Pelastussanoma

 

Pedon nousua seurataan 
 
22.8.2019
 

Antikristusta on turha etsiä, se on aina ollut

Ilmestyskirjassa mainittu peto ja väärä profeetta tulevat olemaan tavallisia ihmisiä, jotka heitetään tuliseen järveen. He ovat siis lopunajan kaksi henkilöä, ei yksi antikristus. Antikristus on henkiolento, joka on vaikuttanut sillä tavalla ihmisissä jo kautta aikojen, että se kieltää isän ja pojan. Islamin peruskiveen on hakattu nämä samat sanat, Allah ei ole ihmisen isä, eikä Allahilla ei ole poikaa! Siinä tulevat nämä antikristillisyyden molemmat tunnusmerkit esille.

Antikristusta ei sinällään kannata etsiä ihmisistä, se on hyödytöntä, koska nuo kaksi, peto ja väärä profeetta ovat molemmat saman hengen alaisia.

Ei siis kannata tuijottaa etsimässä yhtä ihmistä ja varsinkaan mistään valtioiden päämiehistä tai muista suurista johtajista. Se ei johda yhtään mihinkään, nimittäin Raamattu selvästi sanoo, että tuo peto, laittomuuden ihminen, joka korottaa itsensä jumaluuteen saakka, se ajallansa ilmestyy. Elikkä jos joku ilmestyy, niin sen pitää olla ensin pois esiltä, julkisuudesta jne. jotta näin asian voisi ilmaista.
Lisäksi laittomuuden ihminen pitää olla myös tämä sanaparin mittainen, elikkä hänen on oltava joku Interpolin etsimä rikollinen. Laiton joka sitten nousee ja korottaa itsensä… Lisäksi hänellä on oltava miekanhaava, joka oli kuolettava.
Hoosea muistaakeni sanoi vielä että sillä on oikea silmä soennut ja toinen käsi kuivettunut, joka viittaa noihin kuolettaviin vammoihin. Varsinkin oikean silmän sokeus viittaa vakaviin päävammoihin.

Kaiken lisäksi laittomuuden ihmisen pitää olla aluksi vähäpätöinen, joten hän ei nouse missään nimessä minkään suuren johtajan pallilta, vaan aivan vaatimattomaista lähtökuopista ja koko maailma tulee ihmettelemään sen jälkeen kun saatana antaa tälle vallan ja siitä tulee mahtava, joka lopulta korottaa itsensä jumaluuteen saakka.

Antikristusta ei siis kannata viljellä terminä. Se ei johda mihinkään… Se on polku joka johtaa Jeesuksesta pois päin. Jos haluaa seurata pedon nousemista, niin se tapahtuu julkisuuden näkökulmasta niissä pikkuartikkeleissa tai sivuhuomautuksena.

 

Takaisin