Pelastussanoma

 

 
 
 

Esirukouspyynnöt

Tervehdys Herrassa!

Tämän sivun kommenttilomakkeella voit jättää esirukouspyyntöjä itsesi, jonkun toisen ihmisen tai asian puolesta sekä vastata jo jätettyihin pyyntöihin.

Kirjoittaa voi täysin anonyymisti ja rekisteröitymättä, jätä tällöin yhteystietosi antamatta. Annetuista tiedoista julkaistaan (koko) nimi ja kotisivu, sähköpostiosoitetta ei julkaista.

Pyynnöt tulevat näkyviin tarkistuksen jälkeen ja pidätämme oikeuden muokata niiden sisältöä esimerkiksi tietosuojan varmistaseksi. Rukouspyyntöjä luetaan mahdollisuuksien mukaan sunnuntaisin Klausin ja Jarmon Raamattutunnilla Youtubessa.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit

Klaus sanoo:

Minulla on ihmeen sitkeänä nyt korkeaa verenpainetta vaikka lääkityskin on siihen.
Kaikkea tyhmää on tullut elämässä tehtyä, mutta olen niitä katunut ja uskallan Jumalaa lähestyä suurella kunnioituksella.

Pyydän esirukouksia että Jumala armossaan parantaisi minut ja saisin elää täällä Hänen auringon alla terveenä ja nauttien Hänen hyvyydestään.

Pelastussanoma sanoo:

Rukoillaan yhdessä Klasun terveyden puolesta, jotta hänen on parempi olla ja saa palvella edelleen Jumalaa kuten tähänkin saakka.

Nimetön sanoo:

RAAMATTUTUNTI
Nauhoitettu 23.9. klo 11

Nimetön sanoo:

Pyydän esirukousta miehelleni, jota on jo pitkään vaivannut unettomuus ja yksittäinen terveysvaiva, johon ei ole löytynyt syytä. Esirukousta veljelleni, joka joutui luopumaan yksityisyrityksestään ja on kovasti ahdistunut asiasta. Itselleni toivoisin saavani esirukouksen omiin terveysvaivoihini. Kiitän Herraa ja toivon siunausta Klasulle ja Jarmolle, jotka ovat opettaneet minulle paljon raamatusta ja avanneet raamattutunneillaan minulle Jumalan sanaa.

jokunen sanoo:

Herra auta näissä kaikissa terveysasioissa; sinä olet meidän parantajamme. Jehovah Rapha.
Lohduta tätä yrittäjää ja auta näkemään, että tässä maailmassa meillä on ahdistus, mutta sinä olet voittanut maailman.

Nimetön sanoo:

Pyydän esirukousta, että Jeesus johdattaisi minut pitkän työttömyyden jälkeen Jumalan tahdon mukaiseen työpaikkaan.

jokunen sanoo:

Herra, tämä on varmasti Sinulle sovelias toive: onhan meille annettu työ tehtäväksi täällä maanpäällä, että se pitäisi meidät kiireisinä ja poissa pahasta. Auta että tämä Sinuun turvautuva henkilö saisi löytää hyvän työpaikan, jossa olisi hyvä olla ja jossa aukeaisi välillä myös tilaisuuksia hengellisen työn tekemiseen.

Nimetön sanoo:

Nyt vilustumisen takia flunssassa, ja perjantai-iltana minun tulisi olla rukouskokouksessa, joka kokoontuu harvakseltaan.

Pyydän Jumalan antamaa parantumista.

Aamen.Kiitos.

jokunen sanoo:

Pahoittelut että huomasin tämän vasta nyt. Toivottavasti Herra kuuli rukouksesi jo ennenkuin sitä edes kirjoitit. Ja jos vielä olet flunssassa, niin armahtakoon Herra sinua ja antakoon sinun tervehtyä pikimiten.

Nimetön sanoo:

Pyydän rukousapua. Rukoillaan että Jumala Jeesuksen nimessä auttaisi nyt mun poikaa kun hätä on suuri. Kiitos rukouksistanne ja siunausta elämäänne. Amen.

Sanna sanoo:

Kiitos Jeesus, että näet pojan ja hänen hätänsä. Kiitos Jeesus, että autat häntä hänen kaikissa asioissaan. Laske rakas Jeesus myös rauhasi hänen ylleen hädänkin keskelle 🙏

Tuija sanoo:

”Jumala.
Pue meidät mutta riisu meistä kaikki turha, polvesta polveen. Siunaa omasi ja meidän perheet.
Kiitos.”
Amen.🙏

Rukoileva sisar sanoo:

PS 50:15 Ja avuksesi huuda minua hädän päivänä
Niin minä tahdon auttaa sinua. Ja sinun poikaasi. Jeesuksen nimessä pyydän apua.

Pelastussanoma sanoo:

RAAMATTUTUNTI
Nauhoitettu 17.9. klo 10.20

ms sanoo:

Rukouspyyntö esimieheni Marian puolesta, että hän tulisi pelastavaan uskoon ja uudestisyntyisi.Jumalan varjelusta ja apua, että hän ei sitten koskaan luopuisi pelastavasta uskosta.

Sanna sanoo:

Anna Jeesus Marialle usko, kutsu luoksesi ja johdata. Pidä lähellä ja anna syntyä uudeksi luomukseksi Sinun vahvojen käsivarsien suojassa 🙏

HansJRein sanoo:

Pyydän esirukousta vaimoni ja omien sairauksieni puolesta. Lääkärit epäsuorasti pakottaa ottamaan injektiot, jos Jeesus parantaisi, niin sekin asia hoituisi. Haluamme jatkaa palvelustehtäväämme.

Sanna sanoo:

Kiitos Jeesus, että saamme tuoda tämän pariskunnan eteesi sinun hoitopöydälle. Anna terveys molemmille, ettei palvelustyö estyisi. Aamen 🙏

Eero sanoo:

Rukousta Marokon järistysuhreille ja heidän omaisilleen ja läheisilleen! Herra auta heitä!

t.Eero

Jokunen sanoo:

Auta Herra Marokon tilanteessa ja anna ihmisten kääntyä Sinun puoleesi avun saamiseksi. Pidä pimeyden voimat kurissa, etteivät pääsisi mellastamaan kaaoksen turvin. Auta pelastajia löytämään ihmiset ja varjele etenkin lapsia.

Eero sanoo:

Sekä myös Libyan myrskyjen uhrien puolesta! Herra varjele heitäkin.

t.Eero

Pelastussanoma sanoo:

RAAMATTUTUNTI
Nauhoitettu 9.9.2023 klo 15

Jokunen sanoo:

Pyytäisin rukousta tiellä voimakkaan päihtymystilansa vuoksi istuneen miehen puolesta. Hän vastasi yllätyksekseni myöntävästi, kun kysyin saanko lukea Psalmin. Ja halusi kuulla sen jälkeen vielä kaksi muutakin Psalmia, ennenkuin poliisi tuli ja haki.

Sanna sanoo:

Kiitos Jeesus, että maalliset esteet eivät ole työsi tiellä. Kiitos Jeesus, että voit tämän miehen kohtalon kääntää ja auttaa luoksesi. Anna usko ja katko alkoholin kahleet. Kiitos Jeesus, että tämä mies sai kuulla sanaa juuri oikealla hetkellä 🙏

Jukka 67 sanoo:

Olen 67 vuotias mies uskossa oleva mutta monien selästä johtuvien hermokipujen ystäväksi joutunut rukoilen paljon läheisten puolesta mutta entaida osata pyytää Herralta itselleni että hän koskisi minua niin että liikkuminen helpottuisi ole toki saanut myös sellaisia asioita joita Herralta en osannut odottaa pyydän rukoilkaa minulle terveyttä

Sanna sanoo:

Rakas Jeesus, kosketa Jukkaa parantavilla käsilläsi, uudista kävelykyky ja anna kivuttomat päivät. Kiitos Jeesus, että nimessäsi saamme pyytää ja julistaa terveyttä. Kiitos Jeesus, että Jukka on sinulle rakas palvelija ja korvasi halajaa kuulla hänen avunpyyntöjään. Aamen.

Timo sanoo:

Eräänä iltana vanhempieni mökillä saunoessani yhtäkkiä tuli mieleen, kuinka olen new age- aikoinani samoilla saunan lauteilla puhunut (tai yrittänyt puhua) henkimaailmalle. En ole tietoisesti tehnyt mitään valoja tai ”sopimuksia” henkimaailman kanssa, mutta ymmärtääkseni kuitenkin monissa uushenkisissä harjoitteissa annetaan lupa henkivalloille tulla omaan elämään. Olen myös kuullut että esimerkiksi joissain ”okkultistisissa piireissä” myös perheenjäseniä voivat joutua alttiiksi henkimaailman vaikutukselle.

Pyydän esirukoista sille, että pahan henkivallat poistuvat ja pysyvät poissa meidän kotoa, vanhempieni kotoa, mökiltä sekä kaikkialta minne niitä olen mahdollisesti kutsunut. Lisäksi että pahan henkivaltojen vaikutus lakkaa itseni lisäksi myös perheenjäsenteni ja lähimmäisteni elämässä, jos olen tällaista heille aiheuttanut.

En tiedä osasinko muotoilla asiaa järkevästi, mutta Jumala varmasti tietää mitä sydämessäni tarkoitan.

Eero sanoo:

Voit olla huolet Herrassa Jeesuksessa Kristuksessa, sillä kaikki me ollaan tehty etsikkoaikanamme asioita, jotka ilman Herraa johtaisivat epäonneen ja -toivoon sekä läheisillemme että itselkemme.

Ja kun päivä alkaa ja loppuu sen hetkisen syntiemme tunnustamiseen, mitä edelleenkin yhtälailla ja pahasti teemme, vaikka emme enää syntielämää viettäisikään, niin siihen väliin ei paholainen enää pääse. Ei ole erilaisia henkiä, ei harmaata aluetta, niin kuin spiritistiset opit väittävät, on vain Jumalan Henkiä ja niitä sen toisen. Siksi kun yksi henki on voitettu Herrassa, niin ne kaikki on voitetu.

Eli sinä ja perhekuntasi on pelastettu Kristuksessa. Kirjoitin tämän nyt vähän niin kuin kaikille, jotka näiden asioiden kanssa painivat.

t.Eero

Kari sanoo:

Pyydän esirukousta hyvän ystäväni Harrin puolesta. Hänellä todettiin haimasyöpä myöhäisessä vaiheeessa, joka on levinnyt muuallekin kehoon. Hoidot ovat käynnistyneet.

Kiitos etukäteen ja siunausta työhönne.

Kari

Eero sanoo:

Herra, varjele Harria sekä myös tätä viestin jättänyttä Karia kaikissa asioissa, Aanen.

t.Eero

Pelastussanoma sanoo:

RAAMATTUTUNTI
Nauhotettu 2.9.2023 klo 12

Takaisin etusivulle