Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
3.12.2018
 

TIEDOKSI!

Tämä www.pelastussanoma.fi sivusto sai tuta viikonloppuna historian suurimman ja erikoisimman hyökköyksen, johon tarvitaan enemmän kuin tavallisen hakkerin osaamista. Tämä todistaa sen että nämä sivut ovat saatanan tulilinjalla keskeisellä tavalla.

Keskustelupalstallemmekin koittaa päivittäin tunkeutua jopa kymmeniä eri tahoja sisälle, turmellakseen palstan.

Kummallista on se että tämä alkoi tapahtua kuin merkkinä sille kun aloin tehdä videoita. Rukoilkaa ystävät pelastussanoma sivuston puolesta jotta saatanan joukot eivät pääsisi tunkeutumaan sisälle, kaikkien palomuurien ja varotoimienkin läpi.

www.pelastussanoma.fi sivustolla käy pävittäin osapuilleen 2000 kävijää, joten tämä sivusto on saatanalle kuin vuotava avohaava. Ihmiset etsivät rauhaa sydämiinsä ja minä tahdon ja kehoitan teitä rauhaa etsivät menemään hiljaisuudessa nöyrin mielin Herramme Jeesuksen eteen, Hänen Golgatalla vuodatetun veren taakse ja kantakaa ja jättäkää syntitaakkanne siihen Hänen, Herramme kannettavaksi ja kulkekaa sen jälkeen vapaina, nöyrinä ja kuuliaisina etsien joka päivä parannettavaa elämänne arjen keskellä. Jeesus Kristus on VOITTAJA! Halleluja!

 

Takaisin