Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
1.11.2022
 

Alkaa niin pelottaa, että kaikki se, mitä on tullut sanottua melkein vitsillä, onkin pian totista totta

Katsokaa mitä tämä on tekemässä ja mihin menossa. Voi luoja, auta meitä ihmisiä tämän asian kanssa.

Peto jolla oli kymmenen sarvea, niiden sarvien väliin ilmestyi aluksi pieni sarvi, joka työnsi noustessaan kolme sarvea edestään, näin nousten suureksi.

Tuo pieni sarvi oli aluksi vähäpätöinen ja se siis työnsi kolme edestään. Twitter… +2 muuta, vai oliko ennen jo joku?

Samoin sitten, nämä sarvet eivät olleet saaneet kuninkuutta mutta nuo seitsemän sarvea saivat hallita, kuin kuninkaat, yhden hetken pedon kanssa. Elon Muskin firma(t) kun peto oli saanut täyden vallan.

Elon Muskin X-Space ohjelma on tuottanut kymmeniä tuhansia satelliitteja taivaalle ja ne muodostavat jätkyttävän suuren meille vielä tuntemattoman teknologian. Tämä on se, mikä minua pelotti kun tajusin sen. Ymmärsin kyllä jo vuosia sitten, ettei nämä voi olla maita, vaan järjestöjä tai firmoja. Nyt alkaa valjeta…

Nämä kuninkaat, joille ei siis ollut annettu kuninkuutta, eivät voi olla maita, eivät koskaan voineet olla mikään uusi kansojen liitto, vaan ne ovat olleet firmoja. Ne kasvavat nopeasti niin suuriksi, ettei niitä vastaan voi taistella. Ne imevät koko maailman rahat itseensä. Syntyy peto, jota ei voi voittaa!

https://www.pelastussanoma.fi/Profetiat/Potilas%20talous.htm

Nämä tosiasiat on jo kauan sitten toisteltu mutta tämä 1. pedon persoona on yllätys. Toisin sanoen, se siis on ilmestynyt jo 90-luvulla mutta nyt on pakko odottaa miekanhaavaa Muskille, niin rajua kuin se onkin.

Iskeekö joku hullu woke-aktvisti häneen jonkun ihmeen Excaliburin? No ei kai… ilmestyskirjassakin kuvataan sanalla, ”ikäänkuin”, mutta se voi silti tarkoittaa hyvin suurempaa asiaa, tätä kommunismia ja sen nousua toisessa vertauskerroksessaan. Sekin on nimittäin täysin totta, että miten ihmeessä koko maa onkin joutunut seuraamaan kommunismin syntyä sen arkkivihollisen maan johtoon, USA:n. Kaikki US pressat kääntyy haudoissaan.

Elon Musk tuo maailmaan rauhan ja turvallisuuden, ensi keväänä 2023 helmikuussa. Se taitaa olla nyt taputeltu… tai… tai sitten ei… tai ainakin vakaa veikkaus. Tapahtuuko joku veitsi/miekkahyökkäys häntä vastaan, niin sekin nähdään mutta ehkä vasta helmikuun jälkeen.

Profeettoja kannattaa kuunnella, koska Pyhä Henki antaa mutta vastaanottava radio on aina epäkuntoinen ja epäluotettava. Olkaa armollisia kaikille Jumalan sanan ilmoittajille. Ettehän tekään ole täydellisiä.

 

Takaisin