Pelastussanoma

 

Pedon nousua seurataan 
 
22.12.2022
 

Tämä on synnytetty jo aikaa sitten…

Mutta petovallan esiinnäyttäytyminen ottaa aikaa… mutta juuri nyt se on tähän asti näkyvymmillään. Se ei ole valtio, eikä kuningas, eikä se ole valtiot, eikä niiden hallitsijat. Peto on jokaisen valtion sisälle kasvanut syöpä kasvain, joka on kuin meidän lääketiteestä suoraan, lonkeroituu soluineen kaikkialle ruumiiseen.

Jos kuvittelemme, että maailma on kokonainen kristusruumis, ehjää tervettä solukkoa, joka toimii hienosti ja tuottaa kaikille sen jäsenpaille hyvää, niin nyt sypäsolut ovat vallanneet koko kehon ja koko maailman on vaikea henkittää.

Kyseessä ei ole valtiot yksin, eikä mikään erityinen hallintotaho, vaan järjestöt, joita on vaikka kuinka paljon. Nämä järjestöt hallitsevat maailmaa, talous- ilmasto- terveys- ja ne kaikki, niitä on monta.

Voi kuka voi sotia sitä neljättä petoa vastaan. Siinä on kaikki edelliset petojen piirteet… Siksi sitä vastaan ei voi sotia, koska siinä ovat ne kaikki ja se vihaa Jeesuksen seuraajia.

 

Takaisin