Pelastussanoma

 

 
 
 

Esirukouspyynnöt

Tervehdys Herrassa!

Tämän sivun kommenttilomakkeella voit jättää esirukouspyyntöjä itsesi, jonkun toisen ihmisen tai asian puolesta sekä vastata jo jätettyihin pyyntöihin.

Kirjoittaa voi täysin anonyymisti ja rekisteröitymättä, jätä tällöin yhteystietosi antamatta. Annetuista tiedoista julkaistaan (koko) nimi ja kotisivu, sähköpostiosoitetta ei julkaista.

Pyynnöt tulevat näkyviin tarkistuksen jälkeen ja pidätämme oikeuden muokata niiden sisältöä esimerkiksi tietosuojan varmistaseksi. Rukouspyyntöjä luetaan mahdollisuuksien mukaan sunnuntaisin Klausin ja Jarmon Raamattutunnilla Youtubessa.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit

Nimetön sanoo:

Pyydän apua esirukouksen muodossa lapselleni, joka on saanut vakavan koronarokotehaitan. Hän sai äkillisen ja selittämättömän tajuttomuuskohtauksen ja joutui sairaalaan tutkimuksiin. Hän on saanut kolme koronarokotepiikkiä.

Nimetön sanoo:

Esirukouspyyntö, sairastan endometrioosia joka on levinnyt laajalle ja nyt on tullut myös isoja myoomia. Leikkaus tuntuu lapsettomuuteni vuoksi erityisen pahalta. Esirukouspyyntöni liittyy sairauteni helpottumiseen/poistumiseen ja leikkauksen välttämiseen. Toivon edelleen myös lasta, vaikka tiedän lapsihaaveen toteutumisen vaativan jo ihmeen. Kiitos.

Iskä sanoo:

Hei!

Voisitteko rukoilla lapseni puolesta, jota yritetään ottaa minulta pois? Että Herran hyvä tahto tapahtuisi hänen elämässään.

Sanna sanoo:

Jeesus, sinä näet tämän lapsen. Varjele rakas Jeesus tätä lasta kaikilla hänen teillään.
Jeesus rakas, auta että tämä lapsi saa pitää isänsä elämässään.

Kanna rakas Jeesus myös lapsen isää tässä asiassa, ole läsnä ja lohduta.
Kiitos Jeesus, että saamme tuoda tämän perheen eteesi. Kiitos Jeesus, että sinä voit auttaa tilanteessa 💖

Kerttu sanoo:

Mitä vaaroja on tekoälyssä? Poikani puuhaa tämän virtuaalitodellisuuden kanssa työkseen. Miten vaikuttanee psyykeen? Huom. Poika on aikuinen ja vastuullinen eikä ole riippuvuuksia. Huoli silti.

Sanna sanoo:

Haluaisin vastata ettei mitään. Kuitenkin kaikki mikä ei ole Jumalasta, on siihen aina suhtauduttava varauksella.
Tekoälystä on paljon hyötyä, mutta Herra yksin tietää, kuinka paljon pahan voimia on sen takana. Voit ja voimme rukoilla poikasi puolesta, että hän pysyy tietoisena näistä vaaroista, eikä liikaa uppoudu virtuaalimaailmaan 🙏

Lea sanoo:

Pyydän rukousta serkulleni, jolla rintasyöpä. Hoidot alkaa 10.3, ärhäkkä on. Iloa valoa rauhaa ja rakkautta serkulleni.

Tuija sanoo:

Rakas Jeesus Kristus, minä kannan tämän Lean serkun Sinun hoitopöydällesi. Hänellä on todella ärhäkkä rintasyöpä ja Sinä jo sen tiedätkin. Minä nuhtelen tuota syöpää että sen on poistuttava tuosta sisaresta Sinun nimesi ja veresi tähden! Jeesus, puhdista tämä sisar tuosta syövästä täydellisesti! Tulkoon täydelliset ja uudet solut, uudistkoon rintarauhaset ja koko rinnan alue ja kaikki muukin mihin on levinnyt! Kiitos Jeesus että me saamme kiitää Sinua mahdollisuudesta parantua täydellisesti, ettei sairautta enää ole. Anna myös tämän kautta syvää uskoa niille jotka tätä parantumista saa todistaa. Kirkastumiin nimesi Jeesus Kristus tässä parantamisessa.
Tapahtukoon Sinun tahtosi. Halleluja!
Amen.

Takaisin etusivulle