Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
28.11.2018
 

Päivittäispalsta ”vlogiksi”

Rauhaa ystävät!

Ajattelin niin että kun minä opin tekemään videoita, niin hetkeksi ainakin muuttaisin tämän palstan videoblokiksi, johon tekisin maksimissaan 10 minuuttia pitkiä videoita. Ajattelin koota profetioita ja aihepiirejä pieninä paloina teille katseltavaksi.

En ole mikään ”moottoriturpa” puhekone, joita eräät Markku Veilot ovat, kunnia hänenkin suurenmoiselle työlleen, en minä siksi käyttänyt häntä esimerkkinä, vaan siksi koska hän on nopea ja selkeä puhuja, isolla P-kirjaimella.

Ajattelin alkaa pikkuaiheina vähän niinkuin 01, 02, 03 jne. numeroittain Youtuben kautta kulkemaan tähän näitä, jotta ne olisivat sitten katsottavissa täällä myös heti kun ne valmistuu.

Aloitan työn periaatteessa heti ja yritän tehdä 1-2 videota viikossa, vauhdilla niitä. Rukoilkaa minulle viisautta ja ohjausta tälle muutostyölle.

 

Takaisin