Pelastussanoma

 

 
 
 

Tukholman profetia vuodelta 1984

PROFETIA SUOMEN KANSALLE

Tämä profetia on tullut sen saajalle näyn muodossa Tukholmassa 28.05.1984. Hän on puhunut alunperin kasetille tämän näyn, joka koskee Suomen tulevaisuutta:

Näin venäläisen sotilaan, joka oli aseistettu, niinkuin kuuluu olla. Päässä sillä ei ollut kypärää, vaan sillä oli kenttälakki. Sillä oli Venäjän armeijan tunnukset ja rinnassa sillä oli Venäjän armeijan myöntämiä kunniamerkkejä. Miehellä oli aseena pikakivääri. Hän seisoi rajapyykkien välissä, toinen rajapyykki oli Venäjän puolella ja toinen sinivalkoinen Suomen puolella. Rajapuomi oli nostettu ylös, raja oli siis auki.

Tämä sotilas oli hämmästyttävän suuri. Kun Minä sitä näyssä katselin olin seisovinani 25-30 metrin päässä kasvot sitä sotilasta kohden, niin minusta katsoen sen sotilaan koko oli pitkästi yli 10 metriä. Sillä koolla haluttiin näyttää sitä Venäjän armeijan voimaa, mikä sillä on. Minä ihmettelin suuresti sen toisen kainalon alle tungettua kangaspakkaa. Se oli olevinaan valkoista kangasta, niinkuin iso purje, joka oli mytytty rullallle. Ei käännetty vaan mytytty ja se oli kasassa. Kun katsoin tarkemmin, niin siinä olivat siniset ja valkoiset värit, joten sen täytyi olla Suomen lippu.

Näkyä katsellessani kuulin seuraavat sanat, koiniks mitta nisuja denarin ja kolme koiniksia ohria denarin. Älä turmele öljyä äläkä viiniä. Tämä sanottiin Venäjän sotilaalle. Venäjän sotilas kuuntelee tämän Sanan ja nyökkää, että on ymmärtänyt.

Sen jälkeen Venäjän sotilaalle annetaan ikäänkuin mittanuora. Se annetaan sen vasempaan käteen, sillä oikeassa on Suomen lippu ja Venäjän sotilas saa käskyn kulkea määrätty matka ja merkitä mittanuoralla askelien pituudet. Joka kerta, kun se astuu askeleen, täytyy nämä askeleet kirjoittaa ylös päiväkirjaan. Kun se tulee siihen paikkaan, mihin se on määrätty ja mihin sen on lupa tulla, niin siihen pitää pysähtyä ja siihen pystyttää paalun merkiksi, että tähän asti on tultu. Se on Kymijoen rantaan, siitä Venäjän sotilaalle annetaan suora tie nousta pohjoiseen.

Venäjän sotilas kävelee reippaasti Kuopioon ja siitä Ouluun ja siitä Kemiin ja Tornioon jokivartta ylös. Edelleen sille sanotaan: tähän sinä rakennat leirin. Ja Venäjän sotilaalle annetaan paljon piikkilankaa ja rakennustarvikkeita, jotta se rakentaa siihen leirin. Jos kartalta katsotaan, niin se on noin 30-50 kilometriä Pellon pohjoispuolella. Ruotsin puolella vastassa Karunki, sitten Vittangi ja Vittangista suora tie Norjaan, Narvikiin.

Venäjän miehelle sanotaan seuraavat sanat: sinä saa olla tässä siihen asti, kun sinun veljesi lähtevät Israelin maalle. Ja Venäjän sotilaalle sanotaan myös seuraavat sanat. Sinun täytyy itkeä paljon kaatuneita veljiäsi, jotka tulevat kaatumaan siinä suuressa sodassa, joka alkaa Persiassa, kun sinä ja sinun veljesi menette Persiaan. Sinulle annetaan lupa mennä Persiaan ja avata tie Eufrat-virtaa myöten idästä nousevalle suurelle kuninkaalle.

Minä puhun sinulle sanoo Jehowa-iiret. tämä Jumalan nimi tarkoittaa = Herra on edeskatsova, että sinä saat oikeuden astua Pyhälle maalle, mutta sinä et tule tuhoamaan Pyhää Kaupunkia etkä tule häpäisemään sen kansaa, vaan sinun veljiesi luut tulevat valkenemaan Harmagedonin kentällä. Sinä Roosin poika, sinä juhlit voittoasi vähän aikaa, sillä sinä ja ninun veljesi kaatuvat miekkaan Harmagedonin kedolla.

Suomessa sinulla on oleva leiri Norjaa ja sieltä lännestä nousevia kuninkaita vastaan, mutta sinä et saa vahingoittaa Suomen kansaa, etkä häpäistä sen pyhiä arvoja. Sinä saat pitää leiriä tässä maassa, mutta sinä et saa turmella öljyä etkä viiniä. Suomen kansalle nousee profeetta, joka seisoo sinua vastaan ja profetoi määrätyt hetket. Profetoimisensa lopussa hän tekee Suomen kansassa profeetan merkit ja poistuu minun tyköni. Hänet kutsutaan kotiin. Tämä profeetta julistaa Suomessa väkevän pelastussanoman, jonka sinä myös kuulet, sinä mahtava Roosin poika. Tämä profetia ja profeetta, jonka Minä kutsun Suomen maasta, tulee olemaan väkevän pelastussanoman julistaja ja tuo monta Minun tyköni, sanoo Herra. Jumalan Sana tulee olemaan voimakas ja vahva Suomessa ja kutsuu paljon ihmisiä pelastukseen ja tuo esille paljon suuria asioita: sinä Roosin poika, sinä näet sen ja sinä hämmästyt.

Sinun halusi on karata Suomen kimppuun, mutta Minä olen paneva esteen sinun eteesi. Vaikka monet jumalattomat Suomen maassa lankeavat sinun miekkaasi, sinä et turmele öljyä etkä viiniä, sanoo Jumala. Minä olen nostanut sinut, sinä mahtava Roosin poika, sinä saat kävellä Suomen halki, mutta sinä et saa turmella öljyä etkä viiniä, sanoo Herra Herra.

Minun Poikani, Jeshuan Messiaan morsian, tekee morsiamen merkin Suomessa, sinä näet sen, sinä Roosin poika ja Sinä hämmästyt. Ja kun tämän profeetan päivät ovat päättyneet, sinä palaat takaisin Venäjän maalle ja kerrot siellä niistä suurista asioista, joita olet Suomessa nähnyt. Sinä Venäjän sotilas, Minä olen nostanut sinut ruoskaksi juopuneelle ihmiskunnalle. Minun Sanallani sinut nostettiin voimaan, valtaan ja taistelemaan, mutta Minun Sanallani sinut myös kaadetaan, sanoo Herra.

Sanoma Suomen kansalle on tämä, sanoo Jumala, kun ahdistuksen päivät tulevat ja portti avataan idästä nousevalle kuninkaalle ja sen sotilaille, teillä ei ole yhtään ystävää Euroopassa. Teillä ei ole yhtään kansaa, joka nostaisi asetta teidän puolestanne Venäjää vastaan. Sinä Suomen kansa tulet olemaan yksin, yksinäisempi kuin talvisodan päivinä, mutta sama enkeli, joka taisteli teidän rinnallanne talvisodan päivinä, tulee taistelemaan teidän rinnallanne ja Minä tulen huolehtimaan siitä, että se Venäjän sotilas, joka nousee teidän maahanne, ei häpäise teitä eikä ota eikä turmele öljyä eikä viiniä. Ruokatavarat tulevat nousemaan arvaamattomiin hintoihin teidän maassanne. Koiniks-mitta nisuja tulee maksamaan denarin ja kolme koiniksia ohria denarin, mutta öljyä ja viiniä ei turmella. Öljy on Jumalan Pyhä Sana ja viini on Jumalan Sana. Teille jää vain yksi paikka, mihin te voitte paeta, kun ahdistuksen päivät tulevat, sanoo Jumala ja se paikka on Jumalan Sana.

Ei yksikään valtio ota vastaan teidän pakolaisianne. Te yritätte paeta Amerikkaan, te yritätte paeta Kanadaan, mutta teitä ei oteta vastaan, niinkuin ei otettu vastaan Israelin lapsiakaan Saksan ahdistuksen päivinä, vaan heidät palautettiin Saksaan. Niin tulevat länsimaat palauttamaan teidätkin takaisin kotimaahan, sillä Minä Herra haluan sen sillä tavalla. Minun tieni, eivät ole teidän teitänne, mutta joka turvaa Minuun ja pysyy Minun Sanassani, hänellä on leipää ahdistuksen keskellä ja hänellä on lepo minun Sanassani, sanoo Jumala, sillä eikö teidän päivänne ole minun kädessäni sanoo Herra. Enkö Minä ole Jumala ahdistuksen päivinäkin?

Tämä on sanoma Suomen kansalle, sanoo Herra Herra. Sinun on tehtävä parannus murhistasi, velhouksistasi, salavuoteistasi, varkauksistasi, aborteistasi ja hillittömästä haureudestasi. En Minä kysy, haluatteko tehdä parannuksen, vaan Minä sanon: sinun on tehtävä parannus. Mutta te ette tee sitä. Enkö Minä Herra paaduttanut faaraon sydämen näyttääkseni voimani Mooseksen kautta, Minä Sama Jumala. Ei yksikään teistä, jotka olette Minun omani, sanoo Jumala, joudu hukkaan, sillä Minä Herra olen sen niin päättänyt.

Suomen kansa, Minä olen kutsunut sinua niin monta kymmentä vuotta, talvisodan raskaina päivinä te rukoilitte Minun edessäni. Jokaisesta kirkosta nousi rukous Minun kasvojeni eteen. Ne rukoukset ovat muistossa rukousten maljassa tänäkin päivänä. Ja jatkosodan raskaina päivinä, kun veristä uhria kannettiin Suomessa, te rukoilitte Minun edessäni. Te kannoitte kärsivän kansanne kohtalon Minun eteeni. Minä muistin teitä ja Minä siirsin teidän kohtalonne hetken.

Mutta nyt hyvinvoinnin ja rikkauden ja yltäkylläisyyden päivinä, te kirkkojen etunmaisina olevat, teidän tehtävänne tuntuu olevan häpäistä Minun Sanaani. Te riitelette perinnäissäännöistä ja opista ja te vainoatte niitä, jotka ovat yksinkertaisia, totisia rukoilijoita.

Te olette purkaneet jokaisen käskyn, jonka Minä olen antanut. Kun Minä sanon, älä tee huorin, te teette huorin kaikilla alueilla. Kun Minä sanon, älä tapa, te tapatte viattomia syntymättömiä lapsia kaksikymmentäviisituhatta vuodessa. Kun Minä sanon, älä varasta, te varastatte toisiltanne, te varastatte yhteiskunnalta ja valtiolta ja valtio varastaa teiltä. Kaikki te varastatte toisiltanne, toinen toiseltanne. Älä sano väärää todistusta lähimmäisestäsi, te todistatte systemaattisesti, joka päivä väärin teidän lähimmäisistänne. Kun Minä sanon, älä himoitse lähimmäisesi huonetta, te himoitsette lähimmäisenne huonetta. Kun Minä sanon, muista pyhittää lepopäivä, te ette pyhitä lepopäivää. Vaikka teillä on aika levätä, te käytätte pyhäpäiväni ja sapattini riettauden ja haureuden harjoittamiseen. Se on noussut Minun eteeni kuin löyhkä.

Tänä päivänä te häpäisette sitä Jumalan viljaa, joka kasvaa teidän pelloillanne, mutta huomenna te maksatte koiniks-mitasta nisuja denarin ja kolmesta koiniksesta ohria denarin. Denari on noin sata markkaa. Köyhillä ei tule teidän keskuudessanne olemaan leipää, sillä rikkaat piilottavat sen. Mutta ne, jotka ovat Messiaassa Jeshuassa, heille katetaan pöytä ahdingon keskellä, sanoo Herra Herra.

Suomen kansasta nousee Minulle profeetta, sanoo Jumala. Hän profetoi lyhyen hetken, mutta hänen profeetan merkkinsä on niin suuri, että se sokaisee jokaisen vastaanväittäjän. Minä olen Jumala ja Minä olen tämän asian puhunut. Sinä minun palvelijani siellä Tukholman kaupungissa, jolle Minä olen antanut tämän profetian, älä pelkää julkaista tätä profetiaa. Laske tämä kasettina ulos niille ihmisille, ei sinun tarvitse lähettää sitä koko maahan, vaan muutamille ystävillesi, jotta he kuuntelisivat ja kertoisivat siitä muille eteenpäin.

Sinä Jumalan valittu kansa, Minä sanon sinulle, sinä Jumalan valittu, joka asut Suomen maassa ja olet Minun Poikani Jeshuan Messiaan morsian, sinä et tule kokemaan ahdistuksen hetkiä niin raskaana kuin ne kokevat, jotka eivät ole Minun Poikaani tunnustaneet. Minä suojelen sinua, morsian ja Minä varjelen sinua, morsian. Ja sinä tulet loistamaan kansasi keskellä niinkuin lamppu loistaa pimeässä paikassa. Ja sinulle annetaan lohdutukseksi tämä merkki: koiniks-mitta nisuja denarin ja kolme koiniksia ohria denarin, mutta sinulta ei turmella öljyä eikä viiniä. Jatkakaa haureuttanne te, jotka haluatte sitä jatkaa, sillä näin sanotaan Pyhässä Kirjassa: pyhät pyhittyvät, mutta saastaiset saastuvat.

Suomen kansa, älä luota lännestä tulevaan apuun, sillä ei sitä tule. Ruotsi ei lähetä joukkoja sinua puolustamaan, Amerikka ei tule sinun avuksesi, Länsi-Saksan armeijat ovat lyödyt ja hajallaan.. Minä näin Länsi-Saksan sotilaiden itkevän maassa polvillaan.Teillä ei ole yhtään ystävää. Ainoa, joka teitä voi suojella ja varjella, on Minun Poikani Jeshuan Messiaan Sovintoveri. Sen te olette ylenkatsoneet ja jalkoihinne polkeneet. Vain morsian, Minun Poikani morsian, sinä olet uloskutsuttu ja sinä tulet seisomaan, kun muut ympärilläsi kaatuvat.

Tämä profetia ei ole tarkka, sillä siihen tulee vielä jatko, laajempi ja selvempi profetia tulevaisuudessa, mutta se lasketaan sille miehelle, jonka Minä olen valinnut seisomaan profetian kanssa Suomessa ahdistuksen aikana. Tämä profetia tulee kertomaan Suomen kansalle ne ahdistuksen ajat, jotka ovat tulossa. Nämä alkavat kesällä, sillä sinulle palvelijani Tukholmassa näytetään vihreitä puita. Sinä kerrot sen sanan, että Suomessa nousee profeetta, joka julistaa Minun Sanaani ja morsian ottaa vastaan Sanan kuuleviin korviinsa.

Iloitse Minun Sanastani ja seiso sen kanssa. Minä Herra tiedän teidän kärsimyksenne ja ahdistuksenne määrän, mutta yhtään ylimääräistä kyyneltä ei morsiamen tarvitse itkeä.Suomen kansan rukoukset, niiden vanhurskaiden rukoukset, jotka Suomen maassa asuvat, ovat muistossa Minun edessäni ja yksikin Jeshuan oma ei joudu tappioon. Yksikään, joka Jeshuassa Messiaassa on, ei joudu häpeään, vaan hän tulee seisomaan. Ja kun Minä näen hänelle hyväksi, hän saa irroittaa aurasta kätensä, ei niinkuin vihollisen voimat vaativat, vaan niinkuin Minä olen sallinut.

Taistelujen päivät ovat tulossa. Te Israelin veljet, teidänkin aikanne on tulossa. Kaikki te, jotka luotatte ihmisen apuun, te tulette näkemään sen turhaksi, mutta Israelissa nousee profeetta, joka julistaa minun sanaani. Suomessa nousee profeetta, joka julistaa Minun Sanaani. Ja myös sinä pieni palvelijani Tukholmassa, joka et ole ollut Minun tahtoni esteenä, myös sinä saat tehdä sen osan, mikä sinulle valitaan. Sinun aikasi ei ole vielä tullut. Sinä et tule tekemään suurta työtä, sinä tulet olemaan sellainen, miksi Minä olen sinut määrännyt. Älä kysele palvelustehtävääsi, ei se ole sinulta, vaan se on Minulta. Sana lähti liikkeelle tänä iltana Suomen kansalle. Äänitä tämä kasetti ja kirjoita ylös tämä profetia. Postita se niille ystäville, joita sinulla on Suomessa. Nämä ystävät saavat sitten jakaa sitä edelleen. Soita tätä myös itse nauhalta, jotka haluavat sitä kuulla. Kun Minä lähetin profeettani Jesajan, Minä sanoin: Kuulkoot tai olkoot kuulematta. Puhu sinä nämä sanat, mutta niin on käyvä myös tämän profetian: he kuulevat, mutta ovat kuulematta.

Suomen johtavat henkilöt, älkää kuvitelko,että te olette omalla taidollanne nousseet siihen asemaan, mikä teillä on. Ei kukaan voi mitään tehdä ilman minun tahtoani ja sallimustani. Minä sanon teille, älkää luottako niihin sopimuksiin ja asiakirjoihin, joita teillä on Neuvostoliiton kanssa. Luottakaa Minun Sanaani, se on Minun Sanani, joka pitää pois tuon mahtavan Venäjän karhun teidän maastanne. Kun te teette minun tahtoni, niin Minä sallin teille siunauksen päivät, mutta kun te käännätte Minulle selkänne, te saatte niittää kirousta. Sillä Minun Henkeni ei salli, että Minun Nimeäni jatkuvasti pilkataan, sanoo Herra Herra. Kun tämä profetia menee Suomeen, niin sitä ei uskota, mutta Minä sanon sinulle palvelijani: puhu se, kuulevat tai olkoot kuulematta.

Tee sinäkin palvelijani siellä Tukholmassa parannus. Kulje suoraan. Minä olen sinut kutsunut. Minä olen ollut sinun kanssasi tähän päivään asti. Enkä Minä sinua vastedeskään hylkää, mutta kuinka mielelläni Minä haluaisin, että sinä tekisit Minun tahtoni. Minä autan sinua ja kun tulee se päivä, että sinä palajat, niin sinä vahvistat Minun veljiäni. Suomen kansat asiat ovat huonommin, kuin teistä yksikään arvaa, mutta morsiamen asiat ovat paremmin kuin yksikään teistä osaisi edes uneksia. Minun Poikani on valmistanut teille hääaterian. He tulevat iloitsemaan pitkien pöytien ääressä. Kun maanpäällä on ahdistus ja vaino vahvimmillaan, kulkee Ylkä kansansa suojana. Minä rakastan sinua Suomen kansa. Minä olen kutsunut teitä niin montakymmentä vuotta. Minä autoin teitä talvisodassa ja Minä autoin teitä jatkosodassa. Ja kuinka mielelläni Minä auttaisin teitä tässä kolmannessakin maailmansodassa, joka pian tulee, mutta te ette ole tahtoneet kuulla Minua. Sillä morsian kuuntelee Yljän ääntä. Kuuntele sen profeetan ääntä, jonka Minä nostan. Mutta kuuntele myös Minun Sanaani, joka on kirjoitettu Raamattuun. Ruoki itseäsi Sanalla ja kulje suoraan kapeaa tietä. Sinä saat kulkea tahdissa ja tulla kotiin.

Minä Herra Herra olen tämän profetian puhunut ja minun yksinkertainen pieni palvelijani Tukholmassa on tämän profetian nauhoittanut. Suomen kansa tee parannus kaikista niistä synneistä, joita olet tähän päivään asti tehnyt, niin Minä armahdan sinua. Minä en voi enää siirtää teidän kohtaloanne, sillä se ahdistus on tuleva yli koko maanpiirin, mutta Minä otan teistä paljon, paljon. Minä halajan paljon enemmän morsiameen, kuin mitä siellä nyt on. Sillä ei ole Minulle mieleen jumalattoman kuolema, sanoo Herra Herra. Profetia päättyy tähän. Ja Minä annan jatkon profetiaan sille palvelijalle, jonka Minä olen tähän tehtävään valinnut.

 

Takaisin etusivulle