Pelastussanoma

 

 
 
 

Esirukouspyynnöt

Tervehdys Herrassa!

Tämän sivun kommenttilomakkeella voit jättää esirukouspyyntöjä itsesi, jonkun toisen ihmisen tai asian puolesta sekä vastata jo jätettyihin pyyntöihin.

Kirjoittaa voi täysin anonyymisti ja rekisteröitymättä, jätä tällöin yhteystietosi antamatta. Annetuista tiedoista julkaistaan (koko) nimi ja kotisivu, sähköpostiosoitetta ei julkaista.

Pyynnöt tulevat näkyviin tarkistuksen jälkeen ja pidätämme oikeuden muokata niiden sisältöä esimerkiksi tietosuojan varmistaseksi. Rukouspyyntöjä luetaan mahdollisuuksien mukaan sunnuntaisin Klausin ja Jarmon Raamattutunnilla Youtubessa.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit

Marja Kristiina sanoo:

Lohduta Jeesus vanhusta, joka on vakavasti sairastunut. Anna hänen saada luottavasti levätä sinussa.
Anna minulle taito rohkaista häntä. Auta minua ahdistuksessani

Eero sanoo:

Herra, varjele tätä vanhusta, että saisi viettää elämänsä ehtoopuolen Sinun rauhassasi ja anna rauha myös palvelijallesi. Aamen.

t.Eero

Markku sanoo:

Pyydän rukousapua tilanteeseeni, hoidan Isääni ja se on tällä hetkellä todella vaikeaa, Herra tietää siitä kaiken, auta Jeesus tässä hädässä.

Eero sanoo:

Herra varjele tätä veljeä ja auta häntä vaikeassa tilanteessa. Herra, sinulla on avaimet kaikkeen, ota vastaan palvelijasi pyyntö. Aamen.

t.Eero

Marja Hannula sanoo:

Jumalan apua pyydän! 30.11.2023 ajoin inssin ja sain kortin 64 vuotiaana. Nyt vajaan 4 kuukauden kuluttua uudi määräys lääkäriltä että 2 kk sisällä taas ajettava uusi sjo kortti. Minulla alkava alsheimer. Apua että saisin poliisin ymmärtämään että tuore ajo kortti riittäisi edes muutaman vuoden ilman uutta inssi ajoa. Talous mennyt jo kuralle kaikkien näiden koittelemusten vuoksi. Asun syrjä kylällä oma kotikadossa ja ajo kortti olisi välttämäton. Apua pyydän. Olen uskossa 🙏

Eero sanoo:

Rukousta Moskovan terrori-iskussa menehtyneitten omaisten ja läheisten ja iskussa haavoittuneiden puolesta.

t.Eero

Nimetön sanoo:

Mieheni uskoontulon ja pelastumisen puolesta. Laslen ”lapsenuskon” säilymista ja kasvamista uskossa. Herra, pidä heistä huolta, älä päästä kättäsi heidän kädestäään.

Eero sanoo:

Herra, kuule tämä palvelijasi rukous ja sulje tämä perhe Sinun Veresi suojiin. Aamen.

t.Eero

Nimetön sanoo:

Pyydän esirukousta Ano Turtiaisen rouvan puolesta, että hänen kaatumisessa loukkaantunut jalkansa tulisi kuntoon.

Eero sanoo:

Herra, varjele Ano Turtiaisen vaimoa ja heidän perhettään muutenkin. Aamen!

t.Eero

Nimetön sanoo:

Ehdotan kanavan seuraajille yhteistä esirukousta Klasun ja Jarmon puolesta niin, että Klasu pääsisi leikkaukseen mahdollisimman pian ja siitä pikaisesti toipumaan ja Jarmolle helpotusta hänen kipuihinsa. Kuulethan Herra rukouksemme,
Aamen.

Sanna sanoo:

Hyvä idea, rukoillaan kaikki tahoillamme🙏🙏

Tuija sanoo:

Amen. Tämä sama nousi myös sydämelle. Kiitos Jumala että saamme yhdessä tuoda nämä kaksi rakasta veljeä, Klasun ja Jarmon,Sinun eteesi, Sinun hoitopöydälle. Kiitos että armossa ja rakkaudessa heitä kohtaan, haluat antaa heille terveyttä, ottaa kaikki kipu ja sairaus pois. Puhdista ja vahvista! Jeesus kantoi ristillä myös sairautemme. Ota kaikki se pois mikä vielä sitoo sairauksiin ja siihen mikä ei meille kuulu. Poikasi Jeesuksen Kristuksen nimen ja veren kautta!
Amen!

Carina sanoo:

Pyydän rukousta, että en kiinnostuisi kärsimystä aiheuttavista miehistä, vaan kohtaisin Jumalan mielen mukaisen aviomiehen, enkä olisi enää yksinäinen.

Sanna sanoo:

Isä sinä totesit jo Adamin kohdalla, ettei ihmisen ole hyvä olla yksin. Rakas Isä, siunaa Carinaa ja anna hänen kohdata se aviomies, joka hänelle on tarkoitettu. Poikasi rakkaassa nimessä, Aamen.

Nimetön sanoo:

Pyydän esirukousta nuoren miehen puolesta. Hän on ollut avosydänleikkauksessa ja nyt 40 asteen kuume sekä huono olo. Herra, kuule meitä ja auta!

Eero sanoo:

Herra, varjele tätä henkiöä ja Sinun tahtosi tapahtukoon kaikessa!

t.Eero

ville joensuu sanoo:

Nuori Aila vaimoni oli syöpäkontrolli kuvauksissa viime viikolla ja nyt lääkärit joutuvat ottamaan koepalan yhdestä imusolmukkeesta maanantaina kello 9, koska kahdessa oli aktiivisuutta. Pyydän rukousapua ettei syöpä ole uusiutuu. T:Ville

Sanna sanoo:

Jeesus sinä näet syöpäsolut. Kitke ja poista kaikki viallinen. Turvaa Aila, ettei syöpä uusiutuisi. Anna Sinun veresi suoja, Aamen.

Tarja Tuovinen sanoo:

Pyydän rukousta, että minua häiritsevä ihminen lopettaa häirinnän ja ettei kukaan koskaan pääse asuntooni sisään. Kiitos

Eero sanoo:

Rukouksessa puolestasi, Herralle koti on Pyhä asia, Hän itse oli maan päällä ilman sitä, eikä Hänellä ollut paikkaa ”mihin päänsä kallistaa”. Herra, suojele siis palvelijasi koti, tule ja kallista pääsi sinne, niin ettei mikään paha sinne enää tavoita! Jeesuksen Pyhässä nimessö, Aamen.

t.Eero

Tuija sanoo:

Sain rukous pyynnön…muistatteko ja saa jakaa;

Muistatko rukouksin naista, jolla on aivoihin levinnyt keuhkosyöpä. Kaksi aikuista ja kaksi alaikäistä tytärtä. Jos Jumala haluaisi antaa vielä hänelle aikaa lastensa kanssa.

Kiitos Jeesus että saamme yhdessä kantaa tämän naisen hoitopöydällesi. Kiitos että voimassasi ja armossa parannat ja pelastat tämän naisen. Tämä tulkoon pelastukseksi myös hänen perheelle ja sukukunnalle. Sinä Jeesus olet tie, totuus ja elämä. Sinun on valta, voima ja kunnia. Tämä tapahtukoon Sinun, Jeesuksen Kristuksen nimen ja veren kautta!
Amen. 🙏

Kaija Taival sanoo:

Ystävälläni on haimasyöpä. Herra, paranna. Kirjani on kustantajalla korjattavana. Pyydetään, että lopputulos olisi mahdollisimman hyvä ja että kirja julkaistaisiin pian.

Eero sanoo:

Herra, Sinun tahtosi toteutukoon, varjele ja paranna.

t.Eero

Nimetön sanoo:

On lavastettu häiriköksi kerrostalossa. Kaikki pelkää oikeaa hiriköijää. Jeesus ilmesty tee loppu. Auta että saan asua rauhassa kenenkään tunkeutumatta pelkäämättä ilolla rakkaudella ja rakastaa tulla rakastetuksi se naapuri vain katoaa pois. Häiriköt lähtee pois. Minun maineeni puhdistuu. Raha asiaan nopeasti apua. Saan hammaskipuun lääkkeen apteekista ja toisen lääkkeen. Jotta voisin nauttia ja kaikki turva rauha ystävät lääkkeet ruoka ym kun menen kotiin yksityisyys

Sanna sanoo:

Herra, psalmin sanoin sinä kuulet ahdistuneen huudon temppeliisi.
Sinä laitat maan huojumaan ja järisemään kun ratsastat kerubilla avuksi.
Sinä hajotat viholliset ja ojennat kätesi ja vedät apua tarvitsevan syvistä vesistä.

Isä auta ja pelasta vanhurskaasi hädästä. Turvaa lääkkeiden ja ruoan saanti. Puhdista maine ja laita vihollinen häpeämään.

Rakkaan Poikasi nimessä, Aamen!

Tuija sanoo:

Hei kaikki rukousystävät!
Saimme kouluja koskevan kiireellisen rukousaiheen opettajalta Espoosta:
”Islamisaatio on ottanut Suomessa uusia kierroksia.
Uutena mm. 9-vuotiaiden pikkutyttöjen rituaalit, joissa heistä tehdään
velvollisia noudattamaan islamia. Näistä moskeijoiden rituaaleista on
nyt mediassakin huolta, koska ne polkevat Kv-lastenoikeuksia.
Espoossa islaminuskoiset kiristävät rehtoria, että heidän tulee saada
yhtenäiskouluun (1.- 9.lk:t) omat rukoushetkensä. Oppilailla on jo
minareettien kutsuäänet käytössä.
Jos kyseinen Monikko-yhtenäiskoulu avaa islaminuskoisille rukoushetkensä
koulussa, on toistenkin vastaavien koulujen tehtävä samoin.”

Herra, Sinuun me turvaamme. Suomi kuuluu Sinulle. Anna päättäjillemme
taivaallista viisautta tehdä oikea ratkaisu.
Kiitos rukouksistanne!

Eero sanoo:

Herra, pistä loppu tälle ja näytä mitä Sinä olet mieltä tästä myyräntyöstä, jota maassamme tapahtuu. Ei tämän maan pelisääntöjä voi määrätä kukaan muu.

t.Eero

Nimetön sanoo:

Rukoillaan Reetan puolesta. Masennusta, yrittänyt lähiaikoina itsemurhaa ja edelleen itsetuhoisia ajatuksia.

Eero sanoo:

Rukouksessa hänen puolestaan.

t.Eero

Nimetön sanoo:

Pyydän esirukousta pojalleni. Hätä on suuri. Taivaan Isä tietää tilanteen. Kiitos rukouksesta.

Sanna sanoo:

Kiitos Isä, että sinä näet ja tiedät. Sinun käsiisi jätämme tilanteen Poikasi nimessä 🙏

Eero sanoo:

Herra, varjele tätä poikaa ja koko perhettä, Aamen.

t.Eero

Eeva sanoo:

Pyydän esirukousta nivelreumaa sairastavan puolesta ja nuoren miehen puolesta jolla on epilepsia. Rukoilen paranemista Jeesuksen nimessä ja veressä!

Eero sanoo:

Herra varjele näitä, jotka sairastavat ja ota heidät Sinun parannuspöydällesi, Aamen.

t.Eero

Nimetön sanoo:

Kiitos hyvälle ja rakastavalle Jumalalle Suomen tasavallan 13. presidentti on Alexander Stubb! 💒🕊️🇫🇮🌍🏆👑💛🏡

Siunataan häntä ja rukoillaan hänen puolestaan presidentin tehtävässä! Pyydetään Jumalalta presidentti Stubbille kuninkaallista ja profeetallista voitelua, armoa, pyhyyden läsnäoloa, johdatusta, varjelusta ja enkeleitä tueksi! Rukoillaan ja siunataan koko presidentti-instituutiota, presidentin kansliaa ja virkamiehet, Suomen ulko- ja turvallisuuspolitiikka, kansainväliset tehtävät ja suhteet, yhteistyö eduskunnan ja hallituksen kanssa sekä presidentin käsittely somessa ja mediassa!

Rukouksiin nämät. 💛🙏

Tulevaisuutta Stubb ja Suomi! 💒🕊️🇫🇮🌍🏆👑🏡

Tuija sanoo:

Kun tultiin äänestämästä, niin siinä matkalla tuli tarve nostaa käsi ylös ja ääneen julistaa: ”Siunattu olkoon Suomen uusi Presidentti ja Jumalan Käsi ja Armo olkoot hänen yllään!”
Tuon siinä ääneen julistaen huusin. Mietin mitä mieheni tuosta sanoo, mutta ei ollut yhtään pahoillaan vaan koin että oli samaa mieltä. Tuli vain kumma tarve tehdä se. Annetaan keisarille se mikä on keisarin ja Jumalalle se mikä on Jumalan. 😇🙏🙌🙌🙌🙌🙌

Nimetön sanoo:

Rukousta uskovalle ystävälle, joka painii pahan vihollisen hyökkäyksen alla.

Vihollinen yrittää keinolla jos toisella riistää hengen ja saada erilleen Jumalasta.

Rukousta myös, että Herra mahdollistaisi poispääsyn arjesta, tarjoamalla pääsyn kristilliseen hoitopaikkaan.

Isä, sinä näet sydämen tilan, joka itkee ja janoaa apua. Auta tätä ihmistä pääsemään turvaan.

Eero sanoo:

Herra, tarjoa Sinun paras apusi, älä jätä palvelijaasi yksin susien armoille. Aamen.

t.Eero

Tuija sanoo:

Jumala johdattakoon ja ohjatkoon tätä rakasta ystävää. Hän suojatkoon siivillään, katkaiskoot vihollisen kahleet ja pystyttäkööt vahvan Hengen Muurin jota mikään paha ei voi lävistää eikä ylittää. Tulkoot enkeli joukot ajamaan nuo pahan vallat pois tämän ystävän elämästä, niin ettei niillä ole enää mitään valtaa häneen. Nosta Jumala tämä ystävä sille paikalle jonka olet hänelle valmistanut.
Amen 🙏

Katso, minä olen sinun kanssasi ja varjelen sinua, missä ikinä kuljet, ja saatan sinut takaisin tähän maahan; sillä minä en jätä sinua, ennen kuin olen toteuttanut sen, minkä minä olen sinulle puhunut” (1. Moos. 28:15).

Ruusu sanoo:

Vahvaa Esirukousta, jopa henkien pois ajamista ihmisen puolesta joka täysin elää vihollisen pimeydessä, moraalittomissa ihmisiin suhteissa.
Auta Jeesus ilmesty tämän ihmisen kohdalla, pelasta ja katko vihollisen suunnitelmat tuhota tätä ihmistä, Ilmesty konkreettisesti tälle ihmiselle ja puhkaise se kupla mihin vihollinen on hänet ajannut, henkivallat murtuu tästä ihmisestä.
Paranna tämä ihminen avaa silmät totuudelle näkemään missä moraalittomissa vääryyksissä hän elää ja mitä harjoittaa..
Katko vihollisen talutus hihnat tähän ihmiseen, Ilmesty Jeesus.
Hätä on suuri tämän ihmisen elämästä ja sielusta.

Sanna sanoo:

Taivaallinen Isä, tulemme eteesi Jeesuksen nimessä nostaen tämän Ruusun tarkoittaman rukousapua tarvitsevan ihmisen.
Pyydämme Isä sinun jumalallista väliintuloasi ja vapautusta tilanteessa. Rukoilemme, että poistat valheen ja synnin verkot ja näytät totuuden.

Jeesus, sinulla on voima voittaa kaikki vihollisen hyökkäykset ja kahleet, tule ja auta! Sinun sanasi vakuuttaa meille, että jos pyydämme jotakin tahtosi mukaan, kuulet meitä ja hyväksyt pyyntömme.

Anna Jeesus tälle ihmiselle viisautta tehdä oikeat päätökset ja voima ryhtymään korjausliikkeisiin. Anna vapautus vihollisen voimasta.

Kosketa ja anna muutos sydämeen ja käytökseen.

Jeesuksen ihanassa nimessä, Aamen!

Nimetön sanoo:

Pyydän esirukousta tyttäreni jalan vapinan ja kivun poistamiseksi.

Sanna sanoo:

Jeesus tule ja kosketa! Paranna! 🙏

Rakastettu sanoo:

Oon hukassa enkä tiiä mitä pitäs tehä. Löytyisipä uskovia ystäviä tai jotain. Elämä tuntuu lohduttomalta ja kurjalta. En tiedä miten jaksan. Oon uupunut. En koe oloani rakastetuksi tai hyväksytyksi. Jokainen päivä on selviytymistä ja tuskaa, olo on sietämätön. Oon surkea uskovainen. Uskovaisen irvikuva 🙁 Herra älä hylkää tai jätä minua. En pärjää yksin.

Sanna sanoo:

Minä en sinua jätä enkä hylkää. Hebrealaiskirje 13:5
Harva meistä, jos kukaan on millään mittapuulla hyvä uskova. Rukousta sinulle kaikkiin asioihisi 🙏

Nimetön sanoo:

Vaasan ruuanjako paikkaan lämmöt takasin. Tekevät arvokasta työtä. Pyydän taivaallisilta auttajilta.

Eero sanoo:

Herra, varjele ja auta heitä, jotka tekevät Sinun työtäsi.

t.Eero

Nimetön sanoo:

Pyytäisin rukousta Sarin puolesta, jolla on todettu kasvain, että ei olisi pahanlaatuinen ja pääsisi tervehtymään tulevasta leikkauksesta rauhallisin mielin.

Tuija sanoo:

Kiitos Rakas Jumala että saan tuoda tämän Sarin Sinun eteesi tässä Rakkauden läsnäolossa. Kiitos että parannat Sarin täydellisesti ja tuo kasvain häviää Sinun ihmeesi ja Rakkautesi kautta, eikä sitä kasvainta enää ole oleva! Tässä ja nyt hetkessä, Jeesuksessa Kristuksessa!

Amen.

Takaisin etusivulle