Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
20.5.2020
 

Nuorten väkivalta lisääntyy ja raaistuu

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006513473.html

Puhutaan nyt imatralaisen koulun pihalla tapahtuneesta nuorten kohdistamasta väkivallanteosta toiseen nuoreen. Tätähän on tapahtunut aina kaikkialla, enmmäkseen huonomaineisilla alueilla ja niissä kouluissa, jotka sijaitsevat noissa lähiöissä.

Mutta miksi ei sivulliset aikuiset sitten puutu näihin väkivaltaisuuksiin, vaikka selävästi näkevät tällaista tapahtuvan? Siksi koska he muuttaisivat historian kulkua siten, että he itse olisivat sitten nopeasti lehtien palstoilla pahoinpideltyään lapsia.

Lehdistö on varsin julma, koska se haluaa edistää omaa agendaa ja sensaatiomyyntiä. Samoin yhteiskuntamme on ajanut jatkuvasti elämäämme ja maailmankatsomustamme liberaalimpaan suuntaan, joka estää niin opettajia, kuin sivullisia aikuisia, jopa vanhempia puuttumaan lasten asioihin ja edesottamuksiin.

Ei kukaan uskalla mennä väliin, syytteeseen joutumisen pelossa. Jokainen aikuinen näkee vaaran heti jos joutuu puuttumaan nuorison ja vieraiden lasten tekemisiin. Jos he puuttuvat asiaan ja estävät nämä pahoinpitelyt, niin kukaan ei näe tätä lopputulosta, koska he estivät sen mutta samalla he asettuivat muiden aikuisten arvosteltavaksi ja syyttämäksi liiallisesta voimankäytöstä tai jopa lapsen pahoinpitelystä. Ei kukaan halua joutua siihen vaaraan ja siksi lapset saavat tehdä mitä lystää.

Koko maailman pitäisi muuttua takaisin 70-luvulle, jota juuri ne liberaalit kutsuvat ”pimeäksi keskiajaksi” koska he juuri muuttivat maamme säkkipimeään nykyaikaan, jossa vanhemmat tappaa lapsiaan ja lapset tappavat vanhempiaan ja toisiaan. Laittomuus on saanut vallan ja rakkaus on kadonnut, siitä on tullut pornoa ja seksiä, eikä kukaan enää tunne mitä aito Rakkaus on. Koko sanakin on kärsinyt täyden inflaation, eikä kukaan enää tiedä mitä se tarkoittaa. Niinpä kaikki kääntävät katseensa muualle, välittämättä kenestäkään, ettei itse joudu vastuuseen.

Elämme niin arvomaailmaltaan sairaalloisia aikoja, että en tiedä mitä enää sanoisi, koska pahuus on se joka nyt vie kaikkialla oikeutta.

Minun on pakko pyytää rukouksin, että Jumala, anna sen miekan iskeytyä tämän maan ylle ja tuo sille epätoivo jotta tämä kansa kääntyisi puoleesi, kuten se teki Joulukuussa 1939 ja tekisi parannuksen, heittäisivät nuo jumalattomat liberaalit ulos eduskunnasta ja laskeutuisivat polvilleen rukoilemaan heille armoa. Tätä pyydän ja rukoilen kansamme vuoksi.

 

Takaisin etusivulle

 
 
16.5.2020
 

Vitsauksista

Ilmestykirjan mukaa, sataa leiviskän kokoisia rakeita. Me olemme kuulleet Texasissa olleen golfpallon kokoisia. Mutta raamatulliset rakeet ovat siis leiviskän kokoisia, elikkä tuosta sellaisia keilapallon kokoisia. Elikkä puhutaan useamman kilon kokoisista jäälohkareista, joilla maailmaa murjotaan, jotta ihmiset kääntyisivät. Juttu ei siis ole näköjään pakottamisesta, vaan ihmisen nöyryyden hakemisesta.

Me emme nöyrry, ilman syytä. Me olemme ja elämme oman voinan tunnossa.

Vasta kun nöyrrymme Jumalan eteen, me voimme pelastua.

Me emme kykene pelastumaan, jos luulemme. Sydämemme tuottaa epäilyksen pelastumisestamme ja se kertoo vain totuuden.

Tunnetko sydämessäsi pelastusvarmuuden, vai epäiluksen? Tässä se menee koko raja.

Tästä syystä koko luterilainen kirkko on vastuussa koko kansan eksyttämisestä luulemaan jotain, jota se ei pysty takaamaan.

Kaikki kauheudet se on sallinut ja siunannut, välittämättä sana totuudesta.

 

Takaisin etusivulle

 
 
11.5.2020
 

Elämä rusinapullassa

Maailma ohjaa ihmisiä ja toiset saattavat olla hyvinkin kuuliaisia sille, vaikka kuinka hälytyskellot soivat päässä.

Kristillinenkin maailma seuraa tämän maailman yleiskuvaa ja sallii kuin kiero asianajaja, kaiken minkä tämä maailma tahtoo. Kirkkomme seuraa maailmaa ja sen menoa, välittämättä vanhoista raamatullisista opeistamme.

Ihmiset menevät edelleen naimisiin toistelle vanhoja rakkauslupauksiaan, piittaamatta sanojen tarkoituksesta.

Maailma kulkee siten, että jokainen elää itselleen, emmekä me ota huomioon, että me olemme symbioosissa kuin pulla, jota pitää syödä alusta loppuun, jättämättä siitä muruakaan.

Eräät ihmiset elävät poimien elämästä vain parhaat puolet ja hylkäävät ja lakaisevat maton alle kaiken sen, mikä ei maistu. He eivät ymmärrä, ettei elämää voi elää sillä tavalla että vien hautaan saakka vain rusinat, mantelit ja sokerin pullan pinnasta ja jätän kaiken muun syömättä. Ei kukaan voi viedä tällä tavalla elämäänsä Jumalan eteen, luullen sen olevan ihan ok. ja että jätän kaiken Jumalan hoidettavaksi. Siinä käy itselle kaltoin ja joutuu Jumalan tuomion alle.

On paljon uskovia, jotka olettavat että kyllä se Jumala hoitaa minun asiani ja eikös se mennyt niin, että Jeesus oli minulle asianajaja, joten en minä mitään tarvitse. Voin elää kuten haluan ja kaikki hoituu.

Tällä samalla valheella on valtion kirkko seurakuntaansa pettänyt ja jättänyt kertomatta parannuksenteosta ja katumuksesta. Otatte vaan sen minkä tykkäätte hyväksi ja loput voitte hylätä. Avioerot ovat yksi tällainen seikka ja vastuun kanto ihmissuhteista. Hylätään vanhukset ja eletään kuin heitä ei olisikaan, kunnes ne kuolevat yksinäisinä. Sitten vasta kuoltuaan heistä vanhemmista muodostuu kaikkein rakkaimmat ihmiset jne. joita sitten muistellaan. Ei silti muisteltu elossa ollessa.

Mennään uusiin- ja taas uusiin naimisiin, välittämättä mitään mistään. Ei moraalista, eikä elämän kristillisistä arvoista. Jos ei homma liitossa toimi, niin ei kun ero vireille ja uutta matoa koukkuun. Ei kanneta vastuuta siitä, että Jumala oli sinulle järjestänyt miehen ja tälle vaimon, eikä se ole ollut mikään sattuma. Ei Jumala ole ohjannut sinulle vääriä henkilöitä, eikä tehnyt sinusta vahingossa naista vaikka lihasi himoissasi olet kyllästynyt olemaan sitä ja siksi haluaisitkin nyt olla mies ja aiot korjata leikkauksella Jumalan tekemän virheen. Tällä tavalla ihmiset ajattelee. He eivät ota huomioon sitä, että Jumala on tehnyt sinulle sellaisen elämänpullan, joka on syötävä alusta loppuun rusinoineen ja muruineen, kaikkineen, eikä siitä jätetä muruakaan, eikä siitä nypitä vain parhaita paloja ja osia, jotka maistuvat. Loput pitää sitten piilottaa jotenkin, kun se ei maistu.

Todellinen Rakkaus löytyy siitä, että ottaa kaiken vastaan nurisematta ja antaa Jumalan toimia ympärillä meidän kaikkien hyväksi. Älkäämme menkö korjaamaan Jumalan suunnitelmaa omanlaiseksemme, koska Jumala on luojamme ja ainoa, joka todella tietää minkä meille tarkoitti hyväksi.

 

Takaisin etusivulle

 
 

Takaisin etusivulle

 
 
28.4.2020
 

Koiniks mitta ja denari

Tukholman profetiassa toistetaan useaan kertaan lause:

Koiniks mitta nisuja yhden denarin ja kolme koiniksia ohria yhden denarin. Mutta älä turmele öljyä äläkä viiniä.

Mitä tämä lause oikeen tarkoittaa?

Koiniks on mittayksikkö, joka tarkoittaa määrämittaa mitä tahansa, kuten yleensä elintarvikkeita, etenkin juuri näitä jauho- tai jyvämääriä. Mitalla koiniks siis, sillä tarkoitetaan määrää, joka riittää yhdeksi päiväannokseksi yhdelle ihmiselle sillä mitattua tavaraa. Kolme koiniksia tarkoittaa siis kolmea päiväannosta.

Sitten mennään katsomaan mitä nisu ja mitä ohra tarkoittaa. Nisu on se vilja, joka kootaan aittaan morsiamena ja ohra jätetään. Siksipä 3. Mooses 23:15-17 omerin laskennassa puhutaan kahdesta kakusta, jotka on happamena, elikkä synnissä leivottu 2:10 osasta lestyjä nisujauhoja, elikkä parasta osaa siitä.

Nisu on siis verrattavissa morsiameen ja ohra häävieraisiin.

Mitä sitten tarkoittaa denari? Se löytyy myös Jeesuksen vertauksessa juurikin päivän työn palkkana, ikuinen elämä. Elikkä tässä kohtaa juuri yhden päivän työstä saatu ikuisen elämän palkka. Ei ole kahta denaaria, eikä puolta toista denaaria, eikä ole vajaata denaaria. On vain yksi ainoa palkkayksikkö, jolla Jumala ihmiselle voi antaa ja se on tasan yksi denari. Ikuinen elämä!

Nyt päästään asiaan, elikkä nisu ansaitsee yhden päivän palkan denaarin. Mutta ohran pitää olla kolme päivää töissä. Kyse on työstä saatua palkkaa.

Tämä voisi tarkoittaa niin, että häävieraat joutuvat olemaan kolme vuotta maan päällä ennen ylösottoaan.

Mutta älä turmele öljyä, äläkä viiniä! Noh, tässä tarkoitetaan henkeä. meidän henkeämme ja Pyhää Henkeä.

Joka tapauksessa näin minä tämän haluaisin ymmärtää.

 

Takaisin etusivulle

 
 
24.4.2020
 

Profetia äkillisestä ja odottamattomasta tapahtumasta – morsiamen ylösotto

Tässä näyssä ja sanomassa on täydellinen harmonia, tasapaino ja rauha, jollaista kuulee harvoin. Tässä näyssä nimenomaan tapahtuu ensin morsiamen ylösotto ja sitten alkaa massiivinen herätys ja uudet tuulet puhaltamaan. Tässäkään ei kuitenkaan sanota, että se päättyy toiseen ylösottoon mutta itse tulkitsen morsiamen ylösoton ilmestyskirjan viidennen sinetin kohdalle, josta alkaa kuudes ja seitsemät kahdessa osassa ja kuudennen sinetin jälkeen taivaassa tapahtuva näky kertoo näin:

Älkää vahingoittako maata älkääkä merta, älkää myös puita, ennen kuin me olemme painaneet sinetin Jumalamme palvelijain otsaan”.

Ja tämän jälkeen tapahtuu kummia, nimittäin toinen ylösotto. En ole itsekään enää varma, meneekö siihen kuukausia vai vuosia, koska mitään laskennallista kiintopistettä ei oikeastaan ole. Aikoinaan oletin, että Israelin rauha olisi tasan puolivälissä sen rikkominen ja sillä olisi jokin laskennallinen kiintopiste mutta enää en osaa sanoa tästä varmaa.

Ilm. 7:13-14 Ja yksi vanhimmista puhui minulle ja sanoi: ”Keitä ovat nämä pitkiin valkeihin vaatteisiin puetut, ja mistä he ovat tulleet?” Ja minä sanoin hänelle: ”Herrani, sinä tiedät sen”. Ja hän sanoi minulle: ”Nämä ovat ne, jotka siitä suuresta ahdistuksesta tulevat, ja he ovat pesseet vaatteensa ja valkaisseet ne Karitsan veressä.

 

Takaisin etusivulle

 
 
22.4.2020
 

Jumala näytti suomalaisten ahneuden

Lehti: Business Finlandin koronatuki paljasti suomalaisten bisnespomojen häikäilemättömän ahneuden – ”Hei, nyt me saadaan ihmisten hädällä ilmaista rahaa!”

 

Takaisin etusivulle

 
 
20.4.2020
 

Suomen Turku liittyy lopunaikoihin keskeisellä tavalla

Kaikki yleensä tuntevat tämän tositarinan Israelissa 1967 tapahtuneesta asiasta, jossa kuudenpäivän koko sodan ajan, Suomen ja Israelin liput liehuivat rinta-rinnan kaikkialla Israelissa. Tämä kummallinen asia tapahtui vain siksi, koska sen aikainen pääministerimme Rafael Paasio oli virallisella valtiovierailulla Israelissa, kun sota syttyi.

Valtiovierailu jouduttiin keskeyttämään mutta kukaan ei ehtinyt laskea lippuja noiden kuuden päivän aikana alas ja niin ne liehuivat siellä koko sen sodan alusta loppuun.

Tämä ei tietenkään yksin ole mitenkään merkittävää mutta kun tähän liitetään Suomen ja Israelin lippujen yhteneväisyys, niin asia menee todella hurjaksi.

Kun Israelin ja Suomen liput pannaan päällekäin, niin lopputulos on vähintään shokeeraava, sillä niihin muodostuu Golgatan risti ja keskimmäisen ristin rinnan kohdalla Juudan tähti. Kyseessä on siis suurenmoinen symboli kokonaisuus, jossa ei ole vahinkoa sekään, että molemmat liput ovan taivaan siniset.

Tähän saakka tämä on monille hyvin tuttu tarina ja paljon levinnyt.

Mutta miksi sitten Turku?

Vuoden 1967 tuolloinen pääministerimme Rafael Paasio oli turkulainen poliitikko SDP:n riveistä.

Jesrusalem ja Turku ovat molemmat maan alkuperäisiä pääkaupunkeja.

Jerusalem ja Turku paloivat kahdesti maan tasalle.

Palojen jälkeen Jerusalem ja Turku menettivät hallintopääkaupunkiaseman.

Jerusalem ja Turku ovat molemmat maansa valtauskonnon pääkaupukeja.

Jerusalemissa ja Turussa sijaitsee maan vanhin kirkko/temppeli.

Jerusalemilla ja Turulla on kummallakin 7 kukkulaa ympärillään.

Suomen profeetta ja Turku

Olen vuosia profetoinut tulevasta Inarin profeetasta, joka aikanaan tulee johtamaan maamme herätystä aivan uudella tavalla. Ei enää suuria massatapahtumia, vaan tämä profeetta saa aikaan jatkumon, joka herättää uusia ja uusia, minne ikinä menee ja uudet synnyttävät sitten taas uusia jne. jolloin usko ja evankeliumi lähtee etenemään alkuperäisellä tavalla suusta toiselta toiselle.

Inarin profeetta kulkee maan halki, ylhäältä pohjoisesta aina Turkuun, jonne se hetkeksi jää. En tiedä kauaksiko aikaa mutta siellä Turussa tapahtuu jotain poikkeuksellista, koska sen jälkeen sieltä lähtee joka suuntaan valtaisa herätys, kuin tähden muotoinen räjähdysmäinen herätys. Itse olen kutsunut sitä Pohjolan Valona, Pohjantähtenä pimeydessä.

Tämän jälkeen itse profeetta kuitenkin jatkaa matkaansa etelään, aina Jerusalemiin saakka, jossa hän kohtaa toisen kaltaisensa, joka on saanut Israelissa samanlaisen herätyksen aikaan.

Heidät kuitenkin tapetaan Jerusalemin kaduille ja he kolmantena päivänä nousevat Taivaaseen.

Jälleen Turussa tapahtuu

Tänä Pääsiäisenä Turussa tapahtui jotain merkillistä edelliseen liittyen, nimittäin eräs museopuutarhuri matkasi syksyllä 2017 Israelista Suomeen laukussaan puupala. Heti Suomeen päästyään hän otti yhteyttä Turun kasvitieteellisen puutarhaan. Ajatuksena oli saada tuo Getsemanen puutarhan oliivipuusta karsittu pala kasvamaan Turussa.

Tänä pääsiäisenä se tapahtui.

Puutarhuri kasteli ja kostutti puupalaa ja juuret tulivat noin puolessa vuodessa.

Sekin on myös lopunajan merkki kuivettuneesta oliivipuusta, joka virkosi.

Getsemanen puutarhan oliivipuunoksat eivät ole tavanomaista turistitavaraa. Voisiko tämän vanhempaa ja ihmeellisempää saada käsiinsä

Getsemanen puutarhan oliivipuut kantavat harteillaan satojen vuosien aikaista historiaa. Juurakko voi olla jopa Mooseksen ajalta, eli 1500 eaa.–1200 eaa. Keisari Tituksen aikana, eli 79-81 jKr. puutarha vedettiin matalaksi, mutta puut on istutettu Mooseksen aikaan.

 

Takaisin etusivulle

 
 
12.4.2020
 

Tästä hetkestä alkaa omerin laskenta

Tänään on 12.4. ja kello on juuri 18.00 ja eilen oli pääsiäissapatti, tänään sen jälkeinen päivä, kuten 3. Mooses 23. luvussa neuvotaan tätä laskentaa alettavaksi laskea. Tänään siis 1. päivä ja laskenta päättyy viidenteenkymmenenteen 31.5. klo 18 jälkeen.

 

Takaisin etusivulle

 
 

Takaisin etusivulle

 
 
 
 
 

Arkisto

 
| 2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 |