Pelastussanoma

 

 
 
 

Merilapin profetiat 2009

Makarioksen välittämiä profeetallisia viestejä 1.2.2009

Maanantaina 26.1.2009 oli Meri Lapin Mission seurakunnassa kokous, jossa vieraita oli pastorit vaimoineen Rukajärveltä ja Vuokkiniemestä sekä sisko Aleksandra Pietarista. Rukoillessaan pastoreiden puolesta tuli seuraava sanoma. Pääasiat kirjattu.

Pimeys on tulossa teidän kyliinne, keskiyö on tulossa teidän kyliinne, Herra on sanonut, valmistautukaa, olkaa rukouksessa, ahdistus on alkamassa ja vaino on tulossa teidän kyliinne, missä työtä teette, pimeys on tulossa ja pimeys on vahvistuva, mutta Jumalan kirkkaus teissä tulee vahvistumaan. Mitä enemmän tulee olemaan pimeyttä, sitä enemmän Jumalan kirkkautta tulee teissä olemaan, ja te tulette näkemään väkeviä voittoja niissä kylissä. Mitä enemmän pimeyttä, sitä enemmän Jumalan kirkkautta. Te tulette näkemään voittoja ja parantumisia.

Sitten seuraa kehotusta antaa itsensä eläväksi uhriksi Jumalalle, kielillä puhumista ja lisää kehotuksia ja Herra antaa paljon uskoon tulleita ja kirkkaus lisääntyy seurakunnissa.

Suomi tulee sulkemaan rajat, te ette enää pääse rajan yli, paljon kielillä puhumista ja Jumalan kirkkauden esiin tulemista ja kehotusta. Monia tulee luopumaan… toistoa…, mutta jotka tulevat kestämään, ne loistavat Jumalan kirkkautta. Kun näyttää siltä, että pimeys voittaa, niin silloin tulee suuria voittoja ja taivaassa iloitaan. Taivas iloitsee voitoista. Haluamme siunata näitä kyliä, anna Herra heille kirkkauden voima.

Sisar Aleksandralle tuli sisällöltään seuraava sanoma.

Olen valmistanut sinua vuosia tähän tehtävään, se alkaa juuri pimeimmän hetken aikana. Tehtävä on salainen, ja sinä tulet olemaan kuriiri ja tuot rajan yli Suomeen viestejä, jotka koskettavat satoja tuhansia (juutalaisia) ihmisiä. Jumala piilottaa sinut tämän työsi takia ja olet viestinviejä. Jumala puhdistaa ensin ja tyhjentää täydellisesti ja sitten Jumala varustaa sinut pyhyydellä. Jumala tulee piilottamaan sinut (tapahtuuko tämä rajojen sulkeutumisen jälkeen).

Kolmannelle henkilölle, suomalaiselle veljelle tulee seuraava sanoma (tekee Venäjällä työtä juutalaisten parissa ja on entinen armeijan kuljetusupseeri koulutukseltaan).

Vankkurit lähtevät liikkeelle, kymmeniä autoja lähtee liikkeelle, lähtö on nopeaa ja se kestää lyhyen ajan. Sinä mobilisoit kymmeniä autoja, ja se on nopeaa ja muutamassa viikossa se tapahtuu. Jumala on antanut sinulle tämän lahjan ja se on jo sinussa sisällä ja Jumala on asettanut sinut tähän tehtävään kenraaliksi. Jumala aktivoi sen, kun aika on valmis ja se on nopea. Myöhemmin tämä tarkennettiin, että se kestää tarkalleen kolme viikkoa.

Yhteenvetona voisin tulkita näin, koska Jumala on puhunut yli 25 vuoden ajan tästä asiasta ja on näyttänyt, miten toteutetaan tämä juutalaisten muutto. Venäjällä tapahtuu asioita, jonka seurauksena alkaa Suomeen hallitsematon pakolaisvirta, joka on hyvin lyhytaikainen. Maahan julistetaan poikkeustila ja kaduilla on armeijan panssaroidut ajoneuvot, öisin on ulkonaliikkumiskielto. Lopputilanteessa eivät viranomaiset kykene enää hallitsemaan asiaa, vaan raja suljetaan suomalaisten toimesta totaalisesti.

Tässä yhteydessä kuriirit toimittavat Suomeen nimiä, määriä ja muita tietoja rajaa ylittävistä juutalaisista, jotka voidaan ottaa vastaan ja lähettää edelleen.

Lisäksi tuli sanoma, joka koskee Suomen hallitusta.

Suomen hallituksessa paljastuu asioita, jotka aiheuttavat suuren hämmingin maassa. Kaksi miesministeriä ja yksi naisministeri ovat tehneet salaisen sopimuksen ja tuo sopimus aikaansaa maahan jopa mielenosoituksia ja levottomuutta. Maahan julistetaan poikkeustila. Myöhemmin torstaina tähän samaan asiaan saatiin lisää selvennystä. Nuo ministerit ovat saaneet ja tehneet päätöksen pimeyden aikaansaamana ja pimeyden henki on vaikuttanut asiaan.

Torstaina rukouskokouksessa 29.1.2009 Jumala antoi pastorin kautta myös kuvan, joka oli Latvian ja Liettuan rajalta n. 30 km. Asiaan liittyy jotain sotilaallista, koska kuvassa oli kolme panssarivaunua. Alkuun uutisointi tapahtuu ainoastaan Venäjällä ja hiukan myöhemmin myös muualla. (Liittyykö tapahtuma Venäjällä esiintyviin mielenosoituksiin? Putin on syntyjään ilmeisesti tuolta alueelta.) Tämä tapahtuma aktivoi myös tapahtumat, jotka nopeuttavat pimeyden lisääntymistä. Pimeyden verho oli jo Pietarin yllä.

Lisäksi Suomen hallituksessa tapahtuvaan sekaannukseen ja hämminkiin tuli lisää valaistusta. Sopimus jonka kaksi miesministeriä ja yksi naisministeri ovat tehneet, päätöksen alkulähde on pimeydestä ja syvyydestä. (Vanhanen on teosofi ja Katainen vapaamuurari?) Tulee suuri hämminki Suomeen. Päättäjät antavat ristiriitaisia määräyksiä ja ohjeita ja välillä ei tiedetä kuka maata johtaa. Tänään tuleva määräys kumotaan huomenna ja maassa on poikkeustila.

 

Takaisin etusivulle