Pelastussanoma

  
 
8.12.2018
 

Antikristus vs. ilmestyskirjan peto

Suurin ero antikristuksen ja pedon välillä on liha. Jos vaikkapa Gorbatsov olisi antikristus, niin hänen olisi ollut elettävä jo ennen Adamia ja toinen tärkeä seikka on siinä että kun Jeesus tulemuksssaan henkäyksellä tappaa pedon ja väärän profeetan, niin täytyy ottaa huomioon että antikristus on henki, elikkä sitä ei voi tappaa. Se vangitaan ja heitetään syvyyksiin tuhanneksi vuodeksi. Antikristus ja peto, eli laittomuuden ihminen ovat siis kaksi eri asiaa ja mihin ihmeeseen aina ihmisten puheissa jää se väärä profeetta, vaikka sillä selvästi on näkyvämpi rooli lopunaikoina, kuin itse pedolla. Sellainen hämmästyttää ainakin minua, joka koitan ajatella aina loogisuuden kautta näitä asioita.

Mutta jos lähdetään ihan tarkastelemaan Raamatun sanalla antikristusta, vaikkapa väitteestä että Donald Trump olisi antikristus. Mitä siis saamme tulokseksi?

1. Joh. 2:18 Lapsukaiset, nyt on viimeinenaika. Ja niinkuin te olette kuulleet, että antikristus tulee, niinonkin nyt monta antikristusta ilmaantunut; siitä me tiedämme, ettänyt on viimeinen aika.

Tämä kirjoitettiin joskus 50-60 jKr. ja kysymys kuuluu, montako Donald Trumpia silloin oli jos niitä oli jo ilmestynyt ja monta?

1. Joh. 2:22 Kuka on valhettelija, ellei se,joka kieltää sen, että Jeesus on Kristus? Hän on antikristus, se,joka kieltää Isän ja Pojan.

Käsittääkseni Donald Trump on hyvin harras Jeesus uskova ja Abrahamin Jumalan palvelija, eikä siis kiellä missään olosuhteissa Jumalaa isänä, eikä poikaa, Jeesusta Kristusta vapahtajana.

1. Joh. 4:3 ja yksikään henki, joka eitunnusta Jeesusta, ei ole Jumalasta; se on antikristuksen henki,jonka olette kuulleet olevan tulossa, ja se on jo nyt maailmassa.

Edelleen, Donald Trump ei ole kuolematon henki ja hän tunnustaa Jeesuksen vapahtajana, eikä hän ole elänyt tämän kirjoituksen kirjoittajan, Johanneksen aikana.

2. Joh. 1:7 Sillä monta villitsijää on lähtenyt maailmaan, jotka eivät tunnusta Jeesusta Kristukseksi, joka oli lihaan tuleva; tämä tämmöinen on villitsijä ja antikristus.

Monta Donald Trumpia ei ole lähtenyt maailmaan Johannesta ennen, saati ketään villitsemään.

Antikristus on henki, joka näkyi parhaiten ateismissa, joka tuli Darwinin kautta villitsemään maailman kieltämään lihaksi tulleen Jeesuksen. tästä johtuen myöskään Jeesus ei tule tulemuksensa henkäyksellä antikristusta tappamaan, vaan lihallisen pedon ja senväärän profeetan. Antikristuksen henget sen sijaan sodotaan siksi tuhanneksi vuodeksi syvyyden vankiloihin, josta ne vapautetaan aikanaan, sinä päivänä, josta ei tiedä kuin yksin isä, ei edes poika. (Matteus 24:35-36)

 

Takaisin etusivulle

 
 

Takaisin etusivulle

 
 

Takaisin etusivulle

 
 

Takaisin etusivulle

 
 

Takaisin etusivulle

 
 
3.12.2018
 

TIEDOKSI!

Tämä www.pelastussanoma.fi sivusto sai tuta viikonloppuna historian suurimman ja erikoisimman hyökköyksen, johon tarvitaan enemmän kuin tavallisen hakkerin osaamista. Tämä todistaa sen että nämä sivut ovat saatanan tulilinjalla keskeisellä tavalla.

Keskustelupalstallemmekin koittaa päivittäin tunkeutua jopa kymmeniä eri tahoja sisälle, turmellakseen palstan.

Kummallista on se että tämä alkoi tapahtua kuin merkkinä sille kun aloin tehdä videoita. Rukoilkaa ystävät pelastussanoma sivuston puolesta jotta saatanan joukot eivät pääsisi tunkeutumaan sisälle, kaikkien palomuurien ja varotoimienkin läpi.

www.pelastussanoma.fi sivustolla käy pävittäin osapuilleen 2000 kävijää, joten tämä sivusto on saatanalle kuin vuotava avohaava. Ihmiset etsivät rauhaa sydämiinsä ja minä tahdon ja kehoitan teitä rauhaa etsivät menemään hiljaisuudessa nöyrin mielin Herramme Jeesuksen eteen, Hänen Golgatalla vuodatetun veren taakse ja kantakaa ja jättäkää syntitaakkanne siihen Hänen, Herramme kannettavaksi ja kulkekaa sen jälkeen vapaina, nöyrinä ja kuuliaisina etsien joka päivä parannettavaa elämänne arjen keskellä. Jeesus Kristus on VOITTAJA! Halleluja!

 

Takaisin etusivulle

 
 

Takaisin etusivulle

 
 

Takaisin etusivulle

 
 
28.11.2018
 

Päivittäispalsta ”vlogiksi”

Rauhaa ystävät!

Ajattelin niin että kun minä opin tekemään videoita, niin hetkeksi ainakin muuttaisin tämän palstan videoblokiksi, johon tekisin maksimissaan 10 minuuttia pitkiä videoita. Ajattelin koota profetioita ja aihepiirejä pieninä paloina teille katseltavaksi.

En ole mikään ”moottoriturpa” puhekone, joita eräät Markku Veilot ovat, kunnia hänenkin suurenmoiselle työlleen, en minä siksi käyttänyt häntä esimerkkinä, vaan siksi koska hän on nopea ja selkeä puhuja, isolla P-kirjaimella.

Ajattelin alkaa pikkuaiheina vähän niinkuin 01, 02, 03 jne. numeroittain Youtuben kautta kulkemaan tähän näitä, jotta ne olisivat sitten katsottavissa täällä myös heti kun ne valmistuu.

Aloitan työn periaatteessa heti ja yritän tehdä 1-2 videota viikossa, vauhdilla niitä. Rukoilkaa minulle viisautta ja ohjausta tälle muutostyölle.

 

Takaisin etusivulle

 
 

Takaisin etusivulle

 
 
 
 
 

Arkisto

 
| 2021 | 2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 |