Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
10.7.2019
 

Kuka ja mikä on Jeesus?

Törmäsin erittäin hyvään ja puhuttelevaan videoon Youtubessa, jonka jaan tuossa alla lopuksi. Nimittäin, kuka todellisuudessa Jeesus on. Ja sanottakoon heti tässä aluksi, että minulle Hän on luojani ja Jumalani.

Tähän vastaukseen on tietysti helppokin päätyä Joh. 1:1-5 jakeiden kautta. Mutta minulla on tapana päätellä asioita myös omalla tavallani.

Jeesus sanoi jo silloin että aikaa te ette ymmärrä. No mihin tiede ja ateismi jatkuvasti törmää, on juuri tuo aika, jota ne eivät voi käsittää, että mitä ennen sitä ja mitä ennen sitä jne. jne. Siksi ne puhuvat aina vain hurjemmilla luvuilla, koska aika on heille mahdoton käsittää, mutta kun kertoo mahdollisimman ison luvun, niin heitä ei epäillä, koska kukaan ei ymmärrä niin kaukaisista ajoista. Siksi ajalle on oltava jokin selitys.

Jos Raamattu puhuu Jumalan pojasta, niin me heti ymmärrämme, että ahaa, sen siis täytyi tietenkin syntyä aikajanalla jotta Jumala itse olisi se ikuinen. Tämä siksi koska emme edelleenkään ymmärrä aikaa ja haluamme siksi väkipakkolla laatikoida ja vangita Jumalan aikajanalle. Juuri siitä samasta syystä me emme ymmärrä myöskään Jeesuksen asemaa Jumalassa. Eli siksi koska emme edelleenkään, emmekä vieläkään halua ymmärtää, että joku voisi olla jotenkin vapaana ajasta.

Jumala on henki, joka koostuu seitsemästä Hengestä, eli luku tarkoittaa vain täydellistä henkiolentoa, joka on meille käsittämätön asia.

Jos piirtäisimme ympyrän paperille, jonka sisälle me piirrämme vaikkapa aurinkokuntamme pikku pisteenä siellä keskellä ja sitten siihen vaikka Linnunrata Galaximme ympäröimään tuota pientä pistettä, niin silloin se luomakunta olisi jonkin asian sisällä, jonka nimi on aika, ehkä aikavankila, jolle on annettu luomisaikaa sen 7 tuhatta vuotta. Tämä selittää mm. luomistyön ensimmäiset päivät, ennen aikaa, jonka luoja loi myös.

Jumala ei ole sidoksissa siihen, eikä Jumalan 7-persoonainen Henki ole sidoksissa siihen aikaympyrään millään tavalla. Jumala on siis käytännössä luonut luojan, itse itsensä sisälle, joka tuli lihaksi ja sen kautta luotiin kaikki ja sen kautta me myös pelastumme. Jeesus on ehkä lähinnä hänen itsensä ajatus, joka lähti jostain ja on nyt tässä.

Mikä ja kuka siis on Jeesus ja mikä on hänen asemansa ajasta riippumattomaan luojaan, eli itseensä? Tässä on siis vastaus yksinkertaiseen mutta monimutkaiseen kysymykseen, kuka ja mikä on Jeesus. Hän on Jumalan sana, joka tuli lihaksi ja sanoi, tulkoon valkeus ja valkeus tuli.

 

Takaisin etusivulle

 
 
9.7.2019
 

Alkaa koetuksen hetken aika

Joh.Ilm. 3:10 Koska sinä olet ottanut minun kärsivällisyyteni sanasta vaarin, niin minä myös otan sinusta vaarin ja pelastan sinut koetuksen hetkestä, joka on tuleva yli koko maanpiirin koettelemaan niitä, jotka maan päällä asuvat.

Ilman koetuksen hetkeä, ei tapahtuisi herätystä. Siksi Jumala on määrännyt koetuksen hetken, joka alkaa sillä kun morsian katoaa maan päältä, elikkä Herra täyttää lupauksensa ja pelastaa morsiamen siltä.

Mikä tuo koetuksen hetki sitten on, niin se on kuudes sinetti, joka seuraa ylösoton viidettä sinettiä, totta kai. Viides sinetti sanoo, että alttarin alla oleville sieluille annetaan valkoiset vaipat. Sieluhan ei muuten tarvitsisi mitään vaippaa, ellei sillä olisi ruumista, joten tässä näkyy tietyllä tavalla se, kuinka Jumala myös haastaa ihmisen tekemään johtopäättelyitä sanasta ja ymmärtämään tämän sanoman logiikan.

No mitä kuudes sinetti sitten pitää sisällään, niin se on pitkä lista erilaista onnettomuutta, jonka ihmiskunta joutuu sen jälkeen kohtaamaan, kun morsian lähtee. Siellä on mm. maailmanhistorian suurin maanjäristys, sekä jonkin sortin meteoriittisade, joka kuumuudessaan ja sen alas tullessaan kerää itseensä kondenssivettä joka sitten jäätyy kiven ympärille. Näin syntyy tulta ja jäätä, verellä sekoitettuja, lohkareita jossa kiveä. Elikkä saa aikaan kauheita, sen voi sanoa. Taivas kääriytyy tuossa hetkessä pimeydeksi, kirjakäärön lailla, kun tuo meteorikuuro iskee ilmakehään. Samalla se polttaa otsonikerroksen mennessään pois, lähes kokonaan, joten aurinko pääsee sen jälkeen polttamaan maailmaa pahasti. Nämä kaikki ovat sitten niitä vitsauksia, jotka ihmisten päälle lasketaan. Eli sellaista kaikkea on kuudennesta sinetistä odotettavissa.

Kuuden sinetti tosin on sellainen, kuten kaikki muutkin sinetit, että se avataan, eikä se sulkeudu ennen kuin Jeesus tulee näkyvästi. Niinpä nämä sinettien vaikutusvälit voi olla hyvinkin pitkiä. En uskalla arvioida niitä sen enempää, vaikka joskus aiemmin uskalsinkin. En ole enää niin varma niiden aikatauluista.

Joka tapauksessa kaikki merkit osoittavat nyt, että tempaus voisi hyvinkin tulla 17.7. koska jopa Rabbi Samuelin profetiakin näyttäisi toteutuvan. Siinähän sanottiin, että kun näette venäläisten saapuvan Konstantinopoliin, niin silloin pukekaa häävaatteet päälle, älkääkä enää niitä riisuko pois.

Nyt on Hesarissa juttu, jossa venäläisten väitetään tulevan tänään tuomaan Turkkiin S-400 ohjusjärjestelmä, eikä sellaista järjestelmää tuoda missään rahtikontissa, eikä käyttöä opetella manuaalista, vaan sinne saapuu venäläisasiantuntijat ja sotilasinsinöörit asentamaan ja kouluttamaan järjestelmän käyttöä, joten näemme melkoisella varmuudella venäläisiä sotalaivoja Istanbulin satamassa ja venäläissotilaita purkamassa lastia.

 

Takaisin etusivulle

 
 
8.7.2019
 

Alkaa muodostua melkoiset paineet 17.7. päivälle

Ylösottopäiväksi ennustettua päivämäärää on jo niin moni saanut, että jos se päivä tempauspäiväksi tulee, niin sitten viimeistään kaikki tajuaa, ettei se päivä ole vain Jumalan tiedossa, tai ettei sitä kenellekään ilmoitettaisi, nimittäin Aamos 3:7 sanoo asian melko suoraan ”Herra, Herra ei tee mitään, ellei ensin ilmoita siitä palvelijoilleen profeetoille”.

Sillä se päivä, josta ei tiedä kuin yksin Isä, se on tuhatvuotiskauden päässä kun Taivas ja maa katoaa.

Luulisi tämänkin kuvan jo kertovan hyvin mielenkiintoisella tavalla sen, mistä on kyse.

Näitä 17.7. laskelmia ja profetiamaisesti ilmoitettuja päivämääriä on nyt jo niin paljon, ettei tämä voi olla enää ihan sattumaa, eikä mitään joukkohysteriaa, vai luuleeko joku että Disney näin olennaisesti aihetta viittaavalla tavalla luo elokuvansa ensi-illan juuri tälle päivälle? No way!

Siis Disneyn Leijona Kuningas! Ei voisi paremmin osua Juudaan jalopeuraan, joka olisi tulossa juuri 17.7. Sattumaa tosiaankin… vai onko? Mikään ei ole sattumaa!

Joh.Ilm. 5:5  Ja yksi vanhimmista sanoi minulle: ”Älä itke; katso, jalopeura Juudan sukukunnasta, Daavidin juurivesa, on voittanut, niin että hän voi avata kirjan ja sen seitsemän sinettiä”. 

Pitkin matkaa Raamattu on ilmoittanut Jeesuksen symboliksi nimenomaan leijonan!

Jeesus on Kuninkaiden Kuningas ja Herrain Herra!

 

Takaisin etusivulle

 
 
4.7.2019
 

Hyvää itsenäisyyspäivää USA

Markun ja muutama muun kanssa ollaan käyty keskustelua mm. venäläisestä ydinsukellusveneestä, josta kuului USA:sta paljon mielenkiintoisia huhuja. Se ei ollut onnettomuus, eikä ydinsukellusveneisiin syty noin vain tulipaloja, ellei se ole hyökkäys, osuma tai muu ulkoapäin tullut aikaansaannos. Venäläissukellusveneen turma on siis aika läpinäkyvä selitys, joka on tehty vain julkisuutta varten. Taustalla on paljon vakavampia asioita.

Markku mailas tänään mielenkiintoisesti, jossa täyttyy myös tuo ennustettu ylösottopäivämääräkin 17.07.

Tällainen tuli ulkolaisissa keskusteluissa vastaan, vuonna 2016 joku profetioi sukellusvene onnettomuudesta, oliko se nyt tämä mikä tapahtui tälläviikolla.

konekäännös:

Wendy Lee (YouTube-viesti)
(Kanava – kiireelliset sanat Herralta Jeesukselta)

Visio vastaanotettiin myöhään / 26. tammikuuta 2016:


Näen sukellusveneen, joka nousee ulos vedestä. Näen kuolleita sotilaita ja näen, että sukellusveneestä tulevat ihmiset näyttävät siltä kuin he eivät voineet hengittää. Kuulen Pyhästä Hengestä, ”kiinalaiset sabotoivat venäläistä sukellusvenettä ja syyttävät sitä Yhdysvalloissa”

     Amos 9:10, Miekkaan kuolevat kaikki minun kansani syntiset, jotka sanovat: ”Ei saavuta, ei kohtaa meitä onnettomuus”.

se oli tässä videossa: videon pituus ”sattumalta” 17:07

Word and Vision from FATHER GOD YAHWEH: ISRAEL WILL KNOW WHO MY SON IS   
 

Takaisin etusivulle

 
 
2.7.2019
 

Mielenhäiriöt, ym. ADHD:t ja henkivallat

Itse kun olen tällainen täysin viilipytty, ku lehmä, niin en oikein osaa kuvitella, mitä ihmisen päässä liikkuu, kun hän on oikeen pahasti ns. ADHD. Olenhan mä monta kertaa sanonut, että kaikki, siis KAIKKI mielisairaudet, ovat henkimaailman tekosia. En tarkoita fyysistä aivovammaa, vaan nimenomaan mielen häiriöt.

Kuinka ollakaan, kahtena peräkkäisenä päivänä ”kuin ennalta suunniteltuna”, minulle tultiin juttelemaan samansisältöisistä aiheista, kahdesta täysin erilaisesta suunnasta.

Eilen eräs ihminen, joka harrastaa joogaa ja fanittaa idän uskontoja, tuli kertomaan minulle, että hän haluaisi mennä Intiaan ”valaistumaan”, jos joku tietää mitä se tarkoittaa. Siis buddhalaisuudessa ne siellä pääsevät kosketuksiin henkivaltojen kanssa ja sillä tavalla tulevat muka sitten valaistukseen. Noh, me tiedämme mitä se tarkoittaa.

Kun tuo ihminen oli kertonut tämän halunsa ja toiveensa, niin hän saman tien muisteli erästä kaveriaan, joka oli siellä käynyt ja sanoi, että takaisin tultuaan se kaveri oli kyl jotenki tosi outo ja pimee.

Enhän minä voinut malttaa sanomasta, että no ei se ainakaan sitten valaistunut, vaan pimeni, että kannattaako sinne mennä valaistumaan ihan välttämättä jos siellä sitten vaan pimenee.

No tänään sitten sain kuulla perus jumalattoman suusta miltä tuntuu, kun on ADHD. Juttu lähti liikkeelle siitä, että kaveri oli saanut lääkkeet ja hän huomasi, ettei enää ollutkaan kiire esimerkiksi Mäkkärillä äkkiä tilata jotain ja lähteä nopeasti pois, vaan hän kertoi, että oli aivan mahtavaa saada voida rauhassa miettiä aterian, jonka tilaa, eikä ollut mihinkään kiire, kuten ennen oli ollut. Hän ei enää tuskaillut kauppajonoissa jne.

No mutta nyt hän kertoi, millaista on elää ADHD ihmisenä. Hän sanoi, että päähän tulee enemmän ajatuksia, kuin ehtii niitä pureksia elikkä käsitellä. Hän sanoi että päähän tulee… jostain näitä ajatuksia.

Jos olet joskus ollut oikein Pyhän Hengen virrassa, niin osaat kuvitella mitä se on. Päähän tosiaan tulee tietoa ja viestintää, enemmän kuin sinä kykenet niitä pureksimaan ja käsittelemään. Minä olen ollut siinä virrassa ja voin siis hyvin ymmärtää nyt kun tiedän mistä on kyse. On vaan yön ja päivän ero, kenen palveluksessa nuo henget ovat.

Saatanan henkivallatkin ovat henkiä, kaikki silti Jumalan luomia henkiolentoja. Nämä joskin langenneita sellaisia, jotka eivät toimi lempeästi, kuten Pyhä Henki toimii, tai Rakkauden henki. Nämä henget, jotka eivät palvele Jumalaa, ne sekoittavat ihmisen ajatukset itsekkyytensä ja tavoitteidensa vuoksi, eivätkä välitä siitä, miten heidän uhri sen kokee. Päinvastoin, ne saattavat jopa suuresti nauttia kun jonkun pää on ihan sekaisin ja sekoittavat sitä lisää, lopulta murhaten heidät, jos mahdollista.

On siis mahtava asia rukoilla joka päivä Jeesusta, ”älä hylkää minua” ja että ”älä vie minulta Pyhää Henkeä”, nimittäin, kun varoitukseksi tästä luemme Luukkaan evankeliumista 11. luvusta jakeet 24-26 Kun saastainen henki lähtee ihmisestä, kuljeksii se autioita paikkoja ja etsii lepoa; ja kun ei löydä, sanoo se: ’Minä palaan huoneeseeni, josta lähdin’. Ja kun se tulee, tapaa se sen lakaistuna ja kaunistettuna. Silloin se menee ja ottaa mukaansa seitsemän muuta henkeä, pahempaa kuin se itse, ja ne tulevat sisään ja asuvat siellä. Ja sen ihmisen viimeiset tulevat pahemmiksi kuin ensimmäiset.”

Elikkä jos emme rukoile Herraamme, ”älä hylkää minua” ja että ”älä vie minulta Pyhää Henkeä”, niin tuo kaunistettu asunto jää tyhjäksi ja niinpä nuo kaikki mielisairaudet palaa monin verroin pahempina vielä kuin ne oli ennen.

 

Takaisin etusivulle

 
 
30.6.2019
 

Tärkeä viesti: toivoa siis on!

Tässä ei jäänyt epäselväksi mitä halusi sanoa, mies sanoi et tämä on hänen viimeinen videonsa. Hän kertoi saaneensa sanoman, mikä meni näin: ”kun kuulet miehen tai naisen, jonka nimi on Springer kuolevan, tiedät että Jeesus tulee hakemaan morsiamensa”. Lopuksi hän toistaa tämän viestin ja lisää siihen, että Jeesus tulee 17.7.

Sitten hän vielä sanoo, että tuo kuolema kerrotaan televisiossa.

Kommenttiosassa, joku laittoi, että tuntee vain yhden Springer nimisen ja se on kuuluisa talk show juontaja Jerry Springer.

Tässä ensin tuo viestikohta:

https://fi.wikipedia.org/wiki/Jerry_Springer

Eikä tässä kaikki, nimittäin eilen juuri taas muistutin lauseella, ei mitään hätää, rauha-rauha ja silloin heidät yllättää turmio. Nimittäin USA:n presidentti Trump on suorasukaisella toiminnallaan ärhäkkä saamaan eripuraa mutta myös äärimmäisen kova suhdetoimintamies ja saa aikaan tiukankin paikan tullen rauhaa ja yhteistyöhalua.

Trumppia parempaa bisnesälyä saa hakea ja neuvottelutaitoa, karismaa ja monta muuta suurelle valtiomiehelle ominaista piirrettä. Hän kykenee saamaan aikaan neuvottelua, toivoa tulevasta ja ennen kaikkea, hän vakuuttaa ihmisiä olemuksellaan, vaikka toiset sanoisivat mitä tahansa.

Niinpä on helppoa myös kuvata tulevaa, sanolla: ”he sanovat ettei mitään hätää, nyt on rauha ja kaikki hyvin”.

Kesäkuun alussahan näytti tosi pahalta kaikki vielä. Kiinan kanssa tuntui syttyvän ainakin paha kauppasota, Venäjän kanssakin oli vähän niin ja näin, että ollaanko edes puheväleisssä, puhumattakaan Pohjois-Koreasta. Nyt kun Trump on saanut touhuta pari päivää idässä, niin nyt rauhankellot soi. Mutta kun tempaus tulee ja sitten kaikki muuttuu.

Toivoa pikaisesta ylösotosta siis vielä on, emmekä heitä vielä katsetta ensi kevääseen. Katsotaan tämä heinäkuukin nyt sitten vielä loppuun!

 

Takaisin etusivulle

 
 
29.6.2019
 

Ajankohtaista asiaa suhteessa vanhaan Oulun profetiaan

Viime yönä minulla oli erityisen levoton ja profetaalisten unien yö. Näin useita unia, joissa kaikissa oli sama teema. Asioita pannaan nyt järjestykseen. Näin useita umpisolmussa olleita ihmissuhteita, myös omiani, jotka Jumala omin käsin laittoi suoraksi. Ja mikä erityistä näiden päätteeksi, näin lopuksi ennen heräämistä unen tempauksesta, joka oli erityisen aito. Minä jo näin, että nukunko, onko tämä unta, päättyykö tämä taas siihen, että jään maan päälle, emmekä pääsekään pois. Toivoni oli käsin kosketeltavissa, että se olisi ollut totta mutta sitten vain heräsin. Se oli viimeinen uni.

On siis aika selvää näiden unien perusteella päätellä, että olemme jossain kulminaatiopisteessä. En vaan tiedä missä ja moneskohan kerta tämäkin mahtaa olla, kun niin sanon. Se tässä ikävää onkin… On vaan niin kova tahto päästä Jeesuksen luo.

Mutta sitten palataan erääseen vanhaan profetiaan, tai oikeammin sarjaan profetioita, ennen 1961 noottikriisiä, jonka päätteeksi Jumala siirsi tuomioitaan.

Noottikriisiä 1961 ja ns. Laila Heinosen Oulun Profetiaa 1960, edelsi rovasti Peltolan sanoma kansalle jo vuonna 1958. Siinä uhataan Suomen kansaa sanomalla:

”Jos et tee parannusta viimeistään neljän vuoden sisällä, niin käyn sinun kimppuusi Suomi, en sääli enkä armahda… mutta jos…löydän sinusta Suomi edes 100 minulle, minun sydämelleni kelpaava vanhurskasta, niin vielä minä jatkan aikaa”. …ja niin tapahtui.
Profetiat tulee aina saattaa seurakunnan arvosteltavaksi. Eipä ollut Laila Heinosellakaan ympärillään muuta kuin seurakunnan vastakohta, porttokirkon miehet. Ja ehdoton totuus on, että KIRKKO MENEE HELVETTIIN!

Lordia kumarsi 100 000 suomalaista vuonna 2006 Kauppatorilla

On todellakin syytä epäillä kuten rovasti Peltolallakin, että milloinkahan kukaan on parannuksen tehnyt Luterilaisen kirkon kautta, siinä kirkossa ollen ja niillä edellytyksillä, jotka kirkko seurakunnilleen tarjoaa? Tuskin kukaan, vaan herääminen on takuulla tullut kirkon ulkopuolelta.

Eikä maamme kirkko ole täyttä parannusta koskaan tehnyt. Oulun profetia ja Peltolan jo 1958 vastaava oli silloin aikamääreineen tarkalleen oikea.

Ja Herra vielä jatkoi armon aikaa kymmeniä vuosia, joka päättyy siihen, että aikanaan kaikista profetioista poistuu jossittelut. Eräänä päivänä JOKAINEN tajuaa mikä oli tärkeää ja mikä ei ollut ja joka ei tee parannusta, se jää vihollisen käsiin!

Olavin profetiasta on nyt tähän 100th jumalattoman ihmisen Pride päivään kulunut 61 vuotta. Sitten taas jos vastaavaan 100th jumalattoman suomalaisen Lordin kansanjuhlaan lasketaan, niin siitä on kulunut 48 vuotta tuon 1958 profetian jälkeen. Jolloin tosiaankin 100 tuhatta suomalaista kumarsi Lordia kauppatorilla 2006 kesällä ja nyt 13 vuotta myöhemmin jälleen 100 tuhatta jumalatonta suomalaista, aina pääministeriämme myöden, marssii Pride kulkueessa, niin voimme uskoa, että Jumalan mitta on täynnä.

Palaamme Oulun profetiaa edeltävään ajantilaan ja aivan varmasti pahempaan sellaiseen, koska juuri tuo kirkko on nyt mukana tässä kaikessa häväistyksessä ja jumalattomuudessa. Kirkko menee helvettiin, on kirjoitettu isoin kirjaimin ja joutaa menemäänkin.

Kulminaatiopisteitä on sikäli havaittavissa, että G20 maiden kokouksessa Trump sai kärjistyneisiin neuvotteluihin lisäaikaa sekä Putinilta, että Xi:lta. Ei se välttämättä mitään tarkoita mutta samana päivänä, niin se on hiukan outo yhteensattuma. Joka tapauksessa, uskon että nyt on jokin Jumalan mitta täyttynyt, koska olen hieman aiemminkin seurannut tätä 100th suomalaisen rajan ylittymistä, koska Oulun profetiassa alussa sanotaan näin:

Oulu 27. 9. 1960: Kukaan ei saa nousta tätä sanomaa vastaan. Kukaan ei saa sanoa, että tämä aikamäärä ei olisi raamatullinen. Jos joku nousee tätä aikamäärää vastaan, hän nousee Minun yläpuolelleni. Tämä aikamäärä on kaikkein tärkein. Enää ei ole aikaa kokonaista vuottakaan. Tulette näkemään, mitä tulee tapahtumaan ensi syksynä.

Oulun profetiassa puhutaan varoittavaan sävyyn aikamääreistä, kuten myös rovasti Peltola sitä ennen, tuosta 100-luvusta. Ja kun Raamatussa luku ”tuhat” tarkoittaa kansaa, niin 100 tuhatta tarkoittaa tuon luvun täyttymistä kansakuntana. Se on tässä se numeraalisesti olennainen asia.

Kun he sanovat rauha, rauha, ei mitään hätää, silloin heidät yllättää turmio!

 

Takaisin etusivulle

 
 

Takaisin etusivulle

 
 

Takaisin etusivulle

 
 
26.6.2019
 

Danielin ajat ja hävityksen kauhistus 2

Täytyy kirjoittaa vielä jatke ja piirtää kuva. Oli se vaan sen verran vaikee aihe. En vieläkään saa tämän helpommaksi ymmärtää.

Luetaas aluksi Daniel 12:6-13

Ja toinen sanoi pellavapukuiselle miehelle, joka oli virran vetten yläpuolella: ”Kuinka kauan on vielä näitten ihmeellisten asiain loppuun?”

Ja minä kuuntelin pellavapukuista miestä, joka oli virran vetten yläpuolella, ja hän nosti oikean ja vasemman kätensä taivasta kohti ja vannoi hänen kauttansa, joka elää iankaikkisesti: ”Siihen on vielä aika, kaksi aikaa ja puoli aikaa. Ja kun pyhän kansan yhden osan hajotus on loppunut, silloin nämä kaikki täyttyvät.”

Ja minä kuulin, mutta en ymmärtänyt, ja minä sanoin: ”Herrani, mikä on oleva näitten päätös?”

Niin hän sanoi: ”Mene, Daniel, sillä ne sanat pysyvät lukittuina ja sinetöityinä lopun aikaan asti. Monet puhdistetaan, kirkastetaan ja koetellaan, mutta jumalattomat pysyvät jumalattomina, eikä yksikään jumalaton ymmärrä tätä, mutta taidolliset ymmärtävät.

Ja siitä ajasta, jolloin jokapäiväinen uhri poistetaan ja hävityksen kauhistus asetetaan, on oleva tuhat kaksisataa yhdeksänkymmentä päivää.

Autuas se, joka odottaa ja saavuttaa tuhat kolmesataa kolmekymmentä viisi päivää.

Mutta sinä, mene, siksi kunnes loppu tulee; ja lepää, ja nouse osaasi päivien lopussa.”

Tässä on niin PALJON SANOMAA!!! Liian paljon tekstiä eritellä ja sanomaa, jota selittää.

Enkeli kysyy pellavapukuiselta:

”Kuinka kauan on vielä näitten ihmeellisten asiain loppuun?”

Hänelle vastataan: ”Siihen on vielä aika, kaksi aikaa ja puoli aikaa… MUTTEI SIINÄ OLE SUINKAAN KAIKKI, vaan silloin vasta loppu alkaa. Pellavapukuinen siis jatkaa vielä lausetta: ”… Ja kun pyhän kansan yhden osan hajotus on loppunut…” Jonka piirsin tuohon. Sitten pellavapukuinen jatkaa loppuun vielä sanomalla … silloin nämä kaikki täyttyvät.” Ja panee sitaatin kiinni.

Lause ”silloin nämä kaikki täyttyvät”, se ei suinkaan tarkoita sekuntia, eikä edes vain yhtä päivää tai hetkeä. Se tarkoittaa vielä jotain aikaperiodia, joita piirtelin tuonne.

Siis tarkoittaa sitä, että Danielin kertomat, ”aika, kaksi aikaa ja puoli aikaa” eivät tarkoitakaan koko periodia Jeesuksen paluuseen, vaan näin ajateltuna vasta sinne kun Allenby vapautti Jerusalemin ja siitä vasta alkoi aika jossa Pyhän kansan YHDEN OSAN hävitys päättyy holokaustin kautta Israelin valtion perustamiseen ja vieläpä niihin sotiin vielä siellä 1967 ja 1973.

Vasta tämän kaiken jälkeen, täyttyy vuoteen 2024 mennessä tuo 1335 päivän ennustus. Silloin tulee toinen ylösotto ja autuaita ovat he, jotka odottavat, pääsevät ja jaksavat niin pitkälle. Luonnollisesti. Pakainajat päättyvät ja kaikki Pyhät ovat sisälle tulleet.

Tässä on siis valtavasti sanomaa. Yritän sen havainnollistaa.

Tämän jälkeen pellavapukuinen vielä jatkaa kuin tarkentaen aikaa, jossa kaikki täyttyy, sanomalla että tämä pysyy lukittuna, monii tutkii jne. Mutta sitten hän fokusoi uudelleen, ikään kuin haluaa näyttää kohdan, minne antaa lisää ajallista profetiaa suuremman päätteeksi.

Hän tiivistää kysymykseen vastauksen, mikä on näiden päätös:

Ja siitä ajasta, jolloin jokapäiväinen uhri poistetaan ja hävityksen kauhistus asetetaan, on oleva tuhat kaksisataa yhdeksänkymmentä päivää.

Autuas se, joka odottaa ja saavuttaa tuhat kolmesataa kolmekymmentä viisi päivää.

Melkoinen paketti!

Mutta lopun viimeksi meitä lohduttaa tässäkin vain se, että me näemme tässä että me elämme jo niin lähellä viimeistä hetkeä, että se voi tulla milloin tahansa.

 

Takaisin etusivulle

 
 
 
 
 

Arkisto

 
| 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 |