Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
27.4.2019
 

Omerin laskennan loppusuora avautuu 50″ päivä

Sauli Niinisto, 50 euron seteli ja lukulasit

Omerin laskentahan päättyy siten että lasketaan seitsemän viikkoa pääsiäisen jälkeisestä päivästä aina 50. päivään saakka. Tämä on hyvin vanha, tuhansia vuosia ollut juutalaisessa historiassa päivä johon osuu kaikki parhaat morsiamen ylösottoon liittyvät esikuvat.

Kuinka ollakaan, Raamatussa puhutaan valon lapsista joille se päivä ei tule yllätyksenä ja taas Laodikean penseälle sokealle seurakunnalle sanotaan että tarvitset silmävoidetta nähdäksesi. No silloin ei ollut vielä optiikkaa keksitty saati lukulaseja.

Mutta kuina kävi Saulille, Suomen kansan johtajalle. Se 50 seteli meinasi tippua koska lukulasit oli taskussa ja hän oli ottanut ne käteensä. Omerin laskenta on siis päättymässä ja kukaan ei huomaa että nyt se tipahtaa.

 

Takaisin etusivulle

 
 

Takaisin etusivulle

 
 
17.4.2019
 

Tasa-arvo ei toteudu tässä maailmassa koskaan, ei ennen Jeesuksen paluuta

Jesaja 65:21-22 He rakentavat taloja ja asuvat niissä, he istuttavat viinitarhoja ja syövät niiden hedelmät; he eivät rakenna muitten asua, eivät istuta muitten syödä; sillä niinkuin puitten päivät ovat, niin ovat elinpäivät minun kansassani. Minun valittuni kuluttavat itse kättensä työn.

Sellainen on Jeesuksen tuhatvuotiskausi. Mutta sen sijaan tässä maailmassa vallitsee epätasapaino. Feministiliikkeet perustettiin tasa-arvoa kannattamaan ja tänä aamuna luin lehdestä että vihreä liike löi ennätyksen naisenemmistöisen eduskuntaryhmänsä kanssa, 17 naista ja vain 3 miestä. Kysyn vaan, missä nyt on tasa-arvoistettu maailmankatsomus? Vai onko jälleen kyse kaksinaismoralistisuudesta.

Katsoin myös trailerin Spike Leen elokuvasta Kuk-Kux-Klans-Man, jossa rasistit huutaa ”White Power” iskulauseita, roomalaistervehdyksen (natsitervehdys) saatteleman ja samaan aikaan mustat huutaa ”Black Power” mustaa nyrkkiään ilmaan hakaten.

Mitä eroa? Ei mitään!

Eteläafrikka on hyvä esimerkki. Siellä Apartheim oli hollantilaisten uudisasukkaiden jälkeen saanut surkean maan kukoistamaan ja maa oli muuttunut hyvin rasistiseksi. Mutta kun Aparteim kukistui Nelson Mandelan myötä, niin maa sai toisenlaisen käsityksen tasa-arvosta, jonka seurauksena mustat ovat jopa riistäneet ja tappaneet valkoisia viljelijöitä tuolla ja vain joku pidättelee siellä yleistä rotuvihan aloittamista.

Kommunismikin piti olla alunperin Tsaarin kukistumisen jälkeen ihmemaa ja maan päällinen paratiisi, jossa kansa jakaa kaiken keskenään. Mutta mitä vielä, Stalin aloitti joukkomurhat, joka hakee edelleen vertaistaan. Ei edes Hitler tappanut niin paljon ihmisiä, kuin ”Isä Aurinkoinen” ex. Neuvostoliitossa. Elikkä vallan piti olla kansanvaltainen kommunismi, niin tuloksena olikin häikäilemätön neuvostodiktatuuri, jossa pieni porukka johti maata armottoman kovalla kädellä ja kansan ajatuksetkin kiellettiin.

Mitä on sitten demokratia ja vapaa markkinatalous? HAAHAA! Siinäpä tasa-arvoistumisen vitsi parhaasta päästä. Sanan demokratia, taaksen kätkeytyy ryhmiä, joiden pillin mukaan mennään. Varsinkin jos maata on johdettu pitkään saman kaavan mukaisesti, niin nämä kytkökset valtaapitävien taustalla ovat lonkeroituneet sellaisiksi että kansa luulee voivansa äänestämällä edesauttaa itselleen suotuisia asioita, mutta kaikki on pelkkää hämäystä, eikä äänestystä edes tarvittaisi. Maata johtaa silti jokaisen äänestyksen jälkeen samat tyypit kansaedustajien taustalla ja ohjailevat asioiden kulkua edelleen. Siellä vääristellään papereita, tilastoja ja kaikkea mahdollista. Siellä jaetaan maan rahoja juuri samalla kaavalla kuin aina ja taustalla on joukko joka kerää varat ja kansa vikisee ja maksaa viulut, luullen että elämme demokratiassa.

Maailmassa ei ole paikkaa, jossa asiat olisivat toisin. Siksipä meidän maailmamme ei ole tästä maailmasta, vaan me odotamme että todellinen maailman Herra ja kuninkaiden kuningas saapuu ja tekee tästä hävyttömyydestä lopun. Tule Herra Jeesus!

 

Takaisin etusivulle

 
 
16.4.2019
 

Notre Damessa Jumalan ilmoitus!

Yllä näkyy palanut kirkon sisältä vaikuttava seikka. Kultainen risti loistaa tuhkan ja raunioiden keskellä kirkkaana.

Jumala on vihastunut maailman kirkkojen loistoon ja niiden maalliseen mädännäisyyteen. Jumala aikoo tuhota maan kirkot ja näyttää, että Kristus on kuitenkin kirkkaana maallisten raunioiden keskellä.

 

Takaisin etusivulle

 
 
14.4.2019
 

Omeriin enää 4 viikkoa

Omer laskenta päättyy 12.5. klo 18:00 ja siitä eteenpäin 24h on aikaa, jolloin me voimme odottaa tempauksen tapahtuvan. Tämä on minun näkemys, eikä sen tarvitse olla jonkun toisen. Se ei haittaa. Tärkeintä on että me odotamme Jeesusta!

 

Takaisin etusivulle

 
 
11.4.2019
 

Laittomuuden lisääntyminen valtaan asti

Mitä enemmän ihmisten keskuuteen syntyy valheen pohjalle luotua keinotodellisuutta, sitä enemmän ihmiset loukkaantuvat kun joku puhuu totuuden sanoja, todellisesta maailmasta!

Tähän liittyy lause: Ihmiset haluavat kuulla kauniita valheita, mutta he vihaavat karun totuuden puhujia, joita kutsuvat joko hulluiksi, sulkevat heidät mielisairaaloihin ja vankiloihin tai jopa tappavat heidät.

 

Takaisin etusivulle

 
 
2.4.2019
 

Itseasiassa nyt on hyvä syy kysyä, onko tässä profetian täyttymys?

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006055946.html

Yhdysvallat kieltäytyy toimittamasta F-35-hävittäjiä Turkille, koska maa aikoo ostaa Venäjältä S-400-ohjusjärjestelmän. Puolustusministeriö Pentagonin mukaan hävittäjäyhteistyö Turkin kanssa lopetetaan, ja sitä jatketaan vain jos Turkki peruu kaupat Venäjän kanssa.

Nyt jos tätä peilaa vanhaan profetiaan, jossa Venäjä valtaa ensin Krimin ja sitten saapuu Konstantinnopoliin, elikkä maan pääkaupunkiin, niin silloin pukekaan pyhäpuku päälle, älkääkä enää ottako sitä pois.

No tässä nyt ollaan tultu siihen että venäläiset ovat ikäänkuin tulleet maan pääkaupunkiin ohjuspuolustusjärjestelmineen ja Naton F35 hävittäjät eivät tule sinne. Tämä ei ollut kyllä Nato maalta mitenkään odotettavissa mutta nyt se on tässä silmiemme edessä. Nato maa ostaa Venäjältä ohjuspuolustuksen ja USA jää pois, vetäen myös hävittäjänsä pois. Venäjä on siis saapunut Konstantinopoliin, eli Istanbuliin.

Pankaamme hääpukua päälle, älkäämme enää vain sovittako sitä.

 

Takaisin etusivulle

 
 

Takaisin etusivulle

 
 
27.3.2019
 

Profetaalinen uutinen!

Jokainen iäkkäämpi ihminen muistaa Ajattaren mainokset Foorumilla. Voisiko siis olla profetaalisempaa viestiä kuin ajatar, joka katoaa, aika muuttuu ja ”foorum” on taas tarjontakeskus. Aika saa erään päätepisteen ja alkaa uusi aika joka päättyy kun Jeesus saapuu! Ajatar katoaa, morsian katoaa foorumilta ja ahdistuksen ajat saapuvat tilalle.

 

Takaisin etusivulle

 
 
26.3.2019
 

Pedon merkin osto-oikeudelle lisää aluetta

Huuh, ku alkaa jo kuumottaa, mihin kaikkeen digitaalinen tunnistautuminen vielä menee kun pedon osto- ja myyntioikeutta jatketaan. Nyt menee jo pelikoneet sähköisen tunnistautumisen piiriin.

Tunnistautuminen on jo nyt mahdollista ja pakolliseksi se on tulossa vuonna 2022. Vielä ei ole täysin selvää, miten tunnistautuminen tapahtuu. Kyseeseen voi tulla Veikkaus-kortti, pankkikortti tai henkilökortti esimerkiksi.

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/8e12f703-2547-40b4-bb62-17c08620946b

 

Takaisin etusivulle

 
 
 
 
 

Arkisto

 
| 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 |