Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
29.2.2020
 

Mitä jos Trumpin 4 vuotta toteutuu?

Piirsin hieman kuvallista kalenteria ja merkkejä pääkohdin, siitä miten lopuanajat menisivät, jos trumpin rauha toteutuisi tässä piakkoin. Nimittäin ainoa asia mikä ”pakottaa” rauhan 7-vuotiseksi olisi Danielin 9:27 jossa sanotaan, että keskellä rauhaa se rikotaan. Ei siis sanota että missä kohtaa keskellä ja onko se oikea termi ”kesken”, elikkä kesken rauhaa? Se ei siis välttämättä tarkoita puoliväliä.

Siis mitä jos morsian lähtisi keväällä 1.6. ja häävieraat heti syksyllä perässä? Ei se olisi vallan mahdotontakaan, nimittäin karitsan häät olisivat heti perään ja jopa osia muitakin asioista tukisi tätä ajatusta, kuten se, että kun he sanovat nyt on rauha, ei mitään hätää, niin juuri silloin heidät yllättää turmio. Rauhaa ei nääs kestäisi kauaa ja kaikki kauheus alkaisi aika nopeasti, joka sekin on raamatullinen totuus, eikä tämä myöskään estäisi herätyksen toteutumista. Mulla vaan meinisi tällä kaavalla ns. etusivu uusiks 😉

Muttei tää silti pelastussanoman peruskaavaa miksikään muuta. Vain yksi asia muuttuu, ns. ahdistuksen aika lyhenee huomattavasti.

 

Takaisin etusivulle

 
 
28.2.2020
 

Venäjä iskee Turkkiin ja saapuu laivoineen Istanbuliin

https://www.uusisuomi.fi/uutiset/turkki-avasi-pakolaisille-portit-eurooppaan-tuhoisa-ilmaisku-uhkaa-karjistaa-turkin-ja-venajan-tilanteen-syyriassa-turkki-aloitti-heti-vastaiskun/c3f82141-f9fc-4082-be0a-094f2ddd382b

Venäjä on iskenyt nyt turkkilaisia joukkoja vastaan Syyriassa ja kun Turkki iskee piankin takaisin, siitä alkaa melko soppa syntyä.

Vanhan rabbin profetiahan kuuluu, että laittakaa pyhävaatteet päälle kun venäläiset laivat saapuvat Istanbuliin. Tarkoittaen että Herra on silloin tulossa.

Tässä alkaa olla hetket, jolloin profetia toisensa jälkeen alkaa toteutua.

Esimerkiksi itse sain ihan tuoreen profetiaunen 4.2. aamulla herätessäni. Näin turkkilaisen näköisen miehen viiksineen portilla, jonka tämä avasi. Portista lähti kulkemaan ihmisiä pitkänä lauttamaisena jonona kohti länttä. Sitten minulle sanottiin vain sanat ”kaksi miljoonaa”. Siihen uni päättyi, eikä ollut vaikea tätä unta tulkita, sen verran selvä se oli.

Mutta nyt tämäkin uni on toteutumassa, vain luku 2 miljoonaa on vielä tuematta siitä läpi. Turkkilaisen näköinen mies tosiaan on portit avannut länteen ja ihmisiä on alkanut siitä virrata. Laskurit päälle sitten…

Uskon että tänä keväänä profetia toisensa jälkeen alkaa toteutua ja ihmiset heräävät siihen tosiasiaan ja alkavat etsiä totuutta.

Samalla muistuu mieleeni Ivalon lumiprofetia, joka avaa yhden portin Suomen ja Venäjän välille. Luultavasti konfliktin muodossa. Elikkä kun Ivalossa lumet sulavat ilmeisesti yhdessä hujauksessa. Olisko sitten joku iso lämpöaalto joka ne sulattaa sitten. Mutta ymmärsin, että kun lumet sulavat Ivalossa, niin sitten ilmestyy Venäjän liput sinne.

 

Takaisin etusivulle

 
 
26.2.2020
 

On vissiin hieman pakko jatkaa edellistä aihetta

Tänään puitiin Perussuomalaisten nuorten varapuheenjohtajan eropäätöstä ja syitä, miksi eropäätös tehtiin.

Kyseinen henkilöhän pukeutui mustaan paitaan, jossa sinisiä raitoja. Tämä oli Vihtori Kosolan värikoodi 1930 luvulla, jonka sanottiin perustuvan fasismiin rinnastettavien aatteiden kannattajiksi.

Nyt siis en yhtään ihmettelisi, jos tämä erotettu vara-pj osoittautuisi tosiuskovaksi, tai ainakin aatteltaan kirkon mieheksi ja Raamatun puolustajaksi.

Vihtori Kosola taisteli 30-luvulla nimenomaan kommunismia ja jumalattomuutta vastaan. Hän teki töitä, jotta maamme ei hännystelisi venäjän agitaattorien ja sen aikaisten kommunististen hallituksemme kanssa. Lopulta Vihtori keräsi kaikki kirkonmiehet ympärilleen puolustamaan koti, uskonto ja isänmaa ajatusta.

Tämän jälkeen pitää kysyä, mitä väärää PS vara pj teki? Ainoastaan tunnustautumalla fasistiksi, joka oli pelkästään tyhmä ja liian rehellinen vastaus aattelle, joka ajaa vanholiskristillisiä arvoja.

Ei ole olemassa hyvää aatetta, jota saatana ei olisi tuhonnut, koska pelikenttä on saatanan hallussa. Jos saatana ei onnistu soluttamaan Mussoliinin kaltaisia tyranneja miinottamaan hyvään tarkoittavaan liikkeeseen, niin se keksii sitten valheilla vääristää hyvän tarkoitusperän, kuten vaikka ristiretkeläisten teot.

Paavalin jälkeen saatana käytti kaiken keinonsa tuohoamaan kristillisyys tapattamalla kristittyjä, vain huomatakseen, ettei se ole tehokas keino. Sen jälkeen kun saatana lopetti silmittömät kristittyjen vainot, tämä keksi soluttautua kristillisiin piireihin ja etsi sieltä ne henkilöt, joiden kautta tämä mädättäisi koko systeemin. Samoin kävi monelle hyvälle hankkeelle, joista tuli sitten hyvän irvikuvia, kuten fasismi, joka on kyllä luotaantyöntävä jo pelkkänä sanana. Siihen liittyy paljon negatiivisia mielikuvia, eikä alkuperäisaatetta ole enää juurikaan sen sisällä.

Vihtori Kosolan Sinimustille kävi vähän samalla tavalla, että heidät leimattiin väkivaltaisiksi ja rasistisiksi, vaikka kommunismia he vastustivat, eivätkä niinkään venäläisiä. Saatana löysi aina ne, jotka pilaisivat alkuperäisen. Se löysi muiluttajat ja muut, jotka sitten loi väärän kuvan alkuperäisestä.

 

Takaisin etusivulle

 
 
24.2.2020
 

Saatana yrittää sekoittaa ihmisten käyttämiä käsitteitä

Jostain syystä tänään olen monta kertaa joutunut puhuteltavaksi ko. aiheesta ja törmännyt jatkuvasti milloin mihinkin vanhaan ymmärrettävään hyvään, josta on tullut käsitteenä paha. Samalla on tullut uusia termejä, jotka ovat saatanalle edullisia, voittaakseen pyhät.

Sana vanhurskas tarkoittaa ahdasmielistä itsensä ylentäjää, kun taas sana tosiuskova, on hihhuli ja fundamentalisti. Näitä riittää…

Mutta sitten on näitä asioita, jotka mielleettiin vielä 70-80 luvuilla ihan hyviksi arvoiksi, kuten isänmaallisuus ja kansallismielisyys. Nyt näistä on tehty natseja ja fasisteja.

Meille kaikille tuttu sananlasku on, että ei nimi miestä pahenna, ellei mies nimeä. Toinen maailmanosota teki tämän eteen paljon, kuten vaikkapa sana fasismi on itseasiassa termi joka ilmoittaa sen vastustavan kommunismia, joka oli syömässä Eurooppaa 1945 jälkeen. Myöhemmin fasismi sana sai lisäpiirtietä, elikkä se vastusti liberaalista politiikkaa. Edelleen hyvää… Elikkä sana fasismi on loppujenlopuksi ollut hyvää tarkoittava ideologia, jonka Mussoliini pilasi yhdessä Hitlerin kanssa.

Suomi oli 1939 fasistinen maa, joka rukoili Jumalaa!

Näin on tultu aika karuun tilanteeseen. Jopa suuri osa uskovista kauhistelee ihmisiä, jotka ovat fasisteja. He rinnastavat heti kaiken rasimiin ja kaikkeen siihen, mitä tuo sana ei koskaan tarkoittanut. Italia oli 1939 katolisen kirkon pääpaikka ja tietyllä tavalla kristinuskon keskus ja on sitä edelleen. Silloin oli selvää, että Italia halusi taistella ateistista Neuvostoliittoa vastaan kaikin keinoin. Mussoliini vain oli vallan sokaisemana kadottanut vanhan ideologian ja pilasi koko fasismi sanan perusaatteen.

Kun katsoo tänä päivänä ketkä sanovat olevansa fasisteja, he ovat ehkä rehellisiä tai sitten he eivät täysin ymmärrä termiä. Sen sijaan antifasistit ovat huomattavasti väkivaltaisempia kuin itsensä fasisteiksi kutsuvat. Elikkä taas tullaan siihen samaan. Mies pahentaa terminsä, kunnes sen suuri kansa viimein ymmärtää. Siksi synnin on tultava suureksi.

Nykyään Suomessa ei edes välitetä määritellä termiehn käyttöä, vaan paukutellaan termejä menemään syyttävällä sormella, tajuamatta mikä mitäkin oikeesti tarkoittaa. Kukin pelaa vain oman ideologinsa pussiin.

Näitä termejä on kymmeniä, ellei satoja. Esimerkiksi sana feminismi on alunperin ollut hieno ajatus ajaa naisten asemaa mutta siitä on tullut kirves, jolla hyödynnetään ”feminismi mussoliinin aatteita”.

Feminismi on jo nyt kärsimässä pahaa inflaatiota, juuri kyseisen saman ilmiön takia.

Natsismi tosin oli yhtä paha jo lähtökuopissaan, kuin oli Stalinin kommunismikin. Kumpikin olivat mätiä kananmunia jo valmiiksi.

Tuo mainitsemani uusi termi on vihapuhe, jolle ei ole mitään lain pohjaa. Se on vain mainio keksintö käytettäväksi missä tahansa yhteydessä, jossa joutuu kritiikin kohteeksi. Aivan loistava väline, jonka yhteiskunta otti heti käyttöönsä.

Toivottavasti Jeesus hakee meidät pian pois!

 

Takaisin etusivulle

 
 
24.2.2020
 

Profetia täyttymässä?

https://www.verkkouutiset.fi/turkki-saattaa-estaa-venajan-paasyn-bosporinsalmeen/

Vilna Gaonin sanoma 1700-luvulla:

Kun kuulette, että Venäjän joukot valtaavat Krimin, tietäkäätte, että messiaaninen aika on alkanut ja hänen askeleensa alkavat kuulua. (TOTEUTUNUT!)

Sitten kun kuulette, että Venäjän joukot ovat saavuttaneet Konstantinopolin, teidän on syytä laittaa yllenne sapattivaatteet, koska se tarkoittaa, että Messias tulee millä hetkellä hyvänsä.

Elikkä lähellä ollaan ja seurataan tiivisti mitä tapahtuu!

Turkin ja Venäjän välisten jännitteiden kiristyminen Syyriassa voi johtaa jopa Bosporinsalmen sulkemiseen Venäjän laivaston aluksilta, Istanbulissa ilmestyvä päivälehti Habertürk kirjoittaa.

Turkki on uutissivusto Ahval Newsin mukaan lähettänyt lisäjoukkoja Syyrian Idlibiä puolustavien kapinallisten tueksi. Venäjän ilmavoimien tukemat Syyrian presidentti Bashar al-Assadin joukot ovat työntäneet Turkin tukemat syyrialaiskapinalliset yhä ahtaammalle viime viikkojen aikana.

Asetelma, jossa Recep Tayyip Erdoğanin Turkki ja Vladimir Putinin Venäjä tukevat vastakkaisia osapuolia sekä Syyriassa että Libyassa, on syöksemässä maat täydelliselle törmäyskurssille.

Habertürk kertoo lähellä presidentti Erdoğania olevaan lähteeseen viitaten, että Turkki ei epäröi eskaloida kriisiä, jos tilanne sitä edellyttää.

– Ellei yhteisymmärrystä Venäjän kanssa saavuteta, ensimmäinen optio on muutos Montreux’n sopimuksen toimeenpanossa, nimekäs turkkilaistoimittaja Muharrem Sarikaya toteaa Habertürkin kolumnissaan.

Vuonna 1936 solmittu Montreux’n sopimus määrittelee kansainvälistä merenkulkua Dardanellien ja Bosporinsalmen kautta.

– Turkki voisi estää Venäjän alusten kulun Bosporinsalmen kautta nojaten Montreux’n sopimuksen artiklaan, joka antaa Ankaralle valtuuden sulkea sota-alusten kauttakulun, jo se katsoo olevansa välittömän sodan uhan alaisena, Sarikaya sanoo.

Erdoğan on jo aiemmin kyseenalaistanut vähintään 200 000 bruttorekisteritonnin öljytankkerien oikeuden kauttakulkuun Bosporinsalmessa. Turkki on hänen mukaansa valmis tekemään kaikkensa torjuakseen mahdolliset Euroopan- ja Aasian-puoleisiin rantoihinsa kohdistuvat uhat.

Ja muistetaan Luukkaan sanat: ”Mutta kun nämä alkavat tapahtua, niin rohkaiskaa itsenne ja nostakaa päänne, sillä teidän vapautuksenne on lähellä.”

 

Takaisin etusivulle

 
 
22.2.2020
 

Tänään 100 päivää omeriin

Omerin laskenta perustuu 3. Mooseksen 23. luvun jakeisin 15-17 joissa on aika selvä vertauskuva morsiamen hakemisesta, elävät ja kuolleet, kaksi kakkua ja kaikki happamena leivottu, elikkä synnistä leivottu. Tämän raamatunpaikan kun yhdistää Laulujen laulu 2:10-13 jakeisiin, niin siinä täyttyy tämä ajankohta, jolloin morsian nostetaan, ”nouse sinä kaunokaiseni ja tule”.

Morsian taas liittyy vahvalla tavalla vertauksiin kylkiluusta. Te olette mies ja vaimo, ette enää kaksi, vaan yksi liha. Miehestä sinä olet otettu! Meidät tullaan oksastamaan jaloon Israelin kansaan, siihen öljypuuhun Jeesuksessa Kristuksessa yljässämme, aviomiehemme sinä päivänä kun meidät vihitään karitsan häissä.

Ihmisellä on 12 kylkiluuparia, Israelin sukukuntien luku, samoin kuin opetuslasten luku. Taivaassa on 24 vanhinta. Heidän lukunsa on tuo täysi kylkiluiden määrä.

Näitä ajatuksia on hienoa pallotella mielessä, kuinka hienosti meidät on luotu ihan pelkästään näitä symboleja seuraamalla.

Sitten sama myös pahassa, elikkä Danielin näkemällä peto karhulla oli kolme kylkiluuta suussaan. Ne kuvastavat kirkkokuntia, siellä on morsiamia ja nämä kuvastavat morsiamia. Siksipä uskon, että EU on tuo karhu, joka syö paljon lihaa, siis siihen liittyy paljon kansoja. Samoin kuin se käännettiin toiselle kyljelle itään, kun se oli ensin haukannut koko länsi Euroopan itseensä. Noh, mutta nää on vain arveluita, vaikka paremmin tämä sopii kyllä EU:lle kuin Venäjälle, ellei se ala yhtäkkiä laajenemaan taas.

No joo, tässä tuli taas puhuttua useasta aiheesta. Hyvää kevään jatkoa ja Herra Jeesus olkoon kanssanne kaikkialla mihin menette ja mihin ryhdytte!

 

Takaisin etusivulle

 
 
20.2.2020
 

Miksi peto- Islam tulee saamaan vallan?

Meistä saattaa nyt tuntua hassulta ja mielettömältä, että Islam saisi kaiken vallan kaikissa kansoissa. Siksipä petoa haetaan maailman mahtimiehistä ja samasta syystä peto nouseekin pienistä ja vaatimattomista puitteista.

Sakasassa tapahtui terrori-isku maahanmuuttajia vastaan ja samoin on näitä tapahtunut muualla. Ihmisten sympatiat kääntyy Islamin uskon puolelle, eikä kukaan enää muista, millainen tyrannia mm. ISIS on.

Meille syntyy ylösoton jälkeen tyhjiö, jonka Islam tulee täyttämään. Kristityistä tehdään äärioikeistolaisia terroristeja ja islamistit niiden uhreja. Tästä lähtökohdasta lähdetään 7-vuotiseen ahdistuksen ja vihana aikaan. Se voi toki olla kahdeksankin vuotta mutta yhtä hyvin vain sen Trumpin neljä. Sikäli voihan ne jatkaa pian uudella sopimuksella, jos ”rauhanruhtinas” on tehnyt aloitteen. Kaikki riippuu kuitenkin siitä, kuinka nopeasti PETO ILMESTYY PYHÄLLE PAIKALLE JA JULISTAA OLEVANSA JUMALA. Matteus 24:15-20, joten tuosta hetkestä lasketaan Dalielin ennustus 1290 päivää Jeesuksen näkyvään paluuseen ja 1335 päivää tuhatvuotiskauden alkuun.

 

Takaisin etusivulle

 
 
18.2.2020
 

Kaksi miljoonaa, oli se luku

En haluaisi brassailla profetian saamisella, enkä silläkään, että sanoma jonka saan, se on totta. Ei ihmiselle ole hyväksi kunnia.

Mutta kirjoitin kuitenkin Suomi24 palstalle näin:

Uni tänä aamuna 4.2.2020: Näin heräämisen hetkellä hyvin lyhyen uninäyn. Siinä oli joku tummahko viiksekäs mies, joka päästi portista väkeä solkenaan, sitä oli valtavasti ja se lähti virtaamaan jalan eteenpäin. Sitten minulle annettiin luku 2 miljoonaa. En tiedä mihin liittyy, voi vaan arvella.

Nyt siitä on kulunut 2 viikkoa ja uninäky alkaa valmistua todeksi

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/476c91c0-60fd-4c53-8e2a-a7119b83e8c6

Miljoona ihmistä pakenee nyt Syyriasta kohti Eurooppaa – Venäjä ja Syyria pommittavat siviileitä ja sairaaloita

 

Takaisin etusivulle

 
 
17.2.2020
 

Elämän kaksi peruskiveä on nurin

Luin tänään kaksi artikkelia, joissa toisessa kauhisteltiin nuorten pahoinvointia, huumeidenkäyttöä ja turhia liian aikaisin kuolemia.

Toinen artikkeli koostui työvoimapulasta ja samalla suuresta työttömyydestä, sekä näihin liittyvistä ongelmista.

Yhteinen nimittäjä näille kahdelle on diagnoosin puute. Oireet ehkä jotenkin ymmärretään, ettei kaikki ole oikein, muttei osata löytää syy/seuraus ongelmakohtaa.

Kumpikin ongelma on liian lähellä, jotta maallistunut ja tämän maailman ”lainalaisuuksiin” ajautunut, sen ymmärtäisi. Ongelma on niin maanläheinen, ettei teoreetikko sitä tajua. Koko yhteiskunta on viritetty viulunkielelle jolloin kaikki ihmisten resurssit ovat otettu irti ja maalattu kuva ihmisille, että heillä on kaikki oikeudet toimia, kuten haluavat, ottamatta muita huomioon.

Aletaan vaikkapa lapsista. Jokainen lapsi terveeksi aikuiseksi kasvaakseen, tarvitsee ydinperheen, äidin ja isän, jotka rakastavat lastaan ja heiltä riittää aikaa tälle. Jos lapsi joutuu varsinkin liian nuorena vetämään itse eroa isän ja äidin välille, niin lapsi alkaa pudota heti raiteilta. Joten maailma on täynnä uusioperheitä, joissa lapset eivät enää erota kunnolla, kuka on oikeastaan isä ja kuka äiti, kuka tärkeä ja kuka vähemmän tärkeä. Sisarpuoli saa ilmeisesti enemmän rakkautta kuin minä ja se kalvaa sydämessä. Tämä jatkuu ja jatkuu yhä sekaisemmaksi, jolloin lapsista tulee sukupolvi toisensa jälkeen aina vain kovempia ja kylmempiä taistelijoita jossa heikot joutuu miettimään, elääkkö vai alkaako käyttämään tosielämän korvikkeena päihdyttäviä aineita. Tämä on lopputulos.

Työpaikoilla taas, joka on elämän toinen peruskivi, elämä on ajautunut kauheaan epävarmuuteen huomisesta. Kukaan ei ole varma enää miten pärjäämme taloudellisesti huomenna. Valtio kiristää otettaan yhdeltä suunnalta ja työnantaja toiselta.

Kun minä olin lapsi ja istuin yrittäjäisoisäni polvella, hän toiseli minulle lausetta, ”muista Jarmo, äijille pitää saada töitä”. Se oli sodanjälkeisen maan jälleenrakennusajan motto. Äijille töitä!

Ei isoisäni itseään ajatellut, kun hän töitä järjesti. Muistan hyvin, kun hän laski aina että pystyy maksamaan miehilleen reilua palkkaa. Mitä siis nyt on tapahtunut, kun AY-liikkeet ja työnantajat ovat olleet monta kymmentä vuotta tukkanuottasilla ja valtio siihen vielä oman kiristysrenkaansa on lykännyt? Ennen vanhaa alv veroprosentti oli 14% ja nyt 24%, johan siinä jo tyhmempikin tajuaa, että sormiruuvia ollaan kiristetty aika paljon.

Ennen vanhaa kun yrittäjä oli ylpeä maksaessaan hyvää palkkaa, niin nyt kiittämättömyys on ajanut yrittäjät taistelemaan omien oikeuksiensa puolesta ja niin on tullut malli: ”osakkeenomistajalle maksimivoitot” eikä näin ollen enää kukaan välitä, saako työntekijä asianmukaista palkkaa, vai ei. Työntekemisen arvo etsitään maailmanmarkkinoilta ja se tarkoittaa, ettei mikään alempipalkkainen ammatti enää elätä tavallista ihmistä maassamme.

Näin ollen nyt tiedoitusvälineet ratsastavat kaksilla rattailla. Toisella ne julistavat, että maassamme on työvoimapula, joten maahamme pitää saada ulkomaista työvoimaa, joka tekisi nuo työt… joka tosin tarkoittaa sitä, että he tekevät hetken aikaa töitä sillä palkalla, huomattuaan etteivät tule sillä toimeen ja jäävät sitten mieluummin työttömiksi. Nimittäin joka tapauksessa nuo tulisivat hakemaan mm. asumistukea ym. toimeentulotukea, koska eivät tule sillä pienellä palkallaan toimeen kalliissa maassamme, etenkään pääkaupunkiseudulla, jossa nämä työt nimenomaan olisivat. Omasta maastaan katsottuna, nuo palkat olisivat päätähuimaavan suuria ja houkuttelevia, mutta asuttuaan hetken Suomessa, huomaavat ettei niin ole.

Toisilla rattailla taas tuskaillaan miten saada lähes puoli miljoonaa työtöntä työllistettyä ja vaaditaan karsia työttömyyshoukutuksia, joka tarkoittaisi, että työttömiltä vietäisiin pois etuuksia. Syy on siinä, että nämä puolimiljoonaa jo tietävät ko. ongelman, eivätkä hakeudu näihin alipalkkaisiin töihin. Ulkomailta tulevat ajautuvat siis sitä mukaa siihen samaa oravanpyörään, eikä ongelma muuta kuin pahenee entisestään.

Nämä kumpikin asia romuttavat Mashlowin perustarvehierarkian peruskivet niin, ettei elämää voi rakentaa, vaan se sortuu kasaan kuin korttitalo. Ei siis ole ihme, miksi maassamme voidaan niin pahoin. Maamme ei todellakaan ole maailman onnellisin maa. Se on valetta!

Sen sijaan, jokaisella jolla on Jeesus Kristus takuumiehenä, heillä on aina elämä kutakuinkin kunnossa, koska Jeesus Kristus täyttää nuo kaikki peruskivet ja pitää elämää kasassa.

 

Takaisin etusivulle

 
 
17.2.2020
 

Yhä lähempänä on se, mikä ennustettu on

https://www.israeltoday.co.il/read/gog-and-magog-russia-warns-israel-of-war-over-syria/?utm_source=acfs&utm_medium=email&utm_campaign=newsletter-2020-02-17

Minä sain sanoman keskellä päivää, vuonna 2006, että tempaus tapahtuu samalla hetkellä tai samoihin aikoihin, kuin USA:n ja Israelin yhteinen isku Iraniin. Tämä katkaisee idän ja lännen välit ydinsodan partaalle. Silloin kukaan ei enää vitsaile, vaan henki salpautuu kaikilla ihmisillä, puhumattakaan profetian pilkkaajilla, jotka ovat nämä asiat jo kuulleet.

Omeriin 105 päivää!

 

Takaisin etusivulle

 
 
 
 
 

Arkisto

 
| 2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 |