Pelastussanoma

 

 
 
 

Esirukouspyynnöt

Tervehdys Herrassa!

Tämän sivun kommenttilomakkeella voit jättää esirukouspyyntöjä itsesi, jonkun toisen ihmisen tai asian puolesta sekä vastata jo jätettyihin pyyntöihin.

Kirjoittaa voi täysin anonyymisti ja rekisteröitymättä, jätä tällöin yhteystietosi antamatta. Annetuista tiedoista julkaistaan (koko) nimi ja kotisivu, sähköpostiosoitetta ei julkaista.

Pyynnöt tulevat näkyviin tarkistuksen jälkeen ja pidätämme oikeuden muokata niiden sisältöä esimerkiksi tietosuojan varmistaseksi. Rukouspyyntöjä luetaan mahdollisuuksien mukaan sunnuntaisin Klausin ja Jarmon Raamattutunnilla Youtubessa.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit

Nimetön sanoo:

Kiitos esirukouksista vatsakipuun liittyen. Oli seuraavana päivänä poissa.

Kiitos Jeesus!

Sanna sanoo:

Aamen!!

Nimetön sanoo:

kova vatsakipu.alkanut eilen.

Pelastussanoma sanoo:

Herra Jeesus sä näet! Auta!

Pelastussanoma sanoo:

Ivan Puopolo puhui tänään siihen sävyyn, että meidän on syytä rukoilla kovaa ja nöyrin mielin Ivan Puopolon uskoon tulemisen puolesta. -jarmo-

Uskova suomalainen sanoo:

Pyydän Jumalalta sähkönhinnan pikaista alaspainumista, pysyvästi.

Samoin itselleni mielekästä työtä.

Sanna sanoo:

Rukoilkaamme Jumalan armoa tähänkin hulluuteen ja ryöstöön. Rukousta myös työn löytymiseen 🙏

Yksin sanoo:

Taistelen masennusta ja toimintakyvyttömyyttä vastaan. Rukousta tarvitsen

Pelastussanoma sanoo:

Herrassa et ole koskaan yksin ja sinulla on siskot ja veljet tukenasi, vaikket heitä vielä tuntisikaan. Ole huoleti, Herra nostaa masennuksen mudan yläpuolelle.

t.Eero

Ulkopuolinen sanoo:

Auta löytämään syy väsymykselle ja huonolle ololle.

jsj sanoo:

Herra johdata tässä asiassa kaikkia osapuolia, niin että syy selviäisi ja apua tulisi.

Pelastussanoma sanoo:

Ano Turtiainen tarvitsee rukousta uhkailuun, jonka hän oli saanut puhelimitse ja jossa oli uhkailtu myös hänen perhettään.

jsj sanoo:

Herra varjelkoon Anoa ja hänen perhettään.

Hannu Loimi sanoo:

Haluaisin esirukousta siskoni puolesta kun han on huonossa kunnossa ja on minun viimeinen sisko joka viela on elossa, kiitos

Ella sanoo:

Mutta totisesti, meidän sairautemme hän kantoi,
meidän kipumme hän sälytti päällensä. Jes 53:4
Pyydän parantavaa kosketusta Hannun siskolle!
Jeesuksen nimessä!

Autotonko.... sanoo:

Oman autoni kuntoon tulemista, vikaa ei ole löydetty, vielä.

Sanna sanoo:

Rukousta että auto hoituu kuntoon 🙏

Hannele sanoo:

Toivon edelleen tulevani uskoon,elämä heitellyt suuresti enkä tiedä onko Jumalaa olemassa vai ei,katkeruus ja pahanpuhuminen purkautuu välillä voimakkaasti,olen jatkuvasti vihainen ja pettynyt,missä Jumala on ja miksi ei auta!

Sanna sanoo:

Vastattu palstan rukousosiossa ➡️

Kaarina sanoo:

Olen kohdannut paljon vääryyttä ja surua viimeisen 10 vuoden aikana. Pyydän esirukousta pysyä vahvana vielä, etten luovuta kalleinta mitä on, eli uskoa Jeesukseen.

Sanna sanoo:

Rukouspyyntö viety palstan rukous osioon 💖

Eero sanoo:

Rukousta Ukrainassa olevien ihmisten puolesta, mihinkään ulkoiseen katsomatta. Talvi on tulossa ja hätä on suuri. Auta Herra!

Ennen pimeää sanoo:

Pyytäisin vielä itselleni rohkeutta todistaa enemmän Jeesuksesta. Siitä saa ilon itsellekkin. Halua on , rohkeus on vähäistä.

Sanna sanoo:

Rukousta sinulle 💖 Jos sydämen tahtomme on todistaa, niin Herra antaa sen voiman kyllä ä meille, kun pyydämme ja rukoilemme sitä. Se saattaa tulla vasta todistamisen hetkellä mutta se tulee, vaikka sitä ennen vapisisimme kuin haavanlehdet konsanaan 🙏

Ulkopuolinen sanoo:

Johdata elämääni uskova ystävä.

Tuija sanoo:

Rakas Ulkopuolinen.
Kun luin tuon rukouspyyntösi jonka olet niin usein esittänyt, sydämeni aivan hypähti valtavaa rakkautta kun sitä huokailin Jumalan puoleen.Koin, että rukouksesi on kuultu. Jumalalla on sinua varten hyvä suunnitelma ja se odottaa toteutumistaan.Hän rakkaudessaan tuo luoksesi uskovan, joka on rehellinen, luotettava ja rakastava, sellainen kuin hyvän ystävän kuuluu olla. Jumala haluaa sinulle parasta.Ole avoimin sydämin sillä tuota hetkeä et tiedä kun rukoukseen toteutuu, se tulee olemaan yllättävä ja iloinen hetki.
Näin koin. Tuo oli valtavaa rakkautta. Kyyneleet läikehti sydämessä.
Kiitos Jeesus että Sinä tuot Ulkopuolisen elämään tuon uskovan ystävän. Tästä hetkestä älä tuota kiittää, kunnes tapaat tuon ystävän jonka kanssa yhdessä saat alkaa kiittämään ja iloitsemaan Herrasta, siitä hyvästä mitä Hän tuo sinun ja teidän elämään …
Kiitos Jeesus Kristus.
Amen.

Tuija sanoo:

Kiitos Jeesus näistä kaikista ihmisistä täällä. Siskoista ja veljistä. Vuodata Siunausta ja armoasi heidän kaikkien ylle ja myös näiden asioiden ylle jotka he ovat tänne jakaneet. Sinä tunnet heidän murheensa, tuskansa, mutta myös kaiken sen ilon joka heidän ylle on tullut Sinun tuntemuksessa.
Herra pyydä hartaasti, että nämä saisivat rohkeuden Sinun kauttasi tulla myös keskusteluihin palstalle. Kokemaan yhteyttä ja kasvamaan Sinun taivaallisessa perheessä.

Amen.

Katri sanoo:

Herralle kiitos palstalle kirjoittavista ja videoiden tekijöistä. Loistatte ja todistatte Jumalan valoa tässä yhä pimenevässä maailman ajassa.Jumalan suurta siunausta jokaiselle.Löysin palstan sattumalta jokunen vuosi sitten,kun elin synkkää elämänvaihetta.Sain kuitenkin uudistua uskossa ja sydän on tänään rauhaa ja iloa täynnä,kiitos Jeesus! Hän todellakin on tie,totuus ja elämä.

Sanna sanoo:

Kiitos tästä ja kiitos Jeesus että tämäkin palsta saa toimia työmaanasi ja nosta ja kanna yhä täällä kirjoittelevia, koska kirjautumattomia lukijoita on paljon jotka tarvitsevat meitä.

Kiitos Katri todistuksestasi ja mahtavaa että löysit Jeesuksen 🥰 Jeesus on todellakin tie, totuus ja elämä, päivääkään ei vaihtaisi pois 🥰

Ennen pimeää sanoo:

erään taksimiehen puolesta, sain todistaa hänelle pitkällä matkalla, ja hän kyselikin jotain. Vedä Jeesus hänet laumaasi.

Sanna sanoo:

Rukoillaan tuon taksimiehen puolesta että saisimme hänet omiemme joukkoon ja kiitos että uskalsit todistaa 💖

Nimetön sanoo:

Kiitos teille, kun kerrotte Jumalan Sanaa. Se on auttanut minua uskossa pääsemään eteenpäin.
Poikani katkaisi välit minuun, koska hänen vaimonsa vaati tätä. Rukoilkaa poikani puolesta, että vielä joskus olemme puheväleissä. Kiitos.

Sanna sanoo:

Pojalle vahvaa rukousta ja sinulle jotta jaksat rakkaudellisesti odottaa niin kuin Isä odottaa meitä. Uskon että pojallesi merkitsee paljon että hänellä on äiti joka vielä ottaa vastaan 💖

Himojenko vanki sanoo:

Että pääsisin nikotiini himosta eroon.

Kiitos Sunnuntaisin ilmestyvästä raamattutunneista, ne ovat olleet kuin psalmi 23:ssa virvoittavia vesiä. Ei haittaa, vaikka lähetys kestäisi kerralla vaikka 1,5 h

Eero sanoo:

Siitä on mahdollista päästä eroon. Pyydä Herralta ja Hän antaa.

Terv. 20 vuotta tupakointia oli riittävästi

Tuija sanoo:

Kiitos Jeesus että olet vapauttanut meidät ristillä myös kaikista himoista ja haluista jotka meitä kahlitsee ja hallitsee . Sinulla on valta ja voima antaa vapautus myös tähän nikotiinin himoon.
Sano ääneen Jeesukselle: ” tuon tämän nikotiini himoni Jeesus Sinun ristisi juurelle. Annan sen sinulle enkä enää sitä tarvitse.”
Jos kiusaus vielä iskee niin julista aina ääneen tuota ettet enää sitä tarvitse sillä olet sen luovuttanut Jeesukselle Kristukselle. Vihollinen koettaa kiusata, mutta tuo ääneen julistus on osoitettu juuri sille eikä sillä ole sinuun enää valtaa, sillä Jeesus on sinun Herra.
Amen.

Sinä tiedät sanoo:

Veljeni perheen puolesta. Nosta heidät kohdanneista vaikeuksista ja anna heidän nousta ja päästä tukemaan ja auttamaan muita.

Eero sanoo:

Rukoilen veljesi perheen puolesta, vaikeuksissa on avain voittoon, näin sanoi Herra minulle kun rukoilin ja silmäilin tekstiä. Se on jo voitettu!

Helena sanoo:

Pyydän Jumalan siunausta elämääni ja läheisteni elämään. Pyydän myös Jumalan siunausta teidän työllenne, joka on todella arvokasta ja tuo minulle hyvää mieltä.

Sanna sanoo:

Ihana sisko Herrassa, Jumalan siunausta sinulle ja läheiseillesi. Olkoon Isä vahvasti läsnä elämässänne ❤️

Markku Vierre sanoo:

Että Jumala siunaisi elämääni.

Rosita sanoo:

Ota Jeesus Markku hoivaasi ja jaa hänelle rakkauttasi ja nosta hänet omalle paikalleen ja siunaa häntä 🙏❤️

Sinä tiedät sanoo:

Pelasta Herra uusi ystäväni, jolla on elämä romahtanut ja hän sinnittelee jotenkin eteenpäin. Hän luki Se löytyi Lehtisen ja ajatteli, että vieläkö olisi toivoa. Konkreettista apua hänelle ja uskoa. Auta!

Ennen pimeää sanoo:

Pelasta Herra minun poikani, kaikki kolme.

Rosita sanoo:

Herra ota pyyntö korviisi ja auta Ennen pimeää nimimerkin kolmea poikaa ja ota siipiesi suojaan nämä 🙏🙏🙏

Eero sanoo:

Rukousta ja Herramme Siunausta Jarmon ja Klasun Raamattutunnille. Kiitos, että levitätte näin Herramme sanomaa.

Takaisin etusivulle