Pelastussanoma

 

 
 
 

Esirukouspyynnöt

Tervehdys Herrassa!

Tämän sivun kommenttilomakkeella voit jättää esirukouspyyntöjä itsesi, jonkun toisen ihmisen tai asian puolesta sekä vastata jo jätettyihin pyyntöihin.

Kirjoittaa voi täysin anonyymisti ja rekisteröitymättä, jätä tällöin yhteystietosi antamatta. Annetuista tiedoista julkaistaan (koko) nimi ja kotisivu, sähköpostiosoitetta ei julkaista.

Pyynnöt tulevat näkyviin tarkistuksen jälkeen ja pidätämme oikeuden muokata niiden sisältöä esimerkiksi tietosuojan varmistaseksi. Rukouspyyntöjä luetaan mahdollisuuksien mukaan sunnuntaisin Klausin ja Jarmon Raamattutunnilla Youtubessa.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit

Katja sanoo:

Esirukouspyyntö syöpää sairastavan isäni uskoontulon ja parantumisen puolesta.

Sanna sanoo:

Rakas taivaallinen Isä, sinä näet tämän miehen, kutsu luoksesi, anna Jeesuksen koskettaa ja parantaa.

Tommi sanoo:

Terve. Serkkuni miehellä Veikolla kriittinen tila sairaalassa Apuja! rukouksien avulla tarvitaan Kiitos Terv. Tommi

Sanna sanoo:

Jeesus kuule ja auta 🙏🙏🙏

Saara sanoo:

Anon Jumalalta apua torstain pääsykokeisiin. Herra auta minua suoriutumaan kaikista fyysisistä testeistä hyväksytysti. Kuule rukoukseni, kiitos Jumalalle!

Eero sanoo:

Herra. anna rauhasi ja apusi Saaralle ja Sinun tahtosi tapahtukoon kaikessa!

t.Eero

Sanna sanoo:

Rakas Jeesus, rakas Pyhä Jumala sinä näet maassamme ne, jotka kärsivät.
Sinä näet ne, jotka sairauden tai muun syyn takia ovat menettäneet elantonsa tai ovat pahasti velkaantuneet.

Sinä Isä tunnet oikeusjärjestelmämme, joka ei armoa anna tavalliselle ihmiselle.
Isä varjele näitä ihmisiä ja perheitä. Anna kovien olojen saada kaipaus ja huuto Sinun luoksesi.

Isä, Sinä sanot sanassasi, että ennenkuin huudamme, Sinä vastaat ja meidän vielä puhuessamme, Sinä kuulet. Kiitos Isä, että Sinä annat apusi ajallaan.

Jeesus tule ja lohduta näitä ihmisiä. Kosketa ja anna toivoa. Anna pimeyteen valoa. Puutu, rakas Jeesus maamme köyhimpien riistoon. Sido Jeesus niiden ylimpien jalat, jotka armotta polkevat heikompiaan 🙏

Tuija sanoo:

Amen! 🔥🙏🔥

Eero sanoo:

Aamen!

t.Eero

Nimetön sanoo:

Mies, jolla epilepsia vienyt työkyvyn. Kela perii kuntoutustuen ajalla liikaa saatuja asumistukia takaisin. Ei halua lastensa tietävän tilannettaan ja jättänyt lääkkeet pois.

(moderoitu)

Sanna sanoo:

Isä, sinä näet tämän ihmisen, jonka puolesta annettu rukouspyyntö. Anna tälle perheen isälle usko ja anna luottamus, että asiat ratkevat. Tule ja kosketa Jeesus, anna toivoa ja poista elämänriistämis halut 🙏

Nimetön sanoo:

Herra anna minulle voimaa vapautua alkoholista ja tästä häpeän kantamisesta, riippuvuuden synnistä. Armahda minua herra, anna anteeksi ja auta.
Anna minulle voimia syödä hyvin, olla kehossani terve. Anna minulle iloa ja keveyttä ja ota synnintaakkani pois

Tuija sanoo:

Koin vastata rukoukseesi jossa näen sydämen hätäsi. Minua on puhutellut viime päivinä Luuk.7. ja syntinen nainen siinä, kaikkien hyljätty. Maalasin myös tuosta taulun ja se puhui vahvasti maalatessa. Jeesus ei tullut käskyttämään meitä vaan palvelemaan ja niin on myös meidän tehtävä, kuin tuon syntisen naisen, jonka Jeesus hyväksyi pesemään ja voitelemaan jalkansa. Tuo nainen voiteli Jeesuksen jalat ennen ristille joutumista. Hän oli kelvollinen siihen kaikkine synteineen. Jeesus näki hänen nöyrän, palvelevan ja rakastavan sydämen. Jeesus sanoi naiselle:”Sinun syntisi ovat anteeksi annetut.” Koin, että Jumala oli valinnut tuon naisen tuohon tärkeään tehtävään. Jumala on nostanut sinut tuohon samaiselle paikalle. Hän sanoo: ”Niin on myös sinun syntisi annettu anteeksi Jeesuksessa Kristuksessa.” Usko ja ota vastaan. Anna anteeksi todella tarkoittaen myös itse kaikille jotka ovat kohdelleet sinua kaltoin. Näin saat vapauden ja sitovat kahleet katkeaa. Niin kuin me annamme anteeksi toisillemme, niin myös Isä antaa anteeksi meille. Jeesuksen haavojen kautta olemme paratut ja pelastetut. Älkäämme olko luulevaisia vaan uskotaan tämä kaikki todeksi.
Tämä nousi minulle sinusta, rakas ystäväni, veljeni, siskoni.
Amen

Ella sanoo:

Jesaja 53:4 Mutta totisesti meidän sairautemme
hän kantoi meidän kipumme hän sälytti päällensä. Totisesti Viljo sinun kipusi on
viety ristin juurelle. Jeesus ojenna kätesi
niin, että murtuma parantuu. Ja ihmeitä ja
tunnustekoja tapahtuu Pyhän Poikasi Jeesuksen
nimen kautta. Amen

Viljo L. Nummela sanoo:

Rukousaihe: kaaduin pyöräillessä 22.10.23. Menin lääkäriin vasta 4.1.24.Olkapäässä pari hiusmurtumaa kipu on aikamoinen, joudun vielä pitämään kättä kantositeessä 3 viikkoa,joten pyöräily harrastus jäi tauolle. Tavoite 8000km jäi 140 km vaille. Ja kokonaistavoite 7 kertaa maapallon ympäri on vielä 16500 km vaille. Matka alkoi vuonna 1974.eli 50 vuotta on tullut ketjua venytettyä ja täytän vasta 68v kesällä.

Eero sanoo:

Luota Herraan, jos tämä tavoite korottaa Häntä, niin silloin se on varmasti Hänen mielensä mukainen ja tulee onnistumaan.

t.Eero

Tuija sanoo:

Rakas Jumala, tuon eteesi tämän Viljo veljen ja hänen pyyntönsä Sinulle. Sinä jo sen tiedätkin ja tunnet hänet paremmin kuin kukaan. En tiedä Viljon uskon määrää, mutta sinä tiedät, rakas Jumala. Paranna Viljon olkapään hiusmurtuma ja poistukoon tuo kipu siinä. Mietin tätä rukousta ja jotenkin nousi sydämelle ajatus jonka voin ymmärtää myös Jumalan tahdoksi, toteuttamaan tuota pyöräily tavoitetta.Nousi sydämelle, että ota tuohon tavoitteeseen mukaan evankeliointi tavalla tai toisella, näin tehden siitä Jumalan tahdon mukaista työtä Taivaan Valtakuntaan. Kirkasta noilla matkoillasi Jeesusta Kristusta. Näin Hänkin turvaa sinun matkasi ja taivotteesi kilometrien täyttymiseen. Näin sydämessäni koin.
Amen.

Sanna sanoo:

Minun on vastattava myös. Polkeva evankelista nousi mieleen, kun rukouspyynnön luin.

Viljo, Herran käsissä sinä olet turvallisissa käsissä. Jeesuksen Kristuksen nimessä poistukoon hiusmurtumat ja kipu olkapäästä!

Siunausta myös suurelle pyöräily tavoitteellesi, kirkasta Herraa ja Hän pitää sinusta huolen 🙏💎

Viljo L sanoo:

Kyllä olen pyöräillyt yli 50 tuhatta km, ympäri Suomea ristiin rastiin todistanut Herran hyvistä töistä vuodesta 2003 lähtien. Herra pelasti mut 2002 tulin uskoon. vuonna 2000 lääkäri antoi minulle 3 kk elinaikaa, eli nitrojen varassa (sydänvika) ja keuhkot mustat asbesti pölystä, aivoissa 2 nuppineulan kokoista elävää solukkoa,+muita vaivoja. Herra paransi v. 2002 ensimmäisessä rukous kokouksessa uskoon tuloni jälkeen.

Sanna sanoo:

Mahtava todistus! Todella olet polkeva evankelista 🙏💎🩷

Tuija sanoo:

AAAAMEN!!!

Nimetön sanoo:

Pyydän esirukoista rakkaan ystäväni ja perheensä puolesta, parisuhteessa todella vaikeaa. Mihin ratkaisuun päätyvätkään, että se olisi aikuisten sekä lapsen kannalta paras. Heille myös voimaa jaksaa ongelmien keskellä.

Sanna sanoo:

Kosketa rakas Jeesus tätä perhettä. Laske rauhasi tämän perheen ylle ja anna voimavaroja sekä sopua tilanteisiin. Anna ymmärrystä löytää ratkaisu, joka tuo turvaa lapsille.

Raili sanoo:

Pyydän rukousta terveyteni puolesta, en halua joutua sairaalaan vaan haluan olla kotona ja hoitaa kissaani enkä luota terveyden huoltoon mikä täällä suomessa nykyisin toimii, että auttakoon kaikkein korkein eli Herra Jeesus

Sanna sanoo:

Jeesus sinä lupaat sanassasi, mitä kaksi ihmistä sinulta anoo, sen taivaallinen Isä meille antaa.
Jeesus rukoilemme täyttä parantumista Railille ja että hän saisi olla kotona, eikä tarvitsisi lähteä muualle hoitoon.

Rakas Jeesus, aivan kuten Markus kuvaa evankeliumissa kun halvaantunutta laskettiin katon läpi, tuomme nyt Railin Sinun eteesi ja Sinun parantavien käsiesi alle, että sinä koskettaisit 🙏

Eero sanoo:

Herra varjele Railia ja anna hänelle terveys takaisin. Aamen.

t.Eero

Hannu Loimi sanoo:

TOIVON ESIRUKOSTA ETTA PAASISIN TASTA TUPAKASTA IRTI TANA VUONNA ETTA JUMALA AUTAISI MINUA SEN POIS JATTAMISESSA

Eero sanoo:

No tehdään se yhdessä, mä olin melkein vuoden polttamatta, sitten taas retkahdin. Nyt sanoi Herra, että on hyvä aika lopettaa.

t.Eero

Tuija sanoo:

Amen! 🙌🙌🙌

Eero sanoo:

Joo, kyllä tupakka on vihollisen valhetta, että sitä johonkin tarvitsisi. Eihän sitä kukaan nukkuessaankaan sauhuttele, niin miksi sitten päiväkkä pitäisi.

Mennään Hannu yhdessä, kolmen päivän yli kun pääsee, niin siitä se lähtee menemään.

t.Eero

Sanna sanoo:

Mulla autto aikanaan nicoreten se oranssi purkka. Kamala makeanhimo 2 viikkoa ja sokeria paloi, mut sit helpotti. Eräs tuttava sanoi että on lopettanut 10 vuotta sitten ja joka aamu edelleen tekee mieli. Käypä se itelläkin välillä mielessä.

Jotenkin näyttäs, että ympärillä yks sun toinen kärsii vihollisen houkutusten alla. Ehkä lähdön läheisyys saa sen vainoamaan meitä kahta kauheammin.

Rukousta molemmille, että tupakasta pois pääsette. Antakoon Jeesus tarvittavan voiman ja itsekurin 🙏💎

Eero sanoo:

Kiitos Sanna, rukoilen myös Hannu sinun puolestasi, että Herra antaisi sinulle nyt tahdonvoiman tähän. Itsellä toinen päivä menossa ja ajankohta taitaa olla oikea, niin kun Herra sanoi, ei ole hirvittävää taistelua.

t.Eero

seppo sanoo:

pyytäisin esirukousta siskon tytön ***** puolesta, hän on nelikymppinen nainen, joka on alkanut harrastaa okkultismia, Wicca noituutta. Hän käyttää ajoittain myös alkoholia. Hänellä on kotonaan kissoja. asuu yksin juuri nyt. hänen nimeään ei saa näkyä eikä julkaista missään painettuna esimerkiksi televisiossa tai lehdessä tai netissä koko kansan nähtäväksi, hän suuttuisi minulle jos hän näkisi oman nimensä julkaistavan jossain. (Jarmo tarkentanut ja muokannut yksityiskohtia pois)

Eero sanoo:

Tämä kaikki väistyy, koska saatana ei voi taistella itseään vastaan niin kuin Herra Jeesus Kristus on sanonut.

t.Eero

Leena sanoo:

Pyydän esirukousta isälleni, jonka lonkka leikattiin ja on nyt sairaalassa keuhkokuumeessa.

Isä on meille niin rakas.

Sanna sanoo:

Rakas Jeesus, anna Leenan isälle täysi terveys! Sinun nimessäsi Jeesus, keuhkokuumeen täytyy lähteä. Kiitos, Jeesus, että saamme tuoda Leenan isän hoitopöydällesi. Siunaa ja varjele koko Leenan perhe 🙏

Uusi Aika sanoo:

Maailma siirtyy uuteen kalenterivuoteen, kun samaan aikaan maailmalla on 36 erillaista konfliktia käynnissä. Herra… Sinä valvot ja vahdit meitä. Tuot eteemme asioita joihin me emme voi vaikuttaa. Mutta rukoilkaamme yhdessä että maailma näkisi rauhan palaavan moneen maahan ja ihmisille toivo ja hyvä tahto palautuisi. Kaikki on Jumalan kädessä.

Tuija sanoo:

Tapahtukoon maailmassa Jumalan hyvä Tahto ja hyvä Suunitelma.

Amen.

Eero sanoo:

Aamen! Herra, anna Sinun rauhasi laskeutua koko maailmaan, vain siten se voi toteutua, että olemme täällä kaikki niin kuin Sinä olet tarkoittanut.

Anna vuoden 2024 olla vapautuksen vuosi, jolloin Sinun Tahtosi käy toteen kaikessa mahtavuudessaan.

t.Eero

Nimetön sanoo:

Teini-ikäisen lapsenlapseni elämä on joutumassa väärille teille, päihteiden käyttöön, vaikka hän on sanonut uskovansa Jeesukseen. Hänellä on vaikeat suhteet eronneisiin vanhempiinsa, varsinkin äitiinsä, joka on tasapainoton.

Tämä lapsi on minulle rakas, ja minulla on hätä hänestä.
Rukoillaan, että Herra nostaisi hänen elämänsä oikeille urille!

Tuija sanoo:

Rakas Jumala, Pojassasi Jeesuksessa Kristuksessa tuomme tämän nuoren teini ikäisen eteesi. Hän on tuntenut Sinut, mutta nyt joutunut pimeyden teille. Mutta minä tiedän ettet Sinä häntä irti päästä, vaan kutsut tätä nuorta edelleen luoksesi, valoon! Kuule tämän mummon rukoukset. Päästä poika tuosta pimeydestä, tuosta eron tuskasta jota yrittää hukuttaa noihin aineisiin. Rukoillaan elämää pojan ylle, ei kuolemaa. Ei julisteta pimeyttä vaan valoa hänen elämään! Jumalan kirkkautta ja rakkautta! Ei lähetetä enää pimeyden sanoja vaan Jumalan Valoa pojan elämään! Kiitos Jumala että kuulet meidät, poikasi Jeesuksen Kristuksen nimeen!

Jumalan sana kuitenkin kehottaa tulemaan valoon, ja elämään valon lapsina. ”Valo kasvattaa hyvyyden, oikeuden ja totuuden hedelmiä. Pyrkikää saamaan selville, mikä on Herran mielen mukaista. älkää osallistuko pimeyden töihin: ne eivät kanna hedelmää. Tuokaa ne päivänvaloon.” (Ef. 5:9–11.)

Amen.

Helena sanoo:

Auta Herra taloudellisessa ahdingossani. Anna turvattu toimeentulo.

Sanna sanoo:

Rakas Jeesus, sinä näet Helenan tilanteen. Auta talous ahdingosta ylös. Turvaa elanto ja turvaa päivittäinen leipä. Anna rakas Jeesus myös turvattu toimeentulo ja luottamus, että Sinä autat, vaikka olosuhteet näyttäisivät mahdottomilta 🙏

Markku sanoo:

Pyydän rukousta siskoni työn puolesta! Enää muutama päivä töitä jäljellä, sitten tyhjän päällä, jos työsuhdetta ei jatketa.

Tuija sanoo:

Rakas Jumala, Sinä kuulet Markun avunpyynnön siskonsa puolesta. Siskon työ on loppumassa, mutta auta Sinä tätä siskoa että työ kuitenkin saisi jatkua tai jokin toinen työ olisi jo odottamassa. Anna leivän ja elannon turva. Turvaa tämän siskon elämä ja siunaa myös tätä Markku veljeä joka jaksaa kantaa siskoaan rukouksin. Sinä näet ja tunnet heidät molemmat. Pidä heidät lähelläsi. Armosi laskeutukoot heidän molempien ylle. Tapahtukoon Sinun hyvä tahtosi ja suunnitelma tämän siskon ja myös Markun elämässä.
Amen.

Markku sanoo:

Kiitos rukouksista! Siskoni sai uuden tiedon, työt jatkuu myös vuonna 2024!
Jeesus on voimallinen!!

Tuija sanoo:

Rakas Jumala, Sinä näet tämän vanhan sotaveteraanin. Sinä tiedät tarkkaan mitä hän on läpi käynyt, ne tuskat ja kauhun hetket jotka ovat jättäneet syvälle mieleen trauman, jonka vain Sinä voit parantaa. Tuon tämän veljen Sinun hoitopöydälle. Vahvista ja paranna hänet Poikasi Jeesuksen Kristuksen veren kautta. Olkoon tuo veren sovitus myös Hänelle pelastus. Laske armosi ja rauhasi hänen ylleen, syvälle sydämeen, niin että se syvä pimeys joutuu väistymään hänen sisimmästä.Eheytä ja ennalleen aseta hänet. Sinä tiedät mitä kaikkea hän tarvitsee uuteen elämään Sinun kauttasi, tämä tapahtukoon tässä ja nyt hetkessä Poikasi Jeesuksen Kristuksen nimessä.
Amen.

Nimetön sanoo:

Pyytäisin rukousta kaverini puolesta. Hän on 90-luvulla Suomeen muuttanut sotaveteraani, nähnyt painajaisia 30 vuotta ja mielen puolella on vaikeaa. Tuli sydämelle tunne että täytyy rukoilla.

Eero sanoo:

Herra, Siunaa ja suojele tätä henkilöä ja anna hänelle Sinun rauhasi ja kutsu häntä Sinun yhteyteesi parannukseen.

t.Eero

Seija Rossi sanoo:
Sanna sanoo:

Seijan kattavat terveysvinkit siirretty keskustelupalstalle, muut keskusteluaiheet ja terveysosioon.

Sirpa sanoo:

Pyydän rukousta,että Jeesus parantaisi jos tämä kutina ja näpyt on syyhyä.

Tuija sanoo:

Kiitos rakas Jumala, että saamme poikasi Jeesuksen Kristuksen kautta tuoda Sinun hoitopöydälle tämän Sirpan sairaus joka aiheuttaa kutinaa ja pelkää sen olevan syyhyää. Oli se mitä tahansa, Sinä sen tiedät ja voit parantaa. Me jäämme kiittämään Sinua tästä parantumisen ihmeestä, niin kuin sen olisi Sirpa jo saanut. Poikasi Jeesuksen Kristuksen nimeen.
Amen.

”Mutta totisesti, meidän sairautemme hän kantoi, meidän kipumme hän sälytti päällensä. Me pidimme häntä rangaistuna, Jumalan lyömänä ja vaivaamana, mutta hän on haavoitettu meidän rikkomustemme tähden, runneltu meidän pahain tekojemme tähden. Rangaistus oli hänen päällänsä, että meillä rauha olisi, ja hänen haavainsa kautta me olemme paratut.” (Jes. 53:4–5)

Eero sanoo:

Herra varjele Sirpaa ja anna hänelle parannus ja rauha vaivastaan. Aamen.

t.Eero

Sanna sanoo:

Jehovantodistajat kävivät ovella. Toisesta ei käynyt epäilystäkään, etteikö olisi ollut jehovantodistaja, kylmyys oli käsinkosketeltavaa, mutta toinen nainen oli herttainen ja sanoi, että hänellä on itselläänkin 92 ja 38 käännös kotona ja lukee kaikkia, kun kommentoin heidän käännöstään ja sanoin, että se ei ole meidän uskonmukainen.
Todistin rauhasta minkä Jeesus antaa ja kieltäydyin kohteliaasti heidän käännöksestä.

Jotenkin tuli tuntu, että nainen on Herran työpöydällä ja haluan siksi jättää rukouspyynnön molempien naisten puolesta. Herra kosketa myös toista naista, poista kylmyys sydämestä ja kerro, että tänäänkin Sinä vielä kutsut luoksesi.

Rakas Jeesus, tee meistä myös avoimempia ja suvaitsevaisempia eri uskonnollisia järjestöjä kohtaan, ja anna meille rakkaus yrittää pelastaa jokainen.

Anna meille viisaus varustaa eteisemme, taskumme ja laukkumme sopivilla kirjoilla ja lentolehtisillä, että sanojemme loputtua voimme ojentaa luettavaa.

Kiitos Jeesus, että sinä rakastat jokaista ihmistä ja haluat jokaisen heistä luoksesi.

Eero sanoo:

Aamen, kiitos tästä todistuksesta ja rukouspyynnöstä. Herra, kaikki me kaipaamme Sinun sanasi väärentämätöntä maitoa yhtä lailla. Aamen.

t.Eero

Kirsi S. sanoo:

Herra, auta, etten tee mitään lopullista. En vain jaksa enää tämän talousahdingon kanssa. Rahaa on vain euro koko loppukuuksi, lääkkeet ostamatta, vuokra ym. tärkeitä laskuja maksamatta ja joulu tulossa. Sairaudet ympäri vuoden, mutta erityisesti nyt syksyllä ajaneet tähän tilanteeseen. Herra, kiitos että valat minuun uskoa, että löytyy joku, joka pystyy auttamaan taloudellisesti.

Tuija sanoo:

Rakas Taivaan Isä! Abba Isä!
Anna meille tänä päivänä meidän joka päiväinen leipämme. Auta meitä selviytymään päivästä päivään. Anna lepo ja rauha niille joilta puuttuu elämisen turva.
Älä anna köyhyyttä, älä rikkauttakaan. Anna ruokaa sen verran kuin tarvitsen. (Sananl. 30:8)
Jeesus sanoi: ”Katsokaa taivaan lintuja: eivät ne kylvä, eivät ne leikkaa eivätkä kokoa varastoon, ja silti teidän taivaallinen Isänne ruokkii ne. Ja olettehan te paljon enemmän arvoisia kuin linnut!” (Matt. 6:26)
Jeesus sanoi: ”Jumalan leipä on se, joka tulee taivaasta ja antaa maailmalle elämän.” (Joh. 6:33)

Jumala antaa pyytämättäkin jokapäiväisen leivän kaikille, myös pahoille ihmisille, mutta me pyydämme tässä rukouksessa, että hän auttaisi meitä myös käsittämään tämän ja vastaanottamaan jokapäiväisen leipämme kiitollisina.
Kaikkea, mitä ruumiimme ravinnokseen ja muuten välttämättä tarvitsee.
Kiitos Jumala että kuulet tämän rukous pyynnön siskomme puolesta ja kaikkien niiden rukoukset jotka tänään kärsivät jokapäiväisen leivän ja turvan puutteesta.

Amen.

Nimetön sanoo:

Voisin ainakin itse näin Joulun alla lahjoittaa Kirsille jonkun pienen summa rahaa, saisikohan täältä kautta sen jotenkin perille 🙂 ?

Pelastussanoma sanoo:

Olisko Sanna hyvä tähän… hän vois ohjata näitä.
Tämä ei ole keskustelukanava, vaan esirukouksia varten, joten emme huomioi tätä Raamattutunnilla. Voisit olla Sannaan yhteydessä.

Timo sanoo:

Pyydän esirukousta, sekä kommentteja omaan tilanteeseeni. Minulla on ollut menossa kai jonkinlainen etsikkoaika tässä nyt jo puolitoista vuotta. Olen rukoillut, lukenut Raamattua jonkin verran, lukenut Kristinuskosta, kuunnellut saarnoja ja puheita youtubesta, myös Pelastussanoman videoita. Koittanut ns. etsiä sitä oikeaa Kristinuskon mukaista opetusta.

En tiedä varmaksi onko nämä asiat olleet Jumalasta, mutta luulen että viime kuukausien aikana Jumala on näyttänyt minulle asioita. Esimerkiksi youtube-saarnojen kautta olen saanut vastauksia mieltä askarruttaviin asioihin, lisäksi mieleeni tulee esimerkiksi muutamia erilaisia “sattumia”. Syksyllä olin jo pidempään pyytänyt Jumalalta että näyttäisi minulle askeleet, mitä minun tulee seuraavaksi tehdä. Olin käymässä vieraassa kaupungissa ja aloin googlettaa kirjakauppaa josta voisin ostaa 33/38 raamatun jota olin jo pidempään suunnitellut. Löysinkin kirjakaupan ja etsin pysäköintipaikkaa. Noustuani autosta huomasin olevani seurakunnan pihassa. Ovessa oli ilmoitus että seuraavaksi alkaa nuorten aikuisten ilta klo.18, kello oli sillä hetkellä 17.50. En kuitenkaan erinäisistä syistä mennyt, lisäksi kyseessä oli ev.lut seurakunta ja jotenkin vastustan ajatusta koska ovat mielestäni lähteneet väärille teille.

Kuitenkin toisaalta koko ajan olen polkenut jotenkin paikallaan, kokenut välillä suurta onnellisuutta, kun taas välillä syvää ahdistusta. Olen rukoillut uudestisyntymisen lahjaa, olen kirjaimellisesti huutanut Jeesusta apuun kun on ollut niin paha olla. En kuitenkaan koe että olisin saanut uudestisyntyä. Viimeaikoina en vaan jotenkin ole jaksanut enää erityisesti rukoilla, lukea Raamattua tms. Ja jos luen tai rukoilen, pää tekee töitä mutta sydän ei ole mukana, ja välillä tulee myös todella omituisia ajatuksia häiritsemään. Olen nyt tehnyt lähinnä paljon töitä jotta saan jollain työnnettyä ahdistuksen syrjään, pelottaa pysähtyä ja käyn koko ajan ylikierroksilla. Minun pitäisi myös lähiaikoina tehdä urani suhteen iso päätös, tarjolla olisi vastuullinen ja hyväpalkkainen työ, mutta pelkään että se vetää minut liikaa maailmaan. Toisaalta jos en ota sitä vastaan, ei ole hajuakaan mitä sitten teen. En juuri välitä rahasta, mutta tiedän että rahalla voin tehdä asioita myös muiden hyväksi. Olen pyytänyt edelleen ohjausta ja vastauksia, ja olen sanonut Jeesukselle etten jaksaisi tätä enää.

Toki tiedostan myös että en voi ihmisenä ymmärtää Jumalan suunnitelmaa, mitä Hän on minun varalleni suunnitellut. En todellakaan sovittele mitään marttyyrin viittaa itselleni, että olisin ollut uskoni suhteen jotenkin erityisen aktiivinen, mutta silti toivoisin että Jumala näyttäisi minulle tien. Tiedän että seurakunta olisi varmaan yksi tärkeä asia ja tuntuu jotenkin hassulta että en ole mennyt vielä seurakuntaan, mutta uushenkisyydessä oltuani kaipaisin jotenkin konkreettisempaa ohjausta jotta tiedän että olen varmasti oikeassa paikassa. Ahdistaa ajatus siitä että ajautuisin joihinkin vääriin opetuksiin, siksi olen jotenkin jäänyt odottelemaan että Jumala antaisi minulle potkun oikeaan suuntaan.

En vielä ymmärrä riittävästi Jumalan toimintatapoja ja ehkä pyydän liikoja mutta pyydän Rakas Jumalani, anna minulle edes jokin merkki mistä en voi erehtyä, koska sinä tiedät, että minä tiedän yhden asian täysin varmasti. Sen että minä en pärjää tätä elämää ilman sinua.

Eero sanoo:

Shalom rakas Timo!

Tämä kuuostaa kaikki niin tutulta, samojen asioiden kanssa koko ajan tulee itsekin painittua. Se, että olet siellä seurakunnan ovella käynyt Herran johdatuksesta käynyt ja että nyt kirjoitat tänne, on yksi merkki jo sinällään. Toinen on sitten tämä ympäröivä maailma ja sen tilanne, Herra kutsuu ihmisiä töihinsä ja niitä tilanteita tulee vastaan missä tähän kutsuun voi vastata.

Tiedän, että se on vaivaannuttavaa, että ns. normaalin elämän keskellä odottaa, että Herra näyttäisi selvästi jonkun vaikka yksittäisenkin hetken, mitä Hän haluaa että nyt pitäisi tehdä tai että tilanne tulisi vastaan, jossa Hänen ”sormenjälkensä” näkyisivät.

Seurakunta, oli se sitten ev.lut. tai mikä tahansa voisi olla hyvä vaihtoehto, kunhan saa kosketuksen toisiin uskoviin ja sen kyllä yleensä aistii vastaanotosta, missä on se oikea Henki.

Jos oot jättänyt sähköpostisi näihin viesteihin, niin voisin kirjoitella sinulle jos haluat, ilman mitään sen kummempia sitoumuksia mihinkään.

t.Eero

Sanna sanoo:

Suljen sut veli rukouksiin. Rukoillaan myös Jumalan sopivaksi katsomaa seurakuntaa sinulle.

Mahtavaa, että olet tutkinut Raamattua ja kuunnellut saarnoja.

Jumala näkee etsintäsi ja usein Hän vastaa keinoilla, mitä emme aina tajua. Kuten juuri videoiden ja ihmisten kautta.

Kannattaa opetella joka aamu hiljentymään rukouksessa. Aina ei tarvitse suorittaa tai puhua, jos sanoja ei ole, mutta opettele tulemaan Hänen eteensä. Pyytämään apua jokaiseen päivään.

Älä luovuta nyt, olet niin lähellä läpimurtoa. Jeesus sanoo sanassaan, joka tulee Minun luokseni, sitä Minä en heitä ikinä ulos.

Vaikka tuntuisi, että Jeesus on kaukana, Hän on varmasti kanssasi, sinä olet Hänen silmäteränsä ja Hän vastaa kyllä sinulle vielä 🩷

Harva meistä ”vanhoistakaan” ymmärtää Jumalan suunnitelmaa omalla kohdalla. Jumala myös monasti hiljenee silloin, kun eniten tarvitsisimme suuntamerkkejä.

Ja häiritseviä ajatuksia tulee meille kaikille, sitä ei kannata surra, vaan rukoilla, että sana avautuu. Vihollinen tekee kyllä kaikkensa, ettemme lukisi Raamattua.

Rukoillaan sulle Jumalan mielenmukaista ratkaisua tuohon työpäätökseen ja vaikka tuo työ ei olisi sinulle tarkoitettu, Jumala pitää susta kyllä huolen 🩷

Jos haluat tukea sähköpostilla, voin myös auttaa. Jos kommentoit näihin alle liittämällä sähköpostisi siihen kuuluvaan kentään, näemme sen ylläpidossa, mutta se ei tule julkisena. Tai jos haluat kirjautua palstalle, yv:tä saa laittaa.

Vaeltaja sanoo:

Timo, uskoontulo ei ole tunneasia. Kun luen rukouspyyntöäsi, minulla on mutu että ole jo uskossa. Rukoilet Jeesusta ja hänen selvää merkkiä ahaaelämystä että olet uudestisyntynyt. Kun rukoilet, Jeesus Kristus haluan pelastua, tulla Jumalan lapseksi. Anna minulle syntini anteeksi ja iankaikkinen elämä Isän valtakunnassa. Kiitos että pelastat minut. Johdata minut uskovien yhteyteen missä minun paikkani on.
Kun olet ollut uushenkisyyden parissa niin henkivaltojen vaikutus voi heijastaa ainakin alussa uskonelämää.

Timo sanoo:

Kiitos Jarmo ja Klasu kommenteista videolla. Kiitos Eero ja Sanna, sopii oikein hyvin että kirjoitellaan sähköpostia.

Mieli rauhoittui kovasti ja sain selkeyttä ajatuksiin. Kun kirjoitin tämän rukouspyynnön, samana iltana käynnistyi tapahtumaketju jonka seurauksena tapasin vanhemman uskonveljen. Hän lupasi sparrata uskontaipaleella ja ollaan nyt pidetty yhteyttä.

Kiitos myös Vaeltaja, tämä tapaamani uskonveli myös kommentoi kun oltiin juteltu jonkin aikaa, että hänestä kuulostaa ihan siltä että olen uskossa. Tämäkin on yksi asia mitä olen miettinyt. Olen ollut siinä käsityksessä että ollakseen uskossa täytyy uudestisyntyä, ja uudestisyntyneenä on niin varma asiasta ettei sitä tarvitse epäröidä.

Sanna sanoo:

Mahtava uutinen ja mahtavaa tiimityötä! Kiitos Jeesus, kiitos Jumala 💎🩷

Eero sanoo:

Hieno juttu Timo ja kiitos kun kerroit, palstalle voi myös rekkautua, niin siellä voi kirjoitella myös yksityisviestejä ja keskustella tietenkin muutenkin.

Herramme Jeesuksen Kristuksen Siunausta kaikissa asioissasi ja Herra ottakaan sinut täyteen käyttöönsö Hänen suunnitelmansa mukaisesti, jollainen Hänellä meille kaikille kuitenkin on.

Mä oon todella iloinen tästä viestistä!

t.Eero

Nimetön sanoo:

Pyytäisin esirukousta helmasyntiini jonka kanssa taistelen.

Herra auta! Aamen.

Nimetön sanoo:

Herra, anna rauha tästä synnistä.

Tuija sanoo:

Rakas Jumala, Sinä tiedät meidän jokaisen helmasynnin. Kiitos, että armossasi saamme lähestyä Sinua synteinemme. Saamme kertoa Sinulle huolemme ja ahdistuksemme, eikä ole mitään mitä emme Sinun eteesi voi tuoda. Ojenna kätesi tähänkin rukous pyyntöön. Ota vastaan tämä ihminen synteineen. Anna hänen kokea Rakkautesi ja anna vapautus hänelle synneistään. Opeta hänet tuomaan joka aamu tai ilta hetki rukous jossa voi päivittää tekemisiään. Opeta niin kuin opetit pojallesi,Jeesukselle Kristukselle, rukous joka meidän tulee osata ja jossa voimme lähestyä sinua. Opeta meitä rukoilemaan Isä meidän rukous sillä siinä on kaikki se tarpeellinen. Opeta tekemään se aidolla ja rehellisellä sydämellä.

Minä korotan ääneni ja huudan avuksi Herraa. Minä korotan ääneni ja etsin apua Herralta. Hänelle minä kannan huoleni, hänelle kerron, mikä minua painaa.Ps. 142:2-3.

Amen.

Takaisin etusivulle