Pelastussanoma

 

Pedon nousua seurataan 
 
2.12.2022
 

Alkaa pikku hiljaa selvitä mistä tulee se pelottavin asia

Ilmestyskirjan 17. luvussa puhutaan kymmenestä kuninkaasta, joista 7 jää jäljelle, kun kolme vedetään pienen ja alussa vähäpätöisen edestä. Jos tuo pieni on Elon Musk, niin se tosiaan oli aluksi vähäpätöinen, kuten Daniel sen 8. luvussa toteaa ja se kasvaa suureksi, syrjäyttäen kolme edestään ja on itse kahdeksas.

No tämä ei vielä liity petoon muulla tavalla, kuin tämä merkki, jonka peto saa sitten ihmiset ottamaan.

Kaikki aiemmat teoriat kannattaa pistää riviin, eikä yhtäkään teoriaa kannata nostaa toistaan suurempaan arvoon. Älä siis usko mitään, mikä liittyy pedon seurantaan. Ole avoin kaikelle, mutta keskitä katseesi oman kruunusi varjelemiseen, äläkä keskity pedon nousun seuraamiseen.

Nää on mun ohjeet!

Mutta nyt on eräs vaara myös olemassa Elon Muskin suhteen. Tämä on alkanut tonkia Twitterin tiedoista Bidenin läppäriä ja saa ne pahimmat demokraatit ja FBI:n agentit kimppuunsa.

Aikaisemmin on monelle käynyt niin, että he löytyvät hirttäytyneenä ovenkahvaan tms. menettäneet henkensä epäselvissä olosuhteissa. Elon on siis vaarassa ja on mahdollista jopa, että tämä saa kuolettavan ”miekan haavan” ja toipuu siitä. Pedon tunnusmerkkejä hän ei kuitenkaan täytä, nimittäin hänen pitäisi kadota ja hänellä on oltava ennen katoamistaan pieni valta, jos minä Raamatun tekstejä osaan oikein tulkita. Näitä Elon Musk ei kykene enää täyttämään ja siksi en usko, että Elon Musk olisi mikään viiemeisten päivien peto nro 1, vaan lähinnä pedon merkin lanseeraajia ja petovallan omistaja.

Lähi-idässä on paljon parempia ehdokkaita pedon nr. 1 ja toisaalta sitten peto nr 2, joka on väärä profeetta. Muistettava on se, että peto 1 nousee merestä, elikkä mistä tahansa luvatun alueen ulkopuolelta ja peto 2 maasta, elikkä levatti alueelta, elikkä luvatun maan sisältä. Nää on niitä paramtrejä, joita pitää noudattaa sääntönä, koska ne on raamatulliset.

 

Takaisin