Pelastussanoma

 

 
 
 

Esirukouspyynnöt

Tervehdys Herrassa!

Tämän sivun kommenttilomakkeella voit jättää esirukouspyyntöjä itsesi, jonkun toisen ihmisen tai asian puolesta sekä vastata jo jätettyihin pyyntöihin.

Kirjoittaa voi täysin anonyymisti ja rekisteröitymättä, jätä tällöin yhteystietosi antamatta. Annetuista tiedoista julkaistaan (koko) nimi ja kotisivu, sähköpostiosoitetta ei julkaista.

Pyynnöt tulevat näkyviin tarkistuksen jälkeen ja pidätämme oikeuden muokata niiden sisältöä esimerkiksi tietosuojan varmistaseksi. Rukouspyyntöjä luetaan mahdollisuuksien mukaan sunnuntaisin Klausin ja Jarmon Raamattutunnilla Youtubessa.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit

Eeva sanoo:

Pyydän esirukousta nivelreumaa sairastavan puolesta ja nuoren miehen puolesta jolla on epilepsia. Rukoilen paranemista Jeesuksen nimessä ja veressä!

Eero sanoo:

Herra varjele näitä, jotka sairastavat ja ota heidät Sinun parannuspöydällesi, Aamen.

t.Eero

Nimetön sanoo:

Kiitos hyvälle ja rakastavalle Jumalalle Suomen tasavallan 13. presidentti on Alexander Stubb! 💒🕊️🇫🇮🌍🏆👑💛🏡

Siunataan häntä ja rukoillaan hänen puolestaan presidentin tehtävässä! Pyydetään Jumalalta presidentti Stubbille kuninkaallista ja profeetallista voitelua, armoa, pyhyyden läsnäoloa, johdatusta, varjelusta ja enkeleitä tueksi! Rukoillaan ja siunataan koko presidentti-instituutiota, presidentin kansliaa ja virkamiehet, Suomen ulko- ja turvallisuuspolitiikka, kansainväliset tehtävät ja suhteet, yhteistyö eduskunnan ja hallituksen kanssa sekä presidentin käsittely somessa ja mediassa!

Rukouksiin nämät. 💛🙏

Tulevaisuutta Stubb ja Suomi! 💒🕊️🇫🇮🌍🏆👑🏡

Tuija sanoo:

Kun tultiin äänestämästä, niin siinä matkalla tuli tarve nostaa käsi ylös ja ääneen julistaa: ”Siunattu olkoon Suomen uusi Presidentti ja Jumalan Käsi ja Armo olkoot hänen yllään!”
Tuon siinä ääneen julistaen huusin. Mietin mitä mieheni tuosta sanoo, mutta ei ollut yhtään pahoillaan vaan koin että oli samaa mieltä. Tuli vain kumma tarve tehdä se. Annetaan keisarille se mikä on keisarin ja Jumalalle se mikä on Jumalan. 😇🙏🙌🙌🙌🙌🙌

Nimetön sanoo:

Rukousta uskovalle ystävälle, joka painii pahan vihollisen hyökkäyksen alla.

Vihollinen yrittää keinolla jos toisella riistää hengen ja saada erilleen Jumalasta.

Rukousta myös, että Herra mahdollistaisi poispääsyn arjesta, tarjoamalla pääsyn kristilliseen hoitopaikkaan.

Isä, sinä näet sydämen tilan, joka itkee ja janoaa apua. Auta tätä ihmistä pääsemään turvaan.

Eero sanoo:

Herra, tarjoa Sinun paras apusi, älä jätä palvelijaasi yksin susien armoille. Aamen.

t.Eero

Tuija sanoo:

Jumala johdattakoon ja ohjatkoon tätä rakasta ystävää. Hän suojatkoon siivillään, katkaiskoot vihollisen kahleet ja pystyttäkööt vahvan Hengen Muurin jota mikään paha ei voi lävistää eikä ylittää. Tulkoot enkeli joukot ajamaan nuo pahan vallat pois tämän ystävän elämästä, niin ettei niillä ole enää mitään valtaa häneen. Nosta Jumala tämä ystävä sille paikalle jonka olet hänelle valmistanut.
Amen 🙏

Katso, minä olen sinun kanssasi ja varjelen sinua, missä ikinä kuljet, ja saatan sinut takaisin tähän maahan; sillä minä en jätä sinua, ennen kuin olen toteuttanut sen, minkä minä olen sinulle puhunut” (1. Moos. 28:15).

Ruusu sanoo:

Vahvaa Esirukousta, jopa henkien pois ajamista ihmisen puolesta joka täysin elää vihollisen pimeydessä, moraalittomissa ihmisiin suhteissa.
Auta Jeesus ilmesty tämän ihmisen kohdalla, pelasta ja katko vihollisen suunnitelmat tuhota tätä ihmistä, Ilmesty konkreettisesti tälle ihmiselle ja puhkaise se kupla mihin vihollinen on hänet ajannut, henkivallat murtuu tästä ihmisestä.
Paranna tämä ihminen avaa silmät totuudelle näkemään missä moraalittomissa vääryyksissä hän elää ja mitä harjoittaa..
Katko vihollisen talutus hihnat tähän ihmiseen, Ilmesty Jeesus.
Hätä on suuri tämän ihmisen elämästä ja sielusta.

Sanna sanoo:

Taivaallinen Isä, tulemme eteesi Jeesuksen nimessä nostaen tämän Ruusun tarkoittaman rukousapua tarvitsevan ihmisen.
Pyydämme Isä sinun jumalallista väliintuloasi ja vapautusta tilanteessa. Rukoilemme, että poistat valheen ja synnin verkot ja näytät totuuden.

Jeesus, sinulla on voima voittaa kaikki vihollisen hyökkäykset ja kahleet, tule ja auta! Sinun sanasi vakuuttaa meille, että jos pyydämme jotakin tahtosi mukaan, kuulet meitä ja hyväksyt pyyntömme.

Anna Jeesus tälle ihmiselle viisautta tehdä oikeat päätökset ja voima ryhtymään korjausliikkeisiin. Anna vapautus vihollisen voimasta.

Kosketa ja anna muutos sydämeen ja käytökseen.

Jeesuksen ihanassa nimessä, Aamen!

Nimetön sanoo:

Pyydän esirukousta tyttäreni jalan vapinan ja kivun poistamiseksi.

Sanna sanoo:

Jeesus tule ja kosketa! Paranna! 🙏

Rakastettu sanoo:

Oon hukassa enkä tiiä mitä pitäs tehä. Löytyisipä uskovia ystäviä tai jotain. Elämä tuntuu lohduttomalta ja kurjalta. En tiedä miten jaksan. Oon uupunut. En koe oloani rakastetuksi tai hyväksytyksi. Jokainen päivä on selviytymistä ja tuskaa, olo on sietämätön. Oon surkea uskovainen. Uskovaisen irvikuva 🙁 Herra älä hylkää tai jätä minua. En pärjää yksin.

Sanna sanoo:

Minä en sinua jätä enkä hylkää. Hebrealaiskirje 13:5
Harva meistä, jos kukaan on millään mittapuulla hyvä uskova. Rukousta sinulle kaikkiin asioihisi 🙏

Nimetön sanoo:

Vaasan ruuanjako paikkaan lämmöt takasin. Tekevät arvokasta työtä. Pyydän taivaallisilta auttajilta.

Eero sanoo:

Herra, varjele ja auta heitä, jotka tekevät Sinun työtäsi.

t.Eero

Nimetön sanoo:

Pyytäisin rukousta Sarin puolesta, jolla on todettu kasvain, että ei olisi pahanlaatuinen ja pääsisi tervehtymään tulevasta leikkauksesta rauhallisin mielin.

Tuija sanoo:

Kiitos Rakas Jumala että saan tuoda tämän Sarin Sinun eteesi tässä Rakkauden läsnäolossa. Kiitos että parannat Sarin täydellisesti ja tuo kasvain häviää Sinun ihmeesi ja Rakkautesi kautta, eikä sitä kasvainta enää ole oleva! Tässä ja nyt hetkessä, Jeesuksessa Kristuksessa!

Amen.

Takaisin etusivulle