Pelastussanoma

 

Pedon nousua seurataan 
 
5.4.2021
 

Ihan ”puskista” tullut tyyppi ilmestyi Israeliin

Veljemme Markku toi maililla linkin ja vähän viestin tynkää asiasta. Katson, että tämä ns. ”puskista” yllättäen esiin tullot henkilö voi kyllä täyttää pedon tunnusmerkit, mutta ennemminkin väärän profeetan, koska se ”nousee maasta” elikkä Israelista. Mutta anyway, tämä täyttäisi laittomuuden ihmisen ilmestymisen, jos se tämä on se tuleva väärä profeetta.

Oho, mielenkiintoinen video ilmeisesti kuvattu pääsiäisen aikaan, jossain Jerusalemissa. Rabbit ja muut suutelevat jonkun 30 vuotiaan miehen kättä ja muutenkin osoittavat kunnioitusta häntä kohtaan. Ei ole normaalia kunnioittaa noin nuorta kaveria, niinkuin kunnioitettua vanhaa rabbia!! Videon tekijä kysyykin: ”onko tämä juutalaisten valhemessias”

Eero lisää vähän myöhemmin näin:

Kiitos kun toit Markku, kävin nopeasti lueskelemassa, kyseessä on 33-vuotias henkilö, vaikea saada selkoa koska jutussa oli paljon juutalaisten omaa termistöä, mutta jos nyt oikein käsitin, niin on noussut kansan suosioon koronakriisin keskellä. Videon kommenteissa puhuttiin myös rabbi Kadurin profetiasta, jossa juutalaisten odottama messias paljastaisi henkilöllisyytensä Pääsiäisenä. Jos Jeesus ristiinnaulittiin 33-vuotiaana, niin tämä henkilö olisi vähön kuin Hänen jatkajansa.

 

Takaisin