiopia mukaan

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/fac86480-df24-41b8-be6c-6ab6ff6476e4

Lehti:

klo 16:36: Kymmenien ellei jopa satojen etiopialaismiesten on nähty jonottavan Venäjän suurlähetystöön Etiopian pääkaupungissa Addis Abebassa. Britannian yleisradioyhtiö BBC:n mukaan miehet jonottavat liittyäkseen sotaan Venäjän joukkoihin. BBC kertoo, että Venäjän on väitetty värväävän etiopialaismiehiä riveihinsä. Huhu tästä lähti liikkeelle alkuviikosta, kun miesten nähtiin jonottavan Venäjän suurlähetystöön.

 

Takaisin etusivulle

 
 
18.4.2022
 

Halla-aho osui jälleen naulan kantaan

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/a4758dff-dd20-4b71-abca-33ef8f17a4e1

Perussuomalaisten ex. pj. Jussi Halla-aho ei ollut ekaa kertaa puhumassa viisaita ja totuuksia. Mutta tässä asiassa hän on ilmeisesti lukenut myös joitain profetioita ja päätelyyt loput, miksi juuri näin. Venäjän on otettava Suomesta pala, jotta saisi Naton ehdon liittymisestä päälle. Maassa ei saa olla kiistalaista kolfliktia päällä ja tämän tietää varsin hyvin myös Putin. Ei hän Suomen Lappiin aivan suotta syyttä kuitenkaan valitse menevän, koska hän asettaa tukikohdan Muonion eteläpuolelle aivan Ruotsin rajalle.

Lehti kirjoittaa:

Halla-ahon mukaan on mahdollista, että Venäjä voi pyrkiä pelottelemaan Suomea tai vaikuttamaan Naton jäsenmaihin, jotta niiden kynnys hyväksyä Suomi jäseneksi nousisi.

– Yhtenä mahdollisuutena on pienen, rajallisen alueen haltuunotto syrjäiseltä seudulta. Näin saadaan aikaiseksi rajakonflikti ilman, että täytyy ampua laukaustakaan. Se pelästyttäisi kaikki, Halla-aho sanoo.

Riskit kohdistuvat hänen mukaansa ajanjaksolle, jolloin Suomi on jättänyt jäsenhakemuksen, mutta Nato ei ole vielä hyväksynyt sitä.

– On mahdollista, että Venäjä pyrkii näyttävään jäynään, joka voitaisiin tulkita konfliktiksi, hän kertoo.

Halla-aho kehottaakin MT:n haastattelussa suomalaisia pitämään yllä jatkuvaa hätävaraa kellareissaan, kuten ruokaa pariksi viikoksi ja muita välttämättömyyksiä.

 

Takaisin etusivulle

 
 
15.4.2022
 

Pääsiäissaarnaksi kaksi aasia, vanha ja uusi

Jeesus ratsasti oikeasti kahdella aasilla:

konekäännös:

Näemme usein Kristuksen voittoisaa tuloa Jerusalemiin Jeshua Hamashiachin kanssa; Jeesus Kristus ratsastaa aasin selässä Jerusalemiin. Tässä on lisätarina. Aivan kuten siellä on ylimääräinen aasi – varsa. Kyllä, on todellakin kaksi aasia, mutta näemme tämän aina kuvattuna yhdellä. Kaikella, mitä Kristus teki, oli tarkoitus. 

Sakarja 9:9 Iloitse suuresti, tytär Siion; huuda, Jerusalemin tytär: Katso, sinun kuninkasi tulee luoksesi: Hän on vanhurskas ja hänellä on pelastus; Nöyrä, ja ratsastaa aasillaja varsalla aasin varsalla.  (King James käännös)

Katso tämä todella tarkasti, koska me kaikki tiedämme, että Jeesus olisi voinut tulla Jerusalemiin yhdellä aasillaProfetia, jonka juuri luimme Sakarjan 9:9:stä, olisi voinut olla sama. Tämä profetia puhui kahdesta aasista ja tämä on todellakin merkittävää.

Matteuksessa Jeesus todellakin sanoo, että vapauttakaa kaksi Aasia:

1 Ja kun he lähestyivät Jerusalemia ja saapuivat Beetfageen, Öljymäelle, silloin Jeesus lähetti kaksi opetuslasta
2 ja sanoi heille: ”Menkää kylään, joka on edessänne, niin te kohta löydätte aasintamman sidottuna ja varsan sen kanssa; päästäkää ne ja tuokaa minulle.
3 Ja jos joku teille jotakin sanoo, niin vastatkaa: ’Herra tarvitsee niitä’; ja kohta hän lähettää ne.”
4 Mutta tämä tapahtui, että kävisi toteen, mikä on puhuttu profeetan kautta, joka sanoo:
5 ”Sanokaa tytär Siionille: ’Katso, sinun kuninkaasi tulee sinulle hiljaisena ja ratsastaen aasilla, ikeenalaisen aasin varsalla’.”  

Tulkinta: aikuinen Aasi tarkoittaa vanhan liiton ihmisiä ja varsa uuden liiton ihmisiä, Jeesus käski vapauttamaan ne (Jumalan Sana =Jeesus, vapauttaa ne molemmat.)

 

Takaisin etusivulle

 
 
 
 
 

Arkisto

 
| 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 |