Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
10.12.2019
 

Tälle hallitukselle raamatunpaikka

Jesaja 3:4-12 Ja minä panen nuorukaiset heille päämiehiksi, ja pahankuriset hallitsevat heitä. Kansassa sortaa kukin toistaan, jokainen lähimmäistään; nuorukainen rehentelee vanhusta vastaan, halpa-arvoinen arvollista vastaan. Kun veli tarttuu veljeensä isänsä talossa sanoen: ”Sinulla on vielä vaatteet, rupea ruhtinaaksemme ja ota huostaasi tämä raunioläjä”, niin tämä sinä päivänä korottaa äänensä sanoen: ”Ei minusta ole haavoja sitomaan; ei ole minun talossani leipää, ei vaatetta, älkää panko minua kansan ruhtinaaksi”. Sillä Jerusalem kaatuu ja Juuda kukistuu, koska heidän kielensä ja heidän tekonsa ovat Herraa vastaan ja he uhittelevat hänen kunniansa kasvoja. Heidän kasvojensa hahmo todistaa heitä vastaan; syntinsä he tuovat julki niinkuin sodomalaiset, he eivät niitä salaa. Voi heitä! Itsellensä he pahaa tekevät. Sanokaa hurskaasta, että hänen käy hyvin, sillä he saavat nauttia tekojensa hedelmiä. Voi jumalatonta! Hänen käy pahoin, sillä hänen kättensä teot maksetaan hänelle. Minun kansani käskijät ovat lapsia, ja naiset sitä hallitsevat. Kansani, sinun johtajasi ovat eksyttäjiä, he ovat hämmentäneet sinun polkujesi suunnan.

Tuossa lopussa toteutuu mm. Greta Thunberg ja nyt sitten pääministerimme Sanna Marin, jotka harhaan ovat johtaneet ja heidän agendansa ei ole Jumalasta. Hallituksessa 12 naista = opetuslasten luku.

Mediatalo Reuters pyysi Malesian 94-vuotiasta pääministeriä kommentoimaan 34-vuotiaan Sanna Marinin valintaa Suomen pääministeriksi.

Maailmalla on viime päivinä levinnyt uutinen Suomen Sanna Marinin, 34, noususta maailman nuorimmaksi pääministeriksi. Nyt hänelle on antanut neuvoja maailman vanhin virassa oleva pääministeri, Malesian 94-vuotias Mahathir Mohamad.

– Samaan aikaan kun uskomme nuorten ihmisten idealismiin, heidän olisi tärkeää myös ottaa huomioon vanhojen ihmisten kokemus. Näin syntyy näiden kahden yhdistelmä, ja se on hyväksi, Mahathir sanoi Reutersin pyydettyä häneltä kommenttia Marinin valinnasta.

Milloin idealismi on ollut hyväksi? Ei koskaan! Vain ja ainoastaan analysoiminen ja järki saattavat tuoda hyvinvointia. Jeesus usko on ainoa ideologinen suunta, joka toimii ja sekin vain nöyryyden kautta.

 

Takaisin etusivulle

 
 
7.12.2019
 

Suomen lipusta ja vaakunasta, sekä Rakkaudesta

Suomen lipussa ja vaakunassa on niin paljon Jeesukseen liittyvää symboliikkaa, ettei saatana voi olla vihaamatta niitä ja tätä kokonaisuutta. Siksipä se käy lippumme ja vaakunan kimppuun kaikilla sen taitamilla keinoilla.

Kun luemme kirkkohistoriaa ja menemme aina alkuseurakuntaan saakka, niin me voimme huomata heti Jeesuksen ylösnousemuksen jälkeen, millä tavoin saatana yritti tuhota alkuseurakunnan. Saatana koitti murhauttaa heidät kaikki, mm. Saul Tarsolainen, joka tunnettiin myöhemmin nimellä apostoli Paavali, oli ensimmäisiä kristittyjen veinoojia.

Tämän jälkeen vainooja itse kääntyy kristityksi, joka saa saatanan suunniltaan vihasta, mutta kuitenkin jatkamaan sitä samaa tapaa yrittää nujertaa kristillisyyden leviäminen. Lopputulos kuitenkin oli, että se tapa oli kuin bensaa liekkeihin ja kristillisyys vain lisääntyi. Niinpä saatana keksi toisen keinon, joka olikin aivan verraton keino, johon tämä luotti loppuun saakka, nimittäin sisältä päin turmeleminen.

Lutherin uskonpuhdistus oli vasta ensimmäinen vastatoimi, jolla tuo turmeltuminen hetkeksi lakkasi ja syntyi protestanttinen kirkko.

Palataanpa siis Suomen lippuun takaisin… Kun saatana tajusi, minkälaisia ominaisuuksia lippumme ja maamme ylle on ennustettu ja mitä kaikkea Jumalalle hyvää maamme olisi tuomassa, niin saatana koittaa kaikin keinoin turmella nuo symbolit ja lipun. Niinpä saatana lietsoo väkivaltaisimmat ja pahimmat natsit ja muut äärioikeiston käyttämään kaikkia maamme rakkaita symboleja, saaden ihmiset yleisesti inhoamaan niitä tunnuksia. Ovelaa, vai mitä?

Nyt on kuitenkin käymässä selvästi ilmi, että tuo keino ei tepsikään, vaan tavalliset ihmisetkin ovat ylpeitä vaakunastamme ja symboleista. Perussuomalaisten kannatus on huipussaan ja eduskunnassakin jo kuulee puolustettavan kristillisiä arvojamme, HALLELUJA! Saatana on siis häviämässä tuon pelinsä, jolla tämä onnistui turmelemaan kaikki kirkkokunnatkin, aina luterilaista kirkkoa myöden. Suomen lippua ja sen vaakunaa se ei kuitenkaan kyennyt tahraamaan, vaan se lippu ja vaakuna ovat edelleen kansakunnan sydämissä, joten saatana on jo muuttanut taktiikkansa alkuperäiseen.

Nyt on näkyvissä kaksi joukkoa, joista toinen vihaa maatamme, sen itsenäisyyttä ja näitä ulkoisia tunnusmerkkejä. Se vihanpito oli jo eilen itsenäisyyspäivänä selvästi nähtävillä. Nämä vihanpitäjät ovat selvästi vihervasemmistoa ja he nimenomaan syyttävät muita vihapuheista. Heissä asuu niin vahvat valheen henget, Isebelin haureuden henget liberaalisessa, feministisessä ja sateenkaari/pride hengessä. He ovat osoittaneet selvästi enemmän väkivaltaisuutta, kuin yksikään äärioikeiston ryhmä, josta yleisesti oletetaan tätä.

Saatanan keinot siis selvästi kääntyvät nyt takaisin väkivaltaisuuteen ja ei taida enää mennä kauaa, kun tämä alkaa näkyä ainakin suuremmissa asutuskeskuksissa ja erityisesti kaupungeissa.

Rukoilkaamme, että tämä loppu tapahtuisi pian, koska emme kuitenkaan voi estää sitä, emmekä halua estää Jumalan suunnitelmaa, vaikka se olisikin raskas kantaa.

Haluan vielä muistuttaa tuosta sanasta Rakkaus, joka liittyy kaikkeen yllä kirjoittamaani. Nimittäin saatana on sen sanan myös onnistunut turmelemaan, tekemällä yhtäläisyyden sanojen:

”seksi = rakkaus” välille.

He eivät tunne Rakkautta, mitä se tarkoittaa. Se sana on kompastuskivi ihmisille ja siksi saatanan on ollut helppo eksyttää ihmiset luulemaan rakkaudesta asioita, josta ihmisillä ei ole mitään käsitystä.

Otetaanpa esimerkki, että minä alan asiantuntevasti puhumaan kvanttifysiikasta, vaikken edes tiedä mitä se on. Tai vaikkapa joku joka ensi kertaa näkee auton, tämä alkaa puhumaan siitä tietämättä yhtään mistä puhuu. Tätä minä tarkoitan Rakkaudesta puhumisella. Kukaan ei voi puhua Rakkaudesta, ellei tiedä mitä se on ja mitä se tarkoittaa. Siksipä ihmiset yleisesti puhuvat rakkaudesta, jota voi käyttää yleissanana sille, mistä nauttii paljon… lihan himoista.

Meissä ei asu Rakkaus, ellei meissä ole Pyhä Henki, Jeesuksen Henki. Me emme voi tietää mitä Rakkaus on, ilman Pyhää Henkeä.

1. Korintolaiskirje 13 luku

Vaikka minä puhuisin ihmisten ja enkelien kielillä, mutta minulla ei olisi rakkautta, olisin minä vain helisevä vaski tai kilisevä kulkunen. Ja vaikka minulla olisi profetoimisen lahja ja minä tietäisin kaikki salaisuudet ja kaiken tiedon, ja vaikka minulla olisi kaikki usko, niin että voisin vuoria siirtää, mutta minulla ei olisi rakkautta, en minä mitään olisi. Ja vaikka minä jakelisin kaiken omaisuuteni köyhäin ravinnoksi, ja vaikka antaisin ruumiini poltettavaksi, mutta minulla ei olisi rakkautta, ei se minua mitään hyödyttäisi.

Rakkaus on pitkämielinen, rakkaus on lempeä; rakkaus ei kadehdi, ei kerskaa, ei pöyhkeile, ei käyttäydy sopimattomasti, ei etsi omaansa, ei katkeroidu, ei muistele kärsimäänsä pahaa, ei iloitse vääryydestä, vaan iloitsee yhdessä totuuden kanssa; kaikki se peittää, kaikki se uskoo, kaikki se toivoo, kaikki se kärsii.

Rakkaus ei koskaan häviä; mutta profetoiminen, se katoaa, ja kielillä puhuminen lakkaa, ja tieto katoaa. Sillä tietomme on vajavaista, ja profetoimisemme on vajavaista. Mutta kun tulee se, mikä täydellistä on, katoaa se, mikä on vajavaista.

Kun minä olin lapsi, niin minä puhuin kuin lapsi, minulla oli lapsen mieli, ja minä ajattelin kuin lapsi; kun tulin mieheksi, hylkäsin minä sen, mikä lapsen on.

Sillä nyt me näemme kuin kuvastimessa, arvoituksen tavoin, mutta silloin kasvoista kasvoihin; nyt minä tunnen vajavaisesti, mutta silloin minä olen tunteva täydellisesti, niinkuin minut itsenikin täydellisesti tunnetaan.

Niin pysyvät nyt usko, toivo, rakkaus, nämä kolme; mutta suurin niistä on rakkaus.

Mitä siis Rakkaus on? Se on juuri tuota mistä yllä on kyse, se on sanatarkasti sitä. Se ei tunne hylkäämistä, eroja, pettämistä, valheita, kieroilua, vihaa, kaunaa jne. Sitä Rakkaus on, eikä seksiä ja maallisia lihan vaatimia himoja.

Et voi sanoa rakastavasi lapsiasi, aviomiestäsi tai ketään sukulaistasi, ellet tunne Rakkautta. Siksi isät hylkäävät poikiaan, äidit tyttäriään, miehet vaimojaan ja vaimot miehiään. He eivät tunne Rakkautta!

 

Takaisin etusivulle

 
 
6.12.2019
 

HYVÄÄ ITSENÄISYYSPÄIVÄÄ!

Sitten knoppitietoa siitä, miksi itsenäisyyspäivän kynttilöitä poltetaan yleensä kaksi rinnakain. No siihen on monta selitystä, kuten Ruotsin kuninkaallisten vierailusta aina koti- isänamaa-ajatteluun.

Yksi selitys on silti ylitse muiden. Vanhoissa taloissa oli yleensä aina kaksi ikkunaruutua rinnakain, jossa poka keskellä ja ikkunat olivat lämmöneristyksen vuoksi melko pieniä, joten ikkunalle asetettiin luonnollisesti kynttilä per ruutu. Siinä kaikki!

Kristityt kavahtavat aina että mihin ihmeeseen se uskonto taas katosi, esim. juurikin näiden kynttilöiden määrässä. Voimme kuitenkin nähdä sen aivan suoraan lipussamme, jossa on Jumalan Taivaan sinisen värinen risti, jossa heijastuu rakas uskontomme vapahtajaamme Jeesukseen. Juutalaisen ylipapin puku oli aina sininen. Joten ei siis ihme, miksi vasemmiston jumalattomat vihaavat Suomen ristilippua niin paljon.

 

Takaisin etusivulle

 
 
5.12.2019
 

Nyt haiskahtaa vielä vahvemmin salaiselta sopimukselta

Tämä kuva, juttu ja teksti yhdessä haiskahtaa vielä enemmän aiemmin puhumastani Meri-Lapin profetian täyttymiseltä.

Tässä olisi nimenomaan nuo kolme ministeriä, yksi nainen ja kaksi miestä, jotka tekisivät keskinäisen sopimuksen.

Ajatellaan, että nämä saavat Rinteen takaisin pääministeriksi. Sellainen suututtaisi puoli Suomea ja saisi aikaan profetiassa kuvatut tapahtumat, hämmennyksen ja kaaoksen.

Kukaan ei voisi enää luottaa yhtään mihinkään. Kaikki mikä tällä postijupakalla saatiin korjattua, olisi mitätön yhdellä kertaa kaikki.

No me katsomme ja seuraamme!

 

Takaisin etusivulle

 
 
2.12.2019
 

Sattumaako? Late vapaaksi 1.6.2020

Ei voi olla muuta kuin todellinen profetia, nimittäin me jokainen täällä istutaan syyllisinä vankilassa mutta meissä kaikissa on armahduksen tunnus päällä. Niin on ollut Latessakin 2007 saakka, jolloin hän tuli uskoon.

Voiko siis mitenkään olla sattumaa, että hän kuulee vapautuvansa Omerin päätöspäivänä?

 

Takaisin etusivulle

 
 
1.12.2019
 

Omeriin tasan 6kk

Alkaa jännitteet syntyä tulevalle keväälle. On monta rautaa tulessa.

 

Takaisin etusivulle

 
 
29.11.2019
 

Postigate sai puuttuvan osapuolen – ”miesministerin”

Nyt olis palikat koossa Meri-Lapin Missiossa saatuun profetiaan nähden, koska täytyy aina muistaa, varsinkin tällainen juttu, kuinka ihmisen profetiaa saadessaan, eivät käsitä kaikkea saamaansa. Tässä tulee nyt kuitenkin profetialle selvät palikat, joiden puitteissa voidaan alkaa ihan oikeesti seuraamaan tämän kehitystä. Onko näiden kesken ollut salainen sopimus, joka nyt tulee päivänvaloon ja joka sitten saa aikaan maassamme suuria mielenosoituksia. Tämä jää nähtäväksi… Mutta tosiaan, nyt ovat elementit koossa. Ei tuon kolmannen tarvitse olla ministeri. On hän niin korkeassa asemassa muutenkin.

Kun joku saa profetian, niin ei hän välttämättä täysin kuule/ymmärrä saamaansa, vaan tekee puuttuviin osiin omia johtopäätöksiä.

Tästä johtuu suurimmalta osalta profetian vajavaisuus. Itsekin tiedän, koska olen saanut ja ymmärtänyt sen, minkä kykenen ja loput sitten on vain pakko päätellä itse.

Ei johtopäättely profetiasta tee yhtään sen huonompaa sen toteutumisen suhteen, vaan se vain tekee siitä vajaan, elikkä ei täydellisen.

https://www.is.fi/politiikka/art-2000006324797.html

Meri-Lapin profetiat 2009

– Suomen hallituksessa paljastuu asioita, jotka aiheuttavat suuren hämmingin maassa. Kaksi miesministeriä ja yksi naisministeri ovat tehneet salaisen sopimuksen ja tuo sopimus aikaansaa maahan jopa mielenosoituksia ja levottomuutta. Maahan julistetaan poikkeustila.  Myöhemmin torstaina tähän samaan asiaan saatiin lisää selvennystä. Nuo ministerit ovat saaneet ja tehneet päätöksen pimeyden aikaansaamana ja pimeyden henki on vaikuttanut asiaan.

– Lisäksi Suomen hallituksessa tapahtuvaan sekaannukseen ja hämminkiin tuli lisää valaistusta. Sopimus, jonka kaksi miesministeriä ja yksi naisministeri ovat tehneet, päätöksen alkulähde on pimeydestä ja syvyydestä. Tulee suuri hämminki Suomeen. Päättäjät antavat ristiriitaisia määräyksiä ja ohjeita ja välillä ei tiedetä kuka maata johtaa. Tänään tuleva määräys kumotaan huomenna ja maassa on poikkeustila.

Tuossa lauseessa yllä, jonka lihavoitin, siinä on hyvin-hyvin paljon tuttua!

Ja kaiken lisäksi, tuo lause, ”myöhemmin torstaina” näkyy pääministerin lausunnossa, joka oli ristiriitaisuuden kulminaatiopiste, jossa saatiin lisää valaistusta. Lehti:

”Ministeri Paatero on todennut, että tämä ei hallitukselle käy, omistajalle ei käy, ja tuon keskustelun jälkeen Posti muutti tilannetta 28. päivä [elokuuta], 700 ihmistä siirrettiin, ja se oli vastoin omistajan selkeätä tahtotilaa”, pääministeri Antti Rinne sanoi torstaina.

Elikkä oliko eilen tuo torstai ja toteutuiko tuossa jo lisää profetiaa, sen aika näyttää. Puuttuvia paloja on vielä mielenosoitukset ja poikkeustila.

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/8f62af0e-389d-4f02-a945-58d3c3cb9f02

 

Takaisin etusivulle

 
 
27.11.2019
 

Liittyykö tähän vielä yksi mies ministeri?

Lähipäivinä saattaa selvitä, että- tai jos tähän soppaan on sotkeutunut vielä yksi miespuolinen ministeri, niin soppa alkaa olla kiehuntaa vaille valmis. Nimittäin tuo Meri-Lapin profetia kutkuttaa minua jotenkin tähän koko ajan. Ja sitten jos niin käy, tämä toteutuu, niin se saa aikaan maassamme suuren hämmingin, joka johtaa mielenosoituksiin ja hallituksen kaatumiseen, uuden hallituksen muodostamiseen ja rajojen sulkemiseen.

 

Takaisin etusivulle

 
 
22.11.2019
 

Ruoka-apu

Kun nyt näistä Suomen synneistä alettiin puhumaan parissa edellisessäkin jutussa, niin puhutaan nyt taas tästä yleisestä auttamisesta väärään taskuun. Tämä näkyy mm. pakolaisvirroissa maahamme, jossa rikkaat kokevat auttavansa mutta autettavat tietävät käyttävänsä systeemiämme hyväksi ja hädänalaiset itse joutuvat edelleen kärsimään. Tämä mm. siinä, että maahamme saapuu vain hyväkuntoisia miehiä ja hätää kärsivät naiset ja lapset jäivät lähtömaihinsa.

Sama pätee suomalaiseen sosiaaliapuun, ruoka-apuihin ja jonkin verran aivan myös kirkon apuuun, koska hakijat ovat valveutuneita ja he tietävät systeemin, käyttävät systeemiä hyväkseen ja jopa myyvät saamaansa apua eteenpäin.

Osa ruoka-avusta kulkeutuu väärien käsien kautta niille, jotka eivät todellakaan tarvitse minkäänlaista apua. He vain ovat itsekkäitä ja kasvattavat pankkitilejään ja hakevat elämiseen tarvittavat tarpeet ruoka-avusta. He parkkeeraavat Mersunsa korttelin toiselle puolelle ja hakevat ruokakassinsa. Väärinhän se ei ole muuta kuin moraalisesti, nimittäin useimmat todella hätää tarvitsevat eivät edes uskalla ihmisten ilmoille, saati sitten jonottamaan leipäjonoissa.

Osa ruoka-avuista menee ruoka-avun järjestäjien tuttaville, jopa niin suuria asioita, että siellä puhutaan jo ruoka-apuhävikistä ja edelleen avun tarvitsijat näkevät nälkää. Ruoka-avun ylijäämä menee usein roskiin ja eläinten ruuaksi.

Maailmamme on mätä, koska ihmiset eivät välitä naapureistaan, eikä viranomaisilla riitä käsityskyky, eikä resurssit tajuta kuinka huonosti heidän asiakkaansa todellisuudessa voivat. He ehkä luulevat, että nuo vähäosaisten auttamiset menevät vain heidän päihteisiinsä, vaikka todellisuus onkin aivan jotain muuta.

Suomalainen on muutenkin vähän jäyhä kertomaan ongelmistaan, vaan aina koittaa tehdä itse asiansa, joten viranomaisten ja avuntarjoajien on hyvin vaikea kohdistaa apuaan oikeaan paikkaan. Mutta systeemin hyväksikäyttäjät kiilaavat jonon ohi auttajan näkökentään, todellisen avuntarvitsijan eteen ja väliin käsi ojossa, ”anna, anna tänne, minä tarvitsen nuo kaikki” ja samalla se joka oikeasti tarvitsee, painaa hiljaa päänsä alas, kääntyy ja menee kotiinsa, jos heillä sellainen sattuu edes olemaan.

 

Takaisin etusivulle

 
 
21.11.2019
 

Pakko taas peilata vanhaan profetiaan

Postilakko ja sen mainingit heijastuvat nyt ministeriöön, yhteen naisministeriin ja mm. pääministeriin sekä arvatenkin kolmanteen vielä. Mutta kun tämä heijastuu tällä hetkellä suureen lakkosumaan sekä mielenosoituksiin jne. niin väkisinkin tässä tulee mieleen vanhan profetian sanat. Joko tässä tullaan siihen mistä tämä profetia puhuu: ”kaksi miesministeriä ja yksi naisministeri ovat tehneet salaisen sopimuksen”.

Lehti otsikoi: Paatero tiesi Postin suunnitelmista alentaa palkkoja – näin selitykset muuttuivat vain yhdessä päivässä

https://www.is.fi/politiikka/art-2000006316718.html

Meri-Lapin profetiat 2009

– Suomen hallituksessa paljastuu asioita, jotka aiheuttavat suuren hämmingin maassa. Kaksi miesministeriä ja yksi naisministeri ovat tehneet salaisen sopimuksen ja tuo sopimus aikaansaa maahan jopa mielenosoituksia ja levottomuutta. Maahan julistetaan poikkeustila.  Myöhemmin torstaina tähän samaan asiaan saatiin lisää selvennystä. Nuo ministerit ovat saaneet ja tehneet päätöksen pimeyden aikaansaamana ja pimeyden henki on vaikuttanut asiaan.

– Lisäksi Suomen hallituksessa tapahtuvaan sekaannukseen ja hämminkiin tuli lisää valaistusta. Sopimus, jonka kaksi miesministeriä ja yksi naisministeri ovat tehneet, päätöksen alkulähde on pimeydestä ja syvyydestä. Tulee suuri hämminki Suomeen. Päättäjät antavat ristiriitaisia määräyksiä ja ohjeita ja välillä ei tiedetä kuka maata johtaa. Tänään tuleva määräys kumotaan huomenna ja maassa on poikkeustila.

Nämä kaksi kappaletta ovat siis sanomia saman seurakunnan Meri-Lapin Missiosta.

Tässä tullaan niin lähelle yllä olevan profetian toteutumista, että tätä on syytä tarkkailla ja tämä on syytä huomioda. Lisäksi kun luet pariinkin kertaan tuon yllä olevan, niin näet, kuinka maamme on juuri kuvatunlaisessa tilanteessa. Kukaan ei oikein edes tiedä kuka maatamme johtaa. Tämä päättyy vain kuvatunlaiseen tilanteeseen ja uusiin vaaleihin, jonka surauksena rajat pannaan kiinni, jonka kaltainen sanoma myöskin tuli tuossa missiossa.

http://www.pelastussanoma.fi/Profetiat/Merilapin%20profeetallisia%20viesteja.htm

Kannattaa lukea sillä silmällä, että nämä tosiaan olivat paloja ja kooste noista profetioista, joita nuo saivat, eikä niissä siis ole kronologista järjestystä.

 

Takaisin etusivulle

 
 
 
 
 

Arkisto

 
| 2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 |