Pelastussanoma

 

 
 
 

Esirukouspyynnöt

Tervehdys Herrassa!

Tämän sivun kommenttilomakkeella voit jättää esirukouspyyntöjä itsesi, jonkun toisen ihmisen tai asian puolesta sekä vastata jo jätettyihin pyyntöihin.

Kirjoittaa voi täysin anonyymisti ja rekisteröitymättä, jätä tällöin yhteystietosi antamatta. Annetuista tiedoista julkaistaan (koko) nimi ja kotisivu, sähköpostiosoitetta ei julkaista.

Pyynnöt tulevat näkyviin tarkistuksen jälkeen ja pidätämme oikeuden muokata niiden sisältöä esimerkiksi tietosuojan varmistaseksi. Rukouspyyntöjä luetaan mahdollisuuksien mukaan sunnuntaisin Klausin ja Jarmon Raamattutunnilla Youtubessa.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit

Seere sanoo:

Rukoilen että aviomieheni Joni vapautuisi kokonaan huumeista, alkoholista ja äkkipikaisuudesta ja että Jeesus kohtaisi hänet, pelstaisi ja uudistaisi pian.

Eero sanoo:

Rukoilen samoin, muista että päihteet ovat aina ”lääke” johonkin, eivät syy, eivätkä varsinkaan sinun syysi, mutta voit vastata niihin sillä rakkaudella, jonka Herra on meille suonut. Siunausta teidän perheellenne ja Herra vapauttakoon meidät kaikki niistä ikeistä, jotka meitä kahlitsevat. Aamen.

t.Eero

Eero sanoo:

Rukoilin vielä toistamiseen tämän asian puolesta ja pyysin, että Jeesus tulisi teidän keskuuteenne ja murtaisi kahleet. Anna Herra tämän tapahtua Sinun Hyvän Tahtosi mukaan. Aamen.

t.Eero

Timo sanoo:

Pyytäisin rukousta isäni puolesta, aihe on minulle erityisen tärkeä koska isä on elämäni tärkein ihminen. Meillä on hyvät välit mutta koskaan en ole osannut oikein hänelle puhua vaikeista asioista, myöskään uskon asioista ei olla keskusteltu. Hän on aina ollut hyväsydäminen ihminen ja hyvä isä, siksi harmittaa kovasti nähdä hänessä ikäänkuin katkeroitumisen merkkejä kun elämä ei ehkä ole mennyt kaikilla osa-alueilla niinkuin olisi toivonut. Tarvitaan koko perhe apua että saataisiin keskusteltua asioista mutta minulle tärkein kuitenkin on tämä isäni tilanne, asia nousee aika ajoin sydämelle.

Äitini on uskossa, ja perhetuttavissa on uskovia ihmisiä, mutta ei sellaisia jotka rohkeasti puhuu ja elää uskoaan todeksi. Ehkä isä tarvitsisi tämmöisen ihmisen elämäänsä ?
Minusta tuntuu että isä kuitenkin uskoo Jumalaan, toivoisin kovasti että isä saisi mieleensä rauhan, mitkä asiat sitten ikinä painaakaan, ja saisi vielä tämän maallisen elämän aikana ottaa Jumalan rakkauden ja pelastuksen vastaan 🙏🏻

Nimetön sanoo:

Rukoilin isäsi puolesta.

Eero sanoo:

Monille vanhemman sukupolven edustajille usko on henkilökohtainen asia, he ovat oppineet siihen ja pappi on pelottava ihninen, joka siunaa hääparit ja saattelee hautaan. Sen muurin murtaminen voi olla vaikeaa, mutta anna isällesi jokin vinkki että tästäkin voisi keskustella, niin tes vaikka Herra avaa oven ohi ihmisten.

Siunausta koko perhekunnallesi!

t.Eero

Sanna sanoo:

Rukoillaan isäsi puolesta. Ehkä sinä voisit olla itse se perinteiden rikkoja ja aloittaa puhumisen? Voit ennalta rukoilla Herralta pehmeää ilmapiiriä ja vastaanottavuutta isäsi puolelta.

Uskonasioista puhumisenkin voit aloittaa kepeästi sillä, että kertoo omia kokemuksia siitä, miten Jeesus on auttanut, että vastapuoli ei koe olevansa ajettu nurkkaan.

En tiedä vanhempiesi ikää, mutta itsellä on sen verta vanhat vanhemmat, että heillä puhumiseen vaikuttaa ylisukupolviset traumat ja sen aikainen sodan jälkeinen kulttuuri, jossa vaikeista asioista ei puhuttu ja lasten tunteita ei kuunneltu. Kaikki piti padota sisälleen, joten sellaiset ihmiset ei varmastikkaan automaattisesti osaa ottaa asioita puheeksi, joten voi helpottaa jos joku turvallinen ihminen avaan pelin.

Jeesus kyllä ohjaa oikeat sanat oikeaan aikaan. Joskus vanhempammekin saattaa kaivata lapsilta sitä hyväksymisen tunnetta mikä aikanaan on omilta vanhemmilta jäänyt saamatta.

Meilläpäin on sellaisia ”kolhiintuneitten” miesten saunailtoja kirkon rakennuksessa, missä miehet saa vapaasti kokoontua saunomaan ja lopussa on hartaus. Ehkä isällesi voisi joku tämän tyylinenkin sopia, missä on matalampi kynnys astua sisään.

Herra kuitenkin tietää teidän perheenne tilanteen parhaiten, joten rukoillaan Hänen viisauttaan näihin asioihin 🙏

uskova setä sanoo:

Veljenpoikani Juhon jatko-opintopaikan saamisen puolesta, pääsykokeet menivät hyvin, mutta voi olla, että paikansaaminen on yhdestä pisteestä kiinni.

Jos ei ole Jumalan suunnitelman vastaista niin pyydän Jumalalta Juholle 1-2 pistettä lisää, Jeesuksen nimessä. Aamen.

Sanna sanoo:

Herra sinä tiedät kuinka tärkeää nuorille on opiskelupaikan saaminen ja elämän syrjään kiinni pääseminen, ohjaa Sinun tahto tapahtuvaksi 🙏

Eero sanoo:

Herra tekee kaikki ihmeteotkin, Hänen Tahtonsa tapahtukoon!

t.Eero

Nimetön sanoo:

Pyysin taannoin esirukousta tyttäreni perheen puolesta, tytär oli eroamassa miehestään ja muuttamassa toisen miehen luo.
Nyt on vuorossa kiitosaihe! Tytär on palannut takaisin ja näyttää siltä, että avioliitto ei kariutuisikaan. Jatketaan kuitenkin rukousta, että kaikki menee hyvin jatkossakin.

Eero sanoo:

Aamen! Kiitos Herralle tästä ja kiitos että palasit kertomaan tilanteesta. Herramme Jeesuksen Kristuksen Siunausta koko perhekunnalle, Herra parantakoon teidät täydellisesti ja varjelkoon teidät tulemukseensa asti!

Aamen!

t.Eero

Anokaa niin teille annetaan. sanoo:

Pyydän Jumalan antamaa täsmäapua kesämökin hirsien vaihtoon, ja muurahaisista eroon pysyvästi, niin mökin sisältä kuin ulkoakin.

Ja, oman auton vesivuodon syyn selviäminen ja korjaaminen.

Aamen.

Eero sanoo:

Aamen!

t.Eero

Tuija sanoo:

Hätähuuto/ rukous lastemme puolesta.

Eräs äiti kertoi:
Lapsi sanoi äidille: Äiti, en uskalla enää mennä nukkumaan. Äiti ei tiennyt syytä ja yritti rauhoitella. Kolmena yönä lapsi itki eikä saanut nukuttua. Äiti kysyi syytä ja lapsi kertoi että tarhassa oli kerrottu että hän ei ehkä olenkaan tyttö vaan poika. Se aiheutti tytön pelon ja ei uskaltanut nukkua koska ei halunnut muuttua pojaksi vaan olla tyttö. Äiti selitti asian ja tämä tyttö, 6v. sai taas nukuttua.

Partiossa ohjaaja kertoi: Partiossa oli tullut uudet säännöt, Jeesus ja Jumala sanaa ei saanut käyttää, vaikka partiossa toimi seurakunnan tiloissa.
Leirillä oli pieni tyttö joka itki vaan. Ohjaaja yritti lohduttaa mutta mikään ei auttanut. Lopulta hän rukoili hiljaa tytön puolesta ja kuiskasi lopuksi tytön korvaan: Hyvää yötä Jeesus myötä.
Ihme tapahtui ja tyttö nukahti heti.Ne oli ne tutut sanat joita ennen partiossa oli käytetty.Jeesus antaa turvan lapsille, nuorille, aikuisille ja vanhuksille.
Lapsiamme aivopestään, heidän identiteetti ja minä kuva viedään juuri kasvuiässä,kouluissa ja tarhoissa,kaiken tämän muun pelon keskellä mikä maailmassa vallitsee. Terapeutit ei riitä.

Jeesus tule lasten, nuorten ja meidän aikuisten avuksi. Anna päättäjien herätä näkemään mitä lapsille ja nuorille on tapahtumassa.
Amen.

Nimimerkki N sanoo:

Rukouspyyntö perheen puolesta. Että mies ja poika saisivat tulla uskoon.

Eero sanoo:

Herra, anna Sinun Hyvän Tahtosi tapahtua tämän perheen kohdalla. Aamen.

t.Eero

Heidi sanoo:

Hätärukouspyyntö veljen puolesta, jolla on vakavia mielenterveysongelmia. Hän on ollut monta kertaa suljetulla osastolla. Nyt hän on viillellyt itseään pahasti.

Eero sanoo:

Herra varjele tätä henkilöä, se on ruumis, jota paholainen yrittää saada itselleen ja aiheuttaa inhoa sitä kohtaan synnin kautta. Väisty siis paholainen tästä veljestä ja jätä hänet rauhaan, Jeesuksen nimessä.

r.Eero

Hannu Loimi sanoo:

HALUAN ESIRUKOUSTA KLASUN PUOLESTA ETTA SE LEIKKAUS MENISI TODELLA HYVIN AMEN

Eero sanoo:

Herra, anna paras apusi Klausia hoitaville lääkäreille. Sinun Pyhässä Nimessäsi, Jeesus pyydämme. Aamen! Herra, Sinun tahtosi tapahtukoon kaikessa.

t.Eero

juho sanoo:

Ylläpidon muokkaamana: Pyytää terveysongelmilleen rukousapua. Jumala tietää!

Eero sanoo:

Herra on sairaiden ystävä ja parantaja, kosketuskin riittää Häneltä. Herra kosketa Juhoa ja paranna!

t.Eero

Milja sanoo:

Sain potkut töistä ja nyt en tiedä mitä seuraavaksi tekisin. Rukoilen Jumalalta neuvoa tai johdatusta. Jumala on ollut hiljaa niin kauan jo elämässäni.

Sanna sanoo:

Herran johdatusta elämääsi, avatkoon Hän ne ovet sinulle, jotka on tarkoitettu avattavaksi 🙏🙏

Päivän hartauskirjassani luki seuraavaa, ehkä se sopii sinullekkin:

Kun elät yhä läheisemmässä yhteydessä Minuun, johdatus kohdallasi on oleva ilmeinen. Se seuraa luonnostaan.

Mutta nämä hetket eivät ole pyytääksesi johdatusta ja tien osoittamista, vaan hetkiä, jolloin tunnet ja koet läsnäoloni. Pyytääkö oksa viinipuulta mehua ja kysyykö se yhtämittaa, mihin suuntaan sen pitää kasvaa? Ei, tämä seuraa luonnostaan yhteydestä viinipuuhun. ”Minä olen totinen viinipuu, te olette sen oksat.”

Lapseni, yhteys Herraan on välttämättömyys yli kaiken. Kaikki muu seuraa luonnostaan.

Heidi sanoo:

Pyydän rukousta, että saisin apua ahdistavaan unettomuuteen. Pitäisi jaksaa käydä töissä.

Eero sanoo:

Herra, varjele Heidiä ja puhu hänelle yön sydämessä, rukouksessa uni tulee helpommin.

t.Eero

Nimetön sanoo:

Rukoilin.

Eero sanoo:

Rukousta Israelin ja ihmisten puolesta Lähi-idässä. Herra, varjele omaisuuskansasi ja käännä heidät puoleesi. Aamen.

t.Eero

Eero sanoo:

Tämä on edelleen ajankohtainen!

t.Eero

Maiju sanoo:

Herra auta minua antamaan anteeksi ja nosta minut näiden ongelmien yläpuolelle, täytä Pyhällä hengelläsi minut ja ilollasi Jeesuksen nimessä Aamen. Jeesuksen veren suojaan perheemme. Muuta puolisoni työpaikkaa. Estä yritysrahoitus. Sido sielunvihollisen kahleet ja perkeleen suunnitelmat elämässämme Jeesuksen nimessä. Lupaat sanassasi että se mikä on taivaassa sidottu on sidottu myös maanpäällä. Ota puolisoni valheista kiinni. Herra murra puolisoni sydän ja avaa silmät näkemään, pelasta hänet ja poikamme ja perhekuntani Jeesuksen Kristuksen nimessä Aamen tapahtukoon Herra sinun tahtosi

Sanna sanoo:

Jeesus, Sinä lupaat sanassasi, että mitä kaksikin pyytää nimessäsi Isältä, sen me saamme. Sinä rakas Jeesus näet tämän tilanteen, tule ja kosketa. Sinä näet kuinka vihollinen repii Maijun perhettä kahtaalle, mutta Sinun on aina suurempi voima ja viimeinen sana.
Sinun käsiisi Taivaallinen Isä jätämme Maijun tilanteen, Sinun tahtosi on että jokainen pelastuu, Sinä nostat Maijun perheineen syvistä vesistä, etkä anna vihollisen riemuita heistä 🙏

Nimetön sanoo:

Rukoilin.

Eero sanoo:

Herra, varjele Maijua ja hänen perhettään. Aamen.

t.Eero

Nimetön sanoo:

Muistakaa minua rukouksissa

Eero sanoo:

Olet kaikissa niissä rukouksissa, jotka Herran puoleen veljet ja siskot lähettävät.

t.Eero

Markku sanoo:

Edelleen pyydän rukousapua, Isäni hoito todella vaikeaa, päivä päivältä vaikeampaa. En saa nyt hyviä vastauksia mistään, kaikki pitäisi itse ratkaista. Tarkoitan tuolla tätä käytännön tilannetta.

Eero sanoo:

Herra varjele Markku-veljeä vaikeassa tilanteessa ja johdata häntä Sinun tahtosi mukaan. Herra, Sinulla on avaimet kaikkiin, mahdottomiltakin tuntuviin tilanteisiin. Aamen. Herra, varjele hänen isäänsä ja anna Sinun rauhasi laskeutua heidän päivittäisiin tilanteisiinsa. Aamen.

t.Eero

Sanna sanoo:

Rakas Jeesus tule ja kosketa Markun Isää, pehmitä sydän ja luonne. Anna ymmärrystä, ettei arki tällaisenaan toimi. Anna tilanteeseen Sinun mielenmukainen ratkaisu.
Anna Markulle myös jaksamista tilanteeseen ja kokonaisia yöunia 🙏

Ella sanoo:

Pyydän apua Markun isän hoidossa. Psalmin 50:15
Anna Markulle apusi ja kosketa heitä molempia.
Ja hän saa hyviä vastauksia. Kun hän kysyy.
Kiitos! Että asiat ratkeavat hyvin.

Nimetön sanoo:

Pyydän esirukousta itseni puolesta ja tyttäreni avioliiton puolesta. Tytär hakemassa avioeroa ja muuttamassa toisen miehen luo. Pyydän rukoilemaan, että tytär voisi vielä muuttaa mielensä. Olen murheen murtama ja vietän unettomia öitä, kun asiat mielessä koko ajan. Huoli myös tyttären sielun tilasta, kun uskova ollut.

Sanna sanoo:

Psalmin 20 sanoin, vastatkoon Herra sinulle hädän päivänä, suojelkoon sinua Jaakobin Jumalan nimi. Lähettäköön hän sinulle avun pyhäköstä ja tukensa Siionista.

Rukousta myös tyttärellesi, että Herra kutsuu takaisin luokseen ja pelastaa oikean kätensä voimateoilla 🙏

Nimetön sanoo:

Rukoilin.

Hannu Loimi sanoo:

MINULLA ON YKSI RUKOUSPYYNTO! JA SE ON ETTA JUMALA VAPAUTTAISI TEIDAT TEIDAN SAIRUKSISTA JA VAIVOISTA! JA SEN TEEN HERRAN KRISTUKSEN LUPAUSEN KAUTTA JONKA HAN ON ANTANUT MEILLE AMEN

Jouni Tolvanen sanoo:

Kiitos Jeesus,

Jeesuksen Kristuksen väkevässä nimessä, en asiat, mitkä eivät ole Jumalasta, tuhoutuvat minun elämästäni ja

näytä kaikki syntini ja asiani, mistä minun tulee tehdä parannus, Jeesuksen Tahdossa ja Vallassa ja

anna Jeesus minulle siihen sinulta ohjeet ja voima.

Jumalan Tahto saa tapahtua minun elämässäni kaikissa asioissani koko ajan Pyhän Hengen ohjauksella

ja opetuksella, Jeesuksen Vallassa ja Tahdossa,

Jeesuksen Kristuksen väkevässä nimessä,

että pystyn loistamaan Jumalan Kirkkautta ja täyttämään maan Hänen Kunniallaan.

Tapahtukoon Jeesuksen Suunnittelma elämässäni koko ajan.

Kiitos Jeesus,

Aamen

Sanna sanoo:

Mahtava rukous kenelle tahansa, sinun tahtosi Isä, Sinun tahtosi 🙏

Anna Jeesus tarvittava voima kaikkeen tähän. Kiitos Jeesus, että se ei ole kenelläkään meistä oman voimamme varassa, vaan sinulta saamme pyytää voiman ja ohjeet.

Kiitos Jeesus että kannat ja ohjaat perille asti. Kiitos Jeesus siitä, että saamme päivittäin tehdä parannusta sinun hellässä huomassasi. Kiitos Jeesus, että olet voimallinen Jounissa 🙏

Nimetön sanoo:

Puhdista Jeesus sängyt ja vaatteet ja koti yliluonnollisesti tuo ihmeitä

Eero sanoo:

Herra, puhdista Hengessä, siellä on se joka likaa maallisenkin ruumiin, mutta toisin kuin hengen, likaiset vaatekappaleet voi heittää olan yli.

t.Eero

Eero sanoo:

Rukousta Vantaan kouluampumisen osallisten edestä. Herra sanoi, että he ovat uhreja kaikki. Herra, armahda heidän äitejään ja isejään. Aamen.

t.Eero

Sanna sanoo:

Aamen 🙏

Tuon ikäisen tekijän ollessa kyseessä syyt tekoon löytynee ensisijaisesti muualta.
Herra auta ja armahda tekijää, auta varjelemaan jatkossa koulunkäynti ja mahdollisuus kunnolliseen elämään, ilmesty ja anna usko sinuun 🙏

Auta myös omaisia ja kaikkia tragediasta kärsineitä 🙏

Kanna lapsensa menettäneitä vanhempia🙏

Anna tämän tapauksen toimia herätyshuutona nuorisomme kärsimyksistä. Anna tämän tapauksen nostaa tapetille koulukiusaaminen ja siihen oikeanlainen puuttuminen. Laita aikuiset kantamaan vastuu asioista, vastuuttoman maton alle lakaisemisen sijaan.

HERRA,PARANNA JARMO VELI NIIN ETTÄ HÄN VOISI TAAS RUOKKIA MEITÄ SINUN SANALLASI.HERRA,SANO AINOASTAAN SANA.NIIN ETTÄ HÄN PARANTUISI.

JA HERRA KATSO MYÖS KLASUN PUOLEEN NIIN ETTÄ HÄNKIN VOISI TULLA TERVEEKSI.SINUN VOIMASTASI.

ISÄN JA POJAN JA PYHÄN HENGEN NIMEEN AAMEN.

Sanna sanoo:

Aamen, sinä Herra sanot, että kaikki on mahdollista sille joka uskoo 🙏🙏

uskova sanoo:

Minulla on tapaaminen TE-henkilöiden kanssa reilun kahden viikon kuluttua.

Pyydän että saan jatkaa edelleen kuntouttavassa työpaikassani, jossa on mukava ilmapiiri.

Pyydän myös ettei mimulle määrätä mitään uusia velvotteita, vaan voin jatkaa niin kuin tähänkin asti.

Kiitos. Aamen.

Eero sanoo:

Herra, turvaa jatkuvuus ja saavutettu tasapaino työelämässä, Aamen.

t.Eero

Uskova sanoo:

Kiitos Jumalalle, Herralle Jeesukselle Kristukselle !

Tapaaminen meni todella hyvin, ja sain kaikkiin rukouksiini toivomani vastauksen.

Kiitos myös teille, jotka rukoilitte asiani puolesta. Kiitos.

Takaisin etusivulle